door Inter in Binnenland  ·  19 Reacties

  • 22
  • 573x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarschijnlijk hoorde u het al: de regering maakte vanmiddag bekend het Marrakesh immigratiepact op 10 december gewoon te willen tekenen. Ondanks de massale protesten er tegen. Ondanks de dramatische gevolgen voor Nederland.

Het kan Rutte gewoon helemaal niets schelen. Ik ben niet kwaad. Ik ben woest!

Help ons om samen Nederland in beweging te krijgen.

We hebben nog één kans om het dramatische Marrakesh Immigratiepact te stoppen.

Die kans is er op dinsdag 4 december bij het debat erover in de Tweede Kamer. Hoe méér handtekeningen we dan hebben verzameld, hoe sterker we staan. En hoe groter de kans dat VVD en CDA gaan bewegen.

Spoor daarom iedereen in uw omgeving aan om de petitie te ondertekenen. Laten we massaal in actie komen om tegen te houden dat onze grenzen nóg verder open gaan en de ongecontroleerde immigratie nóg verder toeneemt.

Alleen als heel Nederland nu van zich laat horen kunnen we de totale uitverkoop van Nederland door het kabinet-Rutte stoppen!

Dank voor uw steun.



Thierry Baudet
Forum voor Democratie

2
1 LoydMorris

** gebruiker verwijderd **

Rutte is er helemaal niet voor de Nederlanders.
Het zal hem, en zijn politieke vrienden een dikke worst wezen hoe dit gaat uitpakken.
Hij mag voor mijn part morgen al zich bij de bijstand mogen melden en moeten omscholen.
Ik kan iets anders zeggen, maar dat wordt door de redactie toch verwijderd.

2 verwijderd9139144

* Verwijderd door de redactie *

3 hk-sr

Tja maar Merkel tekent dus Rutte tekent ook netjes bij het kruisje, nadenken is niet z'n sterkste kant.

0
4 Zie Hier

@3 Ik hou niet van liquidaties. Ik zie Rutte en consorten (ook voormalig regeringsleiders) liever voor een tribunaal en vervolgens levenslang achter de tralies. Dan kunnen ze nadenken over wat ze de Nederlandse burgers hebben aangedaan.

0
5 thestranger

* Verwijderd door de redactie *

6 hk-sr

Dan weten we gelijk waarom Rutte ermee instemt !

0
7 mightimouse

@1 als ik t goed begrijp is die site zo lek als een mandje en kan Thierry makkelijk zat zelf 20000 keer een handtekening zetten.

9
8 BlackNinja

Als je sociale voorzieningen wilt slopen, dan is dit wel een goede manier om dat te doen.

0
9 alexandroepimenco

Denk niet dat MR daar onder de indruk van is.

0
10 niet-alles-geloven

* Verwijderd door de redactie *

11 ciudad

Onze landverrader heeft letterlijk en figuurlijk schijt aan zijn eigen Nederlandse bevolking hij moet gewoon de opdrachten van mr Soros uitvoeren en Nederland naar de ondergang helpen, doordat hij heel Afrika hier heen weet te halen voor gratis ziekte kosten ( hoe kan dat toch dat de premies weer stijgen) gratis wonen ( de eigen bevolking weer helemaal onderaan ) allemaal levenslange uitkering ( betalen doen die domme Nederlanders wel)

1
12 Joepie

Altijd opvallend is dat ex premiers (kijk naar een Dries van Agt) wanneer ze een jaar of zeventig zijn zich vernietigend uitlaten over hun eigen beleid. Dan kan het verstand, de rede, wel zegevieren. Als ze aan de macht zijn draait het alleen maar om hun belangen en het tevreden houden van de politieke vriendjes/elite achter de schermen en niet om de uitwerking van hun beleid.

1
13 Conradijntje

@8 Ja, jammer dat het niet zo'n waterdichte petitie is. Maar niet getreurd, er is een petitie site die al jaren bezig is en de zaakjes daaromtrent wél op orde heeft. Petities.nl

https://petities.nl/petitions/geen-toestemming-voor-de-verklaring-van-marrakesh?locale=nl

0
14 xtremy

Over de welvaartsstaat.

De familie van mijn man heeft een bedrijf. De hoofdvestiging is in Nederland. Maar er zijn ook enkele filialen in het buitenland.
Vroeg in 2015 keerden we terug, na 10 jaar afwezigheid. Mijn man en zijn zuster wisselden van filiaal. Zij ging met haar gezin naar het buitenland.

We zijn ons kapot geschrokken van het verval van Nederland in 10 jaar tijd. Al verlieten we na de moorden op Pim Fortuijn (mei 2002) en Theo van Gogh (november 2004) niet een land waar het goed ging.

We maken ons grote zorgen om het personeel. Niet zozeer of we in de toekomst wel personeel kunnen krijgen, want we leiden in eigen huis op. Wat hier gemaakt wordt vereist specifieke kennis en vaardigheid.

Nee, we stuiten op andere problemen.
1. Personeel in vaste dienst, wat wij nodig hebben, is ontzettend duur door de sociale lasten. Als gevolg van ZZP- en Payrolling-constructies moeten familiebedrijven met vast personeel steeds hogere sociale lasten betalen, omdat ZZP-ers , etc. niet afdragen.

2. Daarnaast is er het probleem van de euro. Door die rotmunt houdt de ECB de rente krankzinnig laag. En stijgen en stijgen de pensioenpremies. Tegelijk keren de pensioensfondsen onze gepensioneerden geen inflatiecorrectie uit vanwege de lage rekenrente ook weer door die krankzinnige euro. Ondertussen houden de politici en ambtenaren onderling wedstrijden lasten verzwaren. Daarna spenderen, spenderen, spenderen ze ... tot ze scheel zien.
Onze oudere gepensioneerden (80 plus) moeten niet veel tegenslag tegenkomen, of ze komen in de problemen.

3. Onze werknemers hebben niets aan loonsverhogingen. Vaker zijn ze dan netto slechter af. Dat komt onder andere doordat de politici stiekem knoeien met de heffingskortingen. En dan heb je nog dat idiote toeslagencircus.
De dochter van een werknemer is in 2016 bij ons in dienst getreden. Haar huwelijk was op de klippen gelopen en toen werd ze , als jonge onderwijzeres in 2013 ontslagen. Een paar jaren heeft ze als alleenstaande moeder in een uitkering gezeten. Maar ,ze is terugverhuisd naar hier en kon bij ons komen werken. Want ze wilde liever niet terug naar het onderwijs. Daar word je slecht behandeld.
Echter, als werkende word je zowiezo slecht behandeld. De Belastingdienst en toeslageninstanties kunnen haar al maandenlang geen uitsluitsel geven over de toesagen , terugbetalingen en naheffingen, omdat ze is verhuisd en omdat ze is gaan werken. Duidelijk is wel: ze gaat er flink op achteruit.

4. Nog een punt : wie gaat de pensioenen betalen die veel ZZP-ers niet opbouwen?
En als we straks, door de migratiecrisis van 2015 gezinshereniging en door de Marrakesh-migratiestromen, 500.000 of meer uitkeringstrekkers hebben, die vanwege hun kultuurshock en trauma's nooit meer aan de bak komen, van wie de integratie vanzelfsprekend weer mislukt : wie gaat de AOW en de pensioenen voor die lui betalen? Want die gaan ze eisen en krijgen.


Zo af en toe vraagt een personeelslid wel eens of hij niet een baan kan krijgen bij een filiaal in Scandinavie. En dat leeft onder meer personeelsleden. Dus als familie en aandeelhouders gaan we dat nu onderzoeken. Eerder achtten we dat niet haalbaar vanwege de banden die mensen door moesten snijden en achterblijvende familie.
Let wel: als meer familiebedrijven en hun personeel zo gaan denken lopen de nettobelastingbetalers massaal weg uit Nederland.

0
15 marielouisevankleinmareslag

Dat VN-Migratiepact is van hetzelfde laken een pak als de klimaataccoorden. Slecht onderbouwde doelstellingen maar als je als land niet meedoet dan wordt je daar in Brussel op aangekeken. Landen met regeringen zonder ruggengraat zoals Nederland zullen altijd tekenen bij het kruisje en het hun bevolking door de strot duwen.

0
16 PeKa

@15 Dat verdrag kan wel eens een dure grap worden voor Nederland de grote vraag is wie wil er voor werken en betalen. Want een free lunch bestaat niet Nederland zal aantrekkelijk worden voor vele kansloze migranten die zorg eten een huis plus uitkering nodig hebben. Maar aan de andere kant komt een Nederlander makkelijker in bv Canada. Dan kan het volgende de komende jaren weleens gebeuren de werkers verlaten Nederland en wij krijgen kansloze Afrikanen voor terug.

0
17 de kikker

@5 Regeringsleiders denken niet na en zijn ook niet capabel om na te denken. Zij vertegenwoordigen de elite meer dan ooit tevoren. Daar past zelf denken niet bij.

0
18 Verwonderd

@17 Het heeft geen nut voor ons om te emigreren. Zo gemakkelijk is het ook niet. Voor jonge gezinnen met voldoende geld is er een mogelijkheid voor Canada of Australië. Je moet dan nog wel eerst even langs de kassa van de belastingdienst.

0
19 Verwonderd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Maat vol voor advocaten, nu gevangenispersoneel ze in de gaten houdt: ‘Ze vergeten dat we onafhankelijk zijn’

Dat is dus goed werk van het gevangenispersoneel. Het gaat hier niet om mensen fout geparkeerd hebben of dissidenten. Maar om echte criminelen....

1 minuut geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Wij zetten onze grenzen open. Maar binnen onze grenzen ontstaan dus weer nieuwe grenzen. Hele gebieden zijn voor normale mensen niet toegankelij...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

De christenen en de afd wilden de demo verbieden. En de groenen en de socialisten wilden dus dat de demo doorging....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Jetten overweegt subsidie voor omstreden biomassacentrales, ondanks kritiek

Jetten blijft ook gewoon doorgaan met sarren van de burger....

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Maar kan Van de Burg ze niet doorsturen naar Zelensky? Als Oekraine lid wordt van de EU, dan gaan we Oekraine sowieso vol stampen met asieleiser...

29 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@28 "Ik ben nl. niet zo van mensen verraden"Wie zegt dat @27 een mens is? Wedergeboorte is volgens mij niet besteed aan mensen. 😉...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ayaan Hirsi Ali en de Amerikaanse schrijver Robert Spencer stellen dat er wel gematigde moslims bestaan, maar geen gematigde islam en dat fundam...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Linkse Schotse regering valt uit elkaar: coalitieakkoord beëindigd - NieuwRechts.nl

Zo er sinds 1 april een nieuwe censuurwet van kracht in Schotland. Met deze wet kan de rechter zeven jaar gevangenisstraf opleggen aan al burger...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

aNTOON - oLIVIAhttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Muziekdraadje

Blues Brothers: Soul Man https://www.youtube.com/watch?v=FTWH1Fdkjow...

4 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Câmera PrivateBrazzers RomanticSexyvideodownloadDeseree CousteauVoissa FrPorn Lesbian Three SomePakistani Bbc PornAnn Widdecombe NudesKim Kaiko NudeNicole Anitson OnlyfansBlack Big PussieライブチャットアダルトHandjob ConpilationAletta Ocean BrazzersErowapiMalayalamsexvideosMonster Sex ComSleeping Teen PornFutanari On FemaleHermoine Granger PornMassage Room PronStep Mom Son PornJav VuruBd XxxvideoAmateur Lesbien PornDaddy4kNude Hot WomenBbc Big BlackNational Lampoon's Dorm Daze 2 CastUnblock XvideosZanna BlueAmouranth Leaked OnlyfansMarathi Sexy Video BfIndian Romantic Sex HdCelebjihaDafy PornPorn LeakTwitter HandjobJenna Fischer NudesNaked Girlfriend SelfiePakistani Porn VedioAlcohol PornDaughter Father PornPorn ViejasCharmsukh XvideosRiley Reid Double PenetrationMaracco PornVer Videos Pornos En EspañolFree PornmovesTirunelveli Sex VideoChikekoEdging HandjobGirls Watching Porn VideosWalking Dead PornSleepy BlowjobsAnitta TwerkingMadison Ivy BrazzEmily Willis PeeingR34videiSonya BlazeLiking PussiesBollywood Actress XxxKirti XxxMillie Bobby Brown PornDesi Sali SexBrownassCuming In MomAlohatube ConSex Video 2011JakolMom X VidioDndo21Anjla White XxxLiliwashereHeidi SorensonHot Kiss Xxx VideoMomlickteensCuckold TimblrAmazing PornosWaifu Academy F95Abella Danger SexsCute Indian Sex VideosSexy Cream PiesXxxn Videos TamilFingered In CarGloryhole PovNicole Mclean NudeRakhi Sawant XxxBehind The Scenes XnxxHomemade Grannie PornFat BlackassesOld Man Fucks Teen GirlVidz7Top Young PornstarsMichelle Rabbit NudesFirst Night Couple SexNude GuyOrsi FehérCumshot CompilaitonMorgot Robbie PornNaked Pics Of GranniesBollywood FuckFinland XxxAltimate PornSamushentaiXxx Video 2014Xxx18yoBanshee Moon NakedHr PornDressing Room Sex VideosPorn Of Sleeping MomCartoon BlowjoNxxx TubeTelugu Sex ImagesJaldi SexEspider PornShiny Dixit HotDevi XxxMom SexeBeeg Mom PornBlake Blossom DickdrainersCumming Multiple TimesFabswingers .comTerbMikaylah NudeTattoos In The NudeSexy Naked PornHotwifetourAnal Gone WrongFet LifeChat Ave AdultRedigfsHeavyr R ComRule 34 ApplicationDrawnpornPublic BjSelena Gomez NipplesAthena PoleminoHot Sex BpBig TutsAvidolz ComSiswet PregnantLingerie RedditOnahole HentaiKendra Lust JoiEnglish Chut Ki ChudaiShesatlantis NudeMamta Kulkarni SexPhotoshoot Porn VideosBeautiful Nude Gurls