U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Lifestyle
  • 9
De Amerikanen, de Britten en Arabische landen kunnen debatteren over welk Middenoosten-vredesplan dan ook, maar niets kan dit feit bij uitstek veranderen: de Joden hebben recht op hun land waar ze nu wonen, al meer dan 3000 jaar ...

10 maanden geleden door Hendrianus

REAGEER MET EEN EMOJI
41

@198 Volgens diverse wetenschappelijke studies arriveerden de eerste bewoners tussen de 12.000 en 14.000 jaar geleden van Amerika met bootjes vanuit Azië. Andere theorieën met minder wetenschappelijke aanhang zijn de directe oversteek van de Grote Oceaan (vanuit Australië of Zuidoost-Azië), een route via Antarctica (Paul Rivet), vanuit Europa (overeenkomst van de structuur van oude speerpunten) of direct vanuit Afrika (vroege bewoning van Oost-Brazilië door "Afrikaans" aandoende mensen).

Die indianen zijn dus gewoon een mengelmoesje van mensen uit de hele wereld. Er is in Noord-Amerika nooit sprake geweest van een autonome staat of een centraal bestuur onder de indianen. Hooguit leefden er diverse prairievolkeren, die bovendien met enige regelmaat elkaar naar het leven stonden.

In Centraal en Zuid-Amerika met Azteken, Mayas en Inka's was er wel aprake van een politieke en culturele integratie. Bij de Maya's en Azteken waren het voornamelijk stadstaten. Het Incarijk beperkte zich voornamelijk tot het westelijk kustgebied van Zuid-Amerika tussen Columbia en het zuiden van Chili.

Amerika in het algemeen teruggeven aan "de" indianen is dus niet realistisch.

201 Belazerd    
10 maanden geleden door Belazerd
4
Meld

@192

Dan zouden we ook alle figuren van de gebroeders Grim en Hans Christiaan Andersen moeten aanbidden.
Thora, Bijbel en de Koran zijn slechte aftreksels van elkaar. Bedacht om het onverklaarbare verklaarbaar te maken.

202 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

"de Bijbel begint met de schepping, om vanaf het begin vast te stellen, dat de wereld aan God toebehoort en Hij het alleenrecht heeft om het te verdelen. En volgens de verhalen over Abraham, Isaak, Jakob en Mozes heeft God het land van Israël beloofd aan het volk van Israël."

Dat lijkt mij vrij duidelijk. Israel is van de Joden want het is het beloofde land volgens het boek. Ik denk ook niet dat je als Joden meer reden nodig hebt dan dat. Geloof in je eigen land.

Wat veel ingewikkelder is, is waarom linksen daar zo op tegen zijn. Waarom linksen zo hysterisch worden van het idee dat er Joden wonen in israel. Het komt uit Frankrijk die hysterische flauwekul. EN heeft zich door heel Europa genesteld. Die rare moralistische schijnheiligheid. Onder invloed van de ALgerijnse en Marokkaanse islam. DIe heilige oorlog tegen het joodse. Het staat in geen enkel boek. Het heeft geen enkele logische grondslag. Het is hysterie dat elkaar aanwakkert en mensen blind laat vechten voor een zaak die van een ander is. En dat is het soort mensen dat in al die NGO's zit zoals de VN.

203 purelogica    
10 maanden geleden door purelogica
2
Meld

@170 Je had het over een vrouw die verkracht was die gedood moest worden. Het gaat hier niet om verkrachting maar om overspel. (dat "verloofd" moet "getrouwd" zijn)

Dus kom is met een tekst die zegt dat verkrachte vrouwen gedood moeten worden.

204 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
6
Meld
205 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
4
Meld

@200 Scheldwoorden zijn de argumenten van iemand die geen argumenten heeft.

206 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
5
Meld

@203 "de Bijbel begint met de schepping, om vanaf het begin vast te stellen, dat de wereld aan God toebehoort en Hij het alleenrecht heeft om het te verdelen"

En de bijbel is geschreven door.....????????????????
En die God was gemaakt door.......????????????
Wat een wijsheid dat je het recht krijgt van een mythologisch bedacht figuur waar geen enkel bewijs van is dat hij (of was het een zij?) ooit heeft bestaan.

207 WHuls    
10 maanden geleden door WHuls
4
Meld

@196 Op basis van het feit dat de Joden daar al 3300 jaar wonen.

En natuurlijk de belangrijkste basis: God heeft dat land aan de Joden gegeven.

http://tinyurl.com/Isr-only

208 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

209 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi

@209

Dus jij gelooft? Gezien het feit dat je Israël draadjes onderpoept met pro-joodse propaganda, kan ik als atheïst slechts constateren dat jij van jouw god los bent. Je geeft aan dat atheïsten en niet joden beesten zijn die moorden rondwaren.

Echt?

Zijn de joden dan anders? Schieten die kinderen in de bezette gebieden niet helemaal aan bonken. Bombarderen zij huizen in de bezette gebieden, waar zij helemaal niet thuishoren, niet constant plat en dan bij de muur gaan lopen klagen dat die anderen hun niet begrijpen?

Echt?

210 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
6
Meld

@156 Nee, dat zegt de bijbel niet! Jij wilt graag dat het er staat zodat je kan trollen. In de bijbel staat dat Jezus water in wijn veranderde, niet dat iedereen dat zomaar kan.

En de mensen die tegenwoordig in staat zijn om water in wijn te veranderen noemen we goochelaars ... en jij bent een clown.

211 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
3
Meld

@204

Het gaat om een vrouw die niemand heeft horen protesteren die dan gedood moet worden. Dus als een vrouw verkracht wordt, en er zijn geen getuigen, dan moet zij volgens het OT gedood worden.

212 Pegasus    
10 maanden geleden door Pegasus
4
Meld

@208

Je claimt eigendom vanwege een mythe?
Misschien zou je het land aan de kanaanieten moeten geven, van wie de joden het op bloeddorstige wijze hebben veroverd.

213 Pegasus    
10 maanden geleden door Pegasus
5
Meld

@210 [Dus jij gelooft? Gezien het feit dat je Israël draadjes onderpoept met pro-joodse propaganda, kan ik als atheïst slechts constateren dat jij van jouw god los bent. Je geeft aan dat atheïsten en niet joden beesten zijn die moorden rondwaren.]

Nee, dat doe ik niet. Ik laat alleen maar even zien dat het de atheïsten zijn die denken dat mensen beesten zijn. Ik geloof dat niet. Ik geloof dat alle mensen geschapen zijn in het beeld van God.
Atheïsten geloven dat ze apen zijn: http://tinyurl.com/boy-rat Op hetzelfde nivo als een rat.

[Zijn de joden dan anders? Schieten die kinderen in de bezette gebieden niet helemaal aan bonken.]

Helemaal niet. Laat je niet zo hersenspoelen door de Jodenhatende media.

[Bombarderen zij huizen in de bezette gebieden, waar zij helemaal niet thuishoren, niet constant plat en dan bij de muur gaan lopen klagen dat die anderen hun niet begrijpen?

Echt?]

Echt niet.

En probeer je me nu te vertellen dat de Joden niet thuis horen in Judea?? question

http://tinyurl.com/arab-occup

214 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
5
Meld

@212 Nee, dat staat er niet. Als er geen getuigen zijn van de verkrachting kan ze zoiezo al niet terechtgesteld worden.

Als een vrouw in een stad betrapt wordt met een andere man dan haar echtgenoot, en dan zegt ze: "Ik werd verkracht", dan wordt ze niet geloofd, omdat ze dan om hulp had moeten roepen.

Als ze op het veld verkracht wordt en er zijn geen getuigen, dan gaat ze vrijuit: "Maar als de man het ondertrouwde meisje in het open veld aantreft, en de man haar vastgrijpt en met haar slaapt, dan moet alleen de man die met haar geslapen heeft, sterven.
26 Het meisje mag u niets doen, want het meisje heeft geen zonde begaan die de dood verdient. Deze zaak komt immers overeen met het geval dat een man zijn naaste aanvalt en deze om het leven brengt.
27 Hij trof haar namelijk aan in het open veld, en het ondertrouwde meisje riep, maar er was niemand die haar verloste."
Deut 22

215 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
6
Meld

@213 Je kan het proberen....

216 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
6
Meld

@209 Elia: bedoel je daar ALLE atheïsten zonder uitzondering mee?

217 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
19
Meld

@215

Dus als een meisje in de stad wordt verkracht zonder dat er getuigen zijn of zonder dat getuigen zich melden dan moet ze gedood worden?

Lekker zo, je beschrijft hier het gros van de verkrachtingen

Wat een beestachtige religie en moraal.

218 Pegasus    
10 maanden geleden door Pegasus
4
Meld

@217

- "Voor een atheïst is een mensenleven net zoveel waard als een kakkerlak" -

Schrijft de persoon die net zo makkelijk homo's wil doden als ongedierte.

219 Pegasus    
10 maanden geleden door Pegasus
4
Meld


@214

De joden hebben het vogeltje over het touwtje laten vliegen.

Voor de goede orde, geloofsfreak, jouw god heeft alles gemaakt, toch?

Zijn andersgelovigen, niet gelovigen of wat dan ook, misbaksels van jouw god?

Slechts van horen zeggen, want er is nooit bewezen dat er iemand een groep mensen naar het beloofde land geleidt zou hebben, wordt er in allerhande sprookjesboeken verhaaltjes verteld die door de aanhangers van die boekjes als zijnde waarheid worden aangenomen. Leven daar zelfs naar, maar stampen terzijde de niet en anders gelovenden even in de goot. Hun god, die niemand gezien, gehoord of ontmoet heeft, zou, als hij of zij ooit een voet op aarde zet in de heilige kraag gevat moeten worden en in den haag voor de rechter moeten komen wegens misdaden tegen de menselijkheid gepleegd in zijn en/of haar naam, waarbij de vermeende almachtige, terwijl het wel geacht wordt de machten te hebben daartegen niets ondernomen heeft.

Jij verwijt atheïsten en andersgelovenden beesten te zijn. Lees die vermeende heilige boekjes eens goed? De goden zijn beesten, als zij zouden bestaan. Zoniet, dan zijn hun aanhangers en het bijbehorende grondpersoneel beesten van de ergste soort.

Maar he, iedereen heeft recht oo zijn of haar mening. Ook on- en/of andersgelovigen. Mannen, vrouwen, kinderen en een ieder dietot de lhbt omgeving behoort. Aleemaal, als hij of zij zou bestaan, gemaakt door die god of goden.

Mooi he?

220 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
3
Meld

De bijbel is wel een leerzaam boek.
Sommige dingen er in lijken van deze tijd geschreven.
Amerika is aan het lijden met aardbevingen, bosbranden, orkanen en vloed rampen.
De trompetten beschreven in de Bijbel en dan een president met de naam Trump....
God is bij de mensen die deze rampen mee maken en overleven en die willen dat God bij hun is. Het lijkt er sterk op dat de stand Babylon in de bijbel Amerika moet voor stellen in deze tijd en Engeland als de moeder van de hoer Babylon en al haar Hoereerders die mee werden gesleurd in de ondergang van de hoer zelven.

221 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
1
Meld

@220 HaTishbi zit hier alleen voor religieuze zelfbevestiging en om bij zijn vermeende God hemelpunten te scoren. Het is een extreme vorm van ijdelheid en gruwelijk egoïsme dat gemakkelijk in bereidheid tot geweld overgaat.

222 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
4
Meld

Punt 1: Een boek kan niets zeggen. Punt 2: Bewijs maar eens dat de oorspronkelijke schrijver deze tekst letterlijk geschreven heeft.
Met bovenstaande beweringen ga ik niet in of Israel al meer dan 3000 jaar van de joden zou zijn. Ben ik n.l. niet bij geweest...........

223 Tiidmasine    
10 maanden geleden door Tiidmasine
0
Meld

Lijkt het er op dat extremist HaTishbi toe is aan een "nieuw" account?

224 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
19
Meld

@222

Extremisme dus. Datgene wat hij ongelovigen en andersgelovigen juist toedicht

225 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

226 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi

@221 Om de zoveel jaar worden de exact zelfde zaken uit de bijbel gehaald om steeds weer andere zaken als 'voorspeld' te zien. Tijdens de koude oorlog werden afwisselend de Sovjet Unie en China, met hier en daar Cuba in de door jouw aangewezen rollen werden geduid. Soms weer Europa of 'het Westen'. Ik wacht rustig op de volgende versie. De bijbel is flexibel inzetbaar naar behoefte vanwege de multi-interpreteerbaarheid. Maar goed, verwijzend naar de gewelddadige wijze waarop de Christenen Europa onderworpen hebben (bijvoorbeeld Verden maar ook het Taliban-waardige vernietigen van inheemse heiligdommen) komt Markus 26:52 zijn deel nu ophalen.

227 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
0
Meld

@220 [Jij verwijt atheïsten en andersgelovenden beesten te zijn.]

Nog één die niet kan lezen.

Ik zegt dat atheïsten zelf zeggen dat ze beesten zijn.

Ik geloof dat niet. Ik geloof dat alle mensen geschapen zijn in het beeld van God.

http://tinyurl.com/boy-rat

228 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
3
Meld

@218

In je bijbel staat letterlijk dat wanneer de verkrachting in de stad gebeurt en er zijn geen getuigen, dat het meisje gedood moet worden.

229 Pegasus    
10 maanden geleden door Pegasus
2
Meld

@221

In de bijbel staat beschreven dat de duivel via een slang eva gelastte een hap van de appel te nemen, waardoor de mensheid het eeuwige leven verloor. Hamvraag, wie heeft dat gehoord en op weten te schrijven. 99,9999999999% van de mensheid kon toen nog niet schrijven.

Geldt ook voor sprekende brramenstruiken, wegrollende stenen, uit dood opgestane figuren wijn in water veranderende en zichzelf replicerende brood brekende figuren etc etc.

Van horen zeggen. Overleveringen gelijk sages, sprookjes en dergelijke. De laatste zal niemand voor waar aannemen, maar hoe toepasselijk dat met een thora, bijbel of oa de koran gedreigt kan worden met alles verzengende vuren of juist beloningen in de vorm van hemels of 72 maagden. Dat laatste is wel erg ziek want dat zou beteken dat allah vrouwen iedere keer weer in de hemel de pijn van het ontmaagden zou laten doorstaan.

Lekker figuur dan. Voor de mannen de hemel, voor vrouwen een hel.

De gek

230 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

@228 God die via Jezus liet weten dat Hij ook in het Nieuwe Testament van een eigenhandige slachtpartij hield? Lucas 19:27

231 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
3
Meld

* Verwijderd door de redactie *

232 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi

@228

Ook de homofiele medemens is een mens. Ook de vrouw is een mens. Dus god is buiten mens ook homofiel, een mongooltje (niet denigrerend bedoeld naar onze lieve down personen) en bovenal een kwee. Geen man, geen vrouw maar een hermafrodiet.

Tja, je moet er maar in geloven.

Ik ben een pastafarian. Niet belijdend, want vergieten staan mij niet, maar ik voel veel voor de regels van zijne heerlijkheid de overheerlijke vliegende spaghetti monster. Deze is net als jouw god nog nooit gezien maar iedereen heeft het wel geproefd.

233 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
3
Meld

@230
Wat ik in de bijbel las over de slang was dat de slang tot Eva sprak ( i know het is hallucinant ) om van de boom der wijsheid te eten om wijzer te worden, dit terwijl God zelf dat verboden had.
Eva at er toch van en werd later door God aangesproken met de vraag waarom ze zich had bekleed, voorheen liepen ze altijd bloot.
Eva loog toen ergens over, en God wist meteen de zonde omdat de wijsheid van de boom er voor zorgde dat Eva zich had gekleed.

Over dat de duivel dat via die slang deed heb ik nog nergens gelezen,
maar misschien staat dat in een hoofdstuk wat ik nog niet heb gelezen.
In ieder geval deed de slang wel aan misleiding en dat is in de bijbel wel iets duivels.
Het is ergens wel een goede les, dat je beter de raad van God via je hart kan volgen dan die van een ander persoon , vooral in deze tijd lopen er veel charlatanen rond , overal, die je allerlei onzin als waarheid wilt laten geloven zodat je de werkelijkheden niet meer kunt zien als je bedwelmd bent door , zeg maar, verstrooide beeldvormingen.

234 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
2
Meld

@228 Dat kunt u wel zeggen, maar daarmee is het nog niet waar. Uw uitspraak toont alleen aan dat u geen iota van de evolutieleer begrijpt en degenen die 'm u proberen uit te leggen vermoedelijk bewust vals parafraseert.

235 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
2
Meld

@232

Ik voel dat de eeuwigdurende toorn van de heilige moderators van nieuwskoerier over jou uitgestort zal gaan worden, waardoor je wederom gedwongen zal worden om een nieuwe toepasselijke naam te bedenken om ons te bestoken met je ziekelijke uitspraken en verwensingen.

Flink bukken en wees klaar om de heilige punt van de moderatorlaars te ontvangen.
Je hebt het dik verdient.

236 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

De bijbel zegt helemaal niets. De bijbel is een verhaal, zoals er zoveel mooie boeken zijn.

237 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
3
Meld

@232 HaTishbi is echt zo'n vertegenwoordiger van de Vredevorst (waarschijnlijk een schrijffout van Wrede Vorst).

238 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
3
Meld

@231 Ben je ook in staat om de waarheid aangaande dat vers er even bij te vertellen?

239 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

@234

Het geestelijke schepsel dat via de slang tot Eva sprak, wordt in de bijbel geïdentificeerd als „de oorspronkelijke slang, die Duivel en Satan wordt genoemd” (Openbaring 12:9 - https://www.biblestudytools.com/svv/openbaring/12-9.html )

Tja.

241 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@235 Je kan hier op NK legio mensen vinden die gewoon toegeven dat ze denken dat ze gewoon apen of beesten zijn.

De grote voorvechtster voor dierenrechten, Ingrid Newkirk, zegt het zo:

http://tinyurl.com/boy-rat

242 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
5
Meld

@242 Voel jij je tussen de door jou genoemde leiden nog wel thuis? Wil je "ze" niet verlaten, of vind je dat je steeds terugkomend een "missie" hebt hier op NK.

243 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
20
Meld

@241
Thnx voor de link en verduidelijking.
Over de oude slang had ik wel gelezen maar dat kon ik even niet plaatsten met de slang in het begin en Eva.
In de Openbaringen is dat natuurlijk inmiddels een oude slang, de oude slang die in het begin nog een nieuwe slang was maar door zijn rol wel altijd in het verhaal aanwezig was .

Het blijft een verhaal met vele wendingen wat bijna cryptisch is.

244 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
1
Meld

@239 De waarheid is een rekbaar begrip in een boek dat multi-interpretabel is. Ik moet nog steeds 2 Christenen vinden die het enigzins gelijke interpretaties van de bijbel hebben. Ik heb het van kaft tot kaft gelezen. De duivel komt er een stuk beter af dan God kwa moord en doodslag maar God heeft slinksere marketing en fanatiek grondpersoneel.

245 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
4
Meld

@245 Je draait er leuk omheen maar de waarheid aangaande dat vers vertel je niet! Het is een onderdeel van een groter geheel dat begint bij Lucas 19:10 en eindigt bij Lucas 19:43. Zie verder ook de verwijzingen bij Openbaringen 17:14.

246 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
4
Meld

@245
-- Ik moet nog steeds 2 Christenen vinden die het enigzins gelijke interpretaties van de bijbel hebben.--

Als je 2 Christenen tegen komt die beiden praten over dat wanneer iemand meer fruitbomen in zijn tuin heeft, zoveel fruit dat hij dat niet zelf kan opeten maar ook niet weg geeft aan de armen, dat zo´n persoon geen echte Christen is, dan kan je in ieder geval wel beseffen dat die de Bijbel kennen.
Hoeveel Dominees en zogenaamde Christenen rijden in dure autos en hebben overmatige luxe terwijl ze langs personen in nood lopen zonder dat ze die personen helpen?
Dat zijn de mensen met teveel fruitbomen op hun akkers en tuinen terwijl ze de mensen in nood niet eens zien en helpen.

247 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@244

Eigenlijk zou je de duivel en de god op één lijn kunnen plaatsen. God had het paradijs geschapen en adam en eva daar geplaatst.
Eva werd door de slang verleidt de appel te eten. De slang is de duivel en de duivel was de opperengel die verbannen werd naar de hel. De duivel vond dat hij geen hoofd van de engelen, maar zelf god moest zijn. https://www.allaboutgod.com/dutch/geschiedenis-van-satan.htm


248 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
3
Meld

@208

Als jij falsifieerbaar bewijs overlegt dat jouw god bestaat dan is het land van jou. Zo niet dan moest je maar eens een beetje dimmen.

249 carpenter    
10 maanden geleden door carpenter
2
Meld

@242 Primaten. We zijn primaten. We hebben een gezamenlijke verre voorouder met de huidige apen. We hebben een kortere lijn met Neanderthalers en hier en daar zelfs nog DNA van ze.

250 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
1
Meld

@247 No True Scotsman.

251 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
1
Meld

@242 Nee hoor, die kunt u niet vinden. Wijst u me anders maar aan wie. Dat de mens een diersoort is lijkt me evident, maar dat is niet wat u beweert.

Die sukkelige internetplaatjes met per definitie uit de context getrokken teksten zijn nergens een bewijs voor.

252 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
1
Meld

@235 Kijk, hierboven in @250 daar heb je d'r één die denkt dat ie een beest is.

En van iemand die denkt dat hij een beest is kan je natuurlijk niks anders dan beestachtig gedrag verwachten.

Wat je er helemaal niet van kan verwachten dat zijn normen en waarden.

253 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
5
Meld
254 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
4
Meld

Als het God zo hoog zit kan hij net als vroeger gewoon even verschijnen. Het lijkt er erg op dat Hij de aarde en alles erop schiep om de eenzaamheid (it's lonely at the top) en verveling (wat geef je iemand die alles al heeft) te verdrijven maar nu op Zijn Speeltje is uitgekeken.

255 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
2
Meld
256 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
5
Meld

@246 Je schrijft over "de waarheid"...
Echter een sprookjesboek zoals religieuze sprookjesboeken bevatten geen waarheid.
Hooguit "jouw waarheid". Hopelijk besef je dat.
Overigens zijn de boekjes over Barbapapa ook vermakelijk om te lezen.

257 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
21
Meld

@246 En nu in je eigen woorden.

258 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
2
Meld

@253 U gebruikt 'beest' niet in de neutrale betekenis - zoiets als 'dier'. Dat leidt tot onzindelijke retoriek.

Als iemand zegt dat de mens een dier is, dan is dat biologisch. Over het gedrag zegt dat niets.

259 Smiling    
10 maanden geleden door Smiling
2
Meld

Tinyurl is toch een linkhider?
Waarom geen directe links?

260 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
2
Meld

@250

Als de mens heel veel overeenkomst heeft met de chimp - https://creation.com/greater-than-98-chimp-human-dna-similarity-not-any-more - 95% van onze DNA. DAN GELDT DAT OOK VOOR DE NEANDERTHALER. ZO'n 50.000 geleden kon de neanderthaler zelfs mengen met de homo erectus.
We zijn dus eigenlijk allemaal een brutaal aapje.

261 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@261 Geen slecht gezelschap.

262 Ketter    
10 maanden geleden door Ketter
1
Meld

@260 Dat doet ze al vanaf account Elia en haar navolgende. Ik ben bij haar linken alert op virussen en andere Israëlische ongewenste malware in mijn computer, dus vertrouw het niet. Inderdaad, beter gewoon linken naar bestaande media zoals NOS of JP.

263 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
21
Meld

@261 En we hebben er nog één die denkt dat hij een aap is!

264 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
3
Meld

@257 Moet jij niet op een ander draadje je Jodenhaat en je liefde voor de islamitische terroristen van Hamas gaan plaatsen?

265 Pxf7+    
10 maanden geleden door Pxf7+
2
Meld

@257 [Overigens zijn de boekjes over Barbapapa ook vermakelijk om te lezen.]

Ongetwijfeld, maar alleen voor kinderen en vrouwen.

266 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
3
Meld

@256

Dus je roept wat cijfertjes die niet controleerbaar zijn, sloop daar een overleden hawlins bij, die nie meer kan uitleggen wat hij edoelde en je hebt bewijs dat god bestaat?

Echt?

Wil je erover praten? Hier een artikeltje mbt het onderuithalen van de bedenksel (veronderstelling) van de astrofysicus Brandon Carter. Een veronderstelling die nog wankelijker is dan de toren van pisa.
https://www.nrc.nl/nieuws/1995/03/16/het-antropisch-principe-7260400-a1154696

267 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@266 de boekjes van barbapapa zijn geloofwaardiger dan welk heilig geschrift dan ook.

Barbapapa kan ook van vorm en kleur veranderen en met zijn lichaam dingen maken, waar de barbakinderen mee kunnen spelen. De barbakinderen en zelfs barbamama. Wat in de extreme christendom, jodendom en islam niet mogelijk is, want vrouwen kunnen en mogen nooit hetzelfde kunnen doen als de man.

268 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

@263
Ik begrijp dat je die linken niet aan wilt klikken gezien de kans op Malware.
Voor hetzelfde geld zit er een Malware website tussen die alle wachtwoorden uit de browser opslaat op de eigen server.
Zo´n sciencefiction is dat niet eens in deze tijd, meer oldskool beginhacking.
Daarom is het altijd verstandig om belangrijke wachtwoorden ergens op papier te schrijven ipv in de browser op slaan.

269 techcenter    
10 maanden geleden door techcenter
0
Meld

@269

Plak dan wel je cam af en schakel je microfoon uit. Ook die kunnen gebruikt worden om mee te kijken en luisteren.

270 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
1
Meld

@264

95% van jouw dna komt overeen met die van de chimp. Dus ik denk niet dat je een primaat bent. Je bent het onomstotelijk bewezen.

271 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
3
Meld

@266

Waarom niet voor mannen? Hebben die geen inbeeldingsvermogen? Oh wacht? Boekjes barbapapa zijn Tegenovergestelde van de thora? Alleen de man mag uit de thora reciteren in de gogen, toch?

272 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

@270 Heb ik hier ook. "Elia-proof". question

273 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
22
Meld

@271 We hebben 50% van ons DNA gemeenschappelijk met een banaan. Zijn we nu ook bananen?

274 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
3
Meld

@267 Niemand is zo blind als hij die niet wil zien.

275 HaTishbi    
10 maanden geleden door HaTishbi
3
Meld

@266 En vredelievender dan het boekje waar jij uit tracht te citeren.

276 Barbapapa-7,5    
10 maanden geleden door Barbapapa-7,5
21
Meld

@232

Wauw, ik mag hopen dat je geen vrouw of dochters hebt, je bent net een sharia aanhanger.

277 Pegasus    
10 maanden geleden door Pegasus
2
Meld

@201
Hrt ging mij om het idee. D Joden denken maar recht te hebben op dat land.. Ze hebben nergens recht op. En het zijn ook nogrens hele racistische oruststokers.

278 Tegenlicht    
10 maanden geleden door Tegenlicht
3
Meld

@278 Sprak de antisemiet.

279 Yiroesh    
10 maanden geleden door Yiroesh
3
Meld

@267 De toren van Pisa is niet wankel, hij staat gewoon scheef, maar wel stevig.

280 Snuggles    
10 maanden geleden door Snuggles
1
Meld

@275 "Niemand is zo blind als hij die niet wil zien. "

Inderdaad want het is je al meerdere malen verteld dat je niets begrijpt van het antropisch principe, zoals de bedenker zelf zo goed kan verwoorden:

'Er zijn mensen die zelfs dit principe op hun kop hebben gezet door te zeggen dat de doelgerichtheid in de schepping het antropisch principe is. Zij zeggen dat het heelal juist voor de mens is geschapen. Sommige theologen gebruiken dit argument. Maar door het selectie-effect kan men de schijn verkrijgen van een doelgerichtheid in de natuur.'

Ogen dicht en La la la schreeuwen Elia... en natuurlijk in een volgend topic weer lukraak copy/pasten.

281 Mevrouw Stemband    
10 maanden geleden door Mevrouw Stemband
1
Meld

@274

Als jij uit volendam komt, zal je DNA waarschijnlijk voor 72% overeenkomen met een banaan en voor 99,99999998% met die van je ouders

282 Zwartwit    
10 maanden geleden door Zwartwit
2
Meld

@130 Voor dit soort reageerders is zionist gelijk aan Jood. Semantisch trucje omdat ze heel goed weten dat ze anders strafbaar zijn.

283 Mrs. K    
10 maanden geleden door Mrs. K
0
Meld

Antisemitisme kan trouwens gemeld worden. Zowel bij NK en, als die het niet verwijdert, bij het CIDI. Zij houden samen met MIND meldingen bij voor de statistieken mbt racisme op internet en zullen indien nodig de site waarop de antisemitische uitlating staat benaderen.

284 Mrs. K    
10 maanden geleden door Mrs. K
2
Meld

@284 ken jij zionisten die niet joods zijn?

285 Jewkakka    
10 maanden geleden door Jewkakka
1
Meld

@279

De kracht en religie van Joden bestaat enkelt uit slachtoffertje spelen.

286 Tegenlicht    
10 maanden geleden door Tegenlicht
1
Meld

@284 Echter is elk stukje kritiek antisemitisme bij zulke groepen.

287 solidsteel    
10 maanden geleden door solidsteel
1
Meld

@286 Sprak de andere antisemiet.

288 Yiroesh    
10 maanden geleden door Yiroesh
3
Meld

@274 Nee. We hebben DNA gemeeen met alle soorten op Aarde (precies zoals je zou verwachten vanuit evolutie). Op basis van DNA, en een heleboel andere kenmerken, maken taxomomen stambomen, en op basis van die stambomen worden soorten ingedeeld. Dat is een getrapt systeem. Alle sprinkhanen zijn insecten, alle insecten zijn geleedpotigen, dus alle sprinkhanen zijn geleedpotigen. Geen enkele soort sprinkhaan kan aanspraak maken om niet een geleedpotige te zijn. Op dezelfde manier zijn mensen dus gewoon apen (even gedefinieerd als infraorde Simiiformes), en kunnen nooit iets anders worden. Tot zover dit gratis college.

289 Attercopus    
10 maanden geleden door Attercopus
0
Meld

@287 Nope. Als het over Israël gaat dan is dat niet het geval. Tenzij er Joden bij betrokken worden, uiteraard.

290 Mrs. K    
10 maanden geleden door Mrs. K
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Homofobe bakker voor Europees hof gedaagd
De christelijke eigenaren van de Ierse bakke...

23 uur geleden door Crezee

Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie...
President Donald Trump twitterde dat hij er h...

18 uur geleden door Inter

Voor het boerkaverbod
De boerka is niet slechts een religieus gebru...

1 dag geleden door Mrs. K

Vegetariër mag op school niet zeggen dat...
Een 16-jarige vegetariër die in een proefwerk...

23 uur geleden door nostradamus666

Breivik en Tarrant als helden: rechts-extremi...
In West-Europa en de VS is het aantal aanslag...

1 dag geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
the strange death of europe
Eerste Duitse IS-kinderen opgehaald bij Syris...
@9 en blijf jij vooral hier, door mensen als ...

1 minuut geleden door the strange death of europe

ZP3.0
De dader is wit...
@87 Hoe is dat relevant? Omdat jouw "studie" ...

1 minuut geleden door ZP3.0

Gewoon een student
De dader is wit...
@86 *gaap...

1 minuut geleden door Gewoon een student

21st Century Guy
Eerste Duitse IS-kinderen opgehaald bij Syris...
@8 De meest mensen willen geen oorlog alleen ...

1 minuut geleden door 21st Century Guy

pica pao
Door klimaatverandering valt de Golfstroom st...
@27Met die gedachten trek je nooit iemand o...

1 minuut geleden door pica pao

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig