door Kiki in Binnenland  ·  141 Reacties

  • 44
  • 1181x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Er is er maar één de schuld van de steekpartij in Amsterdam. Dat is die gehersenspoelde islam fanaat, die vindt dat Nederlanders de islam, de koran en de man die zij als profeet beschouwen beledigen. Mede daarom ben ik voor een islamvrij Nederland en Europa. Dat volk haat ons en eist dat wij ons onderwerpen aan de islam of dat we anders vermoord zullen worden. Dat is de vreedzame islam. Overal waar die opkomt ontstaat terreur, bedreiging en vermoorden van christenen.

3
101 bozeman

@101 de boel dan maar opschonen.

of op Rottum gaan wonen, nadeel, en voordeel, is dat u daar geen internet heeft.

21
102 info

* Verwijderd door de redactie *

103 info

Bijenkorf

20
104 info

@103 toevoeging
ik heb een hekel aan virtuele leugenaarsters.
niet aan transgenders.

27
105 info

@92 hilarisch en tevens diep treurig.

25
106 info

@98 Dan begrijpt hij het tenminste. ^_^

15
107 21st Century Guy

@107
Je voelt jezelf nu niet voor l*l staan?

2
108 Mesjokke

@108 Met zo'n opmerking bent u degene die voor l*L staat.

12
109 21st Century Guy

Ik ga nog denken dat links deze terrorist heeft uitgenodigd en betaald voor deze aanslag om zo Wilders de schuld te kunnen geven.

3
110 B55

@108 Geen gevoel voor humor kan gebeuren zolang u niet met messen zwaait vind ik het best.

10
111 21st Century Guy

@68 Dat er een aanslag op Charlie Hebdo werd gepleegd had ook te maken met “eigen verantwoordelijkheid”? Geweldgoedprater.

1
112 Mrs. K

links kan niet anders. Dit is hun standaard reactie... Ze zijn wezenlijk laffe lieden die niet de verantwoording willen leggen war die hoort. Ze draaien er altijd omheen om datgene de schuld te geven waar ze zelf een hekel aan hebben en kunnen niet de situatie zelf relativeren. Het is een duidelijke tekortkoming.

1
113 sparta

Info, ben jij ook Salafistist?

2
114 Xmod

@110 Ik denk dat de Afghaan zich niet in kon houden toen hij de Amerikaanse toeristen zag..
De haat zat te diep, hij stond trouwens al drie kwartier te kijken op het station.
Dat lijkt bijzonder voor een reiziger op zijn eindbestemming.

0
115 Xmod

* Verwijderd door de redactie *

116 vis

* Verwijderd door de redactie *

117 E.Meel

Ongelovelijke reacties hier soms. Als een meisje dus uitdagende kleding draagt en vervolgens verkracht wordt, is het haar schuld dus ook. Kom op jongens, denk even na. Haal die Wildersvlek voor je ogen weg en gebruik even je gezonde boerenverstand.

Je mag zo kwaad worden als je wilt over een uitspraak maar als je daarna mensen gaat proberen te vermoorden dan ga je echt een stap te ver. En je gaat nog een stap verder als je dan iemand anders de schuld er voor gaat geven.

2
118 Gezond boerenverstand

@113

Ik weet dat rechts altijd een ander de schuld van hun daden geeft, zie de massa immigratie gestart in de jaren 60 vorige eeuw, duidelijk een geval van rechts beleid.

Vooral de PVV heeft hier een handje van om het rechtse beleid uit de jaren 60 vorige eeuw ineens links te maken, terwijl het huidige CDA en VVD (eerste politieke liefde van Wilders) de voortrekkers waren, onder leiding van de lobby van het bedrijfsleven.

Net zoals @118 zelf zegt: gebruik even je gezonde boerenverstand.

Dat vooral de vakbonden en de PvdA in de jaren 60 vorige eeuw grote voorstanders waren om de arbeidsmarkt in NL te lsten overspoelen door goedkope ongeletterde arbeidsmigranten.
Nu ziet men hetzelfde door de vakbonden en PvdA binnengehaalde Polen, ze krijgen een cursus van de vakbond en PvdA om de UWV te belazeren, je moet vooral je boerenverstand gebruiken omdat te gaan geloven.

Nee, rechts is zeer laf om hun daden een ander toe te schuiven, laten we maar helemaal niet over verantwoordelijkheid praten!

13
119 garriet

Wie of wat, links of rechts, doet er niet toe!

Er is gewoon een (salafistische) islam proberen welk nooit zal rijmen met onze vrije westerse samenleving.

Wie van wel beweert heeft mijn toch een plaat voor zijn kop!

0
120 BUZZDDT

* Verwijderd door de redactie *

121 bosco

* Verwijderd door de redactie *

122 E.Meel

De islam is evident de "religie" van de haat, onderdrukking en verheerlijking van de dood.

2
123 bozeman

De radicale islam ??? De hele islam moet verboden in Nederland

2
124 Joepie

@101
Er hebben veel meer schuld aan dit geval.
Wat te denken aan alle GL, PvdA, D66 en VVD stemmers. Door hun stemgedrag is het mogelijk geworden dat de Islam in Nederland is uitgegroeid tot een bedreiging van de Nederlandse samenleving.
Pappen en nathouden. Feiten ontkennen en zelfs druk leggen op anderen om de leugens over te nemen (zoals GL en D66 momenteel bij Blok doen).
Al dat linkse tuig dat maar meer crimigranten naar Nederland wil halen, ondanks dat alle statistieken er op duiden dat zij en hun nazaten overmatig werkschuw en crimineel zijn. Dat linkse tuig blijft strijden tegen iedereen die attendeert op de feiten.
(Helaas is ook de VVD schuldig, maar dan vanuit een andere achtergrond, namelijk goedkope werkkrachten voor hun multinationals. Ook dat begrijp ik totaal niet, want als je werkkrachten wil, waarom haal je dan mensen uit Afrika? Die hebben maar 1 doel: een uitkering)

2
125 beastyboy

@125
Deze religie maakt nu 6% van de bevolking uit. Kan je na gaan dat als dat percentage hoger wordt, de leefbaarheid van dit continent in het geding komt.

2
126 Kaksaboemsa

Alles je de reacties door kijk kun je precies zien wat de SOROS-trollen zijn de meeste ongeveer een jaar op NK en ze krijgen allemaal minnetjes moet je toch aardig verdien lijken wel AD medewerkers!

1
127 Zie Hier

Het slachtoffer de schuld geven van agressie van de daders is mode, dankzij hypocriete globalisten, maar daarom nog niet terecht.

0
128 Wendel

Onzin. Het is gewoon een geval van uitlokking. En het is ook precies waar Wilder op gehoopt heeft. Net als wanneer je iemand pest en die persoon opeens terugslaat. Of het gerechtvaardigd is om terug te slaan, is een andere vraag, maar als de pester niet had gepest, dan was er ook niet geslagen.

En met zo een cartoon-wedstrijd bereik je helemaal niets. Je zet alleen maar kwaad bloed en verhoogt het risico op een aanslag. Dat is nu dus duidelijk gebleken. Er zijn alleen maar verliezers.

4
129 yadasampati

En gelijk heeft hij. Wie geeft dat k.tafghaantje van 19 jaar het recht om twee mensen neer te steken en Wilders als excuus te gebruiken. En dan is hij nog tijdig neergeschoten. Ze moeten hem gewoon laten wegrotten en nooit meer over praten. Ook niet in de media. Bedank Meerkel maar. "Wir schaffen das".

1
130 Robbedoes

meneer baudet, vind ik een sukkel

maar iig verliefd en verloofd...toch? question

2
131 Grootmoeder

@130

zou liever een oplossing zien
blijkt niet te lukken met rutte 1,2,3

want kees is niet klaar!

0
132 Grootmoeder

@119
"Ik weet dat rechts altijd een ander de schuld van hun daden geeft,"

En nu men er iets aan wil doen mag dat van links niet .. We zijn nu een paar jaartjes verder en hebben de wijsheid opgebouwd (die er historisch gezien al was0 om maar niet de multiculturele samenleving met de islamitische cultuur aan te gaan. Maar links wil dat niet ... Die laat het doorsudderen tot het uiteindelijk uit de klauwen loopt en geeft dan weer rechts de schuld ...
Je redenatie is behoorlijk plat zonder enig relativeren. De eerste migranten zullen het niet doen, maar gaandeweg veranderd dat. En dat "gaandeweg" laat je maar gevoeglijk weg uit jou theorie.

0
133 sparta

@133

alles mag...toch?

hoe gaat U het aanpakken...

1
134 Grootmoeder

@129 yadasampati
" En met zo een cartoon-wedstrijd bereik je helemaal niets. Je zet alleen maar kwaad bloed en verhoogt het risico op een aanslag. "

Ook maar stoppen met boeken schrijven, gedichten, posters drukken, tekeningen schilderijen maken?
Ook muziek valt niet altijd in goede aarde., stoppen daarmee? Van extremisten mag je ook niet voetballen of dansen. VERBOTEN!!!!!
Dus stoppen dan komt het allemaal wel goed, dan zijn ze niet meer beledigd.

Om nog maar niet te spreken over seks. Met kinderen neuken mag wel van ze, maar orale seks is nergens nooit toegestaan.
Ze kunnen van mij doodvallen met hun idiote perverse gedachtengoed.

0
135 Harry potter maar zonder bril en sportiever

@133

Alle imigratie wordt gestart door rechts, deze denkt te kunnen rommelen aan de onderkant van de samenleving, dat is iedere keer zo geweest.

Zie wat Rutte over de Syrie migranten zei: het zijn professoren, tandartsen, artsen, etc; bekijk de nieuws programma's tijdens deze periode. Deze zullen er tussen zitten, echter het meerendeel is dit niet, deze migranten zorgen voor rommel aan de onderkant van de samenleving.

Dat links er volgens jou tegen is, is dat wanneer je deze personen opneemt, deze ook humaan moet opnemen en moeten integreren, niet alleen het woord integreren uitspreken, maar ook echt uitvoeren!

Mogelijk ben je daar tegen, dan is de concludie voor jou om ze niet op te nemen.

En uuuh over dat doorsudderen, het bedrijfsleven maakt dat totaal niets uit, zij hebben de voordelen gehad en dumpen het restant de samenleving in, zoek het maar uit is de motto.

Rechts heeft na 50 jaar niks geleerd!

Zal je een link geven van wat op Elsevier stond, echter nu niet meer te vinden bij Elsevier, internet zal internet niet zijn om het toch te kunnen vinden. Elsevier is toch links?

nl.politiek › Elsevier: massimmigratie kwam van rechts

https://groups.google.com/forum/#!topic/nl.politiek/smn92UrbHO4

Als extra een opiniestuk (2011) van Martijn van Dam, wat dezelfde stekking heeft:

"Opnieuw wil rechts immigratie aan de onderkant van de arbeidsmarkt stimuleren, zonder dat het wil investeren in integratie. Het is schokkend hoe de geschiedenis zich herhaalt."

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/-massa-immigratie-kwam-van-rechts-~b0dd8418/

1
136 garriet

* Verwijderd door de redactie *

137 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

138 GOTCHA666

@136
Merkel is niet rechts. Deze massamigratie is niet gestart door rechts .. Niemand is onschuldig, maar dit verhaal dart de massa migratie van rechts komt is lachwekkend. Dan zou alle welvaart rechts zijn... Alle welvaart die door een land is opgebouwd en waar de migranten op afkomen. men laat ze ongemoeid en ze stichten een parallelle cultuur, maar dat mag men weer niet aanpakken of ontmoedigen want allerlei linkse bezwaren en politieke correcte druk die uitgeoefend wordt.
Je komt in situaties terecht en daar moet wat mee gebeuren en dat kan met beleid zoals in Oostenrijk gebeurt .. Maar daar wordt hevig tegen verzet door links .. Voor mij blijft links de schuld dat de boel doorsuddert en niet meewerkt, waardoor het beleid onduidelijk blijft en er niets gebeurt en aan de andere kant de neoliberalen voor hun verachtelijke uitbuitende houding en geopolitieke manipulatie.

0
139 sparta

@139

Gelukkig zijn het meningen, jouw mening is niet de mijne, dat is duidelijk.

0
140 garriet

** gebruiker verwijderd **

@137 U bent net zo'n schreeuwlelijk als GOTCHA666 fka Ikke44.

141 verwijderd23941

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Hier een beetje humor.Waarzegster tegen haar klant: "oh verschrikkelijk, je man sterft morgen"Klant: "ja ik weet het, maar ik wil gewoon w...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@100 Waar blijft je beroemde gevoel voor humor?...

8 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@99 Dat zei ik ook niet toch?...

8 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@91 " Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet." Dus is de lol er wel af. Meer narigheid ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@98 Tja, jij bent degene die aandacht geeft. ...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@94 Volgens mij ben ik hier juist zo'n beetje de enige die NIET jankt. ...

12 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@95 1 aandacht koekje voor jou....

12 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 " aandacht trekkende kneus " Schelden, beledigen, op de persoon spelen → gemeld...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@84 andere forumleden zullen denken dat het klopt wat hij/zij/x zegt.Precies wat jij probeert.Hypocriet....

13 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@92 Ik tel er wel vijf. En nu? ...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
PervertslutMommy Jerks Me OffDoublellistSexo De PornôSpider GwenpornAir Hostess XxxSexsexsexsexsexMachine PornX Videos Mom IndianSunny Leone Hot Xxxx VideoCarton Porn VidoesHot Babes NuMaria Gjieli XxxFc2-ppv-3820659Virgin SexsNaked SceneDesi Chut ImageJenna Jameson FilmsFree HentaivideosStpeach XxxDiva SexWww Sex Hot ComBoyfriend And Girlfriend PornIndian Sari PornComic Con PornAva Addams RedditNax HardcoreOrsi FehérPorn SxeSexy Video Hd DoctorBecky Bandini BrazzersInterracial Porn SitesHow To Get Snap Nudes18+ TiktokSexobrasilGya PaigePorn Black WomenXxx JemStephani MorettiPornoxxx LatinaCine Prive FilmesKristin Davis NudeAbela DanjerHindi Super Sex VideoAlexis BrillOld Man FingeringRieley Reid PornIknowthatgirlChubby Women NakedSis Love PornNaked VaginadLily-rose Depp NipStars-925 JavBhojpuri Hot Sex VideoGroping NudeJessa Rhoades.pornPornografia De Mia KalifaShemaledbSentones PornXxx OicturesAnimated PhubMirariAll English Sex VideoBlacktgirlRiley Reid 2023Ava Taylor PornPornos De ChicosBaldcuntsChudai WallpaperChloe Amour PornPorn Melanie RiosJogos Pornográficos GayCute Tattoos For GirlsTransando Com BonecosBhoomika PornPorn Family AnalHighschool Dxd HentiPeliculas PprnoAtrizes Famosas NuaDeath Note HentaiBusty Nude WomenLuna Star PovEpotnetItsmecat PornTop Onlyfan ModelsKorea Nude ModelArab Xxx ComWww Xxx Sex Video HdX Video KolkataPorno HentalXxx Office Sex VideoFirst Night Sex StoriesNayanthara Sex VideoBhai Bahan Sex HindiHd Porn CollectionAssxnxxLilith Diablo 4 PornMibabycoupleWatch Online Porn FreeSofia PornôPorn Xxx GratisVideos Prno GaysSmfmPantynectarPornographic AsmrGender Bender Porn ComcisList Crawler Las VegasSana XxxNew Hentai VideosAsian Porn With BbcSxe VodOlivia Munn Sex TapeIndian Love Making VideosBrazzers Com Hot MomXxx PicsXxxx Sexy Video HdX Desi Video HdNaturist Beach VideosPorn FailHolly Handrix PornPorn Hub PremeumNyrieuxFfm HomemadeKarishma Xx VideoIst Time Sex VideoWwwxxxxomIndian Lesbian Sex MoviesGugu Mbatha Raw SexIn Hotel PornDeepest Throat SwallowAlexa Demie PornPorn Futa ComicsKiller Frost PornSex JangalXxx Hindi DogUltra Hd Porn DownloadHuge Tits LiveIncest RealCratoon Porn VideosKenzie Revees AnalBest Celebrity NudeLeagoeswildGloryholeconfessionsNude Beach GirlsXxx Hindi MeHd FuckBangla Sex Bf VideoJordana Brewster SexPizzasexNhenati