SP in actie tegen torenhoge huren (destadamersfoort.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  43 Reacties

  • 23
  • 852x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

De huren zullen nog wel hoger worden als de Verklaring van Marrakesh werkelijkheid word.
En de ellende ook.

3
1 Positivo

Rutte sloopt de sociale woningbouw door ze 3 MILJARD PER JAAR aan extra belastingen te laten betalen question
Een schande!!

18
2 Uit Den Haag

Sociale woningbouw pakt ronduit A-sociaal uit. Er is teveel sociaal gebouwd, sociale woningbouw dient flink afgebouwd te worden. Bouwen voor uitkeringen wordt niemand beter van.

38
3 Recovery Mode

@3 Uitkeringsgerechtigden onder de bruggen en in de bossen laten slapen ?...

1
4 21st Century Guy

Minder mensen in Nederland dat is de oplossing
Niet 1 miljoen huizen bij bouwen zoals ik las

11
5 GOTCHA666

@3

Jij bent een regelrechte debiel. Hopelijk heb je ooit zo'n woning nodig en wordt je die door een persoon onterecht voor je neus weggekaapt, zonder dat je er wat aan kan doen. Kijken hoe je dan loopt te gillen.

1
6 Robbedoes

@2
Voor Rutte en zijn VVD is sociaal een vies woord en iets dat bestreden moet worden en blijkbaar is @3 het daar volledig mee eens.....

1
7 Beowulf

@6

Trek je maar niks van @ 3 aan het zijn van die mensen als Rutte hun een mes in de rug steekt nog dank u meester roept.

Dankzij de zieke VVDisten zijn de huren ver boven de waarde van woningen gestegen ze gebruiken het geld liever voor cadeautjes aan het grote geld te geven

1
8 magikeven

Waarom is de SP vaak de enigste partij die wel wat wil doen voor de burger zelfs de beroeps schreeuwer Wilders of toneel speler Baudet

18
9 magikeven

Het kabinet zal er zijn schouders over ophalen, asociaal als ze zijn. Het aantal mensen dat hun huurhuis uitgezet worden zal weer groeien...fijn land met nog fijnere bestuurders.

1
10 Voorzittershamer

@9 SP roept nog harder als de jouw gehate partijen. Maar doet nog minder.

14
11 Uitede aka Espede

@3
zoals hier? in de verkoop. of slopen?
ik mag lijden dat jij ooit in zo'n situatie terrecht komt dat je zo'n woning nodig hebt. piep je wel anders

1
12 120db

@3 : ". Er is teveel sociaal gebouwd,".

Hoe verzin je het??? Het aantal sociale huurwoningen neemt al jaren af.

Er zijn ca. 300.000 woningen in de Sociale Huursector te weinig. De meeste sociale huurwoningen die verdwijnen, worden verkocht of gaan de vrije huursector in.

3
13 =*(++)*=

Door het beleid dat in Den Haag wordt gevoerd, kunnen starters bijna geen woningen te pakken krijgen en blijven dus noodgedwongen in een huurwoning zitten.

0
14 3RN5T

* Verwijderd door de redactie *

15 vraagtekenveertje

De sociale woningen hier in de buurt zijn bijna allemaal bewoond door bebaarde mannen in mannenjurken met enkele gesluierde vrouwen met een grote slinger kinderen erachter aan.
En het lijkt wel of dit er ieder jaar méér worden!

2
16 Jan met de korte achterlul

Hoe veel geld hadden de woningcorporaties ook al weer verloren tijdens de crisis van 2008 en wie draaien hier weer voor op de huurders niet de genen die er verantwoordelijk voor waren in 2008.

0
17 zilvergoud

@3 U zal de werkenden die recht hebben op een sociale huurwoning in huis moeten nemen.
De lonen zijn niet gestegen.

1
18 Rapunzel

Het beste dat we kunnen doen voor woningzoekenden is per direct de grenzen te sluiten en zoveel mogelijk nieuwe immigranten per direct het land uit te zetten. Dit land is TE vol en dat is de oorzaak van veel problemen waaronder een groot tekort aan huizen wat weer resulteert in prijzen die door schaarste veel te hoog zijn.
Terug naar 15 miljoen mensen (of nog minder ) en veel problemen waaronder te hoge huren verdwijnen als sneeuw voor de zon.

4
19 PFL

@16
dat lijkt niet alleen zo ,het is gewoon zo.
en als rutte in december zijn handtekening zet onder de Verklaring van Marrakesh
dan is er geen houden aan en zullen die moslims binnen no time de boel gaan overheersen.

0
20 ongelovenloos

@13 Klopt , er is veel te veel sociale huur gebouwd, de sociale woningbouw moet drastisch gesaneerd worden. De huurgrens voor de huurtoeslag moet ook drastisch neerwaarts bijgesteld worden. Sociale huurders met huurtoeslag zouden niet meer in aanmerking moeten komen om in de stad centra's te wonen, tevens dienen de huurcontracten jaarlijks van rechtswege beëindigt te worden, dat bevordert de door/ uitstroom.

12
21 Recovery Mode

@8 Dat er een kronkel los zit in Uw bovenkamer moge duidelijk zijn , Uw reactie @9 is duidelijk. Volledig de weg kwijt om de partij die nooit verantwoordelijkheid neemt, ongekende brutaliteit waar de honden geen brood van lusten. In SP jargon is afhankelijkheid het motto, profiteren van andermans inspanningen het doel.

De verkiezingsslogan is niet voor niets, stem SP, het bestuur profiteert, de kiezer kan barsten.

9
22 Recovery Mode

@20
Er staat ons nog veel ellende te wachten!

0
23 Jan met de korte achterlul

@22

En jij hebt over een kronkel question sneu figuur

2
24 magikeven

Konden ze zelf geen leuze bedenken ?
Tjonge wat een creatief zaakje daar.
Huur een bureau in , de partijkas loopt toch al over van die 50% van de salarissen die de partij jat van de Kamerleden .
Die kunnen daardoor ook de huur natuurlijk ook niet betalen .

4
25 No newstoday

@24

Hij heeft mooi wel gelijk.

9
26 No newstoday

@16 Natuurlijk hebben die 500.000 oostblokkers die nederland de afgelopen 10 jaar 'rijker' is geworden als goedkope arbeidsmigranten, er niks mee te maken. Ook heeft het er niks mee te maken dat de sociale woningbouw is gehalveerd van 60% in 1990 naar 30% nu.

In de grote steden is vrijwel geen sociale woning bijgebouwd en hebben woningcorporaties hun dure grond verkocht aan kapitaalbaronnen die die woningen met kartonnen platen opdeelden in gehorige en dure 'appartementjes' die beginnen bij de liberale woongrens, uiteraard inclusief stookkosten en stroom want wat heb je nodig op 16 vierkante meter. Fatsoenlijk internet of een vaste telefoonaansluiting is uiteraard niet mogelijk voor dat geld.

Maar blijf maar gewoon 'de Marokkanen en de Turken' de schuld geven om die uitbuitende roofkapitalisten uit de spotlight te houden want dat komt de VVD wel zo goed uit. Die gastarbeiders zijn hier uiteraard ook door de VVD naartoe gehaald maar dat wil Rechts niet zien. Hun EGO zit daar teveel voor in de weg.

2
27 Hollander1967

En dan te bedenken dat het Rutte kabinet(!) tot voor kort buitenlandse investeerders met een Engelstalige website opriep... om Nederlandse sociale woningen op te kopen!

Deze overheidssite is nu ineens uit de lucht (nergens meer te vinden), maar dit zijn twee links naar artikelen die over deze uiterst bedenkelijke overheidswebsite gaan:
- https://www.ftm.nl/artikelen/buitenlandse-beleggers-corporatiewoningen?utm_medium=social&utm_campaign=Arne-van-der-Wal&utm_source=twitter
- https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/4379151/overheid-lokt-buitenlandse-huizenbeleggers-leidt-tot-hogere-huur

0
28 Scorpio

@8

Dank u. Trouwens de SP jatte vroeger al veel van de PvdA, maar meeregeren, ho maar. Misschien dat Lilia Marijnissen dit wel wil. Zou de eerste keer zijn dat ze eens meeregeren. Langs de kant schreeuwen kan iedereen.

1
29 Robbedoes

@29
De SP wil best meeregeren, maar niet in een kabinet waar de VVD de dienst uitmaakt. De punten van beide partijen liggen zodanig ver uit elkaar dat dat niet werkbaar is.
En de SP is niet van plan om zichzelf kompleet op te offeren om de VVD in het zadel te houden.
Kijk wat er met de PvdA gebeurt is....

2
30 Janzzen

@26

Omdat ?

1
31 magikeven

@30

En vergeet ook niet dat ze daarvoor gewoon buiten spel zijn gezet waardoor ze toen ook al niet mee regeerden. Zou nu wel eens goed zijn en de anti burgerpartij VVD maar weer een in de oppositie. zodat de belangen van de arbeider die al jaren zijn belazerd weer eens wat toe krijgen.

1
32 magikeven

@29

"8. (C) In a separate meeting with the Ambassador on May 17,
PvdA member (and close Bos advisor) Frans Timmermans rejected
outright any possibility of forming a coalition government
with SP. Timmermans stressed that Bos recognizes that even
to hint at such a possibility would alienate large numbers of
centrist voters both within and to outside the PvdA. In his
view, it would be foolish for the PvdA to trust anyone "who
used to be a communist."

https://wikileaks.org/plusd/cables/06THEHAGUE1184_a.html

U liegt dus …..

2
33 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

34 E.Meel

@34 Ja dus ????

1
35 Hollander1967

@27
U wilt mij in een rechts keurslijf persen? Lukt niet, ik ben een realist.
Zo zie ik in de ‘sociale buurt’ hier enkel nog maar baardigen in witte mannenjurken rondstappen met vijf meter daarachter gesluierde vrouwen die een kinderwagen duwen met in hun kielzog nòg meer jengelend nageslacht. Oostblokkers hebben geprobeerd in die omgeving ook te gaan wonen maar werden weggepest omdat die mannenjurken alleen cultusgenoten als buren willen hebben!

0
36 Jan met de korte achterlul

@3 Volgens mij begrijp je iets verkeerds. Sociale huurwoningen zijn niet alleen maar voor uitkeringen maar ook voor gewone, normale inkomens.

0
37 Liz

@36 Ik probeer mensen slechts te confronteren met het feit dat er in de afgelopen 10 jaar niet zoveel woningen zijn gebouwd als er arbeidsmigranten zijn bijgekomen. Dat is de verantwoordelijkheid van de VVD en niet van uw 'mannenjurken'

2
38 Hollander1967

@38 Hij is niet de enige die dat 'verkeerd begrijpt'. Tijdens de GR2018 campagne moest ik Birgul Ozmen van D66 op dezelfde manier terechtwijzen. Rechts maakt blijkbaar opzettelijk dit soort redenatiefouten om een fout beeld te scheppen.

2
39 Hollander1967

@38 en @39
Graag ophouden om mij, onterecht, in welke hoek dan ook te duwen!
Lees mijn @36 nog maar eens onbevooroordeeld door.

1
40 Jan met de korte achterlul

@29

Dit moet de SP ook niet alleen doen. De PvdA snap ik tot op vandaag nog niet. Hadden ook nooit alleen moeten meegaan destijds

1
41 Robbedoes

De Reactie @39 was @37

0
42 Hollander1967

@42 Ja, dat is inderdaad heel irritant en klopt totaal niet.

0
43 Liz

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Rusland beschiet energiecentrales in drie Oekraïense provincies

Het valt me nog mee hoeveel de Russen veroverd hebben....

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
unser-mitteleuropa.com

Misschien ga ik wel even kijken waar onze miljarden gebleven zijn.Hadden we niet beter woningen gebouwd i.p.v. die wapens?...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
unser-mitteleuropa.com

Vertaling;https://ejbron.wordpress.com/2024/04/27/zogenaamde-wonderwapens-van-het-collectieve-westen-worden-in-mei-in-moskou-tentoongesteld/...

6 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bop
Piet (70) uit Dokkum weigert lintje: 'Heb helemaal niks het met koningshuis'

@9 Dat boeit 'm waarschijnlijk ook niet. Hij gaat vast stoppen met wat het ook was waar hij het lintje voor zou krijgen. Uit pure chagrijn. �...

9 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@52 Beetje pingpongen - is dat alles wat je hebt? Of heb je nu al blauwe pilletjes nodig om op een discussieforum te "presteren"? 😂...

10 minuten geleden geplaatst door Querido not

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@52 Kun jij je seksistische opmerkingen niet gewoon bij je eigen vrouw kwijt of krijg je dan een hele maand je zin niet?...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Piet (70) uit Dokkum weigert lintje: 'Heb helemaal niks het met koningshuis'

      EIgenlijk beste Piet, schoffeer je hiermee voornamelijk de mensen die vinden dat jij iets bijzonders doet dat ze waarderen. Dat z...

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@48 Ach, en jou heeft ze vanmorgen gratis uit de kennel meegenomen omdat jij het lekkerst aan haar dadel kon likken. 😛...

20 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@49 Altijd commentaar op iemands zogenaamde niveau maar zelf geen haar beter zijn. Je staat voor lul, troel. En doe iets aan dat Nederlands van...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@46 Ah, die. Die er niets mee doen.En waarschijnlijk net zo echt zijn als de wezen waar hele volksstammen hun gebeden aan richten.Volgen...

21 minuten geleden geplaatst door Snorrie

NK. App
Indian Porn HqNithya Menon Big BoobJess And Mike MillerGigantic Boobs AnalThothybWebcams NudeKim Kardashion In PlayboyDesi Forced XxxTasteofarielLauren DimarioBhai PornMassage With FuckBlack Family PornJada NilePornos CubanasLexxi SilverHard HardsexIndeon XnxxCameraprive.comBondageasianBackroom Casting Couch Asia 2023Kerala Hd Sex VideosBooty Twerk PornNaomi BlueXxnx TLesbian Sex IndianKesbian SquirtingAncenssoredHime MarieWww Hindi XnxxSeexvidoVanessa Del Rio PornstarJasmine LlamasEscort Mature ParisYoung Nude WomenTsukasa AioiMomandme OnlyfansSkipthegames RichmondJane Semour NudeBhuvaneshwari Sex VideosAnne Marie PornLiseli P OrnoWebcam Toy CameraLana Rhoades First PornMom Nude With DaughterRiley Reid 2022New Telugu Sex ComNew Hot XxBishoujmomAngelica AsmrSucking Boobs And PussyMatty Mila Perez PornIncestos XxxxxPorn DoedaNikki HuntsmanSouth Africa Xxx VideosNew Punjabi Porn VideoShort Porn IndianXxxdaughterAnimated PorngamesFilme Pornor Com NovinhasIndian Heroine Sex Photo4kpornvideoLove Sex Hd VideoFemboy Fucked HardLoyaltriniSex Videos With AudioJinguuji NaoNew Xxx Video 2019Kristen LanaeTamilauntyssexZareen Khan BoobsIndiansexnewFreeblack Porn.comWet PussypicMen Sucking Big TittiesPorncashPopular Indian Porn VideosSunny Leone Sixe VideoMost Adult Web SeriesSannylyon XxxChina Porn MovieSerena Gomez SextapePerfect Hirls ComCardi B NudesVoyerhomeXxx Bp XxxKarly RuizBlack Group SexWet Panty SpotSucking On Huge BoobsAntonella KahloNew Brazzwrs PornMinka KellysextapePornstar In SareeFree Porn XxnzLovers Sex ComOblyfans GratisTheerikaloveMia Khalifha Xxx VideosFree Blackteen PornAtkgirlfrindsPornhuboHd XhamXnxx Videos Big BoobsToypicsGupt Rog DoctorSexy Bf Video Sexy Bf VideoSee Sex VideoLeah Gotti Porn HdFake Cop Sex VideoSavita Bhabhi Sex Porn VideoTamilnadu Village Girl SexAdam FarrPorn Desi Hd VideoAustralia Sex VideoTrickyspaSara Michelle Geller NudePerfect PussyAllie Haze Porn VideosKorean Hot KissJust Porn IndianBig Ass Latina AnalDeepest Anal FistingNaked White GirlPising PornPornopSwing D4Black VaginaDick's VideosGay Spanking Videos高潮Hdsex DownloaderWhat Is Raw DoggingDoll Xxx VideoTamil Desi Sex VideoMature Ebony PornTeen Sleeping NudeSpankbanjGay R34Sinfuldeeds Vietnamese Part 2Boku No Misaki SenseiBubble Butt Femboy PornMarathi Aunty Sex Video1st Time X VideoHand Job VideodHijo Madre SexoSissification HypnosisPorn Star DreddBbw Sitting Face