door Havermout in Politiek  ·  47 Reacties

  • 24
  • 811x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gisteren en poos naar dat toneelstuk in de 2e kamer zitten kijken,toneelgroep Amsterdam heeft er geduchte concurrentie bij gekregen!

2
1 Hannie1

En toch had Blok gelijk met zijn uitspraak en als hij een vent was geweest had hij zich gehouden aan die uitspraak en niks sorry.

3
2 Interessant

"Hoe kan minister Blok zo radicaliseren'', wil Denk-leider Tunahan Kuzu weten. ,,Nederland is een multiculturele en multireligieuze samenleving. Loop naar buiten, kijk om je heen en kom terug. Als je dan nog het maatschappijbeeld van Stef Blok aanhangt, ben je bewust blind voor de verrijking van diversiteit.''

Proest !!!!!

3
3 flauwekulallemaal

Daar is iedereen het wel over eens, nee hoor, daar is niet iedereen het over eens, Blok had met zijn uitspraak gewoon gelijk.
Alleen was hij zo hypocriet dat hij zijn keutel weer introk.
Dus ik hoor niet bij iedereen.
Ik haat het dat kranten menen mede in mijn naam te spreken.

3
4 Positivo

@4 het alternatief was een "palestijnse" op die positie geweest.
Dan maar politiek hypocriet

7
5 chouffleur

Blok hoeft maar één vraag te stellen.

"Wie hier is bij machten om mijn opmerkingen inhoudelijk, en zonder aanvallen op de persoon te weerleggen?" Dan ben je natuurlijk meteen klaar omdat zijn uitspraken feitelijk juist zijn. Het probleem is alleen dat ze niet politiek correct zijn, en de uitspraken over mensen met een kleurtje gaan.

3
6 Bluth

Ik denk nog steeds dat Blok het meende wat hij zei, gisteren zei hij me te vaak ik had mijn woorden zorgvuldiger moeten kiezen, pas op aandringen van Klaver en Pechtold ging hij over op een excuus. Zijn gezicht sprak boekdelen, star en zonder emotie.

3
7 lisaaatjuh

@1 inderdaad een toneelstuk.
M.n. door Pechtold en Klaver. Zij denken namens het hele volk te spreken. Leugenaars en die 2 zeker niet namens mij. Ik denk dat zeker 40% van de Nederlanders het met Blok eens is. Zelfs veel Surinamers geven toe over wat blok zegt.

3
8 Pluten1

@7 en @8
++++++++++++++++
Pechthold en Klaver, de twee engste en gevaarlijkste idioten in de 2e kamer die Nederland de afgrond willen helpen.

5
9 Interessant

Als er iets duidelijk is geworden door dit politieke debacle en de commentaren er op is het wel dat er (weer) een deel van de bevolking is die 'raszuiverheid' hoog in het symbolische vaandel heeft staan.

Hoe ze die willen bereiken is verder pure speculatie.

28
10 Lidpver

@10 Hoe ben jij tot die conclusie gekomen?

2
11 Bluth

@9
En waarom willen ze dat volgens jou?

13
12 Lidpver

@11
Lezend.

18
13 Lidpver

@13 Oh ja, natuurlijk.

De uitspraken van Blok hebben niets met raszuiverheid te maken, heb geen enkele reactie gezien die daarmee te maken had. Ben jij ook in staat om uit te leggen hoe jij tot je conclusie bent gekomen? Of ga je hierin hopeloos falen?

2
14 Bluth

@10 u bent niet raszuiver?

5
15 chouffleur

Ik denk niet dat de bevolking alleen voor raszuiverheid zou gaan. Ook ik niet. Maar dit moet wel van alle kanten komen. Echter de volgens de Nederlandse politiek zou het alleen van ons moeten komen.

2
16 Pluten1

@10 Als de andere rassen zich een beetje gedragen dan is dat afgelopen

5
17 GOTCHA666

@14
Het kán wel maar water naar de zee dragen is nuttiger als je het zelf niet hebt kunnen ontdekken in de talloze draadjes.

14
18 Lidpver

@18 Zoals ik dus al dacht, vaal je hopeloos. Je bent niet eens in staat om uit te leggen hoe je tot een conclusie bent gekomen. Hieruit valt dus te concluderen dat je uit je nek lult.

2
19 Bluth

Jammer ,we hebben er nu een minister bij die in feite nooit meer geschikt is om zijn werk op een goede manier te doen .
Hij kan zich namelijk niet meer uiten over zijn eigen mening ,bang dat hij is om teruggefloten te worden
Zelf ben ik er van overtuigd dat hij zijn mening heeft verteld op dat congres.
Dat hij dan monddood word gemaakt en uit angst voor de consequenties ( lees zijn baan) zijn eigen mening verloochend maakt hem uiterst zwak.
Zo een man als minister heb je niet meer nodig.
Waneer je als minister alleen nog maar mag zeggen wat de partijen goed vinden om naar buiten te brengen
Kun je iedereen op die post zetten daar hoef je dus niet hoog opgeleid voor te zijn
Vond het een uitermate trieste vertoning.

1
20 theodeneerste

@19
Ja hoor knul, je hebt gelijk, ik vaal.
Fijne dag hè.

11
21 Lidpver

@21 Je bent makkelijker dan de meeste trollen om weg te jagen.

4
22 Bluth

@22 question

3
23 lisaaatjuh

Ik vind dat je in die positie een diplomaat moet zijn. Het gaat er niet om of hij gelijk heeft of niet. Je kunt beter problemen aanpakken dan mensen/landen het harnas in jagen. We zitten nu eenmaal met deze samenleving en het wordt er met zulke uitspraken niet beter van.

Stel dat je fabriekbaas bent en je roep keihard dat die buitenlanders geen fijn werkvolk zijn. Zal de sfeer en de bereidheid echt goed doen.

5
24 hopefully

De beste man heeft gewoon gelijk, alleen de Slinkse gekkies willen of kunnen dat niet zien.

4
25 Thomas

Om de woorden te gebruiken van het Binnenhof het was schokkend. Het toneelstuk "Blok" waar de linkse oppositie wederom te kijk werd gezet en de coalitie leiders goed acteerde met vragen en opnieuw vragen om uitleg van Blok.

De coalitieleiders vergeten wel dat het te voorspelbaar en doorzichtig was. Het aangeschoten wild (Blok ) wat veel schade heeft aangericht mag blijven. Deze man zonder ruggengraat kan dus geen vuist maken naar mensen en landen die hij heeft beschadigd als Minister.

1
26 Dissident

Ik heb nog nooit zo'n toneelspel gezien, behalve van religieuze leiders dan natuurlijk. Straks staat een verdachte voor een rechter en zegt dat zijn acties wel een beetje overdreven waren en verkeerd zijn uitgelegd door het OM. Natuurlijk kan hij best nog doorgaan met zijn werk van het vervaardigen van drugs en liquideren van andere criminelen.

0
27 niet-alles-geloven

Duidelijk te merken dat de schrijfster van het artikel beïnvloed is door haar man Wierd Duk.Van een gematigd linkse vrouw is ze veranderd in een vrouw met een duidelijke rechtse mening.Deze onderdrukte schrijfster van het artikel vergeet dat Blok daar stond als Minister van Buitenlandse Zaken en niet als privépersoon die een eigen mening mag hebben.Vraag maar aan uw man,

10
28 jantje van leiden

@21

Zwartvaal, blauwvaal of roodvaal ?

8
29 No newstoday

Volgengens mij zijn de uitspraken in odracht van, om lleden te winnen, later zeggen we we sorry

1
30 Rick1955

Blok zei niks geks - en die etnische lijnen in Suriname zijn expres gezet door Nederland destijds

0
31 Jeb

@29
Egaalvaal..?
Ik durf het als troll niet aan het knaapje te vragen, voor ik het weet ben ik een taal-nazi. En dat is veel erger dan racisme en eugenetica en zo. Volgens sommigen dan.

4
32 Lidpver

** gebruiker verwijderd **

"Hoe kan minister Blok zo radicaliseren'', wil Denk-leider Tunahan Kuzu weten. ,,Nederland is een multiculturele en multireligieuze samenleving.
Het enige wat Nederland ook is , is een mislukt experiment van politici van decennia geleden die met de beste bedoelingen buitenlanders importeerden met de hoop dat die vanzelf in de samenleving op zouden gaan .
Oh jongens is dat even tegen die (politici) lui gaan werken , maar nu met de moed der wanhoop blijven ze maar hameren over het feit dat het een gelukt experiment is omdat het alternatief desastreus is voor de huidige politiek .

33 verwijderd682241

@9 Helemaal mee eens.
Ik weet niet of je gisteren een beetje hebt opgelet, maar die twee (Pechthold en Klaver) stonden gisteren met een enorme erectie achter de microfoons. En ik dacht ook even te horen dat ze samen klaar kwamen, maar dat weet ik niet zeker.

Jammer dat ze niet een paar voorbeelden gaven van landen of streken waar verschillende etniciteiten/culturen vreedzaam samen leven.

3
34 PeKa

@33 "is een mislukt experiment van politici van decennia geleden die met de beste bedoelingen buitenlanders importeerden met de hoop dat die vanzelf in de samenleving op zouden gaan ."

Als je de gastarbeiders bedoeld die hier in de jaren '60 en begin jaren '70 naar toe zijn gehaald klopt dit niet. Het was geen experiment. Het was de bedoeling dat die mensen na gedane arbeid weer terug zouden keren naar hun land van herkomst. Maar helaas......

2
35 PeKa

@35

Zo dachten de Nazi's ook, alles is de schuld van een bepaald bevolkingsgroep.

10
36 Bullet108

* Verwijderd door de redactie *

37 Pxf7+

** gebruiker verwijderd **

@35
Klopt maar nadat bleek dat het naar huis gaan niet doorging werd dit veranderd door de overheid in "gezinshereniging" want dat was belangrijk voor de nieuwe immigranten .
En daar begon de ellende pas echt want ook toen was men net als nu niet voorbereid op de dingen die komen gingen .

38 verwijderd682241

@36

Hee, de nazi's geef Bullitje de originaliteit prijs.

Totaal geen vergelijking maar mensen zoals jij blijven het maar zeggen tot in ten treuren.

De Joden pleegde geen aanslagen over heel de wereld waar massa's doden vielen, enorme criminaliteit dat zelfs de mocro maffia een van de grootste criminele organisaties als niet de grootste van het land is.
Door heel Europa aanrandingen, kinderbruidjes, eerwraak, aanslagen.....maar hee
moslims zijn de nieuwe joden.

Dezelfde joden die gewoon brave burgers waren en die niemand lastig vielen en juist zo goed boerden dat mensen jaloers werden, ook de reden van hun vervolging.

Makkelijk dat soort one liners.

Zo dachten de romeinen ook toen ze de poorten opende en de barbaren binnen lieten die de oorzaak waren voor het instorten van hun imperium.

0
39 siberianhotsprings

Tis allemaal dusdanig fantastisch die multiculti dat bijna ieder autochtoon gezin de grote stad is uitgevlucht.
Gewoon de kop in het zand doen mensen. Tis fantástisch allemaal.

0
40 Spraypaint

Jammer Blok, was een perfect statement. Je had gewoon gelijk, maar het mocht niet van Rotte. Ben benieuwd wanneer hij bij Shell of Unilever begint.

3
41 Uitede aka Espede

Kop artikel is fout, kritiek op Blok is terecht.
Blok zijn werk is diplomatie, wat hij doet is woekerpolissen bewust verkopen op een agressieve manier aan gewone burgers, dat is namelijk ook geen burgers helpen met goed advies.
Blok mag prima vinden wat ie wil in de privee sfeer, maar hij zou moeten aftreden, zo moeilijk is het niet.

1
42 Goldrush

Misschien is de wijze waarop hij de discussie heeft willen prikkelen, zoals Blok zelf gezegd heeft, niet goed ontvangen door een aantal mensen. Echter de wijzende vinger die nu naar Blok uitgestoken wordt komt nu wel heel goed uit om die discussie in zijn geheel dood te slaan. Als hij gezegd had dat de vreedzame basis van onze multiculturele samenleving fragiel is, en dat dat ook in veel landen om ons heen zo is dan raken we toch een gevoelige snaar die werkelijkheid is. Culturen die zoveel uit de pas van elkaar lopen wat betreft normen, waarden en met name geloofsovertuiging botsen over deze gehele aardkloot regelmatig met elkaar tot aan het extreme toe. Blok mag dan wel aan de schandpaal genageld zijn maar ontkennen dat het niet helemaal halleluja is, en er geen culturele problemen zijn in wijken en steden en diverse landen om ons heen is pure struisvogel politiek. Om problemen op te kunnen lossen zul je toch de oorzaken bloot moeten leggen, en bespreekbaar maken. Anders worden problemen nooit opgelost.

0
43 Mvid-

@43 discussie is belangrijk.

Maar laten we dan beginnen met de fail morele staat NL olv NSB regering,
-dat actief AL Quada heeft gesteund in Syria.
-dat illegale invasie van de Turken in Afrin/Syia niet heeft veroordeeld, in Afrin heerst Sharia nu, verkrachtingen en handel in vrouwen is daar normaal (zelfde als ISIS), maar nu onder Turks gezag.
-moorden en martelen, wat dus gedaan wordt door een NATO lid, wat ook een monster begint te worden.
-cda en cu steunen direct en indirect sharia extreme islam groepen als 'christen' partij, maar steunen christelijk milities in Syria niet..........een beejet farizeers gedrag lijkt me zo......
-NSB rgering gaat dividend belasting afschaffen zonder onder liggen raporten en partij programma's, maw unilever en shell hebben de leidning in NL, en wil je witwassen, ga dan maar naar de ING......
-Rutte zag de vlcuhtelingen crisis niet aankomen.....
-en ga idd maar door....
-Blokh eeft dit express gezegd en hoopte dat ie moest aftreden, immers hij was al uit de politiek, maar omdat de NSB partij VVD, niet zoveel goede mensen meer heeft voor leiding gevende posities, moets ie opdraven uit partij belang, maar dacht even flink rellen en ik heb weer vakantie.

1
44 Goldrush

Blok weet ook, dat de NL regering haar al quada vrienden weer een chemische aanval in Syria in scene gaan zetten....
En dan moet Blok dat allemaal gaan verkopen, zelfde als NSB'er Rutte en Dijkhoff vorige keer==> bewijs bij youtube........

Who decides if Syria has used “chemical weapons” or not? Is it only the West who can offer an “objective” assessment in this regard? And Assad/Russia are obliged to prove a negative, again? Last time, they fired Tomahawks before any investigation had taken place...

1
45 Goldrush

@36 Inderdaad, zo denken de moslims ook.

1
46 PeKa

Blok heeft zijn mooie baan kunnen houden. Hij meende oprecht wat hij eerst zei, en om dat baantje te mogen houden hoefde hij alleen "Sorry, foutje " te raaskallen. Je kan hem ècht geloven op alles wat uit zijn mond reutelt.

0
47 Bart Boudewijn

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@4 En altijd over links zeiken is dat niet?...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Biscanna
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Prima toch, Had de heer Wilders toch weer gelijk....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Rinze
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

@5Tjeezus dat sneue meelijwekkende gejank van humorloze sufkutten zoals jij begint pathetische vormen aan te nemen Youp is bezig met zijn af...

2 minuten geleden geplaatst door Rinze

Wedergeboren
Russian Soldiers Accused of Drunken Killing Spree in Occupied Ukraine – Reports - The Moscow Times

Google TRANSlate: https://www-themoscowtimes-com.translate.goog/2024/04/26/russian-soldiers-accused-of-drunken-murder-spree-in-occupied-ukraine-...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

En hier willen ze dat er op een uniform een hoofddoek gedragen mag worden .Kijk even wat dat aanricht ....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Gewoon door laten gaan en de inzet van hulptroepen en de schade verhalen op degene die het door wilt laten gaan.niets geleed van eerdere "fees...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

Als je leest wat voor grote aantallen er nog gaan komen en die niet worden tegengehouden gaan ze kijken als je alleen woont in een , voor de ove...

8 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Www Sunny Leone Sex ComLenatheplug OnlyfansReddit IrlgirlsCumshots On WomenContoeroticocomKirti Sex VideoBangali SexNaked Moms SexyMiralimeGina MicalsAlyx StarDesi XxxTelugu Heroine Sex VideosIndian Aunties Fucking VideosXxx SensualIndian Girls Forced Sex VideosSister Caught MasturbatingPorn No BrasilHd Sex 18Haley Reed Anal CreampieJasmine Daze Anal CompulsionStepsis AnalPerfectgirlfriend.comXxnx.Us XxxXxx Full PornMarriage Xxx VideosGloryhole Hand JobTaylor Russell NudeWww Shakeela Sex VideosPrivaty Society PornMangá SexoAdrienne Bareau NudeTelugu Sex Videos PhotosR/legalteensNaked Movie StarsIndian Desi Sexy Video DownloadBongacalGagging XxxBrianna Blairعارب نارHot Black PormNice Tittie'sAdult Theatre Near MeCamero Diaz NudeGong Li NudeGay PormlnGgay Porn TubeSex With Boss In OfficeXxxhbdfIndian PissyNude Scenes From Starship TroopersHuge Bulging TitsKink BdsmSex Videos Village AuntyKianna Dior FacialKoushoku.orgFootjob GifsPornstar NudesTurk Turban PornosuKashmiri Bf VideoPokemon Serena SexAmai Liu CreampieNude NubliesMrporndudeMoncler PufferViking Barbie NakedJake Gyllenhaal NakedXxx Vedio In HindiChubby Hd PornPhoto Into PornPornos Em PortuguêsTeen X VideoSexyravenBig Tit BlondesSani Liyoni Xxx VideoPrivate Com PornPorn CompilerSeeet SinnerAnime Feet JoiSelf Nipple SuckingPornhub Discord ServerJanelle Monae NakedPorn Tube MoWattson Rule 34Evelyn Lin PornTamil Amma Magan Sex StoriesSonakshi Sinha Sex ComJapanesr PussyGay Porno VideosBlack Bangbros PornLena Plug Jason Luv PornRita DanielXxx ChainesReyan Corner XxxListcrawlwrWyyddleAnna Faith NudesDevar Bhabhi AffairTelugu Xxnx ComMona Azar OnlyfansWwe Sexy GirlsPorn With Hot SisterBlue Flim HotJasmine Black XxxNatalie BomkeAllanah RaeSam Samsung PornPorn SfmRampanttv LiveNina North AnalDever Bhabi PornMother Son Daughter PornLacartoonSasha StallionNovapatraAlice NiceWife Sex PartyNude Horseback RidingComic HentiGenesis Lopez NakedAeries Steele LeakAnna Paul OnlyfansDisney Gay PornPorn Petite LatinaGay Pool PornHindi Xxx Video HindiVeronica Avluv AnalPorn Free In HdNickiibabySexy Blonde Big TitsBangladeshi Sex Video Full HdMallubigboobsVictorian PornagraphyTits Bouncing NudeTouch My Wife XxxSeka MoviesChupavergaBuff Women PornChristina KahlilBrutal FacesittingE Gallery HentiaVivi Winkler NudeOnlyrileymae LeaksHot Girlporn VideosTiktok Pour Le SexeMature NakedGia Derza Full VideoSoftcore Porn HdNikkisims