Fascistische Burhan Gökalp wil met anti-joodse en anti-homo partij aan verkiezingen meedoen (jonet.nl)


Zaanse snackbar Grill Fish wordt anti-Joodse partij - Lees dit artikel op Jonet.nl ...

door G33K in Politiek  ·  30 Reacties

  • 3
  • 1047x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Typisch, hoe partijen die "vrijheid" of "democratie" in hun naam hebben, vaak niets met beide op lijken te hebben...

1 Gebruikerverwijderd3838

Ik kom niet meer bij. Deze meneer heeft nog een prachtige toekomst voor zich, als cabaretier dan. Ik wens hem veel fans en weinig kiezers. Niet te filmen zo grappig; jezelf zo voor schut zetten en er nog ernstig bij blijven ook. Vooral die opmerking over homo's is te dom om serieus genomen te kunnen worden.

Maar ik voorspel één ding: als hij een podium krijgt ontketen ik hoogstpersoonlijk "actie tomaat 2". Hij is bij dezen gewaarschuwd question

0
2 ~ Echelon II ~

Wat is dat Jonet, dacht ik. Nooit van gehoord. Gewoon homepage kijken, Joodse site, zo te zien maar een paar jaar oud.

Ik begrijp niet, waarom zij de PR voor deze figuur op zich nemen. Alles dat hij zegt in het artikel, zal veel mede-Turken van deze man erg aanspreken.

DENK is meer een Marokkaanse partij, nu is er ook een Turkse, dankzij hun. Misschien om te zorgen, dat de islamieten geen gemene zaak maken onder DENK. Het lijkt mij alleen niet, dat Turken op DENK zouden zijn gaan stemmen. Zij zijn handelaren, zij zouden hebben gestemd op een partij die het meest overeenkwam met hun belang als handelaar. Nu kunnen ze op hun eigen versie van de haatbaard stemmen. Haat sikje, in zijn geval, maar goed.

8
3 Wendel

Echt, deze tweet van meneer en dan nog met een stalen gezicht beweren dat hij geen mensen beledigd. Jammer dat Jonet het stuk heeft ingekort. In het originele artikel op deorkaan.nl staat meer "interessante" idioterie. Helaas kan ik momenteel geen link naar het artikel geven, omdat de site down is. Zal het later in de ochtend nog eens proberen en de link plaatsen in een commentaar.

0
4 G33K

@3 Wendel

Denk een Marokkaanse partij? Hoe komt u daar bij? De oprichters Kuzu en Oztürk zijn je reinste vazallen van de AKP, en Farid Azarkan en La Simons mogen alleen uit opportunistische overwegingen meedoen, in de hoop ook wat Marokkaanse en Surinaamse stemmen te trekken, maar die 2 Erdomannetjes maken de dienst uit, wat ik je brom.

En deze mafklapper: grin, dat wordt niets. Nu niet en nooit niet. Misschien kan hij zich als entertainer verhuren voor Turkse bruiloften en partijen.

0
5 ~ Echelon II ~

@3 Jonet neemt de PR voor deze enggek niet op zich, in tegendeel. Ze hebben het artikel aanzienlijk ingekort. In het originele artikel valt o.a. te lezen dat volgens Dhr. Gökalp, Geert Wilders de kleinzoon van Adolf Hitler is en dat de PVV het zelfde symbool als de Nazi's gebruikt, namelijk een adelaar! Volgens mij heeft de PVV meeuw zijn harses vol gescheten question

1
6 G33K

@4 G33K

"geen nieuwe na geslacht"

Proest

0
7 ~ Echelon II ~

@4 ~ Echelon II ~

Ja, want door het homohuwelijk zijn alle bewoners van Nederland opeens homo en lesbisch. Hetero- en biseksuelen en spermabanken bestaan plotseling niet meer, dus geen voortplanting meer question gek, gekker, Gökalp...

0
8 G33K

@6 G33K

Jonet is geopend in 2013 en wordt gesteund door o.a. Joods Maatschappelijk Werk (tegenwoordig Joods Welzijn) en Crescas (iets met educatie en Jodendom). Zo te zien een site voor zowel gelovige joden als mensen met een joodse achtergrond. Geen echte hardliners á la Loonstein. Zelf beweren ze objectief te zijn en een ontmoetingsplaats voor ca 55.000 joden.

Hoe dan ook, mee eens dat die site niet de bedoeling heeft om de PR voor deze mafketel te verzorgen question

0
9 ~ Echelon II ~

Het originele, uitgebreidere, artikel:

http://deorkaan.nl/zaanse-fish-grill-wordt-anti-homo-partij/

0
10 ~ Echelon II ~

Fishy ventje, wordt tijd dat hij eens behoorlijk gegrild wordt.
Dat laatste lijkt te gaan gebeuren, Bureau Discriminatiezaken gaat aangifte doen.

0
11 jodelatedieho

@10 Echelon II,
Dank voor de koppeling.

Deze Burhan Gökalp is echt de weg kwijt. Wat een mafketel.
Terechte aangifte tegen dit "figuur".

0
12 Bezorgde Europeaan

De waanideeën die deze man ten toon spreidt zijn symptomatisch voor die van de hele islamitische wereld. Het hersenspinsel dat een joods complot de gehele wereld regeert is gemeengoed in alle islamitische landen. Met de massa immigratie is deze waanzin ook naar Nederland overgeslagen. Kijk goed naar de partij programma's van DENK en van deze mafketel en vraag jezelf eens serieus af of Nederland meer or minder immigranten moet opnemen.

3
13 greenmango

@11 Bureau Discriminatiezaken gaat vast geen aangifte doen tegen een moslim; veel te bang om als "islamofoob" versleten te worden. Van linkerhoek verwacht ik sowieso geen kritiek op deze man; de islam is sinds jaar en dag links meest heilige huisje en de belangen van homo's en joden zijn naar de achtergrond gedrukt. Moslims zijn immers het zieligst!

1
14 greenmango

Wat zou het toch mooi zijn als er wat minder...en minder, van dit soort berichten onder mijn aandacht kwam, pfff.

0
15 awwesjeng

@14 Dat bureau wordt gerund door dhimmi's.. dus aangifte tegen moslims ?
vergeet het maar

3
16 voetstoots

@16 voetstoots

Volgens Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek is Zaanstad 3 jaar "regenboogstad" (bericht oktober 2016). In het kader daarvan kunnen ze toch onomwonden homohaat niet over hun kant laten gaan, zelfs niet als die verspreid wordt door een knuffelallochtoon?

Als het mij betrof zou ik als privépersoon aangifte doen van discriminatie en haatzaaien. Helaas woon ik niet in de Zaanstreek en val ik niet onder één van de door hem geschoffeerde groepen; de kans dat men bereid is mijn aangifte op te nemen acht ik dan ook nihil, maar eenieder die dat wel kan doen/doet kan rekenen op mijn steun.

0
17 ~ Echelon II ~

De eeuwige strijd ... Stammen met hun eigen overtuiging die niets van anderen willen weten. Duizenden jaren wetenschap nog altijd geldig. Men denkt een verschil te maken, maar houdt zichzelf voor de gek.

0
18 sparta

Hij ziet er ook niet echt slim uit

0
19 Oeps112

Er staat deze keer wel erg veel kreupelhout tussen die bomen in het verkiezingsbos.

0
20 in holland

@20 dat is met de pvv toch nu al zo? En wellicht krijgen wij meer kreupelhout erbij question

3
21 ReactiePolitie

Tja, als je jaren in de vette baklucht van je tent hebt gestaan , tast dat je hersenen aan en kun je niet meer fatsoenlijk denken!!
Wat een maf klapper deze vent !!

0
22 The Canadian

Wel komisch: deze partij heeft zich op de elfde van de elfde 2015 laten registreren bij de Kamer van Koophandel, in de categorie 'overig'.

Trappen wij er misschien toch allemaal met boter en suiker in? Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat iemand die een partij wil oprichten dat zó knullig doet, en z'n eigen teksten niet eens laat controleren op schrijf- en taalfouten.

0
23 ~ Echelon II ~

Nee he alweer een nieuwe partij!! Dit moet echt stoppen.

0
24 Interessant

Wow dit zijn de langste 20 minuten van mijn leven.
Knap van de camera vrouw dat ze niet rollend over de vloer gaat door dit interview, knap gedaan van zijn vrouw of dochter.

Tijd voor een zeteldrempel, onder de 10 zetels niet in de kamer.
Partij met meeste zetels regeert!

0
25 ravv

Heb even "for the fun of it" hem gerapporteerd op youtube.
Al was het maar om op mijn manier te laten weten dat zijn gedachten goed niet gewaardeerd wordt.

0
26 ravv

Tja start een petitie, maar niemand doet iets question

1
27 Eastwood

Update: Bureau Discriminatiezaken Zaanstreek/Waterland heeft mij vanmorgen dit bericht via email gestuurd:

Hartelijk dank voor uw melding. Ons bureau heeft deze casus al in behandeling. Vandaag doen wij aangifte tegen deze partij en de betreffende persoon.

0
28 G33K

@28 Mooi zo. Het is te gek voor woorden wat deze debiel allemaal roept. Homohaat en antisemitisme zijn ook in Nederland nog lang niet uitgeroeid, helaas.

1
29 Yisrael

@28 G33K

Top! Goed nieuws. Nu even het OM in de gaten houden. Ik hoop dat het geen sepot wordt. Anders rest alleen nog een artikel 12 procedure.

0
30 ~ Echelon II ~

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente Covid-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans hebben om te sterven als ze besmet zijn met Covid-19 - Dissident.one

@3 Wappies zijn blijkbaar niet zo snel van begrip dat ze dit "nieuws" nu pas plaatsen. 😄...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@4 Zoals het voor rechtse clubjes niet uitmaakt dat niet alle moslims terroristen zijn?...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Snorrie
Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente Covid-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans hebben om te sterven als ze besmet zijn met Covid-19 - Dissident.one

Even een verhaaltje uit de oude doos door wat hersenloze wappies.Paniekzaaierij uit her begin van de vaccinatie.Onderstaande zin uit het a...

8 minuten geleden geplaatst door Snorrie

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@34 Daar ging het in mijn reacties niet over. Als je te lui bent om terug te lezen of moeite hebt met begrijpend lezen, dan moet je je erbuiten ...

20 minuten geleden geplaatst door RobP

maarten1234
KIJK. Joodse man op straat lastiggevallen door viertal dat hem in kofferbak wil steken

@3 dat maakt niet uit voor vele (linkse) clubjes... nog even en we hebben gelegitimeerde lynchpartijen voor mensen die een link hebben met israe...

23 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@33 Daar gaat het in de basis dus wel over, en daar is het fout gegaan....

24 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
De Republikeinse Partij van Arizona verklaart COVID-19 injecties tot bio-wapens en neemt resolutie aan om de injecties te verbieden ! - Dissident.one

@5 Vandaar mijn vraag dus. Ik hou het liever wat minder expliciet. ...

26 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Volledig gevaccineerden zijn goed voor 73% van recente Covid-19 sterfgevallen en hebben 5 keer meer kans hebben om te sterven als ze besmet zijn met Covid-19 - Dissident.one

@1 Ik denk dat jij beter Rutte en ome Hugo de Jonge kunt geloven, die spreken altijd de waarheid, en de Telegraaf, Privé en Weekend natuurlijk,...

27 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

RobP
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@32 Nou, zo simpel is het niet, maar dat is niet waar het hier over gaat....

27 minuten geleden geplaatst door RobP

wildersfan
-Michael van der Galien- Erdogan krijgt van Rutte wat hij wil en steunt hem nu voor NAVO-topman

@5 Nou goedkeuren is wel een heel erg groot woord. Poetin is een moordenaar. Maar Rutte heeft bijvoorbeeld gezegd dat als Friesland zich wil afs...

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Sleeping PornsDee WilliamsNaomi Woods AnalEbony Thots TwitterPorno BdNina Dobrev NudeAnmie PornSunita Bhabhi Sex VideoJap SexCouple Honeymoon SexBrazzers Full Porn MoviesBbc SuckedVixen Emiri MomotaKallyxoNaomi OnlyfansTen Ten PornBlind Fold PornKisscossFikfqpShemaletube.comPichuntwrGangbanged MaturesSkinny Big Tits PornIndain X VideoMadam PornH D Porn VidoFree Interracail PornRebeca LinarwsEva Lingoria NudeHot Nude BoobsSnapchatwhoresFree Site Of PornThe Fappening NudePornos De Tik TokMalibu String BikiniHd BrezzerTit DrolXx MatureBabecockTwistedgrimtv PornNaughty America Mom ComPorno Com LegendHqporn GayPornô VintagemRaw Sex VideosJudy Hopps AssHorny Lilly XnxxIndian House Wife XxxBrother Fuck Sister XxxMckinley Richardson LeakedDaniella Hemsley PornSexboobsFreeze Time PornAnal Threesome EbonySquirters NudeBrazzers PornolarPersephanii NudesJohn Holmes PenisPorn Step BroCasting Porn VidsFem Dom ThreesomeCyberpunk Edgerunners NudityMastrubation VideosIndraja SexFree Mature Porn MoviesVoyuer-houseXxbrittsVideo AmateurfrançaisSex Video HindeBangla Adult SexFirst Time Porn PainMikayla LeakAv01.tvFree Porn PictureNisha Sex VideoPhattsieJav BoobsBrazzel AnalNude TwerkungPeachjars LeakPorn Games DownoladPulling Panties DownVidya Balan Sex VideoReality Kings Xxx ComBelle Delphine MasturbateSexy Grannys PornGif PornograficiColegialas CojiendoSexhindeBoobs KissNaked And Afraid UnsensoredR OnoffAgentredgirl FreeNude Pics Of CelebritiesNaomi AwannNnxxxMaa Ke Sath SexMy Hero Academia SexLaura OrsoylaIndian Blue Film Sex VideoDad Cums Inside MeMarvel Gay PornGirlsway SquirtCartton Xxx VideosNude Celebs RealGirlsfinishing3d SexcomicsKorain XnxxBrazil Lesbian AsslickingAletta Ocean Hd VideoSex Between Husband And WifeHawaiian PornstarTsuminoTitty Teaser_blowjob_queen_Hindi Saxy MovieHomemade IncestJpg4.usNathalie Emmanuel NudeeExtremecumshotsMomoka NashinaHentaimaniaFilmes Pornô VídeosBackroomcaastingPrivatehomeclipsHot Bhabhi Ki GandNvg AnalBbc MoanAdult Xxx StoriesBoob S PornEva ElfiwNaked SwimerOakley OnlyfansSouth Hot SexCartoon Panty ShotIndian Sister Sex Video3d X VideosBlack Big TitesBrother Sucking SisterAsiacarreranudeYoypornXmoviesforyou.conYours Porn.sexyTubesagariAirikaca NudeHot Sexy DanceBig Tity ThreesomeBhabhi Sex HdXxx MalikaWrestling Woman Nude