Ik ben klaar met de EU! (opiniez.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Febee in Overig  ·  249 Reacties

  • 46
  • 1439x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@135 "...De burger moet niet veronderstellen, maar zich gedegen verdiepen...."

Nee, de burger stemt juist op een representerende politicus OMDAT de burger zelf niet alles van politiek weet of er zich in hoeft te verdiepen, net zoals jij een advocaat neemt omdat jij niet alles van juridische zaken weet je of erin kan verdiepen! Je verwacht dus dat die advocaat zich geheel voor jouw belangen inzet!

Misbruik van vertrouwen heet dat....en Rutte kon daar vroeger veel en vaak over schaterlachen....nu oogt hij wat serieuzer.....

6
201 CoolMemories

@196
Grappig hoor, de EU (sinds 1993) bestond al heel lang voor ons nee (2005). Is het de schuld van de EU dat u dat niet eens weet? Daarnaast is door ons NEE in het verdrag van Lissabon de Nexit/Brexit optie opgenomen waar de Britten nu van profiteren. (Of zichzelf onsterfelijk belachelijk maken)
Dus hoezo eroverheen stampen?

Er zijn goede redenen om tegen de EU te zijn, maar daar hoort uw verhaal niet bij.

14
202 AJ74

Geen een volk heeft voor de EU mogen stemmen...

Wel voor de.Europese grondwet..., althans ook alleen Frankrijk..., Nederland en Ierland. Het werd een dikke nee....

Maar toen kwam een soort inlegvelletje met het verdrag van Lissabon...

6
203 Tjeesus...,

@142 "...Die bevolkingen hebben altijd op partijen gestemd die voor een EU waren. Hadden die lui maar op moeten letten....."

Men stemt op 'liberaal' Rutte omdat men niet (kan) zien dat hij een verkapte EU-bolsjewist is! Zijn 2 miljard (en meer) voor buitenlandse aandeelhouders ten bate van multi-nationals is nu zo'n typische uitwas van de politiek van Brussel...en ondanks het felle verzet gaat de afschaffing gewoon door....geheel volgens de dwingende politiek van Brussel....ja men durft zich zelfs nog te verontschuldigen met 'nationale belangen' als excuus...!!

7
204 CoolMemories

Eindelik komt het punt naderbij dat de woedende Europese bevolking de onderdrukking van de EU-dictators zat is en bereid is een schot richting EU-terreur en de meeheulende Media-en Perskliek te doen gaan. De EU-bestuurders en politici wilden zo snel mogelijk een Weimar-republiek voor ons scheppen. Deze nep-demokraten werden 1n 1933 snel opgeruimd met grote instemming van het volk. Merkt u de veranderingetjes al bij het NOS-journaal ? Nieuwe praatkoppen - voor de afwisseling geen krulletjes zoals bij de vrouwelijke journaal reportrs - Daar broeit het hellevuur voor ons. De NOS wordt bestuurd door Shula Rixman - een isra, zoals in NL de mode is. Politiek geheel corrupt. Met de ECB- een corrupte Rothschild c.s. clique -
Waar en wanneer wordt de eerste EU-steen verbrijzeld ? - weimar corrupt - YouTube
https://www.youtube.com/results?search_query=weimar+corrupt - Mensen EMIGREER.

6
205 flessenhals

@152 "...De Europese Unie is het resultaat van de stem van het volk...."

Dat riepen de communistische partijleiders van de USSR in hun dasha's ook....!

8
206 CoolMemories

@202 Er is uiteindelijk wel degelijk door de referendumuitslag heen gestampt. Nadat Frankrijk en Nederland zich uitspraken tegen de Europese Grondwet hadden ze in eerste instantie de optie tot opt-outs zoals in het verleden wel vaker is gebeurd, met name door het Verenigd Koninkrijk. Uiteindelijk heeft datzelfde Verenigd Koninkrijk besloten de Europese Grondwet niet te ratificeren met de referendumuitslag in het achterhoofd, waardoor wij ook geen opt-outs meer konden aanbrengen. Toen het Verdrag van Lissabon een aantal jaar later toch werd aangenomen zonder referendum was de uitkomst nagenoeg hetzelfde alleen met iets minder afschrikkende termen zoals 'grondwet' en 'Europese minsters'. Het grote verschil is dat wij, mede dankzij de Britten, geen opt-outs konden inbrengen in het Verdrag waar wij gezien de referendumuitslag wel recht op hadden.

8
207 ThierryBaedet

@205 . Wanneer gaat u weg?

14
208 Tralalala

@206
En dat roep jij nu ook bij Trump, Poetin en Orban

14
209 GreyB

@153 "...Nee, de Amerikanen hebben direct voor Clinton gekozen. …"

De echte Amerikanen kozen vooral voor Trump, de linkse oelewappers, moslims, immigranten en illegalen kozen voor Clinton....

Vandaar dat Poetin en Trump zo populair zijn in een mate waarvan Europese politici niet eens durven dromen......Europese politici verschuilen zich laf achter een valse representatie (net als de partijleiders van de USSR), een representatie die alleen nog voren komt en gesimuleerd wordt via media, enquêtes, opinie-onderzoeken enz. enz.

Maar onze democratie en parlement zijn door Wilders al lang geanalyseerd als nep!

7
210 CoolMemories

@205 geef het goede voorbeeld dan maar... oh, je gaat niet? Dat heet hypocriet. en is karakteristiek voor het gehele "rechtse" segment op dit forum.

17
211 TedjeR

@210 nee de Popular Vote was met een plus van 3 miljoen stemmen voor Clinton... dus niet in "meerderheid" voor Tramp

15
212 TedjeR

@210 WASPs zijn ook geen echte Amerikanen... Ook dat zijn immigranten.

12
213 oeioeioei

@210
''illegalen kozen voor Clinton....''
Illegalen mogen niet stemmen

''Vandaar dat Poetin en Trump zo populair zijn in een mate waarvan Europese politici niet eens durven dromen'
In het geval van Trump komt dat door het kiesstelsel. Als je het uitbreidt naar de hele regering hebben er procentueel gezien minder mensen op de regering van Trump gestemd dan op de regering van de meeste Europese landen. (waaronder zelfs Nederland met hun 76 vd 150 zetels) In het geval van Poetin krijg je niet eens de kans om veel stemmen te krijgen.

''een representatie die alleen nog voren komt en gesimuleerd wordt via media, enquêtes, opinie-onderzoeken''
Wat dacht je van verkiezingen?

12
214 ThierryBaedet

@209 "...En dat roep jij nu ook bij Trump, Poetin en Orban..."

Ja, want die zijn DIRECT gekozen en hebben daarmee een symbolische relatie met 'het volk'. Vandaar hun populariteit bij het volk en andersom de mannelijke verplichting de beloftes waar te maken.
Bij de EU en zijn puppets (type Merkel, Rutte, Timmermans) ontbreekt dit allemaal door vertroebelde of valse representatie ....maar wordt die valse representatie wèl als excuus en legitimatie ingezet....tot aan het nulpunt van geloofwaardigheid toe...!

6
215 CoolMemories

@215 [DIRECT gekozen}
Via schijnverkiezingen...

10
216 TedjeR

@215 nee Trump is door een minderheid gekozen,'
Nee Orban is door een minderheid gekozen, en trouwens ook niet direkt als persoon maar net al Rutte als lijsttrekker.
En Putin, tja die manipuleert de boel zo enorm dat het lijkt alsof hij 90% van de bevolking achter zich heeft.

8
217 streek

@163 "...En is dus niet DIRECT gekozen door de Amerikanen....."

Er zijn toch zo'n 160 miljoen Amerikanen die Trump aangevinkt hebben in het stemhokje! Een percentage waar Europese leiders niet eens over durven dromen!

En dat ondanks alle beschimping, roddel en tegenwerking door media!

Hier wordt iemand die veel voorkeursstemmen krijgt gedemoniseerd en voor zijn hoofd geschoten (Pim Fortuyn) of slinks gedumpt zoals Rita Verdonk om plaats te maken voor een bolsjewistische EU-puppet als Rutte....!

8
218 CoolMemories

@218 [zo'n 160 miljoen Amerikanen die Trump aangevinkt hebben ]
En dus alweer een grote leugen!

8
219 TedjeR

@211 op narcisten nooit reageren, dames en heren Een DIALOOG is met hen en hun monotone nakwaak-gereutel niet mogelijk. - Ze kunnen niet anders meer dan hun omgeving een negatief zelfbeeld bezorgen. Zo houden ze controle op je dmv Flashing... Dit is als Zuurstof voor deze creaturen.... -narcistische persoonlijkheidsstoornis - YouTube
https://www.youtube.com/results?search_query=narcistische+persoonlijkheidsstoornis - Temjjrj zal doorgaan met uitlokken, dames en heren. En anders slacht die gauw wat anderen af, om aan zijn trekken te komen..

7
220 flessenhals

* Verwijderd door de redactie *

221 Undertaker

@216 Hoezo schijnverkiezingen. Gewoon verkiezingen zoals ze daar altijd gaan. Beetje een raar kiesstelsel, maar goed.

5
222 Yisrael

@218
"Er zijn toch zo'n 160 miljoen Amerikanen "

Dat zijn dan bijna 100 miljoen illegale stemmen...

10
223 GreyB

@218 , leer eerst eens het verschil tussen percentage en harde aantallen,
Dat is namelijk minder dan 50% van het totale aantal inwoners en zoveel zijn er niet eens gaan stemmen, namelijk totaal zo'n 131 miljoen, waarvan 48% voor Clinton en 46% voor Trump.
Uiteindelijk heeft van de 231 miljoen stemgerechtigden een kwart op Trump gestemd.

4
224 streek

@221
Zeg dat even tegen @148 die ermee begon...

7
225 GreyB

@203
Geen idee wat u met het Volk bedoelt, maar de Nederlandse Kiezer heeft minimaal iedere 4 jaar kunnen kiezen voor of tegen de EU.

9
226 AJ74

* Verwijderd door de redactie *

227 Undertaker

@207
Van uw verhaal klopt weinig. Als de UK een opt-out neemt, dan kunnen wij ook nog een opt-out nemen. En het verdrag van Lissabon lijkt inderdaad op de europese grondwet, maar dat komt omdat ze allebei van het verdrag van Nice afstammen, maar wel met een paar cruciale wijzigingen.

7
228 AJ74

niet alleen met de EU, kijk maar naar mijn profielfoto

5
229 Roomboterbabbelaar

@228 Met de opt-outs van het VK doelde ik op eerdere opt-outs, niet in verband met de Europese Grondwet. Het feit dat Nederland geen optie had tot opt-outs was omdat het VK in 2006 of 2007 stemden tegen verdere onderhandeling van de grondwet. Toen diezelfde grondwet onder een andere naam, maar wel met grotendeels dezelfde inhoud (die paar cruciale wijzigingen waren er inderdaad maar ''een paar'') als het Verdrag van Lissabon werd gepresenteerd had het geen directe link meer met het referendum en hadden Frankrijk en Nederland dus niet de macht tijdens onderhandelingen om opt-outs in te laten bouwen.

4
230 ThierryBaedet

@97 Net zoiets als die grootmuil Malik van de VVD en die van jou !

3
231 Bollieboos

Weet iemand wat de aanleiding was om een rapport te schrijven over Hongarije. De democratische rechtstaat functioneert toch redelijk daar, de burgers zijn toch redelijk tevreden over hun regering, er zijn toch geen misstanden zoals bijvoorbeeld in Turkije??

Dus waarom dit rapport??

5
232 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

233 E.Meel

@231 Strakke jij-bak.
Voor jouw doen...
Moet je immers meerekenen, in jouw geval.

7
234 Hadjememaar

@233 Volgens mij valt het allemaal wel mee.....
https://www.nu.nl/247148/video/profiel-premier-orban-geplaagd-in-brussel-populair-in-hongarije.html

Weinig reden om een artikel 7 procedure te starten.
Waarom zou Judith dat tóch gedaan hebben.......?????

4
235 PeKa

@235

Omdat ze dat hek weg wil hebben..., zodat de migranten door kunnen marcheren...?

2
236 Tjeesus...,

prachtig , nog even doorgaan op deze manier en we kunnen de eu opdoeken

2
237 maarten1234

@235

En waarschijnlijk heeft Soros wat druk gezet en/of wat geschoven...?

3
238 Tjeesus...,

Een federale EU was een CIA wens (de Amerikanen werden gek van zoveel gesprekspartners). De oorspronkelijke en geopenbaarde memo uit 1965 kon ik niet zo snel vinden, maar het is zelfs geen een publiek geheim meer. Artikelen zat, ook van de Amerikaanse MSM:

https://duckduckgo.com/?q=CIA+memo+1965+european+union&t=opera&ia=web

Nou Judith, sokpop voor de CIA, daar sta je dan met je 'goeie' GL gedrag.

3
239 Botter

@239
Want het staat op internet dus het is waar? De reden die u aanvoert is zelfs belachelijk. U kunt toch ook zelf nadenken? De VS heeft helemaal geen belang bij sterke andere machtsblokken.

0
240 AJ74

@236
Dat wil de EU helemaal niet. Dan hebben ze meteen weer een probleem erbij. Merkel ook. Ze willen gewoon een dwarsligger kwijt. Zo moeilijk is dat niet te begrijpen.

0
241 AJ74

O, ik dacht de malloot Sargentini van haar geloof was gevallen, maar het is een columnist.

1
242 Vilseledd

Wat interessert mij een twitteraar.
Die heeft het gehad ?
Jammer dan , ik met dat getwitter .

4
243 No newstoday

Jezus Christus wint.

2
244 DONKEY R

*gooit pan spaghetti met saus naar Donkey*

1
245 TedjeR

Ik ook. Hoe meer de macht gecentraliseerd wordt hoe minder de burger iets te zeggen heeft. Meer centralisatie is minder democratie.

1
246 B55

@246
Toch is meer centrale macht ook de enige manier om de macht van de grote ondernemingen te breken en belastingontduiking e.d. tegen te gaan en criminaliteit aan te pakken.

0
247 AJ74

@240 Kom op met argumenten die hout zagen. Het betreft hier een memo die via FOIA bekend is gemaakt. Denk je dat je dat in je gemeentebibliotheek vindt? Ik heb niet alle tijd van de wereld om alles voor je voor te kauwen. Ga spitten naar de informatie lui stuk vreten.

1
248 Botter

Heeft TopicStarter Febee zelf ook een visie m.b.t. dit door hem geopende topic?

16
249 Barbapapa-7,5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

37 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

41 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

1 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

1 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

2 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

3 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Telugu Sex PicsJerking Off VideosRisa MurakamAcompanhantesmanausPornhub Video DownloadExtremely Deep ThroatMia Khalifa PornolarFacesitting With PantiesKuro Gal Ni Natta Kara Shinyuu To ShitemitaToriel R34EroneGirl Xxx Video ComPorn5Pinky JumeRaven Starfire PornAzra PornPornhub PicBrokenlatinawhores Mia 5ItsabbeywilsonHard Core Latina PornWca OroductionsCelebrities Female NudesSissy Cd PornSexvifeosCropped Top PornLauna BorgiaLily Starfire ThreesomeWww Ok PornBhoot Ki ChudaiMom Blowing MeStripchat./comRule 34 TsunadeMha Futa PornBrazeers New VideoHonkai Star Rail PornDessdSerena KozakuraForced Gay AnalNaked Old LadiesBig Titts OldCartoons With Big TitsSex ChahieXxxxx VideiNaughty America XxxxMiraculous Ladybug PornFuckedup FacialHarley DeenPorn SnapchatBest EroticaJaquimichelMia Khalifa XGlory Hole RealNaughtyjadeDesi Bhabi TubeXxxx Story HindiEbony TittyfuckingShoplyftVideos De Famosas PeladasMovis XnxxGayporn ThugsRed Light District PornhubRaisa WetsxBbcpie ComPajinapornoPorn Father JapanMature Women MasterbatingAngreji Mein BfTamil Sex Video OnlineBangla Boudi Choda ChudiHot Girls TwerkingPissinggirlsDog FuckwomanCarla BrazilPorno FràcaisChichi XxxXnxx Family SwapMichelle JamesAki-hPisshamsterFortniteporn ComLuca PornMilf GolfingLaurenxburchMother Blackmail PornElles Se Mettent Nues Pour NousMrxtoonSamantha Saint NudeBobesTamil Sex Voice RecordEbony Blowjob'sFilmes Pornôs ViolentosXxx Desi GalsCuck ChatHeidi Klum FeetServi PornJapanese Nude SexLila Love SislovesmeEllie Eilish OnlyfansHbrwoseX OrgasmoXxx Porn GfXxx Full Hd 1080TwitchxxSmall Tittie PicsMariana TorresDslaf SpankbangBdsm SlaveXxx Hindi MarathiLalgarh CollegeHot Bhabhi XxxxHaunted Sex MovieBbw StripchatGot Any Nidesтранс порноPorn..Pornos Com TravestisPornos SFlash XxxPovmilfSexthailandJanpanese Porn StarSexcy StoryBhabi Fuck VideoLucky B DallasFree Sexbot ChatNatalia Sense NudeCouple ThreesomeAletta Ocean OnlyfansKrystal DavisNakedshemalesRoma Army PornTg Tf Porn ComicsAnimedubJerk PornMysweetsophieکس عربیHeroines Xnxx VideosGay CumswappingKerri Russel Nude3dporn CartoonsJynx MezeNude Boobs SelfieSouth Indian Actress NakedTrans BondagePornos AmorSabinadulceSexo Ao VivoLazarbeam GfHarem Porncomicsسکس ایرانی جدیدی