Wilders in beroep tegen uitspraak (nos.nl)


De rechters veroordelen "mij en half Nederland" zegt de PVV-leider in een video-boodschap over de uitspraak in de 'minder minder'-zaak. ...

door mike45 in Binnenland  ·  34 Reacties

  • 7
  • 620x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Juist ja, rek het proces maar tot in maart.

1
1 xtremy

Wilders wil dus door procederen alleen maar om aandacht te krijgen want onmogelijk om in een paar seconden een uitspraak juridische te beoordelen.

18
2 mike45

Gelijk heeft hij, zou ik ook doen.

6
3 Positivo

Poeh, aandachttrekker.

24
4 de Bleek

Het zal breed uitgemeten gaan worden tijdens de verkiezingsperiode waarbij ik denk dat velen in dit land denken hetgeen Wilders heeft gezegd.

3
5 Voorzittershamer

Goed zo wij blijven achter de PVV staan.

5
6 Gunther

@1
Dus dan blijft de zaak, zoals dat heet, onder de rechter en dienen politici zich te onthouden van uitspraken hierover. Wilders zal dit gegeven echter veel electorale winst opleveren.

0
7 IJzervreter

Hoger beroep. Gratis campagne voor z'n schimmige eenmansbeweging dus. En hij spuugt in het gezicht van de rechtsstaat die hem beschermt en betaalt. Ik mag hopen dat de rechter hem in beroep alsnog in de bak smijt.

19
8 Je Zus Mina

Wilders blij. Nog meer publiciteit voor hem en de PVV. PVV wordt hiermee nog groter.

1
9 Burggie

@9 het hoofd van de pvv is nu een allochtoon met een strafblad -- hoe rijmen pvv-ers dat, moet wilders nu ook linea direct het land uit?

13
10 ReactiePolitie

Slecht proces, slechte uitspraak. Rafels aan vrijheid van meningsuiting is niet te verteren, daar is onze maatschappij op gegrondvest

3
11 Lerac

Uiteraard gaat ie in beroep. Kan ie lekker nog een paar maanden door blijven klagen met zijn vaste fanclub op Twitter. Dat het nog electorale winst op kan leveren, is een utopie. De vijver met naïevelingen is nu wel leeg. Alleen zullen zijn aanhangsels zich geroepen en gerechtvaardigd voelen om nog harder de krijsen en openlijk racisme te spuien.

Geert zelf zal echter op eieren moeten lopen, wil hij voorkomen dat het hoger beroep tot echte straffen zal leiden.

13
12 Biesbush

Een PVV'er met een strafblad. Dat past dan wel weer goed in het plaatje.

15
13 Je Zus Mina

Als je niet meer mag zeggen wat je denkt. Wat is dan het volgende?
Zo meteen mag je hier ook niet meer je mening geven en zijn NK en al dit soort discussieforums ook op zijn eind.
Dan mogen we zeker alleen nog maar schrijven wat links goed uitkomt.
Nee daar bedank ik voor.

2
14 Eindpenthode

@11

Daarom vond ik het ook belangrijk Wilders veroordeeld te zien gezien hij totaal niets met onze normen en waarden heeft. Hij schijnbaar vind dat je mensen mag uitsluiten/beledigen en discrimineren en zich zogenaamd achter de vrijheids van meningsuiting uiting schaart terwijl iedereen kan zien dat het hem meer gaat om het vrij kunnen beledigen en juist die vrijheid van meningsuiting wil beperken gezien dat andere mening dan die van hemzelf niet mee tellen

10
15 Marc Anthony

Hij had ( neem ik aan) vooraf al bepaald dat elke uitspraak anders dan vrijspraak reden is om in hoger beroep te gaan. En terecht want het is natuurlijk abusrd dat je voor je mening in dit land veroordeelt wordt. De vrijheid van meningsuiting wordt door deze D66 rechters ernstig aangetast. De gratis publiciteit voor de PVV compenseert dat enigszins maar het blijft schandalig. De vooringenomenheid van deze rechters stond ook al vast.

0
16 PFL

Ze zijn ook minder

4
17 spacedeee

Wat een reacties hier. De Heer Wilders drijft de spot met onze rechtstaat. Zeer eng.

14
18 de Bleek

Als je eerder zegt je niets te zullen aantrekken van welke uitspraak dan ook,
en je dan later toch in hoger beroep gaat, hoe geloofwaardig ben je dan nog?

7
19 Atlantique

@18 Grinnik, dat hebben de rechters en het OM gedaan, niet Wilders.

2
20 Dzzz

Het Nederlandse volk kiest massaal voor geert wilders ofschoon de elite daar anders over denken, zij komen niet in aanraking met mensen met de koran in hun handen die denken dat ze andersdenkenden mogen bespuwen en beledigen.

2
21 maanlanding

@19 Doorgaan op dezelfde wijze en tegen de uitspraak in beroep gaan, zijn twee verschillende dingen.

2
22 Cody

** gebruiker verwijderd **

Hij gaat maar lekker in hoger beroep.
Daar wordt namelijk over het algemeen zwaarder gestraft.

23 verwijderd111

* Verwijderd door de redactie *

24 Pxf7+

Vraagje blijft wel over om te beantwoorden..... Waarom: "Minder, Minder, Minder", ten aanzien van Marokkanen- en niet ten aanzien van bv.: Chinezen, Amerikanen, Joden, Engelsen, Duitsers, Denen, Grieken, Portugezen, afijn... gaat u zo maar door... Komt dat: "Minder, Minder, Minder", soms omdat je juist grote delen van Marokkanen hier in dit land als voorbeeldburgers kunt zien ? Omdat zij niet oververtegenwoordigd zijn in misdaadstatistieken (sla de kranten maar open, volg het nieuws enz.), en gaat u ook hier zo nog maar even door..... ?

Ik wil hiermee niet beweren dat het Goed is wat de aanhangers van Wilders riepen, maar vraag me wel (steeds meer inmiddels) af waarom het zo vreemd is dat juist deze ene groep op de korrel genomen is.

0
25 Flipper
26 verwijderd111

Er wordt echt alles aan gedaan om Wilders aan de kant te kunnen zetten en de mensen de mond te snoeren. Aanhoren en slikken moeten de burgers! Problemen mogen niet benoemd worden en anders wel zo worden beschreven dat het allemaal wel mee valt.
Er komt een tijd dat de burgers het recht zelf in handen gaan nemen en dan is de boot aan. Dan worden de gevangenissen ineens wel gevuld. Maar dan met goedwillende Nederlanders die opkomen voor hun land en de allochtoonse tegenwerking helemaal zat zijn.

1
27 Pirate

** gebruiker verwijderd **

@27
6x tel ik het zelfde kopie/paste verhaaltje, in verschillende draadjes
Je leest de stukken niet eens.

28 verwijderd111

@10 ps: wat een domme reactie.

On topic: Je kind verbieden te gaan roken levert uiteindelijk een rokend kind op !

Dat er bepaalde groeperingen zijn waar men dusdanig veel last van heeft, en dat "iemand" dit dan eindelijk eens durft en gaat benoemen ... mag dus volgens sommigen niet.
Stel dat hier een KKK organisatie rondloopt, en iedereen letterlijk het stuipen op het lijf jaagt, mag volgens diezelfde redenatie ook niet "benoemd" worden met "minder minder" of "KKK, weg ermee". Ik hoop het toch wel !

Het probleem is dat er volgens CBS maar 19,3% van Nederland een allochtoon is, maar dat er wel 63% van de gevangenissen gevuld zijn met allochtonen.
In de Cel: http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=82321NED&LA=NL op het totaal: http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=71090NED&LA=NL

De bevolking heeft er dus duidelijk last van, zoals je ook in alle mediakanalen telkens ziet !
Aangezien de meeste overlast in de grote steden lijkt te zijn, mag een politicus daar dan niet even flink de zwerende vinger op leggen ? Natuurlijk had hij het wat meer tactischer (!!) moeten verwoorden, maar het punt is nu wel duidelijk !

Om Wilders echt de wind uit de zeilen te halen, moeten de betrokkenen een hand in eigen boezem steken en daadkrachtig optreden tegen deze ontspoorde groep.
De Imams moeten allemaal met de vuist op tafel slaan, en de OUDERS van dergelijke ontspoorde jongeren moet je erop aanspreken. Niet telkens roepen dat dit veroorzaakt wordt "dankzij Islam / Koran", terwijl daar het probleem niet enkel en alleen vandaan komt.
Je mag er normaal gesproken van uitgaan dat de ouders een kind opvoeden met wel wat normen en waarden, en niet alleen maar voedsel toestoppen. Als er dan toch bewust nog wat geloof ( islam / christen / jood ) bijgestopt moet worden, doe het dan ook op de correcte manier en altijd met respect voor het geloof / ongeloof van anderen !

Momenteel is het zo dat er ELKE DAG wel weer ergens een islam gerelateerd akkefietje is.
Daar heeft de bevolking inmiddels de schurft aan gekregen en niet aan die vriendelijke en gezellige Turkse / Marokkaanse buurman die ook met zijn zoon naar de voetbal komt.
De kleinste groep verziekt het voor de grootste groep !
Gewoon het tuig had aanpakken en niet enkel verdoezelen, of pappen en nathouden !

1
29 FeHa

@26 omgekeerd komt vele malen vaker voor !

0
30 FeHa

** gebruiker verwijderd **

Bolkestein verklaarde voor de radio het O.M voor gek (letterlijk) dat zij dat proces tegen Wilders hebben opgestart. Dat proces en wellicht dat hoger beroep geeft Wilders nog meer aandacht, nog meer stemmers en verdeelt het land nog meer.

31 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Oei, oei, oei, wat een haat. Jij doet hier nu precies waar Wilders nog niet eens voor veroordeeld werd, haatzaaien. @8 .

32 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

33 Undertaker

@22
U zegt andere dingen dan ik bij @19 heb gezegd, u vergelijkt appels en peren.
Wilders zou zich helemaal niets aantrekken van de uitspraak?
En nu gaat hij in beroep?
Wilders ten top.

0
34 Atlantique

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bram brabant
Nederland keurt veel asielverzoeken goed - De Nieuwkoper

De meeste komen hier puur voor alles "graties" naartoe.Jonge mannen hoofdzakelijk.Stop de tsunami 😡😡...

1 minuut geleden geplaatst door Bram brabant

Sarcoff
Prof. Masanori Fukushima - Vaccination mRNA for COVID-19 and unprecedented disaster: acute death and increased cancer mortality rate (original Japanese language)

@2 De wetenschap van school leraartje Hugo de Jonge of de wetenschap van Prof. Masanori Fukushima, Professor Emeritus of the University of Ky...

2 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Bram brabant
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

80% goedgekeurd.Man man man.90% van al dat asielvolk wat hier binnenkomt heeft helemaal geen recht op asiel.😡😡😡😡...

3 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

wildersfan
Ukraine Situation Report: M1 Abrams Tanks Withdrawn From The Fight, Officials Say

Heeft NATO nu verloren? Ze druipen af......

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Feldwebell
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@8 Even wat anders. Hoe komt het eigenlijk dat je staatkundig niet op de hoogte bent van zowel het Russische als het Oekraïense standpunt inz...

6 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

wildersfan
Ukraine Situation Report: Poland “Ready” To Host Nuclear Weapons

Ze zijn gek geworden. Knettergek....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Hoge piefen vind je niet in de loopgraven. Terwijl dat juist degenen zijn die best een arm, been of oog kunnen missen. Als je een kaak mist, dan...

10 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
Turkije spreekt steun uit voor Rutte als Navo-chef

De titel van het artikel correspondeert niet met de inhoud. In feite dus fake nieuws. ...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

wildersfan
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

Wat moeten ze met al dat materieel. Ze hebben geen troepen en geen munitie. Ik weet niet of de tentoonstelling in Moskou dit wel allemaal kan he...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ThWil
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@16 Je moet weten wie op welke positie zit in die hele asielaanvraagprocedure. Het zal me niet verbazen dat op beslissende posities ook vaak men...

13 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Sexy Night PornLadyboyscumBrazzers HoiseKaylie Cuoco NudePornorcCollege TittiesFull Porn Movies OnlineXxx Hd Poran VideoRhonda Rosey NudeTied To The BedBrija Monet XxxImdian Adult Web SeriesFox HentiaMya MaysCockin MouthLatino PornographyRashmi XxxXxnx Indian HdIpit-037Insta Model PornToonily.conJewels Jade SexTamil Actress Simran Sex VideosMallu Aunty ClipsHuge Areola TitsWww Xxx Indan ComReal Friends Mom PornVideos Pono MadurasPonhubsNarendra Sex VideoBooms Sucking VideoXxxx TubeBbwbuttVr AnalReddit CuckoleHidden Cam PormTeenagers OmegleOlsen Twins In The NudeTightasianpussyPublic See Thru ClothesGiantessburooLesbian BondigeUrdu Sex StoriesPorn On FacebookXnxx All TagsSexxxyyy4k Porn Videos ComRta JeansTitty GifsKim Kardashian Xxx VideoHarassment Sex VideosAlexis Texas FacesittingDragon Ball Z Bulma PornSplooshtimeRhj-037Indian Beautiful Girl PornFor.her PornMiss JuliaaDesi Sex TeluguShe Hulk NakedTeen Bbc PornPerfect Boobs NudeAmanda Nicole XxxXnxx NatashaDesi Telugu PornIndian Teen Xxx ComIndianporn BestJewelz BluBig Bootyebony PornNaked Dead BodyFree Home PornSlapped PornKim Kardashia Full SextapeCumming Inside StepmomR HotwifeHitomi LR/gentlefemdomShoplyfertTribute CumshotOlder Women In Porn VideosDiablo GuardianLesbian Small TitSex Videos Telugu HotBlow Job Rim JobTop Onlyfans ModelKtlordahl Onlyfans LeaksXvideo VadiasPornhub LesbianMmf WifeBlack Widow HentaiJasmmine JaeCute Boy Sex VideoTwerking Black PornBangla AdalYua Mikami Porn VideosWww Mallu XxxChinhbabyBest Vintage Porn MoviesAdkzmiUwucaption666A Bit Of TottyPoren Sexy VideoMizz Twerksum NudeSunny Leone Xxx FuckCheating MilfXx Porn DownloadMomfuck DogMmother PornPonography Video1900s PornographyIndian Mumbai Sex VideoTeacherfuckFacesitting KnockoutPelon De BrazzersXxx SleptMaid Porn IndianSexy Lesbian XxxGirlsdoporn EpisodesGirlplayingwithherselfDad And Son SexxxWebcam Sex VideoXxx Hot RomansVr PornesXxxxxzzzBusty Sex VideosBettie.bondageXxx Sex Com InJapanese Family SexKelsi MonroeBest Russian PornstarsBuck AdamsMother Fucks SonErotic Message ParlorBroke Straight Boys BarebackFat Belly PornBest UncensoredhentaiThe Red Fox PornEbony Sloppy BlowjobReal Hidden Cam PornBangcum.comLuckyxrushKelsey ObsessionMassagepornLanas BoobsPorna MatureHentaifrenchCumshots In CarIndian Husband Wife Sex VideoGloryhole Swallow FreeMature Old Nude Women