door Moskowfiets in Media  ·  192 Reacties

  • 28
  • 1504x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

151 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

152 E.Meel

@151 Een klein voorbeeld.

It is He who sent His Messenger with guidance and the religion of truth to manifest it over all religion. And sufficient is Allah as Witness.
https://quran.com/48/28

2
153 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

154 E.Meel

@152 Kijk naar het AIVD rapport over het extreem linkse gevaar die nog steeds vandaag de dag actueel is.

0
155 Vrijbuitertje

* Verwijderd door de redactie *

156 E.Meel

@154 En natuurlijk speel je direct op de persoon omdat je geen enkele argumenten hebt.
"Gewoon niet op de man spelen. Dat is kennelijk lastig voor sommigen bij gebrek aan argumenten." @145

Er leven nog zat mensen, vooral in de islamitische wereld, na deze maatstaven. Jij generaliseert nu alle moslims, alsof ze allemaal hetzelfde zijn.

1
157 Bluth

@154 " mensen leven niet meer conform dergelijke tekstjes na 1400 jaar"

Leugenaar !

Zie IS/Daesh. Die doen (in hun ogen) exact wat u ontkent.

1
158 Herr Wolf

* Verwijderd door de redactie *

159 E.Meel

En natuurlijk gaat E.Meel vrolijk verder op andere draadjes omdat het hier volledig is uit geluld en voor paal is gezet.

Allerlei beweringen maken, mensen beledigen, en als de feiten dan op tafel komen, neemt onze huis links extremist de benen. question

1
160 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

161 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

162 E.Meel

@159 Dat is een vraag, gesteld aan een moslim. Jij bent van mening dat die ene moslim dé autoriteit is?

Daesh is niets meer dan de fundamentalistische islam, een letterlijke interpretatie met een eigen sausje. Echter, is niets wat Daesh doet, heeft gedaan, nog gaat doen, tegen de islam. Sterker nog, ze volgen het meest letterlijke voorbeeld van de profeet Mohammed.

Ah, er is dus normale islam, en er is Daesh, voor de rest is er niets volgens E.Meel, onze expert.

0
163 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

164 E.Meel

@156 Nee, eerst ga je de gematigde moslims benaderen, de radicalen weten dat je met een minderheid een meerderheid op de knieën krijgt. Net zoiets als het nazisme die in de minderheid waren in het begin.

https://www.ad.nl/binnenland/aivd-salafisten-zetten-gematigde-moslims-onder-druk~a61ee0d9/

0
165 Vrijbuitertje

@161 Klopt dat zeg ik. Waarom zeg jij dat alle moslims hetzelfde zijn? Racist.

@162 De vertaling staat gewoon op de website. Je hebt er niet stegen in te brengen, en dus speel je maar op de persoon. Je bent gewoon hypocriet, en je legt het weer volledig tegen me af.

1
166 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

167 E.Meel

@164 Het gaat hier niet over Palestijnen. En je bent uitgeluld omdat het inhoudelijk weer helemaal niets met je is. Je bent, voor de zoveelste keer, gereduceerd tot het spelen op de persoon.

1
168 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

169 E.Meel

@167 De domme, generaliserende en racistische fout die jij begaat, is dat jij doet alsof iedere moslim die Daesh niet aanhangt, lief, aardig en gematigd is.

Ten eerste heb jij geen idee hoeveel van die 1,6 miljard moslims sympathie hebben voor Daesh. Je hebt geen idee van hoeveel van die 1,6 miljard moslims radicaal/fundamentalistisch zijn. Je hebt geen idee welke andere islamitische terroristische organisaties moslims onder deze 1,6 miljard ondersteunen.

Ik heb het niet over de mens, maar over de islam. Je trekt weer een volledig onjuiste conclusie omdat je het inhoudelijk aflegt.

3
170 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

171 E.Meel

@169 Je bent niet in staat om te duiden wat ik dan fout lees. Je bent alleen maar in staat om op de persoon te spelen.

Het gaat hier niet over Palestijnen. Ga nou niet de aandacht proberen te weerleggen van je eigen domheid. Die gaat hier gewoon op tafel komen, daar zorg ik wel voor.

1
172 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

173 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

174 E.Meel

Ze hebben haat tegen het westen, maar ze genieten wel allemaal van een uitkering, en een deel zit in de zware criminaliteit.

Sympathisant zijn van de IS of andere terroristische organisaties zou verboden moeten worden.
Maar ja het zoetsappige beleidt in bijvoorbeeld Nederland staat hen niets in de weg. Zal me dan ook niets verbazen dat Nederland een kweekvijver wordt voor jihadisten.
Nederland is gewoon bang om maatregelen te nemen omdat het hier om moslims gaat, en voordat je het weet krijg je dan de stempel discriminatie.
Bij motorbendes kan men deze stempel niet krijgen, en deze liggen dan ook regelmatig onder vuur en worden verboden.
Sympathisant zijn van terrorristsche organisaties zou bij wet verboden moeten worden. Ongetwijfeld zijn de meeste sympathisanten slapende cellen. Deze moet je uitschakelen voordat het straks te laat is!

0
175 Niet wit niet zwart

Ik zie in het verloop van dit draadje dat de NSB weer aardig actief is met uitdrukkingen: "ik meld U" of "ik heb melding gedaan".
Dit juist door een mens welke Nederlanders welke de verblijfplaats van kinderen aan de politie (na oproep) wilden doorgeven of aangaven dit bij constatering door zouden te willen geven als NSB`ers neerzette.
Tja, sommige "rechtsbeginselen" zoals "melding" schijnen bij sommigen een dubbele bodem te hebben, meestal ten fauvre van de eigen uitdrukkingskracht ofwel een (in mijn ogen) diep onvermogen.

OT.
"Nederlandse jihadisten verkondigen weer volop hun boodschap op straat. Ook op internet draait de propagandamachine. Dat schrijft de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in het halfjaarlijkse dreigingsbeeld."

Ik mag aannemen dat de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid dit niet uit zijn duim zuigt (ondanks het feit dat de Telegraaf bericht) en dit daadwerkelijk een "dreiging" voorstelt.

"De terreurbestrijder waarschuwt dat Nederlandse jihadisten misschien gevoelig zijn voor het verhaal dat het Westen met aanslagen gestraft moet worden voor het verslaan van het IS-kalifaat.", dit is wel degelijk een latente maar ook zware dreiging.

Jammer genoeg kan ik niet aan een neus zien (hadden "ze" hierop maar een groene "stip" of zo) of iemand terreur gevaarlijk is of niet.
Derhalve blijft mij niets anders over dan "de groep" (van welke een latent terreurgevaar uitgaat) met argusogen te bekijken.
Ja, deze "groep" is islamitisch en als burger vormt dus iedere islamist voor mij een verborgen gevaar.

De kans dat ik, mijn vrouw (maatje), kinderen en/of kleinkinderen het slachtoffer worden van zo'n "verwarde" jihadist is marginaal, maar ............. het zou je kleinkind, kind of partner maar overkomen.

Derhalve denk ik dat er voor de islam eigenlijk geen plaats is in Europa omdat deze per saldo het "normale" verkeer ontregelen.
Natuurlijk zijn er goede islamisten en "vredelievende" islam aanhangers maar wie is wie (nogmaals niet herkenbaar aan een groene stip o.i.d.).

Inmiddels lees ik ook in de bovenstaande draadjes "ja maar hullie "doen"" of deden het ook, dit is een afleidingsmanoeuvre waar veel reagentia op dit draadje intuinen, het is een poging van extreme figuren om af te leiden van het onderwerp. (Eén figuur, welke veelvuldig over melding spreekt is hier (bijna) meester in.)

Nogmaals de coördinator was duidelijk in zijn uitspraak en "de" islam dient m.i. met argusogen bezien te worden, immers wie is "de goede" en van wie kan ik morgen een mes verwachten?

0
176 Bezorgde Europeaan

https://www.nieuwskoerier.nl/news/347060-migratiepolitiek-en-rechtsspraak-failliet-door-toegeven-aan-linkse-chantage

migratiepolitiek-en-rechtsspraak-failliet-door-toegeven-aan-linkse-chantage

Geld ook voor o.a :
Polderjihadisten gaan de straat op ’Duizenden IS-fans in Nederland.

Het grootste gevaar is extreem links.

0
177 Dachtutniet

Het feit dat meer dan helft van de Amsterdamse moskeeën salafistische is of onder direct invloed van het salafisme is (meestal met geld) geeft al aan hoe de islam in Nederland er voor staat..

0
178 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

179 Raffa

@159 Mijn beste E.Meel.
Ik blijf het maar herhalen voor u totdat het kwartje valt:
De islam is een geloof/ideologie gebaseerd op de koran en het leven van de profeet Mohammed. De koran is geschreven / gedicteerd door de profeet.
Voor moslims is de profeet het voorbeeld van ideale moslim.
Wat de profeet in zijn tijd heeft gedaan en wat hij daarmede als voorbeeld heeft gegeven, is ondertussen toch alom bekend.

0
180 RobP

Waarom denken zoveel users dat ze het over "feiten" hebben....?

7
181 Bullet108

"Rond 2010 werd geconstateerd dat die beweging niet meer zoveel voorstelde. Niemand hield het toen voor mogelijk dat het jihadisme in Nederland zo sterk zou groeien.”

Wordt het nu dan niet eens tijd om dingen wel voor mogelijk te houden ?

0
182 ikzegerditover

@182 Ik las het net ook voor het eerst dit bericht. Damn, ik had precies dezelfde zin eruit gekopierd.
Wat een domme mensen zeg, en dat zijn de 'beste' van Nederland. Terwijl hier op dit forum wisten we al dat het erger wordt. Er zitten zelfs extremistische islamieten hier op het forum.

0
183 etymologie

@183 etymologie,
inderdaad zitten er extremistische islamieten hier op het forum!
(Vaak degene welke vanuit een bepaalde struisvogelpolitiek gelijk beginnen te brullen: "ik meldt U" of "ik heb melding gemaakt")
Maar, eerlijk is eerlijk, ook extreem rechtse figuren met veelal vreemde radicale gedachten.

OT.: in mijn ogen is jihadisme gevaarlijk en dient met haar en haarwortel uitgerukt en verwijderd te worden.

0
184 Bezorgde Europeaan

@184 Mee eens.

0
185 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

186 IconDuality

* Verwijderd door de redactie *

187 IconDuality

Ik heb net eens even wat profieltjes gecheckt, en wat blijkt;

Gebruiker 'E.meel' heeft in slechts 10 maanden 19257 reacties en 75 berichten geplaatst.
Omgerekend ruim 60 reacties per dag...

Gebruiker 'Jewkakka' 662 reacties in slechts 23 dagen...

Do NOT feed the trolls..!

1
188 vomit comet

Polderjihadisten? Het zijn gewoon islamististen die als het erop aan komt geen probleem hebben met een land waarin de hoofden van de ongelovigen worden afgesneden. Waarom moet dat nou weer koddig worden gemaakt met het woordje 'polder' ervoor? Ik zie hier om me heen steeds meer van dat soort types oprukken die het idee gegeven dat ze aan het mobiliseren zijn en hun posities innemen.

0
189 zewa

"Bovendien is de beweging groot. De NCTV schat het aantal jihadfans in Nederland op enkele duizenden. „Rond 2010 werd geconstateerd dat die beweging niet meer zoveel voorstelde. Niemand hield het toen voor mogelijk dat het jihadisme in Nederland zo sterk zou groeien.”
Gelukkig zet Europa de grenzen wagenweid open voor dit soort tuig.

1
190 Querulijn Xaverius,

Misplaatste naïviteit:

"De NCTV waarschuwt ook voor misplaatste naïviteit bij het terughalen van vrouwen en kinderen uit kampen in Syrië. „De moeders doen zich vaak voor als naïeve slachtoffers die door hun man zijn meegenomen naar het zogenaamde ’kalifaat’, maar doorgaans hebben zij bewust voor de reis gekozen en hangen zij het jihadisme nog steeds aan. Daarnaast heeft IS in diverse video’s laten zien niet te schromen minderjarigen, onder wie soms jonge kinderen, voor verschrikkelijke gewelddaden in te zetten. Onlangs heeft een in Frankrijk opgepakte terugkeerder verklaard dat IS kinderen heeft opgeleid om aanslagen in Europa te plegen.”

Dan is deze discussie-aangezwengeld door linkse idioten en naieve bestuurders- gelukkig ook begraven.

0
191 Querulijn Xaverius,

@173 Waarom zou ik die moeten opdelen? Jij doet alsof alle moslims die niet bij Daesh zitten, lief, aardig en gematigd zijn. Ik zeg enkel dat dit niet zo is, omdat moslims niet allemaal dezelfde achterlijkheid aanhangen en ik moslims niet over één kam scheer zoals jij dit wel doet.

Ik heb het over de mens wanneer ik het over moslims heb. Jij kwam aanzetten met de onzin dat ik zeg de mens uitsluitend uit een religie bestaat. Hierop zeg ik dat ik het over de religie (ideologie islam) heb, en niet over de mens.

Waarom mijn eerste alinea? Nou, omdat jij moslims over één kam scheert en racistisch bent, daarom.

0
192 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

@28 "Ik ben nl. niet zo van mensen verraden"Wie zegt dat @27 een mens is? Wedergeboorte is volgens mij niet besteed aan mensen. 😉...

30 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ayaan Hirsi Ali en de Amerikaanse schrijver Robert Spencer stellen dat er wel gematigde moslims bestaan, maar geen gematigde islam en dat fundam...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Linkse Schotse regering valt uit elkaar: coalitieakkoord beëindigd - NieuwRechts.nl

Zo er sinds 1 april een nieuwe censuurwet van kracht in Schotland. Met deze wet kan de rechter zeven jaar gevangenisstraf opleggen aan al burger...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

aNTOON - oLIVIAhttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Muziekdraadje

Blues Brothers: Soul Man https://www.youtube.com/watch?v=FTWH1Fdkjow...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Elvis Presley "Hound Dog https://www.youtube.com/watch?v=aNYWl13IWhY...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Mammas Don't Let Your Babies Grow Up to Be Cowboys https://www.youtube.com/watch?v=-hDoF2onYlw...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

(Ghost) Riders In the Skyhttps://www.youtube.com/watch?v=nOWjX4BpC24...

2 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Randy Travis & Josh Turner Perform "Your Manhttps://www.youtube.com/watch?v=tfN7lZJhK8U...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Apache / 8 year old Olly busking guitar / Chesterhttps://www.youtube.com/watch?v=JRzi6VOUpzU...

3 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Bikini PornSexy Nude Hd VideoBukkate PornMelody Marks TeenfidelityThe Witcher NudeHentai Cbt JoiXvideo OyoDiora Baird NakedNakednewsHitomi Tanaka UncensorPeeholeWaterfuckXxxviadoBig Bobbs PicturesThuggin With My RoundsSoft Core PornMan Eats Woman PussyMona BearyCojiendo Ami MadrastraKatrina XvideoJapanese Milf Porn VideosSkylarmae PornNew Art Of ZooOdia Sex Xxx VideoVenusluxChodanCamara PriveJogos PornogrficosVelicity VonNaina Sex VideoBig AsscumMotorcycle Women NakedManga.origineJuliade LuciaAlt Yazı PornXxxthamilFull SuhagratSavannah Bond SexDesnudos AsiaticasBiggest Milking TitsBlondie FessaPics Nice BoobsSolar Opposites PornNude Celebrities LeakedHentia FootjobSexy Big BobsDisabled Sex VideosHidden Mms PornKhuleaam Sexy VideoSwap Daughter ComRomi Rain Cheat WifeWww ListcrawlerEscort Paris 9Myvidster EnglishNew Sex Sex VideoIvankapeach PornAnime Biggest BoobsMilk Xxx VideosSexy Blue Picture Full HdHd SexvedioXxxcumIndiangfBiggest Nipple PornAnime WithsexMoa Khalifa VideosGrupos Pornográficos TelegramScukvasPorn VoreAmateur Girlfriend NudeMatuer CreampieXhamster Live SexPorno AncienWho Is Dani DanielsMadhuri Ka Sexy VideoIsa GomezKimberly MossSexy Blue Sexy Blue Sexy Blue Sexy BlueTaboomilfRed Bone PronHorny CouplesJulie Christie NudeScarlet AlexisKnight PornDirty Dirty Dirty PornHannah Owo Porn후지모리 리호South Indian Nude GirlsTara AshelyTeacher Fucks StudentChinese Nude ModelTori Mack CreampieYoung Lana RhoadesFree Live Cam PornFreeomovie.toStrip ChetTubexxxxAnna Kendick NakedGrace Boor TittiesFriend Sex XxxMaria Nagai JavTarzan X Jane ShameWwwsexmex XxxProstitute Porn RealNude Older Fat Womenórfãos Do ExclusivoAmber Luke NudeMini VampCasual Sex VideosAmber CutiePorn Sexx VideoExtremecumshotsPornon XvideosFotos De PenesFree Porn MomAaliyah YasinShraddha Kapoor Nude PhotosHard Desi PornShop Porn VideoFree Porn PerfektKlara GoldShakkeelasexBhojpuri Porn StarAlexis Texas BangbrosPartymalsGatasgoldSeco CaseiroMatured Lesbian PornHuge Bonerعکس کس وکونGoku And Chichi PornLeaked Onlyfans NudesHenti StreamLaylah LondonMale Gay Black PornXxnx Com HdSonakshi Sinha NudeIndian Bhabi XnxxRekha BoobsWww Xnxx BpBrianna Moore XxxYuji Yamada PornTeen OnlyfansSexvWickedxwendyMilf Blowjobs PovEmma Samms NudeJapanese Wife SexIndian Uncle Sex VideosHidden Porn VideosSunny Leonoe Xxx