Nederland stopt miljoenensteun aan oppositie Syrië (ad.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  21 Reacties

  • 8
  • 403x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat?! Zijn er in het verleden dus al miljoenen naar toe gegaan???? Wat zijn dat voor een smerige praktijken??? Belachelijk!!

0
1 Topperz

@1 ach, als je wist hoeveel miljoenen (of misschien) wel miljarden worden verspild door de regering, dan zou je stijl achterover vallen

0
2 Roomboterbabbelaar

70 miljoen zegt het artikel, tienvoudige door UK en US en Canada en FR.
-NL zegt dan, we hebben geen wapens gegeven, nee, dat deed US en UK en SA en Quatar wel.
-maw, NL heeft Al Quada gefinancierd in Syria.... en dat na 9/11....
-en de zogenaamde moderates, zitten nu by Nusra of vallen onder het Turkse leger en moorden nu Koerden uit met NL geld in Afrin.
-maar goed, vorige regering was verantwoordelijk, dus PvdA en VVD, en OM zou als openbare aanklager minimaal Rutte moeten gaan vervolgen voor steun aan Al Quada.
**
-Laten we er van uit gaan, dat nu D66 en CU en CDA in regering zit, dit signaal naar de VVD gegeven is van stoppen met die bulshxt.
-nu die 2 kinderen ook mogen blijven, zal VVD en Rutte woedend zijn, dat ze door de bevolking vernederd zijn dmv democratische en compassie aspecten van de burgerbevolking.
-Rutte kan woede uitbarstingen hebben, weten we uit het verleden, dus denk dat Al Quada leider Rutte al het meubilair in het torentje al kort en klein geslagen heeft van woede.
**
Taak voor D66 en CU en CDA om door te pakken, en afschaffing dividend belasting stop zetten, immers geen onderbouwing van dat plan, en geen enkel partij had het in programma staan, maw dit is de wil van Unilever en Shell werknemer Mark Rutte, maw totaal tegen onze democratische waarden in, om zo een besluit te nemen.
DUS ASAP stoppen ook met dat.

1
3 Goldrush

Er was geen geld voor de bejaarde, maar wel geld voor wapens in Syrieen waar NL niks te zoeken heeft. WALGELIJK!! Eigen volk mag stikken dus!!

0
4 vis

Wacht, 2 jaar lang klagen en propaganda over het inmengingen van Rusland in de Amerikaanse verkiezingen, wat nooit concreet is bewezen, maar oh wat een ophef.

En dan nu openlijk en publiekelijk een land in oorlog in gaan meningen met financiële steun en vele doden. Hoe hypocriet is Nl ,media en aanhang.

2
5 Tyler

@4 heee dat mag niet hè , zeggen " eigen volk eerst" je mag anno 2018 niet voor jezelf of mede mensen opkomen, dan ben je een racist en extreem rechts en zo

3
6 Tyler

Nu nog als de wiedeweerga uit die zogenaamde "Coalitie Tegen IS" ! !
Voordat we echt helemaal in die oorlog worden getrokken.

0
7 eh

Geen wonder dat de AOW leeftijd maar hoger wordt,de overheid smijt het geld weg aan bullshit van arabieren onzin.

0
8 DNEUS14

@1
wij denken dat we wat weten maar we weten helemaal niets .
als we alles zouden weten wat er allemaal bekokstoofd word heb je kans dat je broek op je enkels zakt en je kin op je schoenen .

0
9 ongelovenloos

Terroristen financier compleet gestoord.

0
10 Eastwood

@9
"wij denken dat we wat weten ..."
En dat wil het Haagsche pluche ook maar wat graag zo houden !! question

0
11 Tante Annie

Echte terroristen zitten in het torentje in Den Haag

0
12 Rick Schurman

De nieuwe woorden denderen over het scherm: Nederland stopt met het "stabilisatieprogramma" voor Syrië, dat wil zeggen met 70 miljoen Euro steun aan "Oppositiestrijders".

Het kabinet wist altijd kamervragen te ontwijken door die steun staatsgeheim te verklaren. Op die manier kon de oppositie, voor zover die al aanwezig was, niet achterhalen waar de steun uit bestond, waar ze terecht kwam, waarvoor ze werd gebruikt en uiteindelijk welke oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid uit naam van dit kabinet met uw belastinggeld zijn gefinancierd.

Dat u en ik aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid hebben gefinancierd is absoluut zeker. Het "Vrije Syrische Leger" bestaat slechts uit een handjevol generaals in Turkije. Uw geld is terechtgekomen bij allerlei filialen van Al-Qaeda, u weet wel, die internationale terreurorganisatie waarvan werd verteld dat ze achter de aanslagen van 11 september 2001 zat en destijds is opgezet door die Osama Bin Laden die op een moeilijk te geloven wijze is opgepakt en in zee gedumpt.

Voor kamervragen is het zeker nog niet te laat, nu het kabinet eindelijk iets lijkt toe te geven over hun steun aan de grootste humanitaire ramp van de laatste jaren: de pogingen van NAVO-landen om een legitieme, door de VN erkende regering in een vredig land aan te vallen door terreurgroepen te ondersteunen die zich uit naam van Allah schuldig hebben gemaakt aan gruwelijkheden die met geen pen te beschrijven zijn.

Wel blijven Rutte en Blok nog tot het einde van het jaar geld overmaken aan de Witte Helmen, dat zijn die kerels die kinderen mishandelen om er propagandafilmpjes mee te maken. Ik heb nieuws voor Den Haag: zeer binnenkort zijn er geen Witte Helmen meer. Die worden namelijk voorgeleid. In Damascus.

En als het aan mij ligt worden Rutte en Blok ook voorgeleid, bij het ICC in Den Haag. Daar mogen ze dan uitleggen wat dat "stabilisatieprogramma" precies inhield gezien de honderdduizenden doden en miljoenen vluchtelingen.

0
13 Rick Schurman

Oppositie = terroristisch proxy huurlingenleger. We zouden een rechtzaak moeten aanspannen tegen de Staat. Ik wil niet dat mijn belastinggeld wordt gebruikt om terroristen in het buitenland te steunen. Die vervolgens weer naar Europa worden gehaald als ze in het nauw komen.... https://www.globalresearch.ca/i-am-a-syrian-living-in-syria-it-was-never-a-revolution-nor-a-civil-war-the-terrorists-are-sent-by-your-government/5544450

0
14 Rick Schurman

Hoogste tijd voor een parlementaire enquête!!

0
15 Topperz

Kabinet kan maar beter in zijn geheel aftreden en dan maar nieuwe verkiezingen, want dit is werkelijk beneden elk peil en is een ongelooflijke schande voor Nederland en de Nederlanders. Onvoorstelbaar dat dit land zich voor dit karretje hebben laten spannen. Aftreden en de schuldigen wel degelijk voor het gerecht. Ze zijn zo trots op dat namaak ICC nou, dan kunnen ze er nu zelf voor het hekje gaan staan! Het is voorbij schandalig :X

0
16 Bleke Betty

Het frapante vind ik nog dat we daar niets, nikkus, nada in de mainstream media over hebben gehoord of gezien. Kennelijk kon dat "nieuws" de toets van kritiek niet doorstaan. wat een smerigheid daar in Den Haag.

@13 Helemaal met je eens; prima analyse.

0
17 bozeman

@14
Ik ben het helemaal met je eens. Dit kan niet zomaar even onder het Haagse tapijtje geschoven worden en aan dat 'geschokt zijn' heb ik ook een broertje dood! Altijd maar geschokt, dus blijkbaar zijn ze niet geschikt, want ze zijn of nergens van de hoogte en dus te stom voor woorden, of ze zijn wel degelijk op de hoogte en dus misdadigers en dat uit onze naam! En natuurlijk weten ze ervan en anders hadden ze ervan horen te weten :X Goh, wat een schande en wat een zootje!

0
18 Bleke Betty

@17
Daarmee kan je dus zien wat voor dikke vinger de Staat in de media -pap heeft!

0
19 Bleke Betty

DUTCH MEDIA 180º TURN: "THE NETHERLANDS SUPPORTED 'TERROR MOVEMENT' IN SYRIA"

Now that the government of The Netherlands has declared to have lost the war against Assad, suddenly the mainstream media know what went wrong: WE MAY HAVE SUPPORTED TERRORISTS (by mistake of course...)!

NOS and Nieuwsuur, two of the regime change propaganda channels now say what my favorite REAL and FREE JOURNALISTS like Vanessa Beeley, Eva Karene Bartlett, Patrick Henningsen, Janice Kortkamp and Sonja van den Ende have been saying for years in a row: the West was and is supporting the terrorists in Syria.
But these journalists were, AND ARE(!), labeled "Assad apologists" and "Kremlin trolls" by the Guardian, the New York Times, the Huffington Post, the Daily Mirror, the BBC, the NRC, the Volkskrant and other mainstream news outlets, and we can be quite sure of them never getting the recognition they deserve, from our governments.

0
20 Rick Schurman

Twee Armeense tieners het land uit willen pesten en een trauma bezorgen maar ondertussen moordende jihadisten in Syrië jarenlang met miljoenen steunen....!??!?!?!

Het moet niet nog knettergekker worden met dit kabinet...!!

Alle burgers onmiddellijk stoppen met belasting betalen totdat de onderste steen boven is,,,!!

0
21 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

Lijkt wat op ‘queers for Palestine = chickens for KFC” ...

19 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

37 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

38 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

39 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

41 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

42 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Playboy Models NudePascal's PornClassement Site PornoJacky Et Michel TvFrench Bukkake VideoEmma Caulfield NudeSeexxxxxxKamguyzaChristina LucciPornography SquirtBella.thorne PornoXxx 2019 PornMms Sex IndianBestpornstarCarne Del.mercado.pornDesi Sexy Web SeriesClit EatingMarivel Guardia PornPornstars On TwitterIvy Rose PornDevicebondageCreampie OrgysPov SeductionPorn.captionSex And GrannyMom SonincestD3d Rule34Scat Porn VideosPussy TatuCum Of GirlsXx Full Video HdAmouranth HardcoreFree Blow Job VideosLavaxgrll Onlyfans LeaksBrazzers X VideosChupavergaTamil Aunty Sex Video DownloadCouples Making Love VideosXxx Sister RapIndia BrezzerNetchangismeFree Stepsister PornVan XxxChristine Quinn NudeSharing My WifeNight PornSunny Leone Ki Xvideo18 Years PornstarHermione Ganger PornNom And Son XxxXxnx CimHd Porn NetRicha Chadda Sex VideoAllecakes LeakedWscortOnlyfans VazadasAcompanhantes SexualSquirtwomanJaan XxxXxvideso 2019xxKooku Web Series SexSex Video Porn HardIsis Love Hd PornVideo Pornos TravestisHentai MilkingDragon MaidhentaiBulma PornWeb Series Indian SexyBusty Mature AnalPornotorrent.PornoamericanoSuck Small CocksKatrina Kaif BoobsMasterbetDesi Aunty Hot Sex VideoTaylormafeclipsPorn Mia LinaMargaret Robbie PornNipple Slips On TwitchHot Mamma PornNovia PornLesbianhot PornJayden James NudeUnsatisfied Wife PornRamba NudeShoplyfter MilfFree Porn SeducedBooty Clapping PornPorncomics 3dFree Erotic Fiction1337x..toBlow Jobs PartyMasterbation LesbiansXxx Com RapAmy AmourDitigalplaygroundVidz69Befxckingnice'sSarah Sashi NudeGreen PornMeghan Markle ToplessAishwarya Rai Ka BfStacy Cruz Full VideoSex SiteReal School PornPorn On ProxyX Hamster .comOmgkleOnlyfans.leakMs Sethi XxxBollywood Heroine XxxSex In ClassSexvido IndiaRomantic Rough SexMassage Porn ViedosBest Free Porn TubeGreedygroveggRealdick PicCatchinggolddiggerMoney Talks Reality KingAfrican Tribal Naked WomenErica CherryXxx Vido BlckNataoceanDouble Penetration TeensFree Bengali PornLocal Blue Film VideoKatrina Kaif BoyfriendHugest Cock PornJust PornvideosIwantu.appCanal Brasil PornCelebsnudeworldMewati Sex VideoPornos Cintia CossioPuppy Girl Jenna DeathIndian Xxxy VideoEscourt BabylonCul NudesJavpro.hdOverwatch Sombra PornMunmun Dutta XxxBig Tits Ebony TeensVidéos Gratuites PornosVideo X SeCute Butt PlugsRadhika Apte Sex MovieAsianbunnyx NudePorn Of CinderellaClaudyasmr