door Likopstuk in Politiek  ·  48 Reacties

  • 42
  • 1319x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

islam is niet compatible met democratie

1
1 Jeb

Voormalig PvdA-Kamerlid Keklik Yücel.
Berouw komt na de zonde
en als afvallige van een linkse partij ben je meteen al fascist, rechtspopulist en moslimbasher want anders kennen zij niet.

2
2 eigenmening

Het gaat weer eens over het het beschermde volk met lange tenen...

1
3 upanddown

ze heeft toch gelijk.
en dat mag natuurlijk niet dus word je gelijk bestempeld als zijnde racist etc.

3
4 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

5 Dumper

* Verwijderd door de redactie *

6 Dumper

Niet iedereen blijft slapen. Sommigen worden tijdig wakker.

1
7 De Vliegende Brabander

Wijze vrouw... Ze zat enkel bij de verkeerde politieke partij.

1
8 LoydMorris

De vrije en democratische Nederlandse samenleving is gebaseerd op een aantal universele waarden, waar onze voorouders eeuwenlang voor hebben gestreden. Vrijheid van meningsuiting, gelijkwaardigheid van man en vrouw, een levensbeschouwelijk neutrale overheid, homo- en vrouwenrechten, individuele vrijheid, verheffing – dat soort zaken. Dit zijn waarden waar links zich vroeger altijd sterk voor maakte, maar die ze de laatste decennia heeft laten versloffen. Zo kan het dat sommige linkse politici tegenwoordig opkomen voor de boerkini als symbool van emancipatie. Of politieke islamisten als bondgenoot zien, zoals in Rotterdam met de partij NIDA is gebeurd. Dat is onbestaanbaar. De politieke islam is niet democratisch en bedreigt de individuele vrijheid, daar verzet ik mij tegen. Het toont aan dat links niet meer staat voor belangrijke seculiere waarden. In ons manifest pleiten we voor herwaardering van deze waarden. Ze zijn niet meer vanzelfsprekend en hebben voortdurend onze aandacht nodig.”

1
9 chouffleur

@5 .
En het lijkt wel dat het steeds erger word met die linksmensen t's net alsof zij volger verliezen en beginnen dan wilt om hun heen te slaan.
Het is zo beetje begonnen toen de PVDA haar achterban begonnen te verloochenen.

2
10 eigenmening

Een vrouw naar mijn hart.

2
11 gaulette

Een verstandig sprekende vrouw.
Haar ouders hebben haar de juiste normen en waarden meegegeven, en ze heeft de kansen die Nederland haar heeft gegeven, met beide handen aangepakt. En daar is ze dus veel verder meegekomen, dan het laffe volk wat haar nu verbaal aanvalt.

1
12 Marrie

Er zijn ook goeie Nederlanders van Turkse afkomst. (-:

1
13 eigenmening

Voor al de links bashers,

Rechts kijkt weg terwijl het aan de macht is.

21
14 3RN5T

* Verwijderd door de redactie *

15 Dumper

De vrije en democratische Nederlandse samenleving is gebaseerd op een aantal universele waarden, waar onze voorouders eeuwenlang voor hebben gestreden. Vrijheid van meningsuiting, gelijkwaardigheid van man en vrouw, een levensbeschouwelijk neutrale overheid, homo- en vrouwenrechten, individuele vrijheid, verheffing – dat soort zaken. Dit zijn waarden waar links zich vroeger altijd sterk voor maakte, maar die ze de laatste decennia heeft laten versloffen. Zo kan het dat sommige linkse politici tegenwoordig opkomen voor de boerkini als symbool van emancipatie. Of politieke islamisten als bondgenoot zien, zoals in Rotterdam met de partij NIDA is gebeurd. Dat is onbestaanbaar. De politieke islam is niet democratisch en bedreigt de individuele vrijheid, daar verzet ik mij tegen. Het toont aan dat links niet meer staat voor belangrijke seculiere waarden. In ons manifest pleiten we voor herwaardering van deze waarden. Ze zijn niet meer vanzelfsprekend en hebben voortdurend onze aandacht nodig.

1
16 Querulijn Xaverius,

Meel, Kubus... kom er maar in....

1
17 LoydMorris

In Turkije zijn het vooral de socialisten die zich tegen Erdogan's islamisering van de maatschappij inzetten.

0
18 eh

.
Keklik Yücel, we weten het allemaal al zo lang question

Je staat niet alleen.

De vieze kruipers in den Haag volgen geheime politieke EU agenda.

maak NL haram!

1
19 Ook maar gewoon een duts

* Verwijderd door de redactie *

20 Handalf

Waarom?
Als je gefundeerd kritiek levert en er wordt meteen een naam aan gehangen is dat een gebrek aan argumenten en zit je vrij goed.

0
21 Eastwood

De filosoof Spinoza heeft het zaad gestrooid voor het vrije Europa waar het seculiere gedachtegoed kon bloeien. Vrij Links neemt afstand van de suggestie dat niet-westerse Nederlanders in bescherming moeten worden genomen tegen het vrije debat, stellen Asis Aynan, Femke Lakerveld, Eddy Terstall en Keklik Yücel.

Daarin hebben ze gewoon gelijk.
Zoals andere extremen slaat extreem links compleet door in het uit de wind houden van groepen.
Deze mevrouw stelt terecht dat ze het 1 van de grootste wereldwonders vindt dat ze gelijkertijd de pro LGHBT zijn.
Dat strookt totaal niet vandaar dat ze er zelf ws niet meer uitkomen.

0
22 Eastwood

Ik ben benieuwd of Keklik Yücel nog moslima is.

1
23 PeKa

@14 Rechts is in geheel niet aan de macht, de linksche colonne heeft macht.

3
24 Recovery Mode

@24 en wat zegt dat over rechts?

11
25 kortanante

Ik heb helemaal niks met het huidige 'links' maar dit is toch schitterend....?
Iemand die een lans breekt en daarmee allerlei mensen op de tenen trapt, voor de schenen schopt en weer terugzet op aarde.
Helaas wordt niet duidelijk gemaakt uit welke hoek de bedreigingen komen maar men kan het wel raden.
Niet relevant?
Zeker wel.
Die groep zorgt er namelijk voor dat zij kan zeggen; "Het is zorgelijk dat het in Nederland zover is gekomen...."

-Nog een aandachtspuntje.-
Speciaal voor die nep feministen die opkomen voor het recht dat vrouwen zich mogen kleden zoals ze 'zelf' (kuch) willen-->hier een deskundige aan het woord;
"De gedachte achter een hoofddoek (of welke bedekkende gezichtskleding dan ook) is dat je als vrouw moet voorkomen dat mannen opgewonden van je raken."
Dat was de reden waarom mohammed zijn vrouwen liet inpakken als hij weer eens op rooftocht was en niet zelf zijn vrouwen kon controleren.
Hij vertrouwde de achtergebleven mannen in zijn dorp, die niet deelnamen aan de strijd/jihad, niet.
Hij wilde voorkomen dat andere mannen opgewonden werden van zijn vrouwen.
En hij als leider mocht de mooisten voor zichzelf houden.
Iedereen weet dat mannen naar een mooie vrouw gaat kijken, dus wat doe je dan....
Je bedekt ze met lakens zodat haar schoonheid niet meer zichtbaar is.

Honderden miljoenen vrouwen doen dat vandaag de dag nog steeds.
Zij heeft gelijk; daar moet je kinderen niet mee opzadelen.

0
26 Malinois

@25 Nog niet groot genoeg om het hele overheidsapparaat te zuiveren, op te schonen.

1
27 Recovery Mode

@26

Hehehehe, dan was die mohammed niet erg slim, als zo'n vrouw bedekt was, kon je ervan op aan dat ze mooi was.

0
28 garriet

Die vrouw met Turkse achtergrond had een geweldige Turkse vader!

0
29 IconDuality

het is bizar dat als.je waarschuwd voor de vreselijke islam dat je dan weg word gezet als nazi.het is echt 180 graden omgedraaide wereld..

5
30 e-sigaret

@28 neen, de gemiddelde mohammed is niet echt slim nee..

5
31 e-sigaret

* Verwijderd door de redactie *

32 Dumper

Hadden ze naar deze dame geluisterd binnen de PVDA dan zou de partij niet zo afgestrafd zijn geweest tijdens de laatste verkiezingen!

0
33 psje

@9 @16
-
-
"
De vrije en democratische Nederlandse samenleving is gebaseerd op een aantal universele waarden, waar onze voorouders eeuwenlang voor hebben gestreden. Vrijheid van meningsuiting, gelijkwaardigheid van man en vrouw, een levensbeschouwelijk neutrale overheid, homo- en vrouwenrechten, individuele vrijheid, verheffing – dat soort zaken.
-
Dit zijn waarden waar links zich vroeger altijd sterk voor maakte, maar die ze de laatste decennia heeft laten versloffen. Zo kan het dat sommige linkse politici tegenwoordig opkomen voor de boerkini als symbool van emancipatie. Of politieke islamisten als bondgenoot zien, zoals in Rotterdam met de partij NIDA is gebeurd. Dat is onbestaanbaar.
-
De politieke islam is niet democratisch en bedreigt de individuele vrijheid, daar verzet ik mij tegen. Het toont aan dat links niet meer staat voor belangrijke seculiere waarden. In ons manifest pleiten we voor herwaardering van deze waarden. Ze zijn niet meer vanzelfsprekend en hebben voortdurend onze aandacht nodig.
"
-
-
Het enige dat veel mensen niet begrijpen is dat het neoliberalisme vat heeft gekregen op klassiek links denkende mensen. Juist de PvdA heeft ons allen laten zien hoe makkelijk is vanuit de linkse hoek te vervallen tot het ordinaire neoliberalisme. De islam heeft een zeer bijzondere betekenis voor het neoliberalisme; het is verworden tot een neoliberaal instrument om volkeren te bewerken en manipuleren.
-
De islam is inherent politiek, dus indien iemand zegt: "de politieke islam" dan is dit is een zeer naïef en gevaarlijk pleonasme; immers, als zou er een islam bestaan die niet politiek is. Dat is niet zo. Er bestaat geen islam die niet politiek is. Islam staat voor een gang naar een theocratische dictatuur met sharia wetgeving.
-
Voor de rest kan ik mij volledig aansluiten bij degene van het bovenstaande citaat.
/-
-

0
34 MrCally1

@19 Politiek is HARAM dus waarom willen er zoveel moslims in de 2e kamer plaatsnemen. Ze moeten wachten totdat het Halal is. Dat gaan we dus nooit meemaken!

0
35 Verwonderd

Weer een slimme (seculiere) Turk....

1
36 Moszkowicz

Een vrouw naar mijn hart.

0
37 Rapunzel

@31

Zou het erfelijk zijn?

0
38 garriet

@27 Inderdaad. Omdat we al jaren rechtse regeringen hebben betekent dit nog niet dat de overheid in z'n geheel rechts is. Bij die 150 politici in de 2e kamer is de meerderheid rechts. Maar als er een rechtse regering aantreedt verandert dat niets aan de politieke signatuur van die circa 1 miljoen ambtenaren. Ook bijvoorbeeld veel gamma studies op universiteiten die in feite opleiden voor een baan bij de overheid zijn links.

0
39 Conradijntje

Waarom zei ze dit niet als kamerlid ???

0
40 Vageali6888

Nou er zijn ook veel rechtse weg kijkers blijkt

https://www.ninefornews.nl/rutte-merkel-geheim-afspraken-turkije/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/ontboezeming-rutte-en-merkel-sloten-geheim-akkoord-met-turkije-om-jaarlijks-250-000-nepvluchtelingen-op-te-nemen/

https://www.nieuwskoerier.nl/news/286101-moskeeen-beschermd-door-rutte-co

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/bedankt-rutte-en-dijkhoff-de-immigratie-van-nareis-asielzoekers-bereikte-in-2016-een-hoogtepunt/

En dan zijn de rechtse wegkijkers ook nog het visum vrij reizen van de turkendeal vergeten geeft aan hoe schijnheilig die club is

Beter eens ophouden met dat links rechts en naar echte feiten te kijken dan wijsvingertje gedrag

0
41 magikeven

@5 , idd ja. Is geen normale onderbouwde discussie meer mee te voeren.

1
42 caso

@42 en @5 wel dan ?

Is de boterberg zo groot op het hooft dat eerlijk en normaal denken niet gaat ?
Neem eens eigen verantwoording in plaats dat zielig vingertje wijzen

1
43 magikeven

@43 , als ik ook maar klein beetje afwijk van HUN mening, ben ik gelijk racist in hun optiek. Flikker op man.

0
44 caso

@44

Stel je niet zo aan man je doet je zelf ook niet anders

1
45 magikeven

@45 , ohja? Ik noem niemand een racist.

0
46 caso

** gebruiker verwijderd **

Veel turken zijn slimme mensen die 1 nare eigenschap hebben en dat is de familie App waar verteld wordt hoe men zich dient te gedragen als Turk in Nederland , oftewel de groepsdruk (angst) is groter dan het Nederlands nationaal bewustzijn .
Zodra ze dat verwrongen gevoel van saamhorigheid jegens een niet bestaande partij in dit land dan zijn de meeste Turken hele aardige mensen .
Maar vergeet 1 ding niet , van hen wordt verlangd dat zij zich in 1 generatie thuis voelen in de Nederlandse maatschappij terwijl er ook genoeg Nederlanders zijn die nog aanpassingsproblemen genoeg hebben terwijl die hier al 400 jaar wonen .

47 verwijderd682241

@47
-
"Maar vergeet 1 ding niet , van hen wordt verlangd dat zij zich in 1 generatie thuis voelen in de Nederlandse maatschappij terwijl er ook genoeg Nederlanders zijn die nog aanpassingsproblemen genoeg hebben terwijl die hier al 400 jaar wonen ."
-
Nee hoor, dat wordt helemaal niet van ze verwacht. Wij verwachtten dat ze al toen ze nog in Turkije waren al aangepast waren; dus al voordat ze hier komen. Zij komen hier, zij zijn geëmigreerd dus aanpassing is primair hun probleem.
-
Maar "aanpassing" is helemaal niet het probleem van Turkse mensen. Het grote probleem dat veel Turken nu hebben dat is dat zij Nederland niet voldoende snel islamitisch en Turks kunnen maken. Zij vinden het onoverkomelijk dat Nederlanders zich niet aan hun aanpassen.
-
Het liefst zouden ze ons dan ook direct allemaal deporteren of verbannen uit Nederland. Dat zou hun leven heel erg veel draaglijker maken. Zij kunnen niet wachten totdat zij de politieke macht hebben om dit te kunnen doen. Wij zijn immers "haraam" in hun ogen, net zoals onze huisdieren, onze levensstijl, onze waarden, etc. ons hele bestaan die zij alle vanuit de diepste grond van hun hart verafschuwen. De Turken zijn Nederland aan het veroveren.
/-
-

0
48 MrCally1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

7 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

9 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

12 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

16 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

16 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

@2710Dat zag je ook bij Prikkebeen . Hij kwam met een ander account weer op de site , en hoppa gelijk weer er vanaf . De ene zegt "er zit niem...

22 minuten geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@51Hahaha..Ja ook een manier.Ik denk zelf dat er aan toegevoegde suikers in allerlei andere consumptie producten nog véél suikers te vin...

25 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

Wanneer gaan de moslims in Nederland hier eens de straat voor op, ipv de terroristen van Hamas te steunen? Dit gaat notabene over hun eigen vrou...

34 minuten geleden geplaatst door Strongoli

progressiefliberaal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Nieuwe pagina, nog maar eens proberen om het over het onderwerp te laten gaan:Ze moeten zoetstoffen ook belasten, als ze suiker nog eens ext...

34 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Devar Bhabi Sex VideosHonata PornPorn LabMassage Seduction VideosSloppy TopLivejasmin.comErot FilmiTrina MicharlsPor No AfricainXnxx.llcBig Tis BouncingAnalcowgirlAddison IvyPorkys NudesXxx FoxFutaisekaiHindi Chut Ki VideoXxx Body BuilderDelhi XxxxVietnamese PornhubDolceroseHdporn CartoonMoviemoWww Aunty SexSunny Leone Ki Chudai Ka VideoXxx HabsiChubby Curvy PornBlack Porn On WhiteHandjob TutorialR34.pahealAntonio Suleiman PornSeu PornNude TedheadsXxx Video LesbiStepnom XxxIndian Hd Porn TubeSex Real TeluguPhotodrommNatilia NixKuth VideosDesi CreampiedPornstar Brandi LovePorn FuryYamato One Piece PornTanja ReichertMrs. Andi NudeXxxfree Porn VideosScarlett Alexis CreampieBlonde Porn GifPorn Forced DeepthroatTamil Girls NudeHindi Aunty RomanceMasage Rooms PornTeen Sex GamesMr Lucky PornRhyheim Shabazz Vincent OreillyAsian PornmodelBecky HoltBig Cocks Cumming GayBabysitter HentaiTaya Valkyrie NudeProperty Sex ComButter Churner PositionPorn Naked StarsTaboo Porn SisterBunny RatchetSexy Naked LeabiansAnime HentailHanime 中文R-heavyPprno BrasileiroKazumi Only FansHindi Seaxy Video无码avIndian Bf HdDaughter CreampiedXhamsyPeliculas Gratis PornosSharks LagoonShemal MasturbRebecca Romijn NudrUncensored Anime Porn VideosNude Bouncy TitsTushy PornolariXxxtubeSofia SimensSexxxxpornTicktok PornstarsSex Stories With NeighbourBamvisionLivenude CamsErotic Adult StoriesGroobygirls PornSecure Porn SitesDowneblouseVelhas PornôOry ChaseBoobs Sucking Sexy VideosXxapple ThothubMoblile Porn GamesPorn Blacked MovieVintagr Porn MoviesLina PaulSexo De LesvianaaSexy Blue Sexy Blue Sexy Blue Sexy BlueHentaizone.Elish Cuthbert NudeSexgod Picasso18 Plus AnimeMallu Aunty First Night VideosFacefuck HardcoreMom Creampie PornCaught Sniffing PantiesPunjabi PornvideosTrue DeepthroatKpop NakedBody Swap XxxDownload Porn Hd VediosHentai IndoBest Looking Porn StarsVideos HemtaiGranny SexualBrazzers PornolarBangla SexvideosCatherine Bach NakedSixceLeah Gotti TushyCresmpiePeliculas PornograficasSexe Amateur Video GratuitOld Gay SexBig Boobs BondagePorn NunStreet Fighter Juri PornJaponesa SexoMiya Khalifa ComGay Group XxxPhub SquirtPorn Video ComeStepsister BigtitsJav InterracialImhentai MilfBrittnet WhiteFule 34Sisterly LustWww Xxx VedosSexy BumXxx Desi RajasthaniLove Sexy MovieHajeera