door Inter in Politiek  ·  47 Reacties

  • 10
  • 705x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze zijn te laf om het nu te doen.
Provinciale verkiezingen en dan stemmen op links, no way.

11
1 Pluten1

* Verwijderd door de redactie *

2 muxer

@2 Er is geen extreem rechts in de kamer of je bedoeld DENK mss maar die hebben geen meerderheid

Fout rechts zoals de VVD die verliezen veel zetels
Nu toch dit pact gaan tekenen of dan niet met een inlegvel kost de VVD nog minstens 5-10 zetels

7
3 GOTCHA666

@1

Je zegt eingenlijk dat je het er wel mee eens bent maar te laf om het te steunen

0
4 magikeven

@1 Links dan wordt het nog erger dan de VVD dus nee echt niet

11
5 GOTCHA666

Van mij mag de anti burger partij vvd morgen aftreden graag zelf daar hoef ik niet links voor te zijn

1
6 magikeven

@5 . Dat is onmogelijk

3
7 magikeven

Rutte 3 zal dan inderdaad waarschijnlijk zijn meerderheid verliezen maar links zal niet de meerderheid gaan halen. En dat betekent dat linkse partijen met Wilders en Baudet zullen moeten gaan samenwerken om daar een meerderheid te gaan halen.

2
8 IJzervreter

* Verwijderd door de redactie *

9 muxer

@4 links heeft gelegenheden zat gehad om Rutte te stoppen, maar het op het laatste moment gestopt. Dus waarom wachten tot de provinciale verkiezingen. Grijpt het moment van dit migratie-achtergronden aan om ze te stoppen.
Zoals het nu gaat in de politiek en in Nederland denk ik toch te kijken wat de FvD in huis heeft. Ik ben dan wel heel ver van mijn pad af.

10
10 Pluten1

@10

Heb niet zo veel met links rechts het is niet meer dan zwart wit denken met vooroordelen

Maar zolang er mensen ( de meerderheid ) blijft stemmen op een partij die meer heeft met het grote geld en mij en andere als werkende laat vallen . Mag hij zo snel mogelijk op Rutte ook gezien de vele puinhopen zorg , politie , defensie , belasting en de vele mislukte ministers

Wat FVD betreft weet niet heb er niet zoveel vertrouwen in zou ook nog niet weten waar ik op stem maar zeker geen VVD , PVDA , CDA , Groenlinks laat staan D666

2
11 magikeven

@5

Want ??

1
12 magikeven

@3 Wilders zat in 2017 op zijn knieen omdat hij toch echt zo graag met Rutte 'de belastingen wilden verlagen'.

VVD en FvD zullen eerder kiezen voor de VVD als coalitiepartner dan voor een andere partij want dat is hun natuurlijke bondgenoot. En wat ze willen inbrengen aan vreemdelingenbeleid lost de problemen met nederlandse Marokkanen niet op en is vaak wettelijk verboden dus wordt het gewoon weer VVD beleid. FvD en VVD hebben geen economisch alternatief voor het huidige VVD beleid want ze steunen het.

2
13 Hollander1967

@8

Hoeveel rechts bestaat er in jou wereld ?

0
14 magikeven

@7 Jawel hoor geef Groen links en D66 maar de macht

8
15 GOTCHA666

@9 Die zijn alleen niet extreem rechts dus
Alleen rechts op immigratie vraagstukken

4
16 GOTCHA666

@12 Wat denk jezelf ?

5
17 GOTCHA666

@13 FVD heeft niks bij de VVD te zoeken
PVV wel ja

5
18 GOTCHA666

@13 Wat de FVD wil is zeker een stap in de goede richting
met de aanpak van de mocros
en nee dat is niet verboden

3
19 GOTCHA666

@17
Nou ik denk dat je niet weet gezien je reactie

1
20 magikeven

Links zal het Rutte moeilijk maken.Afgezien van het migratiedossier zal rechts Rutte steunen in zijn economische agenda.,

1
21 jantje van leiden

@20 Ik denk dat je gewoon aan het wegkijken bent dat zal je bedoelen omdat je zo een domme vraag stelt

Dus nogmaals wat denk je zelf

4
22 GOTCHA666

@22 Ik denk dat Rechts belang heeft bij het zaaien van verdeeldheid ondermeer door immigratie en dat links dat niet heeft en dus ook niet promoot.

In scandinavie zijn nooit grootschalig arbeidsimmigranten uit andere landen binnengehaald zoals hier in de jaren 60 en 70, de turken en Marokkanen en in de jaren 00 de oostblokkers. Scandinavie had een links beleid en dat pastte daar niet in.

Links beleid staat dus niet voor grootschalige immigratie zoals de rechtse partijen ons iedere keer in het verleden hebben opgezadeld met andere culturen door arbeidsmigratie. 80% van de moslims is hierheen gehaald als arbeidsmigrant door Rechts.

De islamisering komt van Rechts!

3
23 Hollander1967

@23 Dat is idd zo voor fout rechts zoals de VVD maar niet zo de FVD en de PVV

2
24 GOTCHA666

Een stem op SP is een stem voor het partijenkartel.....en dus voor Rutte!

4
25 CoolMemories

@23 "...De islamisering komt van Rechts!..."

Nee, de islamisering komt van de liberalen...in samenwerking mat de socialisten....!

2
26 CoolMemories

@26
Er is helemaal geen geplande islamisering!

4
27 Realisme graag!

@22

Kort om nogmaals je kan jou stelling niet verdedigen en daarom kijk ik weg tuurlijk jonge doei

1
28 magikeven

@28 Nee

Dat maak jij er maar van
maar je kijkt wel weg ja

0
29 GOTCHA666

Alle pogingen om Rutte het torentje uit te jagen zijn welkom.

0
30 SergioLeone

Niet zeggen en roepen gewoon doen.Het volk zit te wachten om de maffiabende van D66 CDA VVD CU en SGP te val te brengen samen met Rutte VVD uit de kamer te trappen.

1
31 Gunther

@24 Uw houding is het spelletje van 'uw buurman de schuld geven' want dat is wat FvD en PVV doen en denkende mensen zien door dit spelletje heen maar u blijkbaar niet. De overlast in nederland wordt niet veroorzaakt door asielzoekers maar door arbeidssimmigranten en de kinderen daarvan. De misdaadcijfers onder asielzoekers zijn bijna 0. Deze mensen voelen zich gast en maken geen rotzooi. De misdaadcijfers onder Marokkanen, turken en oostblokkers zijn skyhigh. Dat zijn arbeidsimmigranten en hun kinderen of criminelen die hier snel de grens over komen om hoogbejaarden in elkaar te trappen.

Die zitten hier bovendien in veel grotere aantallen. Er zijn de laatste 10 jaar 500.000 oostblokkers nederland binnengehaald om de arbeid goedkoop te houden voor rechts. Maar Rechts heeft niet genoeg huizen bijgebouwd, he? Daarom verdringen ze onze kinderen van de laag geschoolde arbeid en de huizenmarkt. FvD en VVD zijn niet tegen de arbeidsimmigratie en niet voor de bouw van meer betaalbare huizen. Ze lossen uw onvrede niet op. Eén keer raden wie wel tegen grootschalige arbeidsimmigratie en voor sociale woningbouw is ????

Asielzoekers vluchten voor rechtse bommen. Dat er in hun kielzog een groep criminelen meekomt is daar het gevolg van en zolang rechts niet stopt met bommen gooien in syrie, irak, afghanistan etc. zullen er altijd meelifters onder de vluchtende mensen zijn. De oorlogen in die gebieden zijn het gevolg van rechtse machtspolitiek om gronsdtoffen, energie en gebied. Rechts verleent ze dus dat asielexcuus, niet links. En dus zal de situatie met rechtse wegkijkpolitiek (niet tegen cultuurverdringende en overlastgevende arbeidsimmigratie zijn, geen sociale nieuwbouw steunen terwijl de vraag ernaar al enorm was en blijven veroorzaken van oorlogsvluchtelingen) alleen maar slechter worden.

4
32 Hollander1967

#32 ….. FvD en PVV zijn net als VVD niet tegen de arbeidsimmigratie en niet voor de bouw van meer betaalbare huizen. Ze lossen uw onvrede niet op......

2
33 Hollander1967

@25 De politiek is een 'partijenkartel' en sommige mensen trappen iedere keer in partijen die zeggen dat ze daar niet aan mee gaan doen. De PVV heeft haar kans gehad in 2010. Ook toen waren ze en nu nog steeds zijn ze voorstander van 'kansrijke arbeidsmigranten'.

FvD is gewoon weer een new kid on the block waar weer dezelfde groep mensen intrapt als voorheen met de LPF, met Rita Verdonk en met de PVV. Rechtse partijen bieden geen oplossingen en maken net zo goed deel uit van 'het partijkartel'. En u en ik weten dat FvD wel met de VVD zullen gaan regeren maar niet met een linkse partij die sociale huizen wil bouwen en grootschalige arbeidsmigratie wil stoppen.

3
34 Hollander1967

@29

Waar van liegende Rutte ,dividend belasting puinhopen zorg , politie defensie , belasting

De zogenaamde ieder een voor uit.ect endan nog een hele lijst

Nu jij wat word er erger volgens jou

1
35 magikeven

@32 Nee dat maak jij er maar van
jouw buurman is ook gewoon schuldig in deze
Dus problemen benoemen niks mis mee

1
36 GOTCHA666

@35 Nog steeds aan het wegkijken
Jammer

1
37 GOTCHA666

De enige die weg kijkt ben je zelf en je hebt geen enkel tegen agument. Dus eigenlijk een zielig dom mannetje wat iets bralt en als een papegaai reageert

2
38 magikeven

@36 Ik had het niet over 'mijn buurman'. Ik had het over 'uw buurman'.

Er is niks mis met het benoemen van problemen. Dat is precies ook wat bijv. Pim Fortuyn deed. Wat deze partijen iedere keer nalaten is het aandragen van oplossingen of het meewerken daaraan. Daarmee tonen ze hun echte gezicht.

Betaalbare Sociale woningbouw en Publieke Zorg, waarom niet? Omdat FvD en PVV dat samen met de VVD niet willen?

Benoemen van problemen zonder benoemen van de oplossingen is inspelen op de onderbuik. Zo blijft u wel op die partijen stemmen want uw onvrede (onderbuik) blijft wel knorren. Totdat ze u weer eens teleurstellen. FvD en PVV zullen Rutte 3 in de senaat helpen aan een rechtse meerderheid voor al zijn economische en sociale politiek.

3
39 Hollander1967

@39 Ja ik had het ook over wat jij mijn buurman noemt

Benoemen van de problemen dat is de 1e stap
Wegkijken ervan dat lost zeker niks op

Nee hoor PVV en FVD stemmen zeker niet zomaar met de VVD mee

1
40 GOTCHA666

@39 Geef ze dan de kans om het te proberen
niet gaan staan roepen dat ze geen oplossingen hebben

1
41 GOTCHA666

Eerst zien en dan geloven. Lilian moet eerst haar deel wat naar de Pvv overgelopen is terughalen, en dan nog zal het moeilijk worden voor de SP om iets te veranderen. De meeste PVV stemmers zouden uitstekend bij de SP passen op een aantal punten, uitgezonderd dan de groep die ook heel veel sympathie voor de NVU, Pegida, Identitair Verzet, Soldiers of Odin en andere extreem rechtse clubjes hebben, en daardoor vervolgens piepen dat ze geen werk kunnen vinden omdat hun darmen op sociale media geleegd worden, of men prominent aanwezig is bij demonstraties om als doorgeslagen idioten daar tekeer te kunnen gaan.

1
42 Arno82

@40

Je blaat maar over weg kijken van mij waarvan



?? @1 jij Links dan wordt het nog erger dan de VVD dus nee echt niet

@5 ik want
dan moet je antwoorden van wat ik zelf denk

Nog steeds geen enkel uitleg wat er nog erger kan worden dan alleen gelul over weg kijken

Kort om weg kijken van de echte wereld doe je helemaal zelf ga mij niet verwijten en anderen van wat je zelf doet

0
43 magikeven

@43

Zie 12 ?

Dat is dus wegkijken

2
44 GOTCHA666

@41 De PVV heeft de kans gehad in 2010. Het eerste dat ze deden was de AOW-grens loslaten toen ze met de VVD in bed mochten kruipen.

Voor FvD en PVV is er geen coalitie zonder VVD. Die kans krijgen ze niet van mij.

2
45 Hollander1967

@45 Nee de PVV heeft de kans niet gehad in 2010
Gelukkig gaat het ook niet om Hollander1967 of ze de kans krijgen

Die kan straks gewoon naar Mekka gaan

2
46 GOTCHA666

@46 Ach kijk daar komen de vooroordelen van iemand zonder argumenten. Waar je je onzin vandaan haalt zla mij boeien. Geen weerwoord tegen logica, he? En je wil de VVD gewoon weer in het zadel houden.

Een stem op de FvD of PVV is een stem op een coalitie met de VVD.

2
47 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2873 Dankje WF op de tafel staat nog teguila of cola....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Derdelanders? Dat zijn toch negers die in Oekraïne verbleven? Die moeten lekker terug naar hun negerland, wat moeten ze hier?...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Fijn voor Lillian. Gefeliciteerd. :)...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@3Ja die aquatische soorten hebben echt een typhus hekel aan droogte idd XD...

3 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Offtopic

@2843 Proficiat baba....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@1 Sommige van jouw soortgenoten kunnen ook slecht tegen droogte lijkt me. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Wilders’ ijskast en de slapende journalistiek - Joop - BNNVARA

Tja discrimineren is van sommige clubs een gewoonte en bij enkele een liefhebberij vooral over mensen met een andere mening!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Weetal
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Het kan wel raar gaan.https://nos.nl/artikel/2518201-zeker-155-doden-door-overstromingen-in-tanzania...

6 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@63 Correctie. Als jij bijvoorbeeld geen asielzoekers naast je hebt wonen....

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@61 Nee dat denk ik ook niet. Dat is een pure uiting van frustratie. Door het lezen van de koptekst en/of artikel. Waarschijnlijk veroorzaak...

9 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Lena Paul BlackedXnxx MociesHayley Atwell SexyXxx PkSexvidiSex Video Porn HindiNaughtt America ComFree Interratial PornJustaminx NudeShe Make It Clap FreestyleSxay VideoAmerican_cake OnlyfansHanna ZimmerTamil Latest SexIndian Tution PornHindi Anal Porn VideoTec PornJapanese Tee PornHot Asian CreampiesListe Site PornoVanniallDoctor And Nurse XnxxXxxx Sex Video ComAudrey Bitoni Full VideosTelugu Aunty Boy Sex VideosWifecrazy.comAdultvideoempireVoissa.Megan Fox PornografiaJexmovieShweta Tiwari PornXxx Video OpanXvideos TaxiJav GirlfriendPlay Girl SexBisex BjXvieos.comPorn Web CamContribution Amateur SexeRachel Cook Pussy3dcomics PornBrazzers CodeosHot Girl Xxx PhotoIpvr-234Muscleporn GayBackroom Casting Couch Full VideoLatina Amateur PornChristy Mack Nude18 Years Sex HdWaifuflare LeaksHotsexy MoviesNhlp CentralSkylarmaexo Leaked OnlyfansIs Erothots SafeDani Sex VideoXvideo Desi HdPrincessemilyleHentai BestialityLatina SpankbangCountryhuman PornWar PornographyBootyfruttiNaruto And Sakura SexingPorn Of Squirtعرب هنتايHand Jod PornBritania Razavi PornSpeedbump PositionHot Aunty Sex MovieHot Ass SexBen 10 Cartoon Sex VideoDownes Syndrome PornIm Hen TaiBella DelphinePorn Anal CreampiesKate Beckimsale NudeEnglish Sex Hd VideoMadhavi Sex VideoOld Man Big DickJulia TaylorMia Khalifa In BikiniHoli Hot Sex VideoCouch BlowjobMovie Adult JapanPorn Star NamBig Ass Porn TubeMaster X VideoTelugu Shakeela Sex VideosDani Denial XxxHot Sexy Romantic Porn VideoSnap Leaks PornKanao HentaiIkkyuu NyuukonSexy Hd Videos ComBunni3jpgCelebrity Nude VideoErza HentiaBaddiehunXvideos IaSites De Vídeos PornográficosHot X X XBrazzer PornographieKenzie.reeves BlackMen On Women PornHq Hentais 3dAssistir Filme Pornô GratuitoKarlee Grey CreampieMom Son Porn MemePriyanka Chopra Sex VideoDivya Bharti SexHot Indian Desi Sex VideoPeliculas EroticaxFantasy HotwifeTit DropLulu Chu-analFat Black SexMy Hot BookBrother And Sister Family Sex VideoNew Grounds NsfwCollege Hostel Sex VideoDaisy Taylor NakedDesisex ComLaura Saenz PornHot And Juicy1Free Love Making VideosCammatchMonstrous CocksXxx MsagXxx Hd Best QualityNisha SexXxx Video ZzzTeens Cumming CompilationI Need More Bullets PornPussy SagaEacort Near MeAntara VasnaCelina Smith LeakClapping Cheeks PornBest Celebrity Sex ScenesPussy FartsXnxx MianmarXnxx Hd.cimVelma Sex SceneHorny Lilly XnxxIndian Jhavajhavi4k Pov PornBrazzershd PornJaponesa PornoAlainpantyhoseDigitalprincess