door chouffleur in Showbizz  ·  42 Reacties

  • 11
  • 950x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wet is wet

3
1 chouffleur

@1 nee, soms ( ok in hoofdletters SOMS) is het goed om van de wet af te wijken, dat maakt de wet zelf ook mogelijk namelijk. Maar het betekent niet dat iedereen en iedere keer de uitzondering toegepast moet worden.
Als de omstandigheden afwijken mag ook de toepassing van de wet afwijken. Bij uitzondering wel te verstaan, en niet zoals den linkschen goedtmensch wil voor alle minderjarigen met een niet vluchterlingen maar immigratie achtergrond.

24
2 beertje36

En daar komt het knuffelbeleid weer boven drijven

5
3 Interessant

Van NU.nl:

""Je voelt je ontzettend ongemakkelijk als je die beelden ziet", zegt Van Nieuwenhuizen. "En ik ken Klaas goed en als er nou iemand een warme persoonlijkheid heeft dan is het Klaas wel. Ik denk dat hij zich daar ook heel ongelukkig bij heeft gevoeld.""

Ik ben niet overtuigd van wat Van Nieuwenhuizen hier zegt.

12
4 progressiefliberaal

@1
en politici maken die wetten... dus kunnen ze ook aanpassen.....

13
5 ikzelf

Dat was de mening al van velen;

Maar het laat zien hoe de linkse gutmensen werken!

3
6 Zie Hier

** gebruiker verwijderd **

Gebruikt de overheid dan geen filmpjes om te laten zien hoe erg het is in Syrië, Eritrea, Sudan?
Hypocriete trut.

7 verwijderd9139144

@3
En daar komt het harteloze, egoistische gezicht van Rechts weer boven......

29
8 ikzelf

@6
en Rechts maakt geen gebruik van bangmakende propoganda!?

21
9 ikzelf
10 Pollens

maar hij was onderdeel van het onderwerp van zijn docu, dus dan is het ook vrij logisch dat hij hem "gebruikt"
wat had hij dan moeten doen acteurs inzetten!?
dat is nu eenmaal de essentie van een docu, een bepaald onderwerp uitlichten!!

12
11 ikzelf

@9 Niet door kinderen voor z'n karretje te spannen!

1
12 Zie Hier

Deze actie van Tim Hofman is laag bij de grond en makkelijk punten scoren over de rug van Klaas Dijkhof. Dijkhof werd gewoon voor het blok gezet door Hofman en gebruikte hiervoor het jongetje. Hofman probeert gewoon een vuurtje stoken, waardoor er nu weer over dit jongetje en zijn familie gedebatteerd zal worden in de 2e kamer, wat weer heel veel geld gaat kosten.
Uitgeprocedeerd is uitgeprocedeerd, en dat moet Hofman toch weten!
Als Tim Hofman deze familie echt wil helpen, dan zal hij in Irak op veilige grondgebied een paar mooie huisjes voor deze familie moeten kopen, waar ze nog lang en gelukkig kunnen gaan wonen. Als Hofman echt zo begaand is met deze familie, dan mag geld geen enkele rol spelen. Hofman zijn bankrekening is ruim voldoende om in Irak een paar huisjes te kopen.

1
13 Niet wit niet zwart

Tim Hofman is een egocentrisch naar mannetje, hij past wel bij de politici..

2
14 Jackd

Waarom staat er "Irakese afkomst"? Dat jochie is gewoon een Irakkees!

1
15 wijs

Ben altijd voor een #kinderpardon geweest. Pim Fortuyn kwam al met dat briljante idee! Maar wat een miezerig mannetje is die Tim Hofman. Wie? Tim Hofman! Wtf is TH...

In andere draadjes heb ik mij bijzonder kwaad gemaakt over die eikel. Natuurlijk maakt #DWDD daar een issue van en natuurlijk maken al die BN'ers weer van de gelegenheid gebruik om te laten zien hoe ze zich bekommeren over de zwakkeren in de samenleving.

Ik kots daarop.

2
16 Pollens

Het gaat alleen om Tim zelf en stiekem hoopt hij dat zn kaakje weer gebroken wordt. Zo werkt dat bij Gutmenschen in het brein. Hij heeft het zelf niet eens door.

Zijn volgende project zal wel het uitbannen van zwarte piet worden. Onder het mom van het vrije woord en open discussie blablabla

3
17 delarosa@europe.com

Dat de Wet hier zo strikt gehandhaafd wordt heeft meer te maken met het inpalmen van de autochtone Nederlanders, het Irakese jongetje wordt opgeofferd om de autochtone bevolking weer wat geloof in de Wet bij te brengen en is dus een hommage aan de Wet die de bevolking onderwerpt en subjektiveert....ondertussen gaat de massa-immigratie en islamisering vanuit de achterkamertjespolitiek gewoon door....

0
18 CoolMemories

@12
"Dijkhof werd gewoon voor het blok gezet door Hofman"
klopt hier en ik het voor een groot deel met je eens.
misschien niet helemaal de juiste manier, maar blijkbaar wel de enige om de discussie op gang te krijgen.

"Hofman probeert gewoon een vuurtje stoken, waardoor er nu weer over dit jongetje en zijn familie gedebatteerd zal worden in de 2e kamer"

ja dat debat was nu helemaal zijn doel!! en als je goed geinformeerd was zijn docu gaat helemaal niet aleen over dit jongete maar over alle kinderen in die situatie, dus het is geen Howick en lill zaak.

"wat weer heel veel geld gaat kosten."
dan weet ik nog wel een aantal debatten die veel zinlozer waren!! dus die kosten slaat nergens op, ze krijgen toch wel betaald, of ze nu in de kamer zitten bij een debat of niet......
de democratie zou pas echt failiet zijn als debatten wel of niet gehouden worden op grond van kosten!!!

9
19 ikzelf

Tsja, inderdaad zielig voor het kind, maar we kunnen natuurlijk niet bezig blijven al die zielepieten in Nederland/Europa op te vangen. Soms denk ik weleens dat de uiteindelijke veroorzaker dit maar zelf op moet knappen...

1
20 uahoera

Hofman helpt Hofman met kinderarbeid.

3
21 Recovery Mode

@17
dus U vind dat hij zich toen niet in moest zetten voor (autochtone) studenten die bedreigd weden door hun huurbaas en belachelijke huur moesten betalen voor een kamer met levens gevaarlijke omstandigheden, waar na klachten niets aan gedaan werd!?

dat deed hij alleen maar om in elkaar geslagen te worden!?

7
22 ikzelf

@16 "...Pim Fortuyn kwam al met dat briljante idee! ...."

Pim Fortuyn was ook degene die voorstelde de uitwijzing van de familie Gumüs te annuleren. Deze hardwerkende middenstandsfamilie woonde al tientallen jaren in Amsterdam maar werd vanwege een klein bureaucratisch foutje toch uitgewezen door socialist Wim Kok...!

6
23 CoolMemories

circus pinokkio

0
24 semperpenis

Tuurlijk, stomme idioten die illegale kindjes hoop geven.

2
25 Wild Rover

@12
ik zie geregeld de de "verkrachte dochter" in diverse varianten voorbij komen als argument...
dus die zetten ook kinderen in om op emotie in te spelen!

5
26 ikzelf

@19 Om een discussie opgang te brengen zijn er tal van mogelijkheden>

Maar het valt op dat zowel NGO's als linkse gutmensen en TERRORISTEN altijd kinderen gebruiken om hun doelen te bereiken!

2
27 Zie Hier

Het gegrossier in zieligheid gaat megalomane trekjes krijgen. Geef om de paar weken een zielig kind zonder verblijfsvergunning een gezicht en een podium(en in dit specifieke geval een microfoon) en een flink deel van Nederland is weer eens in rep en roer en het geweeklaag is weer niet van de lucht. Als er wetten overtreden worden valt iedereen over elkaar heen om daar schande van te spreken. Maar als de zieligheid om de hoek komt kijken is er van wetsovertreding natuurlijk geen sprake meer. Het beleid is nu eenmaal dat je zonder verblijfsvergunning illegaal bent en het land uitgezet moet worden. Punt uit. Het beleid maar telkens ad hoc wijzigen omdat er mensen zijn die het niet eens zijn met dat beleid is niet alleen ongewenst maar leidt ook tot chaos en nog meer onzekerheid.

1
28 nostradamus666

@12 .
Zoals Samsom zijn gehandicapte dochter inzette voor de verkiezingen.^_^

0
29 eigenmening

Nemr zou in gesprek moeten treden met de levenseindekliniek, hij kan in Nederland vredig inslapen.

3
30 Recovery Mode

Tim Hofman.

Typische Links doorgeslagen propagandistische kindermisbruiker.

2
31 Dachtutniet

Maar wel uitzetten hoor, schijnheiligheid.

0
32 Hein2

Die Hofman is gewoon vervelende kerel.
Die de kinderen gebruikt
Om zo bekendheid te krijgen voor zijn handtekeningsactie.
En dat die weer eens zelf op tv komt.
Hij heeft al meer van dat geintjes uit gehaald.
Hij zal wel weer zonder werk zitten.
En dan snel dat kind Dijkhoff vragen laten stellen.
Bah vervelend irritant mannetje is die Hofman.
Omdaar kinderen voor te gebruiken.
Is de schuld van de ouders die jaren aan rekken zijn om hier te blijven.
En is een hele domme fout van Harbers om die andere twee hier verblijfsvergunning te geven.
Maar dat komt ook door die Moeder dreigen met zelfmoord om maar hier die kids te houden.
En nu denken ze allemaal we gaan van alles doen om hier te blijven.
Zijn veilige landen dus uitzetten.

3
33 annie

Ik vond de documentaire zeer goed. Eigenlijk meer sympathie voor het kinderpardon gekregen met een wet, die het snel veel beter gaat maken om de procedure kort te houden. Het kind had hij echter niet naar de politiek mee moeten nemen. Nu reageren mensen juist hard de andere kant op (wat ik ook begrijp), terwijl de docu toch echt wel een goede kant liet zien.

2
34 hopefully

Het verwijt van Van Nieuwenhuizen is lachwekkend. Er worden aan de lopende band casussen aangevoerd in nieuws. Dat kan ook niet anders, want aan abstract nieuws heeft niemand iets. En ja, dit nieuws betreft kinderen. Daar mag je politici dan best mee confronteren op deze manier. Weten ze tenminste om wie het gaat. Als het over ouderen en zieken gaat, worden er ook treffende voorbeelden bijgesleept. Ik vind Tim Hofman een zondagskind met beperkte gaven, maar hier heeft hij niets verkeerds mee gedaan.

2
35 Balling

@28 natuurlijk moet je kinderen en gezinnen uit veilige landen Nederland uitzetten. Het wordt alleen een beetje vervelend als deze kinderen hier vele jaren verblijven, opgroeien en naar school gaan. Het asielsysteem klopt niet als het mogelijk is dat er jaren getouwtrek aan de uitzetting vooraf gaat. Uitzetting of niet moet binnen een jaar toch wel duidelijk gemaakt kunnen worden.

2
36 Eric

Idd is dat jongetje gebruikt voor de beeldvorming. NL kan nu eenmaal niet alle " zielige " kindertjes op deze aardbol opvangen.
Er moet een strenge selectie zijn om migranten- opvang nog betaalbaar te houden en overbevolking in NL te voorkomen.

2
37 Fleur48

De zieligheidsindustrie draait weer op volle toeren dankzij de BN'er Tim nog wat (wie kent hem niet - nou ik in ieder geval niet-). Lekker makkelijk om een jong kind in te zetten om je gelijk proberen te halen.
Wat mij betreft in ieder geval alle uitgeprocedeerden en illegalen zo snel mogelijk het land uitsturen. En dan uiteraard ook die parasieten van We are Here.

3
38 Christiaan

Het is een feit dat de bezorgdheid van Nieuwenhuizen over het jongetje niet strookt met de naderende uitzetting van het jongetje naar een onveilig land.Dat de ambassade van Nederland in Irak in een veilige zone ligt en streng bewaakt wordt bewijst dat.

1
39 jantje van leiden

JA DUS...

het gaf een mooie inkijk naar het werkelijke karakter van de "politici"
al was van vele het karakter niet zo mooi en fraai om te zien.

0
40 Gratiebarmhart

De Ruyters zeggen : "@2 beertje36, dan wijken wij ook een keer af van de wet en rijden we jou doodleuk in de bebouwde kom met 120km/u van het trottoir af. Hou zou je dat dan vinden? Wetten zijn er namelijk niet voor niets, die dienen om e.e.a. te reguleren en in goede banen te leiden of is je dat ontgaan? W e rijden je niet e ht van het trottoir af hoir, wees niet bang, maar als voirbeeld wat jij geeft..."

2
41 De Ruyters van Michiel

@41 doe in hemelsnaam niet zo absurd, als je het verschil niet ziet tussen verkeersregels en humanitaire zaken wordt het tijd een cursusje te volgen.
Maar om bij jouw kronkeltje te blijven, ook in het verkeer zie je duidelijke gradaties in straffen bij overtredingen zodra daar een rechter aan te pas komt.

2
42 beertje36

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@1 Antisemitisme richting de Israëlische regering is niet minder kwalijk of is antisemitisme dan ineens ‘kritiek op Israël’ :-)? ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

LoydMorris
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Bizar dat zo’n figuur in de Kamer zit. . ...

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

22 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

25 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Rap Xxx ComTeen Sex DownloadBoys Touching Girls BreastMalu Trevejo BootySite De ProstituéLxnxxGenderxfilmsNew Xxx Sex MovieAsianporn MassageGirls Twerking NakedMarrisa MinxNew Sex Video InFull Nangi GirlTsugumomo MangaBusty JapanesepornSexxx Porn HardAdult Magazine PdfVixex PornBlack CumswallowChelsealynnehigley EromeOnlyonerhonda EroBeautiful Indian Girl Fucked Hard By Bro In Law成年人视频网站Adultporn FreeAryana AfinAverage Nude WomenIndian Sex BestViolet Mayers NudesKolkata Bangla Chuda ChudiXxxvideo DawnloadAccidentally NakedIndian Collage Student SexBellylickingSissy Bbc HypnoTracys DogSexo E RoticoHolly RandellDolly PartonpornGlor Hole PornXnxx.netFitness Room SexAvatar The Way Of Water PornLivejasmin .comCarmen Valentina PornChut ChatRebecca Cyberpunk PornEfutkJanett Jackson NudePorn AcrtressItali KashIndian Actress Mms PornAsami SugiuraFingered In Carسکس فارسEmmanuelle Chriqui HotKulhad Pizza Viral MmsSundar Ladki Ki ChudaiCatalinasof LeakEmma SatrrPhorn Hd VideoFullofcumCfnmsLeaked Zone PornEmily Mortimer NudeValkyrae HotFat LesbianpornKristin Scott Thomas NudeHindi Xxx Video VillageStacy Keibler NudeInfieles PornosForeplay SexNaomi SorayaMom MasturbatingFree Seduce PornWyylde. ComGostosa HentaiKorean PussySax Videos XxxFuraffinityDump Truck AssJonny Sins X VideoRex Pron ComChina XxxMulheres Peladas Vip.comMia MakovaXxx Hot SaxNagpur Sex VideoAunty Romance HdAnime Feet Joi黄游ChamstwrTwinks CumingMilk Breast PornCatrina997Hitomi TnakBondage CafeAdk AmiCartier RougeFuta X FutaReddit HentaisComics XxXxxnnnxxMarilyn Monroe SextapeXxxn HindiSunny Leone Xxx ImageXnxx DownloanNathalie Kitten BukkakeGp ArenasMangahetaiNayantharaxxLana Rhoades MoviesThroat CreampieFilipino Blow JobPaying Gay PornSeduction XxxRock SexHot Sex Tub ComBodybuilding Porn GayPoon Tang PieAmouranth Onlyfans LeaksVideosporno MadurasXpanasSparkling Sprite NudeGay Fuck PartyDoggie_droolThick Mom Porn1 Night XxxAlissa Foxy PornPorn DinotubeIndian Sex Audio VideoAbella Danger PovBrazzers Full Length MoviesSanyylion XxxEx WifepornLizbeth Rodriguez PornografiaVídeos Pornos DePornos Xxxx GratisMota Mota LandEnglish Dog Sex VideoSexunderwaterTeenagers Porn TubesXhamster ThailandBlueface And Chrisean PornAlanah Rae CreampieErotic BuetiesHenatifoxLeaknudePorn Friend's MomLana Rhoades Movies And Tv ShowsIndian Orgasm