Artsen spreken zich uit via #ikvaccineer (medischcontact.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wilmama in Gezondheid  ·  94 Reacties

  • 6
  • 651x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@43 Ik denk dat u met uw laatste opmerking de spijker op de kop slaat. In een ander vaccinatie draadje claimt ons roodborstje dit;
Quote;
"In één druppeltje schudwater zit meer geneeskracht dan in alle geproduceerde chemische pillen van de afgelopen 100 jaar"

1
51 proxy

@46 Ik heb een ouder familielid dat als baby nog niet volledig gevaccineerd was en toen polio heeft opgelopen. Hij is door die polio gehandicapt geraakt en heeft zijn hele leven dagelijks last van pijn. U zou eens wat mensen moeten ontmoeten die moeten leven met de nare gevolgen van dit soort ziektes, misschien gaat u er dan wel anders over denken. Mijn vader is als volwassen man bijna overleden door de bof, hij heeft weken in het ziekenhuis gelegen, had in zijn hele lichaam ontstekingen. Dat had voorkomen kunnen worden als ze in zijn jeugd al vaccinaties tegen de bof hadden gehad.
Dus u hoeft niet met uw rare verhalen bij mij aan te komen zetten, ik ben een groot voorstander van inenten en zal dat ook altijd blijven. Mijn dochter is volledig ingeënt en ze heeft maar een paar keer de griep gehad in haar leven en is lichamelijk voor de rest al 17 jaar kerngezond.

1
52 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

53 Robin

* Verwijderd door de redactie *

54 Robin

@53 Bedankt daar zal die andere niet van terug hebben vermoed ik zo.

5
55 El Matador

* Verwijderd door de redactie *

56 Robin

@54 dan moet je ook stoppen met copy/pasten Robin, dan houden je leugens vanzelf op;

bijvoorbeeld de leugen dat vaccinaties voor meer kindersterfte zouden zorgen wordt al meteen ontkracht als je kijkt naar de staat Connecticut; ongeveer de meeste vaccinaties van de VS maar een van de laagste kindersterftes.

1
57 Mevrouw Stemband

@55 Maar dat er problemen zijn met het orale polio virus is niets nieuws...

Ik kan me voorstellen dat Robin dit van de daken wil schreeuwen; uit dat laatste artikel:

"The most obvious solution to combat vaccine-derived polio is to replace the oral vaccine with the injected vaccine world over, which the WHO intends to do.
...
a newly engineered viral strain to make vaccines. It solves a lot of the problems inherent in the vaccines today.
...
Overall, the researchers I spoke to are optimistic polio eradication is imminent, but say vaccine research still needs to continue."

1
58 Mevrouw Stemband

@6

Grappig, je doet weer die bewering waarvan ik je in @5 heb gevraagd deze te onderbouwen en weer geef je geen enkel bewijs.

1
59 Pegasus

@49 Zonder helemaal in de details te verdwijnen komt het er op neer dat het orale polio vaccin van het levend virus gemaakt worden die ook na uitscheiding van de ontlasting nog in leven kan zijn en dus via open riool anderen kan besmetten. Dat is dan ook één van de redenen waarom ze er mee stopten en op zoek zijn naar een andere vorm. Er zijn nog wat problemen maar ik ben ook geen expert dus moet je zelf maar even verder googlen als het je echt interesseert.

1
60 proxy

* Verwijderd door de redactie *

61 Robin

* Verwijderd door de redactie *

62 Robin

@61 De gausskromme heeft er niets mee te maken (wederom niet zomaar iets copy/pasten wat je niet begrijpt);

je bent niet in staat om het verschil tussen de staten Conneticut en Mississippi te verklaren; Conneticut heeft meer vaccinaties dan Mississippi maar een bijna twee keer zo'n lage kindersterfte. Het ontkracht per direct je leugens.

2
63 Mevrouw Stemband

@62 "Polio was once common worldwide but it has almost been eradicated thanks to widespread vaccination since the 1960s.
...
After the discovery, all children in the province under five years old were vaccinated and since then no cases of polio-like paralysis have been reported."


"What's needed to stop Nigeria's outbreak is more of the same vaccine that caused it.
...
Experts say these types of outbreaks only happen when not enough children are vaccinated."

2
64 Mevrouw Stemband

@47
Waarom moeten deze Nederlandse artsen tegen jouw soort kritiek kunnen? Ze laten via de actie #ikvaccineer aan de gemeenschap weten dat hun eigen kinderen volledig gevaccineerd werden en/of worden volgens het schema van het RVP, niet meer en niet minder.

2
65 Wilmama

#ikvaccineer

2
66 kwatta

@47
Nogmaals voor alle duidelijkheid:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2461343/artsen-willen-twijfelende-ouders-overtuigen-ikvaccineer?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

Met de hashtag #ikvaccineer proberen artsen via Twitter twijfelende ouders te overtuigen om hun kinderen te laten vaccineren. Inmiddels hebben honderden artsen, verpleegkundigen en andere medici zich met de hashtag uitgesproken.

(**) Een van de reacties op de tweet kwam van een moeder die vertelde dat ze het fijn vindt om te weten dat (kinder)artsen hun kinderen zelf laten vaccineren. Een aantal artsen reageerde met hun eigen verhaal, waarna gynaecoloog Jos Vollebergh de hashtag #ikvaccineer verzon. Honderden medici volgden.

Zo schreef huisarts Ineke Schippers: #ikvaccineer mijn kinderen en ook mezelf, ter bescherming van ons en onze omgeving. Als huisarts in dorp op de Bible maak ik de schade van polio, kinkhoest en mazelen van (te) dichtbij mee. (**)

2
67 Wilmama

#ikvaccineer

2
68 Wilmama

@47
"... als ze niet tegen kritiek kunnen ..."
Er is niks mis met kritiek, zeker als het gefundeerde kritiek is. En ja, daar moeten mensen tegen kunnen.
Maar wat jij doet, heeft NIETS te maken met 'kritiek'.

Jij maakt onze artsen aan één stuk door zwart met leugens, lasterpraat en valse beschuldigingen. Jij doet je uiterste best om het vertrouwen in onze artsen op alle denkbare manieren te ondermijnen, waarbij zaken als waarheid en feiten geen enkele rol spelen.

En dan nog heb je het gore lef om te beweren dat het gaat om kritiek 'waar ze maar tegen moeten kunnen'.

1
69 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

70 Robin

* Verwijderd door de redactie *

71 Robin

@70
[ Artsen die weigeren te erkennen dat er ook kinderen doodgaan na en door vaccinatie zijn geen knip voor hun neus waard.]

En je blijft maar aan de gang met het plegen van karaktermoord. Artsen hoeven dit NIET te erkennen, want er overlijden geen kinderen DOOR vaccinatie. Punt.

Het was, is en blijft wat @69 ook zegt:
[ Jij maakt onze artsen aan één stuk door zwart met leugens, lasterpraat en valse beschuldigingen. Jij doet je uiterste best om het vertrouwen in onze artsen op alle denkbare manieren te ondermijnen, waarbij zaken als waarheid en feiten geen enkele rol spelen.]

1
72 Wilmama

@72
Eigenlijk zou je willen dat een of meer artsen de moeite nemen om aanklachten in te dienen wegens laster, want de eindeloze stroom leugens en bagger van minkukels zoals Robin ondermijnt het vertrouwen van het publiek in onze zorg -- die (nog) tot de beste ter wereld behoort. Dit leidt onvermijdelijk tot meer ziekte en dood.
Maar ja, die artsen hebben de handen al vol aan het helpen van mensen, die hebben natuurlijk totaal geen tijd en puf om ook nog eens aandacht te besteden aan dit soort dingen.

1
73 RichardR

@70
[ Kinderen overleden na vaccinatie - fragmenten Netwerk-tv 06-11-2009 deel 1.]

Waarom vertel je niet het volledige verhaal? De bevindingen in 2010: https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/rivm-dood-babys-niet-door-vaccin.htm

Tussen het overlijden van drie baby's eind vorig jaar en het vaccin dat ze vlak daarvoor hadden gekregen, is geen verband aangetoond. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft dat dinsdag bekendgemaakt.

(**) Europese medicijnlaboratoria hebben op verzoek van de EMEA (European Medicines Agency), onderzoek gedaan naar het middel. Ook zij concluderen dat het voldeed aan alle veiligheidseisen. De productieserie waartoe het omstreden vaccin behoorde, is na het bekend worden van de kinderen in Nederland niet meer gebruikt. Volgens het RIVM kan de stop worden opgeheven. (**)

#ikvaccineer

1
74 Wilmama

@70
"Artsen die weigeren te erkennen dat er ook kinderen doodgaan na en door vaccinatie zijn geen knip voor hun neus waard."
En de walgelijke leugens, insinuaties en verdachtmakingen blijven maar uit jouw klep rollen.
ER GAAN GEEN KINDEREN DOOD DOOR VACCINATIE.

Hier zeven jaar aan meldingen van bijwerkingen van in totaal zo'n 25 miljoen(!) vaccinaties: https://www.lareb.nl/nl/pages/jaarrapporten-vaccins/

Wijs hierin de sterfgevallen aan die aantoonbaar door vaccinatie werden veroorzaakt, of houd in godsnaam die lasterlijke, leugenachtige baggerklep van je dicht.

1
75 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

76 Robin

* Verwijderd door de redactie *

77 Robin

* Verwijderd door de redactie *

78 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

79 Robin

@77
"Er gaan wel kinderen dood aan vaccinatie."
Het artikel zegt duidelijk en meermaals dat kinderen waren overleden NA vaccinatie. Nergens wordt gesteld dat dit ook DOOR vaccinatie kwam.

Krijg het nou eens in die imbeciele rotkop van je: wanneer je jarenlang miljoenen kinderen vaccineert, is het ONVERMIJDELIJK dat er af en toe kinderen kort na vaccinatie overlijden, domweg doordat ook baby's zo nu en dan doodgaan. Onderzoek na onderzoek kan echter geen structureel verband vinden tussen vaccinatie en overlijden. De enige bewezen gevallen van dood door vaccinatie blijken tot dusver altijd het gevolg te zijn geweest van menselijke fouten, zoals onlangs in Soedan (bedorven vaccins) en Samoa (een ernstige fout bij de bereiding). Vaccinatie an sich echter veroorzaakt voor zover bekend geen structurele sterfgevallen.

Dus houd eindelijk eens die leugenachtige klep van je dicht.

1
80 RichardR

@79
En hop, omdat je helemaal geen harde feiten kunt aandragen, gooi je er nog maar weer wat algemene lasterpraat en insinuaties achteraan.

Jij verziekt iedere discussie over vaccinatie en gezondheidszorg, en moet echt een keer een ban krijgen.

1
81 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

82 E.Meel

@76
[ Uiteindelijke is het een ouder versus een leger aan advocaten en "deskundigen". Niettemin zijn in de VS al miljarden uitgekeerd aan schadevergoedingen via de rechter.]

Harteloze leugens en dat weet je. Voor minstens de 25e keer: https://www.nrc.nl/nieuws/2016/12/16/vaccineren-vergoedingen-in-vs-voor-schade-door-vaccinatie-zijn-gevolg-van-claim-cultuur-5775584-a1537122

(**)..... Wie wat dan ook overkwam binnen zeg 14 dagen na een prik, kreeg zonder meer geld. Een speciaal fonds zorgde voor uitbetaling. Dit was het Vaccine Injury Compensation Program (VICP) van 1986. Dat het zover kwam, lag dus aan de roofzuchtige claim-cultuur in de VS. Tegenstanders van vaccinatie verzwijgen dit, en wenden voor dat al die claims ook op bewezen causale samenhang berusten. (**)

1
83 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

84 Robin

* Verwijderd door de redactie *

85 Robin

* Verwijderd door de redactie *

86 Robin

@84
Krijg het nou eens in die imbeciele rotkop van je: ER GAAN GEEN KINDEREN DOOD DOOR VACCINATIE, dus stop met het verspreiden van dat soort leugens.

Dat je aan komt zetten met menselijke fouten en incidenten van godbetert 65 jaar geleden geeft des te meer aan dat je bagger spuit. Vaccinatie is extreem veilig en veroorzaakt geen handicaps of sterfte, ongeacht hoe vaak je jouw leugens ook over ons blijft uitkotsen.Kom met

2
87 RichardR

@87
.. kom met harde bewijzen of houd je klep.

1
88 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

89 Robin

@89
Heb je poep in je oren ofzo? Jij beweert aan één stuk door dat vaccinaties NU onveilig zijn en dat er NU, op dit moment, structureel kinderen door doodgaan dan wel handicaps aan overhouden. Dat zijn leugens. En nee, zelfs die uitkeringen in het kader van het VICP zijn geen bewijs voor jouw gelijk, dat is je al minstens honderd keer uitgelegd.

(En zelfs al zouden de VICP-uitkeringen allemaal wegens daadwerkelijke 'vaccinatieschade' zijn, dan nog gaat het om minder dan één schadegeval per miljoen vaccinaties -- waardoor het nog steeds een kwaadaardige leugen is om te roepen dat vaccinatie onveilig is.)

Jij hebt het bloed van kinderen aan je handen doordat je vaccinatie en artsen aan de lopende band zwart maakt met je ongefundeerde leugens en lasterpraat.

1
90 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

91 Robin

"Zonder vaccinatieprogramma zouden er in NL duizenden mensen zijn overleden. Daarom sta ik achter alle artsen die zich luid en duidelijk uitspreken: #ikvaccineer. "
Paul Blokhuis

0
92 Wilmama

@91
Krijg het nou eens in die walgelijk imbeciele rotkop van je: ER GAAN GEEN KINDEREN DOOD DOOR VACCINATIE.
Die twee kinderen in Samoa zijn niet doodgegaan door vaccinatie, maar doordat de verpleegkundige een ernstige fout heeft gemaakt bij het voorbereiden van die vaccinatie. Dit zegt NIETS over de veiligheid van vaccinatie an sich, alleen dat mensen soms zeer ernstige fouten maken.

Jij hebt het bloed van kinderen aan je handen doordat je vaccinatie en artsen aan de lopende band zwart maakt met je ongefundeerde leugens en lasterpraat.

0
93 RichardR

"Ik ben verpleegkundig specialist en mijn kinderen krijgen alle vaccinaties. Ik vind het een plicht om je eigen (en andermans!!!) kinderen te beschermen tegen ziektes die invloed kunnen hebben op de rest van hun leven, of zelfs de dood tot gevolg kunnen hebben. #ikvaccineer "

0
94 Wilmama

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@48 " Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet "" En zo is het ja. Q laat hier weer eens overduidelijk zien h...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Man man man ... al die typerende valse verzinsels van ja. BAH !!! ...

5 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Ik vind @55 een grote sufferd die weg zou blijven maar zoals die andere narcist hier het nooit gaat doen.van vroeg in de morgen tot vroeg in d...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@39 "Als je dit draadje even wat kritischer bekijkt zul je begrijpen wat ik bedoel - er was geen enkele reden om mensen uit te schelden." ...

7 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Bij de aardbeienpluk in Spanje worden Marokkaanse vrouwen uitgebuit. ‘Ik voelde me een beest’

Is het in Nederland anders met de arbeidsmigranten?De aspergestekers worden betaald per gewicht asperges dat ze steken. Hoe meer asperges, des...

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 En alweer speel je nu op de persoon. Flapdrol. ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 " ik gaf gewoon mijn mening." Wat je deed was SCHELDEN, BELDEIGEN, OP DE PERSOON spelen. aantoonbaar !!!!" lulletje rozenw...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 "Het volk wilt het niet dus gebeurt het niet , zoals een democratie hoort te werken.Als wij zeggen dat we het niet willen worden we door o...

21 minuten geleden geplaatst door RobP

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@33 " Ik zie @17 niet schelden" LEZEN!!!Ik zei "op de man spelen" , niet schelden.Je weet wel, de persoon pakken, zoals JIJ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@40 "Wtf is dit dan ineens?" Dat komt omdat een uur daarvoor LoydMorris mij op een ander draadjem volledig uit niets, zonder enige...

25 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Xxx Xxx Xxx HindiFree Indian Live SexBlowjob AsmrGay Speedo PornKarely Ruiz LeaksAsshentaiRollplay PornSearchable PornRialey DieselFirst Time Sex ComPorn Video KissingSheena Ryder MomMalayalam Selfie SexSheiden RogeReddit Nafw GifBj VideosBeautiul Nude WomenAmature Women NakedPornhub SpanishMom Showering PornAngela White StraponPorni FilmoviX Veideo ComTigresa VipEuropean Nude BeachEsckortBokeptwitterPata De CamelloJosepin JacksonTrisha Krishnan BikiniGuytubeNayara XxxBig Tits SlappedStudent Teacher SeductionGranny PornosuDeangelo JacksonJerking Off At WorkIndian Gf XxxAunty Videos XnxxLust HdDesi Kannada PornMaynara AnjosTukuf.clubXvideo TabooDiana Parkinson NudeBacchon Ki Sex VideoAmber AjamiTeen CumF59zoneNaoconto PornFirced AnalNude Cartoon SexSexy Milf MomPuku Nake VideosSmoking ChaturbateCheerokee PornMom Punished PornHentai HomeAunt Cass HospitalityVal2legit LeakBang My DrXev Bellringer CuckSextwooMuscles Gay PornWww Indian Porn Sex ComTeen Sex BfAssistir Vídeos De PornôMetal Family PornFrienda Mom PornEmily Bloom DildoTrisha KissAlphonsa SexLesbians Forcing PornThree Way SexMermid PornBreast WorshipKatia De LysMaken Ki PornXxx Ullu HdYasmeena Ali Porn VideoTotless HentaiVera NovaSexyvideonewNude Tik Tok DancesSister And Brother Sax VideoLara SexPublic Ajent ComAriella Ferrera My Sons Best FriendsIsis Love Hd PornMilkingxxxهنتاي مانحاNymphos PornGeylerin PornosuSex Video Hd 2016Alison Angel EromeJames Deen Videos90s PornographyElaannaArina HashimonoAll New SexBabysitting The BaumgartnersTelugu Heros XxxTransexual Blow JobsStudy PornRashyan PornXxx CatSpreading ButtcheeksPadosi XxxHyperdreamsRachie Love OnlyfansBlue Film Sexy VideoPeeing In Public PornEbony Live PornNude DidcordHindinudeFemoutXhqmsterSexdasiXx MarathiModern PornXvideo Full HindiKamsutra Sexy VideoDasi Bhabi SaxDesi Aunty SaxLatina Porn VidiosSarina Vakentina4k DaddyHindi SexvNeflex PornMoblile Porn GamesDeepthroatAlicia.jnsX Videos BlondeWife Pegging HusbandChaturbate LatexOrihime Bleach PornAzmudeFree Amateur Homemade PornXnxx_18Ebony CumchotTamil Incest Sex StoryMassive Cumshot LoadsLuna Luxe PornMorgpie DeepthroatInfluence Rs GonewildNewfemdomvideosAunty Navel LickingFaye ReagonStrip VhatBig Nudetits