door SKnaam in Binnenland  ·  77 Reacties

  • 43
  • 1522x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zal wederom niemand voor bestraft worden...

0
51 Topperz

't Is maar belasting geld...
Daar heeft immers niemand voor hoeven te werken...
Oh wacht. question

Hoe kan het dat de belastingdiensten in Europa de bonnetjes zo slecht controleren. Moet de burger eens proberen een tientje te verdoezelen... question

0
52 Gandalf

@49
Uitgebreid in diverse nieuwsitems geweest mét alle achtergrondfeiten, van onderzoeksjournalist Eric Smit (Follow the money)...

0
53 Dieke

En toch is er weer niemand van de bankiers die de bajes in gaat, let maar op.

1
54 niet-alles-geloven
55 Gratiebarmhart

De fraude bank RABOBANK die van zich zelf in reclame spotjes roept dat ze zo ontzettend goed in de samenleving staan ! Het is een gore oplichtersbende met een stel klootzakken aan het roer. Voer aub de doodstraf in in Nederland en voer het uit bij dit soort klootzakken. En bevolking HAAL UW GELD VAN DE BANKEN AF. LAAT ZE ALLEMAAL NAAR DE KLOTE GAAN !!!

1
56 Een hardwerkende ZZPer

En nu? Bankiers veroordelen, de bak in en geld terugstorten???

0
57 Jan met de korte achterlul

@57 nee joh, doe niet zo gek.
misdaad loont en de wet geld voor zulke niet ...

0
58 Gratiebarmhart

Het wordt hoog tijd dat ze eens werk ervan gaan maken dat je je bankrekeningnummer kunt behouden bij overstappen naar een andere bank.

Een beetje concurrentie in plaats van de grote drie of vier de hand boven het hoofd te houden (op kosten van de belastingbetaler nota bene) zou geen kwaad kunnen.

Ik dacht dat de VVD de grootste partij was in dit land. Toch gek dat het bevorderen van de marktwerking in die sector dan niet wat hoger op het prioriteitenlijstje staat...

0
59 progressiefliberaal

Oh wacht, ABN AMRO. De bank waar Gerrit Zalm aan het roer stond.

Nee, dat verklaart meteen een hoop van het gebrek aan actie in de VVD-bankjes (pun intended).

1
60 progressiefliberaal

@58
Oh sorry, wist niet dat je kwaad werd.
question

0
61 Jan met de korte achterlul

Waar het óók om gaat in deze kwestie die speelde van 2001-2015, dat het ging om terugvordering van ondermeer de dividend belastingen.
Curieus is dán wel weer, dát dit kabinet er zo doordramde, dat deze dividend afgeschaft diende te worden.
Je zou bijna denken... Vult u zélf maar in.. question

1
62 Strongoli

En ook in dit geval gaan we zien en beleven dat er niemand achter slot en grendel komt en de zaak wellicht afgekocht wordt met een boete van een paar honderd miljoen...


Het wordt hoog tijd dat het beleid zo veranderd wordt dat malverserende bankiers lange gevangenisstraffen tegemoet kunnen zien alsmede ontneming volgens de "plukze-wetgeving", voor dit soort geintjes tot 25 jaar. Onder de huidige regeling is er immers geen enkele motivatie om moreel correct te handelen.

1
63 TedjeR

Zal me niks verbazen als er helemaal niks mee gedaan wordt

0
64 Hefan430

@61 question
zoals mike zou zeggen zie ze graag aan de hoogste boom
al begint het wat om te slaan naar hun hoofd op een paal question

0
65 Gratiebarmhart

fake nieuws.... zwarte piet dat is pas nieuws. Maak niet uit Hollanders doen toch niets. Een paar miljard daar een paar miljard hier gestolen. Maar oh wee kom niet aan zwarte piet.

Onderontwikkelde samenleving oftewel Nederland aan de noordzee.

Men zou blij moeten zijn met buitenlanders die werken tenminste zie rotterdam, denhaag, utrecht,, amsterdam, nijmegen, den bosch, alkmaar, breda kan wel door blijven gaan.

Maar laten we niet met serieuze zaken bezig zijn, zwarte piet daar moeten ze van afblijven...

Jij slimme dwaas...

11
66 PrinsClaus

@64 tsja, tien mille van een oud vrouwteje stelen is een verschrikkelijke misdaad en 55 miljard van de samenleving jatten is "business as usual"....

Van mij mogen bankiers die dit soort activiteiten mogelijk maken/uitvoeren maatschappelijk en sociaal helemaal kapot gemaakt worden.

2
67 TedjeR

Rotter dan rot. Blijkbaar blijft het rot volk trekken de bank. Blijkbaar zit er rot volk dan ander rot volk aanneemt. Niets geleerd sinds het uitbreken van de kredietcrisis.

0
68 rubbie

GroenLinks en de PvdA Hebben inmiddels een waslijst met vragen ingediend voor de minister van Financien.
O a. Wat de rol was van de dochteronderneming in Zwitserland van de Rabobank en waarom ABN nóóit op vragen van de enquête-commissie in Duitsland heeft geantwoord.
Óók de rol van ABN, ING en Rabo worden nu onder een vergrootglas gelegd, zeker waar het gaat om het "dividend-strippen", waar volgens de onderzoekers van de CumEx-files, bovengenoemde banken vrijwel zeker aan hebben meegedaan en nóg steeds doen.
Wordt vervolgd, dit grootste belastingschandaal van Europa.
(daar zijn de kleine belastingontduikende criminelen, nog niets bij vergeleken)..

0
69 Dieke

ABN AMRO: is dat niet de bank die met onze belastingcenten gered is en waar onze voormalige minister van financiën Zalm vz van de RvB is geweest?

0
70 Reagentje

Ik dacht dat dit al jaren bekend was.
Zeker hernieuwde aandacht vanwege het debacle met de afschaffing van de dividendbelasting voor buitenlandse bedrijven. Toch: het kan geen kwaad.

De truc komt erop neer dat je elkaar op de dag dat een bedrijf dividend uitkeert elkaar de aandelen verkoopt of verhuurt. Iedere eigenaar of lener claimt vervolgens terugbetaling van ingehouden dividendbelasting bij de Belastingdienst van het desbetreffende land, terwijl maar een van hen daadwerkelijk de dividendgerechtigde was .
De rest ontvangt belastinggeld terug dat nooit bij hen is ingehouden.

Gevangenisstraffen voor uitvoerende bankbedienden en / of hun superieuren?
Daar zullen Financiën , DNB en politici niet voor te vinden zijn. Rechtszaken ondermijnen het vertrouwen in het bank - en verzekeringswezen.
Waarop is dat vertrouwen gebaseerd? Nou, op het feit dat er vrijwel noot mensen veroordeeld zijn wegens fraude. Dus is de sector betrouwbaar, luidt het antwoord. Een volmaakte cirkelredenering.

In het verleden zijn er wel degelijk bankiers uit de sector gezet door DNB (en AFM) , die prive gesjoemeld hadden met hun belastingaangifte.
Men wordt dan 'onbetrouwbaar' geacht en moet verdwijnen.

Dat is dan wel het minste dat de belastingbetaler en bankklant met terugwerkende kracht verwachten mag.


Nu het hoofdonderwerp toch 'carrouselletjes' luidt: per jaar gaat in de EU 100 mrd verloren aan BTW fraude. Fijn voor de georganiseerde misdaad en fraudeurs. Wordt al decennialang niets aan gedaan.

En nu we het toch over zwendel hebben: Bulgarenfraude, Polenfraude en uitkeringsfraude door Turken of Marokkanen met vastgoed in hun moederland, of uitkerings- en toeslagenfraude in de allochtone wijken. UWV, gemeenten en politici geven er geen zier om. Hun enige streven is de goedwillende burger zo hoog mogelijk te belasten. Alle verplichtingen om te zorgen dat opgebrachte belastinggelden goed terecht komen verzaken ze. Liever kopen ze allochtonen stemmen en het is ook zoveel ondankbaar werk.

0
71 duurendaal

Het zijn weer middeleeuwse toestanden (eigenlijk altijd geweest), de notabele kan het volgens civiel recht afkopen, terwijl de hongerige beurzensnijder volgens strafrecht voor hetzelfde delict gehangen wordt.

Nu weet u uw plaats!

0
72 garriet

@23
Dat is toch een retorische vraag ? question

Niemand van de Bevolking zal toch ooit ook maar één cent terugkrijgen van de honderden miljarden belastinggeld voor de banken ?
Wij hebben het "kwartje" van Kok ook nog steeds tegoed.

Maar wij kunnen alleen maar steeds meer - en meer betalen voor Rupsje-nooitgenoeg.
De volgende crisis is al weer in de maak.
Hou de portemonnee maar in de aanslag - gereed om geplunderd te gaan worden.
Voor de volgende crisis is ook al een reden gevonden -- de Brexit ? question

Het is allemaal al jaren bekend --- bankiers zijn crimineel.
Maar het Parlement zal ongetwijfeld Geschokt - Verwonderd - Verbouwereerd zijn ?
Misschien zelfs wel iemand die schriftelijke vragen zal stellen ?
De poppenkast draait op volle toeren.

0
73 Jalinda

@71
Niet helemaal correct.
Er zijn constructies of gaten in de regelgeving gevonden, waardoor dividend-teruggave kon worden gedeclareerd en er in feite door niemand ooit belasting werd betaald. Het zijn niet alleen de banken die zich hieraan schuldig hebben gemaakt, maar óók de pensioenfondsen.
Er is indertijd inderdaad al rumoer over geweest, zélfs een parlementaire enquête in Duitsland.
Dáár is nóóit véél uitgekomen, óók toen was ABN al in beeld, maar het kwam er toen volgens Dijsselbloem destijds op neer, dat "er niet zoveel aan de hand was op dit gebied".
U hebben de onderzoekers van de CumEx-files, nieuwe feiten ontdekt, die wél degelijk misstanden boven water halen.
In Duitsland zijn ze nu opnieuw begonnen met een groot onderzoek tegen deze banken en de personen die daaraan meegewerkt hebben.
Het schijnt nu óók meer te gaan om frauduleuze, strafbare praktijken, waarvan belastingontduiking op grote schaal, een groot onderdeel is geweest.

0
74 Strongoli

@73
Ja, die vragen zijn gesteld.
Zie oók @69 die dát al aankaart.

0
75 Strongoli

@71
Aanvulling op @74
Hier speelt iets meer dan "onbetrouwbaar".
Het gaat nu over strafbare, frauduleuze handelingen.
Dáár zal zeker een strafmaat op toegepast worden. In Duitsland zijn ze dat in ieder geval wél van plan.
Daar gaan zeker "koppen rollen".
Maar aangezien al deze banken wat dit betreft een link met elkaar hadden en zelfs dochterondernemingen hadden in andere landen, kon dit nog wel eens een kettingreactie teweeg brengen, waarbij ook "de grote jongens", deze keer de dans niet kunnen ontspringen...

0
76 Strongoli

@66

Huh dat is snel gegaan dan sinds een jaar na deze cijfers. Knap hoor. Jij als allochtoon ook weer aan het werk?

0
77 Hefan430

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

20 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

20 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

22 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

22 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

24 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

26 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

29 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Bus Fuck VideoDasi Murga ComIndian Blue Film SexPeta Jensen Full VideoApril Olsen FeetX Vedio2 ComBokep JvSexmotargamJacquie Et LichelXhamster.ccomWww Xxx Vedio ComBengali Xx Local VideoFushigi No Kuni No Succubus 1Cream Pie GifViolet Myers Fart SceneFuckboookAsstr.orgRead Porn Comics1337x ToAmerica's PornSkip The Games SarasotaCandenc LuxXxx Bif VideoNude RuIndian Actress Nude SceneBrother Sister Fight PornMen Sucks PussyBay PornBrazzers MomPower NakedLia Marie Johnson NudesTiny Adian PornXoxo_yuriSania Mirza Xxx VideosKazumi NakedArabi BfBengali XxxxxBella Da SemanaAndhra Anties SexMom Fuckes Step SonWapboldGirlsdoporn XxxPerfectgirlUfapMadness PornOne Punch Man Rule 34Nude Football PlayersSis And Bro NudeXxx LesbiasnHot Naked AsiansMuslim Sax VideoXhamster South IndianJav PornNaked ReelsShadee MoniqueNewbrazzers PornBbbw PornWeb Series Hindi SexySardar SexMe Folle A Mi PrimitaKeezeemoviesEscort TerEscort ForumKudra Sex VideoXxxx PutasHijron Ka SexNepali Sex ComHot Actress Porn VideosOnline Downloader PornPeeing FemdomInfielxxxSharon BruneauVr ThreesomeTeens At Nude BeachItilian PussyExtreme Porn SiteFarting Joi PornMegan Fox Adult FilmHorny BbwHuge Tits PicksXxx Bf BanglaAlice MarchTyla WynnSugarf4iryCherie Deville MomAika YumenoNude AttressPorn Carton 3dBrandtsboysKarmenkarmaVoyerhomeInstawankMallu Hd Porn VideosPornografia FeticheRosario Dawson SexySara Jay SquirtNicole AnistonpornhubCheryl Blossom OnlyfansBody MalishBbc OrgasmCumasianSexy BlwjobSkip The Games ChattanoogaJaya Kishori NudeRiley Reid X VideosXnxx Indian Video'sHindi Heroine Sex MovieBrazzers ThreesomFree Blk PorShort Skirt Bent OverJacquie Michel TvフェラNarse PornShort Stories EroticaSuhagrat Ki Chudai HindiBrother And Sister Hot Xxx VideoCaseros PornSuck Me MomTerrachatCapitalsexySoft Sparkling OnlyfansAnty Xnxx VideosPornography CastingHindi Bollywood Xxx宮下玲奈3d Lesbian PornCamerron Diaz PornNaked In.russiaJony Sins VideosHxxxDplatoon PornSex Bf Xxx VideoFucking LesbianPorn Wanted ComSleeping Porn SisterAlice Fantasy PornKristens ArchiveMyhentiacomicPrornoRyle 34Black Girl NudeXxx Sexi VidioBoobs Press HardOutside X VideoGuccithirdlegJamelizzzz Onlyfans LeakReal SuhagraatJulia Ann FemdomShes No Angel Cameron DiazYiffers