U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 10
Het kabinet kan wel wat poëzie gebruiken, zei Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet vanavond, om direct de daad bij het woord te voegen. Het gedicht 'Oneindig wakker' vrolijkte het debat én de leden van het kabinet op. ...

10 maanden geleden door Denisova

REAGEER MET EEN EMOJI
9
1
6
6
3
LEES MEER OVER

@100 Nee, ik ben op mijn hoede voor extremisten.

101 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
3
Meld

** gebruiker verwijderd **

@101 Ja ik ook, en daarom lijkt mij van alle extremen in de politiek mij dit nog de minst extreme!
Als het blijft gaan zo als het nu gaat blijft ons niets anders over als deze reageerder,want dat het fout gaat ziet iedereen die niet tot zijn nek met zn kop in het zand zit!

Als Nederlanders in hart en nieren hebben ega en ik (beiden de pensioengerechtigde leeftijd reeds lang overschreden) besloten ons geliefde "vaderland" definitief de rug toe te keren en zeer binnenkort te verlaten.
De ons moverende redenen zijn voornamelijk gelegen in het "beleid" of liever non-beleid der Nederlandse regering, de totaal mislukt uitvoering van dit beleid, de waanzinnig stijgende criminaliteit (waartegen wij als "ouderen" ons niet meer effectief kunnen weren) en zo meer zaken waarmee wij ons niet meer kunnen verenigen.
Kortom wij ontlasten de gemeenschap en gaan behoren tot die 800 jaarlijkse vertrekkers (emigranten), dit cijfer genoemd in het bronartikel.

Wat wij ooit opgebouwd hebben in Nederland staat te koop (onroerende goederen aangeschaft in de begin jaren 70 tig van de vorige eeuw) welke momenteel verhuurt worden op reële ofwel betaalbare basis - huurprijzen basis aanvang 1975 met jaarlijkse geïndexeerde huurverhogingen middels het zogenaamde "puntenstelsel".) Wat de volgende "investeerder" er mee doet of zal doen baart mij weliswaar zorgen t.a.v de trouwe huurders maar is dan toch niet meer "onze" zaak. Enkele van onze huurders ontvangen z.g. huursubsidie aan welke actie wij altijd positief onze medewerking hebben mogen verlenen. En, neen, wij waren geen "huisjesmelkers".

Maar goed, voor ons valt het doek in Nederland. Onze AOW en pensioen nemen wij (egoïstisch) mee, echter aan beiden hebben wij ook betaald. Daarnaast zullen wij door onze leeftijd niet enorm lang meer tot last zijn van de AOW betalende "jeugd".

Onze nieuwe leefomgeving is een klein dorp "in the middle of nowhere", op het platteland waar de sociale controle en burenhulp nog gelijk is aan de 60 tiger en 70 tiger jaren van de vorige eeuw in Nederland zoals wij dit ooit mochten leren kennen en in onze herinnering behouden.

Zodra wij vertrokken zijn naar onze nieuwe habitat sluit "de Bezorgde Europeaan" zijn account op dit forum (NK) aangezien ik niet wens te verworden tot een "bruller" uit een ander land welke alles vanuit afstand zoveel beter weet zoals een ons aller bekende "melige bruller" uit Frankrijk.
Echter ik zal de discussies met veel interesse en verdriet (op basis van de onderwerpen) blijven volgen echter hier niet meer aan deelnemen aangezien ik door mijn vertrek m.i. het recht van spreken verloren of ingewisseld heb.

"Mijn" Nederland is m.i. niet meer "ons" Nederland, verworden tot een chaos van onuitvoerbare overreguleringen, vreemde strafmaten (= rechters welke minder dan de minimum straf opleggen uit "humanitaire" gronden hierbij voorbijgaande aan het slachtoffer leed), draconische belastingregels, dividend vrijstellingen voor het "grootkapitaal", voorstellen om alle rook uit een stad te weren (Groningen), terwijl werkelijk héél Europa aan het gas gaat deze af te willen schaffen of de bevolking op onhaalbare kosten te jagen, een politie en justitie welke niet meer "de" openbare veiligheid weet te garanderen, zaken als "etnisch" kraken (We are here) toestaan, een belastingdienst welke faalt, ambulances en personeel welke gewelddadig het werk onmogelijk gemaakt wordt, tradities zoals Zwarte Piet en Indiaan en Cowboy spelen kapot moeten, oude zeehelden tot schuim der natie gedegradeerd worden, onbestraft pinpas diefstal of fraude, schietpartijen in "ons" ooit zo mooie Amsterdam, een GGZ welke niet meer haar taken kan volbrengen (veel verwarde personen al of niet blokfluit spelend op een balkon), burenruzies waarbij direct de racisme kaart getrokken wordt, enzovoort enzovoort.
Neen, dit is niet meer "mijn" Nederland. (Derhalve dus het vertrek.)

Ja, ergens geeft mij dit het gevoel van "gewonnen geven" maar men dient ook (zelfs op leeftijd) te begrijpen wanneer men "de strijd" (welke dan ook) verloren heeft.

Nerderland zal in de toekomende tijd zeer zeker kwantitatief groeien echter volgens mij kwalitatief (burger beleving) ten gronde gaan. Ik en ega wensen niet meer met dit zogenaamde apen-circus mee te doen! Vandaar onze keuze dan maar te vertrekken.

Bezorgde Europeaan

1 dag geleden door Bezorgde Europeaan

102 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@102 Ik wens u oprecht een geweldige lange en onbezorgde ouwedag toe. Geniet ervan !

103 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
4
Meld

Je kunt in Nederland prima wonen op het platteland. Drenthe, Groningen, Twente, Achterhoek, etc. Er is altijd wel een stad in de buurt met alle voorzieningen. Je kunt relatief goedkoop, vrijstaand wonen op een groot perceel. En we kennen nog noaberschap. Dat je elkaar helpt en steunt. Sociale controle is er nog steeds maar niet meer zo benauwend als een aantal decennia geleden. Het is vrijer en men laat elkaar in de eigen waarde.

104 Yesterday    
10 maanden geleden door Yesterday
2
Meld

@104 is voor @102

105 Yesterday    
10 maanden geleden door Yesterday
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@103 Ik weet dat dat het uiteindelijke doel is, De autochtonen moeten opflikkeren. Uw voorbeeld Denk heeft het al aangekondigd! Alleen zal dat voor mij niet opgaan,ik kan niet weg als mantelzorger,ik hoop alleen dat mijn kinderen en kleinkinderen wel die keuze maken. 1 is er al weg en moet ik missen, meer dan 7 uur vliegen weg. Maar goed, dat is weer ruimte voor extra economische migranten en de meereizende criminelen! Dus gefeliciteerd voor uw loyaliteit met landgenoten. Of u bent moslim? dan is het natuurlijk super loyaal!

106 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@103 @104
Het gaat helaas niet over jomakece zelf maar het is een pathtisch stukje plak en knipwerk.

107 PuurHagelslag    
10 maanden geleden door PuurHagelslag
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@105 Dat was niet mijn bijdrage, maar van bezorgde Europeaan. Het is me wel uit het hart gegrepen, ik denk er hetzelfde over.

Op @106 staat mijn situatie,dus ik heb die keus niet.

108 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@107 het is een pathtisch stukje plak en knipwerk.

Waarbij ik de naam van de schrijver onder het stuk heb gezet!
Nee helaas kan ik niet aan uw wens voldoen, om de reden dat ik mantelzorger ben en zelf ook niet zonder lichamelijke beperkingen. Dus om opnieuw te beginnen wordt in mijn geval moeilijk, anders had ik het wel geweten. Ik moet hier afwachten waar het heengaat,en dat dat niet best is voor chronisch zieken is duidelijk. Maar goed, deze mensen (bezorgde Europeaan)zijn al vertrokken mijn kleindochter is ook 7 uur vliegen weg, en een aantal familie leden al naar Hongarije. Ik wou u dan toch feliciteren met dit behaalde resultaat! Geeft weer ruimte om wat economische migranten binnen te halen en vooral gezinshereniging,je hoeft er alleen wat Nederlandse gezinnen voor uit elkaar te trekken!

109 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@109
U hoeft mij niet te geliciteren. Ik ben er niet verantwoordelijk voor dat er in uw familie gelukszoekers zijn die u alleen laten om allochtoon in Hongarije te worden.

110 PuurHagelslag    
10 maanden geleden door PuurHagelslag
2
Meld

@109 Tel je zegeningen. Elk mens heeft die. Zoek het geluk in het kleine. Ik kan zelf intens genieten van de wandelingen met onze honden in de bossen hier vlakbij. Het verveelt nooit. En in de winter jezelf tracteren op een warme chocolademelk met slagroom. Eerst smullen van de slagroom en er dan nog een dot op doen. Lekker hoor. Dit soort ervaringen ken jij toch ook wel. Wellicht anders.

111 Yesterday    
10 maanden geleden door Yesterday
1
Meld

** gebruiker verwijderd **

@110 U hoeft mij niet te geliciteren. Ik ben er niet verantwoordelijk voor dat er in uw familie gelukszoekers zijn die u alleen laten om allochtoon in Hongarije te worden.

Ach ik ben nog steeds niet alleen hoor, geen zorg u heeft ook gewoon uw ideale wereld voor ogen. En als uw grote Goeroe Kuzu wil dat we opflikkeren kunt u dat natuurlijk alleen supporteren. . Ik vind het alleen jammer dat ik niet mee kan als ze gaan. Maar zoals ik al zei.

Geeft weer ruimte om wat economische migranten binnen te halen en vooral gezinshereniging,je hoeft er alleen wat Nederlandse gezinnen voor uit elkaar te trekken! En natuurlijk bent u niet verantwoordelijk, het is gewoon instinct!

112 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@109 En reist de rest na of wat?

113 Harry Kroepoek    
10 maanden geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@113 En reist de rest na of wat?

Ligt eraan hoeveel criminele en economische migranten u nog binnen wilt halen, en hoe leefbaar het dan nog is? Als uw wens uitkomt dan zal dat het uiteindelijke resultaat wel zijn, een troost.. u heeft er dan mee te dealen!

114 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@114 Net genoeg om jullie allemaal weg te jagen denk ik. Daarna gooien we de rem erop. Sarcasme uiteraard.

PS de criminaliteit loopt terug. Al meer dan 20 jaar. Ik heb vooral te dealen met meer veiligheid op alle terreinen vreselijk geef mij maar een beetje spanning.

115 Harry Kroepoek    
10 maanden geleden door Harry Kroepoek
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@115 PS de criminaliteit loopt terug. Al meer dan 20 jaar. Ik heb vooral te dealen met meer veiligheid op alle terreinen vreselijk geef mij maar een beetje spanning.


En dat geloof jij?? ben je toch meer naïef dan ik dacht. Ik heb je eens met Kubus een gesprek zien hebben waar je wat meer realisme ten toon spreidde! Ik heb zelf ervaren hoe en waarom de criminaliteit terugloopt, het wordt gewoon legaal bevonden en gedoogd. Oplichting als je dat wilt aangeven lacht men je gewoon uit bij de politie, aanranding wordt afgeraden om aangifte te doen. Weet van iemand die beroofd werd waar ze helemaal niet voor wilden komen. Schei uit!

116 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@115 Als je meer spanning wilt, gewoon hier een poosje komen wonen op bepaalde plekken. Neem wel genoeg schoon ondergoed mee!

117 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

goh, heb alleen aardige efvraringen met de politie. na een inbraak,midden in de nacht de recherche en politie. advies was,mevrouw als uw verblijfsvergunning in orde is dan moet u aangifte doen.

een keer overdg, ander huis, op mijn terras een geflipte man die met planten ging gooien. bel de politie en die was er binnen 2 minuten. eentje links de tuin in en de andere aan de rechterkant de tuin in.
man opgepakt, een verwarde man.
politie zei mij, altijd meteen bellen als er een probleem is.

pfffttt een keer in een bus controle. hele grote mannen met geweren, politie. controle. en ik had natuurlijk nix bij mij. vroeg aan een vriendin heb jij mijn pas nee, die had ze thuis goed opgeborgen.
waarop de politie zei, vandaag is er iemand in de bus die ik niet gezien heb.
vriendin vertelde later dat ze echt geschrokken was.

ach , meer ervaringen. maar dat is natuurlijk persoonlijke info en dat wordt nietgewaardeerd hier.

118 info    
10 maanden geleden door info
6
Meld

@118 toevoeging

deze week. postpakket. ik had geen cash geld. dus ff bellen en binnen 2 minuten wordt het geld gebracht door een bevriende winkelier. ik hoef maar te bellen en hij is er, of zijn vader. helpen met alles en komen onmiddellijk. heb dat in Nederland nog nooit meegemaakt.
tja, het zijn wel moslims.

119 info    
10 maanden geleden door info
6
Meld

en ik moet opletten met oversteken in de traffic. doe ik dat niet snel en beslist dan wordt ik bij mijn arm gepakt en met een rotgang naar de overkant gebracht. en nee, mijn tas wordt niet gestolen.

bah bah, positieve ervaringen.

wel fijne nacht verder
cu

120 info    
10 maanden geleden door info
7
Meld

grappig, ik ben vertrokken omdat ik de PVVerts beu was en de Stichtingslijer.
maar als die nu allemaal vertrekken dan is er een kans dat ik weer terugkom. misschien.
hoewel, na 10 jaar, weet niet of ik nog kan wennen. vakantie van een weekje vond ik meer dan genoeg.

hoop dat de vertrekkers eindelijk het geluk en de rust vinden waar ze naar gesnakt hebben. zal toch wel ff
wennen zijn, want buitenlander dan. allochtoon. leuke leerzame ervaring ook.

cu

121 info    
10 maanden geleden door info
6
Meld

ach wijlen @ikke44 heeft nachtdienst. dacht al ff wachten op mijn vaste min.
fijne voortzetting dan..

122 info    
10 maanden geleden door info
8
Meld

@120 word zonde t.
ik wordt heb ik hier weer opgestoken.

123 info    
10 maanden geleden door info
7
Meld

@112
Mijn grote Goeroe Kuzu? U bent bijzonder komisch, er is toch maar 1 Goeroe in de Nederlandse politiek en dat is grote Geert? Aangezien ik ongelovig ben geboren en daar nooit verandering in is gekomen heb ik met beiden helemaal niets.
en wat die Nederlandse gezinnen die uit elkaar getrokken worden betreft, daar moet u toch echt uw eigen nageslacht verantwoordelijk voor houden.

124 PuurHagelslag    
10 maanden geleden door PuurHagelslag
4
Meld

** gebruiker verwijderd **

@121 grappig, ik ben vertrokken omdat ik de PVVerts beu was en de Stichtingslijer.
maar als die nu allemaal vertrekken dan is er een kans dat ik weer terugkom.

Grappig, ik heb nu hetzelfde met Denkerts zoals jou,mocht het tij keren en dit land leefbaar blijven!

125 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

@124 Mijn grote Goeroe Kuzu? U bent bijzonder komisch, er is toch maar 1 Goeroe in de Nederlandse politiek en dat is grote Geert?

Tja maar die is voor rechts toch,jij als fervent Denkert moet dan toch weten dat jullie grote Goeroe Kuzu is. Tjonge jouw grote voorbeeld is logischerwijze de Grote Kuzu als 2e grote schreeuwerd! Hoe lang ben je nu erelid van Denk? of ga je voor de partij van de eenheid??,ff een jonge partij die de ondergang van Nederland als prioriteit heeft in het zadel helpen? Een echte PVDEert!

Quote; In februari 2014 werd partijlid Arnoud van Doorn veroordeeld voor het lekken van geheime stukken, het verkopen van drugs aan minderjarigen en het bezit van een verboden alarmpistool.[5]

In juni 2014 haalde de partij de Britse imam Haitham al-Haddad naar Den Haag voor een bezoek aan het stadhuis. Die pleitte voor de invoering van strenge shariawetgeving en het stenigen van afvalligen.[6]

In dezelfde maand liet de secretaris en beleidsmedewerker van de partij, Muhammet Yilmaz, weten dat hij twee jaar eerder uit het bestuur van de partij was gezet. Hij zou een liefdesrelatie hebben gehad die, volgens de fractievoorzitter Abderazak Khoulani, niet overeenkwam met de idealen van de partij.[7]

In juni 2014 raakte de fractievoorzitter Abderazak Khoulani in opspraak door te sympathiseren met de soennitische militie Islamitische Staat in Irak en al-Sham (ISIS) die in juni 2014 meer terrein won op het Iraakse leger. Khoulani liet op zijn Facebookpagina weten: "...leve ISIS en in shaa Allah op naar Baghdad om dat schorem aldaar aan te pakken."[6] In het conflict kiest hij partij voor ISIS, dat hij ziet als een verzetsbeweging die een rechtvaardige strijd voert tegen het "terreurbewind" van Al Maliki, dat volgens hem veel moorden en verkrachtingen op zijn geweten heeft.[8][9] Meerdere Haagse fracties bekritiseerden de uitspraak.[10]

In juli 2014 noemde Khoulani de Islam Democraten een rafawidpartij (heidense partij die alwetende de Islam verwerpt) en de partijleider een "opperrafidi".[11] Eveneens in juli 2014 noemde Ahmed Marcouch zowel Khoulani als Van Doorn "in de ban van Saoedi-Arabië en het wahabisme. Zij zijn nu de megafoons van de As Soennah-moskee en zitten gewoon in de Haagse gemeenteraad."[12].

126 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@126
Arme, arme jomakece. Wat een berg niet ter zake doende knip en plaksels en dan nog denken dat uw kronkels iets met logica te maken hebben. Ik heb diep medelijden met u.

127 PuurHagelslag    
10 maanden geleden door PuurHagelslag
4
Meld

@51 schreef: .... Ik stel alleen maar dat hij geen intellectueel is.

Je hebt wel een intellectueel nodig om een andere intellectueel te herkennen. Dat kan ik van u gezien uw vaak stuntelige bijdragen niet zeggen. Baudet heeft de universitaire graad van doctor in de rechtsgeleerdheid https://nl.wikipedia.org/wiki/Thierry_Baudet en dan komt er zo'n schlemiel als ene onbekende Mac Benac onzin uitkramen! Kijk even in de spiegel voordat je anderen onderuit probeert te halen ....... @#$%^&**?!!

128 Snowflake    
10 maanden geleden door Snowflake
5
Meld

** gebruiker verwijderd **

@127 Ik heb diep medelijden met u.

Hoeft niet hoor, ik heb als "PVVert"voldoende steun. Ik hoop dat dat ook voor u zo is als DENKert en dat u niet een echte PVDEert bent bent, want dan zou ik reden hebben voor medelijden met u. Want waar die voor staan?? als je het dan over kronkels hebt. Nee hou het dan maar bij Denk, is toch van 2 kwaden de minst kwade!question

129 gebruiker verwijderd    
10 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@128 Ha ha, begin jij nou over de bij elkaar gejatte doctorsgraad van Baudet ?

"De universitaire graad van doctor" Ja, het VMBO verleent inderdaad geen doctorsgraden. Dat is inderdaad alleen voorbehouden aan universiteiten. Scherp opgemerkt question En let een beetje op je spelling als je een ander de maat neemt. Staat zo dom.

130 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

Baudet een intellecuteel ???? https://jalta.nl/politiek/oordeel-zelf/

131 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

@130 ....... U hebt uw eigen simpliciteit bevestigd. Ook nog een paar extra accounts om te minnen?

132 Snowflake    
10 maanden geleden door Snowflake
1
Meld

@131 ........ Uit: https://nl.wikipedia.org/wiki/Thierry_Baudet

Als docent en promovendus was hij verbonden aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Onder leiding van Paul Cliteur en Roger Scruton schreef Baudet zijn proefschrift, dat in 2012 gepubliceerd werd onder de naam De Aanval op de Natiestaat en (in het Engels) The Significance of Borders. Uit waardering bezocht hij Jean-Marie Le Pen in 2009 om hem de Engelse versie van het proefschrift te overhandigen.[4]

Op 21 juni 2012 behaalde Baudet zijn DOCTORAAT in de rechten. In de tijd dat hij werkzaam was in Leiden schreef Baudet voor het universiteitsblad Mare. Vanaf januari 2013 tot december 2013 was Baudet als postdoc verbonden aan de Universiteit van Tilburg.

De dingen zijn zoals ze zijn en manipulatie is een zwaktebod. Baudet is doctor rechtsgeleerdheid, gewoon Dr.Mr. = 2 titels.

133 Snowflake    
10 maanden geleden door Snowflake
1
Meld

@133 U gelooft kennelijk nog in de authenticiteit van de universiteiten. Welterusten question
Het zijn kennisfabrieken waar doctorstiteltjes weggegeven worden om hun targets te halen. Baudet is daar één van.

134 Mac Benac    
10 maanden geleden door Mac Benac
0
Meld

@134 ......U schreef: U gelooft kennelijk nog in de authenticiteit van de universiteiten. Welterusten. Het zijn kennisfabrieken waar doctorstiteltjes weggegeven worden om hun targets te halen. Baudet is daar één van.

Dit schrijven is niet om u te piepelen maar om u aan te sporen tot introspectie. In de natuur is voor alles een reden, zo ook voor uw gedrag. Dat u de authenticiteit van de elitaire universiteiten NIET wenst te erkennen moet in uw leven ergens een oorsprong hebben. Het fijne weet ik natuurlijk niet maar gaat u maar bij uzelf te rade, een soort zelfreflectie kan misschien verhelderend werken. Alle grote geleerden zoals Albert Einstein, Sigmund Freud, Werner von Braun, en Charles Darwin en nog vele anderen hebben allemaal een universitaire opleiding gevolgd. Hun nalatenschap voor de mensheid is van onschatbare waarde. Helaas voor u heeft dhr. Baudet ook zo zijn titels behaald, eerst de Meester (in de rechten) titel gevolgd door de Doctorstitel. Mogelijk is het van u slechts een Freudiaanse verdringing vanwege uw onbeschrijfelijke antipathie & emotionele afkeer van dhr. Baudet. Dan is in feite uw verstoppertje spelen met de werkelijkheid en uzelf opgelost. Zo niet dan zit u toch met een ernstiger (jeugd)trauma opgescheept.

135 Snowflake    
10 maanden geleden door Snowflake
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij...
Bij zwembad de Fakkel in Ridderkerk zijn in d...

21 uur geleden door Crezee

Kat Guus door hoofd geschoten met pijl: &lsqu...
Het moet een bizar gezicht zijn geweest. Vol...

21 uur geleden door AD

’Veiligheidsregio ook bang voor aanslag...
De Veiligheidsregio Fryslân deelde de angst v...

22 uur geleden door Telegraaf

Help, de jonge man komt niet meer mee
In de jaren zeventig behoorde bijna elke man...

1 dag geleden door Telegraaf

Hoogste percentage allochtonen van gemeenten...
Ranglijst van de 100 gemeenten in Nederland m...

15 uur geleden door Inter


ADVERTENTIE


Laatste reacties
maarten1234
Iedereen moet van het gas af: vrijwillig of g...
Ze kunnen de leidingen prima gebruiken voor w...

1 minuut geleden door maarten1234

CoolMemories
‘Trump vond het prachtig toen menigte riep:...
@5 ".....Hij maakt deze vier congresleden het...

2 minuten geleden door CoolMemories

Tralalala
‘Het Verenigd Koninkrijk zal in de afgrond ...
Ik denk trouwens niet dat het een complete ch...

2 minuten geleden door Tralalala

Seconda
Democraten en immigratie...
Wow.......De pot verwijt de ketel dat hij z...

2 minuten geleden door Seconda

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig