’Gewoon’ verward of geradicaliseerd (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Schildpad in Binnenland  ·  21 Reacties

  • 5
  • 470x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Iedere islam aanhanger is een potentieel gevaar, anders hangen ze dat geloof niet aan.

2
1 Positivo

klopt.
ik ken iemand die weleens last heeft van een psychose, en die is een gevaar voor zichzelf niet voor anderen.
de islam aanhangers is een heel ander verhaal, die zijn ook niet helemaal zuiver in het hoofd, maar de oorzaak is de koran en het gevolg is onveiligheid voor ons,
en maar blijven roepen dat ze verward zijn terwijl ze heel goed weten wat ze doen. staat nb in dat boek van hun. ongelovigen doden.

3
2 120db

-
Ook dit is op zich niet de juiste benadering. Het registreren en hoe wij het registreren is een technische oplossing voor een religieus probleem.
-
Het is de religie contra de bescherming van onze normen en waarden die van belang zijn. De islam wil een eigen wereld creëren in Nederland. De islam heeft normen en waarden die niet verenigbaar zijn met die van ons. Het is zelfs zo dat de islam al eeuwen vijandig en met minachting staat tegen onze normen en waarden. Dit zijn zeer ernstige constateringen.
-
Wij moeten behalve de genoemde technische oplossing van het registreren van moslims die onze samenleving bedreigen onze normen en waarden beschermen tegen de islam. Het mag niet zo zijn dat men hier een islamitische staat gaat creëren; want daar is men mee bezig.
-
Onze normen en waarden beschermen begint met het beschermen van onze kinderen. Onder geen beding mogen onze kinderen geïndoctrineerd worden door een religie; zeker niet een religie die al eeuwen vijandig staat tegenover onze samenleving. Kinderen zijn onvolwassen en zeer kwetsbaar voor indoctrinatie van welke aard dan ook.
-
Een kind is onvolwassen en kan de uiterst belangrijke beslissing om zich aan te sluiten bij een geloof nog niet nemen; dit zou alleen op volwassen leeftijd kunnen gebeuren. Opvoeden en de educatie van kinderen dient altijd neutraal te zijn in elk aspect; overeenkomstig onze normen en waarden. Wij leven hiertoe in een seculiere samenleving en zullen dit met uiterste inspanning moeten bekrachtigen en beschermen.
-
Bij het kind begint de verdediging van onze normen en waarden. Deze verdediging van normen en waarden dient zonder uitzondering, streng en strikt te zijn. De bescherming van het kind dient een van de meest fundamentele basiswaarden te zijn van een westerse samenleving.
-
In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat religieuze bemoeienis met kinderen strafbaar zal moeten worden gesteld; ook door ouders. Niet alleen van de islam, maar ook van andere religies. Uitbuiten van kinderen zoals door bepaalde bedrijven gebeurt, ook indirect, dient ten alle tijde strafbaar te zijn. Reclames gericht op kinderen zijn niet meer acceptabel. Straffen voor pedofilie dienen veel hoger dan nu en veel ingrijpender te zijn.
-
Het kind is de belichaming van onze toekomst. Met het beschermen van het kind beschermen wij onze toekomst. Het is dus van extreem belang dat wij onze kinderen beschermen.
/-
-

0
3 MrCally1

@9 En zo is dat.

1
4 Positivo

Geradicaliseerd en de islam hoort niet in ons Christelijk land.

0
5 Interessant

@3 behoudens alle onzin in de rest van je bericht, ben ik het wel eens met:

"Het kind is de belichaming van onze toekomst. Met het beschermen van het kind beschermen wij onze toekomst. Het is dus van extreem belang dat wij onze kinderen beschermen. "

Maar hoe wil je dat doen, ouders van kinderen zijn nog altijd verantwoordelijk voor hun kinderen -- ik kan religie ook vervangen door facisme en racisme; genoeg pvv-ers die hun kinderen haat aanleren jegens anderen.

8
6 Jewkakka

Als de radicale islam in dit land het kabinet een brief doet met het verzoek om auto's en kleding men dat voor elkaar gaat krijgen. Geen Gaston van de postcodeloterij of Gerard Jolink van de vriendenloterij die de prijzen gaat uitreiken nee het kabinet zal een afvaardiging sturen, wie is nog niet bekend.

0
7 Voorzittershamer

@5 haha, ben je van het reformatorisch dagblad question -- er komen meer en meer moslims in NL, vind je het niks kan je altijd nog verhuizen naar een fijn christelijk landen als polen en hongarije

10
8 Jewkakka

@4 dus jij bent het achteraf met mijn eens, dat pvv-ers tot het dom extreem rechts publiek in NL horen die je eigenlijk een toelatingstoets moet geven voordat ze mogen stemmen?

9
9 Jewkakka

@9 Haha moest @3 zijn.
En als dat dan zo zou zijn dan zou dat niet dan achteraf maar vooraf zijn.
Maar het is dus niet zo.

0
10 Positivo

’Verwarde en geradicaliseerde mensen uit elkaar halen’?
Bedoelen ze dan vierendelen, of de organen er uit halen?

1
11 Positivo

Sneller is om de 5% niet moslim elders te plaatsen.

0
12 Rex

@6
-
"Maar hoe wil je dat doen, ouders van kinderen zijn nog altijd verantwoordelijk voor hun kinderen".
-
Dat ontslaat ze niet om hun kinderen neutraal op te voeden en volgens de algemeen geldende normen en waarden en hen niet te indoctrineren met de eigen overtuigingen als er ook andere zijn.
-
Ik ga dat niet doen, u gaat dat doen, wellicht samen met mij.
-
Indoctrinatie met politieke denkbeelden, hetzij links en rechts, zou ook strafbaar moeten worden gesteld. Laat onverlet dat kinderen de informatie omtrent deze denkbeelden tot zich moeten nemen op een neutrale, objectieve wijze. Ik wijs elke vorm van indoctrinatie van kinderen af, zelfs die gebeurt door de ouders. Zo ver ga ik in het beschermen van het kind.
/-
-

1
13 MrCally1

@13 nee, ouder kunnen hun kinderen opvoeden zoals ze dat zelf blieft, verrek ze kunnen zelfs besluiten om hun kinderen niet te vaccineren. En wat bedoel je met 'ontslaan' is er een wet die voorschrijft hoe je wel/niet kinderen mag/moet opvoeden?

En wat is 'neutraal' er bestaat volgens mij geen 'neutraal'

6
14 Jewkakka

die gevaarlijke mensen zitten dus in ons midden.
waarom worden wij voor ons belasting geld niet in bescherming genomen ?
deze zijn uit om zo veel mogelijk ONSCHULDIGE slachtoffers te maken.
deze zijn dus een gevaar voor hun zelf als voor hun omgeving !
deze horen onder toezicht van de staat tbs
met veel show in een dwangbuis en weg uit de samenleving met zulke

0
15 Gratiebarmhart

@14
-
Opvoeden is heel iets anders dan indoctrineren; en dat is weer niet vergelijkbaar met het vaccineren waarbij de integriteit van het lichaam wordt geschonden.
-
Neutraal op bijv. godsdienstgebied is dat een kind objectieve kennis neemt van elke religie en niet van een enkele religie en zeker niet tot een religie toetreedt.
Dit vloeit voort uit het seculair zijn van onze samenleving met een "strikte" scheiding tussen politiek/staat en kerk (ik begrijp goed dat daar de hand mee wordt gelicht door bv SGP, CDA, CU etc, hier moet ook wat aan gedaan worden; als men zegt dat men een scheiding tussen kerk enh staat wil, dan moet men dat ook doen in de praktijk). Aldus behoort de bescherming van het kind in een seculaire gemeenschap te zijn. Alle natuurwetenschappen behoren neutraal te zijn en als zodanig onderwezen. etc.
/-
-

1
16 MrCally1

@16 wat is 'objectief' dan? Wat jij wilt is absoluut onmogelijk omdat wij nu eenmaal niet in objectieve en onpartijdige samenleving zijn.

Er wordt al op zeer vroege leeftijd onderscheid gemaakt, jongens = blauw, meisjes = roze. Zoals ik al zei, niets is neutraal, het is volgens mij een utopie om te denken dat je kinderen kunt laten opgroeien zonder 'enge invloeden' want deze invloeden zijn van alle tijdens. Ondanks dat een kennis neemt van andere godsdiensten zal altijd de godsdienst van de ouders of levenswijze leidend zijn. Daar zijn ze immers mee opgegroeid.

En hoe zie je het gebeuren op zondag? Oppas regelen voor het kind omdat de ouders naar kerk moeten? Nee, ik denk dat het echt onhaalbaar is.

6
17 Jewkakka

@17
-
Objectief is niet subjectief en zeker niet transcendent (E.Kant). Uiteraard zijn er partijen in de samenleving; doch dat wil niet zeggen dat deze samenleving niet geobjectiveerd kan worden.
-
Kinderen groeien op met allerlei invloeden. Belangrijk is dat deze invloeden niet een gezonde ontwikkeling in de weg staan. Ouders en overheid dienen de omstandigheden te scheppen om dit mogelijk te maken. De godsdienst of geloofsovertuiging van een ouder dient met de nodige nederigheid gebracht te worden. Geen enkele mens heeft de wijsheid in pacht. En indien mensen denken dit wel te hebben en daarmee schade berokkenen aan kinderen dient de overheid in te grijpen.
-
Het interesseert mij niet hoe dat zondag moet, of tijdens de sabbat of wat dan ook. De religie zal zich moeten aanpassen aan de wetgeving en niet andersom. Wij zijn nu alleen in naam seculier, laten wij nu echt seculier worden; vooral om onze toekomst, onze kinderen te beschermen.
/-
-

1
18 MrCally1

@18 maar een ‘gezonde’ ontwikkeling is een heel subjectief begrip, een koorknaap zal hoog scoren in een katholieke gemeenschap, in dat opzicht vervullen scholen wel een soort nivellerende werking - wij zijn al 2000 jaar niet seculier, ik zie niet waarom dit nu opeens niet meer goed zou gaan?

4
19 Jewkakka

@1

Hilarische onzin redenatie

3
20 Bullet108

@19
-
Ik ben toevallig arts, in wettelijke zin beslis ik dus wat gezond is of niet.
Daar is niets subjectiefs aan.
-
In de 2000 jaar niet seculier zijn is al heel wat mis gegaan.
Inquisitie, belemmering van de wetenschap, kruistochten, aanslagen, etc etc.
Ophouden daarmee.
/-
-

1
21 MrCally1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
Offtopic

@2873 Dankje WF op de tafel staat nog teguila of cola....

1 minuut geleden geplaatst door baba jaga

spookrijder
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Derdelanders? Dat zijn toch negers die in Oekraïne verbleven? Die moeten lekker terug naar hun negerland, wat moeten ze hier?...

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bleke Betty
Lilian Marijnissen zwanger van eerste kindje

Fijn voor Lillian. Gefeliciteerd. :)...

2 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@3Ja die aquatische soorten hebben echt een typhus hekel aan droogte idd XD...

2 minuten geleden geplaatst door Schildpad

wildersfan
Offtopic

@2843 Proficiat baba....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Wedergeboren
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

@1 Sommige van jouw soortgenoten kunnen ook slecht tegen droogte lijkt me. ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Zie Hier
Wilders’ ijskast en de slapende journalistiek - Joop - BNNVARA

Tja discrimineren is van sommige clubs een gewoonte en bij enkele een liefhebberij vooral over mensen met een andere mening!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Weetal
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Het kan wel raar gaan.https://nos.nl/artikel/2518201-zeker-155-doden-door-overstromingen-in-tanzania...

5 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@63 Correctie. Als jij bijvoorbeeld geen asielzoekers naast je hebt wonen....

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@61 Nee dat denk ik ook niet. Dat is een pure uiting van frustratie. Door het lezen van de koptekst en/of artikel. Waarschijnlijk veroorzaak...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Desi Xxx Sex ComDesi Latest Porn VideosSexy Movie Sex Sex SexKarlee Grey SisHalsterxVideos De Pornos BrasileiroNew Hd Hindi PornSex Video Tamil XxBangla Hd Bf Bangla Hd BfNo Gag Reflex PornReal Tean PornAdult Porn MovirsBest Homemade Pocket PussyMasturbation FemmeApolonia LapidieraBastian KarimSonamy PornBbwtitAdult Friend FinferBellesea PornNatsuyasumi Ake No Kanojo 2SexvldeoHot Nude Sex Videos2018 Ka BfAnaltinyMovie Theatre Blow JobEbony From The Players ClubErome SexIndian Girls Boobs SuckingVictoria Raye8sexPunjabi Nri PornKerala Sec Video3d Cartoon PornographyAsianmassage PornBlacklesbiansexSpanking AnimationNickd42069Cheerleading Porn VideosPorntn.vomHabime TvPorn Gay SitRencontre SexuelDownload PornyVídeos Pornográficos BrasileirosRevista PornograficoFace Down Ass UpThreesomething MovieBig Big Boobs SexKylie Page AgeXnxx BebyHaikyuuhentaiCheating XxxExotic Porn暗网网址2022Iandai SaxSexy Heroine Sex VideoLiya Silver Porn VideosZapan PornoDad And Daughter Real PornPanochas RicasPornfattyDreammovsXxx Pictures OfTushy XnxxXham GayTraci I Love YouJodi West For TonightOperation LovecraftLots Of CumshotsAnal Close UpBbw Lesvian PornPanam Palmer PornFuta ElfChanxoxosHentai English DubPnishtubeSsbbwnudeEbony With Big Boobs PornBlowjob PovGirlteen PornHindipornsexXnxx Anty IndiaTeenleaksBokep Istri SelingkuhNydevistaAviva Baumann NudeHindi Old Sex MovieLittle Caprice Eva ElfieSiri RedheadNearhentaiMom Bod RedditLiterorticaGay SniffiesGrace Slick NudeCelebrity Nude PhotsSuhagrat Ki Sexy FilmPron MPornhub SlappingA Virgin's First TimeFamili Porn VideosEroasmfAssistir O Filme PornografiaMia Huffman PornRamya Krishna SexVillage X VideosCake XxxSamus PornWebcam De Sexo Ao VivoReblogmeSleepcreampieMen N Women PornLesbian Nude BeachFatal Model]ChaturbabteSophia Diamond NudesLaylaadraya NudeItalian Erotic MoviesSing PornXxxxx ConTelugu Aunty Sex PhotosMallu Aunty SindhuXx Hot Hot VideoKolkata Porn StarAva SpaxxLeia ParkerHot Animation PornRule34 ComicsSexcamsXnxx Mobile VideoTeens Models NudesSis Loveme FullFaploPeggingHindi Muslim SexLackmail PornIndian Anal Sex VideoX Art HdBritney SpearssextapeForced Porn MovieCu Kold PornQuadrinhos PrnoVideo Caseiro SexoBabewatchLexi VixiMalayalam Aunty SexNepali Xxx PornWolf Of Wall Street Movie ScenesMegan Eugenio NudeBaily Jay