door Inter in Binnenland  ·  80 Reacties

  • 9
  • 711x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Cool... TedjeR is je vriendje... een klein beetje meer respect a.u.b. question

3
51 alexandroepimenco

Als die vergunninghouder 30 miljoen aan zwijggeld betaald, zoals Van Oord dat deed, dan kan ie nog Koninklijk worden. question

0
52 alexandroepimenco

@41 "....de vrouwen van plezier moeten ook al verdwijnen van achter de ramen...."

Beleid van Brussel, Brussel wil geen makkelijk toegankelijke raamprostituees voor 'de gewone man', alleen peperdure clubs voor de Euro-regenten op kosten van de Unie en aftrekbaar van de belastingen....als ze die al betalen.....!

4
53 CoolMemories

@47 "....Waarom dan per se raamprostitutie verboden moet worden is mij een raadsel....."

Sex-avontuurtjes moeten weer priveleges worden van een kleine trans-nationale, trans-economische en trans-seksuele elite....!

3
54 CoolMemories

@51 "....Cool... TedjeR is je vriendje... ...."

Serieus?!?!

1
55 CoolMemories

@55 Jah... is een vriendje van je...

1
56 alexandroepimenco

@18 "....CDA burgemeester ..."

Bruls is toch van die motorclub...?!

1
57 CoolMemories

@57 :
Geen idee, maar als geloof een rol speelt bij dit soort onderwerpen, speelt wat goed is voor de mensen waar het over gaat (prostituees) nauwelijks een rol.
https://www.nijmegen.nl/over-de-gemeente/burgemeester-en-wethouders/college-burgemeester-en-wethouders/burgemeester-hmf-bruls/

0
58 Jackd

Waarom worden vrouwen niet geloofd, als zij hebben besloten, dat zij nu eenmaal met sex veel meer kunnen verdienen dan met iedere andere activiteit, en er daarom de voorkeur aan geven?

Het kan toch, dat vrouwen liever sex hebben dan met een dweil onder een voorman door een kantoor te racen om met een bloedgang dat kantoor schoon te maken voor 2,50 netto per uur of iets dergelijks? En dan nog tekort komen aan het eind van de maand?

2
59 Wendel

@59 heel veel vrouwen zeggen dat onder dwang, er is niemand in Nederland is voor 2,50 euro netto per uur werkt.

4
60 mike45

@60 Jawel... schoonmakers krijgen bijvoorbeeld reisuren van het ene kantoor naar het andere kantoor niet vergoed. Dan kan je dus goed 8 uur werken, maar netto maar op 2,50 per uur uitkomen.

2
61 alexandroepimenco

@59 Ze hebben geen seks. Dat is een misvatting.

Ze laten hun lichaam gebruiken.

4
62 Violier

@61 Ik geloof er helemaal niks van stemmingsmakerij een uitzonderlijke eenmalige situatie gepakt dat nog een beetje verkracht en dan gepresenteerd als dat schoonmakers 2,50 verdienen per uur. Zoals het altijd gaat hier met alles!

5
63 mike45

@63 Goed, dat vb zal een beetje overdreven zijn. Maar overdrijven maakt de situatie duidelijk. Schoonmakers krijgen gewoon vaak niet eens het minimum betaald.

0
64 alexandroepimenco

@64 zo gaat het altijd hier, er zit in bejaarden in een plas luier te klagen en dan vervolgens zitten honderdduizenden bejaarden in een plas luier alle incidenten worden generaliseerd op de hele bevolkingsgroep.

Hoe dom moet je zijn als je gaat schoonmaken voor 2,50 netto per uur, overal in Nederland kun je minimaal 3,5 tot 4 zo veel verdienen ze staan te springen om personeel overal.

8
65 mike45

@65 Hahaha... er zijn mensen die geestelijk gehandicapt zijn en toch een redelijk normaal arbeidsbestaan willen leiden. Die verdienen over het algemeen bitter weinig en worden uitgebuit. Ik wil die groep mensen niet beledigen met dat ze dom zijn. Ik vind het juist heel erg dapper dat ze zo hun best doen om toch zoveel mogelijk mee te draaien in de maatschappij. Dus mijnerzijds heel veel respect voor al diegenen die de moeite opbrengen om ondanks de tegenslagen en de weinige waardering die ze krijgen toch naar hun werk gaan.

0
66 alexandroepimenco

@66 "geestelijk gehandicapt" Je moet inderdaad wel geestelijk gehandicapt zijn als je gaat werken voor 2,50 per uur netto! Echt geestelijk gehandicapten hebben begeleiders zowel professionals als een sociale omgeving die zitten dan toch niet echt op te letten.

Als schoonmaker kun je echt overal werken en overal moeten ze minimaal het minimumloon betalen dus je moet gewoon een beetje opletten!

6
67 mike45

@67 Er zijn heel veel mensen die niet echt mee kunnen komen in de maatschappij. Echt heus.. ze kijken een beetje scheel, hebben flaporen, zijn wat trager, een vreemd stemmetje, vreemde motoriek en etc... de meeste van die mensen hebben het echt zwaar. Bijna overal worden ze gepest en getreiterd. En die mensen zijn ooooh zo blij met een baantje, ook als ze heel slecht behandeld worden.

3
68 alexandroepimenco

Ik heb geen gegevens over die 2,50 netto per uur, dat geef ik toe. Vergeet alleen niet dat de verplichte verzekeringen, verplicht id-bewijs, enzovoorts, een veel groter percentage van het netto opslokken dan bij mensen die een hoger uurloon hebben en/of allerlei onkostenvergoedingen krijgen.

1
69 Wendel

Toen er raamprostitutie getolereerd werk was er in ieder geval minder mensen handel, nu is de prostitutie door de steden verspreid, en is er veel vaker sprake van dwang!

0
70 Zie Hier

@13 Daar kiezen ze zelf voor. En zo niet, dan volstaat het aanpakken van mensenhandel. Op deze manier dwingt men vrouwen de illegale prostitutie in, in de wijken en in hotels, waar er geen zicht meer op is. Dan wordt het dus lastiger om mensenhandel aan te pakken en gevaarlijke voor prostituees die dit werk uit vrije wil doen.

0
71 Mrs. K

Een hoerenbaas een strafblad? Die zag ik niet aankomen! question

0
72 Wild Rover

@61 Dat is dan dom. Er is momenteel heel veel werk voor schoonmaaksters, schoonmaaksters zijn amper te vinden en ze vragen hier dan ook de hoofdprijs.

0
73 Mrs. K

Er zullen best dames van discutabele zeden zijn (wat zeg ik dat politiek correct hè? question ) die aardig wat verdienen als ZZP'er maar uiteraard ook slachtoffers van loverboys en Oostblokmeisjes die er niet voor gekozen hebben en er maar barweinig aan overhouden. Fatsoenlijke controle krijg je er toch niet op.

0
74 Wild Rover

@4 Doodstraf invoeren voor verkrachting het probleem lost zichzelf dan wel op.

3
75 Drs. Mezun

@73 Zal hier vast wat goedkoper zijn maar de rekeningen van de schoonmaakster hier liegen er ook niet om. Nog nèt laag genoeg om het niet zelf te doen zeg maar.. question

0
76 Wild Rover

Het linksche Nijmegen jaagt de sekswerkers de illegaliteit in, de linksche afpakkers kunnen de sekswerkers dan beter onderdrukken. De linksche Bruls vergunt hier zijn linksche sympathisanten meer dwang / uitbuitregelingen.

3
77 Recovery Mode

@43
Nee, het poetsen laat ik aan mijn vrouw over. question

2
78 Jan met de korte achterlul

Waarom zouden andere winkeliers wel een etalage mogen hebben en deze dames niet? Gevalletje van discriminatie en rechtsongelijkheid.
Bestrijdt vrouwenhandel en pooiers maar laat vrouwen zelf de keuze of ze met het beroep van prostitutie hun geld willen verdienen.

0
79 PFL

Raam prostitutie nooit verbieden maar meer uitbreiden. Wel goede controles houden en zeker controleren of de vrouwen vrijwillig daar werken en dus niet gedwongen. En controleren of ze niet te veel geld af moeten staan aan een pooier. Het is een normaal beroep dus moeten ze belasting betalen. Illegale raamprostitutie keihard maar dan ook keihard aanpakken. Vrouwen moeten zelf kunnen beslissen welke uren ze werken en wanneer ze vrij zijn net als bij een andere baas.

Zodra je het gaar verbieden komen er automatisch meer verkrachtingen of gaan mensen naar illegale prostitutie met buitenlandse meisjes die onder betaald worden en verplicht moeten werken. Dat is niet goed.

0
80 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@18 Je hoeft ook niet op de dam te zijn, om je respect te tonen, en al helemaal niet, wanneer dat inteelt volk de boel komt verzieken, ik hang m...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@36 Ik bedoel maar. Daar hoor je ze nu ook niet meer over. Ze hadden van te voren kunnen weten die terroristen, kom je aan het leven van een i...

1 minuut geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@35 Toen stonden diezelfde achterlijke demonstranten te juichen van geluk....

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@16 De actievoerder had zelf ook al ingeschat dat hij zijn protest waarschijnlijk niet op de Dam mag houden. En zeker, paniek en chaos moet voor...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

spookrijder
Spookrijder overleden na ongeluk op A59

R.I.P....

12 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Hendrianus
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@15 @17 Jullie hebben niets te zoeken op 4 mei op de Dam....

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@33 Als je dat zelf maar gelooft. 👍 Jij kan je tijd natuurlijk beter besteden aan waar je goed in bent...Zuipen....

13 minuten geleden geplaatst door Biscanna

VBOH
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@29 Toch apart dat er na 7 oktober 2023 geen mensen massaal de straat opgingen om te demonstreren tegen het bloedvergieten, afslachten, verk...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Leger Burkina Faso executeerde 223 mensen en weert BBC na uitzending

speelt >> zal...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@32 Misschien moet jij gewoon zeggen wat je bedoelt. ...

18 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Sex Video GalleryBrother Sister Porn FreeTwitch NakedMickie James NudeBest Dirty Talk PornNnifty StoriesSissy CreampieMom BrazresAva Devine Deep ThroatSextelegramSpermmania Emily BelleSerial Heroine SexPorn SeriesSexspaceRule334SassoassFoto SexPpcocaine PornNastya_nass_vipLive Gay SexBusty Sex ComArigameplays XxxAll Aunty SexFirst Time ChudaiWorld Best Sex MoviesBlacked GangbangedVietmese PornMom And Daughter Porn BlackXnxx RidingBrittany Elizabeth XxxOlivia Newton-john NudeXmshterChudail KiCartoon Fuck VideoBangbrodPorn Video NepalSophie Dee SquirtSpanking Punishment Porn3d Breast ExpansionActress In Nude ScenesGay Porn GreeceBest Vr For PornTnights GirlfriendFilme Pornô De TravestisDanielle Yayala NudeAirplane XnxxIndian Wife Shared PornAnkita Dave VideoFirst Time Sex MmsHindi SaxxxHd Porn 4k VideoChinese BallbustingRed TuneBeautiful PenicHoneychansfmAssrimmingJuq-457Porn Actress In IndiaGay LatinopornChaturbeteMargaret MarkovNatily Portman NakedIndian Big Boobs XvideosMuslimanalKarrueche Tran NudeLesbians TrobbingTasteofskyeBbw Lesbian Ebony PornFather Daughter NudeхентайYinyleon TwBig Butt Porn BlackXnxx In JapanHuge Tits EbonyIndian Bhabhi Romance VideoSilpa XxxPorn Desi GfAunty Sex Video DownloadSany XxxSister Brother Xxx HindiHindi Indian Sex ComRoyal XnxxMassage Porn VediosBrandi Love BondageBokep.japanBig Ass Shemale PornBrazzrPorn AltyazıSouth Africa X VideoLove Xxx Com3 Girls XxxIndian Xxx Hard VideoRamesh Sex VideoSadie Holmes PornMusume DomburiFree Lessbian PornBangla X Bangla X Bangla X Bangla XXxx OralTatiana Schwartz NudeSensational Porn VideosBritney Amber GangbangBoy Gay PornClubdomBocchi HentaiXvideos TaxiPorn TeenassHow To Eat Pussy GoodMamaxholicSpice Big TitsPinkdoll PornTop HentausSabrina NicohleSpying PornBoobsselfieBabilona XnxxJerkmateliveSkyrim HentaiCambbMikaila Dancer Leaked.Rina IshiharaXx Sexy Video DownloadHindi XxxhdScarlettjohansson PornDoja Cat Nip SlipAnal AllAlice MoonTelugu Sexx VideoRed Porn ComScarlettkissesxo AnalMom Fucks Her SonOahu PornNutaku.nnetAva MadisonMilfstoriesX V I De OsWoman MasterbationDesi Girl FingringFull Saxi VideoMeikoui NudeMomoka NishinaIranian PornMandy Muse PornXxxx GandBbcmomVer Videos PornoxWww Stripchat ComBriana LeeAlanacruiseWorld Sex GuideSimran Kaur Nude