Tilburgse (14) verkracht na chantage met naaktfoto (bd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Lias in Binnenland  ·  32 Reacties

  • 11
  • 688x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Het lijkt me een goed idee om Redouan B maar uit te zetten naar het land van zijn tweede paspoort en hem eerst nog even een paar jaar vast te zetten.

1
1 RoosjeB

De naam van die gast zegt genoeg

1
2 Interessant

Redouan B.
Cultuurbesnedene

2
3 chouffleur

Vies stinkventje

2
4 schrootflint

Uiteindelijk heeft het meisje vijf tot tien keer seks. Tegen haar wil. Niet alleen met verdachte, maar ook met twee vrienden. Soms moet ze midden in de nacht het ouderlijk huis uit sluipen. ,,Ronduit schaamteloos dat je zo met kleine kinderen om kunt gaan'', zei Koning. Het meisje is doodsbang. Redouan loopt nog altijd vrij rond. In elk geval tot de uitspraak op 17 december. ,,Elke dag kan ik op straat met hem worden geconfronteerd. Ik voel me niet veilig.''
Tijd voor een vigilante ?

1
5 chouffleur

Mocht iemand zich nog afvragen waarom ik een gloeiende pesthekel aan bepaalde bevolkingsgroepen heb....

2
6 LoydMorris

@6

Is gewoon racisme...

22
7 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

8 hk-sr

Foei Redouan, straffen krijgen dit ongedierte nauwelijks want moeilijke jeugd en weinig kansen en blabla..

1
9 Xmod

@7 Onzin.... Hier in Nederland wonen, leven werken dik 200 verschillende nationaliteiten. Allemaal met hun eigen cultuur, geloof, achtergrond en eigenaardigheden... Er zijn er maar een paar die er op bizarre wijze bovenuit steken.... Aan wie ligt het dan, dat zij door velen uitgekotst worden?

1
10 LoydMorris

@9 Terwijl ongedierte normaal altijd bestreden wordt in Nederland.

1
11 Wylde Gjert

@5 Als zo'n parasitaire pedo vrolijk in het wild rond kan blijven lopen dan kan ik me dus levendig voorstellen dat de familieleden van het slachtoffer uiteindelijk uit wanhoop het recht in eigen hand nemen.

2
12 RoosjeB

bel rentokil

2
13 chouffleur

@7
Wel opvallend dat het over het algemeen om Marokkanen gaat en veel minder over andere allochtone groeperingen.

3
14 Lias

Wel een erge lage straf.

0
15 meneer van het nieuws

@14
Bij loverboys gaat het voornamelijk om Marokkanen, Turken en Antillianen. Je zult niet snel een Chinese, Vietnamese of Zweedse loverboy tegen het lijf lopen.

3
16 RoosjeB

Ik zeg altijd tegen mijn dochter met ongeveer de zelfde leeftijd, dat als ze zich als een slet gedraagt ze ook als een slet behandeld zal worden.

17
17 Realisme graag!

Jonge meisjes moeten eens verstandig worden en geen naaktfoto’s op het net te gooien

2
18 Interessant

Marokkaanse cultuur kweekt loverboys.

Binnen de Marokkaanse gemeenschap komen meisjes in de prostitutie terecht en worden jongens hun loverboy. Dat komt door de onderdrukking van de vrouw en de verwrongen manier waarop naar seksualiteit gekeken wordt.

Het verschijnsel van de loverboy bereikt de Marokkaanse gemeenschap nu in dubbel opzicht. Er zijn aanwijzingen dat steeds meer Marokkaanse meisjes in de prostitutie belanden met op de achtergrond een loverboy van Marokkaanse afkomst. Loverboys gaan ongelooflijk gewetenloos te werk. Ze manipuleren jonge meisjes door ze verliefd te laten worden, door ze veel aandacht en kadootjes te geven.

Binnen de Marokkaanse gemeenschap wordt de vrouw systematisch onderdrukt met haar seksualiteit als machtsmiddel. De gemeenschap staat het toe en houdt het in stand. Het bekendste en meest beruchte voorbeeld is dat een vrouw, als zij gaat trouwen, met een bloedbad tijdens de huwelijksnacht aan haar man, familie en buren moet bewijzen dat ze als maagd het huwelijk in ging.

Men ziet dit ritueel zelfs als een 'groot goed', dat in stand moet worden gehouden en dat met trots wordt overgedragen en doorgegeven aan volgende generaties. Terwijl met het instandhouden van deze gewoonte de vrouw eigenlijk openlijk en letterlijk gechanteerd wordt met haar seksualiteit, het intiemste en heiligste wat ze van God heeft gekregen. Het is vanuit islamitische visie een heidens ritueel dat Marokkanen instandhouden.

Waarom vrouwen dit allemaal laten gebeuren is te verklaren door het misbruik van bepaalde koranteksten en overleveringen. Mannen interpreteren en vertalen die teksten zó, dat vrouwen er steeds als heel slecht uit naar voren komen. Vaak behandelen Marokkaanse mannen hun vrouwen alsof ze van nature slechte wezens zijn waar ze zich tegen moeten beschermen. Van jongs af aan groeien Marokkaanse meisjes op met een negatief zelfbeeld. Met als gevolg dat zij extra gevoelig zijn voor loverboys.

Tegelijk leven deze jonge meiden in de westerse wereld. Dagelijks worden ze met een levenswijze geconfronteerd waarin man en vrouw wel gelijkwaardig zijn. Ze nemen dan ook steeds meer het vrije westerse gedrag over. En het gedrag van hun Marokkaanse broers. Zo zijn ze op seksueel vlak ook aan het experimenteren geslagen. Deze meiden zijn zéér kwetsbaar omdat ze van huis uit geen seksuele voorlichting meekrijgen. De kans dat ze gechanteerd worden is groot wanneer hun vriendje ook nog eens Marokkaans is, en dat vergroot de kans dat ze in de prostitutie terechtkomen. Een ongetrouwd Marokkaans meisje wordt door zo'n jongen als hoer gezien wanneer zij haar maagdelijkheid aan een Marokkaans vriendje heeft verloren.

Men zou kunnen denken dat de hier opgegroeide Marokkaanse jongens toch wel wat vrijer en gelijkwaardiger naar vrouwen kijken. Maar dit ismeestal niet het geval. Deze jongens groei-en opin gezinnen waar hun eigen moeder een ondergeschikte plaats inneemt. Dagelijks zien zij dat zij, de belangrijkste en meest onaantastbare persoon in hun leven, niet het respect en de waardering krijgt die ze als mens verdient. Waarom zouden ze dan wel respect hebben voor andere vrouwen?

Marokkaanse meiden die slachtoffer worden van loverboys kunnen niet binnen de eigen gemeenschap terecht voor hulp of opvang. Dit leidt tot een toename van Marokkaanse meisjes in de prostitutie. Om het loverboyprobleem aan te pakken moeten we dus terug naar de gemeenschap waar deze daders en slachtoffers vandaan komen. De Marokkaanse gemeenschap moet er op gewezen worden dat zij door haar ideeën over seksualiteit en de positie van de vrouw bevordert dat steeds meer meisjes in de prostitutie belanden.

De Marokkanen kunnen prima bereikt worden via de moskeeën. Laat de Nederlandse overheid in samenwerking met de moskeeën een campagne starten om de mensen bewust te maken van de ernst van het loverboyprobleem. Bijvoorbeeld tijdens de vastenmaand Ramadan als de moskee altijd drukbezocht is, kunnen veel mensen bereikt worden. Laat de Nederlandse overheid vooral niet bang zijn om hand in hand met de moskeeën de loverboys aan te pakken.

Wie weet wat voor effect het op die loverboys zelf zal hebben. En misschien zullen de meisjes die slachtoffer zijn van die loverboys zich gesteund voelen en durven ze dan wel aangifte te doen. Verder moet de overheid proberen via onderwijs en voorlichtingcampagnes de toekomstige daders en slachtoffers bewust te maken van dit probleem.

https://www.trouw.nl/home/marokkaanse-cultuur-kweekt-loverboys~acd186e0/

2
19 Xmod

@18
Daarom is voorlichting over cyberpesten, -chantage op school en vanuit thuis ook heel belangrijk, en vaak gaat het ook om labiele types.

1
20 Lias

@7 Loop jij het hier even goed te praten wat die viespeuk gedaan heeft?

3
21 Dokter Mosterd

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

@22 We weten nu tenminste dat je als trol zijnde onder verschillende nicknames o.a. Bullet108 actief bent!

Worden die idiote reacties ook begrijpelijker als je voor je reacties word betaald laat je geen gelegenheid voorbijgaan om een onzinnige opmerking te plaatsen!

1
23 Zie Hier

We weten nu tenminste dat je als trol zijnde onder verschillende nicknames actief bent!

Worden die idiote reacties ook begrijpelijker.

Als je voor je reacties word betaald laat je geen gelegenheid voorbijgaan om een onzinnige opmerking te plaatsen!

1
24 Zie Hier

@23 ; Ik denk , dat wat je denkt, wellicht niet heel handig is om te denken.
Wellicht dat als je erover nadenkt, je tot een andere denkrichting zou kunnen komen.
Maar ach, dat denk ik maar.

0
25 Partijdig

@25 Ik denk niet ik constateer!

0
26 Zie Hier

@26 ; Denk je?
Ik constateer iets anders question
Maar ik denk, dat ik het maar bij denken houd.
Anders wordt het overdenken, wat teveel.

Ach ja, d'r zijn nu eenmaal politieke partijen en andere organisaties die trollen inzetten, betaald en onbetaald. Hoort erbij, denk ik.

0
27 Partijdig

** gebruiker verwijderd **

@15
Het is nog maar de eis: drie jaar cel.
Een halfjaar ervan voorwaardelijk, zodat de man ook daarna nog een contact- en een straatverbod kan houden.

Redouan loopt nog altijd vrij rond. In elk geval tot de uitspraak op 17 december. 

En reken er maar op: 17 december is hij spoorloos verdwenen.

28 verwijderd2420

Die domme ganzen die graag een licht getint vriendje willen moeten achteraf niet klagen. Eigen schuld, dikke bult.

0
29 niet-alles-geloven

@17 Fijne ouder bent u dan,u zou haar ook op kunnen voeden zodat ze zich niet als slet hoeft te gedragen,let bv op haar kleding,.make-up ,taalgebruik

0
30 sec

* Verwijderd door de redactie *

31 Dumper

"... drie jaar cel. Een halfjaar ervan voorwaardelijk ..."

Voor:
- Chantage
- Pedofilie
- Verkrachting
En niet eens spijt.
Zou zeggen 5 jaar onvoorwaardelijk met verplichte TBS.

(kijken we over een jaar of 15 jaar of er een eerste begeleid proefverlofje inzit)

0
32 kenny013

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@41 "Sukkel" Bijna vergeten. Ach, je weet het onderhand wel. Jij scheldt enz, ik meld. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@46 Ooooo nou daar ben ik blij mee zeg!!!Hoeraaaa!!! ...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@45 Ik heb het specifeik over 7. Kun je ook niet tellen en/of lezen? "uilebal" Schelden, beledigen, op de man spelen...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

We zullen zien, of het inderdaad een "besloten feest voor 800 man is".Ga er maar van uit, dat er meer komen en dat die 800 "feestgangers" èch...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@44 Mooi niet. Lees je eigen rommel eens terug. Vanaf daar ging het niet meer over de belasting op suikerhoudende dranken uilebal. ...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@42 7 ging vooral over de formatie en democratie. Toedeloe hoor verder. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@41 "Jah, Hitler was vegetariër." Ja, en Geert is een allochtoon. Daarmee is het cirkeltje mooi rond, dus ik ga weg van dit draad...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@35 😂Ja zeg dat. Het ging op reactie 7 al van de suikertax naar allochtone Geert.Over een obsessie gesproken. ...

12 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@38 Jah, Hitler was vegetariër.Sukkel....

15 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@37 "braaksels" Nou, gelukkig maar dat het geen gevoelige snaar is dan. :-)))) ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hot Sexy AdultTamil Pron HdXxx PicturrsCrystal KnightDickcockNaked Oiled MassageCamsoda.com]Naimi NaimiJenna Starr XxxHindi Bp Video SexRecording Dance XnxxDesi Nurse PornSexteen PornLook At Her Now PornPorna Hd.Porn OneDeep PornographySex Live CamsDownload PorngifFree Pornos LesbianMrs. Poindexter NudeXxx Pon VideoXx Mia Khalifa VideoRima BhattacharyaMen Naked And HairySunny Leone Big CockTampahousewivesCartoons With PornDaftpornoEbony Lesvian PornPaulina GaitanRussian Teen XxxSex Video Movie TamilTamil SexeTransgender Woman PornPornos De TiktokGrinding SexualKourtney RaeNude Amber LynnTamil Home Made Sex VideosGay OfficepornSexy Mixed WrestlingDesi LedisMarathi Mms PornBlackmen GaypornYesjulzsex TapeAsian ShemalesexMost Liked Porn VideoNaruto GaysexSansa Stark PornChut Me UngliPeter Grill To Kenja No Jikan HentaiAdult Game WorldNew Game PornCasting Porn VideosMarwadi Six VideoXxx Wife ComSiblings NakedHidden Camera Happy Ending MassageAmy Anderssen AnalAlice In Wonderland Porn VideoDeviantart PornAnike EkinaXnxxindonesiaLatino PornographyBlack Summoner PornPisay PaoZyadaHot Saxy BfMalaika Arora Nude PhotosElezibeth Olsen PornXxx WebsiteThe Biggest Porn ListFree Big Tited PornLisbianas CogiendoDesnudos ColombiaSexmexmilfXnxx XmastrKorean Sister XxxAnal CompilationTop New Porn VideosHot Bobs PornNip Slip PublicEroticmonkeyVideosporno De TravestisBaka Na ImoutoAutumn Falls LesbianWatch Brazzers FreeLesbian ThreesomedDouji. FrChanel Preston PornCoomeet ChatBaixar Jogos PornográficosFotos Caseiras De Mulheres NuasXxx SixeFirst Time XvideoMarathibhabiIndian Aunty MilfCintia Cossio PornPorhubbSexo Online GrátisAnushka NavelSimran XxxSavita Bhabhi Cartoon PornMallika SexyNude Aunty PornTrip For FuckBrazzers In HouseGay Porn Dry HumpingNaruto X Sakura AngelyeahCum In Sister MouthReddit FacesittingAsian CucoldWww.xhamster.omNewfemdomvideosPorn SatarAllfinegirlsGay Thugs Gay PornKate Upton PornhubMaharashtra Marathi SexSex Video RipWhite Hair PornPorn Bondage AnalHuge Tits TumblrBeeg KomLina Esco NakedGay DeepthroqtHindi Bf ChudaiKamikatsu HentaiXxx ToLactating PornPublic Nip SlipCadey MurcuryOwen Grey PornstarBangal SaxVideos Pornograficos Los MejoresNubelifilmsMissttkissNeked On BeachXxx MdXx Local Video BanglaThe Naked NewsSarah Cortina PornSexchat LiveBlog CornosRockt PlayTurk PornosNikki WoodsAndroid 21 PornBrazzers Full Hd Sex Video