• 53
  • 1207x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@18 hele mooie onderbouwing.

Maar uw punt 1 klopt niet, want dan hadden er veel diensten veel goedkoper gekund.
Er is veel geld verkwist.. Subsidies, die uiteindelijk niet blijken te werken. Het redden van Griekenland. De EU.

1
51 Logic

@50 In 1973 hadden we de keus moeten maken. Na de fameuze toespraak van Joop den Uyl.

1
52 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Dat is het doel ook niet. Het doel is de westerse mens te erg verpauperen dat hij zich nog kan verzetten tegen de UN, onderleiding van Saoudi-Arabië en andere OPEC-landen, die samen de New World Order op poten hebben gezet en nu via de EU de landen in Europa in de tang nemen om hun burgers van onderaf te doen afsterven, zodat alleen de exemplaren, die goed in de pas lopen en net slim genoeg zijn, maar niet tè slim, over te houden. Uiteraard zijn joden en blanken ongewenst, de Aziaten kunnen ze helaas nog niet goed onder de duim krijgen en houden, de slimsten dus, daar zijn er ook nog eens teveel van met een te groot militair potentieel.

Daarom eerst de joden en de blanken, en dan pas de Aziaten als die er alleen voor staan.

3
53 Wendel

Er is een gigantische hoeveelheid vervuiling, met name van het water en de grond, en de lucht ook wel, maar CO2 is geen vervuiling. Die vervuiling komt door vooral geplande slijtage en geld- en machtshonger. Militairen zijn de drijvende kracht achter de industrialisatie van de US geweest, ze hebben het ingrijpen in Europa twee jaar uitgesteld om in de tussentijd te werken aan wapens en medicijnen, met name antibiotica, voor hun militairen.

Ze kwamen er in 1943 achter dat het produceren en uitvinden van wapens ineens heel lucratief was geworden, en aangezien ze razend jaloers waren op Europa en vooral Duitsland, vanwege sociale status, maatschappelijke hoge graad van organisatie, het produceren van wereldwijd zeer gewilde produkten, vooral electronica, vanwege de hoge kwaliteit en duurzaamheid, en slimme dingen m.b.t. handel en banken. Patenten zijn een Duitse uitvinding, Veilingen een Nederlandse, vandaar Wall Street.

4
54 Wendel

@52 Juist...niveau op NK stijgt! question

1
55 TouchScreen

@55 Toen hadden we misschien niet alle techniek, maar wel een meer willende bevolking, die gevoelig hiervoor was. Kort ervoor was er ook het boek van de Club van Rome uitgekomen met de titel Grenzen aan de groei. Zeker onder links was dat toen populair. Ik denk dat een willende bevolking meer waard is dan techniek. Toen hadden we de kritische massa om door te pakken en alle problemen integraal aan te pakken.

Nu heb je nauwelijks te geloven maatregelen. (Zie kritiek op maatregelen @47 )[werkt uiteindelijk wel het willende deel wel tegen.], politici met dubbele agenda's, een algehele sfeer van wantrouwen en een sfeer dat je recht hebt op.... Met een woedende en zwaar geinduvidualiseerde bevolking en leugenachtige politici ga je de boel niet redden. Je kunt het met een snoeiharde Chinese stijl eco-dictatuur proberen, maar ik voorzie dan nog een meer onwillige bevolking.

Verder zie ik ook een verband tussen (olie)oorlogen en vluchtelingenstromen. Dit leert ons dat we moeten veranderen. Ik geloof niet in electrische auto's, maar wel in een lokalere economie (minder rijden en meer fietsen), verbeterde fietstechniek, lichtere voertuigen in het algemeen. Zelf eet ik af en toe vis en voor de rest geen landvlees. (Dus de rest vegetarisch) Zuivel is bij mij bijna allemaal biologisch (o.a. vanwege dierenwelzijn en gezondere bedrijfsvoering.) Daarbij is vlees de grootste bijdrage aan veel calorien voor productie voor 1 calorie in de mond. Ik ben zelf bereid om anders te leven en doe het al deels. (Leef nu in al in een woongroep), maar een dictatuur zou ik ook nooit pikken. Daarvoor is mijn geest te vrij.

De willende deel van de bevolking en metname de groep die idd anders wil wonen, zoals woongroepen, tiny houses worden flink tegengewerkt. Ook leggen kleinschalige groene initiatieven het af tegen belangen van multinationals etc. Ook de opkomst van biologisch en flextarisme is een teken dat een flink deel van de bevolking wel wilt.

Verder denk ik dat we nu te laat zijn en het doodsvonnis van het moderne Westerse systeem al getekend is. Het westen faalt mijninziens niet zozeer op het milieu/klimaat (wat weldegelijk een belangrijk issue is.), maar op resources. Een probleem dat met het aandacht voor het klimaat sterk onderbelicht is. Dit icm de opkomende economien. Dit neemt niet weg dat de mensheid groter is dan alleen het modernistische westen. Dit is een somber toekomstbeeld.

0
56 Nos Calan Gaeaf (s7p)

HARD SCIENCE DESTROYS GLOBAL WARMING HOAX :
https://www.bitchute.com/video/Qscdax6mqx2f/
In approximately once every 400 years will be an unstable period. Watervapor has a higer density and is the real cause of every globalwarming, and not 'man-made' carbondioxide.
---
Zolang de mens maar blijft geloven, zal er ook niets werkelijk veranderen. Zelf zonder de mens zal de aarde in deze periode opwarmen. Maak de mens zo bang, dat gij altijd kunt heersen. De 'diesel-gate' is juist naar buiten gebracht om men zogenaamd bewuster van zijn omgeving te maken. Mensen met verkeerde informatie (anti-fa) zijn gevaarlijker dan mensen zonder informatie. De nieuwe fascisten zullen de anti-fascisten zijn, waarbij nationalisme als racisme wordt bestempeld.

1
57 4lb3rt P1k3

multinationals zijn de grote schuldigen
bakken geld verdiend
en nu gaan wij het gelag betalen
want de economie moet blijven draaien

2
58 Ylliw negarev

@58 Ja en Nee. Of beter gezegd het is niet zwart wit.

Uiteindelijk zijn wij als aardbewoners diegene, die de macht van de multinationals legitimeren. Maar aan de andere kant doen ze er wel alles aan om hun positie te behouden. Als we de machthebbers (politci en multinationals) niet meer steunen vallen ze binnen notime. Enkel en alleen door het feit dat we ze laten zwammen en wezelf ons eigen plan trekken. De vraag is... Door wie willen we ons laten leiden?

0
59 Nos Calan Gaeaf (s7p)

het heeft ook alles te maken met het nederlandse volk dat zo graag gebukt staat. we hebben als volk de autoriteit om pinokkio en zijn circus op enig moment de wacht aan te zeggen

0
60 semperpenis

Dit hele klimaatcircus is er alleen om de geopolitieke belangen van de VS te behartigen. Grote vervuiling van luchtvaart, vrachtwagens en fabrieken worden niet of nauwelijks aangepakt terwijl de gewone burger gedwongen van aardgas moet overstappen op elektriciteit wat vele malen onrendabeler is dan aardgas. Het zou logischer zijn om aardgas uit de Russische Federatie te gaan gebruiken i.p.v. gas uit Groningen wat nu ook al voor export wordt gebruikt. Helaas luisteren onze politici liever naar Washington dan naar het Nederlandse volk en blijven ons bestoken met leugens over het 'Russische gevaar'

1
61 Eric

** gebruiker verwijderd **

@32
U heeft een punt maar het is zo lachwekkend dat diegenen die de normale Nederlanders aan willen manen om te matigen met alles wat u daarboven omschrijft , juist met 2 auto`s rijden een grachtenpand of grote boerderij hebben meerdere kinderen wat ook slecht voor het milieu is maar daar wordt door iedereen gemakshalve aan voorbij gegaan onder het mom "das privé" .
Dus totdat alle groenen zelf in een normaal rijtjeshuis wonen wacht ik nog even met uw goede bedoelingen op te volgen .

62 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

22 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

24 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

29 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

33 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Hot Sex Licking VideosYou PornnNude Pics Of Mia KhalifaTranny EscortIndian First Night Sex VideosIndian Office Sex ComMalayalamsexmoviDaddys PrincessFree Sexting SitesTwitter Hard Core PornAlina Belle PornHarlee Mcbride ImdbGroup SecInterracial DoggystyleBeautiful NudevwomenXxxx ClipsPawn P O R NFantasy Fest NudesE621 PornFree Escort SitesVideos Poro MadurasLucy Mochi NudeIndian Beautiful Bhabhi XxxSex Movie TubAddison Rae DeepfakeMarathi Bp SexyEliza Ibarra SexPussy Licking And FingeringForced Bisex CuckoldBusty LifeguardsWwe Deva PornRubmap MassageCelebrities SextaoeNew Xx Video HindiLanasbigErotist PornOnlyfan Leaks PornDesi Blue Film HindiTokyo XxxMia Sex VideoDad Dirty TalkFirst Date AnalPornhub Red Light DistrictEu NudesCece Rose TitsXvmxxLqrge PornMyfreecams.comnPorn 18+Excorts Near MeBlackesrawNude Petite WomenBerbie PornHot Sexy XxxxKaguya HentaiHot Busty MilfIndian Made SexPorn ScissorMom And Daughter OnlyfansFat Mommy PornBadass Video DownloaderPorno ArabesPorn For IphonesAlexa Bliss HotBabes Nude AsianYasmin Lee Pornstarفیلم سکسی لز بینSix Xxx SixAmatur Gay PornIndian Dirty Talk PornBrother And Sister Ki Blue FilmYuzuki MarinaErotica PornHardcore Lesbian Free PornTaylormadeclipForeplay GifBlonde PorntarNude GymnastisX Vidio MomPorn Web Series DownloadFaye ReganLana Rhoades DoggystyleCeleberty PornTaxi69Fre Family PornEscorte PornPhim Cap BaMia Khalifa Blacked ComPorn NicaraguaArabella Rose Show Me YoursPussyfrombehindSchool Teacher Sex Video HdSleepy Feet CumshotGrlbooruHd PorneerGay Cumshot GifKira MiróXhmaster Formula Indicator Mt5Porn At First TimeCalcutta Sex VideoTeenporn BabesMedusa HentaiMobile.porn GamesInden Xxx VdeoMarathi PonrJojo R34Jesse Switch VideosLeositeJessi Rogers Porn StarBig Titted ChubbyCollege Girl XnxxPoti SexLovelyclipsSapphire OnlyfansAilen PornJulia Ann XvideosCurrent Sex VideoBlackmailed.step.sisterAsmr PormExxxxSexiest Porn EverNaked Teenage LesbianHardcore BackshotsPorno LivePorn Videos Free.comUglygirl PornLexi Rivera HotLexi MompovBindageNudism WifeBbw Porn HairyOdia Sex Video Full HdPoonam Pandey Naked PicturesKiaraakitty OnlyfansHot Boudi SexPorn PassTally Wyte PornSexyy Red TwerkingSkipthegames.com.Prostertute PornXmxx.Kleio ValentineNya BluKobeni BlowjobDeepest Anal FistingExtreem Anal InsertionsCherry Crush TvDeroixon PornWife Swap Sex IndianDiscord Indian Porn