U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 29
'Ondertussen ben ik de landverrader die met de bananenboot terug moet' ...

6 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
4
83
6
1
2

@105 , Omdat enkele van die [email protected] het zelf over zich heen roepen. De Nederlander is niet racistisch, nooit geweest ook alleen schijten ze peuken van al die gasten zoals een Simons die alleen maar lopen te zeiken dat ze gediscrimineerd worden terwijl dat never nooit het geval is geweest. Zwart, blank, geel , rood, het zal de Nederlander een worst zijn zolang ze maar iets bijdragen en daar wringt hem de schoen. Foute gasten, zoals de Antillianen die na een veroordeling door de Antilliaanse justitie naar Nederland werden gestuurd en daar hun drugshandeltje rustig voort konden zetten, die moeten we niet maar dat heeft niets met hun huidskleur te maken. Trouwens, als je 30 jr geleden op de Antillen kwam, werd je vreselijk gediscrimineerd en heden ten dagen nog steeds al hebben ze nu tegenwoordig wel door dat ze de Makamba nodig hebben want als die daar vertrekt dan wordt het een 2e Haïti daar. Geloof me, wij zijn een stuk toleranter dan de nono's en ik spreek uit vele jaren ervaring en laat ik het maar helemaal niet over Afrika hebben.!

201 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

@198 : Ik vind dat de NPO best wel interessante uitzendingen heeft, maar ze zouden wat kritischer moeten zijn in de keuze.

202 Reagentje    
6 maanden geleden door Reagentje
2
Meld

En Sylvana, wees eens eerlijk. WAT denk je hier dan van ???????
Hebben die anti's wel het besef wat er door hun zwarte broeders in Zuid Afrika wordt geflikt ? En, gaan ze daar ook tegen protesteren ??
http://www.novini.nl/doelgerichte-eliminatie-blanke-boeren-zuid-afrika/

203 Tiidmasine    
6 maanden geleden door Tiidmasine
3
Meld

@195 , gezien je uitdrukking 'kanker toch op' vermoed ik dat je Marokkaan bent. Nederlanders, de beschaafden, gebruiken dat soort uitdrukkingen niet namelijk.

204 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

205 gafas    
6 maanden geleden door gafas

Waarom niet, je mag toch ook zeggen dat er genoeg zwarte Nederlanders zijn die racistisch zijn, evenals Marokanen, turken ect ect.
Denk ze nu werkelijk dat alleen Nederlanders dat doen??

Ik ben opgegroeitd tussen allerlei culturen en je moest eens weten hoe die over Nederlanders praten, alleen verstaan wij dat niet.

206 kaassnitsel    
6 maanden geleden door kaassnitsel
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

207 E.Meel    
6 maanden geleden door E.Meel

Die Sylvana word steeds triester.
Wat zijn we toch weer zielig.

208 kaassnitsel    
6 maanden geleden door kaassnitsel
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

209 gafas    
6 maanden geleden door gafas

@204 De onbeschaafde Nederlanders gebruiken ook dat soort taal.

210 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

@201 : Natuurlijk zijn er wel Nederlanders die racistisch zijn, die mensen blijf je over de hele wereld tegenkomen. Niet alleen onder de blanken. Ook niet-blanken discrimineren elkaar. Ik denk alleen dat SS de weerstand die zij over zichzelf als persoon afroept, verwart met algemeen racisme.

211 Reagentje    
6 maanden geleden door Reagentje
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

212 gafas    
6 maanden geleden door gafas

@211 , je hebt uiteraard gelijk maar het gaat om de 'normale' Nederlander die 1 hersencel meer heeft dan een koe. Deze doorsnee Nederlander is absoluut niet racistisch. Vraag het maar aan de gekleurde Nederlander die zich heeft aangepast aan onze cultuur.

213 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
1
Meld

@210 , even opnieuw mijn post lezen misschien?

214 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

@183 Jij komt niet verder dan afzeiken.

215 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
2
Meld

@207 , hey dombo, ken je de Amerikaanse uitdrukking 'eat shit and die' toevallig?

216 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
1
Meld

@213 . En als de vliegreizen het zelfde kosten zoals naar de Antillen en Gambia zitten de vliegtuigen vol.

217 briand    
6 maanden geleden door briand
0
Meld

@217 , Sorry maar ik begrijp je opmerking niet als antwoord op mijn post.

218 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
0
Meld

@213 : Nou, leg dat maar eens aan SS voor. Die gelooft er natuurlijk helemaal niets van. Ik neem aan dat je met de Nederlander die meer dan 1 hersencel heeft dan een koe alle weldenkende Nederlanders bedoelt?

219 Reagentje    
6 maanden geleden door Reagentje
1
Meld

gekwetste negers, beroepskwerulanten...
ga eens aan het werk!

220 t.rap.er.niet.in    
6 maanden geleden door t.rap.er.niet.in
1
Meld

@219 , ja die bedoel ik. Sylvana overigens mist die ene hersencel. ;-p

221 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

@207 , klopt, van u meneer emeel zal ze dat niet krijgen aangezien u over dezelfde hoeveelheid hersencellen beschikt als silly simons. Een succesvolle trollenavond toegewenst.

222 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
1
Meld

@213 ,Sorry. Vele op dit draadje roepen alleen rot maar op naar dat land waar men vandaan komt, dit over dat vrouwtje Sylvana. Het zijn niet alle Surinamers of die van de Antillen en ook Afrika. Jaren zeventig ook gewerkt op de Antillen, klopt die jaren van toen zijn ook veranderd, zoals ook Suriname en Afrika. Maar men vergeet wat hier is veranderd in Nederland, kijk maar eens naar wat men anderen toewenst.

223 briand    
6 maanden geleden door briand
2
Meld

SS WANNEER VERTREK JE EINDELIJK TERUG NAAR SURINAME ,daarmee wordt Nederland een stuk minder rascistisch

224 Joepie    
6 maanden geleden door Joepie
5
Meld

De kop klopt natuurlijk niet, want dan zou ze wel zijn aangeklaagd en veroordeeld.

Beter ware geweest:
'Blanke racistische Nederlabders, die zelf altijd de mond vol hebben over vrijheid van meningsuiting, zouden het liefst verbieden dat er gezegd wordt dat er racistische witte Nederlanders zijn'

Maar dat is wel een beetje lang.

225 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
5
Meld

@223 , klopt wel maar wie heeft dit veroorzaakt? Gelukszoekers die hier komen en binnen no time een huis krijgen terwijl de oorspronkelijke, Nederlandse woningzoekende het nakijken heeft. Of gasten die ons beschuldigen van racisme terwijl ze zelf geen goed woord over hebben voor de autochtone bevolking die ze wel heeft opgevangen en ook voor betaald heeft. Een Afrikaan ziet ons als een lopende flappentap, vandaar dat je ook een grote kans hebt om beroofd te worden in die contreien. Het probleem van die gasten is dat ze te belazerd zijn om te werken terwijl de meesten van ons dat wel doen om wat te bereiken. Curaçao is tegenwoordig een populair eiland voor de Nederlanders maar raadt eens van wie de barretjesm restaurants e.d. zijn? Juist van Nederlanders omdat die wel willen werken. De Antillianen kotsen op die ondernemers omdat ze zelf niet zoiets hebben. Rara hoe dat komt. Omdat ze te belazerd zijn dat de hun rechter voor hun linkerpoot zetten. Zelfs al werken ze voor restaurants dan komen ze gewoon niet opdagen dus de ondernemers nemen liever Makamba's aan. Die komen tenminste opdagen als ze aan de arbeid moeten. Het zijn gewoon klaplopers die liever drugs dealen omdat ze daar minder moe van worden. Ben ik nu racistisch? Het zij zo en ik kan daar mee leven. Vraag het de Antilliaan zelf en hij zal mijn verhaal beamen. Uiteraard zijn er uitzonderingen, laten we dat niet vergeten!

226 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
3
Meld

@226 watveen lulverhaal over Curacao, wij hebben er 5 jaar gewerkt, maar de 1 van de redenen dat er nederlands sprekend personeel staat is vanwege stages, elke 3 tot 6 maanden staat er weer een andere groep, lekker goedkoop.

227 Moien    
6 maanden geleden door Moien
2
Meld

@227 , Klopt, daar ben ik me ook van bewust maar dat is het Curaçao van heden ten dage. Ik kwam al op dat eiland toen jij waarschijnlijk nog in de pijp van je ouwe heer zat dus ik heb het zien ontwikkelen. Een goede vriend van me had er 3 restaurants maar gaf de pijp aan Maarten omdat de Antillianen gewoon niet kwamen opdagen bij trouwerijen, partijen, etc. Ze zijn er liever lui dan moe. Nogmaals, uitzonderingen daar gelaten.

228 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
2
Meld

@228 ik praat over 25 jaar geleden en kom er nu regelmatig om vrienden te bezoeken, die zich daar definitief gevestigd hebben, onder andere horeca medewerkers en eigenaren, ik kan je ook zeer slechte verhalen vertellen over nederlandse ondernemers die de boel flessen, de antilliaan is niet te beroerd om te werken, uitzonderingen daar gelaten.

229 Moien    
6 maanden geleden door Moien
3
Meld

Ons respect voor de woorden discriminatie en racisme maken onze Westerse wereld kapot.

230 Jan met de korte achterlul    
6 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
3
Meld

Je kunt inderdaad stellen dat extreemrechts werkschuw is.
Dat klopt wel, maar daar gaat het nu niet over.

231 Hadjememaar    
6 maanden geleden door Hadjememaar
7
Meld

@231
Ach,maar goed dan dat 'extreem' rechts een heel marginaal clubje in Nederland is....

232 Hangingmen    
6 maanden geleden door Hangingmen
3
Meld

@228 weet een (sucdesvolle) nederlandse horecaondernemer die met lokale kroegen goud geld verdiende, o.a. Het mijne, maar ten onder ging aan zijn eigen hoeren en snoeren, cocaine en makkelijke vrouwen en van het eiland als de zuiderzon vertrokken, de lokalen achterlatend met grote schulden, maar ik noem niet alle nederlanders hoerenlopers. Makamba is niet leuk, daarentegen verdien sommige nederlanders die benaming, ik ken ook genoeg nederlanders door Curacaoenaars “Yu Korsow” worden genoemd.

233 Moien    
6 maanden geleden door Moien
2
Meld

@229 , Dan verschillen we hierin van mening.

234 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
1
Meld

@223 , Die zijn er natuurlijk ook, er zijn zat foute Nederlanders die het eiland gebruiken voor hun coke inkomsten. De verleidingen zijn groot op het eiland. Je bent goedkoper een avond uit je dak met coke dan met drank, ik weet het. Hoeren zijn er ook zat overigens. Maar de lokalen achterlatend met grote schulden, neem ik met een korreltje zout.

235 Dirk2137    
6 maanden geleden door Dirk2137
1
Meld

@235 ken een importeur van wijn, die bijna failliet ging omdat de geplaatste bestelling niet werd betaald, het importeren van wijn kost een hoop geld en is zeer risicovol, kans op bederf is erg groot als het te lang op de warme kade blijft staan en als een horecaondernemer wel afneemt en niet betaald kan dat genoeg zijn. Ik vind dat je wat makkelijk oordeelt. De Antillen zijn niet te vergelijken met Nederland, alleen al als je aan de basis gaat vergelijken, opvoeding en opleiding.

236 Moien    
6 maanden geleden door Moien
1
Meld

Borderline is een vreselijke aandoening bewijst Sylvana Simons weer eens,..

Een ex van mij had het ook en precies dezelfde negatieve trekjes als deze Sylvana

Wanneer je erin mee gaat dan ga je er zelf aan onderdoor237 iedereen heeft recht op mijn mening    
6 maanden geleden door iedereen heeft recht op mijn mening
1
Meld

De Antillen hoeft niet meer voor mij. Vergelijk Curacao met Gambia goedkoop vliegen naar beide landen . Als Suriname deze vliegreizen gaat hanteren gaat men daarheen, en de Nederlanders starten daar hun eethuisjes en kroegen en duistere handel. Heb enkele jaren daar gewerkt woningen Brievengat voor Shell tweede Bijlmer nu. Zie Westpunt toen lag men nog alleen op dat kleine strandje , nu tweede Benidorm

238 briand    
6 maanden geleden door briand
0
Meld

Sinds Sylvana denk ik nog in termen van zwarte racisme.

239 DikkeTor    
6 maanden geleden door DikkeTor
0
Meld

Sylvana veroorzaakt discriminatie en racisme. Mijn hele leven had ik nooit een associatie tussen zwarte Piet en mensen met een natuurlijke donkere huidskleur.
Maar vanmiddag betrapte ik mezelf erop dat ik bij het zien van een vrij donkere man spontaan aan zwarte Piet moest denken. En de enige verklaring voor deze mij onbekende associatie is het gedram van Sylvana en Jeffrey. Zij veroorzaken dus juist meer racisme en discriminatie.

240 PFL    
6 maanden geleden door PFL
0
Meld

Het is precies hoe je jezelf opstelt. Ik heb ook collega's die homo zijn of omgebouwd maar door hun opstelling hebben ze niet te maken met racisme. Tegen sommige collega's kan je zelfs rustig zeggen he homo hoe gaat het. Dan liggen ze in een deuk. Tegen andere homo collega's moet je iets voorzichtiger zijn maar alles valt en staat met hoe jij je opstelt en alles neemt. En SS trekt alles aan en kan niks hebben. Een eigenwijze rot aap. Terug met de bananenboot.

241 Jan met de korte achternaam    
6 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
1
Meld

Zoals ze zelf zegt ze is een arrogante betweter en je maakt jezelf

242 Jan met de korte achternaam    
6 maanden geleden door Jan met de korte achternaam
1
Meld

@241

Juist

"Sylvana Simons: Je mag in Nederland dus niet zeggen dat er racistische blanke Nederlanders zijn "

Net zoals alleen blanken racisten kunnen zijn
SS is zelf het bewijs van niet

243 GOTCHA666    
6 maanden geleden door GOTCHA666
2
Meld

Wat mij betreft mag dit artikel inclusief de foto van die racisme-schreeuwende mevrouw in het archief verdwijnen.

244 Jan met de korte achterlul    
6 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
0
Meld

@241 Hé homo wat is daar de lol van ?! En zeggen zij tegen anderen hé hetero ?...

245 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
3
Meld

De Ruyters zeggen: "Haar vader gaf al aan dat haar positie in de maatschappij nooit hetzelfde zou zijn als die van haar blanke vriendinnetjes."

Ten eerste, had ze blanke vriendinnetjes dan?
Ten tweede die blanke vriendinnetjes doen gewoon normaal en dat moet jij ook maar eens gaan doen
Ten derde die blanke vriendinnetjes waren wel allemaal aan het studeren en zijn niet geflopt in alles"

246 De Ruyters van Michiel    
6 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
2
Meld

@246 Mischien stond er wel een blank vriendinnetje of meer vandaag met een bord : Ik ben geen Zwarte Piet......

247 21st Century Guy    
6 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

@200 ook al zou ze honger hebben en geen dak meer boven haar hoofd medelijden zal ik voor haar nooit ondervinden!
Dat wat er gebeurt en hoe mensen over haar denken heeft ze zelf over haar afgeroepen
En bovendien staat er ze verhuurt de huizen (meervoud)

248 psje    
6 maanden geleden door psje
0
Meld

Huh? Dacht dat deze jankerd allang uit het door haar zo verfoeide Nederland vertrokken was.

249 Sneeuwbal    
6 maanden geleden door Sneeuwbal
0
Meld

Hoe om te gaan met Silvana Simons??
Het wordt hier uitgelegd.
https://www.youtube.com/watch?v=wkNkz6qM-_o&t=257s

250 Chat Baker    
6 maanden geleden door Chat Baker
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft bij 'habe es nicht gewusst&...
De Forum voor Democratie-leider reageert op d...

1 dag geleden door NOS

Brexit Partij : EU opent onderzoek naar kwist...
Europees Parlementair quaestor dringt aan op...

16 uur geleden door Crannbuidhe

Congresleden VS mogen van rechter financi&eum...
De Amerikaanse president Donald Trump kan het...

1 dag geleden door Nu.nl

Aan de kiezers van Nederland
Als je een snelle totstandkoming wilt van het...

4 uur geleden door Dirk2137

Kiezers zijn helemaal niet zo boos op de EU a...
Bijna alle politieke partijen spelen in hun c...

1 dag geleden door Mrs. K


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Gekste Henkie
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?...
Alle wettelijke mogelijkheden zijn er om ook ...

minder dan een minuut geleden door Gekste Henkie

Tante Annie
Tanya vindt kritiek op Baudet onterecht: ‘E...
@3Ga een heel eind met je mee maar dan komt...

1 minuut geleden door Tante Annie

El Matador
Groningers woedend, boeren voeren actie: ‘D...
@18 Dat is wel een oplossing .Overigens is he...

1 minuut geleden door El Matador

Aafje
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?...
En nog steeds probeert dwaas mij een persoonl...

1 minuut geleden door Aafje

Anti-Prut
Het concept 'ras' is een leugen...
@53 Tussen mensen is dat verschil natuurlijk ...

1 minuut geleden door Anti-Prut

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig