Rutte: Belangrijk om alert te zijn en blijven (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Scorpio in Binnenland  ·  33 Reacties

  • 5
  • 538x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En de aankomende jaren er wééér een kleine stad vol aan migranten binnen halen ...

Dat vinden ze vriendjes bij bouwbedrijven en Unilever wel prachtig , bouwen en laten consumeren op kosten van de hardwerkende belastingbetaler...en geen geld voor ouderen. SICK

1
1 Vageali6888

Beter zou het zijn als u er voor zorgt dat dergelijk tuig buiten onze grenzen blijft. Nu zo snel mogelijk het land uitzetten. Met u gezever van alert blijven schieten we helemaal niets op. Het gajes woont tussen ons in dankzij uw open grenzen (wan) beleid.

1
2 bozeman

Rutte die alertheid had er al van de regeringen moeten zijn toen ze geweldadig de grenzen over kwamen. Toen was het al duidelijk dat ze schijt hadden aan alles. Hun wil was wet en dat zie je nu terug in de straten.

1
3 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

4 hk-sr

Hoe kun je alert zijn als jij steeds meer van dat soort mensen tussen ons laat lopen Pinokkio

0
5 wijs

-
Ja, vooral alert blijven en nog meer van dat soort malloten het land binnen laten. Decennia lang zijn de burgers dom genoeg geweest om mensen zoals deze notoire leugenaar en bedrieger te geloven op hun woord. En nu moeten zij de prijs gaan betalen.
-
De islamitische zandbakindoctrinatie geeft openlijk opdracht aan volgelingen om anderen te verkrachten, te beroven, te martelen, te vermoorden, etc etc. En nu moeten we opeens alert zijn.
Dat is wat onze "grote leider" ons te vertellen heeft. En ook dat er mensen met elkaar in verbinding staan. Wat een hoop geeft deze notoire leugenaar en bedrieger ons toch.
-
Er bestaat geen gematigde islam, er bestaat alleen haat, overheersing en minachting.
Maar gelukkig hebben wij deze leugenaar en bedrieger om ons fijne woordjes toe te fluisteren zodat wij alles weer heerlijk door een roze bril kunnen gaan zien en grote aankopen gaan doen van het geld dat ons elke dag wordt afgepakt door deze leugenaar en bedrieger en zijn kornuiten, zodat de vriendjes bij de banken en multinationals zich nog meer kunnen gaan verrijken.
-
De leugenaar en bedrieger zal wel gauw zijn vriendin merkel in Duitsland gaan bellen over het succes wat zij vandaag hebben geboekt met de instroom van islamieten: een terroristische aanslag door een islamiet in een centraal station van een van de belangrijkste hoofdsteden van Europa. "Dat smaakt naar meer!!!" zullen zij elkaar toe gniffelen; veel veel meer. Het begint nu pas op gang te komen de door de bestuurders zo gewilde tweestrijd tussen islamieten en anderen in Europa. Nu hebben de mensen echt iets om zich bezig te houden, zodat deze criminelen rustig hun gang kunnen gaan.
-
En nu heel gauw kijken hoe Merkel en Rutte gezamenlijk de instroom van islamieten in Europa kunnen vergroten en versnellen. Hoe gestoorder hoe beter....
/-
-

1
6 MrCally1

En weer is dit correct politiek gezwets van Rutte die mede de oorzaak is van gewelddadigheden in ons land. DOE ER EENS WAT AAN Rutte!

0
7 Interessant

Even voor de goede orde Rutte laat heel veel stinkende scheten en roept dan dat we op moeten letten voor luchtjes?

0
8 Al

Maar ondertussen maar vrolijk doorgaan met het binnenhalen van dit primitieve volk.

0
9 B55

Verwarde man je moet alert zijn.

Wat een voorzichtig mannetje.
Mijn hond is alert Mark de bevolking niet die leunt op jou die een waakzaam beleid moet voeren en niet met een schijtantwoord komt na 3 uur overleg met je mama.

Prutser

0
10 Eastwood

Deze laffe messentrekker maakt heel veel duidelijk!

0
11 Hannie1
12 verwijderd2420

Met alertheid zullen/kunnen we het niet redden. Het is als een put met deksel waar je inzit en het water heel snel in stijgt!

0
13 Verwonderd

Tuurlijk Rutte, je moet iets zeggen en dan lul je onzin!!
Met je alert zijn en blijven. Weet je wat moet gebeuren , dit soort gelukzoekers de toegang weigeren tot de Eu en Nederland. Dit soort incidenten zijn schering en inslag aan het worden. En Kijk naar Rutte , met zn zelfingenomen schijnheilig smoelwerk als er weer wat voorvalt

0
14 Toronto Blue Jays

Ah..daar heb je spuit elf ook weer..

0
15 netcat

En morgen ligt meneertje de minpres weer champagne te zuipen en kaviaar te vreten met zijn multinationale vrindjes.

0
16 toecutter

@16 Het is hard werken inderdaad.

8
17 Drs. Mezun

Dat was je dus niet Rutte
Alert zijn

3
18 GOTCHA666

was hij niet "geschokt" dit keer?

nee zal ook wel niet wat gaat veel meer gebeuren en daarvan weet hij dat dat de bedoeling is, dat wij bang worden, bang volk is makkelijker onder de duim te houden he rutte. meneer zonder ruggengraat meneer de marionet.

0
19 120db

Je kunt beter het pedofetentuig eruit gooien.

0
20 Scholar002

We moeten alert blijven, prima, maar tyf die klootzakken dan wel het land uit en laat niets meer binnen.

0
21 Bullduck

Sorry NL, jullie kunnen het niet winnen zoals jullie nu zijn. je moet bij elkaar trekken, misverstanden uitwerken. Links en rechts afschaffen en je identiteit veranderen. Je bent niet je naam, je leeftijd, niet je taal en niet je huidskleur. Je bent je wilskracht om vrij te zijn en dat doe je samen. Als er diegenen komen die die vrijheid willen breken MOET je al je verschillen overbruggen en met je neuzen één kant op gaan,. al kost het je bloed tranen en zweet. Het hele station had over deze vuile man heen moeten rollen. Elke keer weer totdat ze leren dat er met jullie n iet te f*cken valt. Je hebt nog maar weinig tijd.

3
22 Chaimileh

Dat betekent 24 uur per dag iedere dag van het jaar, onmogelijk!

0
23 Febee

@22
Opzouten met dat ophitsen.
Ik woon in een rechtsstaat en zit niet te wachten op nog meer gezeik.

4
24 Sjaak Trekhaak

Je mag het niet zeggen, maar ik zou al die gasten wel naar een grote camping willen sturen als ze zulke geintjes uithalen. Zo'n Duitse camping. Maar alleen degenen die iets doen wat niet mag. Alhoewel, illegaal een land binnenkomen is ook niet toegestaan.

0
25 Bullduck

Beste Mark Rutte, je bent een doortrapte leugenaar, charlatan en huichelaar.
Want dat is het enigste wat je kunt en waar je goed in bent. Voor de rest ben je in mijn ogen en vele andere mensen een grote talentloze en ruggengraatloze nul.
Je eigen mensen en achterban die op jou gestemd hebben, ben je op dit moment aan het verraden. En je weet het. Dondersgoed zelfs. Maar het kan je niets schelen, want je bent een gewetenloze schoft.
Want ik houd jou rechtstreeks verantwoordelijk voor het terrorisme wat nu heeft plaatsgevonden in Amsterdam. Want je holmaatje en henchman Klaas Dijkhof reed met zijn dienstauto een vrouw omver, om toch maar zo gauw mogelijk en ook zo veel mogelijk tuig en criminelen te kunnen herbergen in Nederland.
Mensen die absoluut geen vluchtelingen zijn, maar hier alleen maar zijn om het land te slopen. Dat is waar jij voor op komt. Dat is waar jij je sterk voor hebt gemaakt. En een paar grote multinationals waar je vriendjes zitten.
Waarom men jou het hand boven het hoofd blijft houden zal mij een eeuwig raadsel blijven, want het aantal leugens, zwakke optredens, en misplaatste loyaliteit naar achteraf gebleken criminele en leugenachtige mede-VVDers is inmiddels niet meer te tellen.
Hopelijk doorzien toch steeds meer mensen dit en kun jij voorgoed in de schaamtevolle vergetelheid verdwijnen. Daar waar leugenaars thuishoren.

0
26 Querulijn Xaverius,

* Verwijderd door de redactie *

27 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

28 Dirk2137

@6 ++

0
29 Querulijn Xaverius,

man rot toch op met je stomme geouwhoer

blijf maar braaf aan de touwtjes bungelen van the puppet masters.

probeer vooral net zelf te denken, want dat kan je niet

blijf vooral het volk verneuken, daar ben je goed in. meer kan je ook niet,
kneus

1
30 120db

"Deze laffe daad laat zien hoe belangrijk het is dat we alert zijn en blijven", roeptoetert Rutte. Volslagen inhoudsloze opmerking, dit heeft nl. niets met alert zijn te maken, maar álles met het absurde Europese toelatingsbeleid van vreemdelingen waarvan niemand weet wie én wat ze zijn. O.a Duitsland (Merkel) heeft honderdduizenden niet- westerse vreemdelingen losgelaten op de Duitse bevolking, talloze slachtoffers zijn er inmiddels te betreuren door toedoen van zgn. vluchtelingen. Nu heeft een Afghaanse mafketel ibv een Duitse verblijfsvergunning in Amsterdam toegeslagen. Daarnaast laat ook Nederland vreemdelingen toe waarvan niet bekend is wie én wat ze zijn, tevens hebben talloze zgn. vluchtelingen in Nederland al blijk gegeven niets op te hebben met democratie en gelijkwaardigheid, dus het alert zijn en blijven van Rutte is grote kul!

0
31 Sneeuwbal

Flapdrol!

0
32 claartje

„Deze laffe daad laat zien hoe belangrijk het is dat we alert zijn en blijven." Nee meneer Rutte, "deze laffe daad laat zien hoe belangrijk het is dat we de grenzen sluiten en weigeren om nog meer kanslozen op te nemen..."

0
33 Gurk

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@46 vos-haren-streken. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@41 Ook Parry levert geen bewijs. Het oosten van Oekraïne nu nog als onafhankelijk bestempelen is dan ook alleen maar iets voor totale le...

7 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@43Dat waren de Sovjets, niet te vergelijken met het Rusland van nu.Al willen velen graag in die nostalgie blijven hangen omdat het lekke...

8 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Muziekdraadje

Antoon - Oliviahttps://www.youtube.com/watch?v=dditG7h5SnY&t=14s...

10 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Jeffrey Sachs die oost europese landen hielp met hun economie na de koude oorlog is redelijk duidelijk Jeffrey Sachs: Biden Has DESTROYE...

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Bob Sleebaan
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

Cremeren is een beter alternatief.Het wordt tijd voor grafbelasting.Tientje per maand lijkt me redelijk....

14 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Bandera moet dat zijn, niet Banderas natuurlijk....

14 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Muziekdraadje

Willy deVille Heaven Stood Still-https://www.youtube.com/watch?v=cSrKUVcqT80...

14 minuten geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Willy DeVille - Downside Of Townhttps://www.youtube.com/watch?v=r5BZAsFoA8U...

16 minuten geleden geplaatst door Olivia

Wedergeboren
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@40 "Geeft wel aan hoe diep de Oekrainse liefde voor Rusland zit." Door de ruSSen stierven in de jaren 30 miljoenen Oekraïners een v...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hidden Camera Nude VideosFull Sexy Movie ComBelly Button Licking PornP O. R NAnal FfmSpidergwen SexyWww Hdpron ComXnxx ShemailNude Super ModelsEsperanza Gomez DesnudaSunnyleonsexvideosPlay Free Sex GamesHot Pron StarNatashatush OnlyfansFatima Segovia OnlyfansMalina Melendez BrickzillaAmanda Paris Nude좆커넷Marissa Da'nae AgeMagmallowaLily RomaMarina SposaT I K PornJaphdMackenzie MossRedhead Gay PornNaked Grandma ButtsNude LesbianGoodcharlottelover44Innovent PornSpiderman Cosplay PornKeira Knightley AssNovinhas Do ZalXxx Hd MoviBhai Behan Xxx VideoDoctorssex VideosOnahole PornSexy MatureMilf Gang BangedOnlyindianpronBeastiality VideosSหนังโป้Northeast Sex VideoHentai Porn SitesMale Foot WorshipPetite Black PornAlien Impregnation PornLatina And Black PornNaked Movie SceneSissypeppo NudeSchool Teacher XxxRandi Desi XxxPorn SnapsClose Up Clit LickingEnema HentaiQueenpatrona NudesJizzle.comQueen Naija NudeXxx Com Bf VideoAsianbunnyRick And Morty HentaiNaruto Tenten PornPrimal FetishpornNude Volley BallBachelorette Part PornLust CnemaBd Hentai FrTen Hd PornFast Time Sex Video HdHot Priyamani SexDesi Xxx BanglaBridesmaid PornLes PornGayporno SitesSexo Ao Vivo ChatNewest PornvideosAnome Porn VideosRashmi Desai Hot SceneWife Sex TubeIndian Porn Hub VideosFuck BuddiesSexmallAngela White Sophie DeeAlexandria Ocasio-cortez DeepfakeLarge Tube PornModels In PornXnxx PakVicky Stark SexVídeo De Pornô De AnimePiledriver PositionDailysquirtNsfw SubredditsPinay AnalPrincess Prach PornSnackychannCzech Streets Sold GirlfriendElizabeth Lail NudeLiza Del Sierra PornMms Porn MoviesDesiteenpornSuck Boob'sEnf/cmnfVera BlissCheating Mom Porn VideosCuckoldmarriageBj PronSexxx Hd IndianBondadge PornVideo De SexisoEmily Grey PornBailey Jay FuckedJamie FoxxworthPussy And Boobs LickingPorn Teens SleepCartoonpornvidoKatie Holmes In The NudeHuge Tits GrannyIleana BfXxx Pron DownloadDesi Bhabhi MoaningPornstaarLusty Grandmas ComPornuhb Videos FreePornhd ComCream Pie MissionaryAnime Porn BideosMomanddaughter OnlyfansBigo Live BugilDirty Talk Sex VideosTamilnadu Village Aunty SexXnxx MarathBesutiful PussiesCeleb Nude RedditSite Films PornographiquesThe Incredibles HentaiNon Film SemiZareen Khan XnxxXxx Sexy Porn Hd VideoKiyana ViNude NewscastShe Reacts PornAlexis LoveMassaje XxxBrandyrenee19Manipuri PronAleeta OseanAsian StripteaseMayuki ItouBbc FrotLesbiennen