door Havermout in Buitenland  ·  695 Reacties

  • 21
  • 1465x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Soon:

4
651 Proemevla

@649
Want een onderzoek willen is 'misbruik maken'?

9
652 GreyB

@636 Daar heb je anders wel de medewerking van de mannelijk partner voor nodig.

6
653 Zucht

@651
Al eerder hier gemeld...

9
654 GreyB

@650

Jackson Cosko was charged with making public restricted personal information, witness tampering, threats in interstate communication, unauthorized access of a government computer, identity theft, second-degree burglary and unlawful entry. Police added that the investigation was continuing and more charges could be filed.

3
655 Proemevla

@655 Yep, maar u beweert dat Prof Blasey-Ford, Michael Avenatti, Deborah Ramirez en Julie Swetnick ook aangeklaagd gaan worden. Dus ik vraag nog maar een keertje, waarvoor dan?

9
656 Zucht

@655En de man was geen staflid van een democratische senator meer. Hij was aan het begin van het jaar al gevraagd te vertrekken, juist omdat hij zich niet aan de regels hield. Overigens is hij opgepakt omdat een democratisch staflid hem gespot had: https://www.washingtontimes.com/news/2018/oct/3/jackson-cosko-democratic-operative-charged-doxxing/
Allemaal details die Proemie liever niet vermeld. Grappig.

8
657 Zucht

@656
Grassley wiil nu ineens allemaal dingen van Ford weten, die hij had kunnen laten onderzoeken door de FBI afgelopen week. Toen mocht het niet en nu wil hij het voor politiek gewin ineens wel uitgezocht hebben.

8
658 GreyB

@656 @657
Och ja, ontkenningen, 'we wisten het niet' etc., waarom niet vóór dat ie opgepakt werd, o.a. ook voor doodsbedreigingen gestuurd naar diverse mensen, of 'ik weet alles van jou en als je iets verteld dan ..."
Wederom een bewijs van het smerig spel van de democraten, die ook nog aan de beurt komen, ook al doen ze net of ze van niks af weten.
Wat ze inderdaad niet weten is dat deze man, die nog steeds vastzit, gevolgd is, net als McCabe gevolgd werd en betrapt op pogingen om gegevens te wissen, zo is dat ook hier het geval.
Daarom zit ie nog steeds vast.

Hier, uitgebreid info: https://heavy.com/news/2018/10/jackson-cosko/

5
659 Proemevla

@658
Niet liegen hè, de additionele vragen die Grassley heeft gesteld zijn net naar aanleiding van het fbi rapport die de zaak grondig heeft uitgezocht.

5
660 Proemevla

@654 ach, voor Proem is het zinken van de Titanic ook brekend nieuws...

10
661 TedjeR

@660 En ondertussen weet ik nog steeds niet waarvoor ze nou aangeklaagd moet worden. Kom op Proem, u kunt vast iets bedenken.

9
662 Zucht

@660
Niet grondig genoeg, anders had Grassley geen vragen meer..

9
663 GreyB

@659 Ach Proemie, zelfs in uw eigen link staat dat ie al ontslagen was. Maar wat er dan weer niet in staat is hoe hij opgepakt is. Dat staat in mijn link; een staflid van de democraten belde de politie. Misschien moet u toch eens wat vaker de MSM lezen.

9
664 Zucht

@654
'Soon' niet, scroll maar ff naar beneden, zie je het lachend gezicht van Jeff.

3
665 Proemevla

Kopieer even, ik ga niet helemaal naar beneden scrollen...
Weet je hoeveel reacties eronder staan?

9
666 GreyB

@664
Nope, niet liegen, hij is opgepakt omdat het ip adres (voor zijn arrestatie) al direct herleid werd naar een democratische staf door een paar handige figuren op het internet, heb ik allemaal gepost, was allemaal fanta voor jullie, net zoals ik ook gepost heb over het beïnvloeden van getuigen, allemaal fanta.

En nu is ie gearresteerd en zit nog steeds vast en is het weer fanta, da's alles wat gullie hebben.
Da's ook alles wat de dems nog hebben, tot ze gearresteerd worden.

4
667 Proemevla
668 GreyB
669 GreyB

Nancy Pelosi legt, in al haar domheid uit, hoe het werkt, de smeer taktiek en dat hebben 'we' net kunnen zien bij Kavanaugh:


Ondertussen zal ze wel weten dat het tegen gewerkt heeft.

5
670 Proemevla

@667
Het beinvloeden van een getuige (degene die hem betrapt had) had niks te maken met getuigen rond Kavanaugh.

7
671 GreyB

@669
Nope, hij was al betrapt, in het openbaar, te lezen op internet en hij werd al gevolgd en niet door de democraten.
Het is eigenlijk onvoorstelbaar hoe dom die figuren zijn, net als McCabe die dacht nog snel wat te wissen voor zijn ontslag, hahaha.

5
672 Proemevla

@667
"Cosko was arrested Wednesday by U.S. Capitol Police, who said he was caught sneaking into the offices of Sen. Maggie Hassan (D-N.H.) after 10 p.m. Tuesday and using an aide’s computer and log-in, according to court filings and people familiar with the case."

8
673 GreyB

@672
Nope, zie @673 uit link in @669

8
674 GreyB

@653 Nee hoor. Een pilletje slikken kan je alleen.

4
675 solidsteel

@674
Ik heb nergens geschreven dat de politie hem volgde en daardoor betrapt heeft, hij werd al een tijdje gevolgd.

En als je toch bezig bent kun je ook eens kijken naar Keith Ellison, de aanklaagsters heeft wel getuigen, piece of cake zou je zeggen, oh nee, dat is een democraat, die doen zoiets niet.
Gelukkig geeft deze vrouw niet op maar heeft zich een betere advocaat genomen.

5
676 Proemevla

@676
Ik schreef ook niet dat de politie hem betrapt heeft.
Hij werd niet gevolgd. Men heeft NA zijn arrestatie door onderzoek zijn internetbezoek 'gevolgd' en lijntjes nagetrokken.

En nogmaals, de beïnvloedde getuige was diegene die hem betrapte en had niks te maken met Kavanaugh dus..
Het heeft helemaal niks met dit draadje te maken.

Dus je doelpalen weer gaan verzetten door WEER over iets anders te gaan beginnen is offtopic.

7
677 GreyB

@677
Hilarisch.
En hoe zit met Keith, is dat geen man die al schuldig is alleen al door een aanklacht (en ook nog met meewerkende geutigen)?
Jawel maar dat is een democraat.
Daar zijn geen cry babies zoals jij te vinden.

4
678 Proemevla

En wat die brief van Grassley betreft (na het fbi onderzoek), dat verklaart de stress / paniek van Feinstein, die heeft dat ook gelezen, tastbaar bewijs van het smerig spel van de democraten.

Er volgen meer arrestaties, aanklachten en veroordelingen.

3
679 Proemevla

En nu die Democraten heks achter de tralies

3
680 Bollieboos

@680
Dat zal nog wat jaartjes gaan duren, jaartjes waarin de rechtbank bezocht wordt maar uiteindelijk zal zij ook veroordeeld worden.
Het is allemaal al uitgelegd, ook tijdens de hearing van Kavanaugh, wat er precies gebeurt met verraders van het land en dat zijn er velen.
Rondom de wereld is het hetzelfde, overal 'open borders', overal valse beelden inprenten, overal bewegingen steunen / financieren, overal culturen / nationaliteiten afbreken.
Dat stopt nu (in de VS)

5
681 Proemevla

@680
Dat gaat denk ik niet gebeuren.
Ze zal zich beroepen op de lange periode en dat ze zich daarom misschien vergist heeft in de dader.

5
682 MARCUSAURELIUS

Zie het groter geheel.
Waarom zou Trump laatst gesproken hebben over / tegen Zuid Afrika?

Omdat daar hetzelfde aan de gang is (blanke boeren vermoord / weggejaagd), chaos, vernietiging en het komt van dezelfde globalisten.

Die beweging (en de praktijken die op het diepste niveau (child trafficking) te smerig zijn om te noemen) is nu in de VS betrapt.

Er zijn veel christenen in Amerika, niet de religekkies, nog niet eens de kerkbezoekers, maar mensen die goed zijn, goed doen.
Deze mensen zijn nu massaal in beweging gekomen, die hebben het doorzien, vandaar dat de democraten volledig verslagen worden bij de mid terms, vandaar dat nu vele arrestaties gaan plaatsvinden waarbij nóg meer het vals beeld verpletterd wordt.

5
683 Proemevla

De advocaten van Ford proberen een pak slaag van de senaat en de American Bar Association te voorkomen dat het nooit ging om de vliegangst / engtevrees die Ford zou hebben maar dat het verband hield met haar drukke agenda.

De commissie heeft een drietal brieven naar de advocaten gestuurd met het bericht dat ze naar haar wilde komen voor een privé hearing op verschillende data, hierop is nooit gereageerd door de advocaten noch hebben ze de brief aan Ford doorgegeven.
Burn.

5
684 Proemevla

Voor mij is het duidelijk.
Ford en nog een stel hebben een goor spelletje gespeeld.
De details vind ik niet zo van belang.

3
685 MARCUSAURELIUS

Ik blijf het briljante plan / strategie nog ff volgen omdat ik wil zien of schaakmat met dezelfde militaire preciesie wordt uitgevoerd.

3
686 Proemevla

Putin heeft zijn zin. Zijn marionet heeft de VS tot op het bot verdeeld. Economie binnenkort ook op zijn gat, en ruzie met alle bondgenoten. Meesterlijk......

3
687 Tismewat

Die waan zal binnenkort ook opgelost zijn.

4
688 Proemevla

Amerika is binnenkort niet langer meer de eerste economie ter wereld. Dat stokje gaat overgenomen worden door China. De Chinezen die zich nu reeds een machtsbasis aan het verschaffen zijn in de rest van de wereld door de aankoop van zo ongeveer bijna alles wat ze te pakken kunnen krijgen.

Amerika raakt ondertussen maar verdeelder en verdeelder. Die verdeeldheid zal de leidende positie op den duur alleen nog maar verder aantasten.

Wij als het Westen moeten daar niet zo heel erg gelukkig mee zijn. Want je kunt beter met de Amerikanen in de wereldpolitiek te maken hebben dan met de Chinezen. Dat weet ik wel zeker.


Het is jammer en verontrustend om te zien dat het Westen intern steeds meer verdeeld raakt en steeds meer de koers uit het zicht verliest. Anderen zullen graag bereid zijn om de plek die vrijkomt in te nemen en niet meer af te staan.

0
689 De Vliegende Brabander

Proem weer met z'n vele arrestaties. question

Zijn ze al begonnen?

3
690 zeikenderechter

Bob daarentegen heeft al een aardig aantal gearresteerd.

2
691 zeikenderechter

@683

Dus de republikeinen zijn volgens jou 'the good guys'

Echt?

3
692 Zwartwit

@691

Bob de Bouwer?

1
693 Zwartwit

@693

Bob Molenaar.

2
694 zeikenderechter

@692
Ik heb nooit geschreven dat het zwartwit was.

In dit geval zijn het de democraten die een smerig spel gespeeld hebben.
Maar ik heb ook geschreven over plotselingen wendingen bij republikeinen, niet gelezen?
Hoe zou dat komen denk je, nu documenten geopenbaard worden, nu misschien duidelijk wordt dat er op de achtergrond onderzoek is geweest en, ook belangrijk, McCain die verdwenen is, denk daar maar eens over na.

Ik heb ook geschreven (over de arrestaties) dat het niet alleen democraten waren, ook republikeinen, het kan niet anders (zeker als het gaat om de dieperen lagen, ergere zaken dan corruptie)

3
695 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@1 Alom geliefde Rinze, bedankt voor je reactie, ik zal, om je tegemoet te komen, nog een paar artikelen plaatsen, dan kun je jouw woede daar fi...

zojuist geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Sabotage door Supreme Court van 6 januarizaak gaat verder

@1 "de hoogste rechters oordelen dat het niet de moeite waard is" Kleine nuancering: de hoogste DOOR TRUMP AANGESTELDE rechters. ...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

Rinze
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@2Nou inderdaad zeg wat doen die Russen in een land wat niet van hun is en waar ze de mensen niet kennen...

2 minuten geleden geplaatst door Rinze

wildersfan
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

Internationaal recht dit, internationaal recht dat. Wat deden wij dan in Irak, Syrie, Libie, Afghanistan, erc...?...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

benbenieuwd
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@45 Er zijn er maar een paar die beginnen met schelden en daar bent u er een van....

2 minuten geleden geplaatst door benbenieuwd

Schildpad
Sabotage door Supreme Court van 6 januarizaak gaat verder

Of is het juist zo dat die rechtzaken zo weinig grond blijken te hebben dat de hoogste rechters oordelen dat het niet de moeite waard is ofzo?...

3 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Nicks R. Van
Piet (70) uit Dokkum weigert lintje: 'Heb helemaal niks het met koningshuis'

@7 Ook dat is dan een bewijs dat ze de man slecht kennen....

3 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

benbenieuwd
NSC haalt uit naar Orbán: 'Land voldoet niet meer aan toelatingseisen EU' - NieuwRechts.nl

@44 Degenen bij wie Wedergeboren zijn meldingen doet. Iemand zal die meldingen toch ontvangen lijkt me. ...

4 minuten geleden geplaatst door benbenieuwd

Sarcoff
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Wie laat er zich nou naar andere landen sturen om daar mensen trachten te doden die je helemaal niet kent, dan ben je toch van de pot gerukt....

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Rinze
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik zou liever hebben dat Sarcoff de hoerenloper eens ophoud met die Russische agitprop...

5 minuten geleden geplaatst door Rinze

NK. App
CartoonsaurFootjob HdPorn Video Tamil AuntyPatty PlentySexy Bhabhi ComHannah John Kamen NudeDid You Just Cum In Your SisterXamster ComFsdss-582Milf HandjobHind SixeCreampie ComoilationBollywood Xxxx VideoAllen King PornFilmy Fantasy PornMarywongsMale Male Female Threesome PornPichuntwrFree Sex StoriesBlack Free Adult PornPorn Camel TowSex Video MayHot Bhabi Porn VideoChair PornHairypussy TeensNaked Guy At The Beachбесплатное порнографииCamila Elle NudeVideos De Mujeres DesnudasBest PortnstarsIsraeli PornAishwarya Rai Sex VediosSuck My ClitAlexis Texas OiledObsessionpornRealoty PornXexx VideoYasmindornellesBriana Banks NudeMujer MaaturbandoseBolly KickScharmantaJapan Train GropedSexgameGay Porn GratuitRaleigh ListcrawlerBlack AngelicaDehati Bf Sex VideoIkkyuu NyuukonXxxx Sex MovieSplatoon Porn ComicDvd Porn MoviesAphrodite PornAunty Hairy PussyMitch Cox Gay PornPuffy NipplepornFree HentiRobloxporn GamesBrazzera VedioMature Nude BoobsThemodelsMandy Waters XxxBlack Porn HeXxx Sexy Sexy VideoBrittanya2hornyDesi Collage SexBrazzers DannySasha JuggsPerfect Free PornRebecca Benedict NudeLela Loren NudeSexy Nude AuntyIndian Xn VideoKavita Bhabhi Part 3Boobs Nude PicsMature GangbandBad Dragon CumlubeMaria Nagai UncensoredProstittue PornBhabhi SuckingCorinna BlakeAntarwasna Sexy VideoPorn Street CzechHeurepornosHannah Palmer NudeDesi Girl Xnxx VideoFlufferpornSusan Sarandon NakedBikini Warriors HentaiHige Cock PornPor NtubesSalty IcecreamThe Japanese Wife Next DoorMila Mars PornTeen Porn Discord4 Porn TubeIndian Porn WebseriesAmaterur Gone WildTight CreampieOnlyreveDressing Room FlashElle Fanning-sexsKristy LovettClassic Porn MoviePorn Free GalleryBd SexAlohatuybePornor HetaiVideos Porn LesbianasAsian Wife PornWow PornographyXnxx Video BhojpuriRashmika Mandanna Hot VideosSofia Lee XxxReal Sex XnxxThe Sex Files A Dark Xxx ParodyAkeno NudeIntense SquirtOhmibodAngel Wicky StepmomHot Hot Xxx VideoPunjab Ka Sex VideoOriginal Tamil Sex VideoPunjabi Blue Sex VideoBig Tity StepmomNigeriapornPorn GraPorno FranczisAdultwoeCartoon Sex Video DownloadHot Xhamster VideosHelluva Boss Octavia PornHardcoreporn PicsFlight Attendant PornXxxx Videos Brother And SisterPorn Video SuhagratKorean LesbianpornFreeblack Lesbian PornMilena Velba TitsPorn Free BrazilDiana Franklin NudeNetechangiWww Xxnx Video ComSsian Massage PornXes HdElizabeth88 NudesLesbian Porn WreslingChennaiauntysexChapín De CortePornos Reales Caseras