door Febee in Politiek  ·  28 Reacties

  • 2
  • 677x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Nee, dat kost me een ban.

2
1 Hein2

Ben ook eens hard tegen de buren van Halsema en andere "we are here figuren"....

1
2 LoydMorris

Om asiel te krijgen moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Is dat niet het geval dan heb je geen recht op asiel. Hoe moeilijk kan het zijn?!

1
3 Cody

@2 Dat is aan Halsema. De wet laat het toe om ze tot een jaar vast te zetten (en nog wat langer wanneer het in groepsverband gebeurt).

0
4 Wild Rover

Er is een container vol illegalen arabieren in de haven Rotterdam aangekomen,20 ambulance moesten uitrukken voor hulp wat kost dat wel niet,Zet Rutte die ook uit of schijt hij in de broek voor Brussel bang voor zijn toekomstige baantje te verliezen.

2
5 DNEUS14

@4 Dan moet de minister president zich maar eens hard maken voor een wetswijziging....

1
6 LoydMorris

@3 Juist !!

Natuurlijk is het triest voor die kinderen maar daar is de politiek niet schuldig aan alleen de moeders / vaders die hun kinderen hiervoor gebruiken ! Je moet ergens de grens stellen anders komen er nog eens duizenden zielige kinderen bij en dan heeft men het niet eens over de aanhang van die kinderen !

3
7 Moskowfiets

Wat een flauwekulvergelijking in het artikel om iets wettelijks als asielrecht te vergelijken met iets uiterst subjectief en politiek als de uitspraken van Blok.
De emotionele onderbuik (lees: eierstokken) van de columniste voeren duidelijk de hormonale boventoon. question

0
8 Wild Rover

@3

In principe heb je gelijk maar als je al jaren aan het moederen bent geweest en niet Consequent .
Dan ben je een hypocriet nou is dat wel een VVD eigenschap zeker dat hij net zo verantwoordelijk is voor de aantallen vluchtelingen die hier komen.

Je zult ook de verantwoording moeten dragen voor wat niet goed is gegaan vingertje wijzen zo als het VVD volk betaamd is geen oplossing.Laat staan soms moet je hard zijn. Dat is hij ook niet als het om geld gaat. Nu zijn het twee kinderen nu wel kom op zeg . Hypocriet dat is zo als al eerder gezegd

0
9 magikeven

@3 Mee eens.... maar het is te triest voor woorden dat 2 kinderen het voorbeeld moeten worden.
Als de overheid ballen heeft, zetten ze een stel krakende, uitgeprcedeerde Afrikanen op het vliegtuig....

0
10 LoydMorris

Sorry zeggen voor alle fouten die politici maken en dan "glas,plas en was".En keihard optreden tegen kinderen die hier opgegroeid zijn,maar weer niet tegen krakende illegalen die er een zooitje van maken.Inconsequent zijn en dat nog verdedigen ook om zogenaamd sterk over te komen.Jezus wat een slap zooitje daar in Den Haag.

1
11 Wiebe Nik

@9 Nounou.. De VVD doet al jaren haar best om illegalen buiten te houden zoals pleiten voor opvang in de regio. Uw geliefde SP deed dat nooit tot een paar dagen terug (ze hadden eindelijk in de gaten dat ze wat PVV-stemmers terug konden winnen, hoe doorzichtig). question

1
12 Wild Rover

@10 Er is al meerdere malen uitgelegd waarom je deze zaken niet met elkaar kan vergelijken. Daar zit geen woord Russisch bij. Zie o.a. de reactie van Mike45:

"het verschil tussen uitgezet worden en niet uitgezet worden is of dat de Nederlandse overheid jouw als persoon kan uitzetten en dat is afhankelijk van het land van herkomst, is een land veilig om naar uitgezet te worden, werkt het land mee aan uitzetting om er zo maar eens twee te noemen.

De Nederlandse overheid vind Azerbaijan veilig en die regering helpt mee aan de uitzetting dus dan kun je worden uitgezet. Die personen waar jij het over hebt daar geld dat niet voor."

1
13 Cody

"Soms moet je hard zijn...." zegt Mark Rutte. Helaas wordt er door de overheid en instellingen niet of nauwelijks opgetreden tegen illegale overlast veroorzakende asielmigranten.

0
14 Eric

Maar de woordvoerder van de groep uitgeprocedeerden, :we are here"mocht wel blijven, omdat hij hier al zolang was, dat is meten met twee maten.

0
15 Hein2

@13 Dat is natuurlijk zo.... maar waar is dat kleine stukje menselijkheid, gastvrijheid, waar wij Nederlanders zo trots op zijn, gebleven?
Nederland is eeuwenlang een open land geweest, waar velen zich veilig en thuis konden voelen....
Deze twee kinderen voelden zich hier thuis, waanden zich veilig...
En godver#%+^-lieden die zich hier niet thuis voelen, die er hier een grote teringbende van maken mogen blijven! Daar gaat het mij om!
Maak als overheid een keertje een vuist! Zet vanaf vandaag een VETTE streep onder alles en iedereen die hier naar toe wil komen.
Dan voorkom je dit soort excessen....

0
16 LoydMorris

@2 ++++++++++++

0
17 Hein2

@16 Een asielprocedure staat nou eenmaal onder strenge toelatingseisen. Daar valt niet aan te tornen. Deze familie heeft gekozen voor bedrog en misleiding. Dat mag niet beloont worden met een verblijfsvergunning. Het zou ook niet terecht zijn t.o.v. echte asielzoekers.

3
18 Cody

@18 Inderdaad.... maar wat te doen met al die "onterechte asielzoekers"?
Ze vreten hun paspoort op, liegen over hun leeftijd, "weten niet" waar ze vandaan komen maar weten Nederland wél te vinden.....

0
19 LoydMorris

@19 In feite zeg jij: "Zij moeten blijven, want anderen maken ook misbruik".

4
20 Cody

@20 Nee.... dat de hele gang van zaken vwb deze twee kinderen verkeerd gaat, ben ik mee eens....
Het gaat mij om het kleine stukje menselijkheid. En ja.... ik heb meer met deze twee kids, dan met krakende Afrikaanders....

1
21 LoydMorris

@21 Ik begrijp jou wel, maar ik ben het niet met je eens. Deze familie probeert net zo goed ons asielbeleid te misleiden. Kinderen zijn flexibel, zij kunnen zich wel aanpassen. Niets zo humaan als kinderen met hun moeder herenigen. Ze hebben zelf aangegeven dat zij hun moeder vreselijk missen.

0
22 Cody

@12

Nou zo fanatieke sp stemmer ben ik niet hoor

Maar de Sp is altijd al voorstander geweest in opvang in de regio en is het al veel langer hun punt en gezien meerdere stand punten is het de PVV die meer achter de SP aan loopt. Alleen het bekrompen links rechts geblaat zorgt er voor dat de PVV er populairder in is.

De VVD is hypocriet omdat ze ook stiekeme afspraken met merkel en EU heeft gemaakt over aantallen. vluchtelingen. Ook het asielbeleid zegen ze dit en doen anders en dat zijn we gewend van de VVD en niks nieuws.

Mijn mening verschild hier in dat ze veel eerder terug moesten de procedures hebben gefaald hier. Dan wel goedkope arbeiders hier heen halen vluchtelingen een huis geven maar die kinderen moeten terug dat klopt niet

Wel ben ik het met @3 eens maar dit had eerder gemoeten en niet om even te scoren ze nu weg te sturen. Dit is alleen even imago ophemelen over de rug van deze kinderen meer niet

1
23 magikeven

@23 De SP heeft tot voor kort ALTIJD aangegeven vluchtelingen hier op te willen vangen, daarom faalden ze ook bij de laatste verkiezingen.
De VVD is een regeringspartij en heeft dus maar het e.e.a. te slikken.
En arbeidskrachten in de EU zijn geen illegalen van erbuiten.

0
24 Wild Rover

@24 even lezen dit van 2016 maar is ook al eerder naar voren gekomen

https://www.sp.nl/standpunt/asielzoekers-en-vluchtelingen

De VVD is een regeringspartij en heeft dus maar het e.e.a. te slikken. Het is maar net hoe het hun uit komt

En arbeidskrachten in de EU zijn geen illegalen van erbuiten. Het zijn allang geen alleen maar er zijn ook veel illegalen en criminelen mee gekomen helaas nog te veel in de doof pot

Maar goed ga daar nu niet te veel nop in moet nog even klussen zaterdag he heb opdrachten van de vrouw gekregen question fijne dag nog

0
25 magikeven

@25 Standpunten en acties zijn verschillende zaken, zeker in de politiek.
Roemer was een links watje, Marijnissen zal de bevelen wel doorkrijgen van haar ouweheer. question
En de VVD is wat meer EU gezind, en terecht. Als handelsland moeten we benaderbaar en flexibel blijven. Met ouderwets socialisme redden we het niet.

0
26 Wild Rover

@25 Succes nog met het klussen!
Ik doe vandaag maar wat ik het liefste doe; met paarden bezighouden, drinken en bijdehand zijn! question

0
27 Wild Rover

En soms moet je eerlijk zijn, soms geheimzinnig en dan in de meeste gevallen gewoon liegen.

0
28 niet-alles-geloven

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@33 Duidelijk dat jij niet in het heden leeft en weinig van de huidige problematiek begrijpt....

zojuist geplaatst door spookrijder

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@31Van de belasting op suiker naar prinses Amalia..Wordt steeds gekker hier. 😂🤣😂...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@32 Het zit je wel dwars hè ... gevoelige snaar geraakt ? 😋 ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@28 "Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is." Ik vindt het best wel curieus ja, gezien zijn i...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@30 En er is ook niemand die daar een punt van maakt, behalve een paar geschifte trollen....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@29 "Dus daarom wil wilders geen kinderen." Of hij geen kinderen wil, daar heb ik echt geen weet van. Maar als hij er eentje verwe...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@9 Bedankt voor de info ehDus 20% van de bevolking kunnen een land gijzelen en onderdrukken.Wat jammer dat die 80% het tij niet hebben kun...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

   Tja, chatGPT versus het CBS, en tal van publicaties op het internet. Zo is daar ook te vinden dat hij zijn haren verft om zijn afkoms...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Genoeg geluld . Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is. Racist!...

14 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Xxx Mom MoveCock TeasedPorn FaciAlicia Agneson NudeReal Brother Sister PornhubReality ShowpornKingcomicStephanie SwiftKoean XnxxSax Mmsпорно фотоSexes XxxxFree Sex 18Revista E Quadrinhos EroticosXxx Taسایت XnxxAunty Sexy NudeCougars Crave KittensTopnudecelebAmateur British Mature PornXnxx SoftPuffin Asmr LeakXxxsexy BhabhiPeliculas Completas PornográficasItty Bitty Tittie CommitteStraight Guys NudeXxx Video RasiyaNaughty AmaricaCulossexoAnimesex PornMelhores Pornô BrasileiroStarporn VideoAlecia FoxKalia KaiJasmine Mathur PornJiggle TitsPorn Gay WhiteBig Booty PawgsBig Breast Sucking LesbianHitomi..laFetish VidzRedhead P O R NFull Hd Xxx HindiPorn Hd Hot VideoHoney Gold PornVeronica Perasso NudeReincarnation Colosseum UncensoredBaap Beti Ki Blue FilmPriyanka Chopra Ka SexBrotherfuck SisterAndhra Sex Record DanceJav HardcoreHqporner.coomNude Photos Of ShakeelaPorn Stars That EscortMeguntt PornBig Booty NekedStrip GifaDulce.moon NudeNollypornPunjabi Aunty Porn VideoMika Tan XxxMiakhaCojiendo BorrachasXvideobangladeshSexiest Naked FemalesNadia Nyce NudeCrystalrushSex Video Yoga ClassChinese Open SexKamsutra Sexy MovieRambha Hot PhotosJapanese Father XvideoCallie Brooks BangbrosPicture Picture SexySexe ModelleFreeporn SitsMom's Pov.com7ds PornSecretary Sex VideosWake UpnfuckTo Love Ru DarknessGloryhole BukkakeDavey Wavey PornMallu Boob PressStreaming Video SexThai Teen AnalDukes HardcorehoneyGambarmemekGay Interracial PornNude Pics Of GirlsXxxv VideoBlue Film Full OpenBangla SexM Fuck ComGayxbideosWomen Fucks HorseNudeselfiesTik Tom PornLe.bonstreamNude GifyParis Hilton VideoSsbbw CreampieXxx Hd DrMaria Nagai UncensoredPolice Sexy BfPriya XxHot Sexy ChutRate My RackAlura Jenson FemdomStevie Rose SpankNaked Loud HouseDanger XxxYourstrawberryflame Onlyfans LeakFucking PartyPunjabi Porn VedioHornypornBig DildosSkipthegames PittsburghPahli Bar Chudai VideoAmber Daniels OnlyfansAbigail Mac PornAdult Movie ClipsSindhu Hot SceneFirst SquirtCrackhead Blow JobsBrooklyn Chace PornHanimemTubxpornsFaith Hill NudeBlack Granny NudeAdult Film StarsAlexis Fawx MoviesPussy BulgeFutanarihentaiIncestflizSnapchat Nude GirlsGay Cumming TwitterLund PickFree Xxx MuvisWomen Caught MasterbatingAdult Full Free MoviesPorn GropeAriella Ferrera SexStepmomxxM.i.a. NudesMasseuse PornFlash A BoobBlacked Porn VidsKemono.paety