door chouffleur in Politiek  ·  84 Reacties

  • 8
  • 796x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@41 Makkelijk praten. Nation-building en het bereiken van vrede in Europa heeft eeuwen geduurd. Post-koloniale staten zijn pas halverwege de vorige eeuw met dat proces begonnen, en hebben waardeloze funderingen waarop ze moeten bouwen. We kunnen onmogelijk eisen dat ze in pakweg 50 jaar bereiken wat in Europa eeuwen heeft gekost.

14
51 Gewoon een student

@51 En dat gaat ze ook nooit lukken als ze allemaal de boot nemen naar luilekkerland.

1
52 Vogelverschrikker

@51 En voor die reden kunnen ze ook niet integreren en kan je de aantallen beter op een minimum houden.

1
53 solidsteel

@28
Jij zou een jaartje hard aan werk moeten met je handen i.p.v te studeren.
Dan leer je misschien wat leven en vrijheid is in de praktijk.

3
54 Marrie

@51 We gaan ze helpen, maar ze moeten wel dáár hun toekomst opbouwen, niet hier!!

0
55 PeKa

** gebruiker verwijderd **

Hoe leg je aan jezelf uit dat je mensen aan de grens weert?
trouw.nl
Zet de hele groep gelukszoekers neer als profiteurs, moordenaars en verkrachters, en het botte ‘nee’ dat je aan de grens moet verkopen, valt emotioneel ineens te rechtvaardigen. ...


Ik vraag me eerder af hoe jij het aan jezelf uitlegt, wanneer er weer een aantal vrouwen en kinderen en ouderen slachtoffer zijn geworden van jouw blinde idioterie. Want hoe je ook bekijkt, door jouw fanatisme met alles maar ongecontroleerd binnenhalen, komt er inderdaad een bataljon moordenaars en verkrachters mee. Hoe verantwoord jij dat voor jezelf?? zolang het maar niet "my daughter or family is" ?

56 verwijderd110

Hm in principe is ze gewoon filosofe, da's niet dom. Maar dan wel zo'n stukje schrijven? Ik mis even iets... zal de empathie wel zijn question

2
57 Yiroesh

* Verwijderd door de redactie *

58 Beflapje

Een onzin verhaal van Leonie Breebaart waarbij ze de feiten verdraait en speelt met emoties.
Trump weert deze mensen niet maar geeft aan dat ze zich bij de voordeur moeten melden, en niet stiekem via de achterdeur binnen moeten komen.

0
59 WHuls

@51

Europa had dan ook geen voorbeeld aan andere veder gevorderde werelddelen met veder gevorderde technologie en kennis die dat ook nog eens deelde met anderen.

Het westen heeft alles voorgekauwd dus al die smoesjes van je kun je steken waar de zon niet schijnt.

1
60 siberianhotsprings

Ze heeft het over gelukszoekers, da's al een hele verbetering. Maar evengoed een mooi stukje emotionele chantage. Waar heel veel mensen heel erg klaar mee zijn, dus de reakties worden steeds korter en botter. Het kortste antwoord op deze vraag is daarom: "NIET".

1
61 Ness

@3

"Bescherming van de eigen stam, bezit, voedsel, cultuur, gewoon natuurlijk gedrag."

Mens is juist sociaal ingesteld, een 'groepsdier'

En 'eigen stam' leidt tot inteelt

10
62 LGK

@45
Die komen uit ouders die niet massaal hier naar toe kwamen, die wel geïntegreerd zijn, vergelijkbaar zijn met Nederlanders die in Duitsland gingen werken.

De massale instroom die nu al jaren plaatsvindt is een totaal andere groep, die mensen vragen niet maar eisen, die mensen integreren niet maar gaan samenhokken, die mensen komen uit een totaal verschillende cultuur en ondermijnen onze cultuur, ons welzijn en democratie.

2
63 Proemevla

geen probleem mee, beetje humaan blijven uiteraard.... het huidige systeem en politiek zitten ook niet mee

0
64 independiplomat

@49 Echt wel jah! question

@32 Maak je daar nou een vergelijking tussen "niet zomaar iedereen aan de grens binnenlaten" en Jihad-praktijken?

Man, zou je dat laatste studiejaar wel afmaken? Je loopt het risico dat je er compleet geflipt van wordt.

2
65 Hans Brinker

@41 ,

In de kern eens met wat je zegt (ook al wil ik wel opmerken dat alleen Europa en VS wel erg beperkt is - andere landen als Japan, Australië en net zo goed enkele Afrikaanse en veel Zuid-Amerikaanse landen doen het op zich ook prima).

Tegelijkertijd zijn we er misschien zelf ook wel verantwoordelijk voor dat ze deze kant uit komen. Want waarom weten ze dat het leven hier beter is? Die indruk moeten ze toch op de één of andere manier gekregen hebben, dat is ongetwijfeld deels te danken aan het feit dat onze technologie, onze goede levensstandaard dáár zichtbaar heeft gemaakt.

Dat, en het jarenlange lakse beleid t.a.v. de Europese buitengrenzen en gebrekkige stroomlijning van procedures (wat tot op de dag van vandaag doorgaat - Italië weigert, Sanchez in Spanje zegt vervolgens 'kom maar' - helpt uiteraard ook niet mee).

0
66 progressiefliberaal

@62
Groepsdier ja de eigen groep.
De indianen zijn ook uitgeroeid door een andere groep middels ziektes en oorlog, maar dat is goed tegen inteelt begrijp ik.

Cultuur oorlogen binnenlaten of af en toe een wip in de andere groep zijn verschillende grootheden.

0
67 Nerva

Politieke correctheid en emotionele chantage......het 'Paard van Troje' van de 21ste eeuw

0
68 shadowrunner101

@51 ,

"Makkelijk praten. Nation-building en het bereiken van vrede in Europa heeft eeuwen geduurd. Post-koloniale staten zijn pas halverwege de vorige eeuw met dat proces begonnen, en hebben waardeloze funderingen waarop ze moeten bouwen. We kunnen onmogelijk eisen dat ze in pakweg 50 jaar bereiken wat in Europa eeuwen heeft gekost. "

Eisen niet nee, maar verwachten wel. Het zal ook uit die landen zelf moeten komen.

Aan die waardeloze funderingen proberen we ook al wat te doen met adviezen van de Wereldbank t.a.v. economische hervormingen, helpen met eigendomsrechten vast te leggen enzovoorts. Daar is een groot deel van de ontwikkelingshulp net zo goed op gericht, zorgen dat er een goed institutioneel klimaat ontstaat.

En let wel, er zijn zat landen die daar ook redelijk goed in slagen. Ghana bijvoorbeeld. In andere gevallen zie je inderdaad wel dat het een moeizaam proces is (neem Zuid-Afrika bijvoorbeeld) maar zoals je zelf al aangeeft: dat moeizame proces hebben wij ook moeten doorlopen.

Er wordt ook niemand beter van als de nog enigszins capabele individuen (want het zijn vaak degenen die relatief iets beter af zijn die zich zo'n reis kunnen permitteren) uit zo'n bevolking, hierheen komen. Niemand met wat realiteitszin zegt dat het een eenvoudig proces gaat worden, maar juist daarom hebben ze daar alle hulp nodig, dus ook van hun eigen mensen.

3
69 progressiefliberaal

@62 : Sociaal ingesteld naar de eigen groep moet dat zijn. Maar ook heel erg bekwaam in grenzen trekken rond die groep uit zelfbehoud. En zelfbehoud is altijd troef. Want ook de sociale intelling is een vorm van zelfbehoud aangezien de mens niet kan overleven als individu.

1
70 Ness

@51 . Wat een onzin. Niemand verplicht andere landen om binnen 50 jaar een kopie van ons te worden. Ze mogen in eigen land ontwikkelen zoals ze zelf willen. Willenn ze een dictatuur is me dat ook goed. We moeten ook zelf eens ophouden te denken dat wij het beste systeem hebben. We hebben misschien voor ONS een goed systeem ontwikkeld maar dat wil niet zeggen dat dit ook voor andere landen net zo goed is of zou moeten zijn. Ik laat graag die keuze over aan de bevolking van die landen. Gelet op het feit dat veel te veel mensen uit die land proberen onze welvaart te stelen stel ik voor om dan onze manier van bestuur en economie gewoon te kopiëren. Dat scheelt de tijd om het uit te vinden. Maar het bblijft onverlet dat die mensen NIET in Europa of de US thuis horen. En vergeet niet dat er genoeg voorbeelden zijn waar de eigen bevolking WEL zelf het land ontwikkeld. Australië, Zuid Afrika (althans voordat de Zwarte bewoners de macht overnamen) , de USA, etc waren allemaal koloniën die zich op eigen kracht voorbeeldig hebben ontwikkeld tot welvarende en economische sterke landen. Kijk eens naar India, een oude Britse Kolonie die zich prima weet op te werken en economisch steed sterker wordt. Het kan dus echt wel als je maar binnen je land stopt met elkaar naar het leven te staan.

1
71 PFL

onder wie veel vrouwen en kinderen, verder kwam ik niet. wat een bulshit

hoe leg je je kinderen en kleinkinderen uit dat je ze binnen hebt gelaten, met alle gevolgen van dien.
dat moet de vraag zijn.

1
72 120db

@51 gebruikt nation building en vrede in 1 zin alsof die 2 verbonden zijn en het een uit het ander voortvloeit. Niets is minder waar. Europeanen bouw(d)en sterke naties omdat zij geëvolueerd zijn boven het nivo stammencultuur. En dat heeft behoorlijk wat oorlogen tot gevolg gehad. Want je krijgt dat matten 'met de concurrent' niet zonder slag of stoot uit de mens, of het nou in stamverband of natieverband plaatsvindt. Ook het stoppen met oorlogvoeren is een evolutieproces, maar van een heel andere orde. In Europa zijn we op allebei de gebieden 'gepromoveerd'. Hoop ik.

2
73 Ness

* Verwijderd door de redactie *

74 muxer

"Hoe leg je aan jezelf uit dat je mensen aan de grens weert? "

Dat is vrij simpel:
1) we kunnen niet de hele wereld opvangen
2) ook onze kinderen en kleinkinderen hebben recht op ruimte
3) ook onze ouderen hebben recht op zorg, onderdak en verzorging
4) ook onze werklozen hebben recht op werk
5) ook onze arbeiders hebben recht op het geld dat ze verdienen
6) ook Nederlanders mogen maar 1 paspoort hebben
7) echte vluchtelingen zijn natuurlijk welkom MITS ze zich willen confirmeren aan de Nederlandse (deels christelijk en Joodse) cultuur, normen en waarden.

Wat is daar zo moeilijk aan?

2
75 BenErWeer

@33

Biologisch gezien zijn wij niet meer dan dieren hoor. Vergis je daar niet. Dus instinctief hebben we heel veel gemeen. Zoals een territorium. Dat zal je eigen huis zijn (want ik weet zeker dat jij mij ook niet zomaar binnen laat. Ook al zou ik je eigen argumenten gebruiken) maar in dit geval ons eigen land.

0
76 Caliber

@28

Voor een student heb jij nog heel veel te leren en levenservaring op te doen.

2
77 Caliber

Eens kijken of ze nog zo stom uit haar nek lult als straks heel Afrika naar Europa overkomt honderden miljoenen negers die straks vrije toegang krijgen tot alles wat ons heilig is ,en als onze landverrader het marakech pact heeft getekend gratis toegang tot ons zorgstelsel wat nu al niet meer te betalen is gratis huisvesting enz domme doos

1
78 Joepie

Door de geestelijke inteelt, van luizen en vlooien besmette Leonie Breebaart probeert haar inteelt grachtengordel theorie op anderen over te brengen, maar gelukkig zijn de meeste mensen er tegen geënt!

0
79 Zie Hier

Het zijn allemaal wannabee SJW's (Social Justice Warriors), mensen die een beetje in de war zijn, er zijn vele voorbeelden van:

Fails 2016


Media doen er ook aan mee, zoals CNN, hier over racisme (Morgan Freeman en Eddy Murphy)



SJW's hebben evenals de fake news media niks met feiten, alles met slachtoffer rollen spelen en opleggen.

Dit is ook heel interessant, CNN host probeert Moslims te generaliseren, de gast haalt dat volledig onderuit:

1
80 Proemevla

@8 Heb u in het verleden al eens verteld dat u nog veel moest bijleren, echter zie dat u achteruit leert, hetgeen ik zie als zeer zorgelijk.

1
81 Doordenker

Heel simpel, dat noemen ze zelfbehoud en verdediging.

0
82 niet-alles-geloven

Bij deze groep klopt dat; wat Trump zegt is onzin. Maar ga niet de fout maken dit de fout maken dit te vertalen naar gelukszoekers uit veilige Afrikaanse landen.

0
83 Vilseledd

@12 Nederland is niet het OCMW van de hele wereld. Nederland is geen immigratieland, alle land is immers vergeven en er is werkloosheid. En immigratie bereid je goed voor en doe je niet op de bonnefooi. Als jij en ik zonder geld bijvoorbeeld Zwitserland zouden binnendringen en de overheid moet voor je terugkeer zorgen, krijgen we een (terechte) gepeperde rekening.

1
84 Vilseledd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

2 minuten geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

14 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

17 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

19 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

20 minuten geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

36 minuten geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

42 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Aunty Ki Chudai HdHavy R.comJamie MarleignHardcore Teen PornNew Girls SexNaked Men Sex Video1970 PornRileymaelewis PornVidel Dbz PornTubevideo PornBokep Subtitle IndoUnblocked Porn SitesAmouranth NudsEmma Mackey NudeMishinary PornBusty Porn LesbiansNithya Ram SexXxc PhotoXxx Video Full Hd MomBubble AsspornPorn HamTeen 69Top 10 Indian Porn SiteFlex PornThehun.copmMâture TubesLoud House HentaiBrooke Synn NudeMarathi Sex HotDarty SexNetflix Hot ScenesDancing Bear Porn VideosBhabi Hot PornCumblast CompilationFirst Taim PornFilm Porn IndonesiaTeen Xxx Video DownloadValentina Nappi HardcoreLatest Sexy PornMachine Gunner PornSon And Mother Make LoveP Hu BGirls Chat AveNude7Xxx BarazarsBig Boobs TumblrSex Porn FilmXxxnnnxxxHuge Tit HentiaUpskirt GirlsNewly Married Couple Porn VideosSanny XnxxGrupo De Telegram PornografiaLeila LowfireEbony SquirtersXxxn Porn HdMelodypornTution Teacher Sex VideoDesi Home XxxSxay Video1 Porn VideoStepauntTrans CamStormy Daniels YoungerMeana Wolf PornstarWww BrazeerWild Sex XxxHidi Xxx ComIndian Dehati Porn VideoCougar SexclubHuman Sex DollYoujizz PornPorn NestContos Eróticos.Lil Kim NudeMomsexpornJohny Sins PornSeal Pack Xxx VideoAdah Sharma PornSpicyj OnlyfansFc2 Ppv 3729075Fc2-ppv-3170983Lesbian Oral PornWwe Hot SexPunjabi Hot Sex VideoBengali Hd Sex VideosXxxxx MuviSunny Leone XxxvidoAngela White 1080pDaughter Seduces MomMom Nude For SonRaw FreaksLana Rhoades SwallowedAmatuer Cumshot CompilationChat AvenueBlackteen Gay Porn4 K PornoBarbi Benton NudeWww.xnxxcomBrtiney WhiteBbw ExcortsKitchen XvideoKashmiri Girls NudeIndian First Night Xxx VideoDeliveri PornBig Pierced NipplesTiffenGujarati Xxxx VideoRevenge Porn SitesPorgrafia GratisPornqueensXnxxn IndiaFc2 Ppv 3665333Rara AnkaiSunny Leone Husband XxxBrazzer CoupleXxx Indian Porn SitesXxx Video Yoga HdKaley Cuoco NydeMorgpie ThroatpiesToni Storm LeaksThickassdaphnrBrutal Sex MoviesEbony Big Boobs StripteaseHentai Mp4Will AngellKhet SexKavya Madhavan Hot SceneMona Slime PornBbw GabgbangFuta ElfMonster Cock Gay PornMy Favorite NannyTamil Mami SexIndian Saree FuckTaken Advantage PornBest Free Onlyfans AccountLiterotica GifsRegarder Film X GratuitErotic PicturesPorn Hd VideoPorn SpitAustraliansexDude PornCartoon Character PornSnapchatporn TwitterLesbian Bbw PornPorn WetMaa Ko Choda Sex StoryNejire Hado Hentai