U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 1
Haarlemmers zijn bezorgd over de bedreigingen aan het adres van hun burgemeester. De zwaarbewapende agenten bij het stadhuis zorgen voor een grimmige sfeer. ...

7 maanden geleden door Bakken

REAGEER MET EEN EMOJI
LEES MEER OVER

Die burgemeester Wienen is de zoveelste gemeente die de Hells Angels een clubhuis weigert en die een voorlopig clubhuis van No Surrender verwijdert. Men wil geen groepen motorrijders in NL ook al zijn de Hells Angels hier al vele decennia zonder problemen aanwezig. No Surrender is duidelijk een stuk grover.

Men heeft heel erg gezocht naar "criminele activiteiten" van Hells Angels maar niks kunnen vinden, toch tot criminele organisatie verklaard na vele huiszoekingen in hun clubhuis, en uiteindelijk zijn ze uit Amsterdam verbannen.

NL houdt niet van zelfstandige mannen die zich snel, vrij kunnen verplaatsen en niet uiterst mak en gedwee zijn zoals de rest van de bevolking. Dat is al ettelijke keren gebleken niet alleen met motorrijders. Voetbalsupporters worden ook te pas en te onpas als uiterst gewelddadig omschreven en vals vertoond in de media, geprovoceerd ook tot in den gekke.

Groepen mannen mogen alleen als het islamieten zijn. Nederlandse mannen mogen niet als groep bij elkaar komen, vooral een nogal mannelijk type niet. DAT is de echte reden dat de NL overheid ten einde raad maar heeft verzonnen, ze tot criminele organisatie te bestempelen en dus te verbannen.

Het is duidelijk dat onze overheid graag zeker wil weten, dat tegen de tijd dat de islamieten hier de boel overnemen, wij volslagen weerloos zijn. En ook voor het geval dat de EU dat leger van hun, dat stiekem al lang loopt te verkennen en oefenen onder het mom "terrorisme-oefening", tegen ons autochtonen wil gaan inzetten wanneer de onderdrukking ook ons naar de keel vliegt.

1 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
5
Meld

Vrijheid van vereniging en vergadering, staat er in de grondwet en de mensenrechtenverdragen. Daar kun je wel omheen, met een goede leugen-campagne in de media en een slimme truc als "criminele organisatie", nietwaar?

Die vrijheid van vereniging en vergadering is er omdat anders de overheid precies kan doen wat ze nu doen. Ooit ingesteld om arbeiders niet te onderdrukken als die willen vergaderen en demonstreren, vakbonden bijvoorbeeld. Het is schering en inslag om alle groepen, die de politiek/lobby niet aanstaan, gewoon uit alle gemeenten te weren. Dat is een staande afspraak binnen de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, overduidelijk. En een regelrechte ondermijningn van de rechtsstaat en eigen rechter spelen, precies waarvan wij bij het minste of geringste worden beschuldigd, zie de Friezen.

2 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
5
Meld

@1 ZE (de elite) zijn er bang voor echte mannen en daarom ook het rook verbod, zodat men ook niet te lang in een café hangt om plannetjes te kunnen smeden tegen de overheid. Ze willen niet meer dat er groepen komen die zouden kunne opstaan tegen hen. Dus alles moet kapot gemaakt worden,,,, wat gezellig is.

3 vis    
7 maanden geleden door vis
4
Meld

PVV mag ook nergens vergaderen, feestvieren of wat dan ook, net als allerlei andere "rechtse" oftewel nationalistische groepen, die zich verzetten op legale wijze tegen de dwangs-uitwissing van de blanken overal ter wereld, zelfs in het land waar hun oorsprong ligt. Ook dat hebben de gemeenten onderling dichtgespijkerd. Met hun smoesje dat ze dan de openbare orde niet kunnen garanderen, en met dank aan Antifa en dergelijk gespuis die overal altijd herrie komt trappen bij nationalistische bijeenkomsten van welke aard ook. Wie weet steekt de VNG ze wel subsidie toe.

4 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
6
Meld

De Ruyters zeggen: "Misschien moet de Establishment eens haar rechter oor gaan gebruiken en horen wat de grote stille meerderheid van het volk te vertellen heft. Maar ja als je alleen maar naar de pijpen danst van de linkse politieke mafia is dit één van de gevolgen.

LET WEL,
De Ruyters praten dit niet goed, maar het is wel een logisch gevolg van. Als de Establishment eens gewoon de geschiedenisboeken doorleest dan zouden ze leering kunnen trekken uit het verleden…!"

5 De Ruyters van Michiel    
7 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
4
Meld

@4 Waarom denk je dat ze de kroegen zo het vuur aan de schenen leggen?
Er zijn er bij ons al zeer velen failliet gegaan of gesloten.
En dat komt door de onredelijke eisen van de overheid.

6 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo
1
Meld

@6 In kroegen worden vaak mensen eerlijk en komen de praatjes over de overhgeid niet in ene mooi daglicht gezet en daar kan de roverheid niet mee om. Bang dat daar de echte mannen plannen zullen smeden om tot actie over te gaan. Nu rechts bv in Oosterijk aan de macht is, is daar de rookverbod opgeheven https://nl.express.live/2017/12/15/oostenrijk-schaft-rookverbod-horeca-opnieuw-af/ Dit zegt denk ik genoeg,,

7 vis    
7 maanden geleden door vis
1
Meld

Volgens mij is dit aardig opgeblazen en word de soep niet zo heet gegeten.
en wat hier boven geschreven is ben ik mee eens.

8 eigenmening    
7 maanden geleden door eigenmening
1
Meld

@4 Wat een onzin ze vergaderen regelmatig en hebben bijeenkomsten gehouden in zaaltjes en kroegen. Je weet dus niet eens dat je eigen partij gewoon bijeenkomsten heeft. En omdat je dat niet weet verzin je dat ze nergens bijeenkomsten kunnen houden. Typisch.

9 Drs. Mezun    
7 maanden geleden door Drs. Mezun
6
Meld

Veroordeeld tot negen jaar wegens afpersing, mishandeling, brandstichting, hennepteelt, bezit en handel in drugs, wapenbezit en bedreiging.

Schatjes zijn het, die leernichten in Haarlem.


10 Lidpver    
7 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@9 .
Dan is het toch niet echt zijn/haar partij ^_^

11 eigenmening    
7 maanden geleden door eigenmening
0
Meld

@4
En op basis van dergelijke onzin vind jij het kennelijk 'okay' dat een burgemeester moet onderduiken.

@redactie:
kan er wellicht een knopje worden ontwikkeld waarmee gebruikers een filter kunnen leggen over de reacties? Dat zou het lezen een stuk prettiger en minder langdurig kunnen maken.

12 Lidpver    
7 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@10 Afpersing, mishandeling, brandstichting, hennepteelt, bezit en handel in drugs, wapenbezit en bedreiging,
Inderdaad, op al die vlakken beweegt de overheid zich ook.
Voeg daar ondersteuning aan terreurorganisaties bij.
De overheid duld geen concurrentie.

13 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Aan de kiezers van Nederland
Als je een snelle totstandkoming wilt van het...

1 dag geleden door Dirk2137

Baudet promootte video Nederlandse extreemrec...
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet h...

19 uur geleden door Nu.nl

Protestactie tegen Baudet voorafgaande aan Pa...
Op sociale media wordt opgeroepen om vanavond...

22 uur geleden door DagmarA

'Ik zie in Rusland niet een land dat Ned...
De tweede stelling gaat over Rusland en is in...

11 uur geleden door Inter

LIVE | Rutte en Baudet klaar voor ‘tita...
Hoewel het nogal wat voeten in de aarde had,...

13 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Kameelus2.0
EU zet 'trollen' in om imago op te poetsen...
@33 Laat je niet zo opnaaien. MO van een trol...

minder dan een minuut geleden door Kameelus2.0

DikkeTor
'Ik zie in Rusland niet een land dat Nederlan...
Ik ben bang voor nieuwe mensen in de politiek...

minder dan een minuut geleden door DikkeTor

solidsteel
Debat Rutte-Baudet: fel en persoonlijk...
@156 Gelijkwaardig zijn ze , maar dan zijn er...

minder dan een minuut geleden door solidsteel

E.Meel
'Ik zie in Rusland niet een land dat Nederlan...
@172 Uitstekende reactie van u.Het is nie...

minder dan een minuut geleden door E.Meel

Reagurius
Vrouwenhersens beter als het warm is...
Oke alle mutsen een muts op, en vandaar die h...

1 minuut geleden door Reagurius

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig