door Moskowfiets in Media  ·  147 Reacties

  • 47
  • 1705x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@28 : Wij hebben al effectief een beroepsverbod, want de moslims gaan voor ook bij banen. Vooral bij vaste banen, en lekker veilig, zoals ambtenaar.

2
101 Wendel

@21 : Dat is een stropop. Anderen zeggen iets en u verdraait het door te beweren dat ze het over de hele groep zeggen. We gaan niet elke keer erbij zeggen dat er ook gunstige uitzonderingen zijn. Vergeet het maar.

3
102 Wendel

@32 : Het leren van de eigen taal, het vinden dat Nederlands niet de eigen taal is, tot in de tigste generatie, is wel degelijk anti-westers. Nederlanders die zijn geëmigreerd zoeken van oudsher wel vaak contact met elkaar maar spreken in gezelschap niet Nederlands, dat is onbeschoft. En ze gaan ook niet hun kinderen inprenten dat Nederlands de eigen taal is en dat ze per sé moeten vasthouden aan alles van Nederland of dat ze de plaatselijke autochtonen moeten minachten en zoveel schade doen als ze mee kunnen wegkomen.

2
103 Wendel

@4
En dat is toegenomen sinds Rutte I en daarna Rutte II en nu nog steeds Rutte III.

3
104 Interessant

@96
Dat heb ik ook een aantal keren gehad. Ik denk dat je dan 'tegelijk' met iemand anders post en jouw bericht net een seconde later is.

1
105 Bleke Betty

@105 Klopt maar in dit geval kwam door de het terug zetten van de klok Want het gebeurdeop meer draaitjes

1
106 RonMVV

Zouden de westerlingen ook moeten doen. Wat is fout is, is fout. Of wil je in een samenleving wonen waar je constant gelogen wordt tegen je. Op allerlei vlakken. Alleen in een westerse land kan een ziekenhuis failliet gaan. Rustig aan, verlichte westerling dit is pas het puntje van de ijsberg.

Uiteindelijk is de welvaart en kennis voor Nederland altijd uit het oosten gekomen. Waarom denk je dat men zo snel mogelijk boten maakten( lees VOC). Er is geen ene moer in Nederland.

Je zou ook kunnen zeggen dat Nederland synoniem staat voor Ali baba en de 40 rovers.
Land heeft geen normen en waarde. Het is enigste argument dat ze hebben in 2018 is, komt er is over nagedacht, 'het is een kinderfeest". hahahhaha maar goed. Zalig zijn de dommen.

Dus wees die allochtone dankbaar, veranderen is goed en is een constante feit.

Geniet van u zondag.....

9
107 PrinsClaus

@2

Links keek weg en rechts vulde zijn zakken.

Wie is er nou schuldig?

11
108 PrinsClaus

@102

Wendel is een beetje dom en achterlijk dat geldt niet voor alle Nederlanders alleen voor Wendel.

Zie je Wendel dat het wel kan maar aangezien jij een beetje achterlijk ben wordt het een klein beetje moeilijk voor je. En het allermooiste is dat je meer bij de waarheid zit of niet, sinterklaar..

Ga verder met u georgiaanse discussie want als u inhoudelijk begint, pfff dan smult heel de wereld... Preach, boy...

9
109 PrinsClaus

@108
Jawel een rijk man is die Wilders, die heeft het goed voor elkaar 24/7 in je eigen luxe gevangenis.

Schuldig?

0
110 Mesjokke

@101 @103 Daar hebben we hem ook weer ,geen antwoorden op vragen geven ,maar zijn ophoudelijke calimero gezanik wil hij wel verspreiden.

5
111 21st Century Guy

@110

Niet schuldig, maar een hollander gebruik maken van de situatie uithalen wat het beste is voor zichzelf. Oftewel ik ben een nederlander.

Schuldig neen, is het aard van het beestje. Zit in de genen. Zie, MH17, bankencrisis, IRAK, Afghanistan, Libie en ga zo maar door.

Is er al een schuldige voor MH17, neen. Waarom? Dividendbelasting wat is er nou werkelijk gebeurd? Waarom aboutaleb burgemeester?

Het is rot in Nederland maar de schapen zorgen ervoor dat het lijkt dat het goed gaat.

7
112 PrinsClaus

Dat GeenStijl ons erop attendeerde maakt weinig uit maar komt uit de gelderlander
https://www.gelderlander.nl/nijmegen/nijmegen-ziet-toename-van-niet-westerse-sentimenten~aab563e9/

1
113 FeHa

* Verwijderd door de redactie *

114 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

115 Captain Hero

@103 "Nederlanders die zijn geëmigreerd zoeken van oudsher wel vaak contact met elkaar maar spreken in gezelschap niet Nederlands, dat is onbeschoft. En ze gaan ook niet hun kinderen inprenten dat Nederlands de eigen taal is en dat ze per sé moeten vasthouden aan alles van Nederland of dat ze de plaatselijke autochtonen moeten minachten en zoveel schade doen als ze mee kunnen wegkomen."

Oh nee ? Moet u maar eens in Zuid Afrika kijken.

7
116 21st Century Guy

@116 . U heeft het hier over blanke zuid-afrikaanders en niet over immigranten.
Als er een groepje immigranten is praten ze inderdaad in hun eigen taal. Thuis wordt ook in hun eigen taal gesproken. En ja en er kan inderdaad een boos woord vallen als er iets niet direct werkt of lukt. De echte westerling heeft een andere mentaliteit van werken.
Daarnaast hebben veel Afrikaners geen scholing ontvangen en begrijpen ze het volgens onze standaarden dan ook niet.

1
117 Pluten1

@117 Dat zijn nazaten van immigranten net zoals je in Nederland nazaten van immigranten hebt.
Maar die mensen van Nederlandse origine daar lijken op mensen van bijvoorbeeld Turkse origine hier in de zin dat ze in eigen kring de taal spreken van de voorouders,hebben hun religieuze/culturele gebruiken behouden ,hebben namen zoals in het land van origine.

6
118 21st Century Guy

@118 is dat zo? Er zijn ook Engelse en Duitse nazaten daar. Maar wat is daar vreemd aan? Als deze mensen maar tijdens samenkomsten de gesproken (algemene) taal spreken. En dat doen de Turken niet.
In zuid Afrika , zo gauw er een zwarte Afrikaan in het groepje komt wordt er Engels gesproken, de Turken bijvoorbeeld zouden gewoon Turks blijven spreken.

1
119 Pluten1

@112
Ik kan met je meegaan in sommige uitspraken, maar je legt net de nadruk op schuldig, zie daar het grote probleem, de Nederlander is zo onderhand schuldig aan alles wat mislukt bij bepaalde groepen, natuurlijk met de bekende troeven in handen, dat er velen dat geweldig vinden en denken dat het de uitkomst is, ben je in feite zoals eerder gesteld was een bom onder je eigen cultuur aan het leggen.
Vele Nederlanders hebben dit niet eens in de gaten en vinden het allemaal leuk en spannend nieuwe culturen, totdat het eisen en drammen gaat beginnen.
Ik ben van mening dat we nu op dat punt gekomen zijn, je ziet ook meteen een omslag plaatsvinden overigens niet alleen in Nederland, eigenlijk moet je gaan nadenken als je voor 5 a 10% van de bevolking uitmaakt en zoveel keer in de krantenkoppen staan, dan moet er structureel iets mis zitten of er zijn wel zeer veel hoaxen/nepnieuws in omgang zijn. maar blind is de Nederlander echt niet, goedgelovig wel. (een groot manco)

0
120 Mesjokke

@118
Dan weet je ook dat blanke boeren worden onteigend (als ze geluk hebben) en weggepest.
Want ze hebben al jaren alle goede vruchtbare grond is het verhaal.
Hier ook maar invoeren als we toch vergelijkingen gaan maken?

1
121 Mesjokke

@99 Nogmaals welke rechtse mensen willen die import dan ?

2
122 GOTCHA666

Subsidies meteen stopzetten.
Dan is het snel afgelopen met die discriminerende beweging om zich af te zetten tegen de Nederlandse maatschappij.
Behandel ze zoals de Nederlanders met een paspoort behandeld worden.

2
123 Marrie

@120

"De nederlander is zo onderhand schuldig aan alles wat mislukt bij bepaalde groepen" Dat is een zwaktebod, Nederland is toch een democratie? Dus voor het volk en door het volk.

Hoe komen die "mislukte groepen" binnen? Zijn ze binnengekomen doormiddel van geweld? Het intereseert mij niet of het nou links of rechts was. Allebei de kanten hebben geprofiteerd. Deze mensen die binnen zijn gekomen in Nederland, genieten ook van de democratie zoals jij en ik. Omdat zij anders zijn(lees: cultuur, gedrag etc) is hun democratische uitwerking anders dan die van een Hollander.

En op dit punt had Nederland moet ingrijpen, kijk wat oostenrijk en zwitserland doen. Het heeft niets met racisme te maken, het is wat de meerderheid wilt van dat land. Duidelijkheid!
Keuzes maken, opzich geen ramp dat er moskee's komen. Maar het moet geen doorn in het oog worden. Geen halal eten op school. Alle informatie van de overheid in het Nederlands. In nederland geeft men een vrouw gewoon de hand omdat wij haar als gelijke zien en niets minder.

En hier is Nederland de fout in gegaan. Duidelijkheid. Zwart pieten discussie ga ik niet mee aan doen. Te veel zwart op wit. Maar goed.

Om een lang verhaal kort te maken. Mijn mening is dat er achter onze politiek een agenda wordt bij gehouden als het volk dit zou weten dan zou men toch nog niets doen om dat men te veel gebrainwasht is zoals jij al zegt nepnieuws. Men weet niet wat waarheid meer is men kijkt naar welke club past het beste bij mij. Waar hoor ik bij ipv echt opzoek te gaan na waarheid. Het is te zot voor woorden dat Nederlanders niet de slachtoffers van MH17 steunen wat is er nou precies gebeurt, Mr. Rutte. Maar nee... men doet niets en ondertussen gaat tijd verder. En kan er gewerkt worden aan het grote aanval op Rusland.

Want in het debat bij het dividend afschaffing en het raadgevend referumdum zag je duidelijk dat het kabinet en het volk tegenover elkaar zitten en dat kan en mag niet in een democratie.

Animal farm van George Orwell en uiteraard 1984. Leestips...

3
124 PrinsClaus

@122 Rechts is niet monolytisch ,sommige rechtsen willen de grenzen helemaal dicht ,anderen willen een (huwelijks) partner uit het buitenland laten overkomen,anderen willen buitenlanders laten overkomen als arbeiders of als huishoudelijke hulpen en nanny's ,er zijn ook rechtsen die asielzoekers willen toelaten in beperkte mate.
Dus als je mensen uit het rechterspectrum als mensen met een identieke mening ziet omtrent deze kwestie dan ben je wel een hele simpele Harry.

3
125 21st Century Guy

Moslims hebben een enorm superioriteitsgevoel. Zij geloven in de Allahu Akbar'ste god en zij leven het leven zoals hun profeet Mo dat heeft gewilt. Wij zijn kafirs en onze manier van leven is haram.
Integreren is voor moslims geen optie.....

2
126 PeKa

@125 Dat weet ik ook wel maar 99 blijkbaar niet

1
127 GOTCHA666

Het artikel zou ook in 1965 geschreven kunnen zijn. Echt, ze willen niet!

2
128 Pollens

@128 Klopt, integreren is anti-islam.

2
129 PeKa

@128 Er zijn er genoeg die geïntegreerd zijn ,eigen feestjes hebben Chinezen en hindoes om maar wat te noemen ook.

5
130 21st Century Guy

@130 "Er zijn er genoeg die geïntegreerd zijn..."

Onmogelijk. Een geïntegreerde moslim is per definitie een ex-moslim.

2
131 PeKa

"... het zich afzetten tegen de westerse samenleving”, aldus de woordvoerder van de burgemeester. "

"Hij bevestigt dat de gemeente een aantal van de bedoelde organisaties subsidie verleent. Maar dat geld is volgens de woordvoerder expliciet niet bestemd voor activiteiten die de eigen cultuur en taal stimuleren. Het gemeentegeld is juist bedoeld voor activiteiten die verbinding bevorderen, stelt de gemeente. "

Nou, dan lijkt het mij de hoogste tijd om die subsidies stop te zetten. Van ons belastinggeld wordt nu anti westerse activiteiten georganseerd.

2
132 B55

@131 Volgens sommige "experts" bestaan ex moslims niet : eens een moslim altijd een moslim.
Die wantrouwen iedereen met een islamitische achtergrond.

3
133 21st Century Guy

@131 Mag ik vragen wat uw definitie van integratie is ?

3
134 21st Century Guy

@134 Het geruisloos opgaan in de inheemse samenleving.

1
135 PeKa

@135 Me dunkt dat er de nodige moslims zijn die daar aan voldoen.

3
136 21st Century Guy

@136 O ja?????

2
137 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

138 Undertaker

@122

De massaimmigratie kwam van rechts, was een artikel van Elsevier (ook al zo'n links bastion), artikel is niet meer te vinden bij Elsevier, echter nog wel op Internet.

https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.politiek/smn92UrbHO4

Hierin wordt chronologisch de hebzucht beschreven van het bedrijfsleven om meer winst te maken door op den duur de regels zo aan te passen om de "uitgewerkte buitenlandse arbeiders" te dumpen na gedane werkzaamheden over de rug van NL maatschappij, de rechtse politieke partijen hebben hier een grote rol in gespeeld.

Geschreven door Robert Stiphout, zal waarschijnlijk weer een kneus zijn die wat aan geschiedenis doet.

Extra, een artikel die wat recenter is en nog te benaderen is: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/-massa-immigratie-kwam-van-rechts-~b0dd8418/

Nu over de nieuwe import van goedkope arbeidskrachten, uit de MOE-landen, wat hierbij wordt aangestipt is wederom het gemis aan integratie, net als in de jaren (eind)60/70/80 vorige eeuw, dat kost geld en is slecht voor de winst, die kosten zijn voor NL maatschappij, de buit is binnen.

En ja ik weet, het is geschreven door Martijn van Dam.

2
139 garriet

@139

Nogmaals welke rechtse mensen willen die import dan ?

2
140 GOTCHA666

@140

Nogmaals gebruik je leesvermogen.

2
141 garriet

@141

Doe jij dat maar en geef gewoon antwoord

2
142 GOTCHA666

@142

Waar haal jij de verbeelding vandaan om jouw kont af te vegen, jij wil weten wie, namen en foto's, dan ga je maar op zoek.

Heb je kantenklare artikelen gegeven die mijn mening ondersteund dat de massaimmigratie van rechts komt, zowel van de rechter- als linkerkant van het politiek spectrum.

2
143 garriet

@143 Leuk die info maar dat was dus niet waar ik om vroeg
Dus laat maar zitten dan
Je weet het niet ook goed

1
144 GOTCHA666

@144

Ga kijken wie er in het bestuur zaten van allerlei werkgeverorganisaties afgelopen decennia, bekijk berichten van ondernemers die buitenlandse werknemers "uitbuiten", dan kom je een aardig stapje dichtbij de namen die je wilt hebben.

Dat ga ik niet voor je uitpluizen!

1
145 garriet

@145 Nogmaals daar had ik het niet over
Dus dat hoef je idd niet uit te pluizen want dat is totaal niet relevant

1
146 GOTCHA666

@5 is een kleuter, next.

0
147 etymologie

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Marrie1
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Uitzetten, inclusief hun families naar het eigen homeland, waar alles beter is....

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

van Keulen
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Als ik de tekst lees is daar niks neonazistisch aan, het is gewoon de waarheid....

4 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Strongoli
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@11😊Nou ja, als ze met deze punten alvast beginnen, daar is niets mis mee.De hoofddoekjes, ook bij de Boa's, komen dan later wel hahaha...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

wildersfan
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

@11 Hij is waarschijnlijk dat geworden wat ie wil bestrijden....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

welofniet
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Die Dassen moet je met een grote korrel zout nemen die man heeft 2 zetels maar heeft praatjes voor 10.Het is een vreselijke irritante man, met...

16 minuten geleden geplaatst door welofniet

spookrijder
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@10 Hmmm, ik moet wat rekening houden met de huisregels... 😉...

20 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Snorrie
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@30 Nog een jaar of 10 en dan komt er bij jou ook lichaamsbeharing.Even geduld dus nog....

21 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Schildpad
Israëlische vlaggen verboden tijdens Eurovisie Songfestival op straat - NieuwRechts.nl

Wat een armoede. Als fans niet eens met hun vlag mogen zwaaien kun je ze net zo goed helemaal uitsluiten ......

21 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Strongoli
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@6*Minder import, *geen haatpaleizen meer, die op onduidelijke wijze gefinancierd worden, * uitzetten van haatimans *geen vergunningen mee...

24 minuten geleden geplaatst door Strongoli

spookrijder
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@8 Ja, helaas wel....

26 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Indian Pirn VideoBrazzers Full VideosAnime Xxx NarutoThot ExposedPorn ColegialasAnimi Porn VideosMilf FoorjobThiccwithaq PornHegre VideosVialocalBokep JapanxxxxChinese Sexy Bf HdHookups WebsitePorn PervHentai Stuck In WallBlondehottiekerryRexxxSakimichanIndian Saree PornSislovemeKate Micucci HotCorean PornErome SexeIndian New SexxxCurvy AnalKylie Jennifer PornDrake Bell NudesXxx Blue Film IndianArchana SexMomoka NishikiNude Women Nude BeachBrazzers Glory HoleSexe Porno FrançaisMaria Kazi AnalCmnf EnfSara Jay Hd PornPunjabi Sex Kand VideoPorn BrutalRobda Rousey NudeFree Porn Games For DownloadGirlfrien GalleriesPirbhubCloseup PussypicsXxnx Sex VideoWww Xvideo1 ComUpskirt TumblrSurpirse PornThreesome HdPorn Video HidiAnorexia PornFamous Onlyfans LeaksRule34.pornBeautiful Romantic Porn VideosLatest Porn Video ComBixen PornMoretta CoxGay Sex VideosAshley JuggsManisha Koirala Ki Blue FilmSister Porn StarXnxx TrianNudefakeBitchesgirlsStar Du X FrancaisPics Of Big TittsNikki Cole Handjob PornAltyazılı Por NPorn Casaسكس.امCayeene KleinExploits Of A Young Don Juan MoviesCatoon XnxxIndian Muslim Girl PornIndian Sex Anty VideoBdsm CartoomEnanos PornVillage Bhabhi MmsMisslivi PornIts_my_life__ CamIndian Aunty Kissing VideoOctokuro NudeAletta Ocean BfArab BlackedForcing CreampieSummertime Saga DebbieNude Friends MomFm Otk SpankFutanari HorsecockBlonde Cream PieRomantik VideoAnnablossomStriderscribeIndian Village Girls SexBf SareeSister And Brother Sex IndianAlura Jenson TntHot Saree Sex IndianTwins In PornographyBackroomcastingcouch MelIndian Maid Sex ComPamela XxxBbw Aunty XxxMihu TonoAnton Harden AnalTürk PornoşarXmhterGay Porn BritsBeatyful PornXxx GarilBest Stepsister Porn VideosBhabhi Ki Jawani Videoسكس حقيقيBlack People On PornSensual DeepthroatAshemale TuTop Porn SrarsCorruption Of ChampionPornos PovPor AnalBest BjSek VideoStreepchatHansika Motwani Bathing VideoRashmika Mandanna PantyYor Forger PornMeg Nutt LeaksGenie Exum LeaksBlackmailsex VideosIindia XnxxEnglish Family SexAkka Sex StoriesHypnotized Comic PornDeshi FuckMalayalam Shakeela Sex VideoOnline Sexy Video Full HdMallu Maria MoviesTmntpornSinnistar PornLer HentLuhthickBodybuilder Women Porn VideoBending Over Mini SkirtHotmilfEbony Dildo RideBig Boobs Indian NudeBlack Guy With A Silicine Doll PornLeone XnxxNier Automata HentaiNami NakedB J Porn