door Hadito in Buitenland  ·  30 Reacties

  • 1
  • 352x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Je zou die kleuter vechtersbaasjes bijna een spel stratego geven.

4
1 gaulette

Ach ja Rusland, Syrie schiet een Russische vliegtuig neer Isreal krijgt de schuld waar ken ik dat nou ook alweer van. Rusland schiet een passagiersvliegtuig neer in Oekraïne krijgt de schuld.

12
2 mike45

** gebruiker verwijderd **

Ga er maar van uit dat de Israëli`s dit met opzet deden , het vlak bij het Russische toestel vliegen .
die joodse jongens maken geen fouten en doen zeker niets "per ongeluk" , dit is doelbewust gedaan waarvan de uitwerking misschien verkeerd is uitgepakt maar ja dat lossen ze wel weer op met de russen .

3 verwijderd682241

"Maandagavond om ongeveer 10 uur naderden vier Israëlische F-16 gevechtsvliegtuigen een Syrische of Iraanse militaire faciliteit in de buurt van Latakia in het noordwesten van Syrië, terwijl ze raketten afvuurden op het doelwit. "

Syrische of Iraanse? Ze pretenderen, het niet te weten? Dan zijn het Syrische geweest en is het weer eens een smoesje, dat het Iraans zou zijn.

"Het incident illustreerde de zeer complexe situatie in Syrië, waar gevechtsvliegtuigen van de door de VS geleide coalitie tegen ISIS, bestaande uit Rusland, Syrië, Turkije en Israël, vluchten en aanvallen uitvoeren in het Syrische luchtruim, terwijl een groot aantal milities en andere strijdkrachten elkaar op de grond bestrijden. "

Nee, de VS heeft de leiding niet, en deze landen zijn geen coalitie. Rusland en Syrië proberen Syrië te zuiveren van VS-troepen, Turkse troepen en Israël maakt van de gelegenheid misbruik om Syrische leger-eenheden te bombarderen. En ze vliegen zodanig dat de Syrische troepen de Israelische vliegtuigen niet kan afschieten, Syrië zich dus niet kan verdedigen, omdat Israël het Russische vliegtuig als dekking gebruikte tegen het Syrische luchtafweergeschut.

Rusland is het enige land dat toestemming heeft van Syrie om daar te zijn/vechten. Turkije maakt van de gelegenheid misbruik om zowel in Irak als Syrië een stuk land te jatten door middel van militaire bezetting, en om de Koerden buiten Turkije ook uit te roeien.

Iran helpt Syrië ook, op verzoek van Syrie, maar Israel gebruikt dat steeds als smoes, door te doen alsof ze denken dat iets een Iraanse leger-eenheid of opslagplaats is, om Syrische doelen te beschieten.

"De Russische reactie laat zien dat Poetin de dood van vijftien van zijn militairen niet zal negeren en hij beschouwt de Israëlische luchtaanvallen op Iraanse doelen in Syrië nu blijkbaar als een bedreiging voor het Russische leger. "

Ja, raar hè?

7
4 Wendel

@4
Nee, dit laat zien dat de Syriërs een stelletje prutser zijn met ondeugdelijk Russisch materiaal.

9
5 Stiplaats

@5 prutsers die zowat alle jihadi's hebben opgeruimd!!

3
6 PabloEscobar

@6 met de strategie van de verschroeide aarde is het makkelijk opruimen, als het niet uitmaakt hoeveel ellende je onder de gewone bevolking aanricht dan is makkelijk bombarderen.

Als de VS besluit dat er mogen geen steen op elkaar staat in Syrie dan is dat binnen 48 uur gebeurt.

6
7 mike45

@7 oekrainse mike je lult. Syrie is beter af met assad en zijn russische steun dan lybie,irak en zelfs oekraine met amerikaanse steun en "democratie'

5
8 PabloEscobar

@8 Syrie daar zijn een half miljoen burgers omgekomen door de Oorlogsmisdadigers Assad en Poetin, ik mag toch niet hopen dat Rusland Oekraine zo gaat bombarderen als ze in Syrie doen.

Die dagelijks beschietingen van Rusland aan het front is al erg genoeg!

6
9 mike45

@8 In Oekraine wonen gewoon normale mensen die naar hun werk gaan, kinderen naar school gaan en gewoon leven lijden dat was trouwens ook in Syrie tot dat Assad met Poetin 80% bestookte met bommen en gifgas.

Je kunt toch niet stellen dat die mensen beter af zijn als mensen in bijvoorbeeld Oekraine? Ik snap echt niet hoe jij aan de flauwekul komt.

6
10 mike45

@4
Precies en dit krijgt een staartje.

4
11 Proemevla

@7 Ja want als je als land je burger doden niet onder collateral damage kan plaatsen ben je in eens een monster volgens de wereld.

0
12 xDDD

t. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn dat de Russische militairen de situatie wilden de-escaleren. In plaats daarvan kiezen de Russen ervoor om een politieke crisis met Israël te veroorzaken.

Die zelfreflectie is compleet zoek Israël vliegt daar illegaal dus mag compleet neergehaald worden.

Simpel

3
13 Eastwood

@2 Oekraïne Mike je propaganda werkt niet meer.
Oekraïne stinkt harder dan een beerput

4
14 Eastwood

@13

"Die zelfreflectie is compleet zoek Israël vliegt daar illegaal dus mag compleet neergehaald worden."

Te belachelijk voor woorden dat hier geen ophef over is ontstaan...

3
15 Bullet108

@14 Gelukkig vermoord Oekraine niet half miljoen mensen in andere landen en jaagt Oekraine 10 miljoen mensen over klink zo als oorlogmisdadiger en massa moordenaar Poetin wel doet! Er is maar een beerput die stinkt en dat is de beerput in het kremlin!

4
16 mike45

@13 maar het gaat om een het naar beneden schieten van een Russische vliegtuig en niet om het naar beneden schieten van een vliegtuig uit Isreal!

1
17 mike45

** gebruiker verwijderd **

Ik ben pro Israel maar ze hebben daar inderdaad niets te zoeken.

18 deleted4234

@4 en @11
Altijd leuk als Wendel en Proemevla onzin verkopen. Quote:
".... en Israël maakt van de gelegenheid misbruik om Syrische leger-eenheden te bombarderen. En ze vliegen zodanig dat de Syrische troepen de Israelische vliegtuigen niet kan afschieten, Syrië zich dus niet kan verdedigen, omdat Israël het Russische vliegtuig als dekking gebruikte tegen het Syrische luchtafweergeschut."

Juist dit incident bewijst dat Syrië zich wel verdedigt tegen Israelische vliegtuigen en dat ze dus niet doorhebben dat die onder dekking van de Russische vliegen.

Maar Wendel en Proemevla maken er nooit een probleem van om precies het tegenovergestelde te beweren van wat er gebeurd is.

2
19 AJ74

@2 wat een onzin van jouw, tuurlijk heeft Israel de schuld.
-US en Rusland doen er alles aan, echt alles, om elkaar te vermijden boven Syria en ongelukken tussen US en Rusland te voorkomen.
-Israel, dus bewust niet, terwijl Rusland en Israel wel die gezamelijke operation room hadden opgezet.
-ISrael vliegt bewust boven een Frans NATO fregat voor dekking, en zoekt dekking achter een Russiche vliegtuig, terwijl Israel al meer als 200 aanvallen gepleegt heeft laatste 18 maanden.
-dus logisch dat Syrisch afweergeschut ingezet word,
-echt pure lafheid van het zionistische leger.
-een echte Israel generaal had die F16 piloot ontslaan, en diegene die dit gepland hebben ook, immers een zo een minne daad en bewust gekozen plan van het zionistische Israel.
-echte mensen zouden terecht kritiek uiten op Israels plan en beleid in dit geval, kijk even op CIDI en hun jongeren afdeling ==> weer bewust de kant kiezen van ISrael propaganda, maw, NL burgers zouden niet meer moeten communiceren met deze joodse zogenaamde verzoeningsplatformen, immers anders had Cidi plus hun kinder afdeling wel terechte kritiek geuit op het neerschieten van het Russiche toestel.
-CIDI en hun kinder afdeling hebben idd kleur bekend, en zal niet vergeten worden.

1
20 Goldrush

@10 "....tot dat Assad met Poetin 80% bestookte met bommen en gifgas. …."

Je raaskalt! Syrië was binnen de Arabische wereld decennialang een voorbeeld van multikulturele seculiere staat met gematigde democratische regering......TOTDAT westerse intriganten de jihadisten en communisten begonnen te steunen en te bewapenen en aan te zetten tot een full-scale oorlog.....!
In de door het Westen gesteunde islamitische dictaturen als Saoedi-Arabië, Qatar enz. werden de opstanden neergeslagen en kregen geen enkele steun vanuit het Westen....!

1
21 CoolMemories

@20 Syrie schiet een Russische vliegtuig neer en niet Isreal, maar zo kennen we de Russen, De Russen wijzen altijd naar iemand anders zie MH17 Say no more!

@21 Onzin Proem de Arabische lente is gestart in Tunesie en overgeslagen naar andere landen in die regio en ook naar Syrie daar heeft het westen niks me te maken en er is nooit geen excuus om een half miljoen onschuldige burgers naar Allah te bombarderen en miljoenen burgers te verjagen alleen maar omdat een dictator wil blijven zitten!

4
22 mike45

@22 je hoeft idd niets meer te zeggen, ik heb het uitgelegd in @20 .
-zulke grote bewuste risicos die Israel bewust neemt, kan zeer grote gevolgen hebben, zelfs tot WO3, misschien niet in dit geval, maar het gedrag van ISrael wel, vind jij van niet?

2
23 Goldrush

@23 ik kijk er toch echt anders tegen aan, als iemand in de buurt loopt van een persoon en iemand anders schiet en raakt dan per ongeluk een omstander is het niet de schuld van de persoon die in de buurt loopt maar van de schutter. Dat is gewoon de wereld op zijn kop!

3
24 mike45

De Israëliërs spelen met vuur en beschouwen deze truc met fatale gevolgen zeker als een 'succes'....?!

Vanaf nu is de militaire rol van Israël in het conflict uitgespeeld en Trump gaat ze niet helpen!

1
25 CoolMemories

@24 ,mmmm Israel valt een sovereign staat aan, plotseling, dus niet aangekondigd, zoals het al 200 keer laatse 18 maanden deed.......
-aanvlieg route is bewust over Libanon normaal, nu over een Frans fregat als dekking, en dan als luchtafweer komt, snel achter een russiche vliegtuig dekking zoeken, zodat je niet geraakt wordt.
-maw, dit is bewust zo gedaan door Israel,gewoon moord dus op Russche militairen, immers was het niet bewust, dan had deze Israel F16 ook dekking gezocht achter een willekeurig passasiergs vliegtuig.......
Come on, geef gewoon toen, dat dit echt zeer fout gedrag is van ISrael.
-of moeten militairen in NL als ze schietoefeningen doen met scherp, jouw bewust uitnodigen voor een wandeling op een pad achter de targets, en als je geraakt wordt er tegen je familie wordt gezegt, tja militairen mikten op oefen targets, en treurig samenspel van omstandigheden dat ze je 10 keer geraakt hebben? (tuurlijk moeten ze niet doen, maar is exact zelfde case).

1
26 Goldrush

Moet nog even lachen om het mentale CIDI en hun kinder afdeling.
Zie link beneden, je zeggen mentaal verzoening, maar ik heb geen enkel kritisch noot gezien van CIDI en hun kleuter afdeling over het neerschieten van een Russich vliegtuig, nee alleen maar zionistische propaganda, dat zegt dus alles over CIDI en hun kleuter afdeling, verzoening in hun ass, gewoon tuig is het.

Jom Kippoer, Grote Verzoendag. Het CIDI wenst iedereen een g'mar chatima tova.

2
27 Goldrush

Eerder vandaag kwam er nog een topic langs waarin de hier aanwezige "Vrienden van Israël" -de z.g. Hasbara- beweerden dat Israël een goede relatie met Rusland zou hebben.
In werkelijkheid werkt Israël zich met hun terreurdaden buiten eigen landsgrenzen verder naar een isolement.

17
28 Barbapapa-7,5

De logica ontgaat me hoe iemand tegelijk pro-Israël én pro-Rusland kan zijn. Kan iemand dat verduidelijken?

2
29 Mrs. K

@25 Israël moet met de armen over elkaar op Hezbollah gaan zitten wachten?

1
30 Mrs. K

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

16 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

19 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

22 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

23 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

25 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

28 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

29 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

31 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Brooke Tilli CreampieKpop Fap RedditSexyporbSofia PornstarCrazybabyyy'sScissor LesbComics Mom PornPinaxpressSaxseSkylernicoleDesi Bhabhi Nude VideoIndian Girl Sex FuckPornstars GaloreSuck On BoobsOs Melhores Videos PornAnissa Kate HdList EscortJavmax ComMuslim PussyEmma Paige PornElephantlist ComCuckold CaotionsXxxkomChibese FemdomIndian 69Sexo Por DineroIndian Aunty Ki Chudai Video2000s Porn StarsVtchat PornMarcelin AbadirFake Hub VideosTeen Lesbian XxxAvatar Porn BluePassion Hd.comPeliculas Poorno GratisYou PornografiaFilmes PonoNaked BlackFuta CommicsHombres CogerBunny PornhubAssjob TeaseSexy Asian PronFree Hentei VideoAv 無料Dress Change XnxxJanenaughtymommySandy Cheeks NudeBodo Sex VideoJapanese Women SexCarrylightSoft PronHot Deshi XxxCompromise Sex VideoBella Thonre NakedZvudeosHindi Cinema VideoBabysitters With Big TitsChina Sex Movie VideoWitchtrainerRaqual Welch NudeTrisha Paytas PornSophie Dee Xxx HdErica LaurensRiley LustHentia PicsXxx Hindi Sexy KahaniyaIndian Women Nude PicsBhai Bahan Sex ComBhavana Hot SexPorn EnfermeraBoobs From BrazilVr SquirtStella LibertyIndian Defloration PornPeach PornDiscord PornografiaPhotoacompanhnatesRihanna NakednessXxx Porn Video 18Pure Taboo Porn MoviesBlodnie FesserPinuppixie LeaksAdaltHindi Home SexXxx IbFemale Eacorts Near MePussy TattooGangbang Girls Auditorium PornWrestling BulgesBalls In MouthAdison Rae NudesDesi Blue Sex VideoDesisexyauntyRick And Morty: A Way Back Home PornMy Stepmothers FriendsBangoli XxCeleste Bright NudeNaked Indian PussyPaige Bauer PornXnxc.Alice Kremelberg NudeNepal Ka SexTurkey Porn MovieSanjana Sexy VideoXnxx Hd SunnySunny Leonne PussyHd Porn MassageLatin NudeSofi A NudeNude Pics Of GfAnime 18Men Masturbating In PublicMilf Big AsssReshmi R Nair BoobsBhabhi Ne Dudh PilayaAlexa Pearl TitjobGfxxxXxx Sister Brother SleepingXxvidios PornografiaMujeres D E S N U D A STrans Pov PornBlog PornoHot Wife Ankle BraceletKeerthy Suresh Sexy PhotosBunny Dela CruzMegan Thee Stallion TwerkingTiny Texie LeakedDesi Xxx MovieHentie PornNaked Natasha NicePorn Hub Hidden CamSex Telugu AudioBella Rolland LesbianVault Girls PornBritney Spears Nude PicsNude Linda LovelaceReal Wife XxxDesi PelaiMilfroom ComLeana Lovings PovTrioxxxBoa R34Alexsis LoveLadki Ladki Sex VideoSatin SexSaxy Big TitsMadhavi PornBlackmailsexXvideos Hd Brasil