door Inter in Buitenland  ·  80 Reacties

  • 27
  • 1212x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Had iemand iets anders verwacht dan? Natuurlijk worden de moslims veeleisender naarmate ze in aantal groeien, maar daar zijn we toch zeker zelf verantwoordelijk voor? Ook in Duitsland stemt de grootste groep nog steeds op een linkse partij. Nu gaat het nog alleen maar Halal-vlees, maar over 50 jaar mag hier en in Duitsland alleen nog maar islamitisch onderwijs worden gegeven. Openbare en christelijke scholen zijn dan verboden. Denk je dat moslims zo tolerant met ons zullen omgaan als dat wij met hen hebben gedaan, ik dacht het niet !

1
51 wiseguy

eisen eisen eisen ,en alles maar opdringen tot ze hun zin weer krijgen .
en op naar het volgende punt waar ze over vallen om te claimen.
probeer eens in islamitische landen iets te eisen ,dan kan je maken dat je weg komt of je bent je leven niet zeker.

0
52 ongelovenloos

K*t moslims eisen, het moet niet gekker worden, rot alsjeblieft op naar jullie eigen halal klote land.

0
53 Interessant

Het is zinloos, om ze in wat dan ook hun zin te geven, want ze willen winnen door uitputting. Ze komen gelijk met het volgende, en soms met twee dingen tegelijk als we te lang tegenstand bieden.

Gewoon poot strak houden en blijven houden, laat ze erop stuklopen, laat ze over de grond liggen rollen en gillen als een kwade peuter die zijn zin niet krijgt. Geef je toe, eisen ze gelijk meer. Niet doen. Anders maak je jezelf tot zacht doelwit.

Als het hier in Nederland heel erg veel extra moeite kost, zijn wij later aan de beurt dan de andere landen om de genadeklap te krijgen en ingelijfd te worden bij het wereldkalifaat. Wie weet dat zich intussen een kentering voordoet, Als je volhoudt, heb je nog een kans, geef je toe, ben je verloren.

0
54 Wendel

@31 : Ik heb het bijbehorende artikel uit Bild hier:

https://www.bild.de/regional/hamburg/hamburg-aktuell/eltern-fordern-halal-fleisch-zoff-um-essen-in-hamburger-schule-57204766.bild.html

Daarin staat die zin die u citeert, dat er geeist werd, door de voorzitter van de ouderraad, dat er alleen nog halalvlees mocht worden aangeboden (varkensvlees was al verdrongen of wordt nog om geknokt?).

Verderop de ontkenning, dat er niet werd gevraagd, halalvlees in te voeren, dat was er al sinds 2015. Ja, maar niet "alleen nog". Ontzettend sneaky, die ontkenning zo te verwoorden.

0
55 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

56 ymvk kabel

* Verwijderd door de redactie *

57 ymvk kabel

islamisten eisen van alles, en zorgen zelf alleen maar voor ellende.



uitzetten die handel en vandaag nog.

0
58 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

59 Bokkerijder

Het is en blijft onbegrijpelijk dat de mohammedaan, die geen enkele toegevoegde waarde heeft in het verlichte en bovendien superieure west Europa, telkens weer de mogelijkheid krijgt iets te eisen wat volledig ingaat tegen de waarden en normen van de gemiddelde West Europeaan. Mijn vrijheden, waarvoor mijn overgrootouders, grootouders en ouders voor hebben gevochten, worden met de dag verder ingekort door geloofsidioten die uitsluitend dat kunnen denken wat de imam hen voorschrijft te denken. Brrrrr

1
60 nostradamus666

In Nederland gaat halal vlees tegen de grondwet in en ik vermoed in Duitsland ook. Artikel 1 van de Nederlandse grondwet maakt heel duidelijk dat iedereen die zich in dit land bevind gelijk behandeld moet worden. Discriminatie op onder meer religie is niet toegestaan.

Om dieren halal te kunnen slachten is er echter één belangrijke voorwaarde en dat is dat de slachter moslim moet zijn. Dat betekend dat je mensen moet werven voor de slacht die moslim zijn. Zoals hier boven is duidelijk gemaakt is dat niet mogelijk. Een werkgever mag immers zijn personeel niet selecteren op religie.

We hebben deze discussie ook meegemaakt met de SGP. De SGP is er eigenlijk ook van overtuigd dat vanuit religieus oogpunt vrouwen niet het land horen te besturen. De SGP is daarin ook teruggefloten door de rechter.

De vraag welke religie een solicitant heeft is niet toegestaan. Sterker nog, als de solicitant die vraag krijgt dan mag daar zelfs over gelogen worden. Eisen om halal vlees is dus eisen om iets dat niet kan volgens de wet. Je weet immers nooit of de slager daadwerkelijk moslim is.

1
61 RazorBlade

* Verwijderd door de redactie *

62 E.Meel

Halul vlees kunnen ze krijgen !

0
63 Bollieboos

Dat krijg je als je achterlijkheid importeert. Eigen schuld dikke bult Duitsland.

1
64 Kaksaboemsa

Effe eruitrossen die onaangename onaangepasten

0
65 chouffleur

@62 Gemeld. Off topic.

2
66 profdrmrir

@62 Doe toch niet zo raar, man....

0
67 LoydMorris

@9 , bij hen is trots, eer, schaamte en schuld anders ontwikkelt. Ze moeten niets van ons hebben.

0
68 caso

Schijnbaar begrijpen ze het woord integreren al niet. Want dan ga je geen eisen stellen op deze manier.

0
69 Verwonderd

@69
Waarom zouden ze integreren terwijl ze overal te horen kirjgen dat op termijn, alles van hen is?
Nog even flik kinderen maken, veel immigranten eisen en nog een paar decennia en zij maken de dienst uit. Als je tijd van leven hebt, en ik gun het je van harte question dan zal jij op zoek moeten naar vlees en producten die haram zijn. En dat is geen natte vinger geleuter, maar de waarheid die zelfs het CBS niet meer ontkent. Het wordt ze echt wel verteld hoor in de moskee enz.. dat nog even geduld en ze kunnen het overnemen. Nu al bijna 5 miljoen van allochtone afkomst, dus nog even doorzetten.
Autochtonen steeds minder kinderen evenveel mortaliteit het komende decennia, veel ouderen wiens laatste ritje klaarstaat... dus tel maar af van 10..

1
70 Bleke Betty

Wat vind links nou eigenlijk van onverdoofd de keel doorsnijden en dood laten spartelen. Ik hoor ze hier nooit over. Komt dat omdat ze geen kritiek uiten op de islam?
Een linkserd in de zaal die hier commentaar op kan geven? Meel?

3
71 Spraypaint

@71 ,

Lees anders even de standpunten van de Partij van de Dieren. Daar heb je een linkse mening over onverdoofd slachten.

Ze richten zich alleen niet specifiek op moslims, het is ze wel echt om de dieren te doen. Jammer hè?

3
72 progressiefliberaal

@72 , met links bedoel ik uiteraard niet de aanhang van een splinterpartij als de PvdD, want hoe zij er over denken is duidelijk, met links bedoel ik de algehele linkse opvatting van de aanhang van GL/D66/PvdA.
En ik zie dat je de aandacht gelijk probeert te verleggen naar koosjer, en inderdaad is dat hetzelfde laken en pak, echter wordt koosjer nauwelijks meer uitgevoerd in Nederland en is het uitstervend, in tegenstelling tot halal. Het onverdoofd ritueel slachten in Nederland is voor 99,9% een moslim ding.

1
73 Spraypaint

@71 Probeer Google eens...
Bijna iedereen kan het...

4
74 Hadjememaar

@74 , nee, mijn punt is dat misstanden -welke dan ook- binnen de islam niet openlijk bekritiseerd worden door links. Oorverdovend stil is het altijd.

0
75 Spraypaint

@75

Punt gemaakt en inmiddels ook bewezen question

0
76 Bleke Betty

@75 Je bent niet het enige wannabe-dictatortje dat meent, voor anderen te kunnen bepalen, waar ze over schrijven.

3
77 Hadjememaar

Geen commentaar van linkse NK'ers wat zijn van het islamitisch onverdoofd ritueel slachten vinden? Dat dacht ik dus al. Oorverdovende stilte zoals altijd. Stelletje schijtluizen.
Zijn jullie nou echt zo bang dat je islamitisch stemvee van je partijtje wegjaagd of bang dat je hoofd er af gaat?

0
78 Spraypaint

Misschien, heel misschien, wil ik me wel eens uitlaten over dergelijke futiliteiten.
Maar dan wil ik toch minstens eerst een analyse zien over een veel gewichtiger zaak; de ontwikkeling van de smaak van sperziebonen, de afgelopen 50 jaar.
En dan niet het gebruikelijke gebrabbel en terugkaatsen, maar een gedegen onderbouwde mening, met links, en vooral geschreven volgens de regels van de grammatica.

1
79 Hadjememaar

@79
En wat dacht je behalve de sperziebonen dan wel niet van de ontwikkeling van de snijbonen over de afgelopen 50 jaar. Zo kan ik me uit mijn jeugd herinneren dat je behalve de kopjes ook de draden aan de zijkant er dan af moest halen. Want anders waren het net scheermesjes wat je liep te vreten. En tegenwoordig is dat niet meer zo. Hedendaagse rassen zijn veelal draadloos.

https://www.bolster.nl/bonen-soorten/t3633

0
80 rebo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

zojuist geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

3 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

7 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Nieuwe pagina, nog maar eens proberen om het over het onderwerp te laten gaan:Ze moeten zoetstoffen ook belasten, als ze suiker nog eens ext...

25 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Mac Benac
Grote brand in autobedrijf Amsterdam, pand niet meer te redden

Zal wel op de rand van faillissement gestaan hebben. In de brand, uit de brand....

27 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

progressiefliberaal
Oranje hoodies, rood-wit-blauwe schmink en bier: duizenden mensen genieten van Koningsnacht

Leuk voor ze. Ik ben al blij met de oranje musketflikken. De Dekamarkt had hier altijd normale, met witte spikkeltjes, maar toen ineens niet...

27 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Hd First Night Sex VideosMellanie Monroe BbcHardore Lesbian PornNifty.orggXxx Sex BfXnxx Pron VideoFamily Xx VideoPussyfingeringDaddy Dirty Talk PornLesbian XvedioBest Latin Porn StarsAmish PornstarTiney PornSex JabardastBig Boobs Indian XnxxCrystal Lust SoloChanel Uzi NakedExtremely Deep ThroatXhamsters MaturesCriar Conta No Only FansPokemon NudeShion UysunomiyaBig ButtgirlsXxx Hot FuckAfrican Gay PornXxx Video Hd VillageBig Breast FuckGay PirnXcxxx2160 PornTeenage Naked PicBig Boobs OicsBangladeshi Sex Sex VideoHindi Dubbed Blue Film1080 Porn HdBig Titts BlowjobsXnxxdDaphnedareBlojob PicturesStudent Sex PornSuxxxLanewgirKerala Girls FuckingRegret Pornالكاميرات الجنسيةFilmes Pornográficos SexoDownloads XxxParineeti Chopra PornFuk Machine PornDad Son PronOffice Sexy PornXxxbunker ComAmegleSpring Thimas1990 S PornGirllickingSexy Video Full SexIndian Aunty New Sex VideosCastle PornPornstar AwardsCn.pornhubcomAnti Xxx VideoTamil Sex 18Young Bhabhi Sex VideoStuck Sex VideosAudrey HollanderCockhold CreampiesSex New XnxxXxx Vide HindiIndian Girl To Girl SexLargepornSexy ToplesswomenFriend Cums In WifeAsian Mom And Son PornLuxury PornBbw Anal CreapieReal OrgasmHindi JabardastiCollege Girl First Time SexMy Gf's Hot Mom.does AnalJaimie Alexander NakedSarah Cameron PornhubHindi Blue Hindi BlueBhabhi Ki ChudiyanLez Party PornLésbicaspornChrlsea Handler NudeExtremesexHot Women Of PornWebtoon GratuitChicos MastubandoseMelhores Hentai 2022Shower Women NakedEstudiante PornFamily Therap PornTeensucksAngel Devil HentaiDesi Real X VideoOdiasex VedioG Queen ComBonga CamVr NsfwDani ColbyPornos En Español XxxBackpages AlternativeFree Porn HersBest Lesbian Sex ScenesBritney.official LeakedMofos XxxDoublelist OrlandoAshley Tisdalr NudeGia Derza CreampiePornstickyMikaylah Onlyfans LeakedTorcher Porn VideoXxx Sunny Leone HindiComci PornTeensissyCheerleaders With Big BoobsYeny LeonFemale ChaturbateFilmes Completos EroticoBoberryPornoenfermerasBrunette Naked WomenSexi XxxxSexy Nanga PhotoBrezzer Full HdTsumamiguiBabhisexGay PornindiaNicole Sheridan MoviesMomoffdutyXhaaterYoungsex.Hot Kannada SexTsubasa Amami PornPorn IamageXxx Hindi Video IndianVirgo Peridot CreampieNaked PlaymatesBabysitter JoiNude Celebrity Leaked PicsSunny Leone PorBed Sex MomXhamster HotJapanese Pov PornAmanda Nicole OnlyfansVintage Big Boobs PornTiny Tittie Pics