door Havermout in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 34
  • 856x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tuurlijk niet, die zijn Rutte niet elitair genoeg. Daar kan hij toch geen leuke toekomstige baantjes ritselen. Net als het andere plebs, waar ze ook totaal geen oog voor hebben.

2
1 Remkraan

Mensseen.. voel je toch niet gediscrimineerd
Rutte en co heeft geen oog voor de totale bevolking

5
2 sativa

Tuurlijk, waarom zou je je druk maken om de rekening. Het is niet dat die uiteindelijk betaald moet worden of zo...

10
3 Yiroesh

dat zijn in hun ogen onrendabelen, ze hebben liever dat ze dood vallen, dan gaan ze eens kijken of er nog bruikbare organen in zitten. dan brengen ze nog iets op. question

2
4 120db

Het smerigste kabinet ooit. Burgers jaren lang de strop om te nek hangen en uitbuiten en als er miljarden verdeeld moeten worden gaat het naar het bedrijfsleven. De voedsel banken groeien als kool, er leven miljoenen mensen onder de armoede grens en er gaan kinderen zonder ontbijt naar school.

Zelfs al gaat er miljarden naar het bedrijfsleven gaat Unilever naar de UK en schrapt Akzo Nobel die miljarden euro,s winst heeft gemaakt in de afgelopen jaren banen. De twee christelijke coalitie partners Segers en Buma de luizen in pels van de Nederlandse politiek moeten zich doodschamen.

2
5 zoutzuur1

De kabinetten Rutte hebben niet alleen geen oog voor de zwakkeren in de samenleving. Ze beroven hen ook nog eens van de meest basale voorwaarden voor een beetje prettig leven door deze groep onevenredig zwaar te belasten en rijken te bevoordelen.
Rutte is een ijskoude boekhouder en manager die volkomen schijt heeft aan de noden van het gewone volk. Ik wantrouw die man en zijn aanhang als de pest.

2
6 bozeman

@4 erger nog rutte parasiteert op en over de meest kwetsbaren van onze samenleving,
zo zwak en laf om telkens de zwakste te pakken te benadelen en te laten op draaien...

2
7 Gratiebarmhart

@4

Klopt, het zou zo in hun verkiezingsprogramma's verwerkt kunnen worden, alleen zal het er dan in heel mooie woorden staan zodat je zou kunnen denken dat ze om je geven.

1
8 Voorzittershamer

Is ook logisch omdat de kwetsbaarste mensen geen politieke stem hebben of lobbyisten kunnen sturen waar politici overduidelijk een zwak voor hebben. Rutte vertegenwoordigd vooral bedrijven en individuen die minstens 2x modaal verdienen en/of een goedgevulde bankrekening hebben.

1
9 Beowulf

Onrendabel heeft een dubbele betekenis gekregen.

1
10 caso

Op korte termijn zijn er toch ook geen verkiezingen, dus niet zeuren. Jullie hebben dat tuig gekozen en leef er dan ook maar mee, volgende keer beter dan.

13
11 niet-alles-geloven

@4 Klopt pensioenleeftijd naar 80 maar organenoogst leeftijd, verplichte euthanasieleeftijd van onrendabelen naar 70. En het 1e getal elk jaar een jaar omhoog en het tweede getal elk jaar een jaar omlaag. Of breng ik de neoliberalen nu op een idee?

0
12 Conradijntje

Eigenlijk een open deur, aangezien de grootste en dus machtigste regeringspartij openlijk voorstander is van een nachtwakerstaat, dus een natie zonder verzorgingsstaat. Dat scheelt het bedrijfsleven en de VVD-achterban namelijk een hoop belastingheffingen.

1
13 Black65

Tijdens Rutte II hebben ze ook het PGB om zeep geholpen.
Bij dit kabinet moet je niks mankeren, doe je dat helaas wel dan ben je niet gezien. Ze zijn de kwetsbare medemens liever kwijt dan rijk. Oprutte.

1
14 Interessant

Alle Kabinetten Rutte tot nu toe, zijn alleen maar aan het bezuinigen en pleisters aan het plakken als er misstanden in de zorg zijn. Het zorgstelsel heeft een aantal grote weeffouten. Over de Zorgprofessionals hoor je mij niet, die doen echt hun best wel.

2
15 Arno82

@12
zit er dik in dat je ze op enge ideeen brengt.

2
16 120db

Tjonge Tjonge Tjonge en dat hebben ze zo maar helemaal onderzocht waar bevonden!

Hoe komt het toch dat burgers dat al een hele tijd weten, die staan meer in de echte wereld natuurlijk!

1
17 Zie Hier

Als men echt iets wil veranderen stem dan de SP De partij die echt voor de zwakkeren opkomt en geen verkiezing bedrog pleegt ook als andere partijen dat van hen willen.

2
18 yanyans

@3
Het gaat er niet over of de rekening wel of niet wordt betaald. Het gaat er over dat het zorglandschap te complex is geworden voor kwetsbare groepen. Zij lopen daardoor zorg mis omdat instanties de rekening boven de zorgvrager stellen.
Jij zou het ook niet op prijs stellen als je met een hartinfarct op straat ligt en het ambulancepersoneel pas gaat reanimeren als ze je zorgpas hebben gevonden.

1
19 _Kapnah_

@13 , het gaat idd richting dystopia ja.

0
20 caso

Het kabinet heeft alleen oog voor de lobbyisten,het volk [stemvee] hebben ze alleen even nodig met verkiezingen,dan worden de worsten weer uit de kast gehaald om naar het volk [stemvee] te hengelen.Asociaal zijn is helemaal "in" aan de top.

1
21 Wiebe Nik

Laat de onrendabele ( zwakkere, hulpbehoevende ) NL ' ers maar barsten
Zij leveren geen geld op en kosten alleen maar geld, is het duidelijke signaal van het kabinet Rutte.
Maar statushouders die direct in de bijstand belanden zijn van harte welkom en worden in de watten gelegd door het kabinet.
Ziek land NL!

2
22 Fleur48

@22
++++++++++++++

1
23 120db

@22 Kom kom, niet zo zielig doen. Deze "kwetsbare groepen" leven ook gewoon van het staatsinfuus hoor. Dat maakt ze nu juist onrendabel.
Ze doen dus niets onder voor de statushouders.

12
24 Yiroesh

* Verwijderd door de redactie *

25 vraagtekenveertje

@24 ,

Ik doel dus op onderstaande burgers uit het artikel die het verder maar moeten uitzoeken als kwetsbare, hulpbehoevenden.

" Het gaat vooral om mensen die langdurige zorg nodig hebben, zoals psychiatrisch patiënten, demente ouderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking."

0
26 Fleur48

@24 wat maakt jouwen rendabel voor onze samenleving dat jij deze uitspraak kan doen?

tussen deze mensen zit een grote groep mensen die meer als jij rendabel voor de gemeenschap zijn geweest dan jij.

0
27 nikkytha

Die 1.9miljard moet ook gebruikt worden voor compenseren vissers die veel geïnvesteerd hebben in school-vissen en boeren die geïnvesteerd hebben en ook door regelgeving en nu dreigen failliet te gaan. Ook de koopkracht berekeningen blijken niet te kloppen weer in nadeel van de burgers. Afschaffen van BTW verhoging is goed voor koopkracht en armoede bestrijding.

0
28 jkteg

De noodklok van de Nationale Ombudsman, de Algemene Rekenkamer en het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP)?!
Dan is het nog ernstiger dan ik zelf óók al om me heen zag!!
question

11
29 Uit Den Haag

kabinet weg ermee!

0
30 Jan met de korte achterlul

Eigen kwetsbaren eerst!

0
31 Wil je niet weten

@24 + Het schijnt weer SP-ledenweek te zijn, hier op NK. Boze onrendabelen lol

1
32 Mrs. K

@26 Inmiddels heeft inmiddels 1 op de 10 jongeren een “verstandelijke handicap”. Sinds ADHD en autismespectrum gemedicaliseerd is en een rugzakje oplevert zijn de aantallen “jongeren met een verstandelijke handicap” razendsnel gestegen.

0
33 Mrs. K

@32 Tjah dat SPVV volk met hun zieligheidsindustrie...

How's Jerusalem? question

1
34 Yiroesh

@34 Zo leuk, beste vakantie ooit! Iedereen is aardig en het eten is heerlijk. Zoals je zei idd heel veilig: je kunt midden in de nacht door donkere steegjes lopen. Het OV is ook super geregeld. We waren van plan alles met taxi’s te doen maar is niet nodig. Heb ook al een kat geaaid en een vrouw die alle zwerfkatten in Jeruzalem voert geld gegeven voor kattenvoer question

0
35 Mrs. K

@35 Hahahaha kijk nou uit met die katten... question

Maar nice dat het bevalt. Wel rekening mee houden dat morgenavond en zaterdag niets open is. Geen OV, geen restaurants, geen (super)markten, geen taxi's, soms zelfs geen liften. Wel een goed moment om lekker rustig door de stad te lopen.

Ja zolang je in het goede gedeelte blijft, is er niets aan de hand. Ik zou de oostkant van de stad alleen niet uitproberen question

1
36 Yiroesh

@36 Haha die slaan we over, de Oostkant question We zitten trouwens net om de hoek bij Memri, het Middle East Media Research Institute, dat we op YouTube volgen. M’n Hebreeuws gaat trouwens met sprongen vooruit: ik kan al een volledig in het Hebreeuws beletterde magnetron gebruiken (waar geen startknop op zit en die je moet programmeren) question

1
37 Mrs. K

@27 Oh nice ik kijk die ook veel op youtube haha. Waar ergens zit je dan? Downtown bij Jaffa of...?

Haha altijd handig om te weten question het leert wel makkelijk he. Zeker omdat veel Israeli ook helemaal niet zo goed Engels kunnen.

1
38 Yiroesh

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
maarten1234
Op vrijmarkt met een tikkie betalen wordt steeds populairder

straks de fiscus die even verhaal komt halen bij je...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

allemaal bij aankomst registrereren; wie een scheve schaats rijdt, gaat op het vliegtuig naar eritrea...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

eh
Algeria signs $3.5B deal with Qatari firm to develop world's largest dairy farm

Men wil vast water uit de ondergrondse waterbron gebruiken, doch dat is water van 5000 jaar geleden en die bron wordt niet aangevuld..............

3 minuten geleden geplaatst door eh

maarten1234
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

ik heb medelijden met de natuur; in corona werd dat al platgelopen maar met nog meer mensen nog erger....

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

spookrijder
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

@4 Ben jij wel eens een neger met een paarse neus tegengekomen? 😉...

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Natuurlijk. Als 80% van de mensen met een paarse neus verantwoordelijk is voor de meeste ellende, dan pak je, en controleer je uiteraard alleen ...

11 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Wedergeboren
Video | Rutte lacht breeduit tijdens ontmoeting met Erdogan

   Pascha/kalief Erdogan noemde ons NL'ers toch nazi-overblijfselen of zoiets? Wat zal Markje allemaal wel niet hebben gedaan om weer ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

veld1866
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

@5 Een pakketje schroot, met een dun laagje chroom....

17 minuten geleden geplaatst door veld1866

Defcte burger
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@5Nee, wel de spreekwoordelijke omgedraaide maag. als je leest waarom het CIDI Bosma als antisemiet wordt betiteld . ...

18 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Xxx Video BiharWife GagbangFelicis CloverDamien CrosseWww Kamasutra VideosPawg MomGia PalomaVintage Blowjob PornHd Chut Video18 Age Porn VideoXxx DadyySexiest Video PornHottest Babe NakedMorena Baccarin NudesHow To Fuck First TimeNude Ladies PhotosSunny Leone Solo SexFunny Cartoon XxxCome Back . Helena DanaeCumshot CompilationXxx Videos Hd BhojpuriMassageporn JapaneseSexey Video PornCartuon XxxTitok PornFunniest Gay PornBlakebloom OnlyfansNeha Pendse HotSuhagrat Sex ComTube8gayWebtoon XyxBare Back StudiosCollege Couple Sex VideoJapanse Porn UncensoredMamasijaya NetHainemeAnimes Pornô Sem CensuraSexy Video 18 YearsDesi Nudes LeakedAkeno NudeEmilybunietsWww Local X VideoAmateur XxxSexwithsisterXfabtasyDreamtranniesSexo Brasileiro Xvideos69sex PostionOkiichloeoRobber XxxVanessa Sky PornBengali Teen FuckReales PornosRiley Reid RoughMovs 3Www.hentaiBrazzesPorn PunhetaPublic Sex PornGirlfriend PornvideosFilmsex IraniAva Reyes NudeAnara Gupta MmsGenelia D Souza NudeLayla Jenner Molly LittleWorld's End HaremTeen Mms PornThamilsex VideosSunny Leone Sexy VideoBend Over UpskirtsGif PornMom Xxnx VideoHot Xxx Romantic VideoSunny Leone Open Video4k Teen PornSunny Leone Bf Hd MovieBangla Village Xxx VideoPorn Movies With PlotSkinny Black Women PornXnxx Free VideBeautiful Nude Women PicturesSanilion Xxx VideoIndian Girl Romance VideoWinx PornYanks.comMario Movie PornPornos En LenceríaAnnie Hathaway NakedChristina Aguilra NudeXx Video Full Hd HotHeraphrodite PornInsestual Pornمٌوَاقًْع سِكِسِX Rated Movies For FreeTon Porn Du JourLady Nagant HentaiAsian PainalClitrosNormal 2007 Full MovieEroanimePov God PornBongo CamsFree Adult Chat SitesSex Web ChatFamous People Leaked NudesMihriban ErPics BigtitsGay Hard FuckBengaluru Kannada SexBangla X Video SongAlice Fantasy PornForce Porn XxxCeritasex BersambungChristy LoveYoung Perky TittiesHelga Sevn18 FuckSexy FukeFull Hd Romantic Porn VideoJulian AnnHq JentaiImplicity HentaiLittle TitspornLesbian BigtitXnxx Hard VideoAnime Boob SuckingPourn HupXxx Ankita DaveRussian MmsPorntube TorrentHaloha PornJennifer Lawrence ToplessMadison IvyAssamese Girl Porn VideoJosi SpearBlack Male PorstarFotos PornograficGinger_pieSexy Video Indian Sex VideoSex Video Ben 10Sunita Sex VideosRarbg To TorrentNegras PornograficasDoja Cay NakedSex AntayProno TubeCannakevEmjayplays LeakedDesi Sex CaughtBdsm Edging