door Febee in Overig  ·  149 Reacties

  • 33
  • 1237x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 oh, moet je het van jou meegemaakt hebben om erover te kunnen oordelen?

Idioot, je snapt er echt niets van.... sjesus!

19
101 TedjeR

Mensen zoals soros en vele anderen hebben hun doel tot zover bereikt zaai tweedeling onder de bevolking. En daar hoort ook rutte bij en zelfs het koningshuis. Er is een agenda die totaal niets goeds voorspeld voor de gewone burger.

14
102 lubas

@102 nog zo'n complot-gekkie.... leer denken, man!

23
103 TedjeR

@100

Ik heb het gelukkig niet meegemaakt.
Maar in mijn jeugd begon pas goed tot de wereld door te dringen wat er werkelijk had plaatsgevonden.
Het heeft decennia geduurt voordat alle misdaden en implicaties goed gedocumenteerd waren.
Als het voor jou en anderen slechts geschiedenis is (terwijl er nog levende getuigen rondlopen)
Dan vrees ik het ergste.

2
104 carpenter

@102

Waar is die agenda?
En wat staat er precies in?

5
105 carpenter

@2 : het is juist Trump die wordt gecensureerd samen met alle 'rechtsen' aka mensen die niet totaal geschift en van het padje zijn, en een kut een vagina willen blijven noemen. De bloggers, de vrije journalisten, de nieuwe media. Mark Dice bv, en Molyneux, allemaal worden ze lastig gevallen met censuur en blokkeringen en stiekeme bans, shadowbanning. Mensen die openlijk kritisch zijn op de links-extreme excessen, de watjes, de sneeuwvlokjes, het gehannes met genders (nu over de 70!) worden behoorlijk zenuwachtig van diktatoriale tech-giganten.

Dat zijn de hardwerkenden, de, nuchteren, de meerderheid die niet met de nieuwe regels meegaat. En ja die is grotendeels blank. Maar ook heel wat zwarten en latino's zijn blij met Trump. Onder de zwarte bevolking is zijn populariteit behoorlijk omhoog gegaan. Want hij zorgt voor werk, blijkbaar. https://www.zerohedge.com/news/2018-08-29/facebook-engineers-stunning-admission-we-tear-down-posters-welcoming-trump en http://thefederalist.com/2018/05/11/black-support-trump-rising-danger-zone-democrats/

13
106 Ness

@100 ja, het staat in de geschiedenisboeken. En als het goed is heb je geschiedenis op school gehad. En hebben je ouders of grootouders je ook weleens iets verteld uit die tijd. Vaak leer je er dan van. En zie je akelige overeenkomsten met de hedendaagse politiek, uitspraken en gebeurtenissen.

7
107 Diederik82

@103 En weer toon je onmacht ik beledig jou niet maar jij wel.
En ik kan heel goed zelf nadenken en feiten opzoeken.
Ik heb respect voor ieder zij mening, maar jij laat me zien wat ik ervoor al zei waar is de waarde van een normale discussie gebleven?

12
108 lubas

@101

Ja...


Mijn oma vertelde dat de Duitsers slecht waren.., ik had er ook hekel aan..., maar dat neem ik de Duitsers die na de oorlog geboren zijn niet kwalijk...
Ben je mal...

Nu lopen jullie toch ook weer achter Merkel aan...?

12
109 Tjeesus...,

* Verwijderd door de redactie *

110 Dumper

Los van het punt of dit waar is of niet, voor het gros van de bedrijven is progressief-liberaler zijn vele malen winstgevender dan een conservatieve houding aannemen. Vooral die techbedrijven, maar ook banken en media zijn er als de kippen bij om de wereld te vertellen hoe 'divers' ze wel niet zijn met al hun Indiërs en Pakistani die voor een habbekrats komen programmeren.

De meeste media en grote bedrijven hebben baat bij een globale, liberale wereldorde met een hedonistische inslag. Daarom zijn de meeste bedrijven en media ook in dat straatje onder te brengen, liberaal/progressief en het evangelie heet hedonisme en consumentisme. Kan je ook ''links'' noemen, maar de termen links en rechts vind ik een beetje aan inflatie onderhevig.

Bijvoorbeeld een krantje als De Telegraaf is geen echte ''rechtse'' of nationalistische krant ook al denken vele mensen dit, want De Telegraaf ondersteunt feitelijk VVD-beleid en de neoliberale wereldorde. 'De ''PVV-corvee'' die af en toe door De Telegraaf wordt gedaan is meer een rookgordijn om lezers aan te trekken die daadwerkelijk nationalistisch of nationaal-conservatief zijn. Is De Telegraaf nationaal-conservatief? Nee, er wordt door deze krant alleen een schijn gewekt van anti-establishment retoriek. Wanneer heeft deze krant daadwerkelijk systematisch kritiek geleverd op Nederlandse regeringen van de afgelopen jaren?

Dit is de reden waarom er wel tegen de huidige politieke en maatschappelijke constellatie wordt aangeschopt, ook door (een deel van) de bevolking, maar er feitelijk niets veranderd.

4
111 Adamas95

@108

Als jij zonder enig bewijs over een agenda hebt van de gemene elite dan kun je zo'n reactie verwachten.
Een dergelijke uitspraak zonder enige bron of onderbouwing kan ik ook alleen maar als complotgeleuter wegzetten.

7
112 carpenter

@104 Dikke plus.

@92 @100

En zelfs al zouden er geen levende getuigen meer zijn, betekent dat allesbehalve dat we vanaf het overlijden van de laatste getuige, lak moeten hebben aan de lessen die de geschiedenis ons leert.

En dat geldt zowel voor "oude" geschienenis, als veel recentere geschiedenis - de weigering ervan, blijvend, te leren/patronen te herkennen/etc., zegt alleen maar iets over de volkomen minachting van (grootschalig) oorlogsleed, en vooral ook over het volkomen negeren van de omstandigheden/retoriek die aan dat oorlogsleed, vaak jarenlang, vooraf is gegaan.

2
113 mountainlion

@94

Het zijn types als @73 die genomen worden, hij ziet het zelf maar gelooft dat het in zijn belang is.

De xenofobe propaganda werkt, de bangerikken geven gewoon alles ( hun rechten hun vrijheid, en uiteindelijk hun leven) gewoon weg aan een handvol rattenvangers die niet anders nastreven dan hun eigen glorie.

Wie zelf niet bij de top behoort is gewoon een wegwerppionnetje in hun spel. Er is geen waarheid, geen fatsoen , geen scrupules in dat spel.

8
114 morandi

Ik reageer hier steeds minder ,lees eigenlijk alleen maar voor vermaak , maar als mensen gaan zeggen dat Hitler een lievertje was , de holocaust een leugen , en de tweede wereld oorlog nooit plaats gevonden heeft , kan alleen maar treurig kijken ...

Ik was afgelopen zaterdag nog bij een oorlogsmuseum een grote jongen in het dorpje Overloon raad het iedereen aan om je geheugen even op te frissen , bij de ingang stond een groot bord met 'Oorlog behoort in een museum' , iets waar ik me eigenlijk helemaal tot kan vinden ...

3
115 MarcusCole

@110 ach stumper, heb je dat helemaal zelf bedacht of heeft een ander het voor je opgeschreven, die onzin?

13
116 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

117 Dumper

@116 Spoel je mond met zout dat kan echt helpen al betwijfel ik het in jou geval.

5
118 lubas

Soros voedt alleen maar de tegenbeweging tegen Soros.

Wel maak ik me zorgen over de zichtbare mediacampagnes dat mensen vooral braaf moeten blijven stemmen op partijen en politici die niet opgewassen zijn tegen hun taken en, - tegen een onbekende prijs - , invloed verkopen aan allerlei belangengroepjes. Zoals Rutte III met de afschaffing van dividendbelasting.

De eenzijdige opschoning van de media in politiek correcte zin zien we ook. Dat is met of zonder Soros schrikbarend.
Maar niet bepalend. Het is overheden nog nooit gelukt de bevolking blijvend met propaganda gedwee te houden.
Ik zie het aan mijn eigen kinderen en vooral kleinkinderen. Zelfs minderjarigen zien al dat de verhalen in de media afgezet tegen hun eigen ervaringen niet kunnen kloppen.

Ook de rest van de burgers stemt allang niet meer op een figuur als Rutte in Nederland of Merkel in Duitsland, omdat men hen gelooft. Niemand gelooft wat Rutte zegt. Maar de meeste mensen voelen zich het veiligst in het midden van de kudde. De VVD is geen rechtse partij meer, maar een middenpartij, die de rol overgenomen heeft die vroeger het CDA en eerder ARP, KVP en CHU speelden.

De gebeurtenissen in Frankrijk en Italie laten zien wat er gebeurt , zodra de politiek correcte partijen geen kandidaten hebben bij wie kiezers zich veilig midden in de kudde wanen.
De oude partijen storten in .

Dat kan ook iedere verkiezing in Nederland of Duitsland gebeuren. Het lijkt nu even hoogconjunctuur, door de rentemanipulaties van de ECB. Maar zodra de economie neerwaarts gaat en de burger ook tijdens de hoogconjunctuur alleen maar lekke grenzen, een lekke Euro en lastenverzwaringen heeft gezien, is het gedaan met het laatste beetje gewaande veilige gevoel.

Dan heeft politiek Den Haag een serieus probleem. De media trouwens ook. Wie gelooft een journalist die jarenlang aan de lippen van Rutte,Pechtold, Buma, Asscher of Klaver gehangen heeft?

4
119 stanley.staatsman

@117 de conclusie is hersenloos... oei... dat is te moeilijk voor een Useful idiot als jij...

@118 Een probleem met de waarheid? jammer dan... die ga je nog wel vaker om je oren krijgen.

14
120 TedjeR

@120 Ik ben niet bang voor de waarheid want ik leef niet in een roze wereld.
Maar mensen zoals jij en die wonen en leven in Nederland dat is pas eng.

8
121 lubas

@120 In plaats van mij te overtuigen dat ik het mis heb heb je me overtuigd dat ik gelijk heb.
Mensen zoals jij zijn een gevaar voor de samenleving.

9
122 lubas

soros zorgt alleen maar voor sores.
hij speelt met mensenlevens en zet mensen lijnrecht tegenover elkaar op.

5
123 ongelovenloos

@121 dan mag jij uitleggen wat er eng aan mij is...

15
124 TedjeR

@122 angstzaaien is een erg zwak argument zonder onderbouwing... jij verliest!

14
125 TedjeR

@125 Je bent je eigen rechten aan het ondermijnen,en als je zover bent om dat te beseffen is het al te laat voor jou.

10
126 lubas

@126 en weer een niet onderbouwd argument... roeptoeteren kun je goed. Probeer het nogeens.

12
127 TedjeR

@127 What ever tedje ik ga niet verder mijn energie verspillen aan jou.

9
128 lubas

@128 gewoon slap en laf heet dat... Doei, slapjanus!

14
129 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

130 ymvk kabel

@ 129 Nee beste ted slap is iemand aanvallen met een andere mening dan de jouwe. Discuseren wil je niet maar mensen aanvallen omdat ze er anders over denken is taboe voor jou, dus bij deze hoef je mij niet meer aan te vallen want ik zal niet meer reageren.

8
131 lubas

@131 je hebt het dus over jezelf... maak eerst je beweringen over mij eens hard.

Ik denk echter niet dat jij dat kunt zonder lasterlijk te worden, dus bekijk jij het lekker met je gekronkel en gedraai.

14
132 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

133 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

134 E.Meel

@134

Alleen de democratie die zijn zakken zal vullen, heeft die al minstens een keer laten zien.

Duidelijk voorbeeld is de zwarte woensdag in 1992 in de UK, dat was heel democratisch tot stand gebracht, heeft die heel veel geld aan verdient over de ruggen van de demos in de UK en de democratie van dat land een grote zet in de rug gegeven.

4
135 garriet

@134 : Het is allesbehalve democratisch om mensen te trainen tot gewelddadig ingrijpen overal waar nationalisten bij elkaar zijn, om fake demonstraties op touw te zetten, om mensen fake incidenten te laten scheppen, geregisseerd en wel, zodat ze een bepaalde reactie uitlokken en daar weer een rechtszaak op kunnen baseren, dus misbruik maken van het rechtssysteem. Om tegenstanders opzettelijk vals te framen, ga maar door.

Soros wil via elke weg behalve de democratie (de wens van de meerderheid) de maatschappij om de oren van het volk van allerlei landen, waar hij niets te maken heeft/geen band mee heeft, integendeel, die hij haat, veranderen voor eigen gewin en machtswellust.

5
136 Wendel

@3 "Soros is een rijke man met verkeerde gedachte en teveel geld."

Zoveel geld als deze man heeft riekt altijd naar "misdaad"; legaal dan wel illegaal, maar als het om gedachtengoed gaat, dan valt er op menig gebied weinig tegen hem in te brengen, (al hebben gedachten en meningen natuurlijk altijd voor- en tegenstanders).

Zo stelt hij dat: ". Het ongebreidelde vrijemarkt-kapitalisme ligt aan de wortels van de crisis," en wil hij " strijden tegen ideologieën en politieke systemen die zich afsluiten voor rationele kritiek,"

Hij heeft een aardig kapitaal gestoken in opleidingsinstituten, met name voor minder bedeelden en wil hij de wapenwetgeving in de VS verscherpen.
Ook pleit hij voor " maatregelen om de invloed van geldschieters (zoals hijzelf) op de politiek te verminderen."

Jammer genoeg is hij bij dit alles, (persoonlijke mening!) een links-progressie globalistische anti-nationalist, die het liefst alle grenzen wijd open zou gooien.

2
137 Mappie

@19 "je hebt goede en slechte censuur."

Sorry, maar daar ben ik het absoluut niet mee eens.
Censuur, in welke vorm dan ook, beperkt de vrijheid van meningsuiting; niets goeds aan!

2
138 Mappie

@138 Bijna.

Ik denk dat er best wel omstandigheden zijn (waarbij levensgevaar dreigt) waarbij bijvoorbeeld de politie er alles aan doet om een bepaalde situatie "nog even niet" in het nieuws te laten verschijnen.

Ook een soort van censuur toch?

1
139 Criticaster

@72 en @66

"Quote:
"Waar is de tijd gebleven dat discussie nog waarde had?"

Kwestie van de krenten uit de pap halen en over het getrol en verdere nonsens heen lezen.
Op den duur weet je wel van wie je een serieuse reactie kunt verwachten en wie alleen maar ruimte in beslag neemt.

2
140 Mappie

@109 "Mijn oma vertelde dat de Duitsers slecht waren."

Die van mij vertelde dat Duitsland onder Hitler veel ellende had veroorzaakt, maar dat niet iedere Duitser slecht was.

Tijdens de oorlog waren er bij haar jonge soldaten ingekwartierd.
"knullen die ook maar gestuurd waren en veel liever bij moeder thuis waren geweest".

Zij was wel sterk betrokken bij het verzet....

1
141 Mappie

@141

Mijn opa en oma hadden ook inkwariering .
Twee zeventienjarigen omdat de ouderen ongeveer op waren .
Zaten bij de bombardementen op hun stad te janken aan de tafel.

Mijn grootouders hadden geen bezwaar tegen de verkering van hun dochter met een Duitser.
Want dat was een kind van een Duitser die gefusieerd was omdat hij “mens wilde blijven “.

Dus was het credo bij hen thuis: “Een goede Duitser is ook lang niet slecht “.
En dat hanteren ze nog steeds t.a .v. alle mensen , is mijn vader ook mee opgevoed en wij dus ook .

3
142 No newstoday

@141

Dat was bij mijn grootouders precies zo.

0
143 carpenter

Van Noord-Korea tot Venezuela, van de Rode Khmer tot de Rote Armee Fraktion, van Kaddafi tot sekteleider Jim Jones. Socialisme, in al haar gedaantes, heeft iets in zich dat levensgevaarlijk is. Het beest Soros is daarop geen uitzondering. Gelukkig is hij 88 en zal hij niet heel veel evil meer kunnen verspreiden. Zijn tijd zit er bijna op.

3
144 Reconquista

Of er enige waarheid achter dit document zit is maar gissen.
Maar dat er een complot is betreft de censuur van rechtse mensen is wel overduidelijk zichtbaar.

4
145 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

146 ymvk kabel

Grappig dat dit zogenaamde Soros groepen zijn, terwijl anderen donoren veel meer geld geven aan deze groepen. Maar ja, die rode lap genaamd Soros hè, het is onweerstaanbaar.

2
147 silversurfer

Gelekte documenten?
George Soros?
Vrijspreker.nl?
Censuur door Big Tech?
De macht in Washington terugpakken?

Mijn nep nieuws alu hoedjes radar slaat uit tot ver in het rood.
Dit is de 'realiteit' die Alt Right heet.
Vergelijk het met de Anti Vaxers.

Believers, dit keer met een rechtse overtuiging.

fijne dag verder

2
148 hippodepippo

Geeft niet wat Soros nog probeert, wat de media nog proberen, wat figuren op de achtergrond nog proberen, ze hebben verloren.
Het verlies van 'links'/neo liberalen/globalisten hier in Europa, Trump die president is geworden, de democraten die volledig uit elkaar vallen...
Maar zoals al eerder gebeurd is, ze accepteren geen verlies, zullen eerder de beurzen laten crashen, de hele wereld in ellende storten, dat hoort bij het ziekelijk karakter van die mensen.

2
149 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Weetal
El País: Spanje stuurt Patriotraketten naar Oekraïne

Amerika blij.Hoeven zij het niet te doen enSpanje koopt ze van Amerika.Een win-win situatie voor Amerika....

3 minuten geleden geplaatst door Weetal

VBOH
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@53 Dat weet ik niet. Ik heb daar geen cijfers van hoeveel analfabeten er per jaar aan de Ter Apel poort staan. Wat ik wel weet is dat gepensi...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

Schildpad
Vast in de modder: nijlpaarden dreigen te sterven door enorme droogte in Botswana

Die kunnen beter hier kunnen komen wonen : )...

4 minuten geleden geplaatst door Schildpad

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Overigens zou ik sowieso niet snel een pizza bestellen. De korst is eigenlijk het lekkerst en die kun je zelf wel namaken door een kaiserbroodje...

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Pizzabaas verdacht van ontvoering filiaalmanager na salarisruzie: ‘Tekenen! Heb vat zoutzuur klaarstaan’

Klinkt gezellig. Zou daar niet snel een pizza bestellen, wie weet wat voor gekke dingen ze er nog meer hebben staan....

11 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Wedergeboren
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

"Murray Douglas " Gebruikelijk is : Douglas Murray, de voornaam eerst te zeggen. Nu lijkt het wel knip en plakwerk. ...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bop
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@51 Misschien dat maar met haarzelf bespreken. Ik bedoel dat hier meer mensen reageren op de bagger die velen hier over vluchtelingen neerplemp...

15 minuten geleden geplaatst door Bop

progressiefliberaal
Geen daadkracht, chemie en schoonheidsprijs voor de huidige formatie - Joop - BNNVARA

"Ook is het een feit dat we nu wel gebruik moeten maken van buitenlandse arbeidskrachten omdat er in verschillende sectoren (fysiek-, vuil- en k...

15 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Biscanna
Situatie asielopvang ‘heel kritiek’: mensen slapen in Ter Apel op de grond, COA krijgt hen niet ondergebracht

@47 Het meerendeel is dan ook analfabeet....

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

progressiefliberaal
Geen daadkracht, chemie en schoonheidsprijs voor de huidige formatie - Joop - BNNVARA

Wat een onzinartikeltje weer. Daadkracht in een formatie? Ze zijn nog aan het onderhandelen, Raf. Een beetje geduld."Intussen stapelen de pr...

18 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Japani X MovieHot Movie SiteHot Couple Making LoveBazooca.Nastya Nass OnlyfansAmerican Porn Star PornErotic Sex MoviesSolyluna24Teddy SexEnglish Film Sex VideoBro Vs Sis SexJosi SpearJapanese Massage XnxxTommy King BbcNsfwsubredditGordibuenaBan Bros ComTherealkayce884 NudeHot Step Mom PornSchoolgirl PinningBigg Boss Xxx8teenxxxDengichukuneLisa PornstarWww Sunny Leon Porn VideoDesi Tube8Reese's Pieces PornFree Porn Movie DownloadsYoung Black AnalJanaegirard PornStuck Sis PornProjekt Melody PornIfuck PornHareem Shah PornTamil Language Sex VideosPov Asian PornBikinishePornos MiaPorn FramPornaiPerfectgirls.netlTaboo Free PornSupperheadPearl Sushmaa NudePorn FlaquitasSlay Porn4k Full PornAlina Becker LeakedBro In Sis ComGroup OrgyHansika Motwani Hot BoobsSunny Leone X Videos HdSon Force Mom PronGwyneth PaltrowsexyThigh HentaiHooly BunnySpy Family R34Baixar Jogos PornôDomincian PornNaukrani SexKissing BeegBhan Bhai XxxHanging TitsAnemie Porn VideosDaddy Daughter EroticMelhorpornoPorn Sex Full VideoLindsay Lohan Nude PicsMallu Aunty NippleLesbian Massage SexsBen DoverpornTightteensLebian Porn AnimeHentai Sin SensuraSexy Naked Girls VideosStepsexMother Son NudeNude AmericaAmateur Porn WebsitesHard AnalPenthousepetsXxx Mom Video DownloadHot Girls Boobs PicAne Chijo Max HeartChinese Family PornNaked Indian GuysReality Tv Stars NudeTokyomotionAllporncomic.ocmMom And Son Comics PornGordinhas SexoPleysMichell Rodriguez NudeNew Xxx Sex HdLauren Alexis LeaksFc2-ppv-3498532Lebian Orgy PornMoti GaandWatch 50 Shades Darker FreeFotos PornouMulheres Gostosas NuaYou PorniPorn Star Xnxx ComFall Guy Heather ThomasMelimtxBig Tit TubeBongacamaHentai2reafFilm Pornographique GratuitsRaccontieroticiDesi ChodaWish Rathod PhotosNew SexpornHindi Audio Chudai VideoBoygirlsexXxx Hindi Sexy ComBrazzer Hindi MoviePorn Indian HardHd Creampie VideosPelículas EroticazSpongebob Sandy PornSkip The GameeBruna ButterflyBeeg GujaratiChudai SpecialHindivideosexExtreme DeepthroatLondon_tipton CamFree Creampie PornLeche 69Gay Male.tubeKellynicolexoxoBig Boobs NakedIndian Mom And Son Sex HdFamily Treapy PornVicki Chase AnalHannah Brookes6 AnnoncesSexo Em QuadBoobs Bounce PornFc2-ppv-3128474NewtumblMatti MarsJawani XxxCuntempireQuero Ver Vídeos De PornografiaValentine NapiAshlynn BrookWww.sanni Lion Xxx.comCuckold Wedding