door toppopyeah in Economie  ·  95 Reacties

  • 2
  • 807x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 De regering kan nog steeds een referendum uitschrijven als ze dat belangenrijk vinden.

3
51 mike45

@50 Onzin de kippen uit Oekraine die geëxporteerd worden naar de EU voldoen aan de EU regels en zijn dus geen chloorkippen!

5
52 mike45

@48 non argument en niet waar, elke brit wist waar de brexit over ging, het terughalen van de souvereiniteit en onder het dictaat v brussel uitkomen.

en daarbij ik hoef niet precies te weten wat er in het wetboek allemaal staat omschreven over bvb verkrachting of moord om te beoordelen dat ik er tegen ben. die authoritaire eurofascitische houding, gadverdamme, het plebs snapt het gewoon niet, we willen klapvee, geen stemvee....snel minder democratie voor het plebs zich tegen ons keert, ze snappen het toch niet en anders zijn het populisten en schreewlelijken! kots kots

3
53 toppopyeah

@53 "Oud-premier Wim Kok is overleden. Hij was al een tijd ziek. Kok gaf als minister-president van 1994-2002 leiding aan de twee paarse kabinetten van PvdA, VVD en D66. Daarvoor was hij onder meer vakbondsvoorzitter, oppositieleider en minister van Financiën. In al die functies gold hij als een man met groot gezag."

Dat wisten ze niet 90% van de mensen hier op NK weten niet eens waar de EU nu precies wel en niet over gaat.

4
54 mike45

@53
Welk dictaat van Brussel in vredesnaam?
Hou toch op met die onzin.

3
55 Realisme graag!

@53 Een fors deel van de Britten is in de manipulatie van Farage en Johnson getrapt en deel daarvan heeft intussen spijt daarvan.

4
56 Crannbuidhe

@54 hebben we een referendum over het verleden v wim kok gehad? geweldige manier om aan te tonen dat de EU nodig is en referendums in nederland slecht zijn en uitslagen genegeerd moeten worden en je wel een 2de referendum in engeland wil..

1
57 toppopyeah

@57 Ik wil helemaal niks het zijn de Britten die graag wat willen, omdat ze zijn voorgelogen!

4
58 mike45

@55 1 vd dictaten van brussel waarom de brexit een succes was, was de migratiequota waar ze geen zeggenschap meer in hadden.

1
59 toppopyeah

@58 Dat is jouw mening slechts. Meer niet.

4
60 Dune

@60 niet mijn mening dat is mening van de Britten vanmiddag tijdens die demonstratie.

2
61 mike45

@59
Oh dag stukje solidariteit met Italië, waar helemaal niemand zich aangehouden heeft?

Als dit het beste voorbeeld is waar je mee kunt komen....

0
62 Realisme graag!

@61 niet de britten, een groepje, en ze voelen zich niet voorgelogen, maar ze waren gewoon altijd al proEU en ze denken nu dat als een paar% vd proEU bevolking keihard roept het iets uitmaakt.

6
63 toppopyeah

@62 waar ze ook nog eerst zelf mee akkoord gaan zijn, want dat is besloten in de raad van regeringleiders, Dat is geen EU migratiequota.

2
64 mike45

@50

Met Oekraïne heeft de EU handelsverdragen en duidelijke afspraken wat er wel en niet geëxporteerd mag worden naar de EU. Ook worden de producten regelmatig gecontroleerd, en dat kan ook omdat Oekraïne geen EU lid is.

1
65 Brolin

@63

Na schatting een half miljoen Britten, noem dat maar een groepje

1
66 Brolin

@66 dus als er een halfmiljoen nederlanders de straat op gaan krijgen we een nexit referendum? of wat bedoel je? En het was naar eigen schatting, valt nog te bezien hoeveel er werkelijk zijn.

3
67 toppopyeah

Dit soort situaties krijg je dan als je one-topic politici volgt. De one-topic is uiteraard buitenlandershaat en het daaraan gekoppelde nationalisme.

0
68 Crannbuidhe

@63 Heb jij dan al eens een half miljoen nationalisten op straat gezien dan ? Dat zijn eerder de groepjes, de luidruchtigste die denken dat ze een meerderheid vormen.

1
69 Crannbuidhe

@67

Nee, in Nederland kennen we geen referenda meer, maar hadden we die mogelijkheid nog wel dan zou de roep uit 500.000 mensen voldoende zijn om een referendum te houden

En ik zeg ook niet dat er een nieuwe referendum gaat komen daar, al weet je maar nooit natuurlijk, ik wijs je alleen op je badinerende opmerking over een "groepje" pro-EU'ers, terwijl er net zo goed anti-EU'ers tussen kunnen lopen want die groep trekt niet de stad door voor een nieuwe Brexit referendum maar om medezeggenschap over de onderhandelingen te krijgen

1
70 Brolin

@70 klinkt al heel anders als allemaal antibrexit en voorgelogen zoals mike45 beweerde question

1
71 toppopyeah

@71

De Brexit-aanjagers hebben het volk maar een deel van het verhaal voorgehouden, niemand heeft hen de chaos, waar ze nu in terecht zijn gekomen in het vooruitzicht gesteld, en niemand heeft ze verteld wat de financiële risico's zouden zijn voor op zn minst de komende 10 jaar. Alleen de Brexit-tegenstanders zagen dit aankomen.

Dus of ze zijn bewust om de tuin geleid, en dus voorgelogen, of de Brexiteers hebben achter een stelletje populistische nitwits aangelopen.
Dat laatste schijnt inderdaad eerder aan de orde zijn geweest.

0
72 Brolin

@72 de chaos? valt reuze mee hoor? vergelijkbaar met de chaos die we zelf hadden door erin te gaan..het zal wat kosten inderdaad, maar de burger zal er weinig van merken en de britten zijn niet voorgelogen en als dat zo is, dan door beide kanten. er werd immers door antibrexit voorspeld dat alleen het referendum al voor kapitaalvlucht zou zorgen, honderdduizenden banen zouden verdwijnen, alle multinationals zouden vertrekken....dit werd ook gezegd toen ze de euro niet wouden..etc etc

al hun pessimisme en doemdenken is nog geen een keer uitgekomen...

en nu is het zaak snel een handelsdeal sluiten waar de UK zich buiten de EU bevind en noordierland zolang een uitzondering krijgt tot de deal rond is...maar brussel kennende zullen ze dit zo lang mogelijk uit willen stellen, want engeland is de 2na grootste nettobetaler..elke dag extra is toch weer 50 miljoen vooor de pot in brussel question

2
73 toppopyeah

@73 "er werd immers door antibrexit voorspeld dat alleen het referendum al voor kapitaalvlucht zou zorgen, honderdduizenden banen zouden verdwijnen, alle multinationals zouden vertrekken....dit werd ook gezegd toen ze de euro niet wouden..etc etc"
Je hebt vast wel een paar linkjes waar we dat na kunnen lezen, anders dan uit jouw hand.

0
74 Hadjememaar
75 toppopyeah

@74 ik was ww3 alweer vergeten..phaha, dat was ook een dreigement vd remainers

2
76 toppopyeah

@73

Uitzonderingspositie voor N-Ierland wordt niet gepikt door Schotland.

Na het referendum kelderde de Pond razendsnel, en nog steeds - op enkele lichte oplevingen na zakt de pond nog steeds, en staat inmiddels onder de euro. Dat zijn zaken waar de gemiddelde Brit not amused over is. De grote kapitaalvlucht is inderdaad vooralsnog uitgebleven omdat investeerders de kat nog even uit de boom kijkt, en hoopt op een zachte Brexit. Mocht het een harde worden dan zal die vlucht er alsnog komen.

0
77 Brolin

@77 zie @75

uhs Despite Anna Soubry's claim to the contrary on a recent Question Time appearance, Remainers did suggest there would be an immediate Brexit recession. No recession to date, in fact the OECD now believes the UK economy will grow 1.8% this year, up 0.1% on its pre-referendum estimate. Even Mark Carney, the Governor of the Bank of England, now admits he is "quietly optimistic" about Brexit. Lie number four.
26/09/2016 08:16 BST | Updated 27/09/2017 06:12 BST

0
78 toppopyeah

@78

Dat was de mening vorig jaar maar inmiddels zijn we een jaar verder, en is na een korte opleving de pond inmiddels tot onder de euro gezakt.

0
79 Brolin

Overigens; een goeie discussie. Dat is wel eens anders hier. Thx

0
80 Brolin

@79 nee jij zei dat hij gelijk na het referendum instortte.
"Na het referendum kelderde de Pond razendsnel, en nog steeds - op enkele lichte oplevingen na zakt de pond nog steeds, en staat inmiddels onder de euro."

https://www.xe.com/currencycharts/?from=GBP&to=EUR&view=10Y

lijkt alsof ze op hetzelfde punt staan als 10jr geleden, er is wel een waardedaling geweest in 2016, maar nergens onder de euro. Ook zou een eurofiel over de euro zeggen dat dit goed is voor de export, je munt goedkoop houden.

maar als je ziet waarover allemaal gelogen is door het remainkamp, is het bijna vreemd dat de britten dat nepnieuws hebben kunnen onderscheiden vd werkelijkheid en zich niet bang hebben laten maken en als echte britten gewoon voor souvereiniteit zijn gegaan question

1
81 toppopyeah

@80 volgens mij behoren we tot de groep die niet de discussie begint met: ik heb gelijk en jij bent dom omdat je niet hetzelfde denkt... question

1
82 toppopyeah

@82

Mwa zo kan ik ook uit de startblokken schieten naar bepaalde mensen toe maar zie bij jou die opening helaas niet liggen omdat jij niet dom overkomt.

Ik ga "Netflixen", tot de volgende keer.

0
83 Brolin

Wij moeten ook vertrekken... Je bent een ezel als je bij die EU blijft. Due stervende constructie chanteert landen met schade. That's all.

1
84 Rolmops

Ik ga 30 November lekker drie dagen naar Liverpool
en op Zaterdag Liverpool- Everton kijken
Lekker F en C eten met mijn 3 zonen
Krijg ik voor mijn verjaardag ..Lekker voor de UK economie

Ik kon ook naar Kiev . daar had ik geen trek in
stel je voor dat ik Mike 45 tegen kom en het Azov bataljon en al die
corrupte nazi"s

0
85 Bollieboos

@75 Ja. Daar kunnen we het nalezen. En het is misschien niet van jouw hand.
Maar dan moeten we maar een blogje geloven van iemand die hetzelfde beweert als jij. Links naar waar de beschuldigden de beweerde uitspraken doen bestaan eenvoudig niet.

1
86 Hadjememaar

@86 daar heb je een punt, de huffington post staat bekend om zn veelal rechtse en antiglobalistisch "biasednews" en verspreiding van dit nepnieuws....grote kans dat het allemaal verzonnen is, ik vermoed zelfs dat de meeste namen niet eens echt zijn question
maar geloof het of niet:ik denk dat ze dit keer bij stom toeval gelijk hadden:
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/brexit-could-trigger-world-war-7928607
https://www.bbc.com/news/uk-politics-eu-referendum-36515680
https://www.theguardian.com/politics/2016/jun/14/osborne-predicts-30bn-hole-in-public-finance-if-uk-votes-to-leave-eu

gewoon claim na claim nagelopen..2minuten, de eerste 3 waren letterlijk te vinden

maar jij zei dat het alleen van mijn hand kwam, ik geef je een link, die disqualificeer je want huffingtonpost, voldoet dit wel en je steeds veranderende eisen?

1
87 toppopyeah

@87 Gewoon eens bij de feiten blijven:
"ik geef je een link, die disqualificeer je want huffingtonpost" A. Nee, ik heb Huffingtonpost niet genoemd, ik stel dat ik geen waarde hecht aan een blogje van iemand die ik net zo min ken als jou.

"voldoet dit wel en je steeds veranderende eisen" A. Mijn eisen veranderen niet, ze waren wellicht wat slordig geformuleerd. Ik heb zelfs toegegeven dat we dan dat blogje maar moeten geloven, want die link voldeed wel degelijk aan wat ik vroeg.

Maar dan wat serieuzer over de wat serieuzere links:
"er werd immers door antibrexit voorspeld dat alleen het referendum al voor kapitaalvlucht zou zorgen, honderdduizenden banen zouden verdwijnen, alle multinationals zouden vertrekken....dit werd ook gezegd toen ze de euro niet wouden..etc etc" A. Om te beginnen leidt geen enkele link naar het moment dat het VK ervoor koos om niet mee te doen met de Euro.
Verder gaan alle links over de gevolgen van de brexit en nergens doet iemand voorspellingen over de gevolgen van de "uitkomst van de stemming". Er worden enkele uitspraken gedaan over wat de gevaren zijn van een brexit, maar nergens voorspellingen.

Het laatste wordt het best geïllustreerd met WW III, dat je zelf noemt. Niemand voorspelt die, ondanks dat de kop van de Mirror dat suggereert ("could" is iets heel anders dan "would"). Verderop staat letterlijk: "No, I don't believe that leaving the EU would cause World War Three to break out on the European continent." en Mirror weerspreekt dat niet.

Ik kan me wel herinneren dat jij zelf voorspeld hebt dat het sluiten van de grens tussen Ierland en Noord-Ierland leidt tot oplaaiende vijandigheden tussen protestanten en katholieken en dat de EU voor de voeten werpt. Als er al iemand oorlog in het verschiet ziet, zijn dat dus niet alleen de Remainers.

2
88 Hadjememaar

@88
Precies, Toppopyeah @87 , is net zo'n leugenachtige trol als bijvoorbeeld Proemevla, alleen heeft hij dit keer zijn tactiek een beetje aangepast. Hij probeert het vandaag wat vriendelijker te brengen, maar hij zit nog steeds niet onderbouwde onzin te verspreiden.

Het Brexit kamp heeft de boel zitten voorliegen, dat heeft iedereen kunnen zien. De Remainers hebben er met verbazing naar staan kijken. Helaas voor de UK trouwens.

4
89 Realisme graag!

@89 ja degene met de linkjes die kan aantonen wat hij zegt is de trol die liegt en degene die eurofielbrussel napraat zonder linkjes moeten we geloven dat het brexit kamp heeft gelogen. je bent net zn domme trol als e.meel alleen reageer je nog achterlijker..

en hadjemaar, stel dat je leugen zou kloppen, en dat al mn links gaan over de echte brexit en niet over de directe gevolgen na het referendum: ten eerste zijn al deze drogredenen en bangmakerij wel gebruikt tijdens het referendum, en ten tweede aangezien de brexit nog geen feit is, kan jij helemaal niet zeggen of de remainers gelijk hebben of daar over liegen...

0
90 toppopyeah

@64 ; https://nos.nl/artikel/470400-eu-zet-trollen-in-om-imago-op-te-poetsen.html

>Sociale media, blogs en internetfora. Niets is straks nog veilig voor EU-ambtenaren. Om het imago van Europa een beetje op te krikken, heeft het Europees parlement een plan goedgekeurd om internetdiscussies te monitoren en te beïnvloeden. Dat staat in een document dat The Telegraph in handen heeft.<

Wat betaalt dat nu Mike?

0
91 Mariska3

@90
Goed gedaan, je kunt je vergoeding bij Putin gaan ophalen.

1
92 Realisme graag!

@7
Gaat het nu slecht? Dat is nieuw voor mij.

0
93 Nude

@92 danku, lever nu je bonus maar weer in bij soros, en de volgende keer beter je best doen!

0
94 toppopyeah

@94
Idioot

1
95 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@5Klopt en dat internationaal tribunaal zou men bij voorkeur in Irak willen vestigen. https://nos.nl/l/2285977...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

21 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

25 minuten geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Kim Kardashian SexVideos Of Lap DancingShe Wouldnt Let Me Pull Outانمي سكسPqndamoviesJogos Pornográficos OnlineMelonfarmerswifeTeacher Ko ChodaWww Family Sex VideoMejeres CojiendoJozyblowsBhojpuri Bf Bhojpuri Bf Bhojpuri BfBhabhi Sex Hindi VideoCharamsukh Web Series OnlineSentones PornPorn MustacheLove Bite GifTelugu Actress NudeLocal Bf ComFree Amateur Porn VideosStreaming Free Porn MoviesBest Porn Of TeensFilm X En StreamingPremiumporn FreeRosario Dawson NudaBnny ColbySilvetdaddiesSexy Hindi Hindi SexXvidioesPoronhubIndian Boss XxxPorn De CaballoRachel Weisz Sex VideosYoga AnalIndian Hindi XxxxSexiest JoiBouncy PornBlack Tranny SexGlassdesk ProductionSharing My GirlfriendSexdoll BjBlonde Bombshell PornYourpornorHot Porn VideisSex ReshmaHe N T AiHot Moms NakeDeepika Padukone Hot NudeReagan FixxAmateur Bj In CarXxx Gay PornSex Nf BustyDeepthout PornSexynaked PeopleEbony Porn EbonyDass-169JjjjjJapanese Sex SubtitleXhmasterlivePictures Of Porn WomenPonografiaSuccking TitsSweet Anita PornSelena Gomez Hot PicsHot Hot PornLost Life HentaiChina Hd Sexy VideoBad Girl PornChubby Boobs PornMarina YizukiJulie Cash NakedElsa NudePorn CryingXxx Moves PornKatelyn Brooks GiantessHarriet SugarcookieGwen TennysonpornDesi Hot Web SeriesLinks PornografiaJadeteen PornKenzie Reeves Nudeموقع سكسBande Dessinee PornoIndian Adult Sex MoviesXxx B GradeActress HornyTeacher Sex Video SongNice XxxxVaginal DoggyNude StepsisterHot Indianporn VideosBig Tit AsianChinese Adult MoviesPornos AgressivoWife Cumed InBamgbrosSmriti Irani NudeVaginas MojadasHot Foreplay Sex VideosPublic Flashing GifBootyass GirlViolet Myers MaidMinami AyaseMa Chele Chudachudi GolpoPorn African AmericanSuhagrat WalaXxx Big BollMassageshemaleThe StartofusTeen Manhuaالسكس HdFilmes PorneVagabundasdoorkitJam XxxPornography Casting래전드 야동XxncLipstick PornWww Sexx Video ComRomantic SexvedioNude Beaches In EuropeMallu KuthSannylyon XxxBasty PornSugarnadyaMatilda Anna Ingrid LutzElizabeth Mcgovern NudeThumbzilla Sex VideosRashmika Mandana Hot PhotosEnfermeras XxxKaramitch PornXxx Team Skeet ComThe Fan Van XxxBella Knoxx PornSasha AlexandriaHindi English SexFamly Nude BeachCoco Lovelock BbcLana Rhoades SislovesmeUsasexguide InfoVideo EroticoSkokka Com BrVideos Maduras PornBrazil Face FartingBeautifule Nude WomenPornohispanoSitting PornAman XxxFabswingers.Peyton List Naked