door Mijn waarheid in Politiek  ·  195 Reacties

  • 17
  • 980x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@148 Misschien zit er ook nog wel wat racisme bij degenen die zo hard roepen dat ze moeten blijven.

4
151 JackKropotkin

@149 Precies. En als ze het er niet mee eens zijn dan kunnen ze nog naar het EVRM. Ik hoop dat hun advocaat dat ook doet. Maar idd *geen* eigenrichting.

1
152 Mrs. K

Herstel @152 EHRM.

1
153 Mrs. K

@148 Waar zeg ik dat ik dat soort uitzettingen wel goed vind ?

1
154 proxy

@52 "Die kinderen zijn nu 12 en 13 jaar en wonen al 10 jaar in Nederland.
Ze kennen dus niks anders dan Nederland!
Zijn hier jarenlang naar een Nederlandse school gegaan en zijn onderhand alleen al daardoor gewoon Nederlanders!"

Als je hieraan de konsekwentie verbindt dat kinderen dan niet verplaatst dienen te worden, dan maak je het eigenlijk onmogelijk voor een ouder of stel dat nog jonge kinderen heeft om te (r)emigreren.

2
155 Mappie

* Verwijderd door de redactie *

156 E.Meel

Hahaha : @148 Mrs. K(ropotkin) in discussie met @145 : Haar echtgenoot Jack Kropotkin!

2
157 =*(++)*=

@140 Precedent werking, serieus ? Phoe phoe, goed geïntegreerde kinderen, die hier opgegroeid zijn, hier laten blijven, wat een ramp. Hoeveel zullen er van zijn per jaar ? Daar valt vast wel een wet voor aan te maken te zijn.

4
158 proxy

@154 Ze mogen dus allemaal blijven? Want elk kind spreekt binnen een jaar Nederlands en heeft Nederlandse vriendjes. Wat is er gebeurd met het criterium voor een asielaanvraag, gegronde vrees voor vervolging, en met het criterium voor een verblijfsvergunning ogv langdurig verblijf, niet liegen, je niet onttrekken aan toezicht en meewerken? Gaan we alle asielaanvragen voortaan beoordelen op zieligheid, dwz volslagen willekeur? Waarom schaffen we de Vreemdelingenwet niet gewoon af? Nog een laatste: als ieder kind mag blijven (als de minister aan deze kinderen een verblijfsvergunning geeft kan hij anderen, én hun ouders, broertjes en zusjes, die ook niet aan de criteria voldoen niet weigeren) hoe houden we genoeg draagvlak, ruimte en geld voor degenen die wel vervolgd worden of een oorlogssituatie ontvlucht zijn? Die moeten dan maar even wachten?

2
159 Mrs. K

@150 : Dus kinderen van 12 en 13 jaar die niet anders weten / kennen dan Nederland haal je weg uit de enige omgeving die ze kennen met de mededeling "zoek het verder maar uit" en dat mag je niet "straffen" noemen?

6
160 =*(++)*=

@99 "eigenlijk vind ik zo een uitzending als Pauw vanavond stemmingmakerij. "

Helemaal mee eens.

3
161 Mappie

@160 . Straffen horen bij het strafrecht, voor zover de overheid straft, daar gaat het hier niet over.

0
162 Vandeprinsgeenkwaad

@156 Rustig rustig meel ...

1
163 JackKropotkin

@159 We hebben het hier over kinderen die hier opgegroeid zijn en al langer dan 10jr. wonen. Nederlanders dus, ze hebben nooit iets anders gekend.

5
164 proxy

@160 Je mag het noemen wat je wil maar het is geen juridisch ‘straffen’. Het kan voor die kinderen best als straf aanvoelen maar dat doet een maand geen zakgeld vanwege kattenkwaad ook.

3
165 JackKropotkin

@156 Lol, je kletst weer eens uit je nek. Ik plaatste voor jou een link over de Regeling langdurig verblijf in 359 in dit draadje: https://www.nieuwskoerier.nl/news/345304-honderden-mensen-demonstreren-tegen-uitzetting-lili-en-howick

Dat de kennis van het Vreemdelingenrecht hier bedroevend is is me gevoeglijk bekend, vandaar dat ik die link plaatste.

3
166 Mrs. K

@164 Ik ben als 10-jarige verhuisd met mijn ouders van Nederland naar het buitenland, nooit wat anders gekend dan Nederland, sprak geen andere taal dan Nederlands ... ik heb ongeveer een maandje heimwee gehad naar mijn vriendjes ... verder niks.

2
167 JackKropotkin

Ik heb een collega die in Nederland is geboren. Op haar vierde verhuisde het gezin naar Australië. Toen zij 12 was verhuisde het gezin terug naar Nederland. Omdat zij op jonge leeftijd naar Australië ging was zij de Nederlandse taal niet machtig, maar sprak ze alleen Engels. Dus moest ze toen ze terug kwam Nederlands leren, en dat kan ze wel maar ze spreekt beter Engels dan Nederlands.

0
168 benbenieuwd

@139 "En u wilt ze terugsturen naar die genadeloze moeder . "

Nee, ik vind dat ze in hun eigen land thuis horen en, wat mij betreft, wordt dit onmens van een "moeder" zo snel mogelijk uit de ouderlijke macht ontzet.

2
169 Mappie

@156 Toon gerust aan dat je mij wijzer hebt gemaakt op gebied van de Regeling langdurig verblijf en dat je eerder criteria postte dan ik. Succes.

Je beweert ook “Die regeling is een idiote regeling als i de eisen gaat lezen.” Best apart, aangezien honderden kinderen van deze regeling gebruik konden maken. Die hadden geen enkele moeite met de criteria.

1
170 Mrs. K

Gelukkig mogen de criminele asielmigranten wel blijven in dit land. Stel je voor dat je die gaat uitzetten.
[Sarcasme off]

5
171 Eric

@167 @168 : Verhuisd met de warmte en ondersteuning van een gezin!!!

Een onvergelijkbare situatie!

11
172 =*(++)*=

@129 "U gebruikt veel woorden om te illustreren wat een onbehouwen horken er in de pollitiek rondlopen. Uw VVD, er stond iets opmerkelijks over 2,1 miljard en ouderenzorg . Wellicht kunt dat beter recht praten dan nog verder onzin over 2 kinderen te verspreiden."

Spiegeltje nodig meel?
Als er íemand is hier op het forum die géén onzin verkoopt dan is het Mrs.K wel.

1
173 Congo

@140 "En nee, dat valt niet op de moeder te schuiven: de kinderen zijn allebei een eigen asielprocedure gestart nadat de moeder vertrokken was."

De kinderen hebben helemaal niets gedaan.
Er is namens hen opgetreden door derden.
In feite zijn zij evengoed speelbal van de anti-uitzetploeg als dat ze dat zijn van hun moeder.

0
174 Mappie

@172 .
Die moeder heeft alle hulp die zij kreeg afgewezen om het zo kil mogelijk te maken maar nu wil zij wel.

0
175 eigenmening

@143 "Als beschaafd land zorg je daar voor."

Dat wordt ook gedaan.
Er wordt vervoer geregeld naar het thuisland, nadat er onderzoek is gedaan naar de daar beschikbare en afdoende gevonden opvang.

1
176 Mappie

@164 Dus als China miljoenen kinderen stuurt die hier asiel aanvragen, van alle beroepsmogelijkheden gebruik maken, nog wat kansloze onzinprocedures starten (medisch, really?) en valse namen opgeven als ze terug moeten keren, waardoor ze jaren hier verbleven hebben en geïntegreerd zijn, mogen ze allemaal hier blijven?

Reden voor asiel is gegronde vrees voor vervolging. Een verblijfsvergunning krijgt men ook als er in land van herkomst oorlog heerst. Of als je eerlijk bent geweest maar je procedure jaren duurde. Daar voldoen deze kinderen niet aan. Als dit door de vingers wordt gezien liggen er de volgende dag duizenden aanvragen van kinderen (en hun broertjes, zusjes en ouders) die ook recht hebben op een verblijfsvergunning terwijl ze uit een veilig land komen en ze genoeg kansen hadden op een verblijfsvergunning ogv langdurig verblijf.

1
177 Mrs. K

@175 : En je wilt de kinderen terugsturen naar een moeder die dit allemaal op haar geweten heeft???

8
178 =*(++)*=

@173 .
En hij vergeet zijn eigen partijtje D66 erbij te zetten.^_^

2
179 eigenmening

@172 Je snapt niet dat de moeder met kwade opzet haar kinderen heeft achtergelaten en geen huis geregeld heeft? Ze wist dat ze kansloos waren en hoopte dmv media-aandacht en beroep op emoties iets te bereiken.

1
180 Mrs. K

@178 .
Ja.

0
181 eigenmening

@167 Dat is toch heel iets anders Jack, dat weet jij ook best. Ik mag toch aannemen dat jouw ouders o.a. voldoende financiële middelen hadden en je niet in een kindertehuis plaatsten.

3
182 proxy

@178 De moeder belde dagelijks meerdere keren met de kinderen. Ze was blijkbaar.zeer betrokken. Behalve als het medewerking met DT&V betrof.

0
183 Mrs. K

@169 Mee eens, maar dan krijg je weer te horen dat je een onmens bent, omdat je moeder en kinderen wilt scheiden. Het is nooit goed.

1
184 lisaaatjuh

@180 : Jij wilt die kinderen terugsturen naar een moeder die dat heeft geflikt uit eigenbelang?

7
185 =*(++)*=

@145 Kan zo wezen.... maar ik heb nu eenmaal meer vertrouwen in kinderen, die hier graag willen wonen, hun vrienden hebben, naar school gaan, deel uit willen maken van onze maatschappij, de "vergrijzing van ons landje tegen willen gaan, waar onze overheid haar smoel vol van heeft" dan een stelletje uitgeprocedeerde Afrikanendie hier woningen kraken en echt schijt aan alles hebben onder de noemer "We are here!"...

3
186 LoydMorris

@186 Het ‘We are here’ -argument vind ik nogal kortzichtig ... het is alsof je dieven maar moet laten gaan omdat er nog zoveel moordenaars vrij rondlopen.

2
187 JackKropotkin

@187 Prioriteiten stellen.....

2
188 LoydMorris

@182 De middelen waren er en tehuis was niet nodig idd. Naar ik begrijp is het voor die 2 in Armenië ook best goed geregeld.

(Overigens heeft mijn jongere broer als ~14-jarige later wel een aantal maanden in een internaat gezeten in het buitenland vanwege een nieuwe verhuizing van mijn ouders. Ook hij heeft er niets ergs aan overgehouden. )

1
189 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

@81 Zie @94 . Ik kan het niet beter verwoorden. (Bedankt Roy!)

190 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@86 Wat weet u nou af van wie ik wel of niet financieel ondersteun? Ja, u zou kunnen bedenken dat ik de PVV geen stuiver geef, maar verder?

191 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@40 het kan wel anders en dat hebben de kinderen laten zien. Integreren.

Dat is/was de issue niet. Het gaat erom dat dit mensen uitnodigt om hetzelfde kuststukje uit te halen als deze moeder over de rug van hun kinderen. Dat is gewoon niet wenselijk.

192 verwijderd110

@192 10 jaar hebben deze gelukszoekers een plek van echte vluchtelingen bezet gehouden
Daar hoor je links niet over

1
193 GOTCHA666

** gebruiker verwijderd **

@102 Valt je ook niet op dat er nu gesproken wordt over uitgeprocedeerde illegalen die de boel hier verkankeren en die uitgezet moeten worden?? Ik hoor die geluiden ook hier van links,dat bestond toch niet?? of in ieder geval was het benoemen een groot taboe. Vanwaar deze ommekeer ineens vraag ik me af??

194 verwijderd110

Er is zoveel goeds in de slechtste van ons en zoveel slechts in de beste van ons, dat geen van ons iets kan zeggen over één van ons.”

Zomaar een regel uit een boek dat ik vanmiddag zat te lezen..

0
195 shym

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Andrew Bridgen MP: "I'm Afraid It's Going To Be Bigger Than The Holocaust"

oor de lieden die het Engels niet machtig zijn: https://www.ninefornews.nl/parlementslid-ik-vrees-dat-het-erger-wordt-dan-de-holocaust/...

1 minuut geleden geplaatst door Sarcoff

Wedergeboren
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@107 Good zo hoor, prima! Laat maar zien wat voor leugenaar je bent, #6, weet je nog ') Gevolgd door jouw 9, 23, 28, ...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@45Nee, ik verwacht dat jij iedere morgen een lijstje krijg van welke artikelen jij die dag moet plaatsen....

1 minuut geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@24 Moslims lachen zich de ballen uit de broek om dat soort figuren....

2 minuten geleden geplaatst door spookrijder

RobP
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@39 De Oekraïne is dus geen lid van de NAVO.Ok. dan is dat ook weer duidelijk....

3 minuten geleden geplaatst door RobP

Sarcoff
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@34 Dat jij denkt dat ik alles geloof wat dissident one schrijft is jouw interpretatie, het is een van de weinige sites die je direckt op NK kun...

5 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

RobP
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@33 Onverwoestbare tanks??? Waar heb je die onzin gehoord?"De realiteit is dat de Oekies, ondanks de (geheime) steun vanuit het Westen, binn...

5 minuten geleden geplaatst door RobP

Snorrie
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@39Oh wow.De uitspraken van iemand die er geheel buiten staat als waar aannemen.Zo kom je er wel.p.s.een ex-politicus behoort ook to...

6 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

   Deze Nederlanders strijden voor Rusland: ‘From Donbas with love’ https://pointer.kro-ncrv.nl/deze-nederlanders-vechten-voor-rusl...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Biscanna
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@106 Ook daar ben jij veel beter in, plus dat je altijd ontwijkende antwoorden geeft, altijd schelden, op de man spelen, leugens vertelt, wegkij...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Sharing Bed PornMona Y Geros OnlyfansEva Elfie FacialQuadrinhos +18Palm Springs EscortHot TittesSouth Indian Xx VideoNew Couple Porn VideoGaymassagevideoAnna Bell Peaks StepmomNsfwmonsterFotos De VaginasBlack StrippersNaked Miranda LambertIranian PornstarSleeping With Sister PornWife Rides BbcJp Massage Xxxالسكس تويترStrawberrytabby NudesCobie Smulders NudaJav StarHuston The Porn StarWww Gay Sex VideoNude Gina GershonPornmassagePetite EroticKaden Kole CreampieEmily Clark NudeSexyaiTelegram Grupos PornografiaXnxx Full LengthRiny PornHindi Chudai AudioBbw Pron VideoXvideos Indian TamilSexvideyRachel Welch NudeGabbie Carter BlackChole LamoreSasha Alexander PornHentai LabyrinthFree Milf CideosBoywifeSavita ComicsHot Shots OriginalAmelia SocurvyMonica Sex VideoMonster Fuck VideoReyes Twins PornAdult Entertainment Expo 2008Teenage Latin PornBhojpuri Xxx Sex VideoMollychanSunny Sunny Leone Sexy VideoGay OrnDesi Bhabhi Sexy PornVideoporno TriosX X PornosNude Beaches In FranceTai PornBlack Wife GangbangedXhmA R PornFree Manga HentiaXhanster ComGina Gerson NudePanty CameltoeFuta DomHot Sexy Video BoobsSex Videos Full Hd TeluguM.i.l.fLayla Rose PornSexxyjaimie OnlyfansDbz Comic PornKendra Lust PornDesi PronNaked Mallu AuntyPussycum PornAmature Casting CouchGay Porn SpycamMassage With Happy Ending NearXcidwosFutanari GifsSisxxxxTaboo Sister PornPuta ProcuraBouncy TittsVideos Poro MadurasAshley Tervort OnlyfansMobile XxxGuys CummingTami Erin NudeHindi Hot Sex VideoDipika Padukone SexTeen First Time FuckVirvin PornXxx Sunny Leones VideosDaintywilder SextapeTaiwan NudeKayla Jade East PornTrans_heavenJacquie MichelGisele Bundchen NakedSluttyashlaSony Xx VideoAngelinacastroKristen KindleTerrie Hatcher NudeNaked Women HotFoot FemdomJennifer Aniston SexLand Chusne Ka VideoSexy Nude Mode免费 色情 网站Omegascans OrgLesbians Ebony PornKayla PaoliniMamadas RicasBrazzers Xxx Full HdNkkvr-067Full Sex Sunny LeoneXxx Sunny LioneyDomestic Girlfriend HentaiList CawlerXxxxxxxxxhGrannyflashDevar Bhabhi SexxStreet Fighter 6 NudeBigass Lesbian PornPuri Nangi LadkiBhojpuri Sexy SongTelugusextalkAnal Gaping LesbiansNicole Aniston SquirtKimber Lee OnlyfansChhota Bheem X VideoViolent HentaiVideos Of Naked Mature WomenBp XxxnxGoth Pornstarsفیلم سکس خواهر برادریSex Blue FlimIndian Blackmail Porn VideosVeronica VansingBooby XmasSharon Lee FeetBlacked AnalAunty Removing BraChineseporn