door verwijderd2420 in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 3
  • 506x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Bij mij in de straat werd een appartement verkocht voor onder de 2 ton en men werkte in ploegen om al die mensen te woord te staan, de eerste dag 45 en de 2e dag nog eens 41 en meer werden we niet toegelaten. binnen 3 dagen verkocht zonder garanties en boven de vraagprijs.
En A'dam is smerig bezig want dumpt veel mensen (lees kanslozen) in de omringende gemeenten die hun wachtlijst voor de gewone autochtonen allen maar op zien lopen. Een vriend van mij is in de 60 en wacht al jaren op een woning en elke keer als hij kijkt en een kans maakt is de woning buiten het verhaal om al vergeven, gewoon walgelijk en deze man is de vriendelijkheid zelve maar begint inmiddels behoorlijk te vloeken als hij weer voorbij is gestreefd door z.g.n vluchtelingen.

10
1 Bleke Betty

de armen kunnen straks in Amsterdam alleen nog terecht in een doos onder 1 of andere brug

6
2 Roomboterbabbelaar

uitzicht op het water dat dan weer wel

3
3 kim.j.oen

Een teken dat de verhuurder ook wel 1300,- had kunnen vragen. Balen.

7
4 Yisrael

@1 "En A'dam is smerig bezig"

Tja, dan ga je toch ergens anders wonen? Niemand verplicht je om daar te gaan wonen. Nederland is groter dan alleen Amsterdam en zelfs groter dan de Randstad. Ik ga er voor geen goud wonen!

4
5 Rare Rakker

@2 of kraken, gewoon zeggen dat je van we are here bent

6
6 Remkraan

Je hoeft niet in Amsterdam te wonen hoor...

1
7 Pollens

amsterdam is vol
de juppe met hun electrische bakwagen
hebben de tent overgenomen samen met de sagrijnige allochtonen

adieu

6
8 kim.j.oen

Niet veel huur voor die plek

3
9 LGK

@5
Duidelijk, jij werkt dus niet en hoeft niet voor anderen (bv je ouders) te zorgen.
Natuurlijk moeten de autochtonen oprotten ten behoeve van handophouders, en natuurlijk moeten eigen bewoners maar optyfen naar waar dan ook, zolang het maar niet in de stadsregio is waar ze hun hele leven al wonen, want daar willen ook alle allochtonen wonen,. en die hoeven niet naar weet ik veel waar, terwijl ze niet werken en de meesten ook nooit zullen gaan werken, maar mogen aanschuiven bij hun talrijke familieleden. ben e mal zeg die gaan we niet uit elkaar halen en her en der laten wonen, lekker gezellig een ghetto vormen is veel beter voor de integratie *kuch* segregatie oftewel de 'moderne apartheid' gewenst door de allochtonen.
Ik snap je bedoeling en die past prima bij de doelstelling van oa. Amsterdam.

13
10 Bleke Betty

@10 "Duidelijk, jij werkt dus niet en hoeft niet voor anderen (bv je ouders) te zorgen. "

Wat is dat nou weer voor onzin?!?!?!?! Ik werk wel degelijk en heb een gezin met 2 kleine kinderen waar ik voor moet zorgen. Maar ook dat kan prima buiten Amsterdam of de Randstad.....

3
11 Rare Rakker

@11
Sorry hoor, je prat wel erg egocentrisch en blijkbaar met erg weinig levenservaring, anders zou je weten dat je niet zomaar ergens anders kunt gaan wonen, Los van je verplichtingen school, werk van beiden, geld (verhuizen kost geld), mantelzorg, verenigingsleven, ... kom je ook niet zomaar even in aanmerking om elders een huurwoning te verkrijgen. Het is niet zo dat je bv in Zaandam een kamer huurt na bv. een scheiding en je inmiddels al jaren ingeschreven staat er je hele leven al woont en werkt en je in aanmerking komt voor een huurwoning die je echter telkens je neus voorbij ziet gaan.... dat je dan kunt zeggen, weet je wat? Ik ga in "Friesland wonen" want dar krijg ik gewoon meteen een woning?
Waar woon jij? Niet in NL blijkbaar, want dan zou je dat weten.

10
12 Bleke Betty

@12 "Anders zou je weten dat je niet zomaar ergens anders kunt gaan wonen"

Wederom onzin!!! Hoeveel mensen verhuizen er jaarlijks wel niet van de ene kant van het land naar de andere kant?!?! Je bent aan geen enkele school verplicht dus je kinderen kunnen prima ergens anders naar school, werk kan je in het hele land vinden, verenigingen bestaan echt niet alleen maar in de Randstad. Je denkt echt veel te bekrompen. Nederland en zelfs de wereld is veel groter dan jouw bekrompen leefomgeving. En ja, ik woon wel degelijk in Nederland. Toevallig ook nog in Friesland. Ik heb ook een tijdje in Amersfoort gewoond maar ben bewust weer terug gegaan naar Friesland.

3
13 Rare Rakker

@10
Wat ben jij toch een verzuurd vervelend mens.
Alleen maar klagen, klagen, klagen!

3
14 Realisme graag!

@14
Als feiten blootleggen klagen is? Hoe noem jij dan de mensen die alles verheerlijken?
Maar jij mag mij gerust een verzuurd vervelend mens vinden en je mag hopen, nooit in een situatie te komen waar je rechten hebt die genegeerd worden en als je daar dan wat van zegt/vind... voor zure uitgemaakt te worden question
Feit is nal, dat dit draadje niet een "hallelujah draadje' is, maar een aanklacht tegen het hur en woning beleid in dit land, en feit is dat mensen smachten naar een woning en daar niet voor in aanmerking komen omdat anderen voorgaan + dat er onvoldoende woningen beschikbaar is, feit is ook dat Adam niet voor nieys zich jaren geleden oa. Zaanstad, waterland tot de regio heeft getrokken om zijn 'overschot' aan mensen daar te proppen met als gevolg dat eigen Zaanse bewoners er geen/nauwelijks nog een woning kunnen krijgen.

Als je alleen maar op een forum wilt waar men alleen maar lieffff en leuk en blij is, ga dan maar op een kook of Libelle forum of id (bestaat dat nog?) Dit is een nieuws forum en het is nu eenmaal zo dat fijn, leuk en hallelujah nieuws een buitengewoon klein deel van het nieuws beslaat dus misschien bent u hier niet op uw plaats. question

En even een klein 'realisme' momentje:
Je laatste reacties:
*Verzuurd vervelend mens (ik dus)
*De oplossing is om je vrouw voor haar 40e in te ruilen voor een nieuw modelletje.
*Zitten we weer lekker te algemeniseren?
*Doe even normaal idioot!
*een beschamend Tokkie-feestje
*na ons komt tenslotte toch de zondvloed
*Persoonlijk vind ik het middeleeuws en onbegrijpelijk
*ook vrouwen kunnen neuken om te neuken.
* van die feministische mannenhaters
*een president die diep in de zakken zit van de joodse lobby en met een joodse schoonzoon?
*Misschien moet Femke ook eens een paar weken meedraaien (prostitutie)
*Wat een gezeur weer, ze zijn zwart en komen uit apenlanden.
*Ik plas altijd de boel nog even schoon met mijn laatste straaltje.Wel zo fris!
Afin, zover de inbreng van zijne grote @realist https://www.nieuwskoerier.nl/user/Realisme%20graag!/comments

Geweldig *realist zakdoekje geeft en spiegel schoonmaakt'

8
15 Bleke Betty

Dat valt ook nog mee. Een appartementje in een beetje stad kost dat ook al.

0
16 Wild Rover

En het is niet eens n groot appartement, als het 70 vierkante meter is.

0
17 Marrie

@15 Je bent inderdaad alleen aan het klagen en begint gelijk ook negatief op de persoon te spelen. Nogal zielig en triest gedrag enkel omdat iemand anders denkt dan jij.....

4
18 Rare Rakker

Als 'scheefwoners' meer moeten gaan betalen, dan zullen ze waarschijnlijk naar woningen waar ze voor hetzelfde geld beter wonen. Wat denk je dat er gebeurt met de buurten waar ze uit wegtrekken?

1
19 kritischelezer

@18
Ik speel niet op de man ik reageer op iemand die op de man speelt, oftewel op de vrouw in dit geval. Wat je zegt een beetje zielig en triest enkel omdat iemand anders denkt dan @14

En ik ben het nog steeds niet met u eens (en dat mag) en juist wonende in Friesland (mijn meest geliefde provincie toevallig) denk ik niet dat u volledige begrijpt hoe groot de nood is in stedelijk gebied regio Amsterdam. En als iemand uit die regio een woning in Friesland zou willen huren, dan zal dat net zomaar lukken. ja een huis huren in de vrije sector voor een giga bedrag, maar niet een normaal betaalbare woning en werk vinden in die gebieden is ook niet eenvoudig. Niet voor niets dat mensen er wegtrekken, meestal vanwege een baan.

6
20 Bleke Betty

@20 “Ik speel niet op de man ”

Niet?!?!?! Wat doe je in @10 ? Je eerste zin aan mij gericht is gelijk al mis! In @12 ga je daar lekker mee door! Je hebt de randstedelijke air over je heen en daar heb ik een gruwelijke hekel aan! Er zijn hier genoeg huizen, meer te koop en te huur dan bij jullie, de prijzen zijn hier ook nog eens lager en er is hier wel degelijk werk! Dus doe aub niet zo denigrerend over alles buiten de randstad!

4
21 Rare Rakker

@10 Hoe weet jij @5 niet werkt ?

1
22 RonMVV

Rare Rakker en Bleke Betty willen jullie je ruzie ergens anders voortzetten aub.

4
23 Arthur2000

@23 Nee! Ik laat mij hier namelijk niet zomaar beledigen alsof ik een nietsnut, een niet werkende egocentrische vent zonder levenservaring ben....

1
24 Rare Rakker

amsterdam is alleen leuk als je naar ajax wilt kijken, voor de rest is het dikke diarree aan het worden dankzij halsema

3
25 rawplayer

@23
Je hebt gelijk.

En @24
Lees je eigen reacties gewoon even terug.

2
26 Bleke Betty

@26 Wat is er mis met @5 dat jij in @10 gelijk op de persoon moet gaan beginnen en mij als werkloze nietsnut weg moet zetten?

1
27 Rare Rakker

@19
Dat kan een grote impact hebben op een straat. Ook heb je buurten waar van alles door elkaar heen leeft en elkaar ook helpen, en ook dat kan daardoor een fikse verandering geven, Je ziet dat vaak gebeuren in buurten die flink gerenoveerd worden waar later slechts een deel vd bewoners terugkeren.

@25
Mijn stad is het ook niet meer. Heb er vroeger gewoond en gewerkt en er een heerlijke tijd gehad, maar nu zou ik er ook voor geen prijs meer wonen.

4
28 Bleke Betty

@15
Bedankt voor de samenvatting!
Ik ben hier zeker niet om de wereld te verbeteren, jij blijkbaar wel?

Benader de boel eens positief en met compassie voor je medemens, misschien als je dat je wat meer zou hebben gedaan, het leven ook niet zo zuur door jou zou zijn geweest.

0
29 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Microsoft zet broncode MS-DOS 4.0 op GitHub

@3 "I lolz, niemand ASM geleerd? XD" Jawel, maar 30 jaar niets meer met assembler gedaan. Daar begin ik dus maar niet meer aan. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Crossfitter NudeBellssa FilmsMolly Cavalli NudeMs Secret DesireCzehc PornFilmes Pornôs TravestisProstitute CreampieXxx Telugu VediosXxx Video Hd BlackLesbiam StraponAtkigdom.comReddit BbwsStreming XCall Me Sherni Only FansGay AsholeGay 3 D PornIndian Amature PornFinal Fantasy 16 PornBest Pornhub MovieBrandyrenee LeakedMonstercurvesKamwali Ki ChudaiKolkata Pron VideoBhuterHeavy FestishBlack Lesbiab PornMature Naked Women PicsArianareal.tv NakedHijab PussyNifty AchiveHermionepornPantys Up SkirtErorimanKarva Chauth SexBrother And Sister Having SexsFemboys RedditRécits PornographiqueChaburtateTrish Stratus Sex VideoIn A Car PornFutanaria PornAdriana ChechiHq PornaInternet ChicjsYouporn .comHot Porn TeenageKorean P O R NPornographic PartyNegrapornoSentai SquadSneha Hot BoobsGirl Porn Video HdClipsage VideosBlowjobcarDoughter Swap.comRoughbondageVrazzers3xXhamster LviePorn VivoHottest Asian Porn StarsSxe TamilSexy Picture CartoonRocco XxxChistina Khalil NudeJapan Old Sex VideoColleg PussyClassicpornoThot FacialSwing D4OmeglewEscorts ColumbusGalina DubList Crawler San DiegoLise SlabberXnxx Com GfMilf CastimgMobile Porn Video DownloadBig TiteReel Gay Porn6annoncesPorn In The 70'sSelene VegaYounger Brandi LoveBeautiful Blue FilmStep Mom CumsSleeps PornMadeline SmothBww Lesbian PornCamel Toe VaginasBikini BoobsCartoon Blue FilmKim K Full SextapeBig Breasts MasturbatingTransa ViolentoRule 34 KeflaXander CorvousGents Bp VideoJail Porn VideosDivya PornChubby Teen NudeFacegirl ChFamosas Do Tik Tok NuasHannahowo BoobsBelly Punch楼 凤Lisbyan PornPokemon Carmine HentaiSophie Dee GangbangErotic SceneryPornographie JaponFotos De Mulher Nua GostosasTeen Dick PicsNude Bhabhi VideosSwedisheroticaInbred PornCast PornBedpagwJogos Adultos AndroidTitties TumbirAmours AngelsRealcockGrace Charis OfTeacher Showing BoobsThe Woods Rio SageComics VelammaAssistir Filmes De SexoNuble PornBhabhi Ki HawasDemon Girl PornKareena Kapoor SexxxLaboutique VipScan SexeMini Rodgers NudeGoldie OrtizSharon Stone Sex SceneLuci DiamondRashi Sex VideosEporner.cxomLatina Strip TeaseAsexstoryPure Taboo Porn MoviesIndian Xxx Video MovieIndian Hairy PornRaegon FoxxHeidi Lavon Only FansHeavy- RMavispornStephanie Hsu NudeMasales EroticosSex Xxnxx