U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 10
Als wij het AD lezen en daar op de voorpagina mevrouw Ingeborg Westerhof aan het woord laten, dan luidt het antwoord een eenduidig JA !Nu zullen vele in hun stoel in een slaap van gemakzuchtigheid zich afvragen of dat wel zo is en wie in hemelsnaam mevrouw Westerhof is. Het ...

5 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
10
2

ja, zo'n gluiperige kapitalistische dictatuur

1 Roomboterbabbelaar    
5 maanden geleden door Roomboterbabbelaar
6
Meld

Ze heeft wel een punt. Als je dictatuur ziet als de machthebber die zich weinig tot niets gelegen laat liggen aan haar burgers dan is Nederland zeker te zien als een dictatuur

2 Lerac    
5 maanden geleden door Lerac
5
Meld

JA een verkapte dictatuur met het hoofdkantoor in Brussel.

3 welofniet    
5 maanden geleden door welofniet
5
Meld

Je hebt mensen die dat wel vinden en daar tegen over heb je mensen van de gegoede burgerij die het ten stelligste ontkennen. Ik ga er tussen in zitten en stel dat als je het uitpluist tot de conclusie moet komen dat de belangen van het echt grote geld gediend wordt en voor gaat op de belangen van het gewone volk zoals u en ik.

4 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

Absoluut.
Het "volk" heeft niks meer te zeggen, de wil van de regering wordt hoe dan ook doorgedrukt. Ons laatste redmiddel (het referendum) is afgeschaft. Dat Marrakech verdrag wordt er doorgedrukt.
De burger heeft het nakijken en mag uiteraard voor alles betalen.

5 xtremy    
5 maanden geleden door xtremy
4
Meld

Mensen die dat vinden moeten we eigenlijk 2 jaar op vakantie sturen naar een dictatuur naar keuze.

6 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
26
Meld

Helaas niet alleen Nederland meer. Het eens vrije, welvarend land dat opgebouwd door generaties nu verraden door egoïstische politici weldra in chaos zal teloor gaan. Want dat er stiekeme draaiboeken klaarliggen met desastreuze afloop staat wel vast. Brussel is de hel voor de vrije mens gebleken.

7 Al    
5 maanden geleden door Al
3
Meld

In de 18e en 19e eeuw ging het volk gewapend met fakkels naar de paleizen van de elite als ze ontevreden waren. Daar was de elite zo zat van dat ze democratie hebben uitgevonden.
Politici die in naam regeren maar de belangen van de elite achter de schermen behartigen.
En het volk blij want die is dol op spelen: de verkiezingen. Je kiest dus alleen een partij die het slechte nieuws mag brengen. Is het volk ontevreden dan denken ze dat er wat verandert door nieuwe partijen te kiezen: nee dus: alle partijen die regeren moeten de belangen van de elite dienen. Echter mag het volk bovenstaand verhaal niet (teveel) door hebben - anders komen ze alsnog in opstand.

8 Conradijntje    
5 maanden geleden door Conradijntje
3
Meld

@6 Daar hebben we hem weer, met zijn fobie voor andersdenkenden. Alles en iedereen die niet hetzelfde denkt gewoon kapot schieten, overhoop rijden of desnoods maar het land uit jagen hè.
Zo kennen we je weer.

9 xtremy    
5 maanden geleden door xtremy
4
Meld

Een dictatuur heeft een machthebber waar mensen invled op kunnen uitoefenen. Een dictatr moet altijd beducht zijn dat hij niet wordt afgezet. En daarom moet ok een dictator doen wat mensen wiillen. Een dictator is afrekenbaar. Minder drect dan een democratie maar nog steeds een afrekenbare macht.

Nederland is een kolonie. Een wingewest. Een slavenstaat. Een belastingregime.
Een dictatuur zou een stapje in de goede richting zijn.

10 purelogica    
5 maanden geleden door purelogica
13
Meld

@6

Je hebt een harde brexit of een zachte...zo ook met dictaturen.. Steeds meer mensen voelen zich niet vertegenwoordigd en er komen steeds meer regels om burgers te dwingen in de pas te lopen...wat langzaam en ongemerkt zijn intrede doet.

11 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
3
Meld

@11 Ze voelen zich niet vertegenwoordigd ja dat is lullig voor ze. Ze stemmen zelf op partijen die te klein blijven en dus aan de kant blijven staan. Dwingen in de pas te lopen? Niemand dwing mij om in de pas te lopen. Hoe dan?

12 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
13
Meld

In een democratie hebben burgers tenminste inspraak...

13 upanddown    
5 maanden geleden door upanddown
3
Meld

@9 Zie het als een leervakantie in politieke bestuursvormen voor dummies.

14 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
14
Meld

@13 Iedere 2 jaar bij verkiezingen, via vakbonden, wetgeving zoals de wet openbaarheid van bestuur, met bezwaarschriften en de rechter etc etc. Mogelijkheden tot invloed te over.

15 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
13
Meld

@12

Dat dat lullig voor ze is getuigt al weer van een arrogantie/verhevenheid van heb ik jou daar. Wat stemmen betreft er zit een kabinet wat niet eens gekozen is..maar bij elkaar gekonkeld is. Like maar een demonstratie tegen de gaswinning en je loopt de kans op politie aan je deur...

16 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
4
Meld

ja, Nederland is een verkapte dictatuur waarbij politici de illusie wekken dat zoiets als democratie is. terwijl in de werkelijkheid; na de verkiezingen doen die politici wat ze zelf willen in combinatie met hun wat hun vriendjes( de multinationals, banken,NGO zoals Greenpeace,artsen zonder grenzen) willen. En intussen mag de gewone Nederlanders maar betalen.

Het wordt eens tijd dat we echte democratie hier hebben. met politici die ook echt als vertegenwoordigers zijn van de burgers en combinatie met een referendum voor raadpleging bij de burgers.

Het wordt eens tijd dat de overheid, ngo's en multinationals de macht van burger vrezen.

17 Handalf    
5 maanden geleden door Handalf
3
Meld

Het slachtoffergejank van de rechtse populistische plottertjes begint eentonig te worden. Ik ken ze nu wel, die verhalen, van de witte huilende boosmenschjes. Het begint bijna aandoenlijk te worden. Houdoe.

18 vanBinsbergen    
5 maanden geleden door vanBinsbergen
14
Meld

@13
In de praktijk is dat een wassen neus.

19 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
6
Meld

@16 Hoezo? Of ze nu het CDA met de PVV vervangen dat blijft precies hetzelfde. Beetje arrogant van die 15% PVV stemmers dat ze denken met die 15% het recht te hebben op regeringsdeelname.

Shit happens niemand wil met die lui in een kabinet. Nogal wiedes met al die gekken die ze aantrekken in gemeenteraden.

20 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
15
Meld

@18 Het begint bizarre vormen aan te nemen inderdaad door al die door Rusland gesponsorde websites.

21 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
14
Meld

@16 Maak jij gebruik van @15

Zo niet dan moet je niet zo zeuren.

22 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
14
Meld

@20

Bij een democratie hoor je deel te nemen als de uitslag zo is...ook al komt die uitslag je niet uit.

23 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
8
Meld

Begint inderdaad langzaam meer en meer op een dictatuur te lijken onder leiding van dictator Rutte en dat al sinds Rutte I en II.
Kom in actie met gele vestjes zou ik zeggen !

24 Interessant    
5 maanden geleden door Interessant
7
Meld

@23 Hoe kom je daarbij? Wat een onzin hoe krijg je het verzonnen?
Ze maken gewoon een regering met de partijen die op dat moment de beste kans hebben op een stabiele regering. Dat zijn niet de politieke flanken.

25 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
13
Meld

@14 Jij zou het in de Tweede Wereldoorlog ook goed gedaan hebben. Dan zou je vast en zeker tegen de Joden gezegd hebben: Stap maar in die trein joh, zie het als een excursie waar je wat van kan leren. Je leert er werken, hoe je moet douchen.
En jij maar lachen vanaf het perron, terwijl je de trein met een brede grijns uitzwaait.
Een misselijk mannetje, dát ben je.

26 xtremy    
5 maanden geleden door xtremy
10
Meld

@25

Het pvv werd als 2 de grootste partij gekozen maar op voorhand uitgesloten van regeringsdeelname... Men kwam tot de huidige keuze en steeds meer mensen voelen zich er niet door vertegenwoordigd wat dan volgens diezelfde stabiele?regering een probleem van die mensen is en niet van hun.

27 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
7
Meld

@26 Nee ik denk dat ik op NSBers gejaagd types zoals uzelf.

28 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
14
Meld

@27 Ja nou en? Dat is compleet normaal de PVDA is zo vaak uitgesloten als 2e partij. Ik zou echt niet weten waarom een partij die niet met PVV wenst samen te werken dat zou 'moeten'. Moeten is dus geen democratie.

29 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
13
Meld

@29

Men sloot op voorhand het pvv uit, dat is getuigt van arrogantie en schijt hebben aan allen die er op gestemd hebben. Negeren en uitsluiten is ook geen democratie...

30 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
7
Meld

@30 Dat heeft de PVV helemaal zelf verpest met achterlijke retoriek, achterlijke aanvallen op collega's en een lopende rechtszaak.

31 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
13
Meld

@31

Maar wat dan te doen met al die mensen die er op stemden? en wat aanvallen e.d. betreft daar kan de rest van de kamer ook wat van. Voorbeelden genoeg van afgelopen week waarbij men in wisselende samenstelling elkaar de mooiste zaken toewensten of toe beten.

32 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
7
Meld

@26
Precies, dat zou de Wijze Dwaas zeker gedaan hebben.
Sterker nog hij zou ons er ook op gezet hebben.

33 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
5
Meld

@32 Dan moeten ze zorgen dat de PVV de grootste wordt. wat een jankvolk man er zijn meerdere partijen ongeveer even groot. Populisten hebben last van grootheidswaanzin.

34 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
12
Meld

@32
Die zou hij het liefst op transpoort zetten richting kampen zoals vroeger.

35 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
4
Meld

@32 Maar wat dan te doen met al die mensen die er op stemden?

Je beseft dat bijna de helft gewoon na iedere verkiezing aan de kant staat? De PVV is daar niet bijzonder in hoor. Het is wel de enige partij die niet anders doet dan janken, klagen, zeuren, zaniken dat ze zielig zijn.

36 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
11
Meld

@36

Afgezien van janken of klagen en zeuren en zaniken feit blijft dat als je mensen maar lang genoeg blijft negeren en uitsluiten dan gaat dat een keer terug komen..hoe dat gaat kun je zien in Frankrijk.

37 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

Nee, Nederland is geen dictatuur. Mensen die denken dat dat wel zo is, zouden terug naar school moeten. Niet alleen om te leren wat een dictatuur eigenlijk is, maar ook om te leren hoe ze zelf hun democratische rechten kunnen gebruiken, Meestal zijn ze echter te lui om zelf wat te doen, ze klagen liever dat anderen het niet goed doen.

38 Giesje    
5 maanden geleden door Giesje
5
Meld

@38
Het blijkt dat anders stemmen geen echte veranderingen oplevert.
Op de een of andere manier werkt het kiessysteem niet meer.

39 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
1
Meld

@39 beroerd voor de Stichting en pianostemmers.
uhm kiessysteem werkt wel.

40 info    
5 maanden geleden door info
9
Meld

@37 Mensen worden niet gegeerd en uitgesloten, dat doen ze zelf zodat ze daarna kunnen janken klagen, zeuren en zaniken net als hun grote voorbeeld Wilders die eerst iedereen in de politiek schoffeert en dan gaat janken en klagen en zeuren en zaniken dat hij uitgesloten wordt, gedemoniseerd wordt en de blinde kritiekloze aanhang vindt het allemaal weer geweldig.

41 muxer    
5 maanden geleden door muxer
8
Meld

@39 Humor, omdat het voor u geen verandering oplevert, werkt gelijk het kiessysteem niet meer.

42 muxer    
5 maanden geleden door muxer
8
Meld

@20 ook dat nog.

43 info    
5 maanden geleden door info
9
Meld

@39 , je kunt nog wel wat meer doen dan stemmen. Actief worden in de politiek bijvoorbeeld, zodat je mee kunt praten over programma's. Zorg dat de partij, die wil wat jij wilt, groter wordt. En het kiessysteem werkt prima, blijkbaar heeft de VVD gewoon nog steeds de grootste en meest trouwe aanhang. Dat is voor veel mensen niet echt fijn, maar het zegt niets over het kiessysteem.

44 Giesje    
5 maanden geleden door Giesje
4
Meld

@44
Er gaan al tientallen jaren aan de lopende band zaken er doorheen die de meerderheid niet wil.
Het kiezen levert dus niet het gewenste resultaat op, de mensen hebben dat door en zeggen meer en meer hun vertrouwen in het hele systeem op..

45 MARCUSAURELIUS    
5 maanden geleden door MARCUSAURELIUS
1
Meld

@41

Mensen worden wel genegeerd, dat kun je zien aan de afschaffing van het referendum en aan het hele dividendbelasting onderwerp waar zo goed als heel het land een mening over had en waar de politiek maling aan had. En zo zijn er diverse voorbeelden waaruit blijkt dat het enige wat je nog kunt doen is 1 keer per 4 jaar naar een stembus gaan en de rest van de tijd dien je je mond te houden.

46 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
1
Meld

@46 Onze democratisch gekozen vertegenwoordiger nemen in meerderheid beslissingen in ons democratisch parlement. Dat een clubje ontevreden mens zich daarbij niet neer kunnen leggen en maar blijven janken, klagen en zeuren en zaniken is dan ondemocratisch en ze kunnen dan misschien maar beter verhuizen uit ons Nederland, Hongarije, Polen b.v.
Voor het laatste deel verwijs ik u naar @44

47 muxer    
5 maanden geleden door muxer
7
Meld

@45 , als het kiezen niet het gewenste resultaat oplevert, moet er dus anders gekozen worden. Ik denk wel dat de huidige versnippering in de tweede kamer het er niet makkelijker op maakt. Persoonlijk zou ik wel voorstander zijn van een systeem, waarbij geen coalitie wordt gevormd, maar waar gewoon voor ieder voorstel, van welke partij dan ook, een meerderheid zou moeten worden gehaald. Dat is nu in principe ook wel zo, ook oppositiepartijen kunnen voorstellen indienen, maar als die ingaan tegen het regeerakkoord, is de kans klein dat ze worden aangenomen.

@46 , nee, je hoeft je mond niet te houden, daar kies je zelf voor. En ik ga wel vaker stemmen dan 1 keer in de 4 jaar. Ik ga ook naar gemeenteraadsverkiezingen, provinciale staten, Europese verkiezingen.

48 Giesje    
5 maanden geleden door Giesje
3
Meld

@37 Als mensen denken ondemocratisch te werk te kunnen gaan met verongelijkt gestampvoet en of relletjes dan moeten we als samenleving snoeihard een streepje in het zand trekken. Ik ben voor het cordon sanitair in ieder geval ik stem alleen op een partij die de PVV uitsluit.

49 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
8
Meld

@49

Je moet even verder kijken dan enkel naar het pvv. Lees mijn reactie @4 maar terug want daar gaat het over.

50 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
0
Meld

@50 Als men de belangen van grote bedrijven niet dient dan gaan ze gewoon weg en staan we met lege handen. Je kan een wereldwijd systeem (kapitalisme) niet veranderen in Nederland. Dan blijft er niks over van onze internationale economie.

51 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
9
Meld

@51

Wat dus mijn stelling en 4 doet kloppen. De politiek doet vooral in verkiezingstijd voorkomen alsof ze voor ons opkomen en steeds meer mensen komen er achter dat dat flauwekul is en enkel gedaan wordt om kiezers te trekken. Steeds meer mensen krijgen dat soort zaken door en is 1 van de reden om in beweging/verzet te komen.

52 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

@52 Ze komen ook voor ons op misschien heeft de PVVer en de SPer een ander gevoel dat kan. Daar zijn het politieke flanken voor, die zijn nooit ergens mee eens.

53 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
11
Meld

@53

Dat voor ons opkomen blijkt bij het vormen van een kabinet zo weer vergeten te zijn. Maar laten we er een puntje achter zetten want we gaan er niet uitkomen en tot die tijd hou ik het op dat het grote geld gediend wordt en niet de gemiddelde stemmer.

54 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
4
Meld

@53 het verband dat u maakt tussen de PVV en SP verveelt mij.
dat de PVV veel van de SP overneemt voor verkiezingen, dat herken ik wel.

55 info    
5 maanden geleden door info
9
Meld

@55 Het zijn politieke flanken ik kan er niks mee. Die willen veranderingen waar ze in mijn optiek slecht de gevolgen van overzien maar het zijn principiële punten en er zitten grote gevolgen aan. Daarom zijn het ook uitersten.

Bij beide partijen hoor ik wel eens iets zinvols waar ik achter sta, maar meestal niet echt mijn kopje thee.

56 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
9
Meld

@27

Nu.niet de boel verdraaien. Wilders had voor de verkiezingen heel expliciet aangegeven niet met Rutte te willen samenwerken.
Tja, en toen werd de vvd (weer) de grootste partij.
Dan moet je niet janken als anderen niet met je willen samenwerken.

57 carpenter    
5 maanden geleden door carpenter
13
Meld

@57 Dat was de laatste keer inderdaad aan de orde daarnaast was het een partijprogramma van niks waar de PVV mee kwam daar kon niemand iets mee.

De verkiezingen daarvoor hadden ze nog een programma daar was de laatste keer niet veel meer van over dan holle frasen, het zogenaamde bierviltje.

58 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
8
Meld

@26 De misselijkheid zit in uw suggestieve reacties.

59 E.Meel    
5 maanden geleden door E.Meel
11
Meld

@5 Wat wilt u nu precies. ''De macht van het grote geld'' breken?
Dan moet u anders stemmen.
Of bent u gewoon jaloers en geeft u te veel uit?

60 E.Meel    
5 maanden geleden door E.Meel
11
Meld

Ja nederland is en dictatuur land geworden wat ambtenaren Politie Werkgever en Bedrijven van gemaakt hebben en ook nog 13 jaar onder Rutte van D66 CDA VVD CU en SGP

61 Gunther    
5 maanden geleden door Gunther
1
Meld

@57

Dat klopt, maar je denkt toch niet dat Wilders aangegeven had wel samen met het vvd te willen regeren men dat had gedaan? men heeft het 1 keer eerder gedaan en in elk geval het vvd en cda gaan dan niet nog een keer doen.

62 Voorzittershamer    
5 maanden geleden door Voorzittershamer
0
Meld

@58 in vergelijking met de SP spreekt u zichzelf nogal tegen.

63 info    
5 maanden geleden door info
8
Meld

@63 Wat heeft de ene reactie over een partij te maken met een reactie die daar niet over gaat? Bent u toevallig SP stemmert?

64 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
7
Meld

@64 ik ben allergisch voor mensen die de SP in verband brengen met de PVV.

65 info    
5 maanden geleden door info
8
Meld

@65 Waarom ze liggen dicht bij elkaar hoor de uiteinden van het hoefijzermodel. Het is een observatie.

66 Drs. Mezun    
5 maanden geleden door Drs. Mezun
7
Meld

Ja we leven in een dictatuur. Het referendum is ons afgepakt en de regering drijft zijn zin door in alles en maakt het leven onbetaalbaar. Iedereen moet van het gas af en wanneer is al bepaald De eerste 108 wijken kregen al een brief dat ze eind volgend jaar de gasmeter komen ophalen. En dan nog moeten onze auto s emissievrij worden terwijl de energiecentrales het lang niet aan kunnen en Russisch gas is niet goed dat is ook CO2. En dat terwijl de bakkers in China gewoon op kolen koken en de woonhuizen ook. Oke daar is het wel lastig om ineens overal stroom aan te leggen voor koken en verwarming. Is best een groot land. Maar in Nederland is het echt een dictatuur aan het worden. Alles word je door de strot geduwd.

67 Jan met de korte achternaam    
5 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
0
Meld

Een aantal mensen hier hebben nog steeds niet door dat dit geen beweging is van Recht of Links … dit is het midden dat inmiddels wel genoeg heeft van het gezeik van de flanken, dat een overheid ziet reAgeren op iedere holle trom vanaf die flanken, alsof het 'de mening' van 'het volk' is. Terwijl er inmiddels GEEN ENKEL MIDDEN PARTIJ meer is...

En ja, er lopen ongetwijfeld ook RADDRAAIERS mee, VAN LINKS EN RECHTS. Maar uiteindelijk is het vooral een beweging van het MIDDEN, ZONDER enige directe POLITIEKE KLEUR. Het is niet voor niets dat Links de groep uitmaakt voor Radicale Rechtsen, en Rechts de groep uitmaakt voor Communistische raddraaiers... beiden hebben A blijkbaar totaal geen binding met 'het volk', en B zijn ze totaal op hun pik getrapt dat ze niet uitgenodigd zijn. En C, reAgeren deze flanken EXACT als de rest van het verrotte politieke systeem.

En Nederland lijkt inderdaad steeds meer op een 'Neo-Liberale Dictatuur', ofwel 'Pre-verlichtte Dictatuur', waarvan het 'PreventieAkkoord' als laatste incarnatie wellicht wel het grootste voorbeeld is. Maar ik zou ook aanstippen:
- De voorkeursbehandeling van vluchtelingen op de huurmarkt
- De slappe aanpak van Bankiers
- De dividend belasting situatie
- De scheve belastingplichten tussen burger en bedrijf (hoe meer geld hoe MINDER? belasting?!?!).
- Het opleggen van een Windpark verplichting, ipv. bv. een GroeneEnergie verplichting
- Het door de politieke-media misbruikte zwarte pieten en vuurwerk gedram
- De bizar slechte situaties bij alle OVERHEIDSTAKEN, politie, zorg, onderwijs
- Hoe de politiek instemt met allerlei onzin op basis van ONZIN ARGUMENTEN, als 'geen leenangst aanpraten', of 'het is niet meer van deze tijd'.
- De bizarre situaties bij de MEDIA, waar nauwelijks nog nieuws te vinden is zonder een voorgekauwde politieke mening, waar 50% van het nieuws een 'advertorial' is.
- En zo kan ik nog wel even een tijdje door gaan... want het houdt blijkbaar niet op, niet vanzelf !

68 mightimouse    
5 maanden geleden door mightimouse
1
Meld

@66 had u en uw observatie wat hoger ingeschat.

69 info    
5 maanden geleden door info
9
Meld

@49 mee eens

70 info    
5 maanden geleden door info
9
Meld

@21 Het zou maar zo kunnen dat mensen zoals u achter die zogenaamde Russische websites zitten.

71 Rapunzel    
5 maanden geleden door Rapunzel
0
Meld

@68 +++

Op de vraag of Nederland een dictatuur is gaat de helft van de reageerders hier over de door hun geliefde of gehate politici praten. Jongens: politici zijn hier niet de oplossing. Burgers zijn overigens niet links of rechts maar zitten ergens in het midden. Het niet meer functioneren van de parlementaire democratie door allerlei partijpolitieke belangen, in marmer gegoten regeerakkoorden, het politiek bedrijven in de 1e kamer waar de 1e kamer niet voor bedoeld is, achterkamertjes overleg, nepotisme van het partijenkartel etc is nu juist het grote probleem!

72 Conradijntje    
5 maanden geleden door Conradijntje
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
( Video ) Fidan Ekiz: ‘Wie kritisch is...
Wie kritisch is op de islam, wordt gelijk nee...

11 uur geleden door Moskowfiets

Burgemeester Halsema: 'Songfestival welk...
Als het aan burgemeester Halsema ligt, wordt...

15 uur geleden door DagmarA

Duncan doet het! Nederland wint voor het eers...
Het is gelukt! Duncan Laurence wint voor Nede...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Rutte: geen extra geld voor Songfestival
De publieke omroep kan voorlopig niet rekenen...

16 uur geleden door Barbapapa-7,5

Mannen, de discussie is beslecht: zeg maar da...
In menig huishouden met mannen woedt een disc...

2 uur geleden door in holland


ADVERTENTIE


Laatste reacties
bontenblauw
Mannen, de discussie is beslecht: zeg maar da...
Nah... sommige mensen plassen altijd staand. ...

4 minuten geleden door bontenblauw

sparta
Meer of minder macht naar Brussel? Zo denken ...
@14Leuk, maar de EU wil veel verder gaan da...

4 minuten geleden door sparta

xtremy
Kort geding Greenpeace tegen kolencentrales...
Biomassa bijstoken is sowieso niet duurzaam. ...

17 minuten geleden door xtremy

student1255
Actiegroep verstoort debat in De Zevende Dag ...
Aah als het die smeerlap Verhofstadt zijn dag...

22 minuten geleden door student1255

bontenblauw
150.000 Duitsers betogen tegen nationalisme e...
Knap dat ze er zin in hebben....

26 minuten geleden door bontenblauw

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig