U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 1
Haarlemmers zijn bezorgd over de bedreigingen aan het adres van hun burgemeester. De zwaarbewapende agenten bij het stadhuis zorgen voor een grimmige sfeer. ...

10 maanden geleden door Bakken

REAGEER MET EEN EMOJI
LEES MEER OVER

Die burgemeester Wienen is de zoveelste gemeente die de Hells Angels een clubhuis weigert en die een voorlopig clubhuis van No Surrender verwijdert. Men wil geen groepen motorrijders in NL ook al zijn de Hells Angels hier al vele decennia zonder problemen aanwezig. No Surrender is duidelijk een stuk grover.

Men heeft heel erg gezocht naar "criminele activiteiten" van Hells Angels maar niks kunnen vinden, toch tot criminele organisatie verklaard na vele huiszoekingen in hun clubhuis, en uiteindelijk zijn ze uit Amsterdam verbannen.

NL houdt niet van zelfstandige mannen die zich snel, vrij kunnen verplaatsen en niet uiterst mak en gedwee zijn zoals de rest van de bevolking. Dat is al ettelijke keren gebleken niet alleen met motorrijders. Voetbalsupporters worden ook te pas en te onpas als uiterst gewelddadig omschreven en vals vertoond in de media, geprovoceerd ook tot in den gekke.

Groepen mannen mogen alleen als het islamieten zijn. Nederlandse mannen mogen niet als groep bij elkaar komen, vooral een nogal mannelijk type niet. DAT is de echte reden dat de NL overheid ten einde raad maar heeft verzonnen, ze tot criminele organisatie te bestempelen en dus te verbannen.

Het is duidelijk dat onze overheid graag zeker wil weten, dat tegen de tijd dat de islamieten hier de boel overnemen, wij volslagen weerloos zijn. En ook voor het geval dat de EU dat leger van hun, dat stiekem al lang loopt te verkennen en oefenen onder het mom "terrorisme-oefening", tegen ons autochtonen wil gaan inzetten wanneer de onderdrukking ook ons naar de keel vliegt.

1 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
5
Meld

Vrijheid van vereniging en vergadering, staat er in de grondwet en de mensenrechtenverdragen. Daar kun je wel omheen, met een goede leugen-campagne in de media en een slimme truc als "criminele organisatie", nietwaar?

Die vrijheid van vereniging en vergadering is er omdat anders de overheid precies kan doen wat ze nu doen. Ooit ingesteld om arbeiders niet te onderdrukken als die willen vergaderen en demonstreren, vakbonden bijvoorbeeld. Het is schering en inslag om alle groepen, die de politiek/lobby niet aanstaan, gewoon uit alle gemeenten te weren. Dat is een staande afspraak binnen de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, overduidelijk. En een regelrechte ondermijningn van de rechtsstaat en eigen rechter spelen, precies waarvan wij bij het minste of geringste worden beschuldigd, zie de Friezen.

2 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
5
Meld

@1 ZE (de elite) zijn er bang voor echte mannen en daarom ook het rook verbod, zodat men ook niet te lang in een café hangt om plannetjes te kunnen smeden tegen de overheid. Ze willen niet meer dat er groepen komen die zouden kunne opstaan tegen hen. Dus alles moet kapot gemaakt worden,,,, wat gezellig is.

3 vis    
10 maanden geleden door vis
4
Meld

PVV mag ook nergens vergaderen, feestvieren of wat dan ook, net als allerlei andere "rechtse" oftewel nationalistische groepen, die zich verzetten op legale wijze tegen de dwangs-uitwissing van de blanken overal ter wereld, zelfs in het land waar hun oorsprong ligt. Ook dat hebben de gemeenten onderling dichtgespijkerd. Met hun smoesje dat ze dan de openbare orde niet kunnen garanderen, en met dank aan Antifa en dergelijk gespuis die overal altijd herrie komt trappen bij nationalistische bijeenkomsten van welke aard ook. Wie weet steekt de VNG ze wel subsidie toe.

4 Wendel    
10 maanden geleden door Wendel
6
Meld

De Ruyters zeggen: "Misschien moet de Establishment eens haar rechter oor gaan gebruiken en horen wat de grote stille meerderheid van het volk te vertellen heft. Maar ja als je alleen maar naar de pijpen danst van de linkse politieke mafia is dit één van de gevolgen.

LET WEL,
De Ruyters praten dit niet goed, maar het is wel een logisch gevolg van. Als de Establishment eens gewoon de geschiedenisboeken doorleest dan zouden ze leering kunnen trekken uit het verleden…!"

5 De Ruyters van Michiel    
10 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
4
Meld

@4 Waarom denk je dat ze de kroegen zo het vuur aan de schenen leggen?
Er zijn er bij ons al zeer velen failliet gegaan of gesloten.
En dat komt door de onredelijke eisen van de overheid.

6 Positivo    
10 maanden geleden door Positivo
1
Meld

@6 In kroegen worden vaak mensen eerlijk en komen de praatjes over de overhgeid niet in ene mooi daglicht gezet en daar kan de roverheid niet mee om. Bang dat daar de echte mannen plannen zullen smeden om tot actie over te gaan. Nu rechts bv in Oosterijk aan de macht is, is daar de rookverbod opgeheven https://nl.express.live/2017/12/15/oostenrijk-schaft-rookverbod-horeca-opnieuw-af/ Dit zegt denk ik genoeg,,

7 vis    
10 maanden geleden door vis
1
Meld

Volgens mij is dit aardig opgeblazen en word de soep niet zo heet gegeten.
en wat hier boven geschreven is ben ik mee eens.

8 eigenmening    
10 maanden geleden door eigenmening
1
Meld

@4 Wat een onzin ze vergaderen regelmatig en hebben bijeenkomsten gehouden in zaaltjes en kroegen. Je weet dus niet eens dat je eigen partij gewoon bijeenkomsten heeft. En omdat je dat niet weet verzin je dat ze nergens bijeenkomsten kunnen houden. Typisch.

9 Drs. Mezun    
10 maanden geleden door Drs. Mezun
6
Meld

Veroordeeld tot negen jaar wegens afpersing, mishandeling, brandstichting, hennepteelt, bezit en handel in drugs, wapenbezit en bedreiging.

Schatjes zijn het, die leernichten in Haarlem.


10 Lidpver    
10 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@9 .
Dan is het toch niet echt zijn/haar partij ^_^

11 eigenmening    
10 maanden geleden door eigenmening
0
Meld

@4
En op basis van dergelijke onzin vind jij het kennelijk 'okay' dat een burgemeester moet onderduiken.

@redactie:
kan er wellicht een knopje worden ontwikkeld waarmee gebruikers een filter kunnen leggen over de reacties? Dat zou het lezen een stuk prettiger en minder langdurig kunnen maken.

12 Lidpver    
10 maanden geleden door Lidpver
1
Meld

@10 Afpersing, mishandeling, brandstichting, hennepteelt, bezit en handel in drugs, wapenbezit en bedreiging,
Inderdaad, op al die vlakken beweegt de overheid zich ook.
Voeg daar ondersteuning aan terreurorganisaties bij.
De overheid duld geen concurrentie.

13 Positivo    
10 maanden geleden door Positivo
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Was Hitler links? Ja! Hitler was links!
Hitler wilde een grote overheid, betaalbare z...

22 uur geleden door Wokkel

D66 wil dat Nederland opkomt voor ongelovigen...
D66 wil dat de regering zich sterk gaat maken...

1 dag geleden door AD

’Trump wil publicatie bankgegevens voor...
De Amerikaanse president Donald Trump stapt n...

5 uur geleden door Telegraaf

Rokje te kort. Moslims roepen Duitse vrouw to...
Dinsdagavond tegen 20.00 uur kwam het in de D...

9 uur geleden door Hadito

Honderdvijftig jaar geleden: Het land dat op...
Honderdvijftig jaar geleden publiceerde een j...

1 dag geleden door Eksteroog


ADVERTENTIE


Laatste reacties
rlw
Rechter: Almere moet Somalisch gezin opvangen...
Hoeveel dakloze jongeren zijn er wel niet in ...

minder dan een minuut geleden door rlw

Willem Wip
Rechter: Almere moet Somalisch gezin opvangen...
Er komt nog veel meer van dat achterlijke vol...

minder dan een minuut geleden door Willem Wip

120db
Mike Pence: “Nieuw ruimtevaartcommando word...
@40 ok , dan wacht ik nog wel ff , uurtje o...

1 minuut geleden door 120db

PuurHagelslag
Man doodgeschoten in Berlijn door fietsers - ...
@8Bericht geplaatst door Kiki, daar komen a...

1 minuut geleden door PuurHagelslag

Crezee
Aversie tegen Gay Pride groeit in Polen...
@216 nee simpele ziel, ik hou van feiten. ...

1 minuut geleden door Crezee

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig