door Faqman in Gezondheid  ·  29 Reacties

  • 3
  • 426x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En toch vertrouw ik die DKTP vaccinatie niet in de zwangerschap. In Bazilië heeft dat ook voor een ramp gezorgd alleen konden ze daar het Zika-virus de schuld geven.

17
1 Anna van de Niemen

Wij hebben in Nederland een tijd last gehad van Softenon.
https://www.nemokennislink.nl/publicaties/softenon-vloek-en-zegen/

2
2 eigenmening

@1
Vaccinatie heeft NIETS van doen met focomelia (ontbrekende ledematen) of microcefalie. Onderzoekers hebben onder de microscoop nota bene kunnen ZIEN hoe foetale hersenen door het zika-virus worden aangetast.

De dag zal geprezen zijn wanneer jij ophoudt met het dom rondkwaken van je giftige leugens, hopelijk doordat de inspectie eindelijk een keer optreedt tegen kwakzalvers zoals jij en jou dwingt om je oplichterijpraktijk te sluiten.

1
3 RichardR

@3 Jou kunnen ze ook echt alles wijsmaken hè.

14
4 Anna van de Niemen

@4
Tja, als jij het zegt ... *jij* bent de expert op het gebied van mensen dingen wijsmaken -- je doet immers niet anders.

1
5 RichardR

@3 helaas heeft een homeopaat niet zoveel op met de werkelijkheid.

Dat blijkt het beste uit het feit dat een simpele vraag wordt ontweken. Die simpele vraag is: "Als het waar is wat je beweert, waarom laat je dat dan niet gewoon even zien?"

Geen enkele homeopaat heeft die vraag ooit durven beantwoorden. Er zijn slechts twee reacties mogelijk: ofwel de homeopaat duikt weg, ofwel hij wordt boos.

1
6 Intellector

@1 En ik vertrouw jou niet, oplichter.

0
7 LanCaster

Hier wat echte, redelijk begrijpelijke wetenschap over de puzzel van thalidomide (Softenon) en ontbrekende ledematen: https://www.nytimes.com/2010/03/16/science/16limb.html

Focomelie kan ook komen door genetische oorzaken, misschien dat dit in Frankrijk een rol speelt, maar dan wel in combinatie met bepaalde omgevingsinvloeden.

De enige correcte conclusie op dit moment is dus gewoon 'men weet het niet' -- hopelijk komen ze erachter hoe het zit.

0
8 RichardR

Veel van die gevallen doen zich voor in de nabijheid van een kerncentrale en een opslagplaats ervan in Bugey, district Ain, in Frankrijk. https://www.buzzfeednews.com/article/laurenstrapagiel/france-birth-defect-cases-children-missing-arms en https://en.wikipedia.org/wiki/Bugey_Nuclear_Power_Plant Rond Hanford, een opslagplaats van een ander soort nuclear afval die zeer zwaar vervuild is, worden regelmatig kinderen geboren met maar een deel of zelfs geen brein. Ook hier noemt men de werkelijke oorzaak niet, maar de genoemde dorpen en steden liggen allen rond Hanford. https://www.nbcnews.com/health/health-news/rare-birth-defects-still-spiking-washington-state-n86916 en https://nuclear-news.net/2013/07/24/birth-defects-rise-near-hanford-radioactive-site-just-a-coincidence/

6
9 Ness

@1 in Nederland wordt goed gevaccineerd met dktp en andere effectieve vaccins.
Géén enkel geval van zika..
Blijkbaar is Brazilië een ongevaccineerd oord.

2
10 chouffleur

@9
"Veel van die gevallen doen zich voor in de nabijheid van een kerncentrale..."
Euh, ter info: Frankrijk staat vol met kerncentrales: https://www.researchgate.net/figure/Map-of-French-nuclear-power-plants-30_fig1_308513695

"Ook hier noemt men de werkelijke oorzaak niet"
Dat zal dan wel zijn omdat men die 'werkelijke oorzaak' (nog) niet kent.

Het lukraak aanwijzen van een verzonnen of speculatieve oorzaak voor dit soort dingen is niet alleen onwetenschappelijk, het is ook dom en zelfs gevaarlijk -- want daarmee ga je niet alleen op een even kostbare als vruchteloze spokenjacht (door de verkeerde 'oorzaak' te bestrijden), je verkleint ook de kans dat de *echte* oorzaak wordt gevonden, of vertraagt in ieder geval het zoeken ernaar. Waardoor mensen dus per saldo langer te maken zullen hebben met de problematiek.

0
11 RichardR

@11 : Het water in de omgeving van de site bij Bugey is heel erg vervuild. Dat is bij de andere centrales minder het geval. Hetzelfde geldt voor Hanford. USA staat ook vol met kerncentrales. Maar ook daar is het met de opslag van afval bij Hanford helemaal fout gegaan. Ik wijs niets lukraak aan. Deze zaken spelen al jaren, maar de nucleaire industrie in Frankrijk is evenals die in USA heel erg machtig en wenst niet met geboortedefecten geaccocieerd te worden.

5
12 Ness

**Water en grond.

3
13 Ness

@12 dus jij hebt iets ontdekt dat de beste experts van Frankrijk (en intussen wereldwijd) over het hoofd hebben gezien?

Serieus?

0
14 Intellector

Op Nieuwskoerier een vergelijkbaar mysterie.

Steeds meer mensen die geen hart hebben. question question

1
15 Weet geen naam

@12
Tja, die vervuiling kan een rol spelen, en ja, het kan zelfs zijn dat dit van hogerhand onder de pet wordt gehouden -- maar er kan ook iets heel anders aan de hand zijn, tot en met toevallige clustering aan toe(*).
De officiële lezing is dat er geen duidelijke oorzaak aan te wijzen is: https://www.seattletimes.com/seattle-news/no-sole-factor-in-central-washington-birth-defect-cluster-health-officials-say/
Ook een veel ouder onderzoek kon geen oorzakelijk verband leggen: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3337080

Het probleem is dat we het dus niet weten, en alleen maar kunnen speculeren over een daadwerkelijke oorzaak.

*: Ongebruikelijke clusters trekken automatisch de aandacht -- zo was er het verhaal van Israëlische straaljagerpiloten enkele tientallen jaren geleden: maar liefst 85% van hun kinderen waren meisjes. Toeval? Ja dus... want toen men vanaf het signaleren van de cluster de verhouding jongens/meisjes ging tellen, was die gewoon 50/50 (of zoiets).

0
16 RichardR

Ach gut, Robin heeft tegenwoordig een nieuw accountje?? question

0
17 Weet geen naam

@17 ness, bedoel je?

0
18 LanCaster

@18 , Nee, ik zie wel enige gelijkenis met Anna van Niemen. question question

0
19 Weet geen naam

@19 AvN alias harry smit is een direct belanghebbende.

Hij bedrijft een eigen kwaknering hier te lande.

0
20 LanCaster

@10 Dat er hier geen Zika voorkomt, komt niet omdat we hier gevaccineerd worden en we worden helemaal niet gevaccineerd tegen Zika, maar komt doordat de muggen die het Zikavirus kunnen overdragen niet in ons klimaat kunnen leven.
Het is dezelfde soort mug die ook gele koorts of dengue kan overbrengen en dat zijn tropische ziekten.

0
21 Nieuwsgierig

@20 , Ok.

Moet zeggen dat ik de vaccinatie-draadjes ook niet meer volg. Beetje het 9/11 effect.

100 keer hetzelfde cirkeltje rond gaan met 100 keer dezelfde onzin weerleggen en 100 keer weer dezelfde stompzinnige onzin terug krijgen.

En bij het eerst volgende draadje beginnen die onnozelen weer van voor af aan, alsof het nog nooit weerlegd is.

Beetje vermoeiend, dat dom volk. question question

0
22 Weet geen naam

@22 Soms wordt ik ook weer meegezogen maar veel voegt het inderdaad al lang niet meer toe.

1
23 LanCaster

@22

Weet je wat ik zie, een stel fijne mensen RichardR, Intellector,Wilmama, LanCaster die keihard hun best doen graag het goede voor de mensen willen doen maar telkens weer onderuit getrapt worden en dat totaal niet verdiend hebben.
Dat ze strijden voor de mensen die ze zo graag willen helpen. Dat zie ik heel erg naar voren komen het kan voor jou misschien vermoeiend overkomen dat ze het steeds herhalen maar ze doen het voor een zeer goed doel namelijk de medemens. Ze willen zo graag dat het goed met de medemens gaat daar hebben ze alles voor over.

Ik hoop dat je hun anders gaat bekijken ipv van dat ze vermoeiend overkomen ze vechten voor een goed doel namelijk de medemens!! Wees trots op hun dat hebben ze verdiend het zijn namelijk kanjers!!

0
24 Erika

@24 , de namen die jij noemt, zijn niet de domme mensen die ik als vermoeiend ervaar.

Daarmee bedoelde ik de antivaxers als Robin.

De namen die jij noemt, ervaar ik ook als respectabele discussiepartners.

So relax, we are on the same side. question question

0
25 Weet geen naam

We are all on the same site.

Bij sommige mensen betreur ik dat... question

0
26 Intellector

Aanvulling op @21
https://www.rivm.nl/zikavirus

Het zikavirus wordt verspreid door de gelekoortsmug of denguemug. Deze mug komt niet van nature voor in Nederland. De ziekte (zikakoorts) verloopt meestal vrij mild. De meeste mensen krijgen helemaal geen klachten. Wel is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat een infectie tijdens de zwangerschap schadelijk kan zijn voor het ongeboren kind.

0
27 Wilmama

@16
[ Het probleem is dat we het dus niet weten, en alleen maar kunnen speculeren over een daadwerkelijke oorzaak.]

Het is ook niet makkelijk en niet alle afwijkingen kunnen op een/1 hoop gegooid worden. Gelukkig staat de wetenschap niet stil en kan er steeds meer ontrafeld worden:
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/17/mutatie-in-signaal-gen-verstoort-aanleg-ledematen-a1603338

Het tetra-amelia syndroom is een ernstige aangeboren afwijking waarbij kinderen geen armen en benen hebben. Vaak zijn de afwijkingen zo ernstig dat de zwangerschap eindigt in een miskraam. Een internationaal team van onderzoekers onder leiding van moleculair bioloog Bruno Reversade heeft nu het genetisch mechanisme achter dit syndroom ontrafeld (Nature, 16 mei).

0
28 Wilmama

@10

Brazilië heeft een uitgebreid vaccinatieprogramma. Vrijwel iedereen doet daar aan mee omdat men weet wat de schade kan zijn wanneer er niet wordt gevaccineerd.
Dat er in brazilië veel slachtoffers van zika waren komt omdat het virus er tot die tijd onbekend was.
Zodoende werden er ook veel vrouwen tijdens de zwangerschap voir het eerst geinfecteerd.
Vrouwen die de ziekte al hadden doorgemaakt voordat zij zwanger werden hadden tijdens latere zwangerschap geen complicaties omdat ze al antistoffen hadden opgebouwd.

0
29 carpenter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Grote kop in de Telegraaf: NAVO verovert Oekraïne door de baarmoeder. New York Times kopt: NATO enlargement secured by the uterus. Victory ...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@64 Ja, inderdaad. Waarschijnlijk zijn dat soort figuren met een kalashnikov opgegroeid. Ze kunnen met een kalashnikov waar wij niet van kunnen ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

Apart. Mijn vader zei laatst tegen mij dat hij Rutte die baan gewoon niet gunde. Daar was ik wel van onder de indruk. Ik weet het niet. Rutt...

19 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bob Sleebaan
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@63 Goed idee. Geef ze daar een gratis huis en een kalashnikov....

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Het Midden Oosten verplaatst zich naar Europa. Wat kan er mis gaan? ...

24 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Lokale helden vs. nationale nullen: Wijk bij Duurstede breekt met VVD

Verstandig. Dat zouden meer VVD fracties moeten doen. Ook CDA fracties zouden kant op moeten gaan. En dan aansluiting zoeken bij de PVV. Daarmee...

32 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Maat vol voor advocaten, nu gevangenispersoneel ze in de gaten houdt: ‘Ze vergeten dat we onafhankelijk zijn’

Dat is dus goed werk van het gevangenispersoneel. Het gaat hier niet om mensen fout geparkeerd hebben of dissidenten. Maar om echte criminelen....

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Wij zetten onze grenzen open. Maar binnen onze grenzen ontstaan dus weer nieuwe grenzen. Hele gebieden zijn voor normale mensen niet toegankelij...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

De christenen en de afd wilden de demo verbieden. En de groenen en de socialisten wilden dus dat de demo doorging....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Jetten overweegt subsidie voor omstreden biomassacentrales, ondanks kritiek

Jetten blijft ook gewoon doorgaan met sarren van de burger....

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Hindi Sexsi MoviePinkydoll PornNakedmilfHentai UnsensoredChaturbates ComTorret PornEyes Blow JobRaven SwallowzLildedjanet LeakedEnjoy XxxSexy Women Xxx VideoHd Quality Indian PornMaturefucktubeJavxxxmeJanice Griffin PornVagabundasdoorkutPorna AnneDanni Jones 2427Free Porn Of BrazzersVivion TaylorItty Bitty TittyFake PorncastingSexual Eating OutDrunk Passedout PornNhentajEvansville Skip The GamesAccedental CreampieXxx Video Hindi SongAlexis Texss PornAdultporn FreeTgatasAnal Gaping PornHot Movies OnlineAdult Web Series VideoPorn Mallu VideoHot Anime Porn VideosVabi Porn VideoKayley Gunner VrFuturaniGay FacesittingCecila LionLesbo Anal LickingZoey ZimmerSexmovies FullCoral SharonSextra Credit HentaiVoyuer ProjectRomi RaniSani Leon Ke Sexy Video HdFree Porne VideosFirst Time BiMr Deep FakrPornn MdFilmes Pornográficos Filmes PornográficosMazy MyersAunty XvideoKarishma Sharma NudeBandagiKinner XvideoTamil Aunty New Sex VideosMetalectraarixSex Or XxxKoreia XxxBig Tits Latin PornSite De PornographieBalls SuckingSexies ButtPornhegemonSuccubus Stayed Life 1Hollywood Erotic Movie DownloadHot Thai PornDickgirl HentaiMarathi Aunty X VideoBendysexFat SexStripskunkTaimanin YukikazeXxx Indian Saxy VideoLesbien FistingKendra The Viking PornAudrey Shanice OnlyfansPussy PiercingStephanie LoveAdult Video Adult VideoWatar SexSex Video Of Julia AnnMmf Bisex PornFilme Pornô Amador BrasileiroAnalgangbangsSweet SeenerMilf VidoesTelugu Aunty Secret Sex VideosPornhub Lexi LunaBoobs Sucking And LickingPorn Big Tits FreeCherry Bloom PornIndian Maid BlowjobSex On LiveXrate PornDrma-004 MarriedMarathi Open SexMost Beautiful PornSilvia JonsSouth Actor XxxHot Indian Boobs PornBig Cock TumblrDaughter Swap Full VideosKennycomixYoungporn.Velhas PornôFoto Caseiro De Mulher PeladaTitts PornXnxxx MovesSavita Xxx VideoSweet_littleeeAletta Ocean AnalHooker Pick UpWatchjavTyler Mahoney NudeRadhika Apte Sex VideoFight Sex XxxFreeoirnIs Xhamster SafePorn Desi TubeAi 色情College FuckBollywood Heroine Ki ChudaiNude KiaraPrincessivyNaked Body MassageIndian Aunty BlowjobBangladeshi Xxx PornBigtits CartoonOnlyfans Teens LeaksSharing Wife PornNipple PinchingJustina Machado NudeChandni Hindi MovieVanessa Del RiopornGrandpa CumingAnimexxx VideosGraceboorJapanese Mother And Son PornMovie2kSweet Margs PornCastingnudeLatina Pics PornSpankbgCock PiercingLorum Piercing