Meerderheid allochtonen wil geen allochtoon worden genoemd (bnr.nl)


BNR.nl houdt ondernemend Nederland op de hoogte via live nieuwsradio, de beste artikelen, app en podcasts. ...

door Inter in Politiek  ·  30 Reacties

  • 1
  • 377x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dus is het einde van dubbele paspoorten gewenst ! allemaal op en top Nederlander !

https://www.nieuwskoerier.nl/news/34325-meerderheid-allochtonen-wil-af-van-registratie-herkomst

1
1 Moskowfiets

De allochtoon formerly known as allochtoon ...question

0
2 Tjeempie

Eerst als groep je naam stuk maken en dan niet meer met deze naam aangesproken worden.

Een goede naam houden is moeilijk maar een goede naam stukmaken is snel gedaan.
Ze moeten als groep eerst hun naam weer goed maken en deze hoog houden, want zonder investering van de groep om hun naam goed te maken is binnen een mum van tijd de nieuwe naam ook stuk

0
3 TheoTheo

@1 ,

Dat heb ik nooit begrepen. De meeste tegenstanders van dubbele paspoorten zijn ook voor het terugsturen van mensen met dubbele paspoorten. Dus willen jullie criminele allochtonen nou wel of niet in Nederland houden, ik snap t niet.

7
4 Robot

@4 de meesten willen dat ze hun Nederlandse paspoort inleveren en terug gaan.

Wel eens van minder minder gehoord?

0
5 TheoTheo

Wat een onzin. Allochtoon is een prima woord met een duidelijke definitie. Niets negatiefs op zich. Dat jijzelf of anderen een negatieve associatie aan het woord geeft/geven, is niet de schuld van het woord.

Gezeik om niets weer.

2
6 Yisrael

Mweh mij boeit t niet, ik ben gewoon een Allochtoon, noem t beestje gewoon bij zn naam. en langdurige uitkeringstrekkers zijn mensen zonder ambitie die niet voor zichzelf kunnen zorgen. Houdt op met die lange tenen en ga aan het werk.

0
7 Robot

@6 Juist niet,de verscheidenheid binnen de categorie allochtonen is zo enorm groot dat je geen recht doet aan de verschillende groepen als je ze onder éen noemer plaatst.

5
8 21st Century Guy

@5 ,

Uhh sure, er zijn mensen die dat willen. Maar zo makkelijk gaat dat natuurlijk niet. Dus weer even terug naar het echte vraagstuk. Wat wil de PVV nou?

- Geen dubbele paspoorten
- criminele allochtonen terug sturen

Leg mij eens uit hoe dat samen gaat?

4
9 Robot

@7 Japanse allochtoon ?...

0
10 21st Century Guy

Gewoon gezwam, dit soort geleuter onderzoeken komt de laatste tijd steeds vaker, ruikt heel erg naar de linkse gutsieclubs, een voor geselecteerd groep waarvan de mening al bekend is word verzocht aan een onderzoek deel te nemen!

1
11 Zie Hier

Dan heet u vanaf nu Merkelingen. Ook einde tweede paspoort gauw doen. Vreselijk, dit beleid. De EU met christelijke achtergrond duwt je de moslim-migranten de strot in en mag je niet klagen en ze ook neit meer bij de naam te noemen. Ze zijn alleen hier om het aantal gelovigen bij te vullen, de aandacht weg te trekken, de schuld op te nemen, van het echte probleem en dat is de Christen-EU zelf.

0
12 Boelie

Zwarte Piet zit nog op de boot en nu hebben we dit geouwehoer weer.

1
13 Befkoning

@10 ,

Neuh, derde wereld allochtoon xD. Dus wat mij betreft herrieschoppers terug naar eigen land, en sociale onderklasse terug naar het ouderlijke nest. Ik vind Nederland een fantastisch land, maar zit ook wel vol met mensen met 'Im down on my luck dus ik ben zielig' mensen.

Dan denk ik wel eens, als je het in Nederland niet red... in mijn land was je gewoon een prostituee of verslaafde geweest.

Dus ja, ik ben wel blij dat de PVV groot is. Want een VVD/PVV constructie zie ik wel zitten. Paar gezond verstand immigratie wetten erbij en dan kan de VVD die linkse zieligheids voorstellen rustig gaan ontmantelen. Geert kan bij zijn kiezers toch niks fouts doen. En als het aan de PVV ligt sturen ze niemand terug naar eigen land, want ze willen af van dubbele nationaliteiten. Ik maak me nergens zorgen over in ieder geval.

0
14 Robot

@8 Dat gebeurt toch met ieder ander woord dat ervoor in de plaats komt ook? Het woord stelt gewoon dat je geen 'inheemse' Nederlander bent. Dat is een brede betekenis ja, maar er is wel behoefte aan binnen een taal.

1
15 Yisrael

@11
Dat u nu zelf graag autochtoon genoemd wil worden betekent niet dat een ander ook autochtoon of allochtoon genoemd wilt worden.
Ik word liever Nederlander genoemd en velen met mij.

2
16 techcenter

de naam allochtoon is juist heel erg positief. meestal gebruik ik andere namen voor buitenlanders

0
17 Franspisco van Jole

@16 'Autochtoon'/'allochtoon' gebruik je om de Nederlandse bevolking in specifieke gevallen in te delen, waarna de groep 'allochtonen' vaak nog wordt onderverdeeld in oorspronkelijke nationaliteit.

'Nederlander' is een nationaliteit en is daarmee totaal onvergelijkbaar met een begrip als 'allochtoon'.

1
18 Yisrael

@17 Zeker. Kansenparel, rifaap, woestijnrat, klikturk of dobberneger had bijvoorbeeld ook gekund.

2
19 Befkoning

@15 Maar je hoeft iemand van de 5e of 10e generatie niet zo te noemen je kunt wel of moet eigenlijk wel voor statistische en andere wetenschappelijke doeleinden ras en afkomst bijhouden dat is wat anders.

2
20 21st Century Guy

@19 Lekker positieve gozer bent u.

1
21 21st Century Guy

@16 ,

Waarom is dat? Ik ben ook allochtoon, en het boeit me niks. De meeste mensen die je die label willen blijven opplakken hebben toch niks significants met hun leven gedaan, waarom zou je je daar iets van aantrekken? Een paar heikneuters met een 9 tot 5 mentaliteit die niet voor hun eigen gezondheid kunnen zorgen, waarom laat je die macht over je hebben? Het woord allochtoon is niks, tis gewoon net als zwarte piet of de Burkini weer een reden om hun ongenoegen te uiten. Het heeft nul waarde, maar wordt door de onderlaag opgeblazen als iets principieels. Moeten ze vooral doen als ze daar tijd voor hebben, maar werk liever aan je eigen prestaties. Wees niet zo onzeker. Als je in je eigen prestaties geloofd hoor je je niks aan te trekken van mensen die het label allochtoon belangrijk vinden.

1
22 Robot

@19 ,

Tja je zet jezelf een beetje voor paal. Als mensen zeggen onderlaag van de bevolking bedoelen ze radicale moslims en mensen zoals u. Maaruh, stem in maart even PVV als je wil, en daarna weer terug onder je steen. Krijgt u van Rutte een paar immigratiewetjes erbij en een AOW leeftijd van 70, zoals het hoort. Dus bij deze bedankt dat u links zo klein mogelijk maakt.

0
23 Robot

@20 Dat hoeft inderdaad niet, het is namelijk gewoon fout gebruik van het woord.

1
24 Yisrael

@4 geen dubbele nationaliteit wil ook zeggen dat je na crimineel gedrag niet zo maar naar een ander land kan vluchten en niet uitgeleverd wordt. (zoals Saban B.) om vervolgens elders als God in Frankrijk te leven terwijl jouw slachtoffers het nakijken hebben. 1 paspoort hebben is kiezen. Het voorkomt dat partijen gaan winkelen tussen de landen. Enerzijds willen mensen met een dubbelpaspoort als nederlander behandeld worden en anderzijds vinden zij zichzelf geen nederlander maar Turk, Chinees, Marrokaan of welke 2e identiteit dan ook. Daarmee zetten zij zich zelf buiten de Nederlandse samenleving. Om vervolgens die zelfde samenleving te verplichten hun andere identiteit te respecteren. Zonder dat respect aan de nederlandse maatschappij te tonen.
Ik vind het prima om nederlandse criminelen in NL op te sluiten, zonder dat andere overheden op basis van dat 2e paspoort zich er mee bemoeien en een alternative behandeling eisen, omdat de detentiecentra niet aan buitenlandse eisen voldoet.

Daarnaast laat de zaak Erdogan/ Gulen zien dat met dubbele paspoorten ook dubbele affiniteit ontstaat. Net zoals de Marrokaanse koning door marrokanen met een dubbel paspoort als hoger of meerwaardig gezien wordt boven de Nederlandse koning. De wet van een ander land boven de wet van je thuisland (het land waar je woont en veel ook geboren zijn) zetten, voorkomt dat men zelf actief intergreert in de samenleving, want dat andere land is toch beter. Als NL'ers dan zeggen ga daar dan wonen als je het daar zoveel beter vind, dan is dat ineens racistisch want ze zijn immers hier geboren, wonen hier al tientallen jaren. Dan is NL ineens wel thuis.
Maak een keuze en sta achter je keuze, ipv ten koste van alles alleen maar an jezelf denken en het onderste uit de kan te halen. Alleen dan kan een solidaire samenleving blijven bestaan.

0
25 Merlinswit

@25 ,

Tja ik geloof niet zo in een solidaire samenleving. Elke persoon is egoistisch en wil wat hij of zij wil. Ik geloof meer in wie buiten de boot valt, die moet uit noodzaak leren zwemmen. Want uit zichzelf doet ie t niet.

Ik heb twee paspoorten. Maar als ik er een moet inleveren, mijn buitenlandse voel ik mij daar niet meer Nederlander door. Iedereen die een beperkte mate van succes heeft is geen buitenlander of Nederlander. Die is gewoon zoals iedereen die het voor de wind gaat, lekker bezig met zichzelf.

Maar op zich stel jij dat je criminele buitenlanders niet terug wil sturen, dus al je argumenten zijn 100% duidelijk en valide. Ik dacht alleen dat de meesten die dit wilden uit de PVV hoek kwamen en ook mensen wilden terug sturen. Dat kan dus niet zonder dubbele nationaliteit.

0
26 Robot

@21 , @23 Rustig maar... Ik reageer op @17 en citeer gewoon wat termen die ik regelmatig zie of hoor.

0
27 Befkoning

@26 Op het moment dat er 1 paspoort is, is het geen buitenlander met een NL paspoort. Dan is het of een buitenlander, waarbij we met een aantal landen een uitwisselingsverdag hebben die dan elders zijn straf uit kan zitten, net zoals NL-ers in NL hun straf uit kunnen zitten, of een nederlander.

Ik snap niet waarom het voor mensen met meer dan 1 paspoort zo moeilijk is om een keuze te maken. Als het niet uit maakt dan hoef je toch ook geen 2 nationaliteiten te hebben.

Over de solidaire samenleving zijn we het niet eens, dat is verder prima, dus daar ga ik niet verder op in.

0
28 Merlinswit

nou dan wordt t weer buitenlanders..beestje krijgt toch een naam

0
29 Lets keep it cool

redactie: hoe komt t dat de eerste regels half zichtbaar zijn in het kader?

0
30 Lets keep it cool

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

nog steeds 2,7 % !Waarom niet eens keer -2,7 % ?? En dat alles goedkoper word en de welvaart voor mensen echt toeneemt ?Oohh nee die Haa...

3 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Sarcoff
Radicale islamisten bijeen in Hamburg: ’Kalifaat is de oplossing’

Ik zie het er van komen dat men ze met de belofte van een kalifaat in de EU naar de frontlinie in Rusland gaat trachten te sturen, zowel moslimm...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Zie Hier
Ook supermarkten verkopen steeds meer shakes en eiwitrepen

Het nieuwe verdien model belazeren met een gezond etiket voor luie domme mensen!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Laurens Dassen én Volt-pimpende media AFGEMAAKT: 'Waarom geven ze dit irrelevante mannetje zoveel aandacht?'

Het is niet alleen dat kwalletje maar ook kneus Paternotte zijn niet van het beeld af te slaan WNL en OP1 krijg je voortdurend die braakballen v...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Inflatie daalt licht tot 2,7 procent

Niemand kan beargumenteren waarom er inflatie moet zijn. Dat is vreemd....

27 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Rooibos
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

https://rumble.com/v455x4k-pfizer-insider-admits-mrna-set-to-kill-billions-within-months.html...

30 minuten geleden geplaatst door Rooibos

wildersfan
Maurice de Hond waarschuwt voor toenemende polarisatie: Extremen worden steeds groter!

Die Rob de Wijk zit iedereen op te hitsen voor een oorlog, maar hij vindt zichzelf te goed om naar het front te gaan. Dat soort mensen moeten ze...

38 minuten geleden geplaatst door wildersfan

DWZ
Jetten overweegt subsidie voor omstreden biomassacentrales, ondanks kritiek

''Demissionair klimaatminister Rob Jetten'''Demissionair'.......

44 minuten geleden geplaatst door DWZ

Rooibos
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Oversterfte is nog steeds gaande. En onze jankende HOERnalisten doen hier geen enkel onderzoek naar.Bang voor hun baantje en niet onafhankel...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

wildersfan
Maurice de Hond waarschuwt voor toenemende polarisatie: Extremen worden steeds groter!

Dat snap ik wel. Academici willen hun lätte en avocado's en om dat te realiseren voeren ze laagopgeleiden in ruil voor een sportabonnement af n...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Eva Elfie SquirtAsian Big Tits BjOlivia Cooke SexXxnx Mia KhalifaChut Chatna VideoSexy Movie Sex MovieSummer Soderstorm NakedDate Night With NagantGsporn.comWww.skipthegamesSexlofUpskirtXharmstar ComVictoriamatosa PornDdf PornDesi Sex HubEbony Wife SharedまんこDiy Sex MachineAunty Ki MalishCapri Cavanni CreampieAmature Gon WildAbella Danger BootyXevbellringerpornGirls MoanBella BrewerJabardast PornZoo PornBritney Amber BlowjobSon And Mother Make LoveEtomeCaught Gay PornNaked MarurePuerto Rican PornstarsXxc OmPornochilenoKatrina Jade GangbangPrincess Lili Pornسكس.مراهقاتCapri StylesHannah Weddington NudeHeroins NudeBrazzers YoungJav Việt SubAngeka WhiteStepmom ThreesomeChickpet Saree MarketPorn Stars Of JapanHot College Girl Leaked ForumPorn On The NetLunarexx NudeDengichukovadamHeaven HentaiBhabhi Dever Porn VideoGood Head PornBlack TgirlsPorn Game SitesFree Sex MoiveVideos Pornos MadurasAdam 4 Adam ComWww Sex Vidio ComRobot XnxxMujeres EyaculandoLesbian PornolarSexi Sex XxxJeth Se ChudaiFigging PornDanica Logan FeetBaddies NudeDildo RidingBrooklyn BaileyKacey Kox GangbangMom Seduces Sons FriendGonewildstories RedditErosguiaIntitle: Webcamxp 5Hard Pounding PornPorn Booty ShortsBlacpornXxxtranny PornLoud House Porn ComicsBillie Rae BrandtLove Wolf VidsBouncing Tits TeensHardcore Lesbian SquirtLesbian Strapon BondageElite AconpanhantesGarcelle Beauvais NudeSsbbw XxxY OupormFree Porn FilmUk Onlyfans PornCrossfit Women NakedXxnx JepangNude Crystal BernardBlack African Sex VideosSunny Leone PusssyFemdomblowjobBokep JapaneseImagefap.co.mHentaistream FreeHentaianime MangaTheporndudPretty Naked WomenLovelymimi NakedScarlett Rose PornJasmin Savoy Brown NudeTaboo PizzaRiya PandeyBlonde.nudityNasty Granny PornSexemodel.Latina PornstasCum For MeBreat Feeding PornTwerking Naked GifPokemon Misty SexRought HentaiReal Malayalam Sex VideosStep Brother PornMother Big TitFanswingerdPornoonlyپورن الکسیسNew Porn Video Hd DownloadBeautiful Porn HdPawn Shop PornIndian HdpronForced CreampieCojiendo Con Mi TíaPornos Por DineroReacting To Big CocksXnxx Porn DesiBest Sex Indian VideoBrenda Trindade SexSexy Porn Video HindiJada Fire AnalFamiky Strokes PornFull Hd Quality Sex VideosIndan Xvideo ComReagan Foxx NudeStrippers Dancing PornJessica StardustNude At The StoreHonjou Suzu야동 사이트MaturealbulmKendra Lust TwitterToon SexxxNuas No Tiktok