door Inter in Binnenland  ·  96 Reacties

  • 2
  • 590x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Captain Hero

@41 Mevrouw Lok kan ook afgetreden zijn om de eigen "eer" hoog te houden. Indien smaad en laster bewezen wordt kon ze haar aftreden niet eigenhandig regisseren. Jaloerse vrouwen zijn tot alles in staat.

10
52 Recovery Mode

@10

Je bedoelt te zeggen dat als D66 zetels kwijt raakt, daarmee bewezen is dat hij een verkrachter en kindermoordenaar is??

8
53 Brolin

@44 jouw gebrek tot argumenteren is weer zonneklaar.

7
54 TedjeR

@31 Even voor de goede orde, mijn stamboom gaat hier in Nederland tot ver voor 1600 terug.
Dus uw “Welkom in Nederland” is, laat ik het zo zeggen: “U bent niet dom, maar u heeft mijn strekking niet begrepen”.
En als u bovenstaande nog niet begrijpt: Soms is het beter om te zwijgen en lijken dat u dom bent, dan reageren en bewijzen dat u het echt bent.

8
55 Rig de Goeiste

@49

Meer dan media-aandacht houdt in; meer onderzoek, en niet zoals jij beweert; feitenvrij meegaan in die hype.

6
56 Brolin

* Verwijderd door de redactie *

57 Captain Hero

Als hij enige fatsoen normen en waarde bezat integriteit en betrouwbaarheid had hij nooit in zijn positie met een mindere het bed gedeeld.
dit is niet zijn eerste mis stapje wassila was al over de scheef.

hij heeft zelfs geen eer gevoel of iets anders had hij wel nederig gereageerd als een dienstbaar persoon meneer laat zien op alle fronten dat hij het ambt onwaardig is hij mist alle kwaliteiten.

Een goed politicus is van onbesproken gedrag, niet van meest besproken de waardige stappen dan zelf op...

0
58 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

59 Captain Hero

@59 ik heb jou weer lekker op de kast LMAO!

6
60 TedjeR

Hij heeft alleen teveel hoogmoed!

0
61 Zie Hier

@55 Chapeau voor uw lange stamboom in ons land. Helaas is er voor mij maar één strekking en uitleg van de zin in @29 "Iedereen ziet toch direct dat AP een glibber van de eerste categorie is?"

En dat is dat er geen bewijs hoeft te worden aangereikt om Pechtold volledig te veroordelen. Iedereen ziet immers zo dat hij niet deugt.

Ik ging er dus van uit dat u geen weet heeft van een veroordelingsproces. Vandaar mijn uitleg. Mocht u daar wel kennis van hebben genomen dan blijkt dat niet uit uw tekst.

4
62 Criticaster

@56 Maar... meer houdt metoo nu eenmaal niet in...

1
63 Yisrael

Met zoveel dingen kun je toch niet verwachten dat dit een integere kerel is. Verkwanseld de D66 kernpunten en dan ook nog eens al die negatieve dingen in zijn eigen leven waarvan je je toch moet afvragen waarom die man niet reeds zijn tweede kamer baantje vaarwel heeft gezegd. Bij anderen kan hij ook nogal zware woorden gebruiken.

Waar rook is. is ook meestal vuur.

7
64 niet-alles-geloven

@51 Laten we de zaken even in perspectief plaatsen. Dus als ik beweer dat Wilders mij ooit slecht heeft behandeld dan moet hij onmiddellijk aftreden want voor zo iemand is in de kamer geen plaats?

Dat is rechts-extremistische kleuter-logica. Er is helemaal niks mis met Pechtold, die vrouw probeert haar gezicht te redden en een aangifte wegens smaad te voorkomen.

8
65 Vrijdenker

@63

Dat zal je sowieso individueel moeten vaststellen. Ik geloof direct dat er veel seksuele intimidatie voorkomt maar ik geloof ook direct dat velen een bizarre grens trekken en zelfs met valse beschuldigingen zijn komen aanzetten

4
66 Brolin

Dat komt omdat hij zelf zo’n enorme moraalridders is als je zelf dan óók eens amoreel gedrag vertoont dan word je uiteraard flink aangepakt.

4
67 El Matador

@62 Excuus, ik had voor de duidelijkheid, vóór mijn reactie “Off topic” moeten typen.
Ik moest mijn ongenoegen over dat figuur even kwijt.

Overigens is het ook niet mijn gewoonte, om op de “persoon”, in dit geval, u, te reageren.

2
68 Rig de Goeiste

@65 het is niet alleen die vrouw.
Hij is een dictator in zijn landelijke als stedelijke partij.
Hij heeft Nederland verkwanselt aan Europa
Bonnetjes niet inzichtelijk gemaakt
Gratis reisje naar de Oekraïne
Omgekocht met een appartement
Nu de gang met zijn vriendin, bij anderen waar ook gebeurde had hij een grote mond en werden de mensen gedwongen om op te stappen.
Dit zijn er maar een paar maar we kunnen nog meer noemen zelfs toen hij wethouder was in leiden.

Waarom heeft hij geen zitting genomen in deze regering? Heel apart.
Needit een raszuivere narcist.

4
69 Pluten1

@58 Met wie iemand wel/ niet het bed deelt is aan de deelnemers. Vrouwen zijn er niet vies van zichzelf omhoog te neuken. Als ze aan de kant gezet worden ontstaat de massa hysterie MeToo.

9
70 Recovery Mode

@66 Dat maakt je realistischer dan ik dacht.

2
71 Yisrael

@65

De affaire Dion Graus.......ik hoor de aanhang het nog gillend voor hem opnemen, onder het mom van roddels, privé en niet veroordeeld.

4
72 Brolin

@67

Wat is er amoreel aan het beëindigen van een relatie en aansturen op een abortus

4
73 Brolin

@64 Waar rook is, is inderdaad meestal vuur. Maar dat wie stookt het vuurtje op?

Rechts-extremistische Poetin-helpers zien de Nederlandse democratie en het democratische Europa als een grote bedreiging en doen er alles aan om karaktermoord te plegen op de democratische leiders. Het is doorzichtige propaganda, niets meer, niets minders. Juncker was zogenaamd een alcoholist, en Clinton had een privé e-mail server en runde stiekem een kinderporno netwerk vanuit de kelder van een pizzeria.

Ondertussen nemen de echte criminelen zoals Trump en ander rechts-extremistische ratten de zaakjes over. Het is een Russisch schaakspel en in het Kremlin lachen ze zich een deuk om mensen die in Europa en de VS op sociaal media tegen elkaar worden opgezet.

Als je in dat licht de berichtgeving rond Pechtold bekijkt, en ziet welke sites de nadruk op pietluttige zaken leggen dan kan je dat soort onzin makkelijk naast je neerleggen. Het valt in dezelfde categorie als de meest drukke inauguratie ooit. Iedereen ziet dat het niet waar is, maar je moet het geloven. Machthebbers weten sinds de opkomst van de katholieke kerk en het Romeinse rijk dat de leugen pas echt waar wordt als deze maar vaak genoeg word herhaald. Dat is de reden dat Trump aan de lopende band keihard liegt en bedriegt. Hij weet dat het werkt, hij heeft op die manier honderden miljoenen dollars bij de banken weten los te peuteren terwijl hij nog maar de helft van het geld over had dat zijn vader hem ooit had gegeven.

Hij liegt ook over zijn rijkdom, die man is/was zo goed als failliet. In de jaren 90 verklaarde hij zelf letterlijk in een TV interview dat hij zou gaan voor het presidentschap zodra hij dreigde failliet gaan. Hij zit daar dus voor zichzelf, en Poetin maakt daar dankbaar gebruik van.

5
74 Vrijdenker

@71

Dan doe ik ook een duit in het zakje: mijn eerste plus voor jou.

5
75 Brolin

@73 Iemand dreigen geheel kapot te maken als ze geen abortus aanwendt is ethisch erg verheven uiteraard.

1
76 El Matador

@75 ik ook weer blij question

2
77 Yisrael

@76 Heb je daar bewijs voor of vind je de bewering van iemand die heel boos is vanwege een beëindigde relatie voldoende?

6
78 Vrijdenker

* Verwijderd door de redactie *

79 Uitede aka Espede

* Verwijderd door de redactie *

80 muxer

@76

Zijn haar woorden hè, de woorden van een overspel plegende, tot op het bot gefrustreerde afgewezen vrouw.......geloof me, die kunnen heel raar uit de hoek komen

4
81 Brolin

* Verwijderd door de redactie *

82 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

83 Captain Hero

Een zwangere vrouw onder dreiging tot in extremis pressen om abortus te plegen. Wat een smerig karakter heb je dan. Einfach zum kotzen.

3
84 Tsaar

@81 gefrustreerde afgewezen vrouw? Ze heeft wel 2 kinderen waarom mocht de derde dan niet?
Niet alleen vrouwen kunnen raar uit de hoek komen, wat dacht u van de mannen? Zijn lieverdjes zeker.

En deze Pechtold inschattend klopt het wel wat deze vrouw zegt, het is niet voor niets een narcist.

1
85 Pluten1

@65
Ja zo kan je het zien, maar ik zie het anders. Wilders heeft een doel (of je het er mee eens bent of niet is niet relevant) Pechtold probeert zich als moreel compas voor te doen. Het geweten van de Nederlander tegenover een man als Wilders. Ik vind Pechtold een hypocriete kwal die niet mijn mening verkondigt. Wilders is geen slimme man, maar hij brengt wel waar ik tegen ben, dat hij moslims op de korrel neemt vind ik dus geen probleem.

0
86 Al

@30 Stel je niet aan
Met de PVV is te extreem

1
87 GOTCHA666

@85

Jij kent die hele Pechtold niet, je ziet 'm alleen in debatten of tijdens een interview, dus hoe jij bij dat inschatten komt en hem als een narcist ziet??

Verder; Niks mis met de wens om een derde kind te willen, maar dan moet je dat wel allebei willen, en aangezien die vrouw al getrouwd is, twee kinderen bij haar man heeft en eigenlijk gewoon vreemd ging met Pechtold..........

Damn, wat zit ik hier eigenlijk uit te leggen.
Gebruik je verstand.

3
88 Brolin

@53 Nee dat zeg ik dus niet

1
89 GOTCHA666

@84

Nee, in het geniep de pil niet slikken en de man waar je mee vreemd gaat dwingen een kind te accepteren, dat getuigt van een mooi karakter.

3
90 Brolin

@89

Je impliceerde het op z'n minst als je stelt dat zijn zetelaantal straks moet uitwijzen wie er gelijk heeft.

2
91 Brolin

't Is anders wel volop genieten dat Pechtold, die altijd met het vermanende vingertje vooraan staat om anderen de maat te nemen, nu zelf vol door het riool wordt getrokken en ten overstaan van het hele land grandioos wordt vernederd.

2
92 Bokkerijder

@91 Ook dat maak jij ervan

Ik denk wel dat de D66 keizer Pechtold af gaat rekenen over de schandalen die steeds weer opduiken

2
93 GOTCHA666

@70 ach die vrouwen ook, hun schuld jaja hmm hmm...

0
94 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

95 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

96 Captain Hero

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Muslim Sex Video DownloadBengali Girl Sex VideoTamil CuckoldDoctor Pregnant Sex VideoMia Khalifa Hijab SexNeighbour HentaiSassy PornBeeg PornFull Power PornKkvsh SextapeTern Mom PornXbrazzers3xPorn EmpireBellesa FllmsJennifer Aniston Nude PicturesHot Sister Brother SexGordibuenasxxxWhip TitsNaked SwmingHentaieAi PornbotNaruto PornographiqueJennifer Gsrner NudeRoberta Franco XxxPorn TeenassTake31Secy PornSpicybigtitsChick Big TitsTube8_comXnxxxcomLesbain Suck PussyMia Khalifa Big BoobsHow To Suck PenisCelebrities Sex TapesHalle Hayes PornJesica Rabit PornOral Cream Pie GifsHindi Mom Sex StoryNina Elle HotBlue BrazzersDevar Sex With BhabhiTaboosex ClubPorn AssistirMilf TeasingSis And Bro XnxxPierre Boo NudeJettagain PornRajasthani Sax VideoSexy Movie Full HdMasturbating SisAsian Ig ModelsNews BukkakeVoyeur PhillySexo Caseiros AmadoresBlavk Porn StarsCartoon Bf VideoTwinkbareBusty Lesbo MilfItchi.io Porn GamesAsukahentaiNicepussy PicsLadki Ka Nanga PhotoPiblic Agent ComStepmother's FreindsComo MasturbandoseAnimal Woman PornPorn LittleSexvid0Charming MilanaCaulifla PornBoobsnippleEx WifepornKylasuzinSex Games OnlinePhoneporn GamesOyou Pornسكس مصرىةJennifer Tilly YoungHot Anty Sex VideosHd Sex Video 720pHd Indian Porn VediosSexyxxx VideosChinese TittysPuusysReddit Watch It For The PlotThe Porn DuedeDeleted Porn Hub VideosFriends In PornHot Aunty Sex ComMujer Teniendo Sexo Con CaballosPornfimeSis Stuck PornBengali Hd Sex MovieTop Less PartyAngel And Purple BitchHentai Stream VostfrTiffany DollMindy MinkXvideis.Poron MovieSpecial Needs PornNatural Titts PicsKushina PornMorning PornAll Family Sex VideoKim Kardashian Porn Hub VideoHistorias CalientesRadhika Apte SexyMitsuki Porn3xx VideoSexdadWatchporn.tpBri Blossom Only FansWifes Hairy PussyGroup Peggingسكس الحلوينPornstar FindetIndian Porn RedditCoqnu FrTory Lane PornPlumperpass.xomEsha Gupta Sex VideoF1nsterSex Scene Movie VideoLil Women PornIchika Matsumoto Uncensored18 VideozHidden Cam Hand JobFre Porn JapanElle BrookCourtney Thorne Smith MudeNaked In NatureHamster Free PonBig Sex ComXxx VillegeXx Porn TubeRctd-538Teenhairy PornMilf Giving HeadTentacle And WitchesMomteach Sex VideoBeautiful Tittie'sHulu PornTrisha Paytas Riley ReidIwank PornMetro Sex VideoVideos Pornos Para DescargarPorn Mature GayRomantic Video Hd