Profeet Mohammed pedofiel noemen terecht bestraft (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  474 Reacties

  • 36
  • 2291x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@401

Goed kunnen generaliseren schijnt een vak te zijn en allemachtig, ik heb zelden iemand gezien die dit vak zo goed beheerst.

Proficiat.

4
451 Zwartwit

@449

Komt die uitspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens? Echt?

Lijkt mij sterk, anders had die Oostenrijkse mevrouw niet veroordeeld geworden.

3
452 Zwartwit

@452 Je hebt gelijk, , ik heb het ietwat fout omschreven.

1
453 Positivo

* Verwijderd door de redactie *

454 vraagtekenveertje

@18
Leidt vooral de aandacht van het onderwerp af. question
Volgens Islamitische 'geschiedschrijving' trouwde de profeet met een kind van 6 of 7 jaar (mohammedaanse jaren zijn korter). En dit 'huwelijk' werd geconsumeerd toen zij zo'n 9 jaar was.
Volgens mijn gevoel, én onze wetten(!) hebben we het dan over pedofilie.

De profeet was dus een kinderneuker! Volgens mij was de profeet rijp voor TBS.

Dat je dat niet zou mogen zeggen in Oostenrijk, is al te gek voor woorden! Als ik haar was, ging ik door tot aan de laatste juridische strohalm.
En als ik dan nog ongelijk kreeg, liet ik de Koran verbieden ... Als ik niet mag zeggen dat de profeet een viespeuk is, dan mag een boek dat uiteraard ook niet !! question
[ Is de Oostenrijkse magistratuur nu helemaal van het padje af? F.Y. ]

1
455 Gandalf

@430 : Een van mijn eerste gedachten was hoe de VN dan denkt over het afschaffen van godslastering in onze wet. Enig idee?

1
456 Reagentje

Ik zou elke voorstander van de geboden uit de Koran en Hadiths aanraden, ook de moslims de Koran eens te lezen. Speciaal het vierde stuk over de rechten van vrouwen.
Hun baas de man, mag zijn vrouw slaan als hij denkt dat ze hem ongehoorzaam is.
Voor een rechtbank heeft de vrouwelijke inbreng maar de helft van de waarde van die van een man.
De vrouw heeft maar recht op de helft van het aandeel dat haar broer krijgt.
Enz, enz,,,,

Dus! ik mag/moet mijn vrouw of andere vrouwen waar ik het gezag!! over uitoefen, slaan als de boerenkool niet smeuig genoeg is.
Als ik een vrouw verkracht en ze gaat naar de moslim-politie, dan hoef ik alleen maar te zeggen dat ze liegt. Mijn verklaring geeft automatisch de doorslag omdat ik man ben.
Als mijn ouders overlijden krijg ik 2x zoveel van hun erfenis als mijn zuster.
Zo kan ik nog een tijd doorgaan.
Over het doodslaan van ongelovigen kunnen we ook boeken schrijven, Afvalligen zijn nog erger.
Moet je nagaan. Een geloof waar de doodstraf staat op het verlaten van hun ideologie.

Ik vraag me af of de deugenden onder ons alleen maar verward zijn of stapelgek.

0
457 Mollevanger

** gebruiker verwijderd **

@446 ook die reactie van die imam is sprekend: "we hebben duidelijk willen maken dat dit niet kan." Nee joh, je meent het, je mag niet met 8 man een meisje verkrachten. Stoute mensen..

Inderdaad, om van over je nek te gaan! Maar hij zegt ook nog dat de ouders voorbeeld mensen zijn. Nou ik heb er bij in de straat gewoond en niets is minder waar, maar ze mogen liegen he voor de goede zaak. Wat ik heb gezien kan ik apart een boek schrijven,van de moeder zeg ik niets die had geen fuck te vertellen en heeft een hondenleven gehad.Maar niets was ze vreemd, uithuwelijken etc met dit verkrachtings verhaal als trieste eindresultaat. Ik heb zoveel moslims meegemaakt, en degene die ik beter kende en goed mee omging, zoals de echtgenoten van 2 van mijn vriendinnen uiteindelijk kwamen er altijd klote streken te voorschijn. Ik heb het ermee gehad, ik denk dat deze natuur er vanaf de geboorte ingestampt wordt. En ik geloof er ook steeds meer in dat ze niets van het westen moeten behalve ons geld. Uitzonderingen daargelaten zoals Ebru Umar, maar ja die hangen dan ook geen islam meer aan.

458 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@451 "Goed kunnen generaliseren schijnt een vak te zijn en allemachtig, ik heb zelden iemand gezien die dit vak zo goed beheerst.

Proficiat."

Dank u wel, Ik heb daar ook heel veel negatieve ervaringen voor moeten ondergaan om tot deze slotsom te komen. Islam maakt meer kapot dan ons lief is!

459 verwijderd110

Enkele stukjes uit de koran. Lees maar eens na dan weet je waarover je praat. Speciaal de 4de Soera is interessant voor vrouwen, en hun verhouding tot moslimmannen.

vers 15. Als een van uw vrouwen zich schuldig maakt aan wellust, neem het bewijs van vier (betrouwbare) getuigen tegen hen; en als zij getuigen, sluit haar op tot de dood haar komt halen.

0
460 Mollevanger

Nog een leuke voor de dames uit de 4de soera.

34 En wat betreft hen (echtgenotes) waarvan jullie ongehoorzaamheid vrezen: vermaant hen, (als dat niet helpt) negeert hen (in bed) en (als dat niet helpt) slaat hen [licht]. Indien zij jullie dan gehoorzamen: zoek dan geen voorwendsel (om hen lastig te vallen). Voorwaar, Allah is Verheven, Groots.
Opmerking; De vrouw slaan is prima om terug te keren naar het onderdanig zijn aan de man. Zodra de vrouw wederom gehoorzaam is en zich slaafs wijdt aan haar polygame man, dan is alles goed en Allah is gelukkig. Wordt het tuchtigen van vrouwen als heilig beschouwd?

0
461 Mollevanger

** gebruiker verwijderd **

@414 "Typisch om iemands reactie uit de context te moeten halen om 'je zelf' van je gelijk te overtuigen..."

En het ergste is, wat hieronder staat wordt stelselmatig genegeerd. Ze vinden het prima dat deze kinderen in die zooi gedwongen worden en dan mag de rest er als traditie wel achteraan komen. Bah hypocriete faciliteerders van dit soort barbaarse tradities. en maar zeiken over generaliseren. Dat ze zelf "door in stand houden" mede oorzaak zijn van dit soort mishandeling ,dus kindertrauma's dringt niet tot die botte hersens door!


Maar wat voor mij de druppel was zijn meisjes van een jaar of 7 vacuüm verpakt. Het komt mij eerlijk de oren uit, en ik vind het vreselijk. Je kunt mij " nu niet/morgen niet/ en nooit niet" wijsmaken dat kinderen vrijwillig die zooi aantrekken. Ik huiver voor de rest wat die meiden te wachten staat!

462 verwijderd110

Nog een paar leuke versjes uit de heilige koran. Die altijd gelijk heeft en woordelijk moet worden opgevolgd anders kun je geen goed moslim zijn..
Soera 4 vers 74. Laat hen, die hun leven willen opofferen voor het leven in het hiernamaals, strijden voor de zaak van Allah. En wie voor de zaak van Allah strijdt, hetzij wel of niet gedood, weldra zullen Wij hem een grote beloning geven.
Opmerking; Dit vers stimuleert zelfmoordaanslagen is een aanfluiting voor degenen die beweren dat de islam op vreedzame doelstellingen is gericht. Het aantal verzen waar strijd vereist is, is veel talrijker dan de verzen die aan de innerlijke geest aandacht geven.
78. Waar gij ook zijt, de dood zal u achterhalen, zelfs al waart gij in sterk gebouwde torens.
Opmerking; De moslims zullen de ongelovigen zoeken en vernietigen – ongeacht waar zij zich verbergen en ongeacht hoe sterk hun verdediging is. Allah zal alle nodige bijstand verlenen bij het waarborgen van hun ondergang. Het volgende vers versterkt deze claim.
104. En toon geen zwakheid in de vervolging van dit (vijandige) volk. Als gij lijdt, lijden zij ook zoals gij lijdt. Maar gij verwacht van Allah, wat zij niet verwachten. En Allah is Alwetend, Alwijs.

0
463 Mollevanger

@463 goh, jij kan copy-paste gebruiken, wat knap van jou gegeven al jouw beperkingen.

10
464 Jewkakka

@461 "Wordt het tuchtigen van vrouwen als heilig beschouwd?" ... waar lees je dat?

8
465 Jewkakka

** gebruiker verwijderd **

@426 uw vooronderstellingen zijn verder voor uw rekening al vraag ik me af waar u die onzinnige gedachte vandaan haakt dat iedere moslim zo bezig is met het geloof.

Niet?? Waarom lopen ze dan met lange baarden en in een jurk dag in dag uit?? Waarom de vrouwen dan in vacuüm verpakking?? Die exemplaren zijn mijn inziens dagelijks bezig met hun geloof, en dat worden er steeds meer!

466 verwijderd110

@466 . Ik vermoed dat u degene die zonder lopen niet eens herkent.

9
467 mo

** gebruiker verwijderd **

@467 Ik vermoed dat u degene die zonder lopen niet eens herkent.

Hoe weet u dat, u kent mij?
Ik weet wie er in mijn straat moslim zijn, en heb met eigen ogen de verandering gezien. En dat waren er niet een paar, maar de meerderheid!

468 verwijderd110

Wiki : Pedofilie is een term, die wordt gebruikt voor het zich seksueel primair aangetrokken voelen van volwassenen en bepaalde adolescenten tot kinderen die nog niet geslachtsrijp zijn.

Je mag van de Europese rechters dus niet meer de feiten benoemen zoals ze zijn.....

0
469 schuco

De zogenoemde rechtsstaat is een instrument , in dienst van de machthebbers, om de bevolking te onderdrukken. Hierbij hoort ook collaboratie met het islamiseringsprogramma van de elite.

1
470 GermenR

Zo’n 50 jaar geleden was dit niet mogelijk geweest:

“Freedom of expression...is applicable not only to 'information' or 'ideas' that are favourably received or regarded as inoffensive or as a matter of indifference, but also to those that offend, shock or disturb the State or any sector of the population.”

https://hudoc.echr.coe.int/eng?i=001-57499

Een Europees Hof dat meewerkte aan islamisering, het opleggen van islamitische regels aan niet-religieuzen (zoals een verbod op “beledigende” uitlatingen over Mohammed) bestond toen nog niet.

0
471 Mrs. K

@464 en jij kan niet op tegen een copy gast dude. Over wie exact zegt dat wat?

0
472 view2006

* Verwijderd door de redactie *

473 Pxf7+

Het zijn viespeuken ook in Brussel

1
474 Bollieboos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DikkeTor
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Heej, who cares, dit willen we hier ook....

4 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

EN we moeten Nederland wat groener maken, want de Nederlanders gebruiken te veel spullen dat best niet nodig is XXD...

8 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Meer mensen, meer ik te bouwen heb :D Die huidige inwoners moeten eens stoppen met Racistisch en Xenofobisch te zijn XD...

9 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

En de EU belofte was : 3% groei per jaar XD Dus, meer huizen bouwen (verdien ik geld aan) XD Bek houden en meedoen, of anders ben je een racist....

11 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Bahahahaha, zelf-gemaakte probleem. :) Nederland was het land van Demokraten EN het zou best wel xenofobisch en racistisch zijn als je die mense...

12 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Vroeger was de politiek er voor het volk, nu is de hiërarchie volledig omgedraaid.VN/WTO/WHOEUDen HaagEn dan pas wij...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Heb jij het helemaal afgeluisterd? 😃 Ik moet nog 20 minuten. 😁...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Vageali6888
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

20 keer een stad als Amersfoort erbij intussen, en de autochtone bevolking kromp...https://youtu.be/wftARWunM2I?si=22B-_uN9nKx2P8n9...

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

43 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Long HairsexDixie Dauphin NudeSunny Leone Ki Sexy VideoNaughty Mom PornSunny Leone Old Sex VideoWww Hindi Sex Move ComPorn BusPorn ItalChloe Grace Moretz SexsceneJake PrestonPorn Pics Of EbonyIndonesian OnlyfansHubpornIndonesia XxnxKannada Blue PictureXvideo Indian RomanceWet ClitMilfs On BrazzersSexy Chut Ki VideoCpornImagedap.comMandi Muse AnalDeepika Padukone Xxx VideoSavannah Bond JoiWcpclub OrgJaydeb JamesPoker Strip VideoPorn BathBoy FingeringBus Mai ChudaiStacie Starr PornstarAmetuer DeepthroatManga HebtaiBdsm StotiesFilmes Eróticos XvideoSucking NippTransgender OnlyfansMercedesblanche1Heroine Nude PhotosXxx Valentina NappiNude Women BoobsR Nsfw_gifJapan Porn SterAly Raisman NudePalang Tod Web SeriesJulia Ann ComAbigail Mac AnalNew Bengali Bf VideoBeautiful Teacher SexWeb Series 18Britt Blair Gets All Her Holes Filled By 4 CocksWww Xporn Videos ComQuinn Wilde BlackedRachel Fit OnlyfansFree Video Porn CartoonBokep MalisiaCeleb NidesCollege Student Sex Videos TeluguSexy Hot XvideosWca ProductiinsRakuen ShinshokuCum-loving Roommate Sneaks Into A ThreesomeMollyflwers SquirtAva Addams CumshotVeporn.neyLierotica ChatWww Nao ContoSofia Milos NudeZeldaporn ComicsBangalore Xxx VideosCum Swallow PornKortney KaneManyvids.comNew Porn Video Full HdBj Queen三上Big Boobs Pornstar NameNaughty American VideosSpanking MachineDebra Jo Rupp NudePorn DoubleSensual Jane CreampieHung TwinkPor NtubesWomen EscortLily LoveSex With Teen GirlHot Curvy NudeViolet Reign BangbusDiane Andrews PornNaughtya MericaChastity Cuckold CaptionsVideo PornograGlory Hole GayPokemonhentiNew Pron SexAriella Ferrera Xxx VideoXxx Video Full Movie HdBhabhi Showing BoobsKelsi Monroe Money Talks3d Anim PornInfluencers NuaMartha Stewart ToplessTiauna RileyLexi Luna HdNude Male YoungMarina VinscotiXnxx FootballAidacortezItslunarliv OnlyfansBritney BrccBangla Boudir GudGoth Lesbian PornAmateur Wife Swapping PornLesbiansex MoviesXnxx Indian LoversSweet Fox PornHeroins Sex VediosMikey Cyrus SextapeEscortfishJacquie Et Michele PornAmber Stark PornhubChainsaw Man KobeniIndian Maid SexBrazzers GiftHd Video Song SexSpankbangasmrXnxx InfiaEbony AsslickLuna Amor PornJaneyrobbinsKim Basinger YoungInstagram Models SexyRayawaifuuBangbus AsiaHidden Cam PeeJamie Smiles NudeInfluencersgonewkldAsian Big Tits PronFree Poran VideoCast Of MonamourNatasha Porn VideoDownload Free PirnOnlyfans Leaked SiteAheago OnlineXxx Jhanvi KapoorFantasy Rape PornBangalore SexJason Love Lena The PlugKung Foo Panda Porn