door goudisgeengeld in Economie  ·  40 Reacties

  • 22
  • 868x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Meneer Juncker.... de EU is stervende!

7
1 ObJener

Te veel alcohol ook Juncker !!

6
2 Bollieboos

Neem nog een borrel.........Forza Italia

8
3 Uitede aka Espede

Hij zal wel weer bezopen zijn, en de onder de tafel liggen Effe wacht PINOKKIO komt je zo helpen.

8
4 Bets Muts

Wachten Sorry.

6
5 Bets Muts

"Een scenario waarin Italië de euro verlaat is zo goed als uitgesloten.."

Kijk.., Junckers wil is dus wet..

6
6 Sjaak Trekhaak

De EU is al jaren met zelfmoord bezig ze snappen het alleen nog niet!

5
7 Keesklets

Nee Juncker , als Italië de euro verlaat Is dat een ramp voor Europa, één van de grootste netto-betalers aan de EU vertrekt dan.
Dát is pas zuur.

6
8 Strongoli

Laat maar in elkaar klappen de Euro was een faal project, maar de bedoeling was om zo de Europese burgers in een wurggreep te houden.
Ze zien langzaam hun dictatoriale beleid ineen storten.
Ze praten mensen angst aan maar die methoden werkt gelukkig niet meer.

6
9 koekoek

Voldoet het land dan nog steeds niet aan de regels, dan zal het land daar volgens Juncker "de gevolgen van moeten ondervinden". Met deze dreigende toon probeert Juncker de Italiaanse regering tot de orde te roepen...

Dreigen..., dreigen en nog is dreigen...

En anders zorgen ze wel ervoor dat die Italianen het slecht krijgen...
Dan kunnen ze straks zeggen: zie je wel...

4
10 Tjeesus...,

Niks economische zelfmoord.
Dan vallen alle noordelijke banken om die daar geld hebben "uitstaan"
Maar dat kan je die zuipschuit niet wijs maken.

De euro blijkt een valse eenheidsmunt
Het komt er op neer dat indien er geld van de zuidelijke (Z) landen naar het noorden (N) wordt overgemaakt, het niet fysiek aankomt c.q aanwezig is bij die N banken.
En andersom geldt dat dus ook.
Geld van een Z crediteur (bezit) vloeit naar een N bank en dan wordt het bedrag als debet (schuld) geboekt. De bank krijgt het geld administratief, ontvangt het niet fysiek, maar boekt het dan als een tegoed voor die crediteur waardoor de bank schuldplichtig wordt.
Al dat administratieve geschuif creëert dus een enorme schuldenberg van geld dat mensen wel tegoed hebben, maar niet bij de N banken aanwezig is.
Als er Z banken omvallen zijn die tegoeden dan ook foetsie en worden de N banken meegesleurd.
https://lisa-ict.nl/euro_valse_eenheidsmunt/geldstroom.html

3
11 in holland

Als Italië failliet gaat, dan springt de wereldwijd opererende Italiaanse maffia bij om het land er bovenop te helpen.

8
12 3RN5T

Op naar een NEEG (Nieuwe EEG), dat werkte op een paar uitzonderingen na perfect!

2
13 Nicks R. Van

''Italië is een geval apart in de eurozone. De Italiaanse economie lijdt weliswaar sterk onder de muntunie, maar het land heeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld Spanje – de mogelijkheid om de eurozone op eigen kracht te verlaten. Een exit van Italië is daarom een serieuze politieke optie. Italië is een rijk land. De totale rijkdom bedraagt maar liefst 9.000 miljard euro en is per hoofd van de bevolking groter dan die van Duitsland. Bovendien bezit de centrale bank van Italië 2.450 ton goud – daarmee neemt het land wat zijn goudvoorraad betreft de derde plaats in op de wereldranglijst – direct ná de VS en Duitsland. De burgers van Italië hebben met 45% van het BBP de laagste schuldquote in de eurozone. Nederlandse burgers hebben daarentegen met 130% veruit de hoogste schuldquote.

Het probleem van de Italiaanse economie ligt van oudsher bij de hoge staatsschuld. De gezamenlijke publieke en private schuldquote van Italië is met ongeveer 300% van het BBP vergelijkbaar met die van Frankrijk en Duitsland. Deze quote omvat naast publieke schulden (ofwel overheidsschulden) tevens de private schulden van burgers, bedrijven en banken. De totale Nederlandse schuldquote bedraagt momen­teel zo’n 375%.

Qua omvang van de industriële productie staat de Italiaanse economie – na Duits­land – op de tweede plaats in Europa. Tot de invoering van de euro kon het land goed concurreren op de wereldmarkt en was er een overschot op de handelsbalans. De definitieve ommekeer kwam met de introductie van de girale euro op 1 januari 1999. Vanaf dat moment kon Italië zijn concurrentiepositie niet meer ondersteunen door regelmatige valutadevaluaties. Via een dergelijke monetaire strategie verloor de lire tussen 1969 en 1999 circa 85% van zijn waarde tegenover de Duitse mark.

Italië heeft in tegenstelling tot Spanje, Griekenland, Ierland of Portugal alle troefkaarten in eigen hand. Het land is zo rijk dat het zijn staatsfinanciën des­noods intern kan financieren. Met de invoering van een nationale munt kan de Italiaanse economie zich van het juk van de euro bevrijden en de concurren­tiepositie in één klap herstellen.

2
14 iedereen heeft recht op mijn mening

Doe eens wat goeds Juncker .. Ontbind die klerezooi.

2
15 sparta

Las laatst dat Italië de 3e best presterende economie heeft van eu, zal wel meevallen voor italie, UK leeft ook nog , denk eerder dat juncker bang is om inkomsten te missen

2
16 maarten1234

@1 Dat wordt ook al jaren over de PVV gezegd en toch ... question

1
17 JackKropotkin

Wat hij bedoeld is natuurlijk dat die dekselse Italianen het lot van de EU in handen hebben.
Als zij volharden zal de EU snel dood verklaart worden.

3
18 Al

Onredelijke macht mondt altijd uit in directe exploitatie en bedreigingen. Als wij de EU tolereren zullen mannen als Juncker onafrekenbaar de bevolking onderdrukken, exploiteren, dienstig maken en met de dood bedreigen.

Het woord moord is alvast gevallen. Tijd om die mannen af te zetten, voeren, maken.
L'affront n'existe plus quand l'outrage est vengé.

Nexit!!

2
19 purelogica

Gesproken als een waar megalomaan sekteleider. Nu begrijp ik hoe de volgelingen van Jim Jones zich destijds gevoeld moeten hebben.

3
20 greenmango

@16 al die flessen drank dat kost ook een lieve cent.

3
21 Nicks R. Van

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

Dat is het ook. Daarom gewoon toelaten. Laat heel dat Italië maar gewoon lekker de tering krijgen, maar dan wel graag buiten de EU zodat wij hun puinhoop niet hoeven op te ruimen. Wie op fascisten stemt moet op de blaren zitten.

17
23 Gewoon een student

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

@22 "Hoeveel dan?"
Dat schreef ik immers: een lieve cent!

0
25 Nicks R. Van

Jaja, en Juncker/EU zal er wel op toezien dat dat klopt, dat Italië kapotgaat als ze uit de EU gaan, net als bij de Brexit. Steeds vaker worden ergens consequenties aan vastgeknoopt die helemaal niet natuurlijk volgen maar als clandestiene straf zijn bedoeld voor onwillige slaafjes.

0
26 Wendel

Die druncker toch!
Schreeuwend alcoholistje op het zinkende eu-monster!

2
27 Jan met de korte achterlul

Als Italië de Euro verlaat moet Juncker de schuld aan zichzelf geven. Slecht bestuur is de oorzaak!

0
28 Verwonderd

@14
Dát heeft Salvini al gezegd, in geval van échte nood, zullen ze een deel van hun goudreserves aanspreken.
Italië is verder nog nóóit failliet gegaan en dat zal nu óók niet gebeuren.
De maatregelen die ze willen nemen voor de bevolking, dáár wijken ze niet van af.
De basisuitkering die ze van plan zijn in te voeren, is oók bestemd voor de allerarmsten te vergelijken met onze bijstand. Het idee erachter is, dat de mensen wat méér te besteden hebben en zou weer ten goede komen aan de economie.
Dat ouderen eerder (trapsgewijze) met pensioen kunnen, geldt ook alleen maar voor diegenen die een arbeidsverleden hebben opgebouwd.
Óók hier is het idee, dat meer jongeren aan een baan geholpen kunnen worden als ouderen eerder met pensioen kunnen.
Op zich kun je tegen deze maatregelen géén bezwaar hebben, omdat ze goed onderbouwd zijn in de begroting.
Italië kent geen systeem van uitkeringen, toeslagen, kinderbijslag of een vorm van aow. Pensioenuitkering krijg je alleen als je legaal gewerkt hebt. Anders krijg je niets.
Het is daarom niet fair, om naar andere landen met het vingertje te wijzen en hervormingen op te leggen aan landen, die een compleet andere verzorgingsstaat hebben dan de Noordelijke landen en ze te bekritiseren, wanneer ze daar verandering in willen aanbrengen..
Voorlopig houdt de Italiaanse regering zich vast aan e beloftes die ze aan de kiezers en de burgers hebben gedaan.
Dáár kun je alleen maar respect voor opbrengen, omdat de meeste politici een andere koers gaan varen zodra ze aan de macht zijn.
Zoals in Nederland, waar het gelieg en bedrieg van de Rutte-kliek belangrijker is, dan de letterlijke en figuurlijke zorg voor de bevolking..

1
29 Strongoli

Is geen bedreiging XD Gewoon passief-agressief. question

0
30 DikkeTor

@29 Behalve dan dat Italië nu al meer geld uitgeeft aan renteaflossing dan aan bijvoorbeeld gezondheidszorg of onderwijs. Waar denkt u gaat op gekort worden als de rente stijgt? En aangezien de pensioen leeftijd naar 61 jaar is gegaan is de gemiddelde italiaan meer dan de helft van zijn leven niet productief. En de verzorging van al die niet productieve italianen moet worden opgebracht door hen die wel werken. Uiteindelijk zal het gelag betaald moeten worden de kinderen en kleinkinderen van de italianen die nu lekker vroeg met pensioen gaan.

4
31 Zucht

Italië hou vol. Op naar een Plakkaat van Verlatinghe. Die Knechtschaft dauert nur noch kurze Zeit!

1
32 schrootflint

@32 Beetje hysterisch? De italianen kunnen vandaag nog art 50 triggeren. Niemand die ze een strobreed in de weg legt. En toch doen ze dat niet. Waarom is dat, denkt u?

4
33 Zucht

@31
"En de verzorging van al die niet productieve italianen moet worden opgebracht door hen die wel werken. "
wat dacht je van de verzorging van asieleisers die al helemaal niets bijdrage ,hele gezinnen zitten lekker in de bijstand .
nee daar schiet je wat mee op.

0
34 ongelovenloos

juncker ziet zijn reich uiteen vallen en probeert alles via dreigementen en sancties bij elkaar te houden.
ondersteunt door merkel en macron die op hun beurt ook nog even een paar dreigementen uiten naar Hongarije,tsjechie,polen,italie,en kroatie .
denkt juncker nou echt dat iedereen zo dom is als rutte?
het is zelf moord voor de EU als italie ook terugtreed ,daarom hoop ik er op dat die italianen zeggen dat ze kunnen bewijzen dat als ze de euro verlaten het voor juncker een groter probleem is dan voor hun.

1
35 ongelovenloos

Men bedoelt dat de EU dan valt, en dit keer letterlijk want er ligt sowieso een financiële crisis op de loer.

1
36 Vrijbuitertje

* Verwijderd door de redactie *

37 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

38 integrated circuit

Ja want dan koopt niemand meer Italiaans schuldenpapier sterker nog dan pleurt iedereen het op de markt en dan barst het feest voor Italië los en zijn wij ervan af. Kost enkele tientallen miljarden maar goed daar komen we wel overheen. Het lijkt erop dat sommige landen niet willen en dan moet je de boedel gewoon scheiden veel plezier met jullie gesloten grenzen.

1
39 Drs. Mezun

@31
Hoe komt u aan die pensioenafbouw naar 61 jaar voor iedereen?
Dát zijn weer die verhalen die in de media helemaal verdraaid worden.
Pensioen in Italië krijg je alleen maar als je legaal gewerkt hebt en wordt nu gekoppeld aan leeftijd.
In de praktijk kan het dus zó zijn, dat als je pas op latere leeftijd bent gaan werken en nu 60 bent, je nóg niet met pensioen kan.
Andersom is het oók zo, dat iemand die 30 jaar óf meer gewerkt heeft en jong begonnen is met werken, zélfs al vóór zijn 60e met pensioen kan.
In de praktijk komt het er op neer, dat niet héél véél Italianen voor die vervroegde pensioenregeling in aanmerking komen.
Dat zijn alleen diegenen die nu tegen hun pensioen aanzitten.
En wil je eerder stoppen, dat kan, maar dan krijg je een lagere pensuoen-uitkering.
Verdiep u eerst eens in de materie van dat land, voordat u met een negatief oordeel komt.

0
40 Strongoli

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Choaking PornOnline Porn DownloadSkinny Guys Big CocksGay X TaoesConfrsria RsXvideos GaycomAssbootyMotorcyclepornGinebra BelucciBig Titties CandidMaduras.commBisexual Cuckhold成人 网站Friends Mom Fucking VideosSexvidepIndian New Sex Video ComPassion Xxx VideosKarma RxpornHumiliating FacesittingDiscord PornosSpicybig TitAcompanhante PornAlia Bhatt XxxMadison Iseman SexNude Couple PhotoshootJapan Xx VideoSuhagrat Xxx VideoPorn Star ComPushing TabooPanful Anal PornAsian Cream Pie CompilationXvideo/gropedBrotha LoversNqo ContoSetp Sister XnxxAfrica-xxxHot Tits NudesXxx Porn 18Www Xxx Blue ComJennifer Lawrence CumshotHot Girl PussyVanessa Alessia AnalIwanrclipsBlacks Beach RedditXhamstera PornQiraroseTrisha Sex Videos TeluguTamil Sex Movie HotLobstertubbeFc2-ppv-3784167Sexy BiluSanelion SexSfm CreampiePorn ComicesBreast ExpansionFat Gitl PornOnlyfans PorniBeidou HentaiNikki Mars PornstarAngela White MasturbatingDouyin BarFuturana PornXxx Video Of AuntyWomen HorsesexNet Video Girl PornTurk PornolarıRyan Reynolds NakedHindi Video Hd SexSunny Leone Sexy Video Hd FullDakota Skye PronBokep IbukuDemonslayer XxxEvolved FightLatest Naughty America VideosHindi Movie Sex VideoXxx PranLena The Plug DildoTantra Massage VideosHow To Download Onlyfans VideoInternet ChiclsFree PkrnX Hamster.ThumbziTelugu Aunty Xxx VideosNaked House WifeShadbase.Xnx Com Hd VideoShimoneta AnimeNude Photoshoot IndianSquirtvideosManga ScnatradJayne Mansfeild NudeBeeg Indian SexXxx SoMaa Ne Chodna SikhayaWww Bhojpuri Sex ComSunny Leone Ki Sexy BpPorn Hd New MoviesPorn KiddnappedTeencreampiesDredxxxHd Porn IeAvdvsNsfw Telegram GroupsBest Japanese PorstarCumshot In GlassBig Dick Shemale PornBlondes With Big Natural TitsInflation Porn ComicsBellesa House PornSexy Tits SuckingChinese CuckoldAlexis Fawx NewestBokep Av TubeAlena Crof.comLesbian LiteroticSarahillustratesGlory Hole CreampieVintage PussyMom Virtual Reality PornAlaw Haf NudeBrazzers FreewMissy MartinezHindi Web Series XvideoNayanthara Nude SexHindi Sex VoiceFive Nights At Freddy's Foxy PornPorn RetroMopt-026Sexi Hd VideosPorn Sexy AuntyLow Age Sex VideoForcedfuck PornHentaivl.comLust CinenaHolly Hendrix PornstarYiga PornLesbain Xnxx VideoGirl Fuck DogChinas FollandoJogos HentaiLulu Chu PornôHot Sex Com HdRecurbate Downloader 1.9.4 CrackedJulia Stiles NakedFsdss-586Xxx Nude PornSexy Movies PornDemon Slayer Shinobu PornThick Black Hoes