door progressiefliberaal in Buitenland  ·  35 Reacties

  • 2
  • 438x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Consistente geluiden. Trump fails...

6
1 uahoera

Dit is nogal een artikel. Ik weet niet waar the Washington Post staat in het politieke spectrum, maar dit windt er geen doekjes om. Trump reageert irrationeel, er is geen touw aan vast te knopen, hij vervreemdt zich van alles en iedereen, ook van zijn eigen partij. Zelfs rechters die door hem benoemd zijn nota bene blokkeren zijn besluiten.

Ik kijk uit naar 2020, de verkiezingen in de VS. Dat wordt nogal wat

5
2 Lerac

Impeach Trump, omdat er mensen zijn die ZEGGEN dat de republikeinen zich iets moeten gaan afvragen!!!!!

11
3 xtremy

@3
Binnenkort sta jij met je mond vol onvolgroeide melktanden, wanneer Bob zijn rapport inlevert.

4
4 -Koeievla-

@4 Whahaha. Dat rapportje....
Dat komt op z'n vroegst pas over 6 jaar, als Trump net klaar is met zijn tweede termijn en daar zal dan uiteindelijk helemaal niks strafbaars in staan.
Maar goed, dan heeft die Mueller toch lekker zijn zakken kunnen vullen met belastinggeld. Hij zal het nodig hebben, want na deze klus zal niemand hem meer willen inhuren.

7
5 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

6 muxer

@2 ,

Het vervelende voor Trump is dat hij mensen boos moet houden. Dat werkt maar zo lang, mensen blijven niet eeuwig boos. Zijn aanhang kan alleen maar krimpen naarmate hij steeds extremer wordt en de ene na de andere groep tegen zich in het harnas jaagt.

Dat is het nadeel van een wij vs. zij strategie. Met maar twee partijen mis je toch al snel het halve electoraat, je continu afzetten tegen groepen binnen je eigen helft kan dan alleen maar nadelig uitpakken.

Ik denk dat Trump zijn beste tijd echt wel gehad heeft.

3
7 progressiefliberaal

@2 Die zijn links net zoals de meeste media.
Ik neem alles met een korreltje zout wacht gewoon de echte resultaten af.
Of het nu van Bobje is of Trump.
Trump is nieuws en is goed voor hun ratings, maar de meeste trappen overal in als het over Trump gaat.

7
8 koekoek

@7 Zijn beste tijd moet nog komen lol.

8
9 koekoek

@5 ,

Je zwetst.

Voor Mueller heeft men ooit nog een wet gewijzigd zodat hij langer aan kon blijven als hoofd van de FBI. Letterlijk iedere Senator stemde voor.

Die man heeft een reputatie waar je u tegen zegt.

3
10 progressiefliberaal

@10 Reputaties stellen niks voor als je 8 jaar onderzoek doet en met een nietszeggend, kansloos rapportje aan komt zetten na al die jaren.
Dát is wat er staat te gebeuren over 6 jaar.

7
11 xtremy

@11
Heb je Proem's kristallen bol geleend?

3
12 -Koeievla-

@11 ,

Hoe weet jij dat het nog zes jaar gaat duren?

'Ontsla Mueller, want sommigen zeggen dat zijn onderzoek nog zes jaar zal duren.'

Om het even in begrijpelijke taal voor je te houden.

3
13 progressiefliberaal

@12 Niet nodig. Iedereen die normaal kan denken weet dat ik gelijk heb. Alleen hysterische mensen denken dat Mueller met iets "strafbaars" zal komen.
Helaas is er teveel bezuinigd op de instellingen die wat aan die hysterie kunnen doen.

6
14 xtremy

@13 Hoe ik dat weet? Trump zit er nu 2 jaar, van de 4. Daarna gaat hij voor nóg eens 4 jaar. De 4 van straks, en de 2 van nu is bij elkaar 6.
Kleuterschool rekenen.
Dat ik je dát zelfs nog moet voorschotelen zeg.

6
15 xtremy

Goed op dreef pollib, het tweede fake news artikel al, in december valt de Trump hamer, eens kijken waar je dan nog over kan berichten.

9
16 Proemevla

@15 ,

Goed zo. Je hebt bewezen te kunnen rekenen op kleuterschoolniveau. Top man.

Dat je dat dacht te moeten bewijzen zegt dan wel weer meer over jou dan over mij. Maar toch mijn welgemeende complimenten.

Nu nog proberen een argument aan te dragen dat je eerdere voorspelling ondersteunt. Kom op, je kunt het!

4
17 progressiefliberaal

@14
Het gaat natuurlijk om de bewering dat dat rapport er pas over zes jaar ligt. Volstrekt uit de duim gezogen onzin, vandaar mijn vraag naar je 'collusion' met Proem.

5
18 -Koeievla-

@16 ,

Je kunt alles wel fake news noemen, maar heb je door dat het een opinieartikel betreft hier (en geen nieuwsartikel)? Compleet met verwijzingen naar gebeurtenissen?

4
19 progressiefliberaal

@17 Ik hoefde niks te bewijzen, jij vroeg hoe ik bij 6 jaar kwam. Zo dus. Dat jij niet kan rekenen is niet mijn probleem.

6
20 xtremy

@18 Die Mueller gaat natuurlijk net zo lang door met onderzoeken als Trump er zit. Dus nog 6 jaar.
Heeft niks met Proem (vzmh) te maken, maar met logisch nadenken.

7
21 xtremy

@20 ,

Nee dat vroeg ik niet.

"Hoe weet jij dat het nog zes jaar gaat duren?"

Dat vroeg ik.

Na het lesje rekenen is het nu denk ik tijd voor je lesje begrijpend lezen.
Maar daar vraag je een ander maar om hulp voor. Ik ben nu even weg. Gewoon veel oefenen is mijn advies voor nu.

4
22 progressiefliberaal

@22 Omdat Trump nóg een keer gaat winnen natuurlijk, wat dacht je dan? Dat al die nonsens-topic enig effect zouden hebben op zijn kans op een tweede overwinning?

Ik ga ook andere dingen doen. Al te lang hier gezeten voorlopig.

6
23 xtremy

@7 om een oud Chinese zegswijze te parafraseren: Voorspellen is lastig, vooral waar het Trump betreft. Niemand had verwacht dat hij gekozen zou worden, niemand had verwacht dat hij precies ging uitvoeren wat hij beloofd had. Ook de ongebruikelijk vijandige houding tegen ‘bevriende’ naties als Europa, hadden weinigen verwacht. Trump zet een niet eerder vertoonde stijl van presideren neer waar de effecten nog lang van zullen nawerken.

Of Trump zijn beste tijd gehad heeft ? ik denk het niet. Het is een vechter en met die stijl heeft hij zakelijk een imperium opgebouwd. ik denk dat hij de verkiezingen zal domineren en ik zie geen enkele democraat die hem tegenspel kan bieden. Als ik een gokje mag plaatsen: Trump wordt in 2020 herkozen. Tenzij er iets gebeurt als het instorten van de beurs. Dat is trouwens niet denkbeeldig, de aandelen van met name Amerikaanse bedrijven zijn overgewaardeerd en het is nogal onrustig op de verschillende markten. Maar voorlopig blijf ik toch bij mijn gis: hij wordt herkozen.

4
24 Lerac

@23
Natuurlijk gaat Trump wederom winnen, de basis daarvoor is gelegd bij de mid terms.
En bij de volgende verkiezingen zijn er geen illegalen meer die mogen/kunnen stemmen, noch ballots die later ingevuld kunnen worden, noch software die veranderd is.
Trump heeft de basis gelegd door te winnen in sleutelstaten.

7
25 Proemevla

@24
Als de beurs instort ligt dat aan de FED (rente verhogingen) maar die wordt dan ook aangepakt.
Ik heb al vaker geschreven dat dit een militaire operatie is die helemaal is uitgedacht vóór de verkiezingen.
Trump was daarbij nodig omdat hij buiten het corrupte politieke systeem opereert.
Als je goed hebt opgelet zou je kunnen zien dat er al heel wat componenten van dit systeem zijn opgeruimd, ook chantage van politici is opgeruimd (politici die plotseling 180 graden draaiden, politici die zich terugtrokken)
Ook zijn er vele audits geweest waarbij honderden zijn ontslagen, veel mensen op belangrijke posities binnen de diensten ontslagen.

7
26 Proemevla

@26
Klopt niet. De beurs daalde op tegenvallende winstcijfers en de onrust over de handelsoorlogen door Trump geinstigeerd. De Fed heeft de rente al 3 maanden niet verhoogd, en kondigde aan dit jaar de rente niet verder te verhogen wegens een afkoelende economie. Dat zijn de feiten Proem. Je moet niet krom praten wat recht is.....

3
27 Tismewat

@27
Ik heb het niet over een daling maar over een instorten.

4
28 Proemevla

@28
Ik kan net zo goed tegen een muur praten.....

0
29 Tismewat

** gebruiker verwijderd **

Mueller heeft nu 2 machtige wapens in handen. De eerste wapen is het aanklagen van een zoon van Trump en de tweede is een onderzoek starten naar het mailgebruik van een dochter van Trump.

30 verwijderd5929219

@29
Proem ook.

0
31 -Koeievla-

@30
Dat laatste onderzoek is mogelijk al gestart volgens de New York Times van gisteren. Ik kan het artikeltje niet meer vinden, en men was een beetje aan het raden geslagen vanwege bepaalde ontwikkelingen. Jammer overigens als dat blondje nu het slachtoffer moet worden van het falen van haar vader. Ze is zelf te dom om te beseffen dat ze fout zat.

0
32 Tismewat

@24 " Het is een vechter en met die stijl heeft hij zakelijk een imperium opgebouwd."
De man is 6 keer failliet gegaan en steeds opnieuw begonnen met geld van z'n pa en die zo genaamde "vechter" heeft z'n uiterste best gedaan om niet mee te hoeven vechten als militair.
Het is een over het paard getilde rijkeluis-zoontje met een verbazingwekkende kortzichtigheid en een onwijs grote ego.Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die in hem geloven.

0
33 Wiebe Nik

@33 tja mensen lopen hier aan een vergelijkbaar typje aan, en verwachten daar ook van dat die de hemel op aarde komt realiseren.
Probleem is dat zij heel goed weten, en dat kun je bewonderen, hoe de zich verwaarloosde boze, vooral blanke, man achter zich te krijgen.
Beloof dan ook nog wat zaken, wwarvan je weet dat je dat toch nooit ga doen, gooi er nog wat complotten over de tegenstanders bij en voila je bent gekozen.

0
34 streek

@33 vergis je niet. Ik geloof totaal niet in hem. Jouw typering deel ik. Failliet gaan is geen schande, zeker als je daarna doorgaat. Van wievhet geld komt is niet zo belangrijk.

0
35 Lerac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

   Pascha/kalief Erdogan noemde ons NL'ers toch nazi-overblijfselen of zoiets? Wat zal Markje allemaal wel niet hebben gedaan om weer ...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

veld1866
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

@5 Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom....

5 minuten geleden geplaatst door veld1866

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@5Nee, wel de spreekwoordelijke omgedraaide maag. als je leest waarom het CIDI Bosma als antisemiet wordt betiteld . ...

6 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@5De vraag is natuurlijk, waarom ze de bevrijding niet in eigen land vieren....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

https://www.agroberichtenbuitenland.nl/actueel/nieuws/2021/06/23/algerije-droogte-dit-seizoen-heeft-impact-op-de-landbouw....

8 minuten geleden geplaatst door eh

spookrijder
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Schijnheilige poppenkast, ze zijn allemaal knettergek. Denk om uzelf, uw geliefden, uw kinderen en (achter)kleinkinderen. Trap er niet in....

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@10 Fijn dat je het begrijpt, top ! 😎 ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bleke Betty
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@2Het enige wat je als theocratische/dictatoriale overheid nodig hebt, is angst héél veel angst. En dat creëer je door openlijk dermate gr...

15 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

veld1866
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

Hé Rutte, die lul noemde de Nederlandse bevolking een paar jaar geleden nog nazi's. Is hij dat weer vergeten?...

16 minuten geleden geplaatst door veld1866

NK. App
Porn Debby RyanLeysdoeitNaked Esperanza GomezSinfuldeeds PornAvery JaneChubby HentaiVideos LatinasxxxValerymcqueenMary Elizabeth Winstead NideSexy VeedioAlttea OceanMr Hanky ToysLesbian Massage SquirtEploitedcollegegirlsDoublelist Not Free AnymoreHow To Make Homeade FleshlightMimi Rogers ImdbFree Video Porn StarShane DiesalPorn During SleepingGermany PornWife Wants AnalFreeporn.omThick Nude WomenNakedlesbiansBoxing Sex小马拉大车Breastfeeding PornographyVideos.pornos IncestosDaddy's HornyJapan Groping BusLesbian Masssage PornBatman Fucks RobinKat Wonders PornHentais ListasPorn Cheating GfShalina DrvineItaly Nude WomenCollege Girls Nude PicsHot Wife Is Now An Ex Wife Facial AbuseNixlynka'sAiretta AdamsHandjob CumsotPorn And BeachReddit No BraThe Fan Van PornIndian Hindi BfSex XxxxxxxxxxxxxxNatalie Lust PornPornor Amador BrasilFilme Pornô Caseiro BrasileiroBdsm PicturesDesi Girl Blue FilmFree Sex JapanMissionary PornBest Tits EverKimg ComixTiffany Keller NudeMilk TittesWww Com Sexy PictureErotikmovieHollywood Actress Hot BoobsMelosntubePorn For MMixedwrestlingtubeLadies SexIndian Couple XhamsterMoti Gand Xxx VideoXxxxxxxxxfNew Village Sex VideosViolet Myers DoggyMarta Villalobos BukkakeEro. MeBest Porns Of All TimePorn FemininoXxx Sex Porn HubThisvid FartChaturbatebPorn Game PlayXxx Vidiyos ComPhonerotica IndianPeta Jensen Double PenetrationViolet Myers New VideosGlory Hole AnimeMommysgirl ComNude Tiktok VideosMature Creampies CompilationX Videos TrishaPornstar Nude PicsKarishma Sex VideoDqughter SwapOnlyfans TubeNoodlemagazienFolla ColegialasLeena Headey NudeXcxcJerkywivesWww.xnxx.conSexy Latian PornHuge PeggingLana Rhoades OilMy Friend Hot Mom PronPorn MalaysiaaStudent Xxx ComResident Evil SexsAll The Way Through PornIndian Bhabi Sex ScandalR/porninfifteensecondsPayton PresleeTegralaneRec PornBoob PunchFilm Porn OLiliana Hearts NudesMatire Nude PicsFingering HdAtk GirlfriedsFoxy Brown PornSonakshi XnxxDaddy Mummy Sex VideoXxx Hd Hd HdTere PatrickIndian Desi Village Sex VideosJapanese GropingCam SiteAutum Falls TwitterBrazzers PornerR34 FemboyBest Hard SexForced To Strip PornMamata Sex VideoTs BigcockXrhamsterBella The Porn StarBucetar GostosaIslandstudsBoobs Feeding HusbandXxx Hd Web SeriesBoxtruck SexShadbasseMilf BreederSouth SexAccidentally Let My Cousin Find Me Having Sex With MomWnxxSunita Sex VideosSissy Caption Story PornGirlsdoporn OrgasmClassic Porm MoviesPurenudismHelli Louise