door Febee in Politiek  ·  31 Reacties

  • 13
  • 541x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dankzij de bedrijfskundigen uiteraard.

2
1 caso

-
Groen links is inderdaad op de linkerzijde een beetje een vreemde eend de bijt.
Dit komt vooral door de standpunten v.w.b. migranten en het klimaat van groen links.
-
Men wil zoveel als nodig is migranten binnen laten, gelukzoekers, asielzoekers, zelfs bewezen illegalen, het maakt niet uit. Bij groen links heerst het idee dat Nederland de mogelijkheid en capaciteit qua financiën en ruimte heeft om al deze vreemdelingen niet alleen op te vangen, maar direct het Nederlanderschap te geven. Bovendien krijgen deze vreemdelingen een voorkeursbehandeling. Uiteraard stuit dat op allerlei problemen voor de zittende bevolking, en met name het arme deel.
-
Groen links komt dus helemaal niet op voor het arme deel van de bevolking zoals een echte linkse partij zou moeten doen, maar zorgt juist dat het arme deel van de bevolking grotesk in de problemen komt. Financieel, behuizing, cultuurproblemen, religieuze problemen, etc etc. Het rijke deel van de bevolking weet uiteraard haarfijn deze problemen te ontlopen en verschanst zich in wijken of gebieden waar deze vreemdelingen niet komen.
-
Groen links is voor een streng klimaatbeleid. Nog strenger dan is overeengekomen op de diverse klimaatconferenties. Uiteraard gaat dit strenge klimaatbeleid heel veel ge;d kosten. En uiteraard gaat het arme deel van de bevolking dit voor het grootste deel betalen. Ook hier vergeet groen links op te komen voor wat eigenlijk haar electoraat zou moeten zijn: het arme deel van de bevolking.
-
Groen links: het is niks, is nooit iets geweest en zal nooit iets worden met dit soort absurde standpunten.
/-
-

4
2 MrCally1

@2
Ik ben links en zal never nooit niet op GL stemmen.
Voornamelijk door hun immigratie standpunt.
Klimaat daar moeten wij wat aan doen maar wel betaalbaar houden voor de mensen.
Verder wil ik wijzen op hun steun voor deze EU, leenstelsel ( studenten met schulden opzadelen) en Kunduz 1 en 2.
Totaal onbetrouwbaar.

2
3 abessijntje

Het neoliberalisme is een maatschappij zonder vertrouwen. Die paar mensen die nog uitvoerend werk doen, de professionals (de manager spreekt de naam uit als een scheldwoord), zijn niet te vertrouwen en moeten elke seconde van hun doen en laten verantwoorden richting management. Immers de taak van de manager is om de belangen van de shareholder te bewaken en dus om ervoor te zorgen dat de professional niet teveel kost (liefst niks kost) en niet teveel uitgeeft. Dat tig managers op zoveel professionals ook geld kost (een overhead van 30-40% is normaal tegenwoordig) valt blijkbaar niemand op. En dat dit model ook bij de overheid wordt toegepast waar geen shareholders zijn (ja de burger, maar dat interesseert ze niet) is van den zotte. Voorbeeld van dit marktdenken is dat de docent de leerling als klant moet zien. En een politie die de oude taken kan vergeten en voor de politiek alleen nog maar de statistiek van de misdaad mag bijhouden (zoals een CBS dat voor de economie doet). Nee het neoliberalisme houdt niet van uitvoerenden.

2
4 Conradijntje

Pseudoverontwaardigt gejank van een rechtsch tijdschrift.

Rechtse politici proberen hun zelfgenoegzame schijt-aan-de-wereld-lach niet te onderdrukken, iig. Die knallen ze midden in je gezicht.

18
5 Biesbush

Deze partij is al lang z'n geloofwaardigheid kwijt geraakt, sinds ze zich hard maken, om nóg meer uitbuiters hier naar toe te halen om ze te vertroetelen.
En diegenen die voor het "vertroetelen" moeten opdraaien, worden nu door Klaver in het zonnetje gezet. Want natuurlijk moet de "vertroeteling" door blijven gaan.
Vandaar die "ode".
Hoe doorzichtig en hypocriet allemaal.

4
6 Strongoli

@3
-
U noemt daar ook zeer valide kritische punten omtrent groen links.
Ik heb daarom, vooral door het vrij extreem eurofiele karakter van groen links en het ondertekenen van de KUNDUZ akkoorden, groen links hier op NK vaak GROEN RECHTS genoemd. Het is eigenlijk een neoliberale partij; een echte wolf in schaapskleren.
Heel jammer om dat te constateren. Groen links zal mogelijk nog dieper vallen dan de PvdA.
Onbegrijpelijk dat er nog linkse mensen zijn die op deze neoliberale partij stemmen.
/-
-

3
7 MrCally1

@2 Groenlinks heeft ook niks met links of socialisme te maken maar is salon socialisme bedreven door grachtengordel types die wat aan liefdadigheid doen en wereldverbeteraars. Ze willen dat Nederland z'n CO2 doelstelling haalt - ze vinden milieu belangrijk. Tegelijkertijd willen ze ongeremde immigratie en maximale diversiteit. Behalve dat we dat niet kunnen betalen en we er geen ruimte voor hebben lijkt me dit niet goed voor het milieu. Op logica heb ik ze dan ook nooit kunnen betrappen.

2
8 Conradijntje

@4 , correct. Loyaal en betrokken zijn is al verdacht bij de baasjes.

4
9 caso

@7 , idd. Lijkt wel de GroeneKhmer.

5
10 caso

@9 Zelf kwam ik erachter dat ze misbruik maakten van mijn verantwoordelijkheidsgevoel. Ik ben van een generatie die continu onderhandelen met je leidinggevende om er het maximum voor jezelf eruit te halen niet vanzelfsprekend is. Ook nieuwe medewerkers die de raarste secundaire arbeidsvoorwaarden eruit weten te onderhandelen bij p&o alsof ze advocaat zijn - bizar.

7
11 Conradijntje

@11 , ik mis mijn oude manager, die was dienstbaar voor de werkvloer.

2
12 caso

Groen Links doet het goed bij de bekende Nederlanders, artiesten, muzikanten, grachtengordeltypes, journalisten, MSM, studenten en alternatievelingen: die hebben niet zoveel op met arbeiders en zijn erg pro EU. Via de MSM wordt dan ook het beeld geschapen alsof iedereen de idealen van Groenlinks onderschrijft wat tevens de onvrede bij de rest van de bevolking voedt.

0
13 Conradijntje

* Verwijderd door de redactie *

14 Dumper

Die ‘ode’ van Klaver vond ik een eng, glad , glibberig, religieus, Disney-achtig verhaaltje, alsof er een people’s temple sekteleider aan t oreren was.

3
15 JackKropotkin

Het gezegde luidt : vele varkens maken de spoeling dun.
Kansloos, ongeletterd en behoeftige huisdieren binnenlaten zorgt voor opwaartse druk naar opruiing..

3
16 chouffleur

Onbegrijpelijk dat GL de stemmers bij de SP weghaalt, waarschijnlijk de pro EU stemmers en in de peilingen steeds groter wordt

1
17 yanyans

@17
Peilingen zijn de waan van de dag.
Ik stem op een partij die voor echte vluchtelingen opvangen is, maar tegen economische vluchtelingen is.
Die huren betaalbaar wil houden.
Die voor een nationaal zorgfonds is.
Die voor is om met 65 met pensioen te gaan.
En zeer kritisch staat tov deze EU.

0
18 abessijntje

* Verwijderd door de redactie *

19 Captain Hero

Verstandige mensen hebben niet gestemd op GL, alleen veel jongere die het wel zagen zitten met Klavertje en dan nog veel stemmers van het vrouwelijke geslacht.

1
20 Interessant

@18
Juist stem SP

2
21 yanyans

Haha lekker belachelijk gemaakt. Love it.

3
22 Yisrael

Yasser, de mislukte Trudeau-kloon.

1
23 Gurk

@18
-
"zeer kritisch staan t.o.v. deze EU" is nou net het probleem waarom ik moeite heb met de SP.
-
Als je alleen kritisch staat t.o.v. de EU gaan de Brusselse neoliberale EU criminelen gewoon door. Zij zijn op weg naar een federatie, alles wijst daarop. De federatie is het volledige einde van de democratie in Europa: het gaat om een dictatoriale federatie waarin u en ik niet meer dan willoze en armoedige slaven zijn zonder privacy en volledig machteloos t.o.v. de almachtige federatie.
-
Met het alleen kritisch staan t.o.v. de EU zullen uw andere punten in het niet vallen. De huren zullen stijgen, de pensioenleeftijd zal stijgen, de zorg en gezondheidszorg zal nog meer privatiseren en criminaliseren dan nu het geval is. En vele andere neoliberale maatregelen zullen worden genomen; zoals wij hier goed in Nederland kunnen zien met de regeringen Rutte, maar ook voorheen met de ellende van Balkenende en paars.
-
M.a.w. u en uw SP onderschat volledig het neoliberale en uiterst destructieve karakter van de EU.
Wij hebben samenwerking nodig binnen Europa, maar deze samenwerking zal niet plaats moeten vinden via deze uiterst neoliberale en dictatoriale EU.
Hierdoor zal er vanuit de SP niets van de grond kunnen komen; helemaal niets.
Hoezeer ik het goede en mooie hart van Lillian Marijnissen ook bewonder.
/-
-

0
24 MrCally1

GL is meer voor Yuppen, vrouwen en hipsters. De gemiddelde werknemer heeft er niks te zoeken.

0
25 Wild Rover

"En om de zoveel jaar wordt je met laffe mutsjes, jasjes, en fluitjes in een touringcar op het Malieveld gedropt om samen met je vakbond de polonaise te doen en iets te roepen over pensioenen en werkdruk. Het haalt zelden of nooit wat uit."

Meer vakbondsleden zou meer zoden aan de dijk zetten natuurlijk, maar helaas heerst in Nederland van oudsher al een anti-vakbond mentaliteit; vooral onder witte-boorden-werkers, die zich vaak boven zoiets vulgairs als een vakbond voelen staan.
Met "dat werkvolk" hebben ze immers niets van doen; zij hebben hersens, correcte omgangsvormen en (vooral) ambitie en daarmee redden zij het in hun eentje wel.
Een houding die innig omarmd werd en wordt voor kerk en kapitaal.

Ongeorganiseerde eenlingen zijn immers zoveel makkelijker in toom te houden en te manipuleren dan een eensgezinde, gecoordineerd collectief.

1
26 Mappie

@20 "en dan nog veel stemmers van het vrouwelijke geslacht. "

Iets wat ik als, (weliswaar inmiddels oudere) vrouw totaal onbegrijpelijk vind.

Zo'n leip-kijkende semmelstier?
Nee, dank je.

1
27 Mappie

@2 + @7

++++++++++++

0
28 Dissident

@27 Hah! Dat 'semmel' moest ik even opzoeken maar nu snap ik 'm. question
Het is gewoon een liefkijkend jochie (hoewel 'ie ouder is dan ik). Als je 'm 15 geeft, zou ik het geloven. question

1
29 Wild Rover

@29 Zo optimistisch ben ik niet eens question

0
30 Mappie

@24
Ik begrijp u volkomen.
We zijn het in wezen eens.

Maar, we kunnen er niet uit, zonder enorme kosten.
We zijn te verweven met de andere lidstaten, bv de Euro.
Het zou desastreus uitpakken voor Nederland.

Er zal een kentering moeten plaats vinden.
Die kentering is al voorzichtig van start gegaan.
Het neoliberale denken is op de terugweg.
Ik wil geen federale staat, wel een EEG.
Heb geduld, doen ze het niet zal alles instorten, ze zullen moeten.

2
31 abessijntje

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Malinois
Russian State-Controlled TV: If NATO Troops Enter Ukraine , SARMAT, YARS, and Avangard (Nukes) Will Hit NATO Decision-Making Centers

Dat gaat nog wat worden als straks onze eigen charlatan bij de NAVO aan het roer staat.Die gek lacht alle waarschuwingen van de Russen weg en ...

zojuist geplaatst door Malinois

Strongoli
Muziekdraadje

BeeGees - You should be dancing https://music.youtube.com/watch?v=_JoZS6LgqYI&si=-4oEpxxPnhZJ4mbN...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

Patrick Hernandez - Born to be alive https://music.youtube.com/watch?v=X06AHSUJEAE&si=M87Dn3lqHLoGYr0e...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

Hot Chocolate - Sexy thinghttps://music.youtube.com/watch?v=4DwEni2N_-A&si=OMUcyNMT9XWGRewp...

5 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

Gloria Gaynor - Never can say goodbyehttps://music.youtube.com/watch?v=ofcgjeELS0M&si=55rGHtw7yI_dwcHR...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Stoltenberg: Europa moet de prijs betalen - Dissident.one

Vandaag of morgen valt er een waarschuwingsbom, in de VS of de EU....

7 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

George McCrae - Rock me baby https://music.youtube.com/watch?v=gutE8I0Tk3E&si=6kYZalwzfPHZEP1R...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

The Tramps - Disco Inferno https://music.youtube.com/watch?v=u5lSeYd_riw&si=D-Cl0bRSHiWQqhTR...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Muziekdraadje

Tavares - Heaven must be missing an angel https://music.youtube.com/watch?v=J123lM0RvzM&si=QhZHcjjL3WkWuUs5...

11 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
‘Engel des Doods’ Mengele was hun hartelijke huisvriend

   Bedankt voor de belangstelling benniegek. :) ...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Bloodlust CeremeLivejazmineHermione Granger HentaiXnxx Hd TvMywifesmomMia Khalifa Xx HdSaas Damad PornDryhump PornNamethat PornOnlifans VazadosGringas PornHandjob CumIndian Foreign SexBoobsqueezeTarzan SexualMonica MazzeratieUrvashi Rautela PornFull Hd Mein BfSister Xx VideoSeks XxxBest Sex DollsVideos Pornogays GratisNaked On TwitterRiley Mae Lewis LeakSexy ArchestraSniffiiesAlena CraftSexy MuvieSmoking Fetish SexJerk Off CompilationPhorn HubXxamsterX-fantasyInternet ChicjsStars Françaises NuesFetlife UkGay TwincestBucetagostosaMarceline AdabirLeaked NuedsKiner Sex VideoMillie Bobby Brown NippleVitacelestineXhmadterlive韩国 AvBlack Monster TerrorSpooky Month PornBlacked RussianBlack FuckpornStepdaughtersex VideosLittle Booty PornNude Celebs RedditAllfs3dNicole Kidman NakedThinjen LeakedIndian Dehati Porn VideoJapsnese PussyInterner ChicksGaon Ka Sex VideoUsa Sexguide DetBritney Spears Sex VideoBf Sexy Full Movie HdDesi Bhabhi FingerMasterbateingRoom Girl TorrentExploitedcollegeirlsHaley ReedRasida Jones NudeSex Video KichanChicas MasturvandoaeBest CumswallowVibrating Panties VideoHentaipublicPiper Perri ThreesomeSlay SavagePrekvidsBig Boobs.comMatiland WardGarganta Profunda PornAzzyland SexySaxsaxLesbian Pussy Licking VideosCreamiepieBustforcapriBrittney SwallowsIndian Nude LiveXxx Hd KeralaGerman Dungeon PornCharly Summer GangbangSofiareynax LeakedAfrrica XxxBrotni KittenBengali Heroine Sex VideoAssamese Sec StoriesTop Free PornDeepfake Celebrity PornWebtoon Hentai FrLegal PornosCyzcomicsLoniandersonnudeXxx MassafeSexy Sucking VideosOld PornstarsBidaai Ullu CastNetvideogirLatino Bbw PornSona Aunty Sex VideoDesi Aunty MoaningHusband Sucking Wife BoobsSkys Day Off PornForced Movie Scene PornManga18.clunMuito HentaFlingasterPorntortureEnglish SxeYoga Porn PantsGay Porn Muscle AsianMelina GöranssonIndian Comedy Sex VideoMoney Shot FilmsOlder Men And Young Women PornSubmit Your FicksBestpornpicsFoto De Sexo AmadoWorld Best Sex VideoHot Indian TitsPron 62LiyahloversincRape Role-playing PornXxx Hindi PictureTara Reid NudeSheridan Lo EPoppy NudeTransexual Asian Pornమియా కలీఫాAnime BjRegina RizziDanixxxAmoursnth OnlyfansPhatrabbitkillerSssniperwolf NudeFuc My WifeBalls Sucking CompilationLesbiangangbangLa La Anthony AssZuri Bella Rose NudeMakeup Sex VideoPorn Star In SareeXvidoew