door Inter in Binnenland  ·  15 Reacties

  • 13
  • 485x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Natuurlijk niet.

0
1 welofniet

Van alle weigeraars zal pinokkio, namens Nederland, de allerlaatste zijn die zal besluiten om niet te tekenen.

3
2 Jan met de korte achterlul

Uiteraard moet Nederland dit contract NIET tekenen. Dit contract behelst het bevorderen van migratie en het faciliteren daarvan. Er zijn veel landen die dit contract niet ondertekenen. Wanneer Nederland dat wel zou doen geeft Nederland daarmee een signaal af aan de doorgaans gelukszoekers om maar naar het vriendelijke Nederland te verkassen. Nederland staat toch al bekend om zijn gulle voorzieningen, subsidies en toeslagen, gratis brood, bed en bad en daarnaast gratis ziektekostenverzekering. Alleen dit laatste nodigt als uit om naar Nederland te komen. Opzouten.

0
3 Dalon

Dit kabinet zit in blessuretijd.
Het wordt tijd om die zooi af te laten fluiten.

0
4 in holland

De poll geeft 91% voor níet tekenen aan.
Rutte zal echter gewoon tekenen, want hij voelde tot in zijn vezels dat het goed was....

0
5 Willem123

Ik zou het gewoon wel tekenen, dan komen die hordes mensen overal heen waar het nu een beetje goed gaat, en stort de hele zooi in elkaar … dan zitten we overal op aarde zo'n beetje in een woestenij en snappen we allemaal weer WAAROM ze hier zo graag naar toe willen.

Beter zou het zijn als er in dat verdrag stond dat alle financiële transacties die door de decennia gedaan zijn in het kader van ontwikkelingshulp werden na getrokken, en gekeken waar dat geld eigenlijk is beland, en wat er mee is gedaan... Er wordt beweerd dat Afrikaanse Leiders Multimiljonairs (miljardairs?) zijn, zou graag weten van wie dat geld was/is, en waarom het land met zo'n rijke leiding nog zo verrekte arm is dat velen zich genoodzaakt zien huis en haard te verlaten (wat dan blijkbaar niet veel is) om het elders beter te krijgen...

0
6 mightimouse

Marrakesh trekt alleen het politiek correcte keurslijf verder aan.

Dit staat in de "Marrakesh political declaration" van mei 2018, mede onderschreven door Rutte III:
"RECALLING the commitments made by the Rabat Process partners in the framework of the 2006 Joint Africa-EU Declaration on Migration and Development, the 2014 Africa-EU Declaration on Migration and Mobility, the 2030 Agenda for Sustainable Development adopted by the United Nations in 2015 in which States pledged to “leave no-one behind”, the New York Declaration for Refugees and Migrants adopted the 19th September 2016 by the United Nations, the United Nations Declaration of the High-level Dialogue on International Migration of 2013, and the Political Declaration of the 5th African Union – European Union Summit of 2017"

Het Marrakesh Pact maakt dus deel uit van een lange trein aan deals waar de Nederlandse politici al jaren mee bezig zijn. Dus ook al trekken ze zich voor de buehne terug, de uitgaven uit gemeenschapsgelden, het meedraaien in het circus van overleg, denktanks, NGO's en andere lobbyclubs, kortom de jacht op internationale baantjes gaat gewoon door.

Prioriteit 3 luidt:
"3. Increased attention to the fight against xenophobia, racism and discrimination: the partners will undertake efforts to combat these phenomena, and to promote a balanced narrative on migration and diasporas, based on facts and highlighting their positive contribution to the development of societies in countries of origin, transit and destination. "

Hier staat : dat overheden op voorhand de blijde boodschap zullen prediken van migratie. Het moet worden voorgesteld als gunstig voor de landen van herkomst, de landen van doorreis en de bestemmingslanden. Overheidspropaganda met medewerking van de media kan uiteraard zo niet worden genoemd. Vandaar "Based on facts" .

Die feiten kan echter niemand vertrouwen. Diverse media , waaronder Argos en de Telegraaf ,hebben de afgelopen tijd (de Telegraaf gisteren, 22 november nog) aandacht besteed aan de ontaarde cultuur van intimidatie en politiek-ambtelijk corrumperen van gegevens ter verdediging van falend beleid of falende bewindslieden.
Rapporten worden vervalst, conclusies , soms meermalen, herschreven. Voorbeelden: WODC - rapporten; het rapport dat indertijd uitkwam over de moord op Theo van Gogh. ( Rapporteurs zagen zich gedwongen in het openbaar te verklaren dat minister Ter Horst een valse versie van hun conclusies had laten opmaken. )
Emails en documenten verdwijnen. Filmrolletjes raken vermist, foto's mislukken.
Of het omgekeerde; er worden alvast documenten met meerdere versies van een gebeurtenis opgesteld .Enz.

Justitie is een van de grote zondaars . Daar is men bij uitstek niet waarheidslievend.
De Belastingdienst en Financiën; daar is men niet eerlijk over geld en financiele begrippen.


Terug naar het onderwerp: politieke correctheid en de feiten sluiten elkaar wederzijds uit.

Daarnaast kun positief lijkende data "highlighten" door negatieve data weg te laten. Of, zoals in Nederland gebeurt: het OM seponeert voortdurend misdrijven van veilige-landers uit Noord-Afrika. Goed voor de statistieken van veroordelingen.

Merk op: de positieve staatsboodschap is een gezamenlijke inspanning tussen de verdragspartners.
Het woord "diaspora" valt. Dat is een term die gebruikt wordt in het diplomatieke verkeer voor gemeenschappen van voormalige burgers in den vreemde, maar waarvan het oorspronkelijke moederlanden de belangen wil bewaken.
Het kan dus zo maar zijn dat Rutte III deze 3e prioriteit in het Pact zo invult dat Nederlandse soevereiniteit op eigen grondgebied naar een lager niveau wordt gebracht, om bijvoorbeeld Erdogan of de Marokkaanse koning zeggenschap te geven over in Nederland gevestigde Turken (diyanet) en Marokkanen. En zo ook een stoet andere regimes.

Het niet tekenen van Marrakesh is niet voldoende. Er moet een volledige trendbreuk komen in de migratiepolitiek. Middels een stricte scheiding tussen wie toegelaten wordt als migrant en aan eisen van zelfredzaamheid en scholing moet voldoen versus wie , tijdelijk, toegelaten wordt als vluchteling , maar dan alleen op uitnodiging.

0
7 duurendaal

Lang verhaal, kort gezegd; we tekenen het niet, want het is onzin punt.

0
8 Handalf

NOOIT TEKENEN.!!!

1
9 annie

@7 : In de 'recalling' staan diverse 'commitments' die over onze hoofden heen zijn aangenomen door de VN, waaronder de levensgevaarlijk Agenda 2030. Deals die nooit besproken zijn in het parlement maar waar NL zich wel aan te houden heeft, deals die vrijwel ongezien op een achternamiddag werden getekend zonder het publiek op de hoogte te stellen van de consequenties ervan. Zoals deze regering ook met het Marrakesh pact wilde invoeren. Een commitment is een nogal dubieus woord; het kan gaan om een verplichting, een belofte etc, afhankelijk van de tekst. Het Marrakesh pact bekrachtigt dus een reeks voorgaande beloften (?) of aangegane verplichtingen. Dat zal het juridisch lekker ingewikkeld maken, dus een malafide advocaat kan er alle kanten mee uit.

1
10 Ness

Als Rutte dit marakech pact heeft getekend is het hek van de dam ,honderden miljoenen negertjes staan straks nog klaar om naar Europa te komen en natuurlijk ook in dit land Nederland zal zich verdriedubbelen in de toekomst en deze gasten willen allemaal gratis ziekte kosten en gratis wonen

1
11 Joepie

Trump heeft volkomen gelijk dat hij zijn eigen bevolking beschermd, daartegen waar wij hier mee zitten opgescheept

1
12 Joepie

Niet tekenen.
Het leidt tot een nog grotere instroom van gelukszoekers.

0
13 MARCUSAURELIUS

Inderdaad niet maar Rutte kennende tekent hij maar wat graag.

0
14 Interessant

Multiculturalisme-ideologen West-Europa in de chaos en verwoesting storten...https://zlj13051967.wordpress.com/2018/11/24/multiculturalisme-ideologen-west-europa-in-de-chaos-en-verwoesting-storten/

0
15 Max13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Grote kop in de Telegraaf: NAVO verovert Oekraïne door de baarmoeder. New York Times kopt: NATO enlargement secured by the uterus. Victory ...

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Ja, inderdaad. Waarschijnlijk zijn dat soort figuren met een kalashnikov opgegroeid. Ze kunnen met een kalashnikov waar wij niet van kunnen ...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

Apart. Mijn vader zei laatst tegen mij dat hij Rutte die baan gewoon niet gunde. Daar was ik wel van onder de indruk. Ik weet het niet. Rutt...

12 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@63 Goed idee. Geef ze daar een gratis huis en een kalashnikov....

13 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Het Midden Oosten verplaatst zich naar Europa. Wat kan er mis gaan? ...

18 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Lokale helden vs. nationale nullen: Wijk bij Duurstede breekt met VVD

Verstandig. Dat zouden meer VVD fracties moeten doen. Ook CDA fracties zouden kant op moeten gaan. En dan aansluiting zoeken bij de PVV. Daarmee...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Maat vol voor advocaten, nu gevangenispersoneel ze in de gaten houdt: ‘Ze vergeten dat we onafhankelijk zijn’

Dat is dus goed werk van het gevangenispersoneel. Het gaat hier niet om mensen fout geparkeerd hebben of dissidenten. Maar om echte criminelen....

35 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Wij zetten onze grenzen open. Maar binnen onze grenzen ontstaan dus weer nieuwe grenzen. Hele gebieden zijn voor normale mensen niet toegankelij...

44 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

De christenen en de afd wilden de demo verbieden. En de groenen en de socialisten wilden dus dat de demo doorging....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Jetten overweegt subsidie voor omstreden biomassacentrales, ondanks kritiek

Jetten blijft ook gewoon doorgaan met sarren van de burger....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Www Cartoon Sex ComKolkata Red Light Area Price List 2022Xxx TagsMaitlin WardJia Lissa VideoXnxx PlayStand Up Sex VideoThe Family PiesAlexis Texas Xxx VideosPorn.indian4k BfMom Blowjob XxxAutumn Falls CreampieSmooth PussyTheflourishxxxOverflow Anime PornHd Porn LatinoHqporneeVoyeur TwitterCutiebootyFergies NudeReality TvsexXnxx Video VillageMia Khalifa SxePamela Porn VideoSkipthegames AlabamaGay Porn AsisnNice ButsXnxx Telugu AntysSex KathegaluFull Sexy Blue FilmVintage FuckingIncredibles HentaiHindi Big Boobs PornMorgpie FullEve ParckerExtremechatSuamuvqDarla Dimples NudeBrandi Love Fan FuckVirgin Guys PornKiana Dior BbcNewgrounds Cant Create AccountJapanese Porn VidoThecollegestripper NudeTamanna Bhatia Sexy VideoIllicit69kittyPusseHindi Dubbed Xxx VideosNiggadicksCockcamTeenlesbian XxxPorncomixoneDanny D Phoenix MarieAss Licking VideosSex With House MaidGujrati SaxOnline Sex Movie HdDisney HentieBig Boob Asian PornNora Wolf PornThehuns YellowDesi Xxx Mms VideoKiwvr-542Queenmommymilker LeakedXxx Video Indian AuntyTonie Perensky NudeKorean Sexy XxxHot Sex In RoomBlow Job TeenageFfmcreampieVidéo BdsmXnx.comMujeres Pornos MadurasXnxx PamiliBlack Hard Core Gay PornNight Xxx VideoDesi XexyDimond MoroeNarukohentaiTalisa Soto NudeN XxxxJohnny Sins Doctor PornBlake BlossomGoogle Blue Film DikhaoVideos XviXxx Video Sax HdMomgirls ComSisi Rose BangbusCojiendo Asu HijaMature Black PussyRule 34 WebJav TodayChicosxxxLucy Mochi NudeGirl Girl XxxxCorrina Kopf Nudes LeakSpankbankRachel_may_rose NudeMonica Bellucci Hot SceneAlyx Star Porn StarIndian Girl Sex Mms VideoKerala College Girls XxxBlack FacesittersSuperheroine Hypno PornDoggystyle Pov PornA Pov.story PornR/feetpicsGostosa No Only FansXvideos'Lesbians Tits SuckedSharon Lee CreampieSexo Anal ViolentoSquirting OrgasmJennie Kim NudeXxx Vedeo ComBig Black Cock XxxCatkitty21 OnlyfansHindi Mein Bf FilmBoobs Sucking ForcefullyJaquie Et IchelVxen PornTeen FuckingSakura NufeEbony Pussy PicsPelícula Pornográfica De LesbianasKamasutra Xxx VideoCristina MillerBlackincest PornAll Ladies Do It MovieHardcoretrannyPornhubieHotwifw PornDp SexuallyFemale Sexy VideoNepali Hot BfXnxx Nude PicsHot Sex Tube VideosCherie Deville LesbianSleepy BlowjobsCasey DeluxeJennifer AmtomCobie Smulders NudaMadison BeerhotEpicpornvideosAllxxxvideoStrip HypnosisJudy Greer FeetLetdoeitForsed Porn Tube