door Mediamix in Binnenland  ·  45 Reacties

  • 5
  • 644x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 moeder

Je oogst wat je zaait , Als je mens veel liefde geeft zal hij ook veel liefde geven , als je mens geen liefde geeft dan ???

0
2 buxie

Een vechthond moet gewoon verboden worden en acuut doodgemaakt bij aantreffen.

9
3 voetstoots

Vechthonden bestaan idd niet. Wel baasjes die honden opvoeden om te vechten.
Natuurlijk zijn er rassen die beter geschikt zijn om te verneuken als vechthond.

2
4 solidsteel

@3
Zullen we vechtmensen dan ook accuut doodmaken ???

1
5 buxie

* Verwijderd door de redactie *

6 moeder

Vele hondenrassen worden gefokt op hun vechtersmentaliteit, in de eerste instantie zo gekweekt zelfs, denk aan de Mastiff, vechthonden bestaan wel degelijk.

3
7 Koortje

* Verwijderd door de redactie *

8 moeder

@7 Velen kunnen niet anders reageren tegenwoordig helaas, ben je het er niet mee eens moet je dood, weg, sterven en noem maar op, vaak met het minimum aan volzinnen.

3
9 Koortje

@7 juist.. die soorten zijn onnatuurlijke afwijkingen, weg ermee en voorgoed uitroeien

2
10 voetstoots

@7 moet @6 zijn sorry

4
11 Koortje

Neen, heel specifieke rassen zijn in het verleden vals gekweekt, dit is alleen maar geperfectioneerd in het verleden.

2
12 Koortje

Het klinkt erg wat 3 zegt , maar kan het niet helemaal oneens zijn. Echter vind ik wel dat de hond eerst gevalueerd moet worden door mensen met verstand . Pas wanneer zei zeggen dat de hond zich niet meer kan aanpassen mogen ze deze laten inslapen. Je kan het risico niet nemen om zo'n hond bij een verkeerd baasje te zetten die het toch maar onderschat had en de hond niet onder controle heeft met alle gevolgen vandien.

De (vecht)baasje mogen nooit meer een dier bezitten en een flinke straf krijgen.

0
13 solidsteel

Ik heb sowieso niet zo heel veel geduld met hondeneigenaren. En zeker niet degenen die negatief opvallen door honden uit te laten naast het bordje 'geen hondenuitlaatplaats' of die rotbeesten los laten lopen.

6
14 Dzzz

@7 : Klopt. Ze zijn beter geschikt , maar ze worden niet geboren als vechthond.

0
15 solidsteel

@7 Er bestaan geen vechthonden. Een pitbull is niets agressiever dan een poedel of een labrador. Waarom een pitbull geschikter is voor het vechten is vanwege de genen. De bouw van de pitbull, de 'fast-twitch' spieren en de kaak maken de pitbull stukken geschikter om aan te vallen of te verdedigen dan een poedel. Hetzelfde geldt voor rottweilers e.d., het heeft er niets mee te maken dat de ene hond agressiever is dan de ander. Dat komt enkel en alleen door de opvoeding van de hond.

1
16 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

17 moeder

@14 : Hangt er wel van af waar je loopt dan. Ik laat mijn hond ook vaak los, maar dan wel waar het mag. Als je dan gaat zeiken dan pleur je maar lekker op. Verder geef ik je als hondeneigenaar wel gelijk,
Er zijn veel asociale mensen en een deel ervan bezit ook honden. Deze voeden hem niet op , ruimen geen poep op waar het moet, enz... en dan word ik er soms vies op aangekeken als ik netjes met mn aangelijnde hond loop.

0
18 solidsteel

@14 Wat nou als ik mijn hond niet uitlaat bij zo'n bordje maar er gewoon langsloop met mijn hond omdat we toch weer richting huis moeten?

0
19 Bluth

als de bijtwaarde een bepaalde druk overschrijdt , of er sprake is van grote beet of kaken , verplicht muilkorven.
En die agressieve soorten verbieden en een fokverbod instellen

3
20 voetstoots

@19 : Geen uitlaat gebied wil zeggen dat ze niet los mogen lopen en poepen. Dus als je gewoon met je hond aan de lijn loopt doe je niets fout en kan hij ook niet zeiken,

0
21 solidsteel

@17 Ik mag honden toch gewoon rotbeesten vinden? Zie niet zo zeer het bezwaar daartegen. Toch!?

4
22 Dzzz

@13 Ik heb een goede vriendin die in Amerika werkt voor een organisatie welke 'vechthonden' die gevonden zijn bij 'dog fighting rings' rehabiliteert. Deze honden worden na grondige evaluatie of therapiehonden, of familiehonden. In de meeste gevallen is het gelukkig zo dat de honden gerehabiliteerd kunnen worden.

1
23 Bluth

@17 En de eigenaar spreek ik ook wel aan. Zeker van loslopende honden en helemaal zeker als ik met m'n kinderen ben. Maakt me niet altijd even geliefd. question

3
24 Dzzz

@19 Niks aan de hand toch.

0
25 Dzzz

Pittbull's zijn ooit speciaal gefokt om te vechten.
Om te vechten in de "pitt" , vandaar pittbull..

En een "bull" komt van "stier-rund" .... Honden met "bull" in de naam zijn speciaal gefokt om runderen op te jagen en ook om ze te bijten als waarschuwing.
Ze zijn dus ook speciaal gefokt om weinig angst te hebben.

En natuurlijk zijn honden agressief van nature (ik heb zelf jarenlang honden gehad).
Sommige rassen zijn zelfs agressiever dan hun voorouders...de wolven..

2
26 Big Tony

@21 Zal de situatie nader duiden. Groot grasveld rondom flat. Overal bordjes "geen hondenuitlaatplaats" en velen die daar juist hun hond uitlaten. Noem mij dan maar een zeikerd...

2
27 Dzzz

@21 Weet ik, maar ik ben zelfs al een staande gehouden door de politie omdat ik er langsliep met mijn hond, aangelijnd. Commentaar van voorbijgangers gebeurt ook weleens "oprotten met dat kankerbeest of ik maak het af" om maar iets te benoemen...

Ik ben een nette hondeneigenaar die zich aan de regels houdt en veel aandacht aan zijn hond besteed. Mijn vriendin is soms jaloers. question

0
28 Bluth

@28 Ik ben niet verrast. question
Het probleem is dat alleen de negatieve uitwassen opvallen en dus storen. Er zijn veel meer fatsoenlijke eigenaars dan foute, maar die vallen dus niet op.

0
29 Dzzz

Grijns, blijkbaar een persoonlijke minner op het draadje of iemand die vindt iedereen honden leuk moet vinden.

1
30 Dzzz

Je kunt het als idealistische dierenliefhebber misschien niet over je hart verkrijgen, maar er worden wel degelijk honden gefokt, die nadrukkelijke vecht-eigenschappen hebben. Dat noem je vechthonden. Uiteraard zijn fokkers en liefhebbers van dat soort mismaakte rassen daar schuld aan, maar dat maakt hun product niet minder vechthond.

Overigens is nagenoeg elke hond die je ziet een mismaakt product, gefokt naar de specifieke wensen van de de "dierenliefhebbers".

Alles wat ver af staat van de wolf, is een manipulatie van de mens.

Het allerergste vind ik die kleine "rassen", die zo zijn gefokt dat hun oogbollen niet meer in hun "schattige" kleine schedeltjes passen, waardoor hun hele bestaan een lijdensweg wordt.

Als je er even over nadenkt, is er maar één conclusie te trekken;

Een échte dierenliefhebber houdt geen dieren!!

4
31 Biesbush

@27 Om bij het park te komen moet ik langs een flatwijk met een paar van die grasveldjes. Loop ik langs met mijn hond aangelijnd, krijg ik relatief vaak een hoop schunnige taal naar m'n hoofd dat ik daar m'n hond niet uit mag laten, terwijl we er enkel langslopen.

O.a. door het gebruik van het woordje "velen" bekruipt mij het gevoel dat u aan het overdrijven bent.

0
32 Bluth

"Mening - Vechthonden bestaan niet."

Niet mee eens dus. En je kan het eigenlijk niet eens een mening noemen.
Sommige rassen zijn speciaal gefokt, dus ontwikkeld, en bedoeld als "vechthond".
Als je dat ontkent dan ben je de realiteit aan het ontkennen.

1
33 Big Tony

Helaas is het programma Pit Bulls and Parollees momenteel even niet meer op de buis maar dat is echt een eye opener voor wat betreft de Pit Bull. Een geweldige hond. Het meest in het oog springende kenmerk is een staart die 100 km per uur zwaait, altijd. Om van deze honden een vechthond te maken, moet heel veel werk worden verricht. Ze worden nu eenmaal niet zo geboren maar zo gemaakt. Ze worden geketend met kettingen zo dik als de arm van een volwassen man, zo worden de nek- en borstspieren getraind. Ze worden getraind op kleinere dieren, katten, wasberen etc. in een soort tredmolen. Ze worden volgespoten met sterioden. Het is een walgelijke business waar, vooral in de VS, heel veel geld mee is gemoeid. Helaas zijn deze "getrainde" honden bijna altijd te hond-agressief om geplaatst te kunnen worden. Het is niet onmogelijk ze te hervormen maar het is iets dat voor zeer ervaren en verantwoordelijke personen is weggelegd. Wat met hier in NL doet is niet zo drastisch als in de VS maar iedere hond is vals te krijgen, met een poedeltje is dat nog niet zo gevaarlijk maar de bull-achtigen met hun zeer sterke kaken, zijn dan ronduit gevaarlijk.

Het is de eigenaar die gevaarlijk is, niet de hond, niet van nature in elk geval. Het doet mij veel verdriet dat deze honden zo'n slechte rep hebben terwijl het fantastische dieren zijn.

0
34 lostlovey

@32 Was dat overdrijven maar waar. Ik neem niet eens de moeite om daar wat van te zeggen. Blijf je bezig. Zij etaleren gebrek aan fatsoen, ik hoef me niet tot hun niveau te verlagen. En ik zie echt wel het verschil tussen degenen die het op de nette manier doen en met een aangelijnde hond langslopen of daadwerkelijk hun hond midden op die velden uit laten. Zijn ook altijd dezelfde gezichten natuurlijk.

2
35 Dzzz

Daarnaast zijn de loslopende honden stukken irritanter.

0
36 Dzzz

@33 Vechthonden bestaan niet. Bent u van mening dat ze wel bestaan, dan bent u van mening dat elke hond een vechthond is.

De pitbull is beter in het aanvallen en verdedigen vanwege de bouw van deze hond en de kaken. Daarop worden zij geselecteerd en door gefokt (hoe fout ook). De agressie die deze hond leert zit er niet van nature in, maar krijgt de hond mee bij de opvoeding.

Je kan van elke hond een 'vechthond' maken.

0
37 Bluth

Zolang iedere halve zool in Nederland een hond kan kopen en mag houden bettstaat de kans op vechthonden, bij sommige rassen is er op bepaalde karakter trekken bewust gefokt! Op b.v. (dominatie) daardoor is zo'n hond niet door iedereen optevoeden, het erge is dat altijd de wandelende minderwaardigheidscomplexen juist die honden willen hebben en ze dan ook eens los rond laten lopen!

0
38 Zie Hier

@38 Nee, er is niet op karakter trekken bewust gefokt, maar op de lichamelijke eigenschappen. Als agressie belangrijk zou zijn dan zouden dat soort fokkers Jack Russels fokken want Jack Russels worden veel sneller agressief dan menig ander hondenras. Daarom zijn Jack Russels ook betrokken bij verreweg de meeste bijt-incidenten.

0
39 Bluth

Vechthonden bestaan wel. En ze bijten gruwelijk.

1
40 tjanoujehetzegt

@40 : Ze bestaan dat ontkent niemand. Maar er worden geen als vechthond geboren, wel opgevoed voor vechthond.

0
41 solidsteel

@27 : Geef je gelijk hoor. Als het geen hondenuitlaat gebied is , dan hoor je je hond daar niet uit te laten.

0
42 solidsteel

@34 lostlovey
"de Pit Bull. Een geweldige hond"

Ik vind ze prachtig om te zien. Maar ze hebben van nature agressie in zich en ze zijn ooit speciaal "ontwikkeld" om te vechten.
Dat betekent niet dat ze allemaal vals en agressief zijn. Maar in potentie zijn ze gevaarlijk. Als je aangevallen wordt door een flinke Pittbull heb je een serieus probleem.

0
43 Big Tony

@34 lostlovey
Ik vind Leeuwen en Tijgers ook prachtig om te zien. (vooral tijgers).
Maar ik blijf er wel bij uit de buurt vandaan. 1 of beter nog 2 stalen hekken tussen mij en de tijger..

0
44 Big Tony

rothonden.

2
45 voetstoots

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

7 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

8 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Eerdmans (JA21) en oud-SP-Kamerlid clashen over asielaanpak: ‘Links heeft nooit een oplossing’

Tja Joost Eerdmans; een ijdel leeghoofdje....

10 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Dassen (Volt) aan VVD en NSC: ga niet met Wilders in zee

Ik stem niet op Volt, maar ik vind Dassen een zeer fatsoenlijke vent....

11 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Hoge of lage onderscheiding; het heeft allebei geen betekenis....

12 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

Antisemitisme is de schuld van domme mensen die vol zitten met haat....

13 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Flitsbezorging sterft uit: we zijn minder lui dan werd gedacht

Moet het ook van d'r mooie koppie hebben....

14 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Graaier1000
Muziekdraadje

The Web - Baby, Won't You Leave Me Alone (1969)https://www.youtube.com/watch?v=tYkOFltBKJM...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@5 Oprecht een leuke reactie. Maar je kunt toch niet ontkennen dat het over het algemeen de wat [laat ik het netjes zeggen] simpelere personen z...

15 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Hairy PussyLolhentaHotgaysexBoy PornstarTravel PornNew Hd Hot PornBest Porn DtarsRomanceperfeitoHistoir HerotiqueSelma Blair NudeMexican CraigslistTürkçe Porno IzleMadhuri XxxJamielizzHornylilyBest Hd Indian PornPorn Virgin First TimeDayna VentedaNicole Easton PornRans500Mastram Ki StoryAngreji Sex HdAstrid Wett LeaksAssamis SexTik Tok Of PornHot SexwifeGif PornstarSex Movie TubDemon Slsyer Rule 34Azra_lifts LeakedOvertime.meganKay Parker PornAnime Porn MagnaBrazzer AdsAnara Gupta MmsMia Maklova PornUnsimulated SexSexy Butt PornWife Used PornHanime VostfrFindtubrPhatass.comBiggest Pussy In The WorldPuccy KissSneesnaw NudeGay Porn XhamsterNatalia XxxPussy TwerkingBocchi The Rock HentaiStefania DamarioUrfavbellabby NudesSunny Leone HdOral Porn GifMidget Anal PornPorn StageHd Porn BrazzerdFilmes Antigos PornografiaHentai University CheatsHuge TitsmilfNastypigDogyy PornBubba PornWet T Shrt ContestXhamster Oiveسکس ماشاژCuckold CreamieXxxvodeoBehan Bhai Ki Sexy BfEva OnlyfansPov ImpregnationTarzan XxDesi Pari Porn VideosAria Electra PornLesbian Orgasmic PornNude Beach SpyNifity StoriesChat Roulette GayGumballhentaiBig PusssyJc WildsBhabhi Hot Romance VideoPersonal Trainer PornIndian MaidpornLicking VulvaX Mature TubeChris Olsen NudePrazzers XnxxImmoral Mother HentaiIslamoon NudeMia Khalifa Xxx Porn VideoAunty Adult VideoWeirdestpornCelebrities HavingsexSexo AmadoeDog CummingBangladeshi XnxSabina Gadecki NudePerv City ComAldn-196Free Porn ClipingsPelículas PornografíacasNeco Arc HentaiAmerican Mom XxxHot Bra PornAmuter Gone WildPandorakaakiHistoir PornBlakk PornJenna Jamson NudeDesi Hot Nude VideoSex Tamil VoiceWww Xxxindianporn ComIndian Step Mom SexSexing In KitchenTop Porn VidesCarrton Porn VideosFilmes Porn CompletosكسSlingshot Nip SlipFreexnxLesbian Porn ViedosPussyxxxCharlize Theron NakedWww Hindi XnxxNaked Girls VaginaCougar Sucks CockSexy Bigass PornAmateur Cougar PornBlow BangLexi Luna Step MomNight Party SexSuhagraat XvideoShoplyfter Mina LuxxJerking Off To TitsRogan HardyVoyorism PornMyhentigalleryPalnetsuzyNicki Minaj XxxNivnixxiPornhub InstagramHot Aunty BfHindi Sexy Video Mp4Nude Females At The BeachNude Squirting WomenRyan Smiles PornTanya SongAfterdarkwillow NudesBlue Film Sexy MovieAtkigdom.com