SGP plaatst zich weer in kamp PVV en FvD (jalta.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  40 Reacties

  • 28
  • 697x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

quote:Hoewel de SGP het wat netter verwoordt dan PVV en het Forum voor Democratie kiest de conservatief-christelijke partij wederom de kant van de populisten.

nee... ze scharen zich aan de kant waar men nog enigszins probeert de hersens te gebruiken mbt immigratie en vluchtelingen...

12
1 beertje36

Zolang deze drie genoemde partijen niet in de regering zitten staan onze grenzen sowieso wagenwijd open, pact of geen pact.
Onder leiding van Rutte heb ik mijn woonplaats de afgelopen tien jaar compleet zien veranderen in een shithole.
Iedereen denkt dat de VVD een streng migratiebeleid voert maar dat is bullshit. Ze praten alleen even populair als de verkiezingen er aan komen en zodra die voorbij zijn doen ze NIETS.
Kap nou eens met VVD stemmen mensen.

10
2 Spraypaint

Hoop dat er nog meer partijen na gaan denken. Kan Rotte gelijk naar huis.

12
3 Uitede aka Espede

In maart zijn verkiezingen voor 1e Kamer. Stem FvD of PVV als een krachtige waarschuwing aan de malloten die ons land vol laten lopen met moslims en negers.

13
4 schrootflint

@4 Uiteraard.

7
5 Wylde Gjert

* Verwijderd door de redactie *

6 E.Meel

@1 ,
Juist, de SGP is alles behalve populistisch.

5
7 Aragon

@6 Lezen E. Meel, LEZEN. Het land LOOPT vol. Dus hij of zij zegt niet dat het land nu vol is. Ach ik vergeet dat ik tegen iemand praat die ziende blind en horende doof is. Laat maar.

7
8 Inter

@6 En dan heb je het over Frankrijk?

5
9 solidsteel

Vanuit hun standpunt te begrijpen ze willen zo veel mogelijk christenen in Nederland dat betekent wel christelijke migranten toelaten,bevorderen van een groot kindertal onder christenen,bekeringscampagens om moslims,joden,hindoes,boeddhisten en atheïsten te bekeren tot het christendom en het weren van islamitische migranten.

17
10 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

11 E.Meel

@11 Je zou ook eens van de zolderkamer af kunnen komen.

7
12 Wylde Gjert

@11 U bent ziende blind en horende doof. U gelooft nog in sprookjes.

8
13 Inter

@4 inderdaad. Het blanke ras dreigt te verdwijnen met die ongebreidelde import van gekleurden. Ik ben geen racist, maar ik wil Nederland graag blank houden. Nederland is van oorsprong een blank land en dat moet zo blijven. 5% kleurlingen is te handelen, maar niet meer, want dan durven ze hun mening te uiten. Ze de ZP discussie.

9
14 Beflapje

@14 Dat Zwarte Piet gebeuren speelt veel meer bij negroïde kleurlingen daar is een stevige minderheid hier tegen gekant ,bij de andere kleurlingen dat is 90% van het totaal is het nauwelijks een issue ,percentueel gezien zijn er meer witte Nederlanders die voor afschaffing van de Zwarte Piet figuur zijn.

12
15 21st Century Guy

@4
dat wilde ik ook zeggen, de mooipraterij is weer begonnen.

5
16 120db

@10 Je zou je helemaal gaan verbazen wanneer je op hun site (www.SGP.nl) even naar de standpunten gaat kijken. Die griezels zijn voor herinvoering van de doodstraf. Wanneer dat volk het voor het zegen zou hebben gehad zou bijvoorbeeld Lucia de Berk niet meer hebben geleefd. Om die reden word ik helemaal niet goed wanneer ik dan Kees van der Staaij als een soort dominee met zijn gevouwen handen achter het spreekgestoelte in de Tweede Kamer zie.

4
17 HenkV

@2 Dat is in mijn woonplaats idem dito, er komen dagelijks meer islamieten binnen.
Steeds meer dikke hoofdoekwijven met veel kinderen.
Er word veel bijgebouwd door voornamelijk Poolse arbeiders om iedereen van woningen te voorzien.

6
18 Positivo

@17 SGP ers zijn toch een stuk humaner, werken harder, en zijn eerlijker dan die lieden die dat smerige islam geloof aan hangen, alhoewel hun geloof en standpunten best veel overeenkomsten hebben met het islam geloof.
Je zult die mensen ook bijna nooit of nooit betrappen op overvallen, mensen uitschelden voor motherfucker, kankerlijer enz.

7
19 Positivo

@6 : Het CBS bevestigt het anders niet. In 1972 waren er 100.000 niet Westerse allochtonen in Nederland tegenover 1,1 miljoen Westerse allochtone. In 2003 was dit aantal gestegen naar 1,6 mln niet Westerse allochtonen en 1,4 mln Westerse allochtonen. In 2016 is dit al weer veranderd naar 2,4 mln niet Westerse allochtonen tegenover 1,6 Westerse allochtonen.

Waar het 40 jaar geleden dus 1 niet Westerse allochtoon op 100 autochtonen was, is het nu 1 niet Westerse allochtoon op 7 autochtonen. Dat is een immense verschuiving en je kunt je dus niet verschuilen achter het feit dat het beeld niet aan het veranderen is in Nederland. Vol lopen is misschien een te sterke opmerking maar veranderen doet het zeker als het aantal niet Westerse allochtonen in 40 jaar tijd met een factor 24 is gegroeid.

2
20 Gezond boerenverstand

* Verwijderd door de redactie *

21 E.Meel

@14 "5% kleurlingen is te handelen, maar niet meer, want dan durven ze hun mening te uiten."

Ik heb er niets op tegen dat mensen hun mening uiten; dat mag immers iedereen.
Waar ik een probleem mee heb is dat een minderheid eist dat de meerderheid zich aanpast aan haar wensen.

1
22 Mappie

Zou het CDA zich wel realiseren wat in Marrakesh mede uit haar naam ondertekend word.
En zij dus als dusdanig verantwoordelijk gehouden gaan worden.

@21
Voelt vast goed, zo lekker naar Aziaten wijzen, volgens u en CBS de snelst aangroeiende groep van de in Nederland geïmmigreerde?
Nou dat kan wel zijn zijn maar het betreft wel groepen (Aziaten) waar de samenleving geen last van heeft.
Volgens mij betreffen de cijfers van het CBS over de snelst groeiende groepen voornamelijk de Indo 's en Chinezen, waarvan de Indo 's (veelal Nederlands geparenteerd, al héeéél lang in Nederland wonen en volkomen geïntegreerd zijn.
Men kan in algemeenheid wel stellen dat groepen van Aziatische afkomst een verrijking voor de Nederlandse samenleving vormen.

Hoe anders Is dat met de groepen van de Turken, die hun Turk zijn en het moederland Turkije laten prevaleren boven integratie in Nederland.
En dan Marokkanen, die stellen hun Marokkaan zijn ook op de eerste plaats .
Maar is ook een groep waarvan velen (niet allemaal!) zich verder (ook nog eens) ontwikkeld hebben tot een uiterst gevaarlijke groep, welke zich de afgelopen decennia ontwikkeld heeft, tot een van generatie op generatie veel plegende club van veelal zware en minder zware criminelen.
Ik denk niet dat er een andere groep in Nederland is, die zoveel criminaliteit voortbrengt als de Marokkaanse.

De Turken en Marokkanen, die brengen juist een verandering in Nederland waar Nederlanders niet blij mee hoeven te zijn.

2
23 tegenzinnig

@3 rutte zo al afgezet moeten worden.
https://nos.nl/video/2069854-rutte-we-zijn-in-oorlog-met-is.html
we zijn zo in oorlog en hij laat ze hier toe.
onze veiligheid zal hem rutte ons beschermen blijkbaar niet zijn belang.
ze daar ook nog eens voorzien van beter materiaal als onze eigen militairen.

het is geen staats man maar een staats gevaarlijke man.

1
24 Gratiebarmhart

Christengekken die hun kinderen meppen en kinderen tot zelfmoord aanzetten. De SGPert in een notendop.

10
25 Drs. Mezun

@25
Uw afleidingspoging is mislukt!

1
26 Jan met de korte achterlul

@26 Wegkijker.

10
27 Drs. Mezun

@27
U hoeft zich niet aan mij voor te stellen hoor. question

1
28 Jan met de korte achterlul

@2
++++++++++++++++++

1
29 Interessant

@23 De Indonesische herkomstgroep groeit niet maar neemt juist af ,de Indos's de gemengdbloedigen die het grootse deel vormen zullen niet alleen op administratieve gronden verdwijnen maar ook als zichtbare minderheid ,ze vermengen zich heel vaak met autochtonen of zijn kinderloos ,ik zie dat patroon heel veel hier bij Indo's.

3
30 21st Century Guy

@15 maw een hele grote meerderheid moet maar doen wat een hele kleine minderheidheid eist! (6%) Een zeer kleine groep die hier grotendeels als gast onthaald zijn en hier van oorsprong niet eens thuis horen! En onze goedheid wordt nu met dergelijke acties terugbetaald! Over dankbaarheid gesproken!

4
31 psje

@30 dan zou ik Uw cijfers nog maar eens op naslaan
grotendeels van deze groep (3de en verder) worden namelijk niet meer gezien als allochtoon maar als autochtoon Deze groep heeft namelijk maar een paspoort in tegenstelling tot ander bevolkingsgroepen welke hun "thuisland" nog steeds aanhangen (ook al zijn ze hier geboren) en een paspoort van dat land hebben!

4
32 psje

@32 "grotendeels van deze groep (3de en verder) worden namelijk niet meer gezien als allochtoon maar als autochtoon "

En dat is dus wat ik bedoel met op administratieve gronden verdwijnen als allochtoon.
Dat paspoort is verder niet relevant want ook 3e generatie ( en verder) allochtonen die over een dubbel paspoort beschikken worden volgens het CBS als autochtoon aangeduid.

3
33 21st Century Guy

@31 Ik weet niet waar u uw 6% vandaan haalt ,de negroïde bevolking vormt slechts 2% van het totaal en daarvan is circa 40% voor afschaffing van de Zwarte Piet figuur dus eigenlijk gaat het om 0,8 procent dus.
Getalsmatig zijn er veel meer autochtone Nederlanders die voor afschaffing van de Zwarte Piet figuur zijn en die zijn vaak veel invloedrijker ook.
En ik zeg niet dat die mensen het beeld moeten bepalen ,ik vind juist dat mensen voor zichzelf moeten bepalen hoe hun Pieten er uitzien op hun feestje en als er een intocht is met Zwarte Pieten er niet naartoe te gaan als deze je niet aanstaat.

3
34 21st Century Guy

@23 De Antillianen, en voornamelijk uit Curacao die voor veel criminaliteit zorgen.

0
35 etymologie
36 psje

@23
Dat is waar, maar daar is het (voor zover ik weet) toch niet generatie op generatie, die de criminaliteit in gaan.
Maar met Marokkanen heb ik dat zelf in mijn leefomgeving meermalen geconstateerd.

0
37 tegenzinnig

@36 Dode link ,3e generatie bestaat niet ? ^_^

1
38 21st Century Guy

@38 kwestie van goed knippen en plakken de link bij mij werkt wel!
Anders google naar: wie-zijn-de-derde-generatie- en CBS

1
39 psje

@39 Dat weet ik wel dat hoeft u mij niet te vertellen en het blijft staan dat personen met alleen een Nederlands paspoort of met een Nederlands paspoort en een paspoort van ene andere natie daar allemaal onder vallen.

1
40 21st Century Guy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@22 Ik kan me voorstellen dat die veiligheidsgaranties niet meer telden vanaf het moment dat de NAVO Oekraïne ging bewapenen....

3 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@45 Jeffrey Sachs heeft het over 500.000 troepen die gesneuveld zijn aan Oekraïense zijde. Ollongren heeft het over 20.000 troepen die gesneuve...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Orban says the EU needs new leadership

Ik vind dus dat zaken bilateraal geregeld moeten worden. Nu willen ze alles centraal doen. De euro moet eigenlijk weg. De interne markt moet eig...

17 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@47 Roest, wodka, medailles, begrafenissen, kuiltje graven om te poepen, weeshuizen, corruptie, folklore, horigen, deportaties, massamoorden, ...

20 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@46 vos-haren-streken. ...

33 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@41 Ook Parry levert geen bewijs. Het oosten van Oekraïne nu nog als onafhankelijk bestempelen is dan ook alleen maar iets voor totale le...

38 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@43Dat waren de Sovjets, niet te vergelijken met het Rusland van nu.Al willen velen graag in die nostalgie blijven hangen omdat het lekke...

39 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Antoon - Oliviahttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

41 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Jeffrey Sachs die oost europese landen hielp met hun economie na de koude oorlog is redelijk duidelijk Jeffrey Sachs: Biden Has DESTROYE...

43 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

Cremeren is een beter alternatief.Het wordt tijd voor grafbelasting.Tientje per maand lijkt me redelijk....

1 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Kendra Sunderland VixenChastity Belt BdsmPorn-comic.comSites Like Skip The GamesDick SexXxx Dirty Sex VideosPorn Rim JobMommygirlSfm Futa PornDaddy 4k SexFc2-ppv-2985751Spankbang LatinaBlow Job GalleriesBlack Milf TitsPournou HdEscoart ServiceSaey VideoAdkamieJasmine Jae New VideoVırgın PornFiona-costello PornBeautiful JavPornohardcoreLily James NakedGay XxxpornoPornpornstarsReverse Cowgurl PornToilet SexXxx Tits VideoRaven IveeTamil Nadigai Sex VideoTarzan Hot MovieOriginal PornSis Vs Bro XxxWebtoon érotiqueMilfiesFilthy Rich PornHellomeimei LeakedHot Boobs SeduceXvideo BrasileiroPorn LeveMe Fode NetPorn Cartoons AnimeEmma Watson Nude LeakSon Mom Sex StoriesElden Ring R34Mature PornographyShaiden RuogeDesi 49 VideosBrazerrs ComFull Night SexBengali Hd Xx VideoAll India Sex MovieCyberpunk Edgerunner PornXnxx Com Video DownloadTgirlcockBumassburner LeakTjcummingsMalayalam Actors FemaleChastity HentaiRika MariXtheatreScenario PornoAisin PornVídeos PonouH动漫.Free Animal PornMom And Son Sex Videos TamilLesbian Black Free PornPornos En Español HdEva Lovia NudeFrozen HentSherry VineDehati Hd Sex VideoXxx PronoWww XxccGatapopAnya Ivy PovTumbex.comMilanavayntrub NakedHot Bed SceneMuslimsexvideoBf Bangla XxxYuri On Ice A Night In BarcelonaNew Hd PornMature Tube PornolarıStrippers PornKenzie Anne BlackedAsian Nude DanceTumblr PornvideosR CelebnsfwTubr GaloreHanna Owo LeakedPorn NipleShort Sex StoriesAsia-101 JavFamily Group SexLouise Griffen PornFc2ppv3718754Gay Naked MenMaria.kaziAsianpinay ComVidéo Pornographique FrançaiseDaisyducatiBrittney BardotAmber Lynn BauchIndian Girls Hot NudeMaki-chan To NauAlps And The Dangerous ForestFollo A Mi NoviaGranny BondageJenny BabasPorn SasurAnkha Zone PornTrap AnalGogobarauditionsPantylineMaria Gajieli0livia NovaSnapchat Porn CompilationSarah Arabic GangbangXnalgasXxxx Bf VideoXxx Romantic PicTriple Penetration PornPakistani Sex ScandalPorn Jessica RobbinAbbigail MorrisGwenwiz NudeEvelynuncoveredVarun Dhawan NudeBug Naked TitsXxapple OnlyfansI'm Cumming CompilationYouplrnManhwas18Nhentai.net$Dessin PornographiquesFilmesporno OnlinePirno LegendadoExclusiva Sexy ShopAlison Brie PornstarPaige Vanzandt NakedStep Mom FemdomPorn ItaliaJohnny Sins Porn MoviesBreastfeedimg PornDani Daniels PornerPorn Free OnlineKings Of Reality Porn