door verwijderd2420 in Binnenland  ·  88 Reacties

  • 4
  • 851x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Totaal niet relevant
Kom met goede argumenten

1
51 GOTCHA666

'Ik denk dat de spanning op de woningmarkt ongetwijfeld zal lijden tot sociale spanningen',
Niet alleen op de woningmarkt. Op veel meer terreinen zijn er sociale spanningen waar de VVD en D66 voor verantwoordelijk zijn. Amsterdam is geen doorsnee van het Nederlandse gezicht!

0
52 Verwonderd

** gebruiker verwijderd **

Als je meer en meer woningen blijft toewijzen aan asielzoekers en eigen volk in de kou laat staan dan krijg je vanzelf sociale spanningen. Het ergste van dit alles is het feit dat degene die op moeten komen voor onze belangen dat niet eens zien.

53 verwijderd5929219

O. Ik dacht dat dat juist de bedoeling was, van dat ze autochtonen consequent buitensluiten bij werk, wonen, ontmoetingsplaatsen.

1
54 Wendel

En kleinbedrijf.

1
55 Wendel

@51

Begin er eens mee.
In one- liners zitten nooit argumenten

8
56 No newstoday

Ik begrijp nou nooit dat in de duurste plek van Nederland armoedzaaiers zo nodig moeten wonen voor een habbekratshuur

1
57 chouffleur

@52

Ik vind het nog al meevallen .
Overal te weinig personeel , dat is een sociale spanning .

9
58 No newstoday

@54

Ik hoor dat allochtonen juist bij werk gediscrimineerd werden .
Grote kans voor de autochtonen die gezond van lichaam en geest nog in de bijstand zitten .
Hebben ze ook meer kans op en woning .

8
59 No newstoday

@56 Heb ik al gedaan dus
Maar jij komt als antwoord met niet relevante argumenten
Dus probeer het nog eens
Zijn degene die hier al zijn al weg dan ?

2
60 GOTCHA666

@49 Werken en zelf laten kopen ipv alles gratis

2
61 GOTCHA666

@58 Aan de gang dan zetten die nieuwkomers

2
62 GOTCHA666

@60

gelukkig maakt U mijn dag telkenmale top!

door Uw inzichten en reacties, verruimt U mijn algemene en algehele kennis
waarvoor mijn welgemeende dank question

4
63 Grootmoeder

@63 Ook al geen argumenten
Next

2
64 GOTCHA666

* Verwijderd door de redactie *

65 bosco

@64

U bent niet in staat een compliment te aanvaarden?

Gewoon over U laten komen... question

3
66 Grootmoeder

@66 Niet nodig
Het is een discussie forum geen complimentenforum

2
67 GOTCHA666

@66

dat is mijn keuze...en ik dacht dat U -next- ging?

verder hebt U van mij vandaag geen last meer
ga zo naar buiten, reflecteren over Uw reacties en inzichten

4
68 Grootmoeder

woningnood bestaat al minstens vanaf WO II

4
69 Grootmoeder

oeps
bij @68 moest @67 staan ipv @66

4
70 Grootmoeder

@44 was het allemaal maar zo makkelijk. Sociale huurwoningen bestaan niet voor niets, en sommigen kunnen hun positie gewoon niet verbeteren. Veel te makkelijk om dat te denken.

0
71 Arno82

@ 23 No newstoday.
Ik denk over jou onzin wat je allemaal schrijf helemaal niet na.!

2
72 annie

Tuurlijk is voor de VVD meer marktwerking de oplossing voor de woningnood. Dus meer Chinezen, Arabieren en andere rijken te wereld die de 'sociale' woningen hier kunnen opkopen en exploiteren en het is weer pais en vree in de wereld.

0
73 zewa

De politiek heeft deze spanningen zelf gecreëerd met hun beleid. Jarenlang hebben zij aan alle kanten de koopwoningmarkt gestimuleerd en de huurwoningmarkt verwaarloosd.

- Bestaande sociale huurwoningen werden massaal verkocht of simpelweg afgebroken om plaats te maken voor koopwoningen en koopappartementen. Tegelijkertijd werden en worden deze afgestoten voorraad sociale huurwoningen niet meer of nauwelijks vervangen dat in verhouding staat met de groei van de bevolking.
- Verhuurdersheffing ingevoerd door Rutte beperkt de financiële mogelijkheden voor woningstichtingen om nieuwe sociale huurwoningen bij te bouwen. Nieuwe verhuurdersbelastingen die gepland zijn zullen dat nog meer gaan beperken.
- Er is al tig jaren sprake van lange wachtlijsten maar de politiek heeft daar vrijwel niets mee gedaan. Intussen werden de woningstichtingen geliberaliseerd, oftewel geprivatiseerd waarmee ze feitelijk hun handen en dus hun verantwoordelijkheid aftrokken van deze woningsector.
- De sterke prijsinflatie op de koopwoningmarkt heeft gevolgen gehad voor de verhuursector waardoor ook daar de prijzen zeer sterk zijn gestegen.
- De gemiddelde prijs van een koopwoning is inmiddels al meer dan 8x modaal loon, de loonontwikkeling is dus zwaar achtergebleven bij de ontwikkelingen in de woningmarkt. Hierdoor komen steeds minder mensen in aanmerking voor een hypotheek terwijl kopen onder de streep toch lagere lasten heeft ten opzichte van huren.
- Zelfs nu zet de politiek vooral in op het versneld bijbouwen van huurwoningen voor de vrije sector en niet de sociale sector waarmee hun prioriteiten duidelijk zijn en dat is allesbehalve sociaal.

Verhuizen is voor velen ook geen optie daar zij naast de hogere woonlasten ook nog eens geconfronteerd worden met onverbiddelijke en onvermijdelijke stijgingen van de lasten op levensonderhoud en belastingen. Niet iedereen kan een lastenverhoging van minimaal €3500 (huur van 710 naar 1000+) op jaarbasis zomaar dragen en al helemaal niet als men op of om de nabij modaal niveau verdiend. Het politieke wanbeleid op de woningmarkt heeft gezorgd dat deze situatie heeft kunnen ontstaan. In plaats van de boetkleed aan te trekken geven ze gewoon de schuld aan de mensen die totaal geen invloed op het geheel hebben, de huurders.

0
74 Beowulf

@71 Ik zeg nergens dat sociale huurwoningen niet nodig zijn, de sociale huurmarkt is oververtegenwoordigd. De huurgrens van sociale huurwoningen is veel te hoog. Mensen die hun eigen positie niet kunnen verbeteren moeten beter nadenken welke bijdrage geleverd kan worden de maatschappelijke kosten te verlagen. De overheid moet meer inzetten op opbouw van bezit, de huidige tendens is verkeerd: "hoe minder er gepresteerd wordt, des te meer men krijgt op kosten van bijdragers". Dat is een fout signaal. Ook zal er werk gemaakt moeten worden om de huurovereenkomsten van senioren die in een veel te grote woning verblijven deze een verplichting hebben te vertrekken. Deze moeten ruimte maken voor huurders in andere levensfasen. Om dit te bewerkstelligen zal de wet verandert moeten worden, huurders moeten hun huis uit gezet worden als de situatie niet meer passend is: te veel verdienen, te grote woning die niet meer past bij de levensfase. Wat Amsterdam betreft is de woningmarkt vooral doodziek daar 70% bestaat uit huurwoningen, ruim 60% daarvan is sociale huur.

1
75 Recovery Mode

Wonen in de stad is nu eenmaal duur. Wie dat niet kan betalen kan ook buiten de stad gaan wonen.

0
76 Mrs. K

@44 Lijkt me niets mis mee. Elk jaar aan laten tonen dat men terecht in die sociale huurwoning zit, om scheefwonen aan te pakken.

0
77 Mrs. K
78 Gratiebarmhart

@77 Precies, de sociale huurmarkt is er niet om misbruik van te maken, scheefwonen is een groot probleem wat de sociale huurmarkt verstoort.

1
79 Recovery Mode

@78 Verbod op beleggen dan maar? Zullen studenten blij mee zijn, dan is er nog minder woonruimte...

0
80 Mrs. K

Ook zal er gekeken moeten worden om mensen die hun positie niet meer kunnen verbeteren verplicht te laten verhuizen naar krimpregio's. Deze houden vooral ruimte bezet waar meer talent in gehuisvest kan worden.

2
81 Recovery Mode

@80 van het uitmelken worden de studenten ook niet beter.

0
82 Gratiebarmhart

@81 Goed idee. Of werklozen. Als er geen noodzaak is om in de stad te wonen houden zulke mensen alleen maar woningen bezet die anderen veel harder nodig hebben.

0
83 Mrs. K

@82 Het bezit van meerdere woningen wordt al “huisjesmelken” genoemd, ongeacht wat er aan huur gevraagd wordt. Ik neem dat huisjesmelken door Bernhard dus niet zo serieus. Hij zal heus niet zo dom zijn om meer dan een marktconforme huur te vragen want dan raakt hij de woningen/appartementen/kamers aan de straatstenen niet kwijt.

0
84 Mrs. K

@84 hij is echt wel serieus te nemen.
Q. Uit onderzoek van Het Parool bleek dat prins Bernhard, neef van de koning en lid van de koninklijke familie, als privépersoon en via zijn bv's in totaal 590 Nederlandse adressen bezit. Het merendeel daarvan is in Amsterdam: 349 adressen. Hiermee is hij een van de grootste vastgoedbonzen in de stad. Q.

hij heeft een flinke positie en kan zijn prijs dus wel maken,
daarom raakte hij in opspraak.

0
85 Gratiebarmhart

@74

dikke plus!

1
86 Grootmoeder

@83

komt nu Uw liberale 'zelf' naar boven?

1
87 Grootmoeder

Opvallend dat uitgerekend de ongekroonde keizer van Europa Soros duizenden sociale woningen heeft opgekocht omdat de rente nu eenmaal extreem lag is en de huren zeer hoog....!

https://rheden.nieuws.nl/nieuws/101156/ongerustheid-verkoop-woningen-vivare-aan-soros/

0
88 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

3 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

11 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

12 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

18 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

18 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

21 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@13 Als Rafah maar wordt geschoond van terroristisch Hamastuig vind ik dat prima. ...

25 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Wedding First Night VideoPayton Preslee DreddFree Gay Porn TubesXnxx Japan SelingkuhKamasutra Sex SceneShuddh Desi Romance Full MovieBellelouiseOld Gay XxxGuys Jerking Off GifRichelle Ryan - The Secret PhotosFreepirn VideoHd Porn SexxxFobidden PornBbw Porn SquirtFree Crossdressing PornTayo Ricci NudePaksitan XnxxXnxxxnxxxPantyhose Porn VideosX Video DeshiJessica Rabbit PornTelugu Ammai PukuGirlfriend BlojobBatuhan Boz PornoLily Sincere PornReddit DoujinKarna TattooOdia Porn StorySex And Submission ComLangta DancePinayporn ScandalSexy Lesbians With Big TittiesAmetuer AllureThe Lion King PornPorn On AmazonNika ParkerWeb Series Hot SexMulan ViuttonGibby The Clown Full VideosSage Fox PornZvideRapefantasy PornNind Me ChudaiXnxx Hd InLesbian Scat PornDark Web PornNude Kate GosselinFamiy Guy XxxNacho Vidal PornostarKannada College Sex VideoHindi Porne VideoWww Bf Videos ComCumdaddyRachel Delgado PornSpankwire.ccomSex English Picture VideoAfrican XvideosAnime Porn PicsAi Celebrity NudeBd érotique GratuitAsianmilfhubWhatsapp Porn VideosRasiya Sex VideoFree Use StepmomLiterotiicaBlack Chubby PornMonique Alexander Sex VideosMistress SlaveAsianqueen93Big Clit MilfBig Blackass XxxReena Sky NudeDrunk Sleeping PornAnna De Armas PornShauna GrantAlexa Bliss PornhubMalegeneralPorn World StarMiamishemaleMakeout NakedJapanese Magic Mirror PornVlogging NakedCam Ao Vivo PornoBig Whie CockDesi Aunty Hot RomanceSexxy Video BfSexx KoreaBeat Porn Videos Of All TimeAdult Video IndiaPorno Studio TycoonMinx NudesAnn Margret NideDina Shihabi NakedNatural Beauty PornDesi Indian PoranPorn CumsotFree Videos Of Naked WomenJenna Jameson YoungMadisonivy OnlyfansRichest PornstarsX SexsePornografias BrasileiraSuger Dady PornSuhagraat Web SeriesCast Of WifelikeTop Mature PornstarsMercedes CareraDixies Trailer ParkUplustMoraziaNicki Minaj In PornNude Pics On BeachPorn Rape VideosFree Porn Anal SexDesi Teacher Xxx VideoNaked My Little PonyHidden Naked CamsShey HolmesMilf Solo OrgasmKim K Sex TapePornô BrSexo TweeterMia Khalifa Sex BfStepmom RomanceElla Reese BlackedPunjabi Sex AuntyDirty Romanceسكس بالصور المتحركهпорно HdDaugjter SwapRedtudeBabesitter PornSexting PicsKiera Nicole OnlyfansIndian Sex Video OnlyTiffany TaillonPorntu EPron HuhDiffusion Orgasms By YanapmvsLust Teen GalleriesSunny Leone Sex XvideoPortugal XxxCrystal Rush Step MomFrench HentaiEliza Eves Erica CherryAngrymilfSunny Leone Sex DownloadTamil Actor Blue FilmReluctant Lesbian PornNude Bloneds