door chouffleur in Media  ·  238 Reacties

  • 12
  • 1489x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@20
Dus jij hebt kritiek op wat de VN, EU, etc aan het doen zijn?

Nou als je dat denkt, dan ben je volslagen idioot!

13
201 Realisme graag!

Bizar dat er nog mensen zijn die huidskleur zo belangrijk vinden.

10.000'n jaren aan ontwikkeling hebben ze kennelijk genetisch gemist. Ze zitten nog steeds vast in tribale oersentimenten en achten zich superieur aan anderen.

De ironie is hilarisch. De gevolgen zijn echter walgelijk.

2
202 Lidpver

De Ruyters zeggen: "@201 Je naam alleen al is een contradictio in terminis en dan noem je anderen idioot? Lijkt ons een enorme misser, maar ja met falende hersencapaciteit kun je ook niet beter...."

7
203 De Ruyters van Michiel

@200 Waarom zou je trots zijn op je dochter, omdat ze iets doodnormaals doet? Blijkbaar is het voor u toch iets bijzonders om het niet over de huidskleur van mensen te hebben, anders zou u niet trots zijn.

4
204 RoosjeB

@203
De VN en de EU doet je helemaal niets aan, wanneer dringt dat tot je twee overgebleven hersencellen door?

11
205 Realisme graag!

@204 Pfff vertel jij dat al die racisten hier even?

11
206 Realisme graag!

@206

Was mijn antwoord soms iets te confronterend voor u? Dat u het bijzonder vindt dat uw dochter niet bezig is met de huidskleur van mensen zegt dat u er blijkbaar onbewust toch wel mee bezig bent.

5
207 RoosjeB

Wel frappant dat een Turkse columnist uit Deventer kennelijk geen haat mails krijgt. Zijn zijn teksten misschien minder beschuldigend richting Nederlanders of is hij gewoon een betere columnist?

Misschien zit de Nederlander er niet op te wachten om continu voor racist te worden uitgescholden als gewoon de NL cultuur wil behouden

3
208 PFL

@53 .volgens u is het feit dat het kinderen niet zou uitmaken of zwarte Piet wel of niet zwart is voldoende argument om zwarte Piet te verbieden. Als het kinderen toch niet uitmaakt kun je sinterklaas ook wel verbieden. We voeren gewoon een extra halfjaarlijkse extra verjaardag in om kinderen een cadeautje te kunnen geven. Daar is sint helemaal niet bij nodig.

Maar er gaat wel een belangrijke Nederlandse traditie verloren en zoveel hebben we er toch al niet. En daarom moet het Sinterklaasfeest met ZWARTE Piet behouden blijven. Je hoeft traditie folklore en cultuur niet aan te passen aan een ppar importzeikerds. Ze mogen zonder probleem terug naar eigen land.. Laten ze daar maar de lokale tradities om zeep gaan helpen maar niet in ons land.

4
209 PFL

@205 Haha wanneer dringt het tot jou door dat zal je je moeten afvragen

6
210 GOTCHA666

@Zucht, alle blanke vrouwen zijn hoeren. Dienen de moslim mannen te vereren, volgens die islamieten.
Misschien eens beter luisteren als SS weer eens klaagt over blanke mensen. Om het over Havertong maar niet te hebben.

5
211 Merlinswit

** gebruiker verwijderd **

@204 Realisme graag! (@200) moet trots op zichzelf zijn omdat haar opvoeding blijkbaar z'n vruchten afwerpt.

212 verwijderd23941

@109 zeg dat tegen die ene negerin ss

5
213 vis

@212
Waarom zou je trots moeten zijn op iets dat heel vanzelfsprekend is? Het is niet meer dan normaal dat een kind niet bezig is met de huidskleur van andere mensen, het zou juist vreemd zijn als een kind daar wel mee bezig was. Dat een ouder aangeeft het als bijzonder te ervaren dat zijn/haar kind niet bezig is met wat voor huidskleur iemand heeft zegt dus dat die ouder er zelf blijkbaar wel mee bezig is wat voor kleur huid iemand heeft, anders zou hij het gedrag van zijn kind niet als bijzonder ervaren en er helemaal niet over nadenken dat een kind daar mee bezig zou kunnen zijn. Bij ons thuis of in mijn omgeving wordt er nooit over de huidskleur van mensen gesproken, dat lijkt me ook niet meer dan normaal.

5
214 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@214 Hier ook niet. Maar bij velen op Nieuwskoerier blijkt het toch een dingetje te zijn. Dan mag je best een beetje trots op jezelf zijn als blijkt dat je opvoeding heeft gewerkt, vind ik.

215 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

216 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

217 Undertaker

* Verwijderd door de redactie *

218 Undertaker

Meeste kaaskoppen zijn racistisch, zit in de genen. Gelukkig niet allemaal.

11
219 Bart Boudewijn

@219 wat een racistische opmerking question

1
220 chouffleur

@220 Mo is een een fijne vent..
Net als de meeste Marokkanen, haha..

1
221 Xmod

Ik ben tegen alle bedreigingen maar Joop heeft wel een bak boter op hun hoofd. Wilders schopt tegen moslims aan. Krijgt bakken met stront over zich heen en moet bewaakt worden. Prima, geen probleem volgens Joop en vele anderen.

Deze dame doet hetzelfde als Wilders en vindt het vervolgens vreemd dat ze een zelfde soort reactie krijgt. "Maar ik strijd tegen racisme" roept ze dan, dus waarom kunnen mensen tegen me zijn. "Als ik tegen racisme strijd, is alles geoorloofd en kan ik alles roepen". Nee, dat kun je dus niet zo maar. Omdat het je mening is en je meermaals hebt aangetoond dat je dit probleem eenzijdig bekijkt. Voorbeeldje is de donkere dame die bij de airbnb van de trap valt. Zij heeft deze dame geinterviewd en dus was het oordeel direct RACISME!!!!! Geen hoor en wederhoor toegepast wat ik zo kon vinden, maar direct een veroordeling.

En dat laatste is waar mensen heel veel moeite mee hebben. Als je met racist en dergelijke gaat gooien dan moet je dat goed onderbouwen en het probleem van alle kanten bekijken en niet alleen vanuit je eigen gezichtspunt. Op de een of andere manier is het normaal geworden om mensen een racist te noemen, zonder na te denken over de implicaties er van of het gevoel wat er van uit gaat. Niemand wil een ongefundeerd een racist genoemd worden en dat gaat er bij dit soort types niet in. Zij polariseert en generaliseert harder dan Wilders doet, maar omdat zij zich moreel superieur acht mag zij dit en moet zij dit doen. Nogmaals exact hetzelfde wat Wilders doet, maar ze snapt niet dat dit een bepaalde reactie op roept. Triest dat zo'n "slimme" vrouw dit niet op merkt.

Mensen moeten uit hun extreme visies stappen en begrijpen dat niet alles gezegd kan worden. En als je het dan toch wilt zeggen, dat je dan oogst wat je zaait. Net als Wilders.

2
222 Gezond boerenverstand

Zwartdenkers

3
223 chouffleur

@208
Vrouwen krijgen sowieso meer strond over zich heen als ze zich wagen uit te spreken, en zwarte vrouwen nog eens dubbel. ( intersectionaliteit)

Het is voor de achtergebleven witte man niet te verkroppen dat er " zwarte" "vrouwen" zijn die het verder hebben weten te schoppen dan hij.

8
224 morandi

@224 : Aiaiai wat een generalisatie, polarisatie en racisme. Oh nee, dat valt er waarschijnlijk weer niet onder, want u verdedigt een minderheid dus vanuit uw superieure moraliteit en medelevendheid mag u alles zeggen. Oh, wacht, mijn punt wordt bewezen.

Even serieus, precies dit soort berichten als de uwen gaan de tegenstellingen vergroten. Alles wat gezegd en aangedragen wordt op een normale toon gaat al snel dit soort superlatieven over zich heen krijgen. Geen onderbouwing, geen reflectie, geen nuance maar simpelweg de meest negatieve conclusie trekken en deze als waarheid poneren.

0
225 Gezond boerenverstand

@225
Nou de eerste alinea is gewoon een feit, daar heeft " the guardian" ooit onderzoek naar gedaan, door de reacties die ze verwijderen wegens te "gortig" te analyseren, daaruit kwam te voorschijn dat vrouwen op nummer één stonden als ontvangers van gore praat, vervolgens gekleurde mensen, dan LBHT-ers en " blanke" mannen hadden er aanzienlijk minder last van.

De tweede alinea, had ik moeten inleiden met mijn inziens , daar heb je gelijk in. want he tis mijn persoonlijke verklaring voor het fenomeen.

Met achtergebleven witte mannen bedoel ik de groep die zich bezig houd met het gooien van racistische en sexistische stront op social media, dus wie zich daar niet mee bezig houd hoeft zich niet aangeproken te voelen.

Het had genuanceerder gekund, daarin geef ik je gelijk question

6
226 morandi

@225
@226
om het nog verder te nuanceren, met " achtegebleven" bedoel ik niet " achterlijk" of zo maar daadwerkelijk maatschappelijk voorbijgestreefd, doordat op één of andere manier in deze tijd de sociale mobiliteit van vrouwen beter is dan die van mannen en"misschien" geld dat zelfs voor ontwikkelde gekleurde mensen die van nog verder komen.

5
227 morandi

@226 : Dank voor de nuance en het begrip daarvoor. Dat is ook het probleem met die idioten die die bakken met stront over alles en iedereen uit storten en daarbij maak ik geen verschil tussen iemand die vrouwen voor alles en nog wat uit maakt tot mensen die anderen voor racist uit maken.

De nuance is volledig weg tegenwoordig. De manier waarop er gediscussieerd wordt is enkel met 2 benen gestrekt op de enkel er in, eenzijdige belichting en alles wat tegen je eigen mening in gaat is "belachelijk, te dom voor woorden, racistisch, etc...."

Net als bij extreem rechtse racisten als bij extreem linkse antifa's of antiwilders schreeuwers of zelfs bij dit soort dames die columns schrijven mis ik de nuance en daar ga ik dan ook tegen in. Eenzijdige belichting en krachttermen leidt tot een immense verruwing van de maatschappij en degenen die roepen dat enkel Wilders en Baudet hier schuld aan zijn moeten de immense balk uit hun ogen halen en hun eigen handelen en praten eens goed onder de loep houden.

0
228 Gezond boerenverstand

@228
Ja het klopt wat je zegt, ik zal proberen " op te letten" want je mee laten slepen is gemakzuchtig en niemand schiet er iets mee op, in tegendeel.

1
229 morandi

@228
Ik waardeer trouwens uw bijdragen al deel ik niet altijd ( eigenlijk zelden) uw mening, maar de toon is respectvol en dat is al hééél wat question

1
230 morandi

@4 "Bron?"

Begin bij uw eigen profielpagina's te lezen. En maak uzelf wijs.

4
231 Borealis

@231 Dus je schud het uit je mouw, duidelijk.

0
232 solidsteel

@230 : Dat is wederzijds. Er is ook niets mis met verschillende standpunten. Juist uit verschillende standpunten komen de beste voorstellen. Omdat alle facetten bekeken worden.

0
233 Gezond boerenverstand

Deze mevrouw is ooit als asielzoekster naar Nederland gekomen en heeft hier alle kansen gehad maar toch steekt ze haar blankenhaat niet onder stoelen of banken. Haar stukjes zijn zwaar rascistisch en vol haat en jalousie. Zo schrijft ze in een van haar stukjes dat ze vindt dat er teveel blanken in Europa zijn en nog meer van dit soort bagger.

0
234 Kaksaboemsa

@234 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

0
235 Kameelus2.0

Waarom zouden we geen afkeer mogen hebben gestoorde columnisten die iedere andersdenkende voor racist uitmaakt? Omdat de columniste een bepaalde kleur, sexuele geaardheid of mentale gehandicapt is? Vreemd als je niet van zo iemand mag walgen vanwege uitspraken of schrijfsels. Ik walg van alle anti-Piet zeikerd ongeacht of het een blanke man is of een gehandicapte gekleurde lesbo. Want die eigenschappen zijn inzake de mening volstrekt irrelevant.

0
236 PFL

@58 Ik zie geen "ja maar" in @58 !!! Knappe jongen dat jij er dat wel uit haalt.

0
237 Christiaan

@232

Ik schudt niets uit mijn mouw. Dat u blind bent om uw eigen abjecte teksten te begrijpen is uw tekortkoming, niet de mijne.

1
238 Borealis

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Massaclaim van 3 miljard tegen Staat om Schiphol 'in aantocht’

Nederland. . . . wat een sneu, truttig, zichzelf naar de klote-helpend landje. . . Kijk. . . Zo kan het ook https://www.ad.nl/buite...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@28 " niet zo van mensen verraden" Nee, jij bent meer van beginnen met scheldenm beledigen en op de man spelen. En daarn...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

Kabinetten van Rutte willen graag asielzoekers. We worden gewoon in de maling genomen.In 2012 heeft Rute aangegeven voor het Deense model te...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Snorrie
Putin parades British armoured cars and US tanks captured in Ukraine

@10Nu nog even letten op het verschil in url....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@27 Gemeld 🤣 🤣 🤣Bij m'n hond. 😀 Ik ben nl. niet zo van mensen verraden en aangeven. . . . ...

7 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@53 Jij snapt er echt helemaal niets van. Niets. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
GeenStijl: Nu te zien: docu over Hamas' seksuele geweld op 7 oktober door Meta's oud-COO Sheryl Sandberg

Kom maar op, pali-lovers . . . . Met jullie. . "ja maar". . . . ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@52Het probleem met de veilige landers speelt al sinds Dijkhoff. Dus in zeg maar zo'n 7 jaar tijd kan er geen plek voor veilige landers worden...

12 minuten geleden geplaatst door Strongoli

LoydMorris
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@18 Goed bezig, Prik. . . Aanpakken dit zooitje dubbel-plaatsers. . . Gladjanus 🤮...

18 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Xxx Marathi Video HdFull Porn VudeosJosephine Jackson VrIndian PornviBengali Nude WifeSexfight PornFree Sec VideosSexygirls RedditMangasorigineCelebjihad.cokXnxx Brazzers HdXxx Mom DownloadVadodara SexAbella Danger New VideosShark PornShivani SexSex KarenLand BhosdaVoyeur House.lifeMom And Son Pron VideosLadkiyon Ki ChootDesi Bhabi Hot VideosNaked Hawaiian WomenOliviaowensFamilyslutNegras FollamdoXxx Dise VideoAnal Fuck PicsSexwikiFake Taxi Big TitsKylie Jennee PornFairy Til PornErotic MasturCock DripMargo Sullivan VideosOnlyfans LesksIndian PonhubXvideos. CPublic HandjobKerry Washington NudeAlexis Fawx GifNaked BlomdesTiara TaeSex Bhabhi HdSavita Cartoon PornGod Of War Sex SceneXx FullSex 3gPronesexSwap Sex VideoBombay Open SexWww Pron Video HdIndian Rim JobWwifeloversAznueeA.i Generated PornAmatuergay PornFuturana PornPorn Bisex OrgyStormy Daniels BbcB Grade Full MovieBbw Twerk PornBig Tite VideoBangla Xxx MovieEbony Big Booty SquirtersXxxvediosCute Girl PornMmf ThreesomLndian Xx18 PornoX Porn PleaseGdp E157DounjinFotos De Mulher De Anime PeladaBukkaeHentia HaremEden Ivy Porn ForceCrazishit.comAbby Berner NakedNicole Aniston SexiestPorn Complete FilmItalia SexsCeebjihadMost Viewed Pornhub VideoFlesh Light CummingChristina Applegate NudNew NetvideogirlsHorney Nude WomenPornoincesto RealRileynixonBellessa FilmaNamitha SexyProject VoueurMark Davis PornMichelle Comi PornLovelyhaley CamPornstar EscorXxx MilfMilla Jovovich NakedInthevipRouge The BathentaiAlyssa Milano Top LessPorn Videos Of Mia KhalifaDry Humping RedditCamel PornNobara R34Izzy GreenpornNsfw BjCurvy PawgHindi Sex Video TamilSexy Indian Wife NudeNaked On The BedLorena Milky Peruمواقع افلام سكسيSo Cinquenta ReaisJulia Ann ComGajuKourtney Kellar NudeBokepojolRita Stark JackandjillSquatpornSaerosohNude Pics FemalesHot WifesexKittytubeOdia Desi Xxx VideoPorn Mom Dad DaughterMasturbacoon FemeninaPriya Price PornAsian Teen DoggystyleMy Pervay FamilyPornpenisColegialas FollanDutch DameSandra Latina PornMale Masterbate VideoBest Analsex VideosTélégramme XxxBonny RottenGay RedtubeConnell Twins LeakedPamela Rios SexFristnightsexEnglish Pron MovieChicken PornFilm Semi Sub IndonesiaPorn ClementineTaboo Mom And Son PornMilf At Nude BeachLulu's Thai