door 7Butterfly7 in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 7
  • 611x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom zou ze moeten zwijgen? Ook zij heeft recht om te spreken en omdat ze bekend is zou ze moeten zwijgen? Ik ben het niet eens met haar, maar ze heeft recht om te zeggen wat ze wil. Tis al triest genoeg dat onze Willem en Maxima het zwijgen word opgelegd en dan zou men nog een stapke verder willen gaan. Jeetje zeg!! Van mij lag ze zeggen wat ze wil en van vele met me, zeker te weten.

19
1 vis

Gewoon mee bemoeien laat deze rechte kut regering maar weten waar je het niet mee eens bent , echt onbegrijpelijk dat 3 personen die zich totaal hebben aangepast aan de nederlandse samenleving worden uitgezet.
Laten ze daarvoor in de plaats maar 3 nietsnutten uitzetten die zullen er echt wel zijn in Nederland dan komt er ruimte voor deze mensen.

13
2 qubix

Wat kan het schelen wat zo'n sprookjesfiguur vind? Princessen en koningen bestaan niet, haar mening is minder waard dan dat van een ander, juist omdát ze er een arrogante tiltel aan verbindt.

5
3 Chaimileh

De elite reageert meestal uit eigenbelang,om het volk onder controle te houden.

3
4 DNEUS14

Mevrouw van Oranje-Brinkhorst kan zich beter blijven bezig houden met analfabeten.
De invulling van politieke problemen ligt niet op het bordje van leden van haar familie.

Als dat verandert, en zij gaan zich wel bezighouden met beleid van regering en Tweede Kamer, dan is er de keuze :
a- einde constitutionele monarchie, start republiek
b- einde constitutionele monarchie en eind parlement, start absolute monarchie.

2
5 Gandalf

@5
ik ga voor a.

4
6 120db

VVMU maar niet voor Laurentien?

10
7 Drs. Mezun

* Verwijderd door de redactie *

8 moeder

Misschien dat ze een huisje kan kopen voor deze twee kinderen en hun moeder, en de kinderen financieel ondersteunen met opleiding en dergelijke.

2
9 Kaksaboemsa

Ze mag zeggen wat ze wil, maar ik ken geen gewicht toe aan haar mening. De rechter bepaalt in dit land.

0
10 Tsaar

@5 omdat haar uitspraak jou niet bevalt?

11
11 Jewkakka

@8 wat dan nog, uiteindelijk is het ons systeem die het mogelijk heeft gemaakt dat deze situatie is ontstaan.

11
12 Jewkakka

Ze mag uiteraard gerust een mening hebben maar deze niet ventileren in het openbaar, hiermee gaat ze in tegen de rechtspraak, de huidige wetten door de regering gemaakt en uitgevoerd worden door de rechter.
In het artikel staat dat Lily en Howick in Nederland geboren zijn, dit is abuis, zij zijn in Rusland geboren!

7
13 Koortje

@13 Spoor je wel helemaal? Het hele idee van een vrije mening is dat je hem in het openbaar mag uiten. Ongeacht waar je het mee oneens bent.

11
14 Drs. Mezun

Meeus geeft zijn mening, net zoals Laurentien haar mening gegeven heeft...

Kwalijk aan de mening van Meeus vind ik wel dat hij meent de VVMU van anderen ter discussie te moeten stellen en daarmee vrijheid van meningsuiting in de richting van een privilege te duwen.

8
15 TedjeR

Maar goed de viespeuken hebben weer niks met de vrijheid van meningsuiting want daar zijn het viespeuken voor.

10
16 Drs. Mezun

@11 Leden van het koninklijk huis vallen onder de verantwoordelijkheid van onze premier, in dit geval Mark Rutte.
De uitspraak van de rechter, onze wetten, en haar mening komen duidelijk niet overeen, om deze reden moet zij haar mening voor zich houden.

7
17 Koortje

@14 lees @17

Wat ik hier stel is gewoon wettelijk!

4
18 Koortje

@18 Eh nee iedereen mag het gewoon oneens zijn met uitspraken van rechters hoor. PVV tuig doet niet anders.

11
19 Drs. Mezun

@17 Alleen voor de koning ligt het iets ingewikkelder die is onderdeel van de regering namelijk.

10
20 Drs. Mezun

@17 die ministeriele verantwoordelijkheid strekt zich dus niet tot Laurentien uit. Mag dus gewoon zeggen wat zij wil.

8
21 TedjeR

@11
Heeft u mijn reactie niet gelezen of begrepen ?

Als leden van de familie van Oranje elke keer hardop gaan zeggen wat er moet gebeuren, hebben we per definitie(!) geen constitutionele monarchie meer !
Ik ga dan persoonlijk liever voor optie a). Nederland was de eerste republiek in de moderne historie; we kunnen weer een republiek worden, of een deelrepubliek onder de EU...

Mevrouw Petra Laurentien Oranje-Brinkhorst heeft overigens een mooie uitspraak van de Nederlandse taal en voorlezen kan ze ook goed.
Van politiek heeft ze minder kaas gegeten, maar als ze daarin had willen floreren, had ze een andere huwelijkspartner moeten kiezen... ( Heur vrije keuze ! )

3
22 Gandalf

Ik heb totaal geen behoefte om te luisteren wat de zogenaamde BN'ers te zeggen hebben want die zitten daar alleen maar om de centen met een begrip van een kind. Het gaat hier om de normen en waarden die in onze wetten zijn vastgelegd en niet met het onderbuik gevoel van een paar mensen die dagelijks in die verschrikkelijke praatprogramma's hun belachelijke mening komen geven.

2
23 niet-alles-geloven

@1
Daar krijgen ze dan ook zeer vet voor betaald. Het is hun functie dat ze hun mond dichthouden over zaken die in de samenleving spelen en gevoelig liggen. Dat is hun baan, hun stilzwijgen wordt gekocht voor zeer veel geld.
Nog los van het feit, dat ze nog een nep koningshuis ook zijn.

4
24 Bleke Betty

@11
Inhoudelijk :
Die kinderen mogen hier volgens de hoogste rechter niet blijven. Wat een prinses daar aan toe heeft te voegen, is kolder. Niet meer of minder waard dan wat ik daar extra over heb te zeggen.

Maar : als ze hier geen Statushouder zijn ( en ook geen asielzoeker meer zijn) hoeven wij als staat/maatschappij/samenleving hun levensonderhoud ook niet te bekostigen.
Zo is er bv voor deze kinderen geen recht op kinderbijstand of zorgtoeslag.

Maar volgens mij betekend dat niet dat ze hier bv niet (langdurig) mogen logeren bij vrienden die volwassen zijn. Naar mijn beste weten is dat de Mauro-methode!
Bevriende ouders laten een buitenlands kind bij hen logeren, betalen uit eigen middelen zorgpremie, schoolgeld, levensonderhoud.
Ja die kinderen zijn nog steeds leerplichtig als ze in Nederland verblijven, dus 'ondergedoken zitten' is geen optie voor de lange termijn.

Eerst zullen ze nu terug naar hun moeder(land) moeten, en evt. afspraken met bevriende ouders kunnen ze na die tijd wel regelen. [ Uiteraard moeten ze dan wel regelmatig terug om bv hun Armeense pas te verlengen en omdat ze geen 'vestigingsvergunning' hebben voor ons land. Logeren is echter niet verboden, lijkt mij... question

3
25 Gandalf

Tis maar beter als ze die scheve tia muil voor zichzelf houdt.... ze zouden eigenlijk in de bak gegooid moeten worden voor het frustreren/belemmeren van de rechtsgang.

4
26 John

@25 wat dan nog, fora's staan vol met mensen die klagen over de beslissing van de rechter, zelf politici doen daar uitspraken over ... en waarom mag zij dat niet?

Uw argumenten gaan nergens over.

3
27 Jewkakka

@7 iddd

5
28 GOTCHA666

@27
Quote : [ Laurentien is lid van het Koninklijk Huis en daarom is het kabinet verantwoordelijk. De Rijksvoorlichtingsdienst laat desgevraagd weten dat de prinses over de kwestie geen oordeel kan en wil hebben. "In het gesprek heeft zij die suggestie ook niet willen wekken." ]

U vraagt waarom?
Nou, daarom !! Dat u geen wetskennis heeft, is niet mijn probleem.

Start liever een crowdfunding en stop daar ook eigen geld in, dan kun je ze met al die andere "schande"-roepers die kinderen hier laten logeren op een vertrouwd adres, naar school sturen en een vervolgopleiding laten genieten. Als ze vervolgens een leuke baan vinden in Nederland kunnen ze Expats worden, en later misschien zelfs het NL-staatsburgerschap aanvragen. Succes !! ( Ja, er zijn meerdere wegen die naar Rome of Holland leiden. )

1
29 Gandalf
30 Gandalf

Zou er op dezelfde manier gereageerd zijn als Laurentien had gezegd dat twee kinderen die buiten hun schuld al tien jaar in Nederland verblijven terecht uitgezet gaan worden? @26 zou dan gezegd hebben dat Laurentien haar gezonde verstand gebruikt en dat ze volkomen terecht haar mening geeft.

1
31 jantje van leiden

@23 In onze wetten is vastgelegd dat de staatssecretaris zijn zegen had kunnen geven over het definitieve verblijf in Nederland van twee kinderen.Dat heeft hij niet gedaan en dat is hem aan te rekenen

2
32 jantje van leiden

@10 De rechter bepaalt dit.In dit specifieke geval niet omdat de staatssecretaris zijn discretionaire bevoegdheid had kunnen gebruiken om de kinderen alsnog een verblijfsvergunning te gunnen.

1
33 jantje van leiden

@33
De rechter bepaald dus, want de staatsecretaris wens niet(!) gebruik te maken van haar discretionaire bevoegdheid. Hoe moeilijk is het voor je, om dat te begrijpen?

@32
Anderen hadden het de Staats aankunnen rekenen als zij juist wel(!) van die bevoegdheid misbruik had gemaakt.
- - -
In zijn algemeenheid : als het anders moet, waarom dan via een speciale ontsnappingsclausule en niet het wettelijk vast leggen voor iedereen? Is de wet qua asielprocedures/ kinderopvang/ Bad-Bed-Brood ed. al niet ruim genoeg? Als je in Nederland uiteindelijk toch wordt uitgewezen, heb je er werkelijk geen recht op!

1
34 Gandalf

Laurentien, die eigenlijk gewoon Petra heet (maar niet koninklijk genoeg) kan zich beter bezig houden met gaar theekransjes. Haar enige verdienste is dat ze met prins getrouwd is. Tja, die domoor heeft natuurlijk allang spijt daarom wordt Laurentien op haar lotgenoten afgestuurd. De analfabeten.

0
35 Arista

Beste Leontien, Je hebt geld zat, koop dan een huis voor ze in Armenië en sta ze financieel bij.

2
36 lisaaatjuh

@36 Laurentien :$

0
37 lisaaatjuh

@36 Ze hebben zoveel geld dat ze alle illegale migranten die zich in Nederland bevinden humaan op kunnen vangen. Maar ja, zoveel geven ze blijkbaar niet om die zielige kindjes, en die arme hoogopgeleide volwassenen. question

1
38 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Misschien wordt Akwasi wel Anouks's volgende neuk neger? Ik zie het nog wel gebeuren eigenlijk ......

1 minuut geleden geplaatst door Schildpad

Strongoli
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@49Niemand die weet wat daar precies gebeurd en door wie.Zoals ik al eerder opmerkte: propaganda van beide kanten wat de cijfers betreft, wa...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Nee. De vier oblasten horen volgens de Russische Federatie officieel bij de Russische Federatie. Kijk uit bij het raam Vage....

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Schildpad
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Is "Boze Akwasi" trouwens geen pleonasme, nu we het toch over woorden hebben?...

8 minuten geleden geplaatst door Schildpad

Hendrianus
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@45 En helaas zijn er velen die zich geen seconde afvragen of de oprichting van de staat Israël wel zo rechtvaardig was. Sterker velen veroorde...

9 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rooibos
Opnieuw probleem met Boeing-vliegtuig: noodglijbaan komt los vlak na vertrek uit New York

Echt kwaliteitsspul uit Amerika....

12 minuten geleden geplaatst door Rooibos

RobP
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@30 Het oosten verdedigen???Jij bent echt van het padje af....

16 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@23 Ook de schuld van het westen?https://twitter.com/visegrad24/status/1784625521436889217...

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@25En zelf zitten ze lekker op veilige afstand in hun commandocentrum, de lafbekken...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

NK. App
Videos Pornograficos En EspañolHentaispankingDoujins.ccomBig Latina TittiesXhampster.cimTürban PornolarıAndhra XvideoDirty Talking PornstarsFilme Pornô ComBiolet StarrSex Video Open SexMp4hentaiDevar Bhabhi Sex XxxFr 3hentaiTeah Leoni NudeCarol FoxxxChanging Room PornScreaming PornXxx Sex Hindi HdXx Hot Video NewSubmit Your FicksPictures Sexy Naked WomenFilm De Cul GratuitHot Kissing Video HdSaylervixenIndian Village FuckEvolved Fight PornAnal With PoopTeenmassage PornHottest Teenage PornstarsNaughtyblogsNebraskawut OnlyfansBig Ass PornstarsKeisha Grey SexNude Movie ClipsUpside Down DeepthroatMeassage XxxLeah Gotti PronBf Download ComPegging VrAsian PornographyHoytest PornSextamillIndian Local BfIndian Wife Sex MovieMalayalam Old Film SexRough FingeringJapan Mom And Son PornPornjavWscort ServicesMompov BtsCharlie Damellio NakedXx Video Malayalam水野 朝阳JadasaurMilf Anal CreampieAriana MarieExhibitionism HentaiReddeadredemption2 PornBlackpussy PhotosDubai Xxx VideoTrippie Bri LeaksDesi Sex GarlBreeza Sexy VideoMaturefucktubeBlack Hairy PornEscort FrDacoda SkyElla HillywoodFelisha Terrell NudeSaudi XvideoAuntyridingSexual SitesAurora Snow PornSister DpDick Touch VideosXxx Pron SisterIndian Porn DtarNsfw Cosplay RedditAdultwoAubrey Plaza Bikiniسکسی جنیفر لوپزXxx Video HistoryHaley Lu Richardson SexyBhabhi Ne Devar Ko ChodaChartubetePorn PriveSilverdaddieDua Lipa Nude PicsAlixis MonroePriyanka Chopra Porn VideoIndian Nude Stage DanceHardcore AnalfuckAss To Mouth PornIndian Tamil XvideoRaw Sex PornLesbian Dr PornGhost NipplesPornmovies+Top Porne SiteXvideo Bro SisCartoon Pon VideoInterracial Porn CartoonsStep Sister Anal PornSweet NehuMilf Virtual SexFetish FinderChola_girlDoctor Xxx Video HdAmy PoehlernudeGal Gadot SexFree Gay Porn SitesChina Xx ComAgent Public SexCum In Girls MouthFoto Bugil Artis IndonesiaPorn Color BookStepmom JavChristinaapplegatenudeDaddy Duaghter PornSquirt On CamPick Up HookersSandy Cheeks Cock VoreCloud MedowXxx Blue FlimsSex Video HotestMateur Porn TubeRickys Room PornNude Alexandra BreckenridgeAra Queen Bae Onlyfans LeakGoodporns ToRussia SexSerx XxxBlinkx LeakedXxx Sex VidyoDesi Saree Sex VideoHot Bra PornEscort Porn VideosVegas PornhubLesbo Porn MassageFilmes Pornôs De GraçaSon Cream Pies MotherOdia Sex Odia Sex470294 HentaiSandra SoulDani Daniels Black PornSister FemdomHorror PornographyCodenamejasCumswallow Gloryhole