Nog voor kerst vaccinatie tegen meningokokken (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door chouffleur in Gezondheid  ·  142 Reacties

  • 1
  • 673x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@84 Ik wacht nog steeds ... , @97 als u nuttige cijfers heeft graag ..

0
101 chouffleur

@23 "minderjarigen rechtstreek benaderen voor ingrepen in lichamen is volslagen illegaal en blijft volslagen illegaal. "

Nee hoor, in het Verdrag voor de Rechten van het kind is vastgelegd dat kinderen vanaf 12 jaar al een beslissingsbevoegdheid hebben als het over dit soort zaken gaat.

0
102 Mevrouw Stemband

@20 @23 @26 @30 @31 @33 @34 @38 @40 @41 @44

Welk gedeelte van de tekst in @13 heb je niet begrepen dan? Of presteer je het weer dit niet eens gelezen te hebben?

Hier informatie over hetzelfde onderwerp, maar wat eenvoudiger geformuleerd:
https://www.jadokterneedokter.nl/rechten-van-kinderen-van-12-tot-en-met-15-jaar/

(**) En als we het oneens blijven?
Daar is nou de wet voor. Die is er vooral om zaken te regelen die jullie samen niet op kunnen lossen. Als jullie het niet met elkaar eens zijn of als je niet wilt dat je ouders geïnformeerd worden, dan kan jouw stem doorslaggevend zijn. Een paar voorbeelden.

voorbeeld 1

Stel je bent 12 jaar en je wilt je laten inenten tegen bepaalde ziektes. Je ouders zijn het daar niet mee eens en geven hun toestemming niet. Mag de dokter je, zonder toestemming van je ouders, toch die prikken geven? Ja, als hij vindt dat je een verstandig besluit neemt, zal hij je inenten. ....(**)

2
103 Wilmama

@100 , tuurlijk, ook een manier om je ongelijk toe te geven. Maar wie is de trol? jullie clubje of mensen die een andere mening durven uiten.

5
104 FCT

De trol is degene die niet op de reacties van de ander ingaat.

Dus ga je gang, FCT... waar gaan onze argumenten volgens jou de fout in?

1
105 Intellector

@84
Wanneer ga eens eindelijk het artikel onder deze link lezen die ik nu al voor de zevende keer speciaal voor jou moet posten in zeer korte tijd?! : https://kloptdatwel.nl/2013/10/28/natuurgeneeskundigen-medische-wetenschap-blijkt-kwakzalverij/

Zelfs Richter kwam in 2013 al met een rectificatie:
(**) Update 14-11-2013: Eerlijk is eerlijk, Richter heeft mijn commentaar op zijn uitspraken wel opgepikt en zijn uitspraken *in een latere aflevering rechtgezet.(**)

*

2
106 Wilmama

@104

Een mening zonder onderbouwing is slechts een mening. En heeft in een discussie geen enkele waarde.

9
107 carpenter

@107 Voor bepaalde mensen met een figuurlijk beperkt gezichtsvermogen, ook wel kokervisie, is een discussie zinloos. Voor hun is vaccinatie een religie en alle andersdenkenden zijn duivelsgebroed die op de brandstapel horen. Zeker als ik lees wat men ze allemaal toewenst....tokkie gehalte.
Nogmaals; Ik ga weer niet de talloze sites, verwijzingen ,boeken, artikelen opnoemen want jullie doen geen moeite ze te lezen en het is voor jullie toch onzin. Vorm van cognitieve dissonantie.
Dus stop met het herhalen van zinloze opmerkingen, het wordt een beetje zielig.

4
108 FCT

@108 , ik hoor graag uw cijfers over het alternatief..

1
109 chouffleur

@108 hoe komt het dat jij denkt dat er mensen zouden zijn voor wie vaccinatie een religie zou zijn? Waar haal je dat rare beeld vandaan?

Niemand draagt een dergelijk beeld uit. Dat zo'n soort beeld desondanks bij jou aankomt, ligt dus aan jouw perceptie. Hoe is dat zo gekomen dan? Vanwaar die verwrongen waarneming?

1
110 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

111 Robin

* Verwijderd door de redactie *

112 Robin

* Verwijderd door de redactie *

113 Robin

@110 doet me trouwens denken aan een eerdere opmerking dat elke andere mening gelijk zou staan aan het "afkraken" van de betreffende antivaxer.

Raar hoor... zelf wel een mening mogen poneren, maar je aangevallen voelen zodra de ander dat ook doet.

2
114 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

115 Robin

Zeker bij meningokokken, waar deze draad tenslotte over gaat, is vaccinatie veruit te prefereren boven het moeten doormaken van de ziekte.

Vaccinatie versterkt het immuunsysteem, dat is bewezen. Het is ook bewezen veilig. En je voorkomt er een ziekte mee die wel eens dodelijk zou kunnen aflopen. In Nederland zijn al meerdere mensen overleden... terwijl we dat heel eenvoudig kunnen vermijden.

Doen dus, die vaccinatie. Je zou wel gek zijn als je liever het risico op de dood wilt lopen.

1
116 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

117 Robin

@117 waar blijven uw cijfers over alternatieve medicatie?

2
118 chouffleur

Ook voor mazelen is vaccinatie veruit te prefereren boven het moeten doormaken van de ziekte. We zien dat in Japan, waar de mazelensterfte enorm steeg toen men een paar jaar stopte met vaccineren. Nadat men weer begon te vaccineren, daalde de sterfte.

Op alle andere ziektes en aandoeningen had het stoppen met vaccineren geen effect, en ook het hervatten van vaccineren niet. Da's ook logisch: de vaccinatie beschermt tegen de ziekte waarvoor wordt gevaccineerd, en heeft verder geen enkele bijwerking.

Vaccinaties zijn veilig. Dat is bewezen in tienduizenden uitgebreide testprogramma's. Het is ook bewezen in de praktijk. Iedereen die iets anders beweert dient waarschijnlijk poenbelangen, of is grandioos misleid.

2
119 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

120 E.Meel

@117 kom op, u heeft toch ook cijfers over de standaard medicatie?

1
121 chouffleur

@113
Drogreden/kulargument. Onder de link in @106 stond en staa nog steedst het juiste verhaal. Zelfs Ben Goldacre schreef in zijn boek Bad Science letterlijk over de taartdiagram in BMJ:

" One thing you could measure is how much medical practice is evidence-based. This is not easy. From the state of current knowledge, around 13 per cent of all treatments have good evidence, and a further 21 per cent are likely to be beneficial. This sounds low, but it seems the more common treatments tend to have a better evidence base. Another way of measuring is to look at how much medical activity is evidence-based, taking consecutive patients, in a hospital outpatients clinic for example, looking at their diagnosis, what treatment they were given, and then looking at whether that treatment decision was based on evidence. These real-world studies give a more meaningful figure: lots were done in the 1990s, and it turns out, depending on speciality, that between 50 and 80 per cent of all medical activity is ‘evidence-based’. "

2
122 Wilmama

@121
Robin heeft GEEN cijfers over medicatie. Robin kletst hersenloos een artikel na dat aantoonbaar van geen kanten klopt en blijft dat ijverig doen.

2
123 Wilmama

Ik wacht vol spanning tot Robin zijn woorden en en geschreeuw om gaat zetten tot daden , want dat kan weleens heel erg revolutionair zijn in de geneeskunde tegenover het mannenkoor van 'big pharma' ik verwacht minimaal dat we volgend jaar veel van Robin en zijn bevinden op geneeskundig gebied horen , ik wacht vol spanning af.

1
124 MarcusCole

* Verwijderd door de redactie *

125 Robin

* Verwijderd door de redactie *

126 Robin

@126 Je verdoet je tijd , iemand die zo goed is als jij bent met een IQ van ruim 160 en een doctoraal zo binnen no-time alle kinderziektes uit de wereld geholpen moeten hebben , wat doe JIJ nog op dit forum.

1
127 MarcusCole

@125
Klets je nu zelfs over de letterlijke woorden van Ben Goldacre in @122 heen? Tjonge jonge toch!
Tis en blijft toch wat met die chronische woordendiarree van je. Jammer dat daar niet tegen gevaccineerd kan worden.

2
128 Wilmama

@124 inderdaad. Robin schreeuwt vanaf de zijlijn dat de huidige manier van testen fout is. Hoe het dan wel zou moeten, weet hij ook niet.

Da's natuurlijk lekker makkelijk. Robin is een echte zijlijnzeiker. Alleen maar roepen wat de ander fout doet, maar zelf geen enkel alternatief bieden.

1
129 Intellector

@125 kom nu gewoon met cijfers over de alternatieve medicatie.
De cijfers van de werkzaamheid van regulier heeft u al geplaatst

2
130 chouffleur

@128 we hebben Robin al vaker uitgelegd DAT die 12% van hem niet klopt, en ook WAAROM die niet klopt. We hebben ook al vaak verteld hoe het dan wel zit.

Dacht je nu echt dat Robin die informatie nu, nu je hem voor de 150e keer aanbiedt, ineens wel zou lezen? De vorige 149 keer heeft hij alles genegeerd, dus dat doet hij nu natuurlijk weer.

1
131 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

132 Robin

* Verwijderd door de redactie *

133 Robin

@132 Je liegt.

1
134 LanCaster

@131
Het gaat er mij om en over dat nieuwkomers en meelezers kunnen zien dat Robin letterlijk alles op een ziekelijke manier negeert wat niet in zijn/haar straatje past en dús bij Robin de leugen regeert; niet andersom.

3
135 Wilmama

@132 gek hoor, ik mijn familie, vrienden iedereen gevaccineerd..
Geen medicatie nodig.. Nooit gehad.
Dus uw redenatie klopt niet.
Maar kom nou met die cijfers.. Zijn we klaarquestion

2
136 chouffleur

Robin zal wel weer beweren dat vaccins nooit goed zijn getest. Dat is inderdaad een leugen. Vaccins zijn beter getest dan welk ander middel ook.

Mocht je die superzware, zeer uitgebreide testen toch nog niet genoeg vinden, dan hoef je alleen maar naar de praktijk te kijken. De praktijk, in alle landen ter wereld. Die praktijk laat overduidelijk zien dat vaccineren de gezondheid verbetert.

De anti's kunnen zeuren zoveel ze willen, ze veranderen niets aan het feit dat de babysterfte afneemt naarmate er meer wordt gevaccineerd. En dat die sterfte weer stijgt zodra een land minder gaat vaccineren.

Dat is wat we zien. Altijd en overal, over de hele wereld.

De anti's willen dat iedereen de andere kant op kijkt. Maar dat doen we natuurlijk niet.

2
137 Intellector

* Verwijderd door de redactie *

138 Robin

De farmalobby probeert ons natuurlijk angst aan te praten. Want angst verkoopt, dat weten ze bij farma maar al te goed.

Daarom proberen ze ons bang te maken voor vaccineren. Onzin natuurlijk - maar het blijkt wel degelijk te werken. In Italië zal vanaf 2019 de winst van farma stijgen, omdat daar nu zoveel mensen de mazelenvaccinatie weigeren dat er honderden kinderen in het ziekenhuis terecht zullen komen. Iedereen die wel eens een ziekenhuisrekening heeft gezien weet hoe duur dat is.

Dat ze die paar duppies van de mazelenvaccins nu moeten missen, hebben ze er graag voor over. De grote winsten van de verkoop van behandelingen aan ziekenhuizen wegen daar ruimschoots tegenop.

1
139 Intellector

@138
Nee hoor. Ik maak me alleen maar zorgen over jouw geestelijke gezondheid en vraag me weleens af of je nog wel loslopend vertrouwd bent. Dat rusthuis -waar je naar eigen zeggen al een tijdje woont- kan maatregelen nemen om jouw veiligheid te waarborgen of heeft dit geen gesloten afdeling?

2
140 Wilmama

De meeste mensen worden steeds wijzer naarmate ze zich verder verdiepen in hun favoriete onderwerp.
Zoniet @132 . Weer een absoluut dieptepunt in zijn reacties. Slaat steeds wilder om zich heen met steeds slechtere argumenten.

Een teveel aan ayurveda-kruiden gehad mischien?

11
141 carpenter

@136 zie je wel meer met primaten

3
142 FCT

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@119Niet te geloven dit. Blijkbaar moderatie op de persoon, zoveel is nu wel duidelijk. 👎...

zojuist geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@119 Ah, het is dus wél echt verrwijderd? Ik dacht dat je dat "* Verwijderd door de redactie *" zelf had ingetikt. Merkwa...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

Het gaat 'goed' met ons rechtsysteem! Nog even en je kunt alles uitvreten tot mooren aan toe en je komt niet achter de tralies. Je wordt wel sch...

1 minuut geleden geplaatst door Nicks R. Van

Sarcoff
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@11 En wat zijn we er momenteel echt mee opgeschoten, en die vrijheid is even geweest, maar die hebben we niet meer, ook had ik dan alleen Duits...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Rusland, Poetin, beweert dat er Westerse soldaten (NAVO?) actief zijn in Oekraïne.Wij gaan hier bakkeleien over het gegeven alsof het propaga...

3 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@117Oh ja, natuurlijk. Slim opgemerkt. Dan is de opmerking van @114 ook duidelijk. 😉...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Nicks R. Van
'Oekraïne voert ónze oorlog, dus moeten we alles leveren wat we hebben

@2 Als we niets doen wordt het al heel gauw wél onze oorlog. ...

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@115Heb dit minstens 20 keer geplaatst , iemand is snel geweest , het staat er maar ene keer ., Als het zo uitkomt kan er wel op de knop ged...

5 minuten geleden geplaatst door Olivia

Nicks R. Van
Bewaakte stallingen op stations steeds vaker doelwit fietsendieven: NS start proef met hogere poortjes

Het bewijs dat die bewaking niets voorstelt! Daar betaal je dan wel voor. Weer de afnemende service van NS in relatie tot de toenemende kosten. ...

6 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

wildersfan
Inlichtingendiensten VS denken dat Poetin geen opdracht gaf voor Navalny-moord

Kijk... de MSM heeft er dus op gelogen. Ook al die intellectuele, hoogopgeleide super elites blijken ongelijk te hebben gehad. Het liegen en bed...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Xvideos Indian TamilMuslim Bhabhi NudeMom Blackmail Sex ComAdult Pornos VideosXxx DysiRomanlettuce PornBest Mexican PornstarsDaniel FarrariXnxx Hd MassagePunjabi Audio XxxPornhits ComDesi Girl Xnxx ComHd Porm ComBoobshqThai XnxxPorn Hub FemboysSonagachi SexWeird PornvideosCamehoreGayporn TiktokNina Agdal NudeSlaveporn GamesBlack EmanuelleRekha Mona SarkarMia Khalifa Xnxx VideosXnxx FoursomeDaty MeaningBubbles199Indian Casting Couch PornWhat Is Gonzo PornMommy BlowsbestCoffee MangaNaked BreaatMwlhores Sites PornosGwen NakedXhampster GayThe Loud House HentaiXxxkanndaVidya SexXxx Sex Marathi VideoSexs VixenHentais HqChainsaw Man HentaiErotic TvBig Asian Boobs PornMolly PillsPornzzLive Sexy Video HdRachel RaxxxManila ExposeKinky SpaAva Devine PovTitts SpankingVoissa FrKittykristen420Blair Williams PornMet Art PornCouplessex VideoSex BoodsMia Malkova PlayboyHalloween NudesLily Love NudeSnapchat Nudes IndianBokep VirallRina IshiranaGorditas PornosSasha GrayBen 10 Cartoon XxxSexy Porn MoviXxxfreeKitten PornSwingers ComMom Sex TubeVideos Porno BrasileiroTona Louise NudeKalina Ryu PornXx Sexy Hd VideoMilf FutaIndian BrezzerMaid BlowjobHentia GameHarlie Quinn NudeXnxx Videos LatestRapeanimeDesiree Cousteau PornMargot Robbie ToplessLast OriginJizzcomPawgtwerkLily ShamsTamil Village Aunty NudeCrying Anal XxxBest Hentais To WatchAsia BondageRjmassagemManjusexSex Xxx Bf VideoKannada Sex Video AuntyBig Girls NudeSunny SaxBangli XxxxNaomi Woods BbcBucakeEscort IndexSickjunckKavya Madhavan SexyJessie Saint PornMum Sleeping Son SexSleepy Mom PornVideo PirnogratisFiesty FeministaLesbian Porn Real LesbiansIndian Bollywood XxxSkinny Black Women PornTitty BabyFrenulum LickBest Latina PornstarBig Natural Blonde TitsXxx HeroenErotic PornstarEbony Trib LesbiansIndian Aunty.inTenn Massage PornDeepfakes XxxPic Porn FreeIndian Pussey VideoMom Son Anal PornChristy Mack Double PenetrationKing NassirKenzie Anne Big Cock BullyVoyeur-house.tvSkipthegames TexasPorn FlashSex With TrainerSunny Hd VideoVrkm-1098Mia Sand PornNude DoctorPorm VidoCardosiaXxn PorneLatin Porn TeensPornokaiSex Video JimX Video Japanese WifeJapanesse BigtitsOne Piece Hent MangaPretty PornographyTinto Brass Hot MovieDilldo