door Febee in Politiek  ·  25 Reacties

  • 23
  • 890x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja, het is dus mogelijk om ze terug te sturen, maar wil de Nederlandse regering dat wel. Ik denk van niet. Ik zie ze namelijk niets doen.

2
1 Liz

Prima gedaan van Italie


En waar Schäuble net als uw eigen Nederlandse politici gemakshalve aan voorbij gaat, is het feit dat juist die politici die het hardst roepen en met schijnoplossingen aankomen , de veroorzakers zijn van de crisis door geen visie te vertonen en vooruit te zien naar wat hun beslissingen aan gevolgen zouden kunnen opleveren. Het was en is weer korte termijn denken ingegeven door de drang naar populariteit.

De veel gehoorde kreet dat nieuwkomers moeten integreren is complete waanzin, iets dat men zowel in Duitsland als ook in Nederland inmiddels wel weet, met de miljoenen Marokkanen en Turken die stelselmatig een steeds meer en meer negatieve invloed gaan uitoefenen op het dagelijkse leven.

Maar goed, zo ver u het nog niet had begrepen, u weet waar u aan toe bent en met weer stijgende aantallen nieuwkomers kan het de linkse en policor regeringen niet snel genoeg gaan.

0
2 Zie Hier

@1 zie jij ze wel eens wat doen dan, behalve de btw, huur, benzine, zorgpremie, etc. omhoog gooien en de dividendbelasting afschaffen voor multinationals ??

1
3 Roomboterbabbelaar

Forza Italia

1
4 Thomas

@3 Ja, DAT dan weer wel!

1
5 Liz

De wil ontbreekt duidelijk bij de Nederlandse regeringen. Men stapelt liever procedure op procedure met asiel aanvragen wat enorm veel geld kost met op het laatst schrijnend verdriet voor de asiel aanvrager als hij/zij moet vertrekken.

1
6 zoutzuur1
7 Dieke

Zal wel meevallen want vanuit die rolstoel zal hij niet ver gooien.

1
8 niet-alles-geloven

Het toont aan dat er geen enkele reden is die gelukszoekers hier te houden. Alle smoesjes die zijn gebruikt zijn gewoon onwil.

0
9 Al

"“We moeten ons realiseren hoe moeilijk het is om in individuele gevallen uit te zetten. Daarom moeten we ook niet te veel hoop wekken dat we het grote aantal van deze mensen kunnen verminderen, vertelde Schäuble aan die Welt , “we moeten al onze krachten bundelen om ze in onze samenleving te integreren”."

Geef het maar op, wen er maar aan, onderwerp je nou maar aan onze tyrannie. En dat de lokroep van Merkel verkeerd begrepen zou zijn, is een klinkklare leugen. Wat er gebeurde was exact de bedoeling, dat is op vele officiële websites na te lezen. Bijvoorbeeld van de VN die heeft verordonneerd, dat de Europese bevolking desnoods onder dwang moet worden vermengd tot er geen blank ras meer bestaat, omdat de blanken zouden hebben bewezen, zo oorlogszuchtig te zijn.

Terwijl WOI en WOII plaatsvonden onder invloed van buitenlandse machten, zoals de beurskrach in New York voor WOI, en de afgedwongen belachelijke herstelbetalingen die Duitsland moest betalen en die rechtstreeks leidden tot WOII. Er is in beide gevallen een bevelende rol gespeeld door US. En nog meer buitenlandse politieke leiders hebben e.e.a. in de hand gewerkt.

2
10 Wendel

@11 integreren, in his dreams question

Ee wordt altijd geblaat dat pvv en zn Italiaanse verwant nooit met oplossingen komen: Wat is deze actie dan?

0
11 maarten1234

Heel goed.

0
12 Bram brabant

Vanuit Italië 170 illegale sub Sahara gelukszoekers per vliegtuig terug naar het Libische Misrata, van waar zij oorspronkelijk naar Italië waren vertrokken en daarmee heeft vice president Matteo Salvini aangetoond dat indien de politieke wil aanwezig is , gelukszoekers wel degelijk kunnen worden teruggestuurd.
Hier kunnen de andere lid staten zeker een voorbeeld aan nemen, het is dus wel mogelijk in plaats van het blijven ontkennen, dat deze illegalen niet retour kunnen worden gestuurd, blijkt dat Italië het wel KAN! Z e konden hier ook komen zonder normale immigratieprocedure, dus moet het ook mogelijk zijn om deze illegalen (vaak zonder papieren) zo snel mogelijk, zonder procedures te gaan uitzetten! Hmmmmm. question

0
13 Widaan

Alle Europese landen die daadwerkelijk iets doen om gelukzoekers te weigeren, dan wel er uit te gooien steun ik van ganse harte.

1
14 Venividivici

@1
Ze doen niks om zo lang mogelijk op het pluche te kunnen blijven zitten, des te langer zal de riante uitkering ná deze ‘werk-periode’ zijn.

2
15 Jan met de korte achterlul

Ontopic: zéér mooi van Italië!

2
16 Jan met de korte achterlul
17 corretje

1e Punt
Waar blijven de miljarden die de Europese regeringen na 4 jaar justitieel speurwerk van de grote hoeveelheden gearresteerde mensensmokkelaars in beslag hebben genomen?
Het kan niet dat er praktisch niemand is gearresteerd en de maffia's alle buit mogen houden.
Zo onsuccesvol is geen enkel justitieel apparaat. Er is in 4 jaar altijd wel een boef die blundert en vandaar uit gaat de zaak lopen.
Of toch , het kan wel: de Europese politici zijn vermoedelijk de mensensmokkelaars.

2e Punt
Overheidslichamen hebben zelf toegegeven dat meer dan 92% van de instroom uit migranten bestaat die niet gevlucht zijn. Asielfraudeurs.
De belastingbetaler is fraudeurs geen cent verschuldigd.
Waar blijven de grote uitzetacties? Waar blijft het terugvorderen van door fraude verkregen uitkeringen? Waar blijven de scherpe sancties tegen landen die weigeren hun burgers terug te nemen?
West-Europese regeringsleiders lopen met schelle stemverheffing voorop om financiele sancties af te kondigen tegen landen die geen asielzoekers/-fraudeurs willen opnemen. Dat zijn EU-leden waar ze mee samenwerken. Des te scherper kunnen ze optreden tegen niet-EU leden die hun burgers afschepen.

3e Punt
Laat de politici nu heel snel en heel precies formuleren wat integratie is. Ze houden het de burger al jaren voor en presenteren het al iets zeer doenlijks.
Dus leggen we de politici en hun partijen een prestatieverplichting op. We sluiten de grenzen voor 10 jaar,. dan kunnen zij zich richten op de achterstallige integratie van de niet-geintegreerden.
Van dag 1 af gaan we de integratie privatiseren.
De politieke partijen zetten integratiebedrijven op. Zij krijgen 100% aandeelhouderschap en ieder jaar gaat de belastingbetaler 10% minder voor integratie betalen. Na 10 jaar 0%. De politieke partijen gaan ieder jaar 10% meer betalen. Want ze kunnen en weten alles toch zo goed? Sie schaffen es! Het verdienmodel kunnen ze nader uitwerken met degenen die geintegreerd worden.
Als het bestuurlijk Europa zelf geld kosten gaat, kunnen de gelukszoekers ongetwijfeld ineens wel uitgezet worden.

0
18 marielouisevankleinmareslag

De Ruyters zeggen: "@18 Beste Marie-Louise kijk even op de site van de EU en zoek even naar wat financiele rompslomp dan zie je in 1 van die jaarverslagen dat de EU gewoon de ngo's op de lijst heeft staan voor opleidingen en financieringen etc. Dus de allerheilige EU is zelf de organisator van deze mensensmokkel en als we dat allemaal nog altijd niet door hebben laten we onszelf gewoon kapot belazeren door onze eigen politici. En dus zal er ook helemaal niets veranderen." En Marr Kutte stond er bij en lachtte"

1
19 De Ruyters van Michiel

Integreren of wegwezen
Nederland of Duitsland die hoeft daar geen enkele moeite voor te doen
Ze moeten het willen
Zo niet dan idd een vliegtuig vol laden en wegwezen
En de rekening daarvan neerleggen dus de moskee van die betreffende groep
Turken is Turkse moskee env
Wil de moskee niet betalen dan sluiten
Dat is de oplossing

1
20 GOTCHA666

@3 +++++++++

3
21 Bollieboos

Het is niet zo dat den Haag alleen blundert met migranten maar ook alle Ministeries, ambtenarenapparaat en semioverheid doen hun werk voor geen 80 procent. Je moet overal zelf achteraan anders trekken ze je helemaal leeg. En overal krijg je hetzelfde antwoord; Sorry voor de fout, ik snap niet hoe het komt. Nou, ik wel!

0
22 Verwonderd

@15 Helemaal mee eens.

0
23 Liz

Ja en te recht dat de gelukszoekers terug gestuurd worden. Te komen allen maar om gratis op kosten van alle belastingbetalers te leven. Dit zeg ik als PVV stemmer.

0
24 Gunther

@18 mijn bijdrage
@ 19 De Ruyters van Michiel

Beste de Ruyters, mijn dank voor de tip.
Misschien nog een internet-link die het zoeken versneld? Meer tijd = meer zoeken.

0
25 marielouisevankleinmareslag

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@42 Na 10 jaar spreken ze nog steeds geen fatsoenlijk Nederlands....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@41 Beter lezen, en vooral begrijpen. Maar dat is voor iemand die niet gehinderd door enig fatsoen, schaamte, kennis of verstand ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@34 Nee dat gaat niet want ze spreken geen Nederlands bij aankomst in Ter Apel.Hoe dan ook moet de selectie procedure om gelukzoekers en vlu...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@37 Laat ik het nu helemaal niet over afkomst of kleur gehad hebben. Kan je "aangifte" zo de prullenbak in. 😂...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Snorrie
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@6 En dan moeten toegeven dat het christenen waren die de grootste moord op joden op hun geweten hebben?Natuurlijk niet, dit moet gebruikt...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@49 Je hebt blijkbaar echt geen idee. Jouw interpretatie komt eigenlijk alleen maar voor in extreemrechtse kringen, zelfs in islamistische milie...

8 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@39 Dan kunnen we niets meer lezen van bv ronin. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Defcte burger
BBB wil actie tegen Jodenhaat: 'Nooit meer is nu' - NieuwRechts.nl

Ik mis nog een paar woorden bij haar opsommingen ; Brug en gebouwen projecties. ...

10 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bob Sleebaan
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Ik stel voor dat de NK admin een scheldfilter ontwikkelt. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

JackKropotkin
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@13 Zeker en als je toch je eigen groepjes wil toevoegen dan kan je het islamitisch smaldeel, de allergrootste groep antisemieten in Nederland, ...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
New Lesbian SexDildo FootjobMargaret Qualley HotR34 VidsPorn Desi AudioBest PmvReedit NudeEsxortsHd Nxxxn4 Girls FingerpainfXxxx MasterNude Beautiful ActressReal Dad PornSoap2day SitesTravestis BaiseEsposas PornosWww.xhamster.omWww Xxx Sex Movie155.5 Cm In FeetSnuff 102Angel Youngs IafdPusy SpaceKerala Mallu Sex VideoHende XxxxSecy PornMiah Catalina PornSexyhouse WifeSiren De Mer AnalLiterorica AudioDèle Exarchopoulosفیلم سوپر دوجنسهGillian Jacobs NuseNude Modelling VideosTaboopornerSkipthegames Albany NyAibeyaAsian Gay.pornKerala Malayalam Blue FilmBig Clit Ebony LesbiansAmerica Cuevas NudePalm TubeXxx PoonamJapnese FuckHental HevanFilme Pornográfico Os MelhoresCumming In PussieIndian Hot PirnXxxvdioFolla A Su AbuelaLisa Ann PornosBengali Desi SexNew Blue FilmBig Freckled TitsToonxFilme PirnoMiha Nika 69Melenia HicksFree Henrai PornBokep TailandNegras PornsSex Vidio ComExtreme DildoMalayalam Porn MoviesBlack CockTsunade SexOld Man CockBlue Film Ke PhotoAlexis Breeze PornExploited Teens .comGood Hd Pornخودارضایی ایرانیMya LuannaXxx NfStepdaughter NakedLesbain Doctor PornBackpussyHen Ta IOnlyfans.conBigtit PicLatina FacesittingAmbsofficialDani Lynn PornMarina Maya Porn StarInseration PornWoman Giving Birth PornBlueberry Inflation PornhubMandingoIndian Hot HdWwe XxnxGloryhole CreampirMedival PornTs Big Booty PornListcrawler Atlanta GaPornhub Black PeopleBig Tits FemdomDoggystyle GifNaked WomanXxx GirlBo Derk NudeSuper XxxHindi Sex Bf VideoOld Man And Old Man SexBangbros LatestNaruto Comic PornViloet MyersEnglish Movie Sex VideoLesbian Nipple LickingHentai KnightXhmasteThumbzilleAdultfrienfHistoire DesexHentais FamososTaron Egerton NudeSexi XStickam TeensHentaifacialPorn Xxxxx MomFriends Dad PornCumming In ClassTrinity ExcogiFacesitting SittingXxnx VdieosNaukrani XvideosYour PryiaPalcomicsOffice PormChinese Adult MovieEmilia Clarke Got NudeStudent Teacher SexxxFree HentiaHot Choti GolpoWatch My Gf ComCum EatingAnushka Sen NakedPornhub.orgPo R N TvHungarian PornDreamflowerbunnyMadison BeerhotSxx VedoInterracial Porn MoviesSexwap HindiActress UmaStrip Club PovPorndealsTuktuk OatrolTamilsex AntyBeeg KissBbc Cum Swallow